Selecteer per datum:

Gemaakt door: troetelbeer
vr 30 apr -   23:59  
Man van fiets getrapt in Goes
Goes - Dinsdag 27 april werd in Goes tussen 21.15 uur en 21.30 uur een man van zijn fiets getrapt op de Keizersdijk, naast de stenen brug, in Goes.De 51-jarige fietser werd even daarvoor ingehaald door een personenauto die daarna met gierende banden rond een kunstwerk reed en stil bleef staan.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 30 apr -   18:05  
Koninginnedag 2010
Wemeldinge/Middelburg - "De Zeeuwen gaven ons Koninginnedag terug" Met deze uitspraak gaf Koningin Beatrix uitstekend weer hoe zij deze dag heeft beleefd. De samenwerkende overheidsdiensten kijken tevreden terug op Koninginnedag 2010, die in een goede sfeer verliep. De zeer gedegen voorbereiding heeft mede gezorgd voor een zeer succesvol feest, waar alle betrokkenen van hebben genoten. In Wemeldinge bezochten 7.000 mensen het feest, terwijl in Middelburg het bezoekersaantal op 30.000 personen wordt geschat. Hieronder volgen nog enkele bijzonderheden:
vr 30 apr -   11:04  
Hulpdiensten massaal aanwezig Koninginnedag Middelburg.
Middelburg - De hulpdiensten zijn massaal aanwezig vandaag in Middelburg tijdens koninginnedag . Er is veel politie aanwezig in Middelburg en er staat een ambulance stanby . De koningin word verwacht rond 12:00.
Gemaakt door: 112zeeland
do 29 apr -   23:10  
blikseminslag in woning
Sint Jansteen - Even rond 21.20 werd er melding gemaakt van een brand aan de verrekijker in sint jansteen. De brandweer uit hulst was snel ter plaatsen. Bij aankomst in de straat was het goed zichtbaar dat de vlammen al uit het dak kwamen. De brand was ontstaan door blikseminslag. De brandweer had de brand snel onder controle. Na dat de brand uit was is er grondige na controle geweest om te zien dat er geen vuur onder het dak zat.
Gemaakt door: 112zeeland
do 29 apr -   23:06  
Man aangehouden in Vlissingen
Vlissingen - Politie Zeeland heeft woensdag 28 april een man aangehouden na een ruzie. De 24-jarige man, afkomstig uit Rosmalen, zou een 55-jarige man hebben bedreigd met een scherp voorwerp. De 55 jarige man uit de gemeente Veere deed aangifte van de bedreiging. De 24-jarige is vanwege deze bedreiging in het ziekenhuis in Vlissingen aangehouden.
Gemaakt door: 112zeeland
do 29 apr -   23:05  
Aanhouding voor aanranding
Nieuwdorp - Woensdagavond is in Nieuwdorp een 16-jarige jongen uit de gemeente Borsele aangehouden op verdenking van aanranding. De jongen wordt ervan verdacht een 11-jarig meisje onzedelijk te hebben betast en haar onzedelijke voorstellen te hebben gedaan.
Gemaakt door: 112zeeland
do 29 apr -   22:59  
Bedreiger Koninklijk Huis aangehouden
Middelburg - Politie Zeeland heeft woensdag 28 april een man aangehouden in Middelburg op verdenking van het uiten van bedreigingen richting het Koninklijk Huis. De bedreigingen waren van dien aard dat de man, een 33-jarige Middelburger, in verzekering is gesteld.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 28 apr -   22:16  
Kop- staartbotsing, Vogelwaarde
Vogelwaarde - Op de Provincialeweg bij de rotonde vond woensdag omstreeks 18.00 uur een kop- staartbotsing plaats. Een 46-jarige vrouw uit Hulst en een 73-jarige man uit Breda stond i.v.m. het overige verkeer bijna stil. Een daar achter rijdende 24-jarige vrouw uit Axel kon niet tijdig stoppen en er volgde een kop- staartbotsing. De twee achterste auto's moesten worden getakeld, de voorste auto kon verder rijden.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 28 apr -   22:15  
Verkeersongeval, Vlissingen
Vlissingen - Op de Westerhavenweg in Vlissingen vond woensdag omstreeks 15.00 uur een verkeersongeval plaats. Een 19-jarige automobilist uit Goes reed, met een te hoge snelheid, vanuit de richting van het station over de Westerhavenweg. Halverwege de Westerhavenweg ligt een soort heuvel en daar werd de auto 'gelanceerd'. Via de berm reed de auto tegen een Delta Nuts huisje en vloog over de kop.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 28 apr -   22:03  
Brand op binnenvaartschip Terneuzen
Terneuzen - Woensdagavond rond tien over half 8 werd de brandweer van Terneuzen gealarmeerd voor een binnenbrand op een binnenvaartschip (No Limit). Er werd melding gemaakt van een keuken brand. Diverse voertuigen waaronder een schuimblusvoertuig kwamen ter plaatse. De brand ontstond door een apparaat in de keuken. De brand kon echter door het eerste voertuig al worden geblust.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 28 apr -   20:05  
Dodelijk verkeersongeval, Veere
Veere - Bij een eenzijdig verkeersongeval, woensdag rond 17.15 uur op de Veerseweg in Veere, is een persoon om het leven gekomen. Deze persoon moest, wegens beknelling, uit het voertuig worden geknipt. Er werd nog gereanimeerd, maar de persoon is ter plaatse overleden.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 28 apr -   18:24  
buitenbrand
Arnemuiden - Aan de Steigerweg in Arnemuiden heeft woensdagmiddag rond 15:15, een buitenbrand gewoed. De politie die samen met Waterschap Zeeuwse Eilanden ter plekke was, riep de hulp van de brandweer in. Hierop werden de 4530 (Stromenweg Middelburg) en de 4534 (Arnemuiden) ter plaatse gestuurd.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 28 apr -   18:22  
Politie zoekt getuigen overval
Terneuzen - Dinsdagavond rond 23.15 uur vond een gewelddadige overval plaats in een woning in Terneuzen. Twee mannen drongen rond bovengenoemd tijdstip de woning binnen en mishandelden de 37-jarige bewoner. De overvaller(s) hebben een sleutel van een bedrijf aan de Alvarezlaan meegenomen en zijn op de fiets vertrokken. Het slachtoffer heeft zware verwondingen aan zijn hoofd opgelopen.
Gemaakt door: troetelbeer
di 27 apr -   22:30  
Meisje gewond na botsing met auto
Middelburg - Een 8-jarig meisje uit Middelburg is dinsdagavond gewond geraakt nadat ze in aanraking was gekomen met een personenauto.Het meisje kwam omstreeks 19.00 uur gefietst vanaf de Veersesingel en stak zonder te kijken de Veerseweg over. Op dat moment kwam vanuit Veere een 20-jarige automobilist uit de gemeente Veere aanrijden.
Gemaakt door: troetelbeer
di 27 apr -   22:30  
Inbraak in woning in Middelburg
Middelburg - Dinsdagmiddag is er ingebroken in een woning aan de Wijdaustraat.De bewoonster verliet rond 14.45 uur de woning. Toen ze een uurtje later terugkwam, zag ze dat er was ingebroken.
Gemaakt door: troetelbeer
di 27 apr -   22:29  
Vrouw gewond na val van fiets
Middelburg - Op de Stationsbrug is dinsdag rond 16.30 uur een 70-jarige Middelburgse met haar fiets ten val gekomen.Vanwege de drukte reed het verkeer stapvoets over de brug. De vrouw fietste richting de Kanaalweg. Naast haar reed een personenauto, bestuurd door een 23-jarige Oost-Souburgse.
Gemaakt door: 112zeeland
di 27 apr -   19:09  
oudere gewend aan brandalarm
Domburg - Om 13.30 gingen de piepers voor de vrijwilligers van Zoutelande, Oostkapelle en Domburg voor een automatisch brandalarm. Het betrof de Brouwershof aan de Aanloop te Domburg. Dit is een gebouw waar ouderen wonen en ook een kinderdagopvang is gevestigd. De TS van Domburg kon als eerste uitrukken, met 2 vrijwilligers en 2 beroepsmensen van de gemeente Veere in de auto.
Gemaakt door: troetelbeer
di 27 apr -   18:07  
Productie Elopak stilgelegd voor gaslek
Terneuzen - Maandagavond werd bij Elopak in Terneuzen een productiehal ontruimd en de productie tijdelijk stilgelegd.Rond 22:40 werd de brandweer ingeschakeld voor het gaslek. In overleg met de Officier van Dienst werd besloten om het blusvoertuig van Terneuzen met spoed ter plaatse gestuurd.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 26 apr -   22:13  
Dronken automobilist is rijbewijs kwijt
Hoek - Door de politie is maandagmiddag het rijbewijs ingenomen van een 32-jarige Belgische automobilist. De man was rond 17.30 uur op de Westerscheldetunnelweg, aan het einde van de wegwerkzaamheden, met zijn auto tegen de vangrail gereden. Toen agenten ter plaatse kwamen, roken ze een alcohollucht. Omdat ze het niet vertrouwden, moest de man een blaastest afleggen. Hieruit bleek dat hij teveel alcohol had gedronken.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 26 apr -   22:13  
Auto gestolen in Vlissingen
Vlissingen - In de nacht van zondag op maandag is vanaf de Glacisstraat een personenauto gestolen. Het betreft een goudkleurige Opel Ascona, voorzien van het kenteken TL-14-HB.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 26 apr -   20:14  
Brandweer blust felle brand bij timmerfabriek
Zaamslag - De brandweer van Zaamslag is zondagavond uitgerukt voor een felle containerbrand bij een timmerfabriek.Rond 22:50 uur werd de brand ontdekt op het terrein van de fabriek aan de Terneuzensestraat waarop het blusvoertuig met spoed ter plaatse werd gestuurd.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 26 apr -   20:12  
Brandweer uitgerukt voor woningbrand
Axel - De brandweer is zondagavond met spoed uitgerukt voor een melding van een woningbrand. Rond 22:00 uur kwam bij de alarmcentrale een melding binnen dat er een uitslaande brand woedde in een woning aan de Singelweg in Axel.Direct werd het sein middelbrand gealarmeerd waarop de blusvoertuigen Axel en Zuiddorpe en de hoogwerker van Terneuzen ter plaatse werden gestuurd.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 26 apr -   19:34  
Auto's total loss bij inhaalmanoeuvre, Goes
Goes - Bij een ongeval op de A58 zijn maandagmorgen rond 09.30 uur twee auto's total loss geraakt bij een inhaalmanoeuvre. Een 29-jarige automobiliste uit de gemeente Veere reed met twee inzittenden in de richting Goes. Op een gegeven moment wilde ze de auto voor haar inhalen en stuurde naar de linker rijbaan. Op dat moment werd zij zelf net ingehaald door een 43-jarige automobiliste uit Middelburg.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 26 apr -   19:23  
Gewonden bij motorcross
Westdorpe - Op een crossterrein aan de Industrieweg Zuid in Westdorpe zijn zondagavond rond 18.30 uur acht personen gewond geraakt. Eén persoon raakte ernstig gewond, de anderen liepen gekneusde botten en schaafwonden op. Twee personen overgebracht naar het ziekenhuis. De overigen hebben zich laten behandelen bij de HAP.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 26 apr -   19:22  
Rijden onder invloed
Terneuzen - Maandagmorgen rond 03.00 uur is in de Rooselveltlaan in Terneuzen een 36-jarige automobilist uit Kortessem (B) aangehouden voor rijden onder invloed. De man had ruim 3 maal de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken. Hij moest zijn rijbewijs inleveren
Gemaakt door: 112zeeland
ma 26 apr -   19:21  
Medicijnen verloren Goes/Kloetinge
Goes/Kloetinge - Zaterdagavond zijn op het traject Kloetingseweg, Fruitlaan, Buijs Ballotstraat Goes en Lewestraat, Koningin Wilhelminastraat, Oostmolenweg in Kloetinge medicijnen verloren. Het gaat om TRAMADOL. De medicijnen kunnen bij inname door kinderen gevaar opleveren. De politie verzoekt de vinder de medicijnen af te leveren bij een apotheek of op het politiebureau.
Gemaakt door: Krukeltje
zo 25 apr -   02:41  
Ongeval Bernhardweg Nieuwdorp
Nieuwdorp - Zaterdagavond omstreeks 21.45 uur is op de Bernhardweg-West een auto tegen de vangrail gereden.De bestuurder van de auto, een 45-jarige Oost-Souburgse, reed via de afrit de weg op. Zij was in de veronderstelling dat het een lange invoegstrook was en schrok toen dit niet het geval bleek te zijn.
Gemaakt door: 112zeeland
za 24 apr -   23:29  
opendeurdag Brandweer Gent 2010
Gent - open deurdag Brandweer Gent deze word gehouden op 25 april 2010 openingstijd: 10.00 -18.00 de aktiviteiten zijn in en rond de Brandweer kazerne zo is er een rondleiding en zijn er verschilende demonstraties te zien. adres:Brandweer Gent Roggestraat 70 Gent
Gemaakt door: troetelbeer
za 24 apr -   23:24  
Vier gewonden bij ongeval
Biervliet - Bij Biervliet op de N61/ Middenweg zijn zaterdagmiddag 24 april jl rond half vijf twee auto's met elkaar in botsing gekomen. Eén auto sloeg daarbij over kop. Vier personen raakten gewond.Een auto met drie inzittenden, bestuurd door een 47-jarige man uit de gemeente Terneuzen, kwam uit de Oostzeedijk gereden en wilde rechtdoor de Spuikomweg inrijden. De bestuurder zag daarbij een auto over het hoofd die over de N61/ Middenweg reed uit de richting van Biervliet.
Gemaakt door: troetelbeer
za 24 apr -   23:18  
Bromfietsster met lekke band raakt rijbewijs kwijt
Goes - In de Van de Spiegelstraat in Goes werd zaterdag rond 02.00 uur een 18-jarige inwoonster van Yerseke betrapt op rijden onder invloed.De politie zag de vrouw rijden op een bromfiets met een lekke band.
Gemaakt door: 112zeeland
za 24 apr -   21:19  
man onwelgeworden Yerseke
Yerseke - zaterdagavond rond half 7 is er in Yerseke een man onwel geworden, ook de traumahelikopter is ter plaatse gekomen en geland op een grasveld in een woonwijk te Yerseke. Het slachtoffer is uiteindelijk met de ambulance naar een ziekenhuis vervoerd. De traumahelikopter trok veel bekijks. over de toedracht van het ongeval is niets bekend.
Gemaakt door: 112zeeland
za 24 apr -   19:23  
Sportvisboot door reddingboot geholpen.
Neeltje Jans - Zaterdagmorgen om 6.45 uur werd de reddingboot Koopmansdank opgeroepen voor hulpverlening aan een vaartuig met motorproblemen. Het bleek te gaan om de 5 mtr lange sportvisboot "Dolfy", met 2 vissers aan boord, welke van hun visstekkie afkomend op weg waren naar hun thuishaven Colijnsplaat.
Gemaakt door: 112zeeland
za 24 apr -   11:14  
Brand bij metaalbewerkingsbedrijf
Sint-Maartensdijk - Zaterdagmorgen is de blusgroep van Sint-Maartensdijk uitgerukt voor een brand bij Weggemans Metaalbewerking. De blusgroep rukte na enkele minuten uit met spoed naar de Sportlaan. Ter plaatse bleek een stukje van de dakrand in de brand te staan. De brandweer zette een straal hoge druk in om de brand te blussen.
Gemaakt door: 112zeeland
za 24 apr -   11:13  
Getuigenoproep in aanhouding zaak Vlissingen
Vlissingen - In de Walstraat / Nieuwstraat in Vlissingen werden vrijdag rond 23.00 uur drie Vlissingers in de leeftijd van 18 en 20 jaar aangehouden. Zij hadden eerder op de avond op een terras op het Bellamypark vervelend en agressief gedrag vertoond en een van hen had een horecamedewerker verbaal bedreigd. Korte tijd later kreeg de politie de melding dat er van een gebouw in de Walstraat vier ruiten waren vernield. Daar werden de drie Vlissingers aangetroffen en bleek dat een van hen ook nog tegen een scooter had getrapt en een andere man verbaal had bedreigd.
Gemaakt door: 112zeeland
za 24 apr -   11:12  
Getuigenoproep voor aanrijding in Goes
Goes - De politie wil graag in contact komen met de getuige die heeft gezien dat vrijdag omstreeks 10.00 uur in de Koepoort in Goes een onbekende automobilist tegen een stilstaande auto is gebotst en daarna is doorgereden. Deze getuige had een stadswacht van de aanrijding in kennis gesteld en wordt verzocht contact op te nemen met het politiebureau in Goes of te bellen naar 0900-8844.
Gemaakt door: 112zeeland
za 24 apr -   11:11  
Ongeval door alcohol, Rilland
Rilland - Op de A58 bij Rilland reed vrijdag om 22.30 uur een 39-jarige automobilist uit Stabroek (B), onder invloed van alcohol tegen een auto die voor hem reed. Deze auto, bestuurd door een 27-jarige man uit Ridderkerk, belandde daarop in de sloot. De bestuurder en een (onbekende) inzittende konden zelf uit de auto komen. Zij werden onderzocht door het ambulancepersoneel. De Belgische bestuurder moest zijn rijbewijs inleveren omdat hij onder invloed van alcohol een ongeval had veroorzaakt.
Gemaakt door: troetelbeer
vr 23 apr -   23:50  
Gewonden na auto in de sloot
Sint Laurens - Op de Wilgenhoekweg in Middelburg raakte vrijdag omstreeks 23.00 uur een auto in de sloot.De bestuurder, een 20-jarige Middelburger, haalde met hoge snelheid een auto voor hem in, passeerde links een vluchtheuvel en raakte daarna de stoeprand. Vervolgens reed hij de sloot in.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 23 apr -   22:21  
65 km te hard
Sluiskil - Vrijdagmiddag om 16.15 uur is in de Koegorsstraat in Sluiskil een 33-jarige automobilist uit de gemeente Hulst aangehouden. De automobilist reed met een gecorrigeerde snelheid van 125 km/u over een weg waar 60 km/u is toegestaan.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 23 apr -   22:19  
Gezellig op bezoek????
Middelburg - Donderdagmiddag belden twee vrouwen aan bij een woning aan de Rouaansekaai in Middelburg. De bejaarde bewoonster deed open en zag twee, voor haar onbekende, vrouwen staan. De vrouwen vroegen of ze binnen mochten komen omdat ze vonden dat er zulke mooie dingen voor de ramen stonden.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 23 apr -   22:18  
Diefstal bromfiets, Sluiskil
Sluiskil - Donderdagmiddag werd in de Baljuwlaan in Sluiskil een bromfiets gestolen. Het betreft een blauwe Peugeot Fox van 2005 met kentekenplaatje DR-654-V. De waarde is niet bekend.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 23 apr -   22:18  
Bedrijfsinbraak,
's-Heer Arendskerke - In de nacht van donderdag op vrijdag werd ingebroken in een bedrijf in de Arendstraat in 's-Heer Arendskerke. Er werden enkele paardenzadels en meer dan tien katalysatoren gestolen. De totale waarde van de gestolen goederen bedraagt enkele duizenden euro's.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 23 apr -   22:09  
brandalarm was valse melding
Middelburg - donderdag Rond 11:45 werden de beroeps brandweerlieden van stadsgewest met spoed naar de prinses maximastraat gepiept omdat daar het automatisch brandalarm af ging. Ze kwamen met spoed terplaatse maar het bleek om een valse melding te gaan dus konden ze na ongeveer 5 minuten weer richting de kazerne.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 23 apr -   12:07  
Verkeersongeval in Goes
Goes - Donderdag iets na 18.00 uur vond op de Abbekindersezandweg ongeval plaats waarbij een 43-jarige motorrijder uit de gemeente Goes gewond raakte. Op de Abbekindersezanddijk was men bezig wegwerkzaamheden. De motorrijder, die dit vermoedelijk niet in de gaten had, wilde ter hoogte van deze werkzaamheden een busje inhalen.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 23 apr -   12:06  
Rijden onder invloed, Terneuzen
Terneuzen - Een 41-jarige automobilist uit Den Haag werd vrijdag omstreeks 05.30 uur in de Grenulaan betrapt op rijden onder invloed. Een blaastest wees uit dat de man ongeveer 5x de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken had. Hij moest zijn rijbewijs inleveren.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 23 apr -   12:05  
Diefstal koper, Breskens
Breskens - Van een bouwplaats aan de Poon in Breskens werden in de nacht van donderdag op vrijdag enkele tientallen meters koperen leiding gestolen. De waarde van de leidingen bedraagt een paar honderd euro.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 23 apr -   12:04  
Motorrijder rijdt veel te hard, 's-Gravenpolder
's-Gravenpolder - Een 36-jarige motorrijder uit 's-Gravenpolder moest donderdag rond 20.30 uur op de Bernhardweg Oost zijn rijbewijs inleveren omdat hij veel te hard reed. Op deze weg geldt een maximumsnelheid van 80 km/h; de motorrijder reed met een, gecorrigeerde, snelheid van 149 km/h.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 23 apr -   12:03  
Eenzijdig verkeersongeval, Hoek
Hoek - Op de Westerscheldetunnelweg bij Hoek, ter hoogte van wegwerkzaamheden, vond vrijdag omstreeks 08.00 uur een eenzijdig verkeersongeval plaats. Een 32-jarige vrouw uit de gemeente Hulst kwam vanuit de tunnel en botste bij het inrijden van de wegversmalling tegen de markeringsblokken aan de kant van de weg. Zij gooide haar stuur om waarna de auto kantelde.
do 22 apr -   22:40  
Grote brand op camping
Burgh-Haamstede - Rond 19:00 uur is vanavond een brand uitgebroken op een camping in Burgh-Haamstede, de brandweer rukte met groot materiaal uit. Er zijn diverse brandweer korpsen gealarmeerd. De brand heeft in totaal 2 caravans en een schuur voor een groot deel verwoest. De brandweer heeft uit veiligheid de gasflessen losgekoppeld van de caravans.
Gemaakt door: troetelbeer
do 22 apr -   22:39  
Gewonden na auto over de kop
Vlissingen - Op de Poortersweg vond donderdag om 21.00 uur een eenzijdig verkeersongeval plaats.Een 30-jarige Vlissingse automobilist reed over de Oostelijke Bermweg. Bij de Poortersweg reed hij over grind waardoor hij de controle over de auto verloor. De auto vloog over de kop en kwam ondersteboven in een hekwerk tot stilstand.
do 22 apr -   22:37  
Grote brand op camping
Rond 19:00 uur is vanavond een brand uitgebroken op een camping in Burgh-Haamstede, de brandweer rukte met groot materiaal uit. Er zijn diverse brandweer korpsen gealarmeerd. De brand heeft in totaal 2 caravans en een schuur voor een groot deel verwoest. De brandweer heeft uit veiligheid de gasflessen losgekoppeld van de caravans.
Gemaakt door: 112zeeland
do 22 apr -   17:25  
Vrouw overleden bij ongeval
Kapelle - Donderdagmiddag rond 13.50 uur is bij een ongeval een 44-jarige Poolse vrouw om het leven gekomen. De vrouw fietste over de Populierendijk in Kapelle en kwam in aanrijding met een landbouwvoertuig, bestuurd door een 22-jarige inwoner uit Heinkenszand. Het is niet geheel duidelijk hoe het precies gebeurd is.
Gemaakt door: 112zeeland
do 22 apr -   17:25  
Fietsenkijkdagen
Vlissingen - Op maandag 26 april van 19.00 uur tot 20.00 uur kan men op het politiebureau in Vlissingen, ingang Molenstraat, gevonden fietsen komen bekijken. Op dinsdag 27 april van 10.00 uur tot 12.00 uur en van 14.00 uur tot 16.00 uur kan men gevonden fietsen bekijken bij NAVIMAR aan de Schependijk in Terneuzen.
Gemaakt door: 112zeeland
do 22 apr -   17:23  
Hennepkwekerij ontmanteld
Brouwershaven - Donderdagmorgen is in een woning in Brouwershaven een hennepkwekerij ontmanteld. In vier kweekruimtes trof men 589 planten aan. In de woning werden een man en een vrouw met de Roemeense nationaliteit aangehouden. Zij zijn voor verhoor overgebracht naar het politiebureau in Zierikzee.
Gemaakt door: 112zeeland
do 22 apr -   17:20  
Steekpartij Wemeldinge
Wemeldinge - Woensdagavond rond 21.05 uur is een 33-jarige vrouw uit de gemeente Kapelle aangehouden na een steekpartij in een woning in Wemeldinge. De vrouw wordt ervan verdacht kort daarvoor, rond 20.50 uur, haar 35-jarige vriend (tevens uit de gemeente Kapelle) te hebben neergestoken. De man is overgebracht naar het ziekenhuis in Goes waar hij ter observatie is opgenomen. Zijn toestand is op dit moment stabiel.
Gemaakt door: 112zeeland
do 22 apr -   17:18  
Diefstal uit supermarkt, Burg-Haamstede
Burg-Haamstede - Woensdagmiddag tussen 12.30 uur en 14.40 uur is er ingebroken in een supermarkt in Burgh-Haamstede. Uit het pand zijn enkele honderden euro's en rookwaar met een totale waarde van enkele duizenden euro's weggenomen. Er is een deur opengebroken; het totale schadebedrag is onbekend.
Gemaakt door: 112zeeland
do 22 apr -   17:16  
Aanhouding in Terneuzen
Terneuzen - In de nacht van woensdag op donderdag rond 00.45 uur is een 14-jarige jongen uit Terneuzen, op het politiebureau in Terneuzen aangehouden op verdenking van poging tot diefstal uit een auto. Kort daarvoor probeerde de jongen in te breken in een auto die geparkeerd stond aan de Dixielandkade in Terneuzen. Door de zoons van de eigenaar van de auto is de jongen op heterdaad betrapt.
wo 21 apr -   21:13  
Auto van de weg geraakt bij Middelburg
Middelburg - Een personenauto is woensdagavond van de weg geraakt bij de A58. De auto kwam vanuit de richting Goes en wilde bij Middelburg de afslag nemen toen de bestuurder door nog onbekende oorzaak naast de weg terecht kwam. De auto kwam onderaan de dijk tot stilstand. Niemand raakte gewond en een bergingsbedrijf heeft het voertuig geborgen.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 21 apr -   18:26  
Verkeersongeval in Goes
Goes - Op de Dam in Goes vond dinsdag rond 20.00 uur een verkeersongeval plaats. Een 17-jarige bromfietser uit de gemeente Borsele kwam uit de richting van de Van de Spiegelstraat. Hij verleende op de Dam geen voorrang aan een 22-jarige automobilist uit de gemeente Reimerswaal, die uit de richting van de M.A. de Ruiterlaan kwam. Bij de aanrijding liep de bromfietser beenletsel op. Hij is per ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 21 apr -   18:25  
Eenzijdig verkeersongeval, 's-Gravenpolder
's-Gravenpolder - Op de Bernhardweg Oost gebeurde woensdag om 06.45 uur een eenzijdig verkeersongeval. Een 64-jarige automobilist uit Kapelle reed in de richting van Ovezande en belandde, door onbekende oorzaak, met zijn auto in de berm. Hierbij raakte hij een lantaarnpaal, waardoor de auto op de zijkant terechtkwam. De man kon ongedeerd uit de auto komen. De lantaarnpaal brak af en de auto raakte beschadigd.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 21 apr -   18:19  
Aanrijding Oostkapelle
Oostkapelle - Woensdagmiddag rond 15.00 uur vond op de Noordweg te Oostkapelle een aanrijding plaats. Een 74-jarige automobilist uit Rotterdam kwam vanuit de Munnikweg rijden en kwam in aanrijding met een 66-jarige automobiliste uit de gemeente Veere die op de Noordweg reed. Beide betrokkenen zijn met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 21 apr -   18:14  
Hennepkwekerij ontmanteld
Terneuzen - Woensdagmiddag is in een woning aan de Goudenregenstraat in Terneuzen een hennepkwekerij ontmanteld. Op de bovenverdieping trof men een tweetal ruimtes aan waarin hennep werd gekweekt. De 193 planten waren oogstrijp.
Gemaakt door: 112zeeland
di 20 apr -   23:17  
Valse identiteit en rijden tijdens ontzegging
Terneuzen - Op de Informaticalaan in Terneuzen controleerden twee agenten van de Zeeuwse politie dinsdagmiddag om 17.30 uur een automobilist. Ze vroegen de man zijn papieren te laten zien. Hij verklaarde dat hij deze niet bij zich had.
Gemaakt door: 112zeeland
di 20 apr -   18:02  
Doorrijden na aanrijding: getuigen gezocht
Vlissingen - Op het fietspad van de Adriaen Coortelaan/Hercules Segherslaan in Vlissingen heeft gistermiddag een aanrijding plaatsgevonden waar de Zeeuwse politie getuigen van zoekt. Maandagmiddag tussen 16.00 en 16.30 uur wilde een 73-jarige Vlissingse het voornoemde fietspad oprijden. Vanaf de rijbaan kwam een scooter aangesneld met twee jonge personen daarop.
Gemaakt door: 112zeeland
di 20 apr -   18:01  
Rijbewijs van hardrijder ingevorderd
Rilland - Dinsdagmiddag hebben agenten van de Zeeuwse politie het rijbewijs ingevorderd van een 23-jarige man uit Bergen op Zoom. De man reed in zijn auto over de A58, ter hoogte van Rilland. Hij reed (gecorrigeerd) 172 km/u. Op de A58 is 120 km/u toegestaan.
Gemaakt door: 112zeeland
di 20 apr -   18:00  
Auto gestolen bij bedrijf
Goes - Een werknemer van een bedrijf aan de Pearyweg in Goes ontdekte dinsdagmorgen dat zijn auto gestolen was. Hij had zijn auto laten staan bij het bedrijf waar hij werkt en ontdekte vanmorgen om 10.00 uur dat de auto weg was. Het betreft een rode Peugeot 205 voorzien van het kenteken XX-57-XF.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 19 apr -   21:45  
Brandje op strand Krabbendijke
Krabbendijke - De blusgroep van Krabbendijke (TAS-4745) is maandagavond rond 9 uur gealarmeerd voor een brandje op het strand van Krabbendijke.Ter plaatse bleek het te gaan om brandende houten resten. Momenteel wordt de dijk bij Krabbendijke versterkt en daarom liggen er verschillende materialen. De brandweer kon rond half 10 inrukken.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 19 apr -   20:52  
Aangehouden voor poging doodslag/moord
Sas van Gent - Op maandagmiddag omstreeks 15.00 uur is een 37-jarige man uit Terneuzen aangehouden in Sas van Gent. Tegen de man is aangifte gedaan van poging doodslag/moord door een 29-jarige vrouw uit Terneuzen. Door diverse getuigen werd gemeld bij de Zeeuwse politie dat de vrouw achterna werd gezeten door een 'gek in een auto'. Hij zou als een bezetene rondjes hebben gereden door het dorp. Ook zou de man de auto van het slachtoffer hebben vernield. De vrouw was voor hem op de vlucht geslagen.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 19 apr -   20:50  
Winkeldief door Bredanaar aangehouden
Middelburg - Een 42-jarige man uit Breda heeft vanmiddag zijn goede daad voor vandaag verricht. Hij liep rond 14.45 uur te winkelen in de Lange Delft in Middelburg toen hem ineens een winkeldief voorbij snelde. De Bredanaar aarzelde geen moment en rende de jongen achterna. Terwijl hij zijn ijsje nog in zijn hand had kon de man met zijn andere hand de jonge winkeldief vastpakken.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 19 apr -   20:49  
Overval tankstation Middelburg opgelost
Middelburg - Politie Zeeland heeft een overval op een tankstation aan de Rotterdamsekaai in Middelburg, gepleegd op 16 maart jl., opgelost. Bij de overval werd de pomphouder door de overvaller met een wapen bedreigd. Door het verweer van de pomphouder, hij ging de overvaller met een brandblusser achterna, vluchtte de overvaller te voet.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 19 apr -   20:47  
Verkeerscontrole in Sas van Gent
Sas van Gent - De Zeeuwse politie heeft, naar aanleiding van diverse klachten van omwonenden, zondag een verkeerscontrole gehouden in de Zandstraat in Sas van Gent. De omwonenden klagen vooral over het feit dat er veel te vaak te hard gereden wordt. De Zandstraat betreft een 30-kilometer-zone.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 19 apr -   20:47  
Man naar ziekenhuis na onwelwording in auto
Terneuzen - Op maandagmorgen omstreeks 11.30 uur raakte een 66-jarige man uit Axel onwel achter het stuur van zijn auto. De man was onderweg naar Terneuzen . Doordat hij onwel werd is hij met zijn auto van de weg geraakt en in een droge sloot langs de weg tot stilstand gekomen.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 19 apr -   20:45  
Personenauto gestolen in Souburg
oost Souburg - Op het Oranjeplein in Oost-Souburg is afgelopen zaterdag een personenauto gestolen. De auto stond geparkeerd in een parkeervak aan het Oranjeplein. De eigenaar was tussen 14.30 en 14.40 uur niet bij zijn auto. Toen hij terug kwam bleek dat auto weg te zijn.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 19 apr -   20:44  
Politie schiet man in been, Westdorpe
Westdorpe - Op de Oostpoortweg in Westdorpe is afgelopen nacht rond 02.15 uur een 21-jarige Belg door de politie in zijn been geschoten. Het slachtoffer is overgebracht naar een ziekenhuis in Gent. De Rijksrecherche stelt een onderzoek in naar de toedracht van het incident. Een dergelijk onderzoek wordt altijd door de Rijksrecherche uitgevoerd na een schietincident waar slachtoffers zijn gevallen.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 19 apr -   20:43  
Politie zoekt getuigen mishandeling, Hulst
Hulst - De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling die maandagmorgen plaatsvond in de Livingstonestraat. Daar werd tussen 08.30 en 09.00 uur door een blanke man aangebeld bij een woning. De deur werd geopend door een 14-jarig meisje die op dat moment alleen thuis was. Ze kreeg gelijk een klap in het gezicht en werd door de haar onbekende man bedreigd met een wapen.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 19 apr -   20:42  
Hardrijder is rijbewijs kwijt, Biervliet
Biervliet - Door de politie is zondagavond het rijbewijs ingevorderd van een 41-jarige automobilist uit de gemeente Terneuzen. De man reed rond 23.15 uur met een snelheid van 166 km over de N61 waar echter 80 km is toegestaan. De automobilist kreeg een stopteken en werd aan de kant gezet. Hij had niet alleen te hard gereden maar bleek onder invloed van alcohol te zijn. Op het politiebureau in Oostburg moest hij zijn rijbewijs inleveren.
ma 19 apr -   17:57  
Scooter en fietser botsen in Middelburg.
Middelburg - Aan de Vrijlandstraat in Middelburg heeft vanmiddag een aanrijding plaats gevonden tussen een scooter en een fietser. Er vielen geen gewonden er was aleen materiele schade. De politie kwam ter plaatse om wat papierwerk af te handelen.
ma 19 apr -   01:21  
Brandweer ruikt uit voor brand in wasdroger, Zierikzee
Zierikzee - De brandweer van de post Zierikzee is vanavond omstreeks half twaalf uitgerukt voor een brandende wasdroger in een pand aan de Schuttershofstraat in Zierikzee. Omdat de brandweer post hier niet ver vandaan is was de brandweer snel terplaatse en was de brandende wasdroger snel geblust met één straal hoogedruk. De wasdroger kan als verloren worden beschouwd en of er verder schade is is niet bekend.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 18 apr -   23:16  
Motorrijders rijden massaal te hard
Zeeland - Ondanks het feit dat de campagne 'Let op, val op' is gestart was het volgens Zeeuwse politieagenten vandaag erg onveilig op de Zeeuwse wegen door onverantwoord hard rijdende motorrijders die hun motor weer voor het eerst van stal hadden gehaald. Een onderdeel van de campagne is het verminderen van gevaarlijk rijgedrag en grove overtredingen van een zeer klein aantal motorrijders. Vooral in het begin van het seizoen wil een deel van de motorrijders nogal eens indruk op elkaar maken. Omdat ook motorrijders rekening moeten houden met hun eigen èn andermans veiligheid zet Politie Zeeland, net als de politie in de rest van Nederland, handhavers in die alert zijn op de motorrijders.
zo 18 apr -   21:45  
Brandweer blust binnenbrand flat Middelburg.
Middelburg - De vrijwilligers van de post Torenweg zijn vanavond uitgerukt voor een binnenbrand aan de Meanderlaan te Middelburg. Omstreeks 20:10 uur kwam de melding binnen bij de alarmcentrale die daarop direct tankautospuit 4533 met spoed ter plaatse stuurde. Kort daarop werd ladderwagen 4550 met spoed ter plaatse geroepen. De binnenbrand woedde op de derde verdieping De brandweer heeft de binnenbrand geblust en heeft de woning geventileerd.
zo 18 apr -   20:38  
Bestuurder van auto verliest de macht over het stuur
Burgh-Haamstede - Rond 19:25 kwam een melding van een verkeersongeval met slachtoffers aan de Plompe Torenweg in Burgh-Haamstede. Hierop zijn de ambulances van Neeltje Jans en Zierikzee ter plaatse gegaan. Ook is de brandweer van Burgh-Haamstede uitgerukt, zij kwamen ter plaatse met de tankautospuit en het hulpverleningsvoertuig. Door een bij ons nog onbekende oorzaak is de auto van de weg geraakt en onder aan het talud terecht gekomen.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 18 apr -   20:16  
Getuigen gezocht van inbraak in woning Vlissingen
Vlissingen - Tussen donderdagavond 18.15 en 20.15 uur is ingebroken in een woning aan de Bloemenlaan in Vlissingen. Vermoedelijk heeft/hebben de dader(s) toegang tot de woning verkregen door een raam te vernielen. Uit de woning werd een laptop weggenomen.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 18 apr -   20:13  
Insluiper aangehouden door Zeeuwse politie
Kortgene - Door getuigen werd zaterdagavond rond 20.15 uur gemeld dat er een onbekende man een woning was binnengegaan waarvan de bewoners niet thuis waren. Toen agenten van de Zeeuwse politie ter plaatse kwamen werd hen verteld dat een man had ingebroken in de woning aan de Boterbloemwei.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 18 apr -   17:59  
Brandweer Wolphaartsdijk wint "klasse 112"
Zuiddorpe - Zaterdag 17 april heeft brandweerpost Wolphaartsdijk meegedaan aan de provinciale vaardigheidstoetsen "klasse 112" in Zuiddorpe. Op deze toets scoorden ze van alle 10 ploegen de meest aantal punten. Gevolg van het winnen van deze vaardigsheidstoets is dat ze nu doorgaan naar de gewestelijke wedstrijd. Deze zal plaatsvinden op 5 juni in Binnenmaas (Z-H).
Gemaakt door: 112zeeland
zo 18 apr -   17:57  
Getuigen gezocht van mishandeling op station Goes
Goes - Vorige week dinsdag heeft er op het NS station in Goes een mishandeling plaatsgevonden waarbij een 15-jarig meisje uit de gemeente Reimerswaal gewond is geraakt. De Zeeuwse politie zoekt getuigen van dit voorval. Omstreeks 15.30 uur die dinsdagmiddag ontstond er op het station een scheldpartij tussen een viertal meisjes. De scheldpartij mondde uit in een vechtpartij tussen twee van de 'dames'. Hierbij werd een van de meisjes bij haar keel gegrepen en zij heeft klappen gehad.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 18 apr -   17:55  
Brandstichting in woning, Hulst
Hulst - In de nacht van zaterdag op zondag, omstreeks 05.00 uur, werd de bewoner van een woning aan het Europaplein in Hulst wakker van een brandlucht. Hij ontdekte inderdaad een brandje in de brievenbus. De overige gezinsleden van de man zijn door hem gewekt en de brand is door de bewoners zelf geblust.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 18 apr -   17:54  
Controle na klachten
Tholen - Naar aanleiding van klachten van omwonenden heeft de Zeeuwse politie vandaag een controle gehouden in de gemeente Tholen. Er wordt regelmatig geklaagd dat motoren zo hard rijden in de gemeente en dat bleek inderdaad zo te zijn.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 18 apr -   17:51  
Bekeuringssituatie loopt uit de hand
Middelburg - Zaterdagavond omstreeks 23.00 uur kwam er een melding binnen bij de Zeeuwse politie dat er een man in de Langeviele was gevallen en dat hij gewond was. Toen agenten daar ter plaatse kwamen bleek dat inderdaad een man gewond was geraakt bij het opstappen op zijn fiets. Deze man was dronken. Hij had een dik oog en de agenten hebben een ambulance voor de man gewaarschuwd.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 18 apr -   17:45  
Schietende jongens aangehouden
Poortvliet - Naar aanleiding van een melding is de Zeeuwse politie zaterdagmiddag op zoek gegaan naar schietende personen in de omgeving van het bos in Poortvliet. Omstreeks 16.45 uur zagen twee surveillerende agenten drie jongens met een geweer wegrennen. De agenten hebben zich opgesplitst. Van twee verschillende kanten werden de vluchtende jongens benaderd en uiteindelijk liepen de jongens zich klem in de armen van de agenten.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 18 apr -   17:44  
Inbraak gemeld in Dreischor
Dreischor - In een woning aan de Molenweg in Dreischor is het afgelopen weekend ingebroken. Tussen vrijdagavond 19.00 uur en zaterdagmiddag 16.30 uur hebben onbekenden een ruit van de woning vernield. Hierdoor konden zij het pand binnenkomen. De hele woning werd doorzocht en er werden computerspelletjes meegenomen.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 18 apr -   17:43  
Politie zoekt getuigen straatroof Terneuzen
Terneuzen - Politie Zeeland stelt een onderzoek in naar een straatroof in de Guido Gezellestraat in Terneuzen. Afgelopen nacht tussen 03.00 en 03.30 uur werd een 41-jarige man uit de gemeente Terneuzen onder bedreiging van een wapen van z'n portemonnee beroofd. In ieder geval was een man en vrouw getuige van deze roof. Het slachtoffer reed op z'n fiets over de Guido Gezellestraat in de richting van Axel. Op het fietspad, aan de oostelijke zijde tussen de Frederik Van Eedenstraat en de Zuidpolder, werd hij aangesproken door een man, die hem met een wapen bedreigde.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 18 apr -   00:07  
Domburgse Reddingsbrigade heeft nieuwe voorzitter en nieuw rescueboard
Domburg - Cor de Jonge draagt na 13 jaar de voorzittershamer over aan Jan van Zetten Vandaag heeft Cor de Jonge tijdens de ledenvergadering van de Domburgse Reddingsbrigade het voorzitterschap overgedragen aan Jan van Zetten. De Jonge heeft deze functie ruim 13 jaar bekleed. Daarvoor was hij lid van de strandwachtcommissie. Directe aanleiding voor de Jonge om lid te worden van de Domburgse Reddingsbrigade was de afhandeling van een niet geslaagde reanimatie op het Domburgse strand. Bij deze tragische gebeurtenis waren jonge strandwachten als hulpverlener betrokken.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 18 apr -   00:03  
Event-Safe Motor Responder
Zeeland - Event-Safe EHBO’er en bevoegd verkeersregelaar samen op de motor voor snelle medische zorg. Op diverse evenementen in Zeeland waaronder de GIRO de I’talia zal event-safe in samenwerking met Begeleiding Buro Zeeland (BBZ) een uniek concept in Nederland ten uitvoer brengen. Een EHBO’er en een bevoegd verkeersregelaar samen als duo op de motor, in vaktermen genoemd EMR Event-Safe Motor Responder.
Gemaakt door: 112zeeland
za 17 apr -   20:33  
Melding autobrand A-58
A58 - Zaterdagmiddag 17-4 werden de blusgroepen Kapelle en`s-Heer Arendskerke opgeroepen ivm met een autobrand op de A-58 rechter rijbaan (richting Vlissingen) hmp 153.1. Ter plaatse bleek dat de rookontwikkeling werd veroorzaakt door een forse olie lekkage, van brand was geen sprake. Het voorval zorgde enige tijd voor een korte file omdat één rijstrook werd afgesloten. Een berger heeft het voertuig afgevoerd.
Gemaakt door: 112zeeland
za 17 apr -   16:48  
Tractaatweg uren dicht voor onderzoek na ongeluk
Sluiskil - Vrijdagmiddag is de Tractaatweg ter hoogte van Sluiskil enkele uren afgesloten geweest na een ongeval. De Zeeuwse politie deed onderzoek na een aanrijding die had plaatsgevonden op de Tractaatweg. Omstreeks 14.00 uur reed een 39-jarige automobiliste uit Alblasserdam over voornoemde weg. Zij kwam uit de richting van België. De vrouw kwam erachter dat zij verkeerd was gereden en dacht een goede plek te hebben gevonden om haar auto om te draaien. (Dit is niet toegestaan op die plaats.)
Gemaakt door: 112zeeland
za 17 apr -   16:44  
Inbraak in winkel Ovezande
Ovezande - De eigenaar van een winkel aan de Hoofdstraat in Ovezande heeft aangifte gedaan van inbraak in zijn winkelpand. Tussen vrijdagavond 18.15 uur en zaterdagmorgen 07.30 uur werd een ruit vernield door onbekenden. Hierdoor kon(den) de dader(s) een greep in de winkel doen. Uit de winkel werd een computer weggenomen met een onbekende waarde.
Gemaakt door: 112zeeland
za 17 apr -   16:43  
Auto gestolen in Vlissingen
Vlissingen - De eigenaar van een rode Ford Mondeo parkeerde zijn voertuig vrijdag op een parkeerplaats aan het Marnixplein in Vlissingen. Vannacht om ongeveer 03.00 uur bleek dat deze auto gestolen was. De eigenaar werd namelijk rond dat tijdstip door de Zeeuwse politie gebeld. De agent aan de telefoon vroeg waarom zijn auto op de Rondweg Koudekerke stond. De eigenaar kon er geen antwoord op geven en daarom was er maar één conclusie die overbleef: de auto moest gestolen zijn.
Gemaakt door: troetelbeer
za 17 apr -   12:24  
Brandweer uitgerukt voor vuurkorf
Middelburg - De post Torenweg is vrijdagavond gealarmeerd voor een brandmelding Driewegenhof in Middelburg.Om ongeveer vijf minuten voor half tien gingen de piepers van de vrijwilligers van de post Torenweg. Daarop spoeden de vrijwilligers zich naar de kazerne.
Gemaakt door: troetelbeer
za 17 apr -   12:10  
Brandweer blust schoorsteenbrand in Terneuzen
Terneuzen - De brandweer van Terneuzen is vrijdagavond uitgerukt voor een schoorsteenbrand.Rond 21:00 uur werd de brand in het rookkanaal ontdekt in een woning aan de Dokweg in Terneuzen. Het blusvoertuig en de hoogwerker gingen met spoed ter plaatse.
Gemaakt door: 112zeeland
za 17 apr -   10:33  
Gewapende overval op videotheek
Terneuzen - Vrijdagavond rond 22.00 uur is een gewapende overval gepleegd op videotheek de 'Mediastore' aan de Drebbelstraat in Terneuzen. Omstreeks voornoemd tijdstip is een lange man, gekleed in donkere kleding en met een bivakmuts op, de videotheek binnengekomen. Hij bedreigde de medewerker van de videotheek met een wapen en heeft een onbekend geldbedrag buitgemaakt. Toen hij in het bezit was van het geld is hij de videotheek uitgerend en weggegaan in de richting van (vermoedelijk) de Zeedijk.
Gemaakt door: 112zeeland
za 17 apr -   10:31  
Visserijcontrole in Terneuzen en Hoek
Terneuzen - Bij de Zeeuwse politie komen overlastmeldingen binnen van vissers die zich bij de Otheense Kreek in Terneuzen en de Hoekse Kreek in Hoek. Naar aanleiding van die overlastmeldingen hebben agenten de afgelopen nacht een controle uitgeoefend bij beide watertjes. Bij de Otheense Kreek werden twee verdachten aangetroffen die zich niet aan de regels hielden. Mensen moeten schriftelijk toestemming hebben van de eigenaar van de Kreek om daar te mogen vissen en er mag 's nachts niet gevist worden.
Gemaakt door: 112zeeland
za 17 apr -   10:29  
zware mishandeling na steekincident
Scharendijke - Vrijdagavond is een 20-jarige inwoner van de gemeente Schouwen Duiveland aangehouden op verdenking van zware mishandeling. De man was aanwezig in een café in Scharendijke toen hij, met een 31-jarige cafébezoeker uit dezelfde gemeente, in een woordenwisseling verwikkeld raakte. Buiten het café werd er onderling wat geduwd en getrokken. Door andere cafégasten is het tweetal uit elkaar gehaald. De 20-jarige man is hierop verdwenen.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 16 apr -   23:34  
Diefstal auto, Brouwershaven
Brouwershaven - Tussen donderdagavond 20.30 uur en vrijdagochtend 11.00 uur is een auto, die geparkeerd stond aan de Zuiddijkstraat, weggenomen. Het betreft een blauwe Nissan, type Primera met het kenteken RJ-VL-49. De waarde van de auto is onbekend.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 16 apr -   23:33  
Rijbewijs ingevorderd, Hoek
Hoek - Vrijdagmiddag rond 14.10 uur is het rijbewijs van een 24-jarige automobilist uit Gorinchem, aan de Herbert H. Dowweg in Hoek, ingevorderd na een snelheidsovertreding. De man reed met een gecorrigeerde snelheid van 151 km/u over de Sloeweg noord in Ritthem. Op deze weg is 100 km/u toegestaan.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 16 apr -   13:44  
Politie vraagt getuigen aanrijding Goes
Goes - De politie is op zoek naar getuigen van een aanrijding op donderdagmiddag rond 17.30 uur in de Piet Heinstraat in Goes. Een 18-jarige man uit de gemeente Veere stak de zebra over en werd aangereden door een man op een scooter. Na de aanrijding reed deze man er hard vandoor.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 16 apr -   13:43  
Hennepkwekerij ontmanteld
Sluiskil - Donderdag heeft politie Zeeland in twee panden aan de Leidingstraat in Sluiskil een hennepkwekerij ontmanteld. In de panden trof men 521 stekjes en 336 volgroeide planten aan. Alles is vernietigd.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 16 apr -   13:41  
43 bolletjes cocaïne inbeslaggenomen
Terneuzen - Donderdagmiddag is op de Binnenvaartweg in Terneuzen een 19-jarige man uit Den Haag aangehouden. De man, een bekende van de politie, was in het bezit van zakjes met 43 bolletjes cocaïne en 16 bolletjes heroïne. Tijdens zijn aanhouding verzette hij zich hevig. Hij is ingesloten.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 16 apr -   10:25  
Rijbewijs ingevorderd, Zaamslag
Zaamslag - Donderdagavond rond 18.20 uur is het rijbewijs van een 48-jarige motorrijder uit Terneuzen ingevorderd na een snelheidsovertreding op de Eendragtweg in Zaamslag. De man reed met een gecorrigeerde snelheid van 141 km/u over genoemde weg. De toegestane maximum snelheid bedraagt hier 60 km/u. Tegen de man is tevens proces-verbaal opgemaakt.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 16 apr -   10:24  
Diefstal uit woning, 's-Heer Arendskerke
's-Heer Arendskerke - Woensdagavond tussen 19.50 uur en 23.05 uur is er ingebroken in een woning aan de Joosstraat in 's-Heer Arendskerke. Uit de woning is computerapparatuur met een waarde van honderden euro's weggenomen. Er is een raam opengebroken; het totale schadebedrag is onbekend.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 16 apr -   10:23  
Diefstal uit school, Kloosterzande
Kloosterzande - Tussen woensdagavond 18.00 uur en donderdagochtend 07.00 uur is er ingebroken in een basisschool in Kloosterzande. Uit verschillende lokalen is computerapparatuur met onbekende waarde weggenomen. Er is een deur opengebroken; het totale schadebedrag is onbekend.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 16 apr -   10:22  
Rijbewijs ingevorderd, Kruiningen
Kruiningen - Donderdagochtend rond 09.10 uur is het rijbewijs van een 31-jarige motorrijder uit Heinkenszand ingevorderd na een snelheidsovertreding op de Oude Rijksweg in Kruiningen. De man reed met een gecorrigeerde snelheid van 130 km/u over genoemde weg. De toegestane maximum snelheid bedraagt hier 80 km/u. Tegen de man is tevens proces-verbaal opgemaakt.
Gemaakt door: troetelbeer
do 15 apr -   20:35  
Brandweer uitgerukt voor schoorsteenbrand
Middelburg - De brandweer is donderdagavond uitgerukt voor een schoorsteenbrand in Middelburg.Rond 19:15 uur werd het blusvoertuig van de post Torenweg en de ladderwagen van de post Stromenweg met spoed naar de Zuidmede in Middelburg gestuurd omdat daar een woningbrand zou zijn.
Gemaakt door: 112zeeland
do 15 apr -   16:44  
winkel overvallen in Middelburg
Middelburg - Politie Zeeland heeft een onderzoek ingesteld naar een overval op een winkel , die donderdagmiddag rond 16.10 uur,aan de Korte Geere in Middelburg plaatsvond.Rond genoemd tijdstip kwamen drie personen de winkel binnen en dwongen een medewerkster geld en goederen af te geven.De politie heeft een buurtonderzoek en een sporenonderzoek ingesteld.
Gemaakt door: 112zeeland
do 15 apr -   13:28  
Reddingsbrigade richt zich op nieuw zwembadseizoen
Zierikzee - Zierikzee, met het afnemen van de examens van de diploma's van Reddingsbrigades Nederland vrijdag 9 april in het zwembad van Zierikzee heeft de reddingsbrigade Zierikzee-Duiveland het zwembadseizoen 2009-2010 afgesloten. De vereniging kijkt terug op een geslaagd examen. Slechts 4 van de ruim 100 kanidaten zakte voor hun examen. De examens van de jongste kandidaten worden in mei nog in eigen beheer afgenomen. De examinatoren van de bond van Reddingsbrigades waren tevreden over het niveau van de Zierikzeese vereniging.
Gemaakt door: 112zeeland
do 15 apr -   11:47  
Politie waarschuwt voor overvallen bij pinautomaten
Vlissingen - Woensdagavond rond 23.00 uur is bij een pinautomaat in het winkelcentrum Papegaaienburg in Vlissingen een man beroofd van zijn net gepinde geld. De 64-jarige Vlissinger had geld gepind en wilde naar zijn auto gaan toen hij plots werd bedreigd door twee jongemannen die hem dwongen zijn geld af te staan. Toen ze het geld hadden renden ze weg in de richting van de trappen, Pastoor van de Aallaan. Het slachtoffer raakte niet gewond. De politie vraagt mensen die net voor de beroving bij deze pinautomaat hebben gepind contact op te nemen. Zij kunnen bellen met 0900-8844.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 14 apr -   23:57  
Zorgcentrum De Schutse middelpunt van oefening
Sint-Annaland - Maandagavond is er bij Zorgcentrum De Schutse een BHV oefening gehouden. Ook het brandweerkorps van Sint-Annaland oefende mee met de BHV’ers van de Schutse. s`Middags was er een man geweest die een gesprek gehad had om in de Schutse te komen wonen. Na het gesprek bleek helaas dat het niet kon en dat hij nog een paar jaar moest wachten, want er stonden nog meer mensen op de wachtlijst .
Gemaakt door: 112zeeland
wo 14 apr -   23:56  
Aanhoudingen wegens vernieling, Vlissingen
Vlissingen - Vanwege het vernielen van een fiets werden dinsdag omstreeks 16.30 uur in de Coosje Buskenstraat in Vlissingen vier Vlissingers van 13 en 14 jaar aangehouden. Een vijfde Vlissingse jongen van 14 jaar werd rond diezelfde tijd aangehouden op de Spuikomweg. Getuigen zagen dat de jongens vernielingen pleegden aan de fiets, die in het verbindingsstraatje tussen de Lange Zelke en de Schutterijstraat stond.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 14 apr -   23:55  
Diefstal auto, Middelburg
Middelburg - Tussen dinsdagavond 18.00 uur en woensdagmiddag 13.00 uur is een auto, die geparkeerd stond aan de Johan G. Schorerstraat in Middelburg, weggenomen. Het betreft een goudkleurige Daewoo, type Matiz met het kenteken ZD-VF-26. De waarde van de auto is onbekend.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 14 apr -   23:54  
Rijbewijs ingevorderd, Rilland
Rilland - Woensdagmiddag rond 12.00 uur is het rijbewijs van een 23-jarige automobiliste uit Putte ingevorderd na een snelheidsovertreding aan de Oude Rijksweg in Rilland. De vrouw reed met een gecorrigeerde snelheid van 135 km/u over genoemde weg.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 14 apr -   19:05  
Bootje omgeslagen in Veere
Veere - De hupdiensten zijn woensdagavond met spoed uitgerukt voor een drenkeling.Rond 18:15 uur sloeg een bootje om nabij de Kaai in Veere.De KNRM, het blusvoertuig van Veere, de duikers van Middelburg en een ambulance werden met spoed ter plaatse gestuurd.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 14 apr -   19:00  
Brandweer blust brand in prullenbak
Middelburg - De stadsgewestelijke brandweer is woensdagmiddag uitgerukt voor een brand in een prullenbak.Rond 16:20 uur kwam bij de alarmcentrale een melding binnen dat er naast de fietsenstalling van het NS station een prullenbak in de brand stond.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 14 apr -   00:27  
Grote oefening bij gebouw provincie,
Middelburg - In het gebouw van de provincie zeeland gelegen aan het Groenewoud te Middelburg. Was dinsdagavond een grootscheepse oefening. Hier deden diverse brandweerwagens aan mee en ook de bhvers van de provincie en de jeugdbrandweer van Middelburg waren eveneens terplaatse. Het was een geslaagde oefening. Wat het cenario was is niet bekend.
Gemaakt door: 112zeeland
di 13 apr -   20:07  
Overval in woning, Renesse
Renesse - Maandag omstreeks 21.45 uur werden een 80-jarige man en een 75-jarige vrouw in hun woning aan de Hogezoom in Renesse door drie personen overvallen en beroofd van enkele honderden euro's. Toen werd aangebeld bij de woning opende de man de deur, waarop drie personen de woning direct en met geweld binnenkwamen. De man en de vrouw zijn, nadat de drie personen weer weg waren, ter plaatse door het ambulancepersoneel onderzocht. De man is met hoofdletsel doorverwezen naar de HAP.
Gemaakt door: 112zeeland
di 13 apr -   20:06  
Tasjesroof in Vlissingen
Vlissingen - Zondag omstreeks 12.00 uur werd een 70-jarige Vlisingse vrouw in de Sottegemstraat in haar woonplaats beroofd van haar tas. Zij liep ter hoogte van de parkeerplaats van het ziekenhuis en voelde plotseling een ruk aan haar tas, die zij om haar schouder had.
Gemaakt door: 112zeeland
di 13 apr -   20:05  
Hennepkwekerij aangetroffen in Zierikzee
Zierikzee - Dinsdagochtend werd in een pand in de De Brauwstraat in Zierikzee een in werking zijnde hennepkwekerij aangetroffen en ontmanteld. De kwekerij werd aangetroffen op de vliering en bestond uit 215 planten. Alle planten en de betreffende apparatuur werden door de gemeente geruimd.
ma 12 apr -   21:30  
Brandje in historische stadhuistoren, Zierikzee
Zierikzee - De post Zierikzee van de Schouwen-Duivelandse brandweer moest maandag in actie komen voor een brandje in de toren van het historische stadhuis aan de Meelstraat in Zierikzee dat vanwege restauratie compleet in de steigers staat.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 12 apr -   18:23  
Motorrijder gevallen in Hoek
Hoek - Op de Savooyaardsweg in Hoek is zondagmiddag omstreeks 14.00 uur een motorrijder ten val gekomen en overgebracht naar het ziekenhuis. De man, 27 jaar en afkomstig uit Terneuzen, reed over voornoemde weg achter een vriend van hem aan. De vriend, een 28-jarige Terneuzenaar, remde plotseling voor hij een scherpe bocht in ging. De 27-jarige zag dit te laat en ging vol in de ankers.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 12 apr -   18:22  
Beroving in Vlissingen
Vlissingen - In de Govert Flincklaan in Vlissingen is donderdagavond een 34-jarige Vlissinger beroofd van zijn geld. De Vlissinger ging omstreeks 21.45 uur geld pinnen bij de geldautomaat aan de Govert Flincklaan. Toen hij zijn pas in de automaat stak stonden er ineens twee onbekende mannen naast hem. Zij bedreigden de Vlissinger met wapens en dwongen hem zijn transactie af te maken.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 12 apr -   18:20  
Personenauto van oprit gestolen
Oud Vossemeer - In de Van Zeylstraat in Oud Vossemeer werd tussen vrijdag 9 april 15.00 uur en zondag 11 april 21.30 uur een personenauto gestolen. De auto stond geparkeerd op de oprit van een woning. Hoe de auto is weggenomen is niet bekend. Het betreft een donkerrode Ford Focus Wagon voorzien van kenteken 32-VZN-7.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 12 apr -   01:14  
schoorsteenbrand noordweg middelburg
Middelburg - De brandweer is zondagavond uitgerukt voor een schoorsteenbrand. Rond 22:20 uur kwam bij de alarmcentrale een melding binnen dat er een schoorsteenbrand woedde in de noordweg in Middelburg. Direct werd het blusvoertuig van de post President Rooseveltlaan en de ladderwagen van de Stromenweg met spoed ter plaatse gestuurd.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 12 apr -   01:12  
Diensthond ingezet in Middelburg
Middelburg - In de nacht van zaterdag op zondag, omstreeks 04.00 uur, verliet een man op de kruising Zacharias Jansenstraat/Koningin Emmastraat zijn personenauto bij het zien van een politievoertuig. De 23-jarige bestuurder uit Middelburg liet zijn auto met inzittenden achter op de kruising. Hij vluchtte, met de politie op zijn hielen, over een schutting een tuin in en de politie verloor de man uit het zicht.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 12 apr -   01:08  
Eenzijdig ongeval in Clinge
Clinge - Zondagochtend, rond 07.30 uur vond op de Woestijneweg in Clinge een eenzijdig ongeval plaats. De politie trof een personenauto aan in een droogstaande sloot in de Woestijneweg, De bestuurder van het voertuig, een 51-jarige man uit de gemeente Hulst kwam even later met een bloedneus naar het voertuig toelopen. De man verklaarde slaapmiddelen te hebben ingenomen en wist zich te herinneren een tegenligger in de Gravestraat te hebben geschampt.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 12 apr -   01:07  
9 aanhoudingen in Heinkenszand
Heinkenszand - Politie Zeeland heeft afgelopen nacht, rond 02.30 uur, negen personen aangehouden in Heinkenszand wegens dreigende wanordelijkheden, beledigingen het niet voldoen aan vorderingen. Zaterdagavond kwamen bij de politie enkele meldingen binnen van geluidsoverlast vanuit een partyzaal in Heinkenszand. Toen de politie ter plekke was probeerden enkele aanwezigen te voorkomen dat de politie het gebouw binnen trad.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 12 apr -   01:05  
Aanhouding in Middelburg
Middelburg - Politie Zeeland heeft zondag rond 01.30 uur een man aangehouden wegens mishandeling in de Walensingel in Middelburg. De aangehouden man, een 35-jarige Middelburger, had even daarvoor een 20-jarige man uit de gemeente Veere mishandeld op een parkeerterrein aan de Walensingel. De 20-jarige man wilde na een bezoek aan een horecagelegenheid huiswaarts keren in zijn auto.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 11 apr -   10:13  
Man gewond bij keukenbrand
Breskens - Een bewoner van een woning aan de Dorpsstraat in Breskens is zaterdagavond gewond geraakt bij een brand in zijn keuken.Rond 17:50 uur brak de brand uit in de keuken van de woning.Het blusvoertuig van Breskens werd met spoed ter plaatse gestuurd.Enkele minuten later werd er opgeschaald naar middelbrand waarop het blusvoertuig van Schoondijke met spoed ter plaatse werd gestuurd.
Gemaakt door: 112zeeland
za 10 apr -   18:31  
Negen zakken hennep in kofferbak
Poortvliet - Politie Zeeland heeft vrijdagavond omstreeks 21.50 uur op de Heenweg in Lepelstraat vijf personen aangehouden. Surveillerende agenten hadden de auto waarin de vijf personen zaten gevolgd vanaf Poortvliet omdat ze de zaak niet vertrouwden. Toen ze de auto dichter naderden roken ze een sterke hennepgeur.
Gemaakt door: 112zeeland
za 10 apr -   18:21  
vier personen aangehouden, Poortvliet
Poortvliet - In een woning in Poortvliet zijn vrijdag rond 22.00 uur vier personen aangehouden op grond van de opiumwet. De vier personen t.w. twee mannen en twee vrouwen afkomstig uit Bergen op Zoom worden ervan verdacht betrokken te zijn bij het kweken c.q. handelen van hennep vanuit deze woning.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 9 apr -   17:56  
Rijden onder invloed, Sas van Gent
Sas van Gent - In de nacht van donderdag op vrijdag rond 00.45 uur is een 46-jarige automobiliste uit Zelzate (B), aan de Westkade in Sas van Gent, gecontroleerd op het rijden onder invloed. Uit ademanalyse bleek dat de vrouw ruim 3,3 maal teveel had gedronken.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 9 apr -   17:55  
Rijbewijs ingevorderd, 's-Heer Arendskerke
's-Heer Arendskerke - Donderdagmiddag rond 12.10 uur is het rijbewijs van een 17-jarige bromfietser uit de gemeente Borsele ingevorderd na een snelheidsovertreding. De jongen reed met een gecorrigeerde snelheid van 73 km/h over de Nieuwe Rijksweg in 's-Heer Arendskerke.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 9 apr -   17:54  
Diefstal uit woning, Oosterland
Oosterland - Donderdagavond tussen 19.10 uur en 22.30 uur is er ingebroken in een woning aan De Saele in Oosterland. Uit de woning zijn tientallen euro's weggenomen. Er is een raam opengebroken; het totale schadebedrag is onbekend.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 9 apr -   17:53  
Hennepkwekerij, Wissenkerke
Wissenkerke - Dinsdag aan het einde van de ochtend is, bij een onderzoek in een woning aan de Ooststraat in Wissenkerke, een hennepkwekerij aangetroffen. Er zijn 255 platen in beslag genomen en vernietigd. De stroom voor de kwekerij werd buiten de meter om afgenomen.
Gemaakt door: 112zeeland
do 8 apr -   20:57  
Aanhoudingen in onderzoek havengebied Terneuzen
Terneuzen - Het haventeam van Politie Zeeland is bezig met een groot onderzoek naar inbraken op schepen in de haven van Terneuzen. Door dit onderzoek zijn ook meerdere bedrijfsinbraken in dit gebied opgelost. In de periode eind november 2009 tot begin maart 2010 kreeg Politie Zeeland een twintigtal inbraak-aangiften binnen van schepen die aangemeerd lagen in de haven van de gemeente Terneuzen en bedrijven in dit gebied. Reden voor Politie Zeeland om een onderzoek te starten.
Gemaakt door: 112zeeland
do 8 apr -   16:41  
KNRM 185 JAAR OPENDAG: een belevenis voor jong en oud!
Zeeland - Op zaterdag 8 mei a.s. organiseert de 185-jarige Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) haar landelijke open dag. De Nationale Reddingbootdag is dé dag om actief kennis te maken met het werk, de mensen en het materieel van de KNRM en om mee te varen aan boord van de reddingboten. De open dag duurt van 10.00 tot 16.00 uur en wordt in 42 plaatsen langs de Noordzeekust, de Zuid-Hollandse en Zeeuwse wateren en aan het IJsselmeer gehouden. ‘
Gemaakt door: 112zeeland
wo 7 apr -   22:37  
Automobilist aangehouden na gevaarlijk rijgedrag
Axel - Door de politie is woensdagmiddag een 46-jarige automobilist uit Axel aangehouden. Een getuige had gezien dat de automobilist slingerend over de Langeweg ter hoogte van Axel reed, Daarbij belandde de auto op de verkeerde weghelft en had bijna een aanrijding met een vrachtwagen. De betreffende automobilist werd aangetroffen op de Oostpoortweg. Hij had zijn band lek gereden op de vluchtheuvel bij de kruising bij Westdorpe omdat hij zo slingerend reed.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 7 apr -   21:59  
aanrijding met drie autos, Aagtekerke
Aagtekerke - Op de kruising Pekelingseweg/Rijsoordselaan/Koekoeksweg, vond woensdag even na 18:00 een aanrijding plaats. Het ongeluk ontstond door een voorangsfout van één van de bestuurders, een derde automobilist stond te wachten om over te steken maar door de klap, schoten allebei de auto's tegen de stilstaande auto aan.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 7 apr -   21:56  
Hennepkwekerij in woning, Axel
Axel - In een woning aan de Kerkdreef is woensdagmiddag een kwekerij van circa 160 hennepplanten opgerold. De bewoner was in het pand aanwezig en is door de politie gehoord. Alle hennepplanten alsmede de benodigde apparatuur zijn door de gemeente afgevoerd om te worden vernietigd.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 7 apr -   21:54  
Aanhouding na bedreiging met wapen, Vlissingen
Vlissingen - Door de politie is dinsdag aan het eind van de middag in de Scheldestraat een 18-jarige inwoner van Capelle aan de IJssel aangehouden. De man had even daarvoor een bekende van hem, een 19-jarige Vlissinger, met een wapen bedreigd. Bij zijn fouillering verzette de man zich hevig en gaf één van de agenten een kopstoot.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 7 apr -   21:52  
Hennepkwekerij in woning, Serooskerke
Serooskerke - Door de politie is woensdagmorgen rond 07.15 uur in een woning aan de Bogerdweie een in werking zijnde hennepkwekerij van ruim 400 planten ontdekt. De kwekerij was verdeeld over drie kamers op de bovenverdieping. De bewoner is ter plaatse aangehouden en overgebracht naar Torentijd. Door medewerkers van de gemeente werden de hennepplanten alsmede de apparatuur afgevoerd om te worden vernietigd.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 7 apr -   21:51  
Politie zoekt getuigen poging overval op woning, Vlissingen
Vlissingen - De politie in Vlissingen is op zoek naar getuigen van een overvalpoging in de Meindert Hobbemalaan. Daar werd dinsdag rond 22.30 uur aangebeld bij een woning. Toen de bewoonster open deed, zag ze drie personen voor de deur staan. Eén van hen bedreigde de vrouw met een wapen. De vrouw zag kans de woning uit te rennen en begon te gillen.
wo 7 apr -   15:36  
Dak van schuur in brand
Sirjansland - Rond 14:30 werd de brandweer van Bruinisse en Oosterland opgeroepen voor een brand aan de Dillingsweg te Sirjansland. Deze was al direct opgeschaald tot middel brand. Het bleek te gaan om een brand in het dak van de schuur.
Gemaakt door: 112zeeland
di 6 apr -   22:25  
Meisje aangereden in Burgh-Haamstede
Burgh-Haamstede - Dinsdag omstreeks 16.30 uur werd op de Ring in Burgh-Haamstede een 15-jarige meisje uit de gemeente Schouwen-Duiveland aangereden door een busje. Het meisje fietste op de Ring in de richting van de Ooststraat. Een 56-jarige man uit dezelfde gemeente die met een busje uit de Dapperweg kwam, verleende haar geen voorrang en reed haar aan. Het meisje viel met haar hoofd tegen een lantaarnpaal.
Gemaakt door: 112zeeland
di 6 apr -   22:24  
Diefstal houten palen, Middelburg
Middelburg - Maandag tussen 23.30 en 23.50 uur werden van een bouwterrein in de Westerscheldestraat in Middelburg een tiental houten palen gestolen. Door de verklaring van een getuige kon even na de diefstal op de Nieuwe Vlissingseweg een 35-jarige Vlissingse automobilist aangehouden, die de palen in zijn auto had liggen en bekende deze van het bouwterrein te hebben meegenomen.
Gemaakt door: 112zeeland
di 6 apr -   22:22  
Ongeval in bedrijfspand in Vlissingen
Vlissingen - In een bedrijfspand aan de President Rooseveltlaan in Vlissingen is dinsdagochtend een 26-jarige Vlissingse man gevallen. De man wilde op een ladder naar de zolder klimmen. De ladder gleed weg en de Vlissinger kon zich nog net vastgrijpen aan de rand van de zolder. Daarna viel hij enkele meters naar beneden en liep letsel op aan zijn voet.
Gemaakt door: 112zeeland
di 6 apr -   22:19  
Getuigen gezocht babbeltruc, Vlissingen
Vlissingen - Zaterdag 3 april tussen 16.10 uur en 16.35 uur is een bejaarde vrouw in de Colijnstraat in Vlissingen slachtoffer geworden van een babbeltruc. Bij de 77-jarige vrouw werd aangebeld door twee meisjes die de vrouw vroegen mee te werken aan een onderzoek voor school. Hierop liet de vrouw de meisjes binnen. Nadat de meisjes waren vertrokken miste de vrouw persoonlijke documenten en sieraden.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 5 apr -   23:36  
Politie zoekt getuigen van ongeval
Koudekerke - Zondagavond rond 22.30 uur vond er op de Middelburgsestraat in Koudekerke een eenzijdig ongeval plaats.Een 17-jarige bromfietsster uit de gemeente Veere reed over de Middelburgsestraat komende uit de richting van Koudekerke en gaande in de richting van Middelburg.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 5 apr -   23:35  
Bromfiets en gereedschap uit schuur gestolen
Scherpenisse - In de nacht van zaterdag op zondag is er ingebroken in de schuur bij een woning aan de Westkerkseweg in Scherpenisse.Uit de schuur zijn een bromfiets en gereedschap met een totale waarde van honderden euro's weggenomen.