Selecteer per datum:

Gemaakt door: troetelbeer
zo 31 jan -   16:51  
Computerapparatuur gestolen uit Winkelpand
Middelburg - In de Segeersstraat is zondag rond 03.00 uur ingebroken in een winkelpand.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 31 jan -   16:50  
Vrouw glijdt met auto in de sloot
Nieuwdorp - Zondagmorgen rond 10.00 uur is op de Hertenweg een 42-jarige vrouw uit Oost-Souburg met haar auto in de sloot beland.Toen ze afremde, raakte haar auto door het gladde wegdek in de slip. Al slippend raakte ze van de weg en reed een lantaarnpaal omver waarna de auto op zijn zijkant in de sloot belandde.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 31 jan -   16:33  
Nacontrole na brand.Kapelle
Kapelle - Zaterdagnacht om 00:50 uur is de groep Kapelle geallarmeerd voor een nacontrole na een brand in een hobbyruimte aan de Alexanderstraat in Kapelle. Ter plaatse was door nog onbekende oorzaak brand ontstaan in een airco unit. De bewoner rook bij thuiskomst een vreemde geur en ondekte de inmiddels uit zichzelf gedoofde brand.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 31 jan -   16:30  
Rijbewijzen ingevorderd voor rijden onder invloed
Middelburg - Door Politie Zeeland zijn afgelopen weekend de rijbewijzen ingenomen van vijf weggebruikers omdat zij onder invloed van alcohol hadden gereden. Een 45-jarige automobilist uit Oostburg werd zaterdag rond 19.30 uur in zijn woonplaats betrapt op rijden onder invloed. Hij had 4 maal de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken. Op de Vlissingsestraat in Middelburg zagen agenten zondag rond 00.15 uur een snorfietser slingerend over de weg rijden. De bestuurder, een 49-jarige Middelburger, kreeg een stopteken waarna hij moest blazen. Bleek dat hij bijna 5 maal de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 31 jan -   16:29  
Auto total loss bij eenzijdig ongeval, Middelburg
Middelburg - Op de Walcherseweg heeft zaterdagavond een 19-jarige man uit de gemeente Veere zijn auto total loss gereden bij een eenzijdig ongeval.Zijn auto raakte rond 23.00 uur met een wiel in de berm waarna de bestuurder de macht over het stuur verloor en vervolgens een boom uit de grond reed.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 31 jan -   12:10  
Auto in de sloot in Biervliet
Biervliet - Zondagmorgen is een 31-jarige automobilist uit Terneuzen met zijn auto in de sloot terecht gekomen.De man reed over de Hoofdplaatseweg toen hij rond 09:00 uur in de sloot terecht kwam.Naast een ambulance werd ook het blusvoertuig van Biervliet en de hoogwerker van Terneuzen met spoed ter plaatse gestuurd.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 31 jan -   12:09  
Glijpartijen door gladheid
Middelburg - Zaterdagochtend deden zich door de hele provincie glij- en slippartijtjes en kleine aanrijdingen voor door de sneeuw en de gladheid. Voor zover bekend raakte geen automobilisten gewond en bleef het bij materiële schade.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 31 jan -   12:07  
Snorscooter terug bij eigenaar
Middelburg - Zaterdag tussen 00.30 en 05.30 uur werd aan de Segeerssingel in Middelburg een snorfiets met aanhanger weggenomen.Toen de eigenaar de diefstal ontdekte heeft hij direct een foto van de combinatie op internet gezet. Hij ontving al snel een reactie dat deze terug te vinden was op de Veersesingel.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 31 jan -   12:06  
Auto's onder de paardenpoep na losbreken aanhangwagen
Axel - Op de Magrette in Axel vond zaterdag om 10.30 uur een eenzijdig verkeersongeval plaats.Een 57-jarige Terneuzense automobilist reed met zijn auto met aanhangwagen in de richting van Axel. Nadat hij over een verkeersdrempel was gereden schoot de aanhangwagen los en deze botste vervolgens tegen een geparkeerd staande auto en een brievenbus.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 31 jan -   12:05  
Man mishandeld op het Jaagpad
Oost-Souburg - Op het Jaagpad tussen Middelburg en Oost-Souburg werd zaterdag tussen 03.00 en 03.30 uur een 18-jarige fietser uit Oost-Souburg door een onbekende man en vrouw, die daar eveneens fietsten, mishandeld.Aanleiding was dat de 18-jarige fietser, die geen fietsverlichting voerde, tegen de vrouw aanreed.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 31 jan -   00:34  
Felle brand bij korfbalvereniging
Vlissingen - Zaterdagavond heeft een felle brand bij een korfbalvereniging gewoed.Rond 19:45 uur werd de brand bij het pand aan de Wildbaan in Vlissingen ontdekt waarop het blusvoertuig van Koudekerke en de hoogwerker van Vlissingen werden gealarmeerd.Omdat het om een felle brand ging en de brandweer moeilijk aan bluswater kon komen werd ook de watertankwagen van Oost-Souburg gealarmeerd.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 31 jan -   00:28  
Brandweer ingezet om papagaai te vangen
Middelburg - De brandweer is zaterdagavond uitgerukt om een papagaai te vangen.Rond 18:25 uur zat de papagaai op het balkon van een flatwoning aan de Driewegenhof in Middelburg.Omdat het baasje er niet bij kon werd in overleg met de Officier van Dienst besloten om de ladderwagen van de post Stromenweg ter plaatse te sturen.
Gemaakt door: 112zeeland
za 30 jan -   11:35  
Te hard rijden, teveel drinken = rijbewijs kwijt
zeeland - In de nacht van vrijdag op zaterdag werden in de regio Zeeland diverse rijbewijzen in beslag genomen omdat automobilisten te hard reden of teveel alcohol gedronken hadden. Zeeuwsch-Vlaanderen Op de Vaartweg in Axel moesten vrijdag rond 20.30 uur twee automobilisten van 19 en 21 jaar, allebei afkomstig uit Axel, hun rijbewijs inleveren. De twee deden een 'wedstrijdje' en reden ruim 60 km/h te hard. Op de Vaartwijk geldt een maximumsnelheid van 60 km/h.
Gemaakt door: 112zeeland
za 30 jan -   11:33  
Eenzijdig verkeersongeval Goes
Goes - Op de A58 bij Goes raakte zaterdag omstreeks 06.00 uur een 22-jarige Vlissingse automobilist in de berm. Hij verklaarde dat hij tijdens het inhalen door de gladheid de macht over zijn voertuig verloor en daardoor in de berm terechtkwam. De man klaagde over rugpijn en is voor onderzoek naar het ziekenhuis in Vlissingen gebracht. Over schade aan de auto is niets bekend.
Gemaakt door: 112zeeland
za 30 jan -   11:31  
automobilist in de berm , Krabbendijke
Krabbendijke - Op de Oude Rijksweg bij Krabbendijke kwam zaterdag om 07.00 uur een automobilist in de berm terecht. De 19-jarige bestuurder uit Krabbendijke, die in de richting van Kruiningen reed, verklaarde dat hij een scooter op de weg zag rijden en moest remmen.
Gemaakt door: troetelbeer
vr 29 jan -   21:17  
Man gewond na val van bromfiets
Middelburg - Een man is vrijdagmorgen gewond geraakt nadat hij met de bromfiets ten val was gekomen. De man reed in de Segeersstraat toen hij rond 09:45 uur ter hoogte van de Sint Barbaragang door nog onbekende oorzaak ten val kwam.Een ambulance werd met spoed ter plaatse gestuurd om de man te helpen.
Gemaakt door: troetelbeer
vr 29 jan -   19:34  
Meerdere gaslekken in woningen
Vlissingen - De brandweer van Vlissingen is vrijdagavond uitgerukt voor meerdere gaslekken.Rond 18:10 uur kwam een melding binnen dat er in een woning aan de Nijverheidsstraat in Vlissingen een sterkte gaslucht hing.In overleg met de Officier Van Dienst (OVD) werd er besloten om het blusvoertuig zonder spoed ter plaatse te sturen.Toen de brandweer ter plaatse kwam bleek het te gaan om meerdere gaslekken in diverse woningen.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 29 jan -   11:28  
Verkeersongeval met dodelijke afloop, Yerseke
Yerseke - Donderdagavond rond 20.30 uur is op de Postweg in Yerseke een 18-jarige automobilist uit de gemeente Kapelle met zijn auto te water geraakt en overleden. De auto kwam ondersteboven in de sloot terecht. Omstanders hebben de man uit de auto bevrijd, waarna ze met de reanimatie zijn begonnen.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 29 jan -   11:27  
A.S.O.S.-controle in Terneuzen
Terneuzen - Donderdagmiddag heeft de politie in Terneuzen een zgn. A.S.O.S.-controle (Aanpak Structurele Overlast Softdrugs) gehouden. Op de Oude Vaart werd een 21-jarige man uit Berlare (B) aangehouden met 2,4 gram hennep, bij de Handelspoort werden twee Franse vrouwen van 23 en 25 jaar aangehouden. De 23-jarige was in het bezit van 1,9 gram hennep, de 25-jarige vrouw had 8 gram bij zich.
Gemaakt door: 112zeeland
do 28 jan -   21:57  
Van Rijn Brandbeveiliging een eigen leslocatie in Tholen
Tholen - Vanaf januari 2010 heeft Van Rijn Brandbeveiliging een eigen leslocatie in Tholen. Van Rijn Brandbeveiliging is een snelgroeiend bedrijf. Het kantoor in gevestigd in Tholen. Het bedrijf heeft zich op het gebied van brandbeveiliging al ruimschoots bewezen. In 2009 is het aantal werknemers opgelopen van drie naar zeven personen. Aangezien de medewerkers verspreid door Nederland wonen kan Van Rijn Brandbeveiliging een landelijke dekking garanderen. De onderhoudsdeskundigen kleine blusmiddelen maken gebruik van de magazijnen in Lelystad en Tholen. Kwaliteit staat voorop bij Van Rijn Brandbeveiliging. Dat dit opgemerkt wordt door de klanten is te merken aan de reacties van klanten. Zonder iets aan reclame te moeten doen is het klantenbestand fors uitgebreid. Dit alles door mond tot mond reclame! Niet voor niets is de slogan: zeggen wat je doet, en doen wat je zegt.
Gemaakt door: 112zeeland
do 28 jan -   21:51  
Man (18) overleden na auto te water
Yerseke - Een 18-jarige bestuurder van een personenauto is donderdagavond overleden nadat hij met zijn auto te water was geraakt. De man reed rond 20:40 over de Postweg in Yerseke toen de auto door nog onbekende oorzaak op de kop in de sloot belande. Diverse ambulances uit Zeeland en Brabant, de blusvoertuigen van Yerseke en Wemeldinge, het hulpverleningsvoertuig van Kruiningen, de duikers uit Goes en de traumahelikopter uit Nijmegen werden met spoed ter plaatse gestuurd.
Gemaakt door: 112zeeland
do 28 jan -   18:17  
Aanrijding bromfietsster/fietsster
Middelburg - Vanmorgen rond 08.50 uur zijn op het fietspad naast de Schroeweg in Middelburg een fietsster en een bromfietsster met elkaar in aanrijding gekomen. Beiden kwamen uit de richting van de Schroebrug. De fietsster wilde afslaan in de richting van de Segeerssingel en werd toen aangereden door de bromfietsster.
Gemaakt door: 112zeeland
do 28 jan -   18:16  
Straatroof.Terneuzen
Terneuzen - Woensdagavond rond 19.45 uur is de portemonnee van een 25-jarige Terneuzenaar geroofd in de Bellamystraat in zijn woonplaats. De man moest op een adres in die straat een bestelling afleveren en werd toen overvallen door een onbekende man die hem, onder bedreiging, zijn portemonnee afpakte en snel wegrende.
Gemaakt door: 112zeeland
do 28 jan -   18:16  
Aanrijding Hoek
Hoek - Vanmorgen rond 07.50 uur vond op de N61 ter hoogte van Hoek een aanrijding plaats. Een 54-jarige automobiliste uit Oostburg had te laat in de gaten dat de auto's voor haar in de file stonden. De vrouw en haar inzittende zijn met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.
Gemaakt door: 112zeeland
do 28 jan -   14:45  
Aanrijding in Goes
Goes - In de nacht van woensdag op donderdag rond 01.00 uur vond er op de Ringbaan West in Goes een aanrijding plaats tussen een busje en een motorfiets. De 46-jarige bestuurder van het busje uit de gemeente Goes reed over de Ringbaan West komende uit de richting Goes-Noord en wilde bij de verkeerslichten de kruising oversteken.
Gemaakt door: 112zeeland
do 28 jan -   14:44  
Harley Davidson weggenomen, Hulst
Hulst - Donderdagochtend tussen 09.30 uur en 11.00 uur is een motor, die geparkeerd stond aan het Nassaubolwerk in Hulst weggenomen. Het betreft een paarse Harley Davidson, type Roadking Classic met het kenteken MD-DX-67. De motor heeft een waarde van enkele tienduizenden euro's.
Gemaakt door: 112zeeland
do 28 jan -   14:43  
Diefstal bankpas, Serooskerke (S)
Serooskerke (S) - Woensdagochtend rond 11.00 uur is, uit een auto die aan de Serooskerkseweg in Serooskerke (S) stond, een bankpas weggenomen. De 48-jarige bestuurster van de auto uit de gemeente Schouwen-Duiveland zag rond genoemd tijdstip een auto met pech staan.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 27 jan -   18:16  
brandalarm in Hotel Nehalennia te Domburg
Domburg - Om 14.00 uur vanmiddag gingen voor de 2e keer de piepers van de brandweermannen/vrouwen van Post Domburg. (vanochtend waren zij uitgerukt voor een Wegdekreiniging te Aagtekerke). De melding betrof dit keer een automatisch brandalarm in Hotel Nehalennia te Domburg.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 27 jan -   17:23  
Struiken gestolen van bedrijventerrein
Tholen - In de nacht van zaterdag op zondag werden van een bedrijfsterrein op de Postweg in Tholen een groot aantal planten, boompjes en struiken gestolen.Ook werden van een heftruck beide lepels, waarde enkele honderden euro's per stuks, gedemonteerd en weggenomen.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 27 jan -   17:22  
Diefstal uit woning na inbraak
Arnemuiden - Dinsdag tussen 20.00 en middernacht werd ingebroken in een woning in de Clasinastraat in Arnemuiden.Nadat men eerst tevergeefs had geprobeerd een deur te forceren, wat flinke schade opleverde, werd een ruit vernield.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 27 jan -   17:21  
Man rijdt veel te hard in Terneuzen
Terneuzen - In de Guide Gezellestraat in Terneuzen werd woensdag om 00.15 uur het rijbewijs ingevorderd van een 68-jarige Terneuzense automobilist omdat hij veel te hard reed.De man, die uit de richting van Axel kwam, reed zowel over de Margrette (maximum toegestane snelheid: 30 km/h), als op het Spui (maximum toegestane snelheid: 60 km/h) meer dan 50 km te hard.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 27 jan -   17:20  
Man aangehouden na mishandeling
Middelburg - In de Roozenburglaan in Middelburg werd dinsdag omstreeks 21.00 uur een 25-jarige Middelburger aangehouden wegens mishandeling van een 20-jarige plaatsgenoot.Hij had even daarvoor in Buitenhove de 20-jarige herhaaldelijk met een ploertendoder geslagen. Het slachtoffer rende weg in de richting van de Roozenburglaan waar hij er, met behulp van een vriend, in slaagde zijn aanvaller te ontwapenen en hem vast te houden tot de politie hem over kon nemen.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 27 jan -   17:19  
Botsing in Middelburg
Middelburg - Bij een aanrijding op de Walcherseweg, woensdag om 08.00 uur, raakten drie personenauto's beschadigd.Een 24-jarige automobiliste moest, vanwege het overige verkeer remmen. Een achter haar rijdende 37-jarige vrouw remde eveneens af, maar de derde bestuurder, een 25 jarige vrouw had dit te laat in de gaten.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 27 jan -   17:17  
Hennepkwekerij ontdekt na brand
Rilland - Op de Vierlingweg in Rilland ontstond woensdag rond 06.00 uur brand in een schuurtje.Nadat de brand door de brandweer was geblust werd een, inmiddels verkoold, hennepkwekerijtje, bestaande uit 1 lamp en 4 plantjes ontdekt en in beslag genomen.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 27 jan -   17:15  
Man neergestoken in Middelburg
Middelburg - Een 63-jarige Middelburgse man is dinsdag omstreeks 01.00 uur in de Sint Jansgang in zijn woonplaats, tijdens een schermutseling met twee jongens, met een mes in zijn gezicht gestoken.De jongens zijn daarna weggerend richting het Hof van Sint Jan. De man is door ambulancepersoneel onderzocht, maar hoefde niet verder behandeld te worden.
Gemaakt door: troetelbeer
di 26 jan -   22:35  
Storing bij alarmnummer 112 voorbij
Middelburg - De storing van het mobiele netwerk naar alarmnummer 112 is voorbij. Dat heeft Binnenlandse Zaken laten weten. Ook het politienummer 0900 - 8844 is weer goed bereikbaar.Het netwerk was ruim anderhalf uur uit de lucht.De oorzaak van de landelijke storing is nog niet precies bekend. Daar wordt de komende dagen onderzoek naar gedaan om meer storingen te voorkomen.
Gemaakt door: troetelbeer
di 26 jan -   22:31  
Brandweer oefent bij bromfietshandelaar
Middelburg - De vrijwillige brandweer van de post Stromenweg heeft dinsdag hun wekelijkse oefenavond gehouden.Omdat een brandweerman goed getraind moet zijn op alle mogelijke incidenten wordt er elke weer een oefenavond georganiseerd.Deze week werd er geoefend in een pand in het verzorgingsgebied van de post Stromenweg.Op twee lokacties werd er geoefend.
Gemaakt door: 112zeeland
di 26 jan -   21:57  
Insluiper overlopen, Aardenburg
Aardenburg - De bewoonster van een woning aan de Weststraat in Aardenburg heeft vanmorgen een insluiper betrapt. De vrouw was in haar woning toen zij rond 11.45 uur ineens gestommel hoorde. Ze riep haar man en ging kijken waar het geluid vandaan kwam. Ineens zag zij een onbekende man de trap af rennen en naar buiten gaan. Hij stapte in een auto die voor de woning geparkeerd stond.
Gemaakt door: troetelbeer
di 26 jan -   17:24  
Man met 4,5 kilo hennep aangehouden
IJzendijke - Bij een snelheidscontrole op de N61 is maandagavond een 39-jarige automobilist uit Amsterdam aangehouden. Hij bleek in het bezit te zijn van bijna 4,5 kilo hennep die achterin de kofferbak van zijn auto lag.Tijdens controle met de laser kwam hij voorbij met een snelheid van 111 km waarna hij aan de kant werd gezet ter controle.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 25 jan -   22:44  
Dronken man moet rijbewijs inleveren
Renesse - Op de Zeedistelweg is maandag omstreeks 00.30 uur een 59-jarige automobilist uit de gemeente Schouwen-Duiveland betrapt op rijden onder invloed van alcohol.De man werd meegenomen naar het politiebureau voor een ademanalyse. Hieruit bleek dat hij bijna 4 maal de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 25 jan -   22:42  
Enkele kanaries gestolen in Clinge
Clinge - Uit een voliere bij een woning aan de 's Gravenstraat zijn afgelopen weekend een tiental kanaries gestolen.De diefstal werd gepleegd tussen zaterdagmorgen en maandagmorgen terwijl de bewoners niet thuis waren.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 25 jan -   22:40  
7 Inbraken in Zeeland
Middelburg - In het afgelopen weekend werd ingebroken in drie panden in Oost-Souburg.In de Paspoortstraat werd tussen zaterdag 13.00 uur en maandagochtend 06.00 uur ingebroken in een bedrijf. Het is nog niet bekend wat er precies allemaal uit het pand weggenomen is. De technische recherche van de Zeeuwse politie heeft sporenonderzoek gedaan.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 25 jan -   22:38  
Meisje geslagen bij poging scooterdiefstal
Vlissingen - Vanavond tussen 18.30 en 18.45 uur is geprobeerd een scooter afhandig te maken van een 17-jarig meisje uit Vlissingen.Het meisje reed over de Bloemenlaan in haar woonplaats. Ter hoogte van de kruising met de President Rooseveltlaan moest zij even wachten om te kunnen oversteken. Op dat moment kwamen er drie mannen op haar af. Eén van de drie pakte het sleuteltje uit het contact van de scooter.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 25 jan -   21:29  
Brandweer dooft schoorsteenbrand
Oud Sabbinge - De brandweer is maandagavond uitgerukt voor een schoorsteenbrand.Rond 18:45 uur werd het blusvoertuig van Wolphaartsdijk en de ladderwagen van Goes met spoed naar een woning aan de Ring in Oud Sabbinge gestuurd.In het rookkanaal van de woning was een brand ontstaan.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 25 jan -   20:57  
Brand op een schip in Wemelinge.
Wemelinge - rond het middaguur is er door onbekende oorzaak brand ontstaan op een binnenvaart schip. Het schip lag aangemeerd Aan de oostelijke kanaalweg ter hoogte van CZAV in wemelinge, de brandweer is met spoed terplaatse gegaan om de brand te blussen. Hoe groot de schade aan het schip is is niet bekend.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 25 jan -   20:06  
Medicijnen verloren, Middelburg
Middelburg - Op de route Torentrans/Windwijzer zijn afgelopen zondag tussen 19.00 en 22.00 uur medicijnen verloren. Het gaat om de medicijnen Seroqwel en Sertraline. Dit zijn gevaarlijke, zware medicijnen tegen stemmingsstoornissen. De medicijnen zaten in een weekslof, dit is een plastichouder met daarin vakjes waar de medicijnen per dosering per dag in gedaan worden door de apotheker).
Gemaakt door: 112zeeland
ma 25 jan -   20:04  
Vlissinger krijgt huisverbod
vlissingen - Door de politie is maandag rond 01.30 uur een 43-jarige Vlissinger aangehouden voor huiselijk geweld. De man wordt ervan verdacht zijn 38-jarige vrouw in hun woning te hebben mishandeld. Ook heeft hij haar meerdere malen met de dood bedreigd.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 24 jan -   23:14  
Officiële overdracht nieuwe brandweerauto`s Brandweer Kruiningen
Kruiningen - Zaterdagochtend werd de nieuwe tankautospuit en het hulpverleningsvoertuig van Brandweer Kruiningen Officiële in gebruik genomen. Voor het zover was kwamen er eerst een paar toespraken. Als eerste kwam de bouwer van de twee voertuigen aan het woord de firma Ziegler. Hij vertelde onder andere dat de beide voertuigen op een Mercedes onderstel zijn gebouwd. En dat er vanuit dat onderstel is opgebouwd. Ook de Mercedes motoren zijn extra zwaar.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 24 jan -   22:53  
Dronken automobilist moet rijbewijs inleveren
Hoofdplaat - Het rijbewijs van een 58-jarige man uit de gemeente Sluis is zondagavond ingenomen door de Zeeuwse politie.De man werd door agenten gecontroleerd op de Deltastraat in Hoofdplaat.
Gemaakt door: kees wesdorp
zo 24 jan -   22:53  
automatische brandalarm kruiningen
kruiningen - Vanavond rond kwart voor 8 kreeg de blusgroep Kruiningen een automatische brandalarm in hof cruninghe. De wagen was binnen een minuut ter plaatse De brandweer heeft een inspectie ronde door het gebouw gedaan en daarna de brandmeldcentrale gereset. Daarna kon de 4747 weer terug naar de kazerne. Dit was overigens ook de eerste uitruk van de wagen na de officiele overdracht van afgelopen zaterdag.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 24 jan -   22:51  
Westerscheldetunnel dicht wegens roekeloze Belg
Ellewoutsdijk - Zondagmiddag omstreeks 15.30 uur is de Westbuis van de Westerscheldetunnel enige tijd afgesloten omdat een automobilist roekeloos rijgedrag vertoonde.Door diverse automobilisten werd rond 15.30 uur gemeld dat zij waren ingehaald door een roekeloos rijdende automobilist. De man zou andere weggebruikers zowel links als rechts inhalen, slingerend rijden, dan weer keihard rijden en dan weer langzaam. De andere weggebruikers hadden het vermoeden dat de man dronken was.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 24 jan -   21:22  
Oplichter aangehouden in Vlissingen
Vlissingen - Zondagmiddag is op de Veerhavenweg in Vlissingen een 38-jarige man zondervaste woon- of verblijfplaats aangehouden.De man stond gesignaleerd voor politie en justitie. De man werd gezocht voor diverse oplichtingszaken.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 24 jan -   20:45  
Brandweer ingezet voor woningbrand
Terneuzen - De brandweer van Terneuzen is zondagmiddag uitgerukt voor een melding van een woningbrand in Terneuzen. Rond 14:10 uur werd het blusvoertuig en de hoogwerker met spoed naar een woning in de Sloelaan gestuurd. Toen de brandweer ter plaatse kwam bleek dat er van een brand geen sprake was.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 24 jan -   17:39  
Agressieve man aangehouden
Vlissingen - In de nacht van zaterdag op zondag is een 29-jarige Vlissinger aangehouden door agenten van de Zeeuwse politie. Hij voldeed om ongeveer 04.30 uur niet aan een bevel van de agenten om zich te verwijderen van de Nieuwendijk. De man stond voor een café waar hij, even tevoren, al ruzie had staan maken met de portier.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 24 jan -   17:37  
Ambulance betrokken bij ongeval
Vlissingen - Zaterdagmiddag rond 12.30 uur heeft een aanrijding plaatsgevonden op de kruising Nieuwe Vlissingseweg/President Rooseveltlaan in Vlissingen. Een Belgische automobilist van 59 jaar oud en afkomstig uit Hoensbeek,kwam uit de richting van Middelburg en wilde in de richting van de Paul Krugerstraat rijden. Ter hoogte van de President Rooseveltlaan zag hij niet dat een ambulance de kruising over wilde steken.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 24 jan -   16:20  
Vijf rijbewijzen ingevorderd
Middelburg - In de nacht van zaterdag op zondag was het weer raak met dronken bestuurders van personenauto's. Agenten van de Zeeuwse politie namen 's avonds en 's nachts vijf rijbewijzen in van personen die te dronken waren om in hun auto te rijden. Ter hoogte van Oost-Souburg op de A58 reed om 22.20 uur een 43-jarige Vlissinger erg slingerend over de weg. Zijn rijgedrag viel op bij surveillerende agenten. Zij besloten de man te controleren en gaven hem een stopteken. De man bleek ruim zes keer teveel gedronken de hebben. De grens dat een bestuurder nog mag rijden ligt bij 220 microgram alcohol per liter uitgeademde lucht, deze man blies maar liefst 1275 microgram!
Gemaakt door: 112zeeland
zo 24 jan -   16:18  
brandgerucht in Wolphaartsdijk
Wolphaartsdijk - Zaterdagavond om 23:42 kregen wij over de pieper een melding van een brandgerucht in de oostkerkestraat te wolphaartsdijk, de 47-46 is er met een volle bezetting onder prio2 naar toegereden maar konden op en rond de oostkerkestraat geen bijzonderheden vinden , later bleek het om een loze meding tegaan iemand uit de buurt had rook en een oranje gloed gezien ter hoogte van de kerk .
zo 24 jan -   14:28  
Schoorsteenbrand Groeneweg te Noordgouwe
Noordgouwe - Rond 13:15 kwam de melding van een schoorsteenbrand binnen bij de brandweer van Kerkwerve. Hierop is de 48-36 van post Kerkwerve met spoed ter plaatse gegaan naar de Groeneweg te Noordgouwe. Daar hebben zij de schoorsteen geveegd met de ramoneur. Na ongeveer een uur is de 48-36 uit Kerkwerve weer terug gegaan naar de kazerne.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 24 jan -   13:42  
Auto in de sloot in Yerseke
Yerseke - Zondagmorgen rond 11:25 uur is langs de Postweg (N670) in Yerseke een personenauto met twee vrouwen en twee honden in de sloot beland.De 23-jarige bestuurster van de auto raakte de macht over het stuur kwijt in een bocht.Twee ambulances, het blusvoertuig van Yerseke en het hulpverleningsvoertuig van Kruiningen werden met spoed ter plaatse gestuurd.Een voorbijganger die het ongeval zag is gelijk op het dak van de auto geklommen en heeft de bestuurster en een 17-jarige meisje uit Heinkenszand via het raam naar buiten gehaald.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 24 jan -   11:29  
Politieonderzoek na schietpartij in Vlissingen
Vlissingen - Zaterdagavond meldde een getuige dat er was geschoten in de Bloemenlaan in Vlissingen.Omstreeks 19.30 uur kwam deze melding binnen bij de Zeeuwse politie. Door de politie is direct een onderzoek gestart. De omgeving is meteen afgezet en de technische recherche heeft sporenonderzoek gedaan.
Gemaakt door: troetelbeer
za 23 jan -   22:11  
Auto's vernield in Middelburg
Middelburg - Tussen vrijdag 22.00 uur en zaterdag 05.00 uur is een zestal personenauto's vernield in de buurt van de Oude Veerseweg in Middelburg.Na een melding zijn politieagenten van de Zeeuwse politie een kijkje gaan nemen op de Oude Veerseweg. Daar troffen zij drie personenauto's aan die dwars op de weg stonden. Deze auto's waren erg beschadigd. Ze zijn allemaal weggesleept door een takelbedrijf, zodat de politie er sporenonderzoek op kan doen.
Gemaakt door: troetelbeer
za 23 jan -   22:10  
Auto van parkeerplek gestolen
Sluis - Op zaterdagmorgen is door de eigenaar ontdekt dat zijn auto was gestolen vanaf een parkeerplek in de Sint Annastraat in Sluis.De auto betreft een zwarte Passat met het kenteken 56-FT-SP. De waarde van de auto bedraagt enkele duizenden euro's.
Gemaakt door: troetelbeer
za 23 jan -   22:08  
Jongens aangehouden voor vernielingen
Burgh Haamstede - Vier jongens van 14 en 15 jaar oud, afkomstig uit Burgh Haamstede, zijn vrijdag aangehouden door agenten van de Zeeuwse politie, omdat zij vernielingen zouden hebben gepleegd.Door getuigen werd gezien dat de vier, tussen 16.45 en 17.30 uur, de afrastering van de Karolingische Burcht vernielden. Door de agenten werd het signalement van de vier jongens opgenomen en zij gingen op zoek naar de jonge daders. Enkele minuten later troffen de agenten de vier jongens op de fiets. Twee konden zij aanhouden, de andere twee gingen er vandoor. Zij zijn op een later tijdstip aangehouden.
Gemaakt door: troetelbeer
za 23 jan -   22:07  
Inbraak in woning in Zoutelande
Zoutelande - In de nacht van vrijdag op zaterdag is omstreeks 03.00 uur een woninginbraak ontdekt in een pand aan de D. Koddelaan in Zoutelande.Vermoedelijk is/zijn de dader(s) door een raam naar binnen gekomen.
Gemaakt door: troetelbeer
za 23 jan -   22:05  
Politie zoekt getuigen van woninginbraak
Middelburg - Vrijdag 22 januari is tussen 16.00 uur en 19.30 uur ingebroken in een woning in de Van Kleffenslaan in Middelburg.De dader(s) is/zijn de woning binnengekomen door een deur open te breken. Uit de woning zijn geen goederen weg, dus vermoedelijk is/zijn de dader(s) gestoord bij hun poging.
Gemaakt door: troetelbeer
za 23 jan -   22:04  
Belg moet rijbewijs inleveren
Clinge - Een 20-jarige Belg uit De Klinge kon zijn rijbewijs inleveren bij agenten van de Zeeuwse politie.Hij werd in de 's Gravenstraat in Clinge betrapt terwijl hij, met teveel alcohol op, zijn auto bestuurde.
Gemaakt door: troetelbeer
za 23 jan -   22:03  
Meisjes stelen uit winkels
Vlissingen - Een 14-jarig meisje uit Terneuzen en een 15-jarig meisje uit Kapelle zijn vrijdagmiddag in het centrum van Vlissingen door agenten van de Zeeuwse politie aangehouden op verdenking van winkeldiefstal.De meisjes werden betrapt bij een controle.
za 23 jan -   10:39  
Gedupeerde van fietsendiefstal bezochten fietsenkijkuurtje in Zierikzee
Zierikzee - Vandaag tussen 10:00 en 11:00 konden gedupeerden van fietsendiefstal terecht op het politiebureau van Zierikzee om te kijken of hun stalen ros door een eerlijke vinder was terug gebracht. Er stonden tussen de 30 en 40 fietsen gestald op het binnenterrein van het politiebureau. Onder begeleiding van wijkagent Freek Hullekes konden de gedupeerde met hun aangifte formulier eventueel hun gestolen fiets weer mee terug naar huis te nemen. Tientallen mensen kwamen op deze oproep af.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 22 jan -   21:18  
Rijbewijs ingevorderd na snelheidsovertreding
Ritthem - Vrijdagochtend rond 11.55 uur is, aan de Sloeweg Noord in Ritthem, het rijbewijs van een 53-jarige automobilist uit Middelburg ingevorderd na een snelheidsovertreding. De man reed met een gecorrigeerde snelheid van 155 km/u over de Sloeweg Noord.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 22 jan -   21:17  
Diefstal personenauto ,Yerseke
Yerseke - Donderdag is vanaf de Dam in Yerseke een blauwe AUDI cabrio met het kenteken 99LFVV gestolen. De waarde is niet bekend.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 22 jan -   21:15  
Overval op kledingwinkel, Terneuzen
Terneuzen - Vrijdagochtend rond 10.20 uur is een kledingwinkel in de binnenstad van Terneuzen overvallen. Rond genoemd tijdstip kwam een onbekende man de winkel binnen en bedreigde de 25-jarige verkoopmedewerkster die in de winkel aanwezig was.
Gemaakt door: Video Team Zeeland
vr 22 jan -   20:49  
339 hennepplanten in woning in Middelburg
Middelburg - De politie heeft vrijdagmorgen in een woning in Middelburg 339 hennepplanten ontdekt. De politie ging de woning aan t Zanddorp binnen en vond de planten. De politie heeft een persoon van 28-jaar aangehouden. Medewerkers van de gemeente Middelburg hebben de kwekerij opgeruimd
Gemaakt door: 112zeeland
vr 22 jan -   10:22  
Westerschelde wordt veiliger
zeeland - De Westerschelde wordt veiliger volgens de het bestuur van de provincie Zeeland. Er worden de komende jaren miljoenen gestoken in de aanschaf van blusmiddelen, kleding voor hulpverleners en 2 nieuwe commandoboten. Ook de communicatie moet worden verbeterd en worden er afspraken met België gemaakt over het snel kunnen inzetten van een blusvaartuig in het oostelijke deel van de Westerschelde.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 22 jan -   08:25  
Tweedegraads brandwonden
Goes - Een 13-jarige jongen uit de gemeente Borsele heeft woensdag tweedegraads brandwonden in zijn gezicht opgelopen. De jongen liep rond 14.45 uur met een vriendje in de Vosmaerstraat in Goes toen hij in de bosjes twee jongens bezig zag met een spuitbus en een aansteker waarbij een enorme vlam vrijkwam.
Gemaakt door: 112zeeland
do 21 jan -   23:30  
Meer uitrukken KNRM door drukker wordend vaarwater.
Zeeland – - De KNRM (Koninklijke Nederlandse Reddingsmaatschappij) in Zeeland heeft een druk jaar achter de rug. Dit meldt de KNRM in een rapport met een vergelijking van cijfers van afgelopen jaren. De oorzaak van een record aantal uitrukken komt volgens de KNRM door een drukker wordend vaarwater.
Gemaakt door: 112zeeland
do 21 jan -   22:34  
Aanhoudingen ,'s Heer Hendrikskinderen
's Heer Hendrikskinderen - Afgelopen nacht om 04.40 uur zijn in de Velluweweg in 's Heer Hendrikskinderen een 21- jarige man uit Rockanje en een 32-jarige man uit Goes aangehouden. Even daarvoor kregen agenten het verzoek van de meldkamer om te gaan naar 's Heer Hendrikskinderen voor een verdachte situatie. Een getuige had gezien dat een witte auto rondjes rond een bouwplaats reed en dat er ook met zaklampen werd geschenen.
Gemaakt door: 112zeeland
do 21 jan -   22:33  
Fietsenkijkuurtje Zierikzee
Zierikzee - Op zaterdag 23 januari tussen 10.00 en 11.00 uur wordt een fietsenkijkuurtje gehouden op het politiebureau aan het Kerkhof in Zierikzee.. Mensen die hun fiets verloren/als gestolen hebben opgegeven, kunnen dan even komen kijken of hun fiets er bij zit.
Gemaakt door: troetelbeer
do 21 jan -   19:56  
Brandweer uitgerukt voor woningbrand
Vlissingen - De brandweer is donderdagavond uitgerukt voor een brand in een woning in Vlissingen.Rond 18:15 uur werd de brand, die woedde in een woning aan de Boulevard Bankert, gemeld bij de alarmcentrale.
Gemaakt door: troetelbeer
do 21 jan -   19:55  
Politie zoekt eigenaar van slangen
's Gravenpolder - Op 6 januari 2010 werden in een kledingcontainer in de Burgemeester Jansenstraat in 's Gravenpolder twee korenslangen (Pantherophis guttatus) aangetroffen tussen de kleding. De slangen zijn inmiddels ondergebracht bij een reptielenzoo.
do 21 jan -   15:54  
Melding binnenbrand Milieustraat, Zierikzee
Zierikzee - Vanochtend in alle vroegte kreeg de brandweer van Zierikzee een melding van een binnenbrand op de milieustraat. Een werknemer van een naburig bedrijf zag rook komen uit een grote loods op de mileustraat.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 20 jan -   22:13  
Hennepkwekerij, Burgh-Haamstede
Burgh-Haamstede - Woensdag heeft politie Zeeland, bij een onderzoek in een loods aan de Roterij in Burgh-Haamstede, een hennepkwekerij aangetroffen. In het pand zijn, in drie verschillende kweekruimtes, ongeveer 4500 planten aangetroffen. Door de gemeente is de kwekerij ontmanteld.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 20 jan -   22:12  
Doorrijden na aanrijding, Zaamslag
Zaamslag - Woensdagmiddag rond 12.00 uur is een 51-jarige vrouw uit de gemeente Terneuzen, in een brandgang achter de Koepoortstraat in Zaamslag, aangereden door een scooter. Rond genoemd tijdstip liep de vrouw door de brandgang toen ze het geluid van een bromfiets hoorde.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 20 jan -   22:11  
Toezicht overlast schooljeugd, Hulst
Hulst - Bij Politie Zeeland komen regelmatig overlastklachten binnen over het gedrag van de (school)jeugd in de omgeving van de Poorterslaan in Hulst. De overlast bestaat voornamelijk uit het op straat gooien van afval.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 20 jan -   22:10  
Verkeerscontrole , Ritthem
Ritthem - Politie Zeeland heeft woensdagmiddag van 13.00 uur tot 17.00 uur een verkeerscontrole gehouden. Door motorrijders zijn verschillende bromfietsen naar de Marie Curieweg te Ritthem gedirigeerd en aan controle onderworpen. Van 11 brom- en snorfietsen is het kentekenbewijs ingenomen, omdat ze niet voldeden aan de constructiesnelheid.
Gemaakt door: Video Team Zeeland
wo 20 jan -   17:53  
Moterjacht in brand
Wemeldinge - In de sluizen bij Wemeldinge is woensdag aan het einde van de middag een brand uitgebroken op een motorjacht. Rond 17:15 uur werd het blusvoertuig van Wemeldinge met spoed naar de sluizen gestuurd.
di 19 jan -   22:34  
Brandweerman weg, Zierikzee.
Zierikzee - ,,Ik neem m'n verlies, ik ben het strijden moe. Met deze woorden neemt Benjamin de Vos afscheid van de vrijwillige brandweer Schouwen-Duiveland. De Vos had nog graag verder gewild. ,,Het is mijn lust en mijn leven, maar ik ben niet meer welkom en ik weet niet waarom.''
Gemaakt door: 112zeeland
di 19 jan -   22:30  
Drugstoeristen aangehouden, Breskens
Breskens - Bij een softdrugscontrole zijn dinsdagmiddag vijf Belgen in de leeftijd van 18- t/m 28 jaar aangehouden omdat zij in het bezit waren van softdrugs en deze wilden meenemen naar België. Ze kregen ieder een boete van 400 euro. Drie van hen hebben deze betaald waarna ze weer in vrijheid werden gesteld.
Gemaakt door: 112zeeland
di 19 jan -   22:27  
Fietsenkijkavond in Vlissingen
Vlissingen - Op het politiebureau in Vlissingen wordt maandag 25 januari a.s. de eerste fietsenkijkavond van het jaar gehouden. Tussen 19.00 en 20.00 uur zijn de mensen van hun fiets gestolen is, of die hun fiets op een andere wijze zijn kwijtgeraakt, welkom op het Vlissingse politiebureau, ingang aan de Molenstraat.
Gemaakt door: 112zeeland
di 19 jan -   22:26  
Man onder tractor, Retranchement
Retranchement - Bij een eenzijdig ongeval met een tractor is dinsdagmiddag een 66-jarige man uit de gemeente Sluis gewond geraakt. De man is met mogelijk rugletsel overgebracht naar het ziekenhuis Knokke-Heist. De man reed rond 13.45 uur op zijn tractor en was bezig met het vervoeren van een lading mest tussen enkele weilanden.
di 19 jan -   16:48  
ongeval N59 Zierikzee ter hoogte van het woonwagenkamp.
Zierikzee. - Bij een aanrijding op de N59 zijn dinsdagmiddag twee personen gewond geraakt. Het ongeluk vond rond 16.45 uur plaats in Zierikzee aan de Nieuwe Koolweg (N59). De ambulance van Neeltje-Jans en de 101 uit Goes werden opgeroepen omdat er twee personen bij het ongeval gewond zijn geraakt. Eén betrokkene had pijn op de borst. De ander klaagde over pijn in de nek. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is is bij ons nog niet bekend.
Gemaakt door: troetelbeer
di 19 jan -   04:37  
Uitslaande brand verwoest woning in Terneuzen
Terneuzen - Een felle uitslaande brand heeft vannacht een woning in Terneuzen verwoest. Rond 03:00 uur werd de brand opgemerkt in een woning aan de Abeelstraat. De alarmcentrale schaalde al snel op naar middelbrand waarop er twee blusvoertuigen en een hoogwerker met spoed ter plaatse werden gestuurd. Toen de brandweer ter plaatse kwam sloegen de vlammen al uit de woning.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 18 jan -   18:32  
KNRM Neeltje Jans oefent met brandweer Colijnsplaat/Kortgene
Neeltje Jans - Ondanks de lage temperatuur en het inleveren van een vrije zaterdagmorgen, was het voor de groep brandweerlieden van de post Colijnsplaat/Kortgene van Noord Beveland en de opstappers van reddingstation Neeltje Jans, geen probleem om samen op het water te gaan oefenen.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 18 jan -   18:30  
Man omgekomen bij brand in Philippine
Philippine - Bij een brand in een woning aan het Philipsplein in Philippine is vanmorgen een 22-jarige man om het leven gekomen.De brand ontstond in een rijtjeswoning omstreeks 06.20 uur en werd direct gekwalificeerd als uitslaande brand. De brandweer is daarom met groot materieel ter plaatse gegaan. De overleden man is op de begane grond van de woning aangetroffen.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 18 jan -   18:25  
Geldautomaat opgeblazen in Souburg
Souburg - De geldautomaat van de Rabobank aan het Oranjeplein in Oost-Souburg is vannacht om ongeveer 02.45 uur opgeblazen. De voorkant van de automaat werd hierbij ernstig beschadigd. Vermoedelijk is er geen geld buitgemaakt. In een plantsoen tegenover de bank werd door de politie een handgranaat aangetroffen.
ma 18 jan -   18:24  
Loos alarm van brand bij Zeeuwland
Zierikzee - Rond 17:50 kwam de melding binnen dat er brand zou zijn in de Meelstraat in Zierikzee. Hierop is de 48-39 uitgerukt om de eventuele brand te blussen. De brandweer van Zierikzee is met spoed naar de Meelstraat gegaan. Op het moment dat zij ter plaatse kwamen stonden de bewoners al buiten te wachten. Het bleek om een loze melding te gaan. De brandweer is binnen geweest en heeft gecontroleerd of alles in orde was. Dit bleek het geval. Na de korte controle ronde zijn zij teruggekeerd naar de kazerne.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 18 jan -   18:23  
Beknelling na aanrijding in Tholen
Tholen - Maandag vond rond 10.00 uur op de kruising Reimerswaalseweg/Postweg in Tholen een frontale aanrijding plaats tussen een bus en een personenauto. Een 38-jarige vrouw uit de gemeente Tholen raakte bekneld in de personenauto.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 18 jan -   18:22  
Verdachten van beroving aangehouden
Sas van Gent - Afgelopen vrijdag, 15 januari 2010, zijn drie mannen door agenten van de Zeeuwse politie aangehouden. Zij worden er van verdacht op woensdag 13 januari een 29-jarige man uit Sas van Gent te hebben bedreigd en beroofd. Bij die beroving is de portemonnee van de Sassenaar weggenomen.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 17 jan -   23:07  
Auto's beschadigd in Terneuzen
Terneuzen - Rond 19.00 uur werden twee geparkeerde auto's in de Frans Halslaan in Terneuzen beschadigd door een bestuurder van een bedrijfsauto. De bestuurder, een 19-jarige inwoner van Terneuzen, verliet echter de plaats van het ongeval zonder zijn identiteit kenbaar te maken. Even later werd zijn beschadigde voertuig gesignaleerd door de politie en sprak de 19-jarige de politie aan.
Gemaakt door: Krukeltje
zo 17 jan -   18:21  
A58 afslag sgravenpolder auto in sloot
s Gravenpolder - Vanmiddag rond 17:20 is er op de A58, afslag 's Gravenpolder, een auto van de weg geraakt en in een sloot parallel aan de A58 terecht gekomen.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 17 jan -   18:18  
Aanhoudingen wegens belediging
Terneuzen - Politie Zeeland heeft in de nacht van zaterdag op zondag rond 00.00 uur een man aangehouden in de Korte Kerkstraat in Terneuzen wegens wildplassen en belediging. Een 30-jarige man uit Goes kreeg een boete voor wildplassen Tijdens het uitschrijven van de boete beledigde de 30-jarige man de dienstdoende agent. De man is aangehouden en ontving ook voor de belediging een boete.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 17 jan -   18:10  
vlammen op het oude stadhuis van Middelburg
middelburg - Rond 17:30 zagen voorbijgangers vlammen op het oude stadhuis van Middelburg. Hier op heeft de alarmcentrale de ladderwagen van de stromenweg ge alarmeert. Ter plaatse gekomen heeft de brandweer de voorgevel van het stadhuis na gezien. Er bleek niets aan de hand te zijn.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 17 jan -   15:09  
Man zwaargewond na val van fiets
Westkapelle - Een man is zondagmorgen zwaargewond geraakt nadat hij van zijn fiets was gevallen.De man fietste in de duinen bij Westkapelle toen hij rond 10:35 uur van zijn fiets afviel.De man raakte hierbij zwaargewond waarop er twee ambulances en de traumahelikopter uit Rotterdam werden gealarmeerd.Toen de traumahelikopter arriveerde konden zij niet landen in de duinen.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 17 jan -   13:24  
Zoekactie naar drenkeling Sint Maartensdijk
Sint Maartensdijk - De hulpdiensten zijn zondagmiddag massaal uitgerukt voor een drenkeling.Rond 11:55 uur was een meisje te water geraakt.En meisje is uit het water gekomen waarna zij naar huis was gegaan.Nadat het meisje weg was zagen omstanders nog twee laarsjes. Direct werd er groot alarm gemaakt waarop er diverse duikers van Zeeland en Brabant, twee ambulances en de traumahelikopter uit Nijmegen werden gealarmeerd.
Gemaakt door: 112zeeland
za 16 jan -   19:25  
Twee gewonden bij ongeval op kruising
Middelburg - Bij een ongeval op een kruising zijn zaterdagavond twee gewonden gevallen.Volgens een getuige reed rond 19:00 uur een bestuurder van een personenauto over het Groene Woud richting de Looierssingel toen hij op de kruising met de Koestraat door het rode verkeerslicht reed.Een personenauto die vanuit de Koestraat kwam kon niet meer op tijd remmen waarop een botsing volgde.
Gemaakt door: 112zeeland
za 16 jan -   18:25  
Geen rijbewijs, auto niet verzekerd en niet APK gekeurd
Vlissingen - Vrijdagavond rond 23.45 uur is op de Schuitvaartgracht in Vlissingen een 19-jarige Vlissinger aangehouden. Toen agenten zagen dat deze automobilist snel wegreed en inparkeerde bij het zien van een politieauto gingen ze poolshoogte nemen.
Gemaakt door: 112zeeland
za 16 jan -   18:24  
Merkkleding weggenomen uit winkel
Kapelle - Afgelopen nacht rond 04.30 uur is ingebroken in een winkel aan de Ooststraat in Kapelle. De toegang is geforceerd en uit de winkel is een behoorlijke hoeveelheid v.n.l. kinder- en damesmerkkleding weggenomen.
Gemaakt door: 112zeeland
za 16 jan -   18:23  
Toch de weg op.Terneuzen
Terneuzen - Vrijdagavond rond 22.20 uur is in de Bellamystraat in Terneuzen een 23-jarige Terneuzenaar aangehouden. Agenten zagen een auto met slippende banden op de parkeerplaats van de AH aan de Bellamystraat wegrijden.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 15 jan -   20:10  
brandweer Blust wasdroger , middelburg
Middelburg - Vanavond rond 19.25 uur is de brandweer van de torenweg uit Middelburg uitgerukt voor een oververhitte wasdroger. De bewoners waren op dat moment thuis. Toen er een heftige rook ontwikkeling uit het apparaat kwam. De bewoners zijn gelijk naar buiten ge gaan.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 15 jan -   17:39  
Flinke schade bij frontale aanrijding, Burgh-Haamstede
Burgh-Haamstede - Op de Burghsering zijn vrijdagmorgen rond 07.15 uur twee auto's frontaal met elkaar in botsing gekomen. Beide voertuigen raakten hierbij flink beschadigd en moesten worden weggesleept. Een 23-jarige automobilist uit Sommelsdijk raakte, door het opgevroren wegdek, bij het nemen van een bocht in de slip.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 15 jan -   17:38  
Auto rijdt tegen gevel, Zierikzee
Zierikzee - In de Julianastraat is vrijdag rond 09.00 uur een auto tegen de gevel van een woning gereden. Door het opgevroren wegdek was de straat ter plaatse spekglad geworden. Hierdoor raakte de auto van een 44-jarige man uit Zierikzee in een slip en reed met de rechterzijde tegen de gevel van een woning.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 15 jan -   14:59  
Aanhouding op verdenking van dealen harddrugs
vlissingen - De politie Vlissingen is samen met het parket Middelburg gestart met een project in een aantal wijken in Vlissingen waar al langere tijd sprake is van grote overlast door criminaliteit waaronder het dealen van drugs.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 15 jan -   12:33  
Brand in woning Terneuzen
Terneuzen - De brandweer van Terneuzen is donderdagavond uitgerukt voor een woningbrand in Terneuzen. Rond 22:50 uur werd de brand opgemerkt. De alarmcentrale stuurde daarop het blusvoertuig en de ladderwagen van Terneuzen met spoed naar de Summertimeplein.De brandweer heeft met twee stralen hoge druk de brand gedoofd.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 15 jan -   12:15  
Rijbewijs ingevorderd na snelheidsovertreding
Ritthem - Donderdagavond rond 21.30 uur is het rijbewijs van een 24-jarige automobilist uit de gemeente Veere ingevorderd na een snelheidsovertreding. De man reed met een gecorrigeerde snelheid van 135 km/u over de Europaweg Noord in Ritthem.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 15 jan -   12:14  
Aanrijding in Kapelle
Kapelle - Donderdagmiddag rond 14.40 uur vond er op de Nieuwe Vierwegen in Kapelle een aanrijding plaats tussen twee personenauto's. Een 20-jarige automobilist uit Goes reed over de afrit van de Rijksweg A58, komende uit de richting van Goes. Op de kruising met de Vierwegen verleende hij geen voorrang aan de voor hem van links komende 20-jarige automobilist uit de gemeente Borsele.
Gemaakt door: 112zeeland
do 14 jan -   20:24  
Eerste actie in 2010 voor reddingboot Koopmansdank.
Neeltje Jans - Donderdagmorgen om half tien werd de reddingboot Koopmansdank van station Neeltje Jans opgeroepen voor hulpverlening aan een vaartuig met motor problemen. Het was de eerste oproep voor het KNRM reddingstation dit jaar, in 2009 waren er 100 hulpverleningsoproepen.
Gemaakt door: 112zeeland
do 14 jan -   20:22  
Fietser botst op auto, Vlissingen
vlissingen - Een 19-jarige Vlissinger is donderdagmorgen in botsing gekomen met een personenauto. Hij fietste rond 08.00 uur de Beatrixlaan en wilde de President Rooseveltlaan oversteken, richting het Baskensburgplein. Hij verleende geen voorrang aan een 22-jarige Vlissingse automobilist die al over de President Rooseveltlaan reed en botste op de auto.
Gemaakt door: 112zeeland
do 14 jan -   20:21  
Aanrijding na inhaalmanoeuvre, Middelburg
middelburg - Op de Waldammeweg zijn donderdag rond 07.15 uur twee personenauto's met elkaar in botsing gekomen. Een 54-jarige automobilist uit de gemeente Veere sloeg op de kruising met de Herculesweg linksaf.
Gemaakt door: 112zeeland
do 14 jan -   16:14  
Bommelder uit Sluis aangepakt
Sluis - In België heeft Brussels Airport tegen een valse bommelder een schadeclaim ingediend. De Belg, die woont in Sluis in Zeeland, had op 1 januari op allerlei plaatsen op het vliegveld briefjes met waarschuwingen opgehangen.
Gemaakt door: 112zeeland
do 14 jan -   15:38  
Nationale Recherche ontdekt amfetaminelab in Yerseke
Yerseke - Vanmorgen heeft de Nationale Recherche in een grote loods buiten Yerseke een drugslaboratorium ontdekt. Hiervoor zijn twee mensen van 32 en 29 jaar uit Tilburg aangehouden. Het zou gaan om een voor Nederlandse begrippen groot laboratorium waar amfetamine wordt geproduceerd. Het professionele laboratorium was verborgen in twee zeecontainers in een loods buiten de bebouwde kom van Yerseke. Door medewerkers van de Landelijke Faciliteit Ondersteuning Ontmantelen (LFOO) is vanmorgen begonnen met de ontmanteling van het laboratorium.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 13 jan -   15:34  
Hennepkwekerij ontdekt na brand in woning, Schoondijke
Schoondijke - In een woning aan de Adriaan van Ostadestraat is woensdagmiddag een hennepkwekerij ontdekt bij een woningbrand. De brand werd door de bewoner zelf ontdekt. Hij probeerde eerst zelf de brand te blussen, toen dit niet lukte belde hij de brandweer. Bij het informeren over de toestand bij de bewoner, verklaarde hij een hennepkwekerij van ca. 90 planten op de zolder van zijn woning te hebben. Bewoner werd ter plaatse aangehouden en overgebracht naar het bureau.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 13 jan -   13:23  
Kop/staartaanrijding
Westdorpe - Vanmorgen rond 08.00 uur vond op de Tractaatweg ter hoogte van Westdorpe een aanrijding plaats waarbij drie voertuigen betrokken waren. Een 23-jarige automobiliste uit Sas van Gent had te laat in de gaten dat er auto's stilstonden voor de stoplichten.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 13 jan -   13:21  
Winkeldief gepakt,Terneuzen
Terneuzen - Dinsdagavond rond 20.30 uur is in de GAMMA in Terneuzen een 38-jarige Pool aangehouden. In de winkel was het alarm afgegaan toen hij de kassa passeerde. Hij had boortjes voor een boormachine niet afgerekend. De man is aangehouden en meegenomen naar het bureau.
Gemaakt door: 112zeeland
di 12 jan -   21:52  
Brandweer Kapelle huldigt jubilarissen!
kapelle - Maandagavond zijn tijdens de jaarvergadering van het brandweerkorps Kapelle 3 jubilarissen gehuldigd. Plaatsvervangend commandant Piet van de Vrie kreeg door burgmeester Kramer een medaille opgespeld voor zijn 25 jarig vrijwilligersschap bij de brandweergroep Kapelle. De heren Gerard Theunissen en Levien Ruissen ontvingen beiden een medaille voor 20 en respectievelijk 12,5 jaar dienstverband.
Gemaakt door: 112zeeland
di 12 jan -   21:51  
Insluiper overlopen, Serooskerke (W)
Serooskerke (W) - In een woning op de Plantlustweg in Serooskerke (W) werd maandag rond 17.30 uur een insluiper betrapt. De bewoonster, die op de bovenverdieping was, zag daar ineens een man staan. Deze man maakte zich, bij het zien van de vrouw, met een smoesje uit de voeten en verliet vlug de woning.
Gemaakt door: 112zeeland
di 12 jan -   21:50  
Fietsenkijkuurtje, Zierikzee
Zierikzee - Door het politiebureau in Zierikzee wordt op zaterdag 23 januari a.s. tussen 10.00 en 11.00 uur een fietsenkijkuurtje gehouden. Mensen die hun fiets als gestolen/verloren hebben opgegeven, kunnen komen kijken of hun rijwiel ertussen staat.
Gemaakt door: 112zeeland
di 12 jan -   21:49  
Zakkenrollen, Goes
goes - Dinsdagmiddag werden in een winkelpand in de Spinne in Goes de gms en de portemonnee van een 67-jarige vrouw uit Goes gestolen. De gsm en de portemonnee, met daarin persoonlijke papieren en enkele honderden euro's, werden uit haar schoudertas gestolen.
Gemaakt door: 112zeeland
di 12 jan -   21:48  
Diefstal kabelhaspels, Terneuzen
Terneuzen - In de nacht van maandag op dinsdag werden van een bouwplaats aan de Bellamystraat in Terneuzen kabels en kabelhaspels gestolen. Er verdwenen 3 kabels van in totaal 75 meter, 3 kabelhaspels met verschillende typen kabel, in totaal 110 meter en er werd een stroomkabel afgeknipt die diende voor de stroomvoorziening van het gebouw;
Gemaakt door: 112zeeland
ma 11 jan -   13:15  
Politie zoekt getuigen mishandeling . Vlissingen
Vlissinen - Politie zoekt getuigen mishandeling in Vlissingen zondag 10 januari In het uitgaanscentrum van Vlissingen werd zondag 10 januari rond 05.00 uur een 21-jarige Vlissinger mishandeld op de Nieuwendijk en het Bellamypark. Eerst was hij in een horecagelegenheid door twee hem onbekende jongens lastiggevallen.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 11 jan -   13:14  
Aanrijding in Vlissingen
Vlissingen - Maandag vond rond 10.30 uur in de Pres. Rooseveltlaan in Vlissingen een aanrijding plaats tussen een personenauto en een fiets. De bestuurster van de personenauto, een 72-jarige vrouw uit Tilburg, kwam in botsing met een 44-jarige fietsster uit Oost Souburg.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 11 jan -   12:16  
Man bekneld onder vloer, 's-Heer Arendskerke
's-Heer Arendskerke - Vanochtend rond 9.30 uur zijn de hulpdiensten gewaarschuwd en de traumahelikopter voor een beknelling bij het zorgcentrum Poelwijck in 's-Heer Arendskerke. Toen de brandweer van 's-Heer Arendskerke aan kwam bleek het te gaan om een man die bekneld zat tussen een plafond dat naar beneden was gekomen.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 10 jan -   21:09  
Brandweerman bekogeld met glaswerk, Middelburg
Middelburg - In de nacht van oud en nieuw werd op de Buitenhovelaan in Middelburg een 37-jarige Middelburgse brandweerman bekogeld met glaswerk. Dit gebeurde tussen 00.20 en 00.40 uur terwijl hij, samen met zijn collega's, een brand stond te blussen die woedde ter hoogte van enkele garages, net voorbij de bocht na het uitvaartcentrum.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 10 jan -   21:06  
Eenzijdig verkeersongeval, Hulst
Hulst - Op de Hogeweg in Hulst is zaterdag om 15.00 uur een 72-jarige automobilist uit Axel met zijn auto in de sloot gereden. Hij was door de gladheid uit de bocht geraakt en ondersteboven in de sloot terechtgekomen.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 10 jan -   18:54  
Brandweer blust keukenbrand in Vlissingen
Vlissingen - De brandweer is zondag aan het einde van de middag met spoed uitgerukt voor een keukenbrand. Rond 17:20 uur brak de brand uit in een woning aan de Rommestraat in Vlissingen. Het blusvoertuig en de hoogwerker gingen beide ter plaatse om de brand te doven. Toen de brandweer ter plaatse kwam had de bewoner zich al in veiligheid gebracht door naar buiten te gaan.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 10 jan -   18:21  
Brandweer trekt vrouw uit de sloot
Hansweert - De brandweer en ambulancedienst zijn zondagmiddag met spoed uitgerukt voor een ongeval met beknelling.Rond 17:10 uur kwam bij de meldkamer de melding binnen dat de vrouw met haar auto in een sloot was gereden aan de Reeweg in Hansweert.Een ambulance, het blusvoertuig van Yerseke, het hulpverleningsvoertuig van Kruiningen en de duikers van Goes en Tholen werden met spoed ter plaatse gestuurd.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 10 jan -   16:51  
Gereanimeerde man in het ziekenhuis overleden
Middelburg - In het ziekenhuis in Vlissingen is zaterdagmiddag een 47-jarige Middelburgse man overleden nadat hij eerder op de Torenweg in Middelburg onwel geworden was.Omstreeks 12.45 uur fietste de man over de Torenweg, samen met zijn twee zoontjes van 9 en 10 jaar. De man werd onwel, maar kon nog wel van zijn fiets stappen. Hierna viel hij en raakte buiten bewustzijn.
zo 10 jan -   16:25  
Schoorsteenbrand Hogeweg Burgh-Haamstede
Burgh-Haamstede - Rond tien over drie kwam de melding binnen bij de brandweer van Burgh-Haamstede dat aan de Hogeweg een schoorsteenbrand woedde. Hierop is de brandweer van Burgh-Haamstede uitgerukt met de tankautospuit en de daaraan gekoppelde hulpverleningsvoertuig. Ter plaatste aangekomen bleek het te gaan om een klein brandje in de schoorsteen. De schoorsteen is ter plaatste schoongemaakt met behulp van de ramoneur. Na ongeveer anderhalf uur is de brandweer terug gekeerd naar de kazerne.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 10 jan -   16:23  
Mannen krijgen bekeuring voor bezit hennep
Breskens - Op het Veerplein in Breskens werden zaterdag rond 16.30 uur twee inwoners van Oostende, van 18 en 24 jaar, betrapt met hennep op zak.Ze hadden allebei ongeveer 8 gram hennep bij zich.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 10 jan -   16:20  
Enkele personen aangehouden
Middelburg - Zondag rond 01.15 uur werden op de Grote Markt in Goes twee inwoners van Goes, van 17 en 18 jaar, aangehouden.De politie zag ze vechten met personeel van een horecabedrijf. Het bleek dat de twee buiten gezet waren, maar ze wilden daarna, al vechtend, toch weer naar binnen. De jongens werden met een bekeuring op zak later weer in vrijheid gesteld.
Gemaakt door: troetelbeer
za 9 jan -   23:45  
Dronken vrouw in de sloot in Middelburg
Middelburg - Een 57-jarige vrouw is zaterdagavond onder invloed van alcohol in de sloot in Middelburg terecht gekomen.Langs de Segeerssingel belande de vrouw rond 20:10 uur in een sloot.Direct werd het blusvoertuig van de post Torenweg, de duikers en de ladderwagen van de Stromenweg, twee ambulances en diverse politievoertuigen met spoed ter plaatse gestuurd.Een buurtbewoner die de vrouw heeft horen roepen heeft geholpen om haar uit het water te halen.
Gemaakt door: troetelbeer
za 9 jan -   23:12  
Brandweer stand-by bij kerstbomen verbranding
Koudekerke - De brandweer van Koudekerke heeft zaterdagavond stand-by gestaan bij de jaarlijkse kerstbomen verbranding.Elk jaar worden in diverse steden en dorpen in onze provincie vlak na de jaarwisseling kerstbomen in de brand gestoken.
Gemaakt door: troetelbeer
za 9 jan -   22:56  
Kerstboomverbranding in Veere
Veere - De brandweer heeft vanavond stand-by gestaan tijdens de kersboomverbranding in veere Omstreeks 19:00 uur werden de kerstbomen in brand gestoken . De kerstboomverbranding trok veel bekijks.
Gemaakt door: troetelbeer
za 9 jan -   22:46  
Schoorsteenbrand in Middelburg
Middelburg - De vrijwilligers van post Stromenweg zijn vanmiddag uitgerukt voor een schoorsteenbrand aan de Oude Koudekerkseweg te Middelburg.Omstreeks 16:20 uur kwam de melding binnen bij de alarmcentrale die daarop direct tankautospuit (4538) en ladderwagen (4550) onder prio één ter plaatse stuurde.
Gemaakt door: troetelbeer
za 9 jan -   22:39  
Brandweer uitgerukt voor tilassistentie
Middelburg - De vrijwillgers van de post Stromenweg zijn vanmiddag uitgerukt voor een tillassistentie aan de Turfkaai te Middelburg.Omstreeks 14:10 uur werd de ladderwagen (4550) van post Stromenweg onder prio twee ter plaatse gevraagd voor een tillassistentie aan de ambulancedienst.
za 9 jan -   18:28  
Inzameling kerstbomen Zierikzee.
Zierikzee - Vanmiddag konden alle kerstbomen in geleverd worden op de inleverplaatsen verspreid over de staat en werden door een medewerker van de gemeente naar de stookplek gereden. De kinderen kregen voor iedere ingeleverde boom 0,20 euro cent.
za 9 jan -   18:23  
Kerstboom verbranding Serooskerke (SD)
Serooskerke - Vrijdag avond was het zo ver de kerstboom verbranding van Serooskerke. (SD) De kerstbomen werden om half acht aan gestoken onder het toezicht van de jeugdbrandweer Westerschouwen en een aantal mensen van het dorp.
Gemaakt door: 112zeeland
za 9 jan -   16:40  
Aanhouding na overval tankstation, Terneuzen
Terneuzen - Vrijdagavond werd een gewapende overval gepleegd op een tankstation aan de Bellamystraat in Terneuzen. Kort na de overval kon de dader al worden aangehouden. Het betreft een 42-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. Omstreeks 21.00 uur werd bij de politie melding gedaan van een gewapende overval.
Gemaakt door: troetelbeer
za 9 jan -   14:13  
Traumahelikopter ingezet voor reanimatie
Middelburg - De traumahelikopter uit Rotterdam is zaterdagmiddag gealarmeerd voor een reanimatie in Middelburg.Rond 12:45 uur fietste de man over de Torenweg toen hij onwel werd. Een medewerker van de Gemeente Middelburg die als eerst langs kwam rijden is gelijk gestop en heeft in afwachting van de ambulance de man gereanimeerd.
Gemaakt door: 112zeeland
za 9 jan -   12:27  
Dronken automobilist aangehouden, Axel
axel - Door de politie is zaterdag een 26-jarige man uit de gemeente Terneuzen aangehouden. Hij reed zonder geldig rijbewijs en onder invloed van alcohol in een auto. Agenten zagen de man rijden over de Kanaalkade in Axel en gaven hem een stopteken om hem te controleren.
Gemaakt door: 112zeeland
za 9 jan -   12:26  
Automobiliste rijdt tegen schoolmuur, Middelburg
middelburg - Een 24-jarige vrouw uit Middelburg is zaterdag rond 01.30 opzettelijk met een auto tegen de muur gereden van een school aan de Johan van Reigersbergstraat. De vrouw was in verwarde toestand door het hekwerk en de fietsenstalling van de school gereden en vervolgens tegen de muur van het gymlokaal tot stilstand gekomen.
Gemaakt door: Video Team Zeeland
vr 8 jan -   23:50  
Brandweer stand-by bij kerstbomenverbranding
Oosterland - Brandweer stand-by bij kerstbomenverbranding De brandweer van Oosterland heeft vrijdagavond stand-by gestaan bij de jaarlijkse kerstbomen verbranding. De Oranjevereniging van Oosterland had de verbranding georganiseerd. Iedereen kon hun kerstboom inleveren zodat ze allemaal verbrand konden worden. Toen de kerstbomen verbrand zouden worden bleken maar weinig mensen de boom hadden ingeleverd. Nog geen 10 bomen werden rond 19:00 uur in de brand gestoken door een brandweerman. De brandweer stond stand-by zodat de verbranding niet uit de hand zou lopen.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 8 jan -   22:15  
woningbrand ,Terneuzen
terneuzen - De brandweer is vrijdag uitgerukt voor een melding van brand in een woning. Rond rond 17.00 uur kwam bij de alarmcentrale een melding binnen dat er een brand woedde op een zolder van een woning aan de geulstraat in Terneuzen. Al snel werd er middelbrand gealarmeerd waarop er twee blusvoertuigen en een hoogwerker werden gealarmeerd.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 8 jan -   21:06  
Groep jongeren helpt winkeldief te pakken
middelburg - Vanmiddag rond 16.40 uur is op Plein 1940 in Middelburg een 20-jarige man uit Georgie aangehouden. De man wordt ervan verdacht even daarvoor 3 flesjes parfum te hebben gestolen uit de DOUGLAS-winkel in de Lange Delft in Middelburg.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 8 jan -   17:59  
Hoogbejaard echtpaar is de weg kwijt
Arnemuiden - Afgelopen nacht rond 01.35 uur kwam bij de meldkamer van de Zeeuwse politie een melding binnen dat er een spookrijder gesignaleerd was op de rechterrijbaan van de A58 ter hoogte van Arnemuiden. Agenten troffen de auto aan en lieten de bestuurder middels de blauwe lampen en het rode stopteken stoppen. Ze spraken de bestuurder aan en lieten hem onmiddellijk de auto keren, zodat de auto in de goede rijrichting stond.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 8 jan -   15:23  
Hennepkwekerij in woning, Vlissingen
Vlissingen - In een woning aan de Sandenburg is vrijdagmorgen een hennepkwekerij ontdekt. Toen agenten rond 09.00 uur bij de woning aanbelden, werd de deur opengedaan door de bewoner. Na het tonen van een machtiging, namen de agenten een kijkje in de woning.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 8 jan -   15:22  
Auto in de sloot, Eede
Eede - Op de Lievestraat is vrijdag rond 09.45 uur een auto in de sloot gegleden. De twee inzittenden, twee vrouwen van 40- en 16- jaar uit Terneuzen, bleven ongedeerd. Door gladheid op de weg was de auto de sloot ingegleden en moest door een sleepdienst eruit worden getakeld. De auto had geen schade opgelopen.