do 1 apr - 16:48
Afgelopen zondag is de 15-jarige Dawn Vink weggelopen uit een instelling in het Zeeuwse Kortgene. Zij is daar rond 17.30 uur vertrokken. Sinds maandag ontbreekt elk spoor van Dawn. Maandag is zij nog gezien in Middelburg.

Agenten van de Zeeuwse politie zijn op zoek naar Dawn. Het onderzoek heeft hen tot nu toe gebracht naar verschillende adressen in Zeeland. Als Dawn zich buiten de provincie bevindt, wordt door de politie gedacht aan eerder opgedane contacten in Rotterdam en België. Op dit moment laten de agenten nog alle mogelijkheden open waar Dawn zou kunnen verblijven.

Mocht u informatie hebben over de verblijfplaats van Dawn Vink dan wordt u verzocht contact op te nemen met de Zeeuwse politie. Zij zijn bereikbaar via telefoonnummer 0900-8844. U kunt zich ook persoonlijk melden bij het politiebureau in Goes.

Signalement:Op de dag van haar verdwijning was Dawn gekleed in een lichtblauwe spijkerbroek met rafels en gaten. Ze droeg zwarte, stoffen gympen/sneakers en een donkergrijs jasje met een zwarte panterprint. Vermoedelijk heeft ze grote gouden/goudkleurige oorringen in met een doorsnede van ongeveer 7 centimeter. Verder heeft Dawn donkerblond lang haar met een scheiding aan de linkerkant van haar hoofd. Haar ogen zijn donkergroen-blauw en ze heeft altijd flink wat mascara op haar wimpers.

Dawn is ongeveer 1.65 meter lang en heeft een normaal/slank postuur.(Bijgevoegd een foto van Dawn Vink)

 

Ingezonden door: 112zeeland
DawnVink.JPG