wo 27 jan - 17:15
Een 63-jarige Middelburgse man is dinsdag omstreeks 01.00 uur in de Sint Jansgang in zijn woonplaats, tijdens een schermutseling met twee jongens, met een mes in zijn gezicht gestoken.De jongens zijn daarna weggerend richting het Hof van Sint Jan. De man is door ambulancepersoneel onderzocht, maar hoefde niet verder behandeld te worden.

Op donderdag 21 januari vond tussen dezelfde man en 2 jongens in de Zusterstraat een handgemeen plaats toen hij hen wilde verhinderen graffiti op een muur te spuiten. Daar was toen een derde jongen bij die hem twee tanden uit de mond sloeg. De politie heeft beide zaken in onderzoek en heeft inmiddels ook een buurtonderzoek gedaan.

Eventuele getuigen van allebei de incidenten worden verzocht te bellen naar 0900-8844.

Signalement van de twee jongens van de mishandeling dinsdag 21 januari:

1e jongen:

Lengte: ca. 1.70 m, tenger postuur, zwart haar. De jongen droeg een groene pet, een donkerkleurige jas met capuchon, een blauwe spijker(hang)broek en donkerkleurige handschoenen.

2e jongen:

Lengte: ca. 1.75 à 1.80 m., normaal postuur. Hij droeg een donkere jas, broek en handschoenen en hij had een verfspuitbus bij zich.

3e jongen:

Hier is van bekend dat hij een pet met lichtgekleurde klep droeg en een jas met een capuchon. De capuchon droeg hij over zijn pet.

 

Ingezonden door: troetelbeer