Selecteer per datum:

Alle nieuwsberichten (25 berichten per pagina):
Pagina 1 van 475  > >>
Ingezonden door: kees wesdorp
di 9 okt - 13:55 Ongeval auto op motor Kapelle (foto) Kapelle - de Postweg in Kapelle is dinsdagmiddag een auto tegen een motor aan gereden. Het ongeval gebeurde rond 13.45 uur. De automobilist zag de motorrijder vermoedelijk over het hoofd. De bestuurder van de motor is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
Ingezonden door: 112zeeland
di 9 okt - 12:49 Vlissingen - Maandagmiddag omstreeks 17.00 uur kwamen er diverse meldingen binnen bij de politie dat er een jongen in elkaar geslagen zouden worden in het Nelson Mandelapark in Vlissingen door een groepje van een man of vijf. Het zou er nogal grof aan toe gaan en het slachtoffer zou een gebroken kaak hebben opgelopen. Toen agenten ter plaatse kwamen verspreidde de groep zich snel door alle kanten op te rennen. Eén van de mogelijk betrokkenen kon worden aangehouden door agenten die de achtervolging te voet hadden ingezet. Dit betrof een 16-jarige Vlissinger. Hij is overgebracht naar een politiecellencomplex, is in verzekering gesteld en zal gehoord worden. Een tweede betrokkene, van wie een naam en signalement bekend was, is aangehouden terwijl hij achterop een scooter zat die op de Nieuwe Zuidbeekseweg reed. Deze jongen is 17 jaar en komt uit Oost-Souburg. Ook hij is overgebracht naar een politiecellencomplex. Ook hij is in verzekering gesteld en wordt eveneens gehoord over zijn betrokkenheid bij de vechtpartij. Door de agenten zijn verschillende getuigen gehoord. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis. Over zijn letsel is bij de politie niets bekend. De politie onderzoekt de zaak en sluit meerdere aanhoudingen niet uit.
Ingezonden door: 112zeeland
di 9 okt - 10:47 Goes - Surveillerende agenten in Goes wilden maandagavond rond 20.20 uur een personenauto controleren die over de Troelstralaan in Goes reed. Uit onderzoek bleek dat de auto als gestolen gesignaleerd stond. De auto was op 4 oktober jl. in Amsterdam als gestolen opgegeven. Beide inzittenden van de auto werden aangesproken door de agenten. De twee mannen (43 en 35 jaar oud, onbekende woonplaats) verklaarden dat ze de auto weg moesten brengen voor een vriend en dat zij niet wisten dat de auto afkomstig was van diefstal. Beide verdachten zijn aangehouden wegens heling. Ze zijn overgebracht naar een politiecellencomplex. De politie stelt een onderzoek in naar hun verdere rol in de zaak. Ze hebben de nacht doorgebracht in een cel en zullen vandaag gehoord worden. De auto is weggesleept door een takelbedrijf.
Ingezonden door: 112zeeland
ma 8 okt - 13:05 KAPELLE – even rond 11.00 uur word de brandweer gebeld voor hulp. In een bedrijf aan de eversdijkseweg in Kapelle is er door een lekkage ammoniak vrij gekomen. de brandweer heeft een speciaal gaspakkenteam laten komen om de lekkage te op te zoeken en te dichten. De werknemers van het bedrijf hadden niets opgelopen. Na dat het gaspakkenteam de lek hat gedicht . is de loods volledig geventileerd.
Ingezonden door: 112zeeland
ma 8 okt - 10:09 Middelburg - Twee jongens van 15 en 14 jaar uit Vlissingen en Middelburg zijn afgelopen nacht, maandag 8 oktober, aangehouden op verdenking van woninginbraak. Een bewoonster van de Zacharias Jansenstraat schrok rond 03.30 uur wakker omdat zij geluiden in haar woning hoorde. Ze ging poolshoogte nemen en constateerde dat er iemand in haar woning was geweest. Er waren twee laptops weggenomen. De vrouw alarmeerde de politie. In de omgeving van de woning zagen agenten de twee jongens. Ze controleerden hen en troffen de ontvreemde computers aan. Het tweetal is ingesloten voor verder onderzoek.
Ingezonden door: 112zeeland
ma 8 okt - 00:07 Terneuzen - De vrijwillige redders van KNRM reddingstations Breskens en Hansweert zijn maandagavond 8 oktober om 21:31 uur gealarmeerd nadat meerdere meldingen waren binnen gekomen van waargenomen vuurpijlen. Vuurpijlen worden gebruikt als noodvuurwerk als een schip in nood is. Rond 21:30 uur ontving de Nederlandse Kustwacht drie afzonderlijke meldingen over waargenomen vuurpijlen ter hoogte van de Put van Terneuzen. Daarop werd KNRM Hansweert gealarmeerd. Gezien de omvang van het zoekgebied en de duisternis werd later ook KNRM Breskens gealarmeerd. De reddingboten zochten samen met passerende scheepvaart het gebied gedurende 2,5 uur af, maar troffen niets aan. De herkomst van de vuurpijlen is niet bekend.
Ingezonden door: 112zeeland
zo 7 okt - 14:04 Oostburg, Groede - In de nacht van zaterdag op zondag werden in Zeeuws Vlaanderen drie bestuurders betrapt op het rijden onder invloed van alcohol. Twee keer was het mis in Oostburg, een keer in Groede. Agenten controleerden omstreeks 01.40 uur een 32-jarige automobilist uit Namur (B) op de Commerswerveweg in Oostburg. Hij moest een blaastest doen op straat. Daaruit bleek dat hij alcohol had gedronken. De man is meegenomen naar het bureau voor een ademanalyse. Hieruit bleek dat hij ruim twee keer teveel alcohol had gedronken om nog te mogen rijden. (515 ug/l) Na contact met het Openbaar Ministerie besloot de officier van justitie dat de man een bedrag van 650 euro moest betalen. Ook kreeg hij een rijverbod van vijf uur. Om 04.15 surveilleerden agenten in Groede, op de Walendijk. Ze controleerden een 23-jarige automobilist uit Sas van Gent. Hij blies een A op het blaasapparaat en moest mee naar het bureau voor een ademanalyse. Daar bleek dat hij 330 ug/l blies. Voor een beginnend bestuurder, wat deze man was, is het strafbaar als hij meer dan 88 ug/l blaast, dus deze meneer had echt veel te veel gedronken. De officier van justitie bepaalde dat de man een boete moest betalen van 300 euro. Hij kreeg ook nog een rijverbod van vier uur. Om 05.20 uur werd een 41-jarige Belgische automobilist uit Wilrijk gecontroleerd op de Commerswerveweg in Oostburg. Hij deed een blaastest en die gaf aan dat de man alcohol had gedronken. Om erachter te komen hoeveel precies is de man meegenomen naar het bureau voor een ademanalyse. Dat apparaat gaf aan dat hij 420 ug/l blies. Bijna twee keer teveel dan is toegestaan. Na contact met de officier van justitie besloot deze dat de Belg een transactie kreeg van 425 euro en een rijverbod van vier uur.
Ingezonden door: 112zeeland
zo 7 okt - 11:02 Yerseke - Omstreeks 00.30 uur in de nacht van zaterdag op zondag hoorden meerdere getuigen in de buurt van de Dahlialaan in Yerseke een hoop geschreeuw en een harde knal. Toen zij buiten gingen kijken zagen ze een personenauto zonder verlichting wegrijden. De politie werd gebeld. Toen agenten ter plaatse kwamen zagen zij, naast een heleboel buurtbewoners, ook een personenauto midden op de weg staan en zij vonden op de straat een kentekenplaat aan die niet van de aangereden auto was. In eerste instantie gaf de eigenaar van de aangereden auto aan dat hij niet in de auto had gereden, maar later gaf hij dit toch toe. Getuigen verklaarden dit ook. Van de man is een blaastest afgenomen, hij blies 615 ug/l. Omdat deze 51-jarige man uit Yerseke een rijontzegging had vanwege eerdere overtredingen kreeg hij twee processen-verbaal aangezegd. Eentje voor het rijden onder invloed en een voor het rijden tijdens een rijontzegging. De buurtbewoners hebben geholpen om de beschadigde auto in een parkeervak te duwen, zodat hij niet meer in de weg stond voor overig verkeer dat door de dahlialaan moest rijden. Agenten hebben nog uitgekeken naar het andere voertuig dat bij de aanrijding betrokken was, maar dit is niet meer aangetroffen. Zij zijn vervolgens naar de woning gereden van de tenaamgestelde van de auto. De auto die daar stond miste de kentekenplaat en had een boel schade. De eigenaresse bleek een 58-jarige vrouw uit Yerseke. Ook zij heeft een blaastest ondergaan. Zij blies 620 ug/l en moest haar rijbewijs inleveren. Ook tegen haar wordt proces-verbaal opgemaakt. De schade die is ontstaan door de aanrijding wordt verder door de verzekering geregeld. Ook een derde voertuig dat geparkeerd stond in de Dahlialaan werd beschadigd. Er raakte niemand gewond.
Ingezonden door: 112zeeland
za 6 okt - 16:17 Terneuzen - Een 15-jarige jongen uit Terneuzen is vrijdagavond om ongeveer 23.15 uur aangehouden door de politie omdat hij ervan wordt verdacht een 18-jarige plaatsgenoot in zijn arm te hebben gestoken met een mes. De 18-jarige jongeman heeft aangifte gedaan. Hij heeft een kleine verwonding overgehouden aan het incident en hoefde zich niet onder doktersbehandeling te stellen. Een en ander gebeurde bij een horecagelegenheid in Terneuzen. Beide jongens waren daar onafhankelijk van elkaar. De aanleiding voor het steekincident is nog niet duidelijk. Mogelijk heeft het er iets mee te maken dat de aangehouden jongen behoorlijk wat alcohol had genuttigd, maar de exacte aanleiding probeert de politie te achterhalen door de aangehouden verdachte en eventuele getuigen te horen. Van de verdachte is een blaastest afgenomen die uitwees dat hij 570 microgram alcohol per liter uitgeademde lucht blies. Ter illustratie: van een volwassen iemand wordt het rijbewijs ingevorderd bij een dergelijke hoeveelheid. Na het incident is de 15-jarige jongen weggegaan. De 18-jarige belde hierop de politie. De minderjarige verdachte is later in het gezelschap van zijn ouders aangehouden. De jongen wordt vandaag verder gehoord in het politiecellencomplex.
Ingezonden door: 112zeeland
za 6 okt - 16:12 Laatste update: 06-10-2018 | 16:11 Schoondijke - In de nacht van donderdag op vrijdag omstreeks 2.00 uur werd op de Middenweg in Schoondijke (de N61) een personenauto aan de kant gezet door surveillerende agenten. De politiemedewerkers lieten de bestuurder van de auto een blaastest doen. Uit de test kwam een ‘A’ wat zoveel betekent als dat de man alcohol had gedronken. De agenten lieten de bestuurder, een 48-jarige man uit Terneuzen, plaatsnemen in hun dienstauto zodat ze hem naar het bureau konden vervoeren voor de ademanalyse. In de tussentijd controleerden ze de andere inzittenden van de auto. Dit bleken bekenden van de politie te zijn. Van diefstal afkomstig In de auto zagen agenten goederen liggen waarvan zij het vermoeden kregen dat deze van diefstal afkomstig waren. Door hen is toen een onderzoek gestart. Ook de andere inzittenden van de auto zijn aangehouden. Dit ging om een 43-jarige vrouw en een 50-jarige man die eveneens uit Terneuzen kwamen. Alle drie de verdachten zijn overgebracht naar een politiecellencomplex waar ze in verzekering zijn gesteld.
Ingezonden door: 112zeeland
za 6 okt - 14:48 Laatste update: 06-10-2018 | 14:46 Sluis - In de nacht van vrijdag op zaterdag, omstreeks 04.30 uur reden surveillerende agenten over de Rondweg in Sluis toen hen een personenauto tegemoet kwam. Aan het kenteken zagen de agenten dat de auto thuishoorde bij iemand waarvan zij wisten dat hij een rijontzegging had. De agenten keerden hun dienstauto en besloten de personenauto te controleren. De bestuurder had dat kennelijk liever niet. Hij gaf gas en vertrok met hoge snelheid, kennelijk in de hoop de agenten te slim af te zijn. Ondanks het feit dat de bestuurder rond de 140 km/u reed zagen de agenten dat hij rechtdoor over twee rotondes reed. Bij de tweede rotonde ging het mis. De bestuurder verloor de macht over het stuur, reed de berm in en kwam tegen een boom tot stilstand. Gelukkig raakte de man niet gewond. Hij stapte zelf uit zijn auto en is naar de agenten toe gelopen. De 26-jarige man uit Oostburg is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Zijn auto is weggesleept door een takelbedrijf. De man, die inderdaad al eerder een rijontzegging had, is op het bureau gehoord door de agenten. In overleg met de Officier van Justitie kreeg hij een dagvaarding mee en moet hij zich te zijner tijd voor een rechter verantwoorden.
Ingezonden door: 112zeeland
za 6 okt - 12:41 Goes - Omstreeks 2.20 uur in de nacht van vrijdag op zaterdag is een 24-jarige man uit Terneuzen aangehouden door de politie. Bij een controle van zijn gegevens bleek dat hij nog voor 3800 euro aan boetes had openstaan. Uit onderzoek bleek dat voor verschillende boetes het voertuig waarin hij reed buiten gebruik gesteld kon worden. Omdat de man aangaf niet te kunnen betalen besloten de agenten over te gaan tot buitengebruikstelling van de auto waarin de man zat. Een takelbedrijf is naar de Grote Markt in Goes gekomen om de auto weg te slepen. De man weigerde vervolgens alle medewerking en wilde de auto niet afstaan. Na een hoop uitleg en discussies is de man aangehouden voor het niet voldoen aan bevel of vordering en werd de auto weggesleept door het takelbedrijf. Op het politiebureau bleek dat de Terneuzenaar een kleine hoeveelheid hasj en wiet bij zich had. Omdat nu ook de verdenking rees dat de man de auto bestuurd had onder invloed van drugs, hebben de agenten een speekseltest bij de man gedaan die positief aangaf op het gebruik van THC, de werkzame stof in cannabis. Een arts kwam naar het politiebureau en heeft een bloedmonster afgenomen van de 24-jarige. Dit monster wordt opgestuurd naar het NFI waar men gaat onderzoeken wat het exacte gehalte THC was bij de verdachte. Die uitslag wordt later pas bekend. Na het afleggen van een verklaring is de man in vrijheid gesteld. Hij mag zich later voor een rechter verantwoorden.
Ingezonden door: 112zeeland
za 6 okt - 11:59 Laatste update: 06-10-2018 | 11:58 Borssele - Op vrijdagmiddag omstreeks 17.30 uur is een 38-jarige man uit die plaats aangehouden wegens vernieling, mishandeling en geweld tegen politieagenten. De man ging, volgens meldingen uit zijn buurt, helemaal door het lint en vernielde zijn eigen inboedel, gooide zijn ruiten in en mishandelde buurtbewoners door kopstoten uit te delen. Een van de slachtoffers heeft aangifte gedaan, ook zijn door de agenten meerdere getuigenverklaringen opgenomen. Agenten gingen met meerdere eenheden naar het dorp en troffen de man, temidden van een hoop kapotgeslagen huisraad aan in de buurt van Plein 52. Bij benadering door de politie werd de man nog agressiever en wilde wegrennen. Tijdens zijn vlucht gooide hij een bloempot of een emmer met potgrond naar de agenten. Het voorwerp miste op een haar na het hoofd van een van de politiemensen. De agenten zijn achter de vluchtende man aangerend, maar konden hem in eerste instantie niet onder controle krijgen. Door de man een paar tikken met de wapenstok te geven staakte hij uiteindelijk zijn vluchtpoging en kon hij geboeid en aangehouden worden. Hij pleegde behoorlijk wat verzet bij zijn aanhouding en trapte een van de agenten tegen zijn been. De agenten hebben aangifte gedaan. Tijdens de rit naar het politiecellencomplex bleef de man zich verzetten en ook na aankomst in het cellencomplex kon hij niet op een normale manier ingesloten worden. Door vier man is de aangehouden verdachte naar zijn cel gedragen en ingesloten. De man zit nog vast en zal zaterdag gehoord worden.
Ingezonden door: 112zeeland
vr 5 okt - 11:13 Middelburg, Goes, Terneuzen - De politie blijft meldingen krijgen over babbeldieven. Uiteraard zet de politie alles in het werk om de daders op te sporen. Maar voorkomen is altijd beter dan genezen. Daarom willen we opnieuw aandacht vragen voor deze nare diefstalmethode en de preventietips. Deze laffe oplichters slaan bij voorkeur toe bij mensen van 60 jaar en ouder. Ze weten zich vaak op slinkse wijze met een smoesje bij u binnen te praten. Trap er niet in en laat ze niet binnen, wat ze ook verzinnen. .
Ingezonden door: 112zeeland
do 4 okt - 20:13 Domburg – donderdagavond rond acht uur is in een appartement in Domburg brand ontstaan. Direct is de brandweer naar de Wijngaarstraat in Domburg ge gaan om de brand te blussen. De bewoners van het appartement waren niet thuis toen de brand woede. De brand was snel geblust waar na er geventileerd is. Hoe de brand is ontstaan is nog niet bekend.
Ingezonden door: 112zeeland
do 4 okt - 13:58 brand onder dak in Wemeldinge (foto) Wemeldinge – Donderdagmiddag rond 13:50 uur is er brand ontstaan onder een dak van een woning. De brandweer uit kapelle en de laderwagen uit Goes waren snel op de plaats aan gekomen. De brand woede in de Prinses Beatrixweg in Wemeldinge. De brand was ontstaan door werkzaamheden aan het dak. Hoe groot de schade is zal nog bekeken worden.
Ingezonden door: 112zeeland
do 4 okt - 11:35 Middelburg en Oost-Souburg - De politie hield donderdagmorgen op de Oude Vlissingseweg in Middelburg en bij de draaibrug in Oost-Souburg met een rollentestbank een brom- en snorfietscontrole. Op de Oude Vlissingseweg werden bijna dertig snor- en bromfietsers gecontroleerd. Een bestuurder kreeg een bekeuring voor het overschrijden van de maximum constructiesnelheid. Hij mag er niet meer mee rijden, totdat de bromfiets weer aan de juiste eisen voldoet en opnieuw door de RDW is gekeurd (WOK-signaal). Bij de draaibrug in Oost-Souburg zijn twintig snor- en bromfietsers gecontroleerd. Drie bestuurders kregen bekeuringen voor het rijden zonder een rijbewijs; het rijden door een rood licht van de spoorwegovergang en het rijden met een bromfiets op het Jaagpad (fietspad). Ook hier kregen twee bestuurders een bekeuring voor het overschrijden van de maximum constructiesnelheid, inclusief het bijbehorende WOK-signaal. Tijdens het opbouwen van de controleplaats in Oost-Souburg zagen twee agenten een voor hen bekende man op een snorfiets rijden. Het was de agenten ook bekend dat hij geen rijbewijs heeft. De man ging er vandoor en negeerde in Groot Abeele een stopteken. Ondanks dat de man niet stopte, krijgt hij alsnog twee bekeuringen voor het rijden zonder rijbewijs en het negeren van het stopteken.
Ingezonden door: 112zeeland
wo 3 okt - 21:07 Kloetinge - Dinsdagochtend 2 oktober jl. is een 17–jarige scooterrijder uit Yerseke op de Kapelseweg geraakt door een schot hagel. Hij raakte daarbij gewond aan zijn benen. Het slachtoffer rijdt tussen 09.00 en 09.15 uur met zijn scooter vanaf Kapelle over het fietspad langs de N670 richting Kloetinge. Toen hij de Monnikendijk wilde oversteken naar de Kapelseweg hoorde hij vijf knallen. Twee fietsende meisjes horen het ook en geven een harde gil. Van schrik valt de jongen met zijn scooter om. Direct voelt hij pijn aan zijn benen. Een beetje verbaasd pakt hij zijn scooter weer op en vervolgt zijn weg naar school. Pas op school onderzoekt de jongen zijn pijnlijke benen. Dan ziet hij aan de binnenkant van zijn benen ronde plekken. Ook op zijn scooter, zijn helm en in het zadel zitten ronde plekjes van een paar millimeter. De huisarts heeft zijn benen bekeken en deze bevestigt het vermoeden dat hij vermoedelijk door een schot hagel is geraakt. Daarnaast zijn door de val, de scooter, de helm en de jas van het slachtoffer beschadigd. De jongen heeft van het incident aangifte gedaan bij de politie. Agenten hebben de plek van het incident bekeken. Deze ontdekken op verkeersborden en de palen recente schade van hagelinslagen. Aan de hoek van de inslagen valt op te maken dat er vanaf een veld langs de N670 is geschoten. Zeer aannemelijk is dat de hagel vanaf de aan overzijde gelegen boomgaard gelost is.
Ingezonden door: 112zeeland
wo 3 okt - 14:28 Middelburg - Vanmorgen is een 30-jarige man op de Bosschaartsweg aangehouden nadat hij na een controle totaal door het lint ging. Een motoragent ziet op de Bosschaartsweg een bestelbus rijden welke in slechte staat verkeert. Als het voertuig bij een tankstation parkeert, besluit de agent de bestuurder aan een algemene controle te onderwerpen. Vervolgens gaat hij met zijn motor achter de bus staan. Na een bevraging in het politiesysteem komt naar voren dat het voertuig onverzekerd rondrijdt. De bestuurder reageert direct recalcitrant maar laat de agent toch zijn werk doen. Na de controle stapt de verdachte in zijn bus en wil achteruit weg rijden. Omdat hij geen goed zicht heeft op de weg achter hem en de politiemotor nog achter zijn bus staat, sommeert de agent hem om vooruit weg te rijden. De man negeert het bevel en rijdt toch achteruit en raakt de motor. In plaats van te stoppen, geeft hij nogmaals gas en rijdt achteruit het fietspad op. Vervolgens stopt hij en wordt hij aangehouden voor onder andere poging vernieling. Inmiddels is ter versterking een politie-eenheid gearriveerd om de man naar een politiecellencomplex te vervoeren. Dan gaat hij helemaal los: vloeken, tieren en bedreigen. Hetzelfde lot ondergaan twee arrestantenmedewerkers die hem naar zijn cel brengen. Drugsgebruik is mogelijk de oorzaak van zijn buitensporige agressieve gedrag.
Ingezonden door: 112zeeland
wo 3 okt - 14:18 Tholen - Vanmorgen is een 19-jarige jongen uit Tholen aangehouden. Hij wordt verdacht van zware mishandeling van een 18-jarige jongen uit Hoogerheide. Het slachtoffer en de verdachte hebben al enige tijd mot met elkaar en besluiten om de onenigheid op zondag jl. in alle vroegte op een afgesproken plek in Tholen uit te vechten. Al snel loopt de vechtpartij uit de hand. Het slachtoffer krijgt van zijn tegenstander een messteek in zijn buik. Zwaargewond is hij naar het ziekenhuis gebracht waar hij een operatie moest ondergaan. De verdachte slaat na zijn daad op de vlucht. Hij heeft zich vanmorgen gemeld op het politiebureau in Bergen op Zoom. Daar is hij aangehouden en ingesloten. Het slachtoffer heeft aangifte tegen hem gedaan. Tegen de verdachte wordt zware mishandeling / poging tot doodslag ten laste gelegd.
Ingezonden door: 112zeeland
ma 1 okt - 10:50 Vlissingen - Bij een inval in een woning is zondagmiddag na een tip een airsoftwapen aangetroffen. De politie reageerde op informatie dat in het pand een automatisch vuurwapen zou liggen. De politie kreeg zondagmiddag betrouwbare informatie binnen dat bewoners van een woning in de wijk het Middengebied een automatisch vuurwapen voorhanden zouden hebben. Vanwege deze serieuze tip werd besloten om direct in te grijpen en een doorzoeking in te stellen. Tijdens de actie werd in de woning geen machinegeweer maar wel een airsoftwapen aangetroffen. De bewoner heeft daarvan afstand gedaan. Er zijn geen aanhoudingen verricht.
Ingezonden door: 112zeeland
zo 30 sep - 12:35 Vlissingen - Naar aanleiding van diverse overlastmeldingen zijn zaterdagmiddag verkeersboetes uitgedeeld aan deelnemers aan een trouwstoet. De trouwstoet reed aan het einde van de middag luid toeterend door Vlissingen. Vanwege de overlastmeldingen is besloten om de stoet te volgen. Een aantal voertuigen is staande gehouden waarna de bestuurders een bekeuring in ontvangst mochten nemen. De groep was onderweg naar Rotterdam. Om er zeker van te zijn dat niet opnieuw overlast zou ontstaan is de stoet door enkele politievoertuigen gevolgd richting de A58. Daar viel de groep uit elkaar en volgde iedereen zijns weegs.
Ingezonden door: 112zeeland
za 29 sep - 21:10 Middelburg - Vrijdagavond zijn een 38–jarige Rotterdammer en een 31–jarige vrouw uit Goirle op het Podium aangehouden. Zij worden verdacht van overtreding van de Opiumwet. Omstreeks 23.25 uur reageren surveillerende agenten op een hen tegemoetkomende auto die het Podium oprijdt. Uit een snelle bevraging op het kenteken in de politiesystemen komt naar voren dat de Apk-keuring al enkele maanden is verlopen. De bestuurder krijgt om die reden een stopteken voor een algemene controle. Tijdens de controle worden tussen de voorstoelen en de achterbank een doosjes met enkele gevulde gripzakjes en een klein model digitale weegschaal gevonden. Daar blijft het niet bij. In totaal komen er 7,8 gram amfetamine, 0,5 liter GHB, 11 gram cocaïne, 150 verpakkingszakjes en een flink geldbedrag tevoorschijn. Zowel de bestuurder als de bijrijdster worden aangehouden en voor verhoor meegenomen naar het politiecellencomplex. De vrouw blijkt nog 11 gram cocaïne in haar handtas te hebben. Alle drugs, de weegschaal en het geld is in beslag genomen. Beide verdachten zitten nog vast.
Ingezonden door: yvaine
ma 24 sep - 18:53 Ongeval op het spoor (foto) Even rond 18.10 uur is er op de spoor tussen goes en Middelburg een ongeval plaatse gevonden. De hulpdiensten zijn bezig met onderzoek. De trein staat 100 meter van de spoorweg overgang stil bij s'heer Hendrikskinderen. Wat er pressies is gebeurd is nog niet bekent. Tot zo ver nu bekent zou het gaan om een fietser op het spoor.
Ingezonden door: 112zeeland
wo 19 sep - 10:54 Sluiskil - Dinsdagavond is op de Rondweg (N252) een auto van de weggeraakt. De bestuurder is in het ziekenhuis overleden. De hulpdiensten kregen rond 21.30 uur een melding dat een auto van de weg was geraakt en in een sloot was beland. Politie, ambulancedienst en brandweer gingen snel ter plaatse. De 54-jarige bestuurder uit Sluiskil werd door een ambulance naar een ziekenhuis gebracht, waar hij dinsdagavond overleed. De politie heeft een onderzoek ingesteld. De man blijkt door een medische oorzaak te zijn overleden. Het onderzoek is afgesloten.