ma 25 jan - 22:40
In het afgelopen weekend werd ingebroken in drie panden in Oost-Souburg.In de Paspoortstraat werd tussen zaterdag 13.00 uur en maandagochtend 06.00 uur ingebroken in een bedrijf. Het is nog niet bekend wat er precies allemaal uit het pand weggenomen is. De technische recherche van de Zeeuwse politie heeft sporenonderzoek gedaan.

In twee woningen in de Bermweg werd ook ingebroken. Uit één woning werd een computer weggehaald in de nacht van zaterdag op zondag. Er waren geen braaksporen. In diezelfde nacht werd er ook ingebroken in een woning in dezelfde straat. Op het eerste gezicht is er uit die woning niets weg.

In Vlissingen werd ingebroken in een woning aan de Beatrixlaan. Dit gebeurde tussen zondag 17.00 uur en maandag 11.45 uur. Uit de woning werd een computer weggenomen.

Op zondag 24 januari is tussen 08.00 en 21.30 uur ingebroken in een woning aan de Pastoor Fronhoffstraat in 's-Heerenhoek.Vermoedelijk is/zijn de dader(s) via een raam de woning binnengekomen. Uit de woning is o.a. computerapparatuur en geld weggenomen.

Tussen zaterdag 13.30 en zondag 13.30 uur is ingebroken in een bedrijf aan de Postweg in Tholen.De dader(s) is/zijn het bedrijf binnengekomen door een slot te forceren. Uit het bedrijf werd gereedschap weggenomen en planten. Een schadebedrag is nog niet bekend.

Bij een bedrijf aan de Vliegende Vaart is ingebroken.De inbraak vond plaats tussen zondag 14.00 uur en maandag 13.30 uur. Uit het bedrijf is een onbekend geldbedrag weggenomen. De technische recherche heeft sporenonderzoek gedaan.

 

 

Ingezonden door: troetelbeer