Selecteer per datum:

Gemaakt door: troetelbeer
zo 28 feb -   23:04  
Brandweer uitgerukt voor automatisch brandalarm
Middelburg - De brandweer is zondagmiddag uitgerukt voor een automatisch brandalarm.Rond 17:10 uur ging het alarm af bij het verzorgingstehuis aan de Vrijlandstraat in Middelburg.Direct werd het blusvoertuig van de post Torenweg en de ladderwagen van de Stromenweg met spoed ter plaatse gestuurd.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 28 feb -   23:03  
Drie jongens aangehouden voor poging tot inbraak
Vlissingen - Politie Zeeland heeft zaterdagavond drie verdachten van poging tot inbraak aan de Hendrick de Keyserstraat in Vlissingen aangehouden.Bij de politie kwam de melding binnen dat er een poging tot inbraak werd gedaan in de Hendrick de Keyserstraat in Vlissingen.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 28 feb -   23:01  
Bedreiging in Terneuzen
Terneuzen - In Terneuzen vond zaterdag rond 23.00 uur een bedreiging plaats op de Axelsedam in Terneuzen.Een nog onbekend gebleven man liep achter een meisje aan nadat het meisje sigaretten had gehaald en terug ging naar een geparkeerde auto waar haar 17-jarige vriend in zat.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 28 feb -   20:04  
Brandweer uitgerukt voor autobrand
Terneuzen - De brandweer van Terneuzen is zondagmorgen uitgerukt voor een autobrand.Rond 10:50 uur werd het blusvoertuig zonder spoed naar de Grevelingen in Terneuzen gestuurd.Ter plaatse bleek een personenauto door vermoedelijke kortsluiting vanzelf te gaan lopen.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 28 feb -   19:44  
Stormschade Kloosterweg, Kapelle
Kapelle - Zondagmiddag 28-2 is de blusgroep Kapelle gealarmeerd ivm schade als gevolg van de eerste bijna storm van dit jaar. Op de Kloosterweg bij drukkerij Herselman was een vlaggenmast gebroken en op de
Gemaakt door: 112zeeland
zo 28 feb -   19:02  
dak los gewaait van woonwinkel axel
Axel - Bij de woonwinkel pot aan de Nieuwendijk in Axel is zondagmiddag door de harde wind een deel van het dak losgelaten. Toen de brandweer ter plaatsen kwam was er een deel van het bitumendak los gelaten.De brandweer van axel heeft de nodige maatregelen genomen om verder loslaten te voorkomen.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 28 feb -   17:54  
vallende planken in Domburg
Domburg - Om 17:25 uur kwam bij de alarmcentrale de melding binnen dat er van allerlei stukken hout naar beneden kwamen in de stationsstraat in Domburg. Toen de brandweer ter plaatse kwam bleek het te gaan om vallende planken. De hervormde kerk in Domburg staat op het moment in de steigers.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 28 feb -   17:32  
90 kilo hennep aangetroffen in woning,Hulst
Hulst - Politie Zeeland heeft zaterdag rond 18.00 uur een inval gedaan in een woning aan de Stanleystraat in Hulst. In de woning werd een hennepkwekerij aangetroffen waar zeven personen bezig waren met het knippen van de hennep van de planten. De zeven verdachten, vier mannen en drie vrouwen, zijn allen aangehouden en in verzekering gesteld.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 28 feb -   17:30  
Op heterdaad betrapt in Goes
Goes - Op heterdaad betrapt in Goes Politie Zeeland heeft zondag rond 02.30 uur tijdens een bikesurveillance twee jongens op heterdaad betrapt op het plegen van vernielingen aan auto's in de Beatrixlaan in Goes. Na een korte achtervolging konden de bikers de jongens aanhouden in de 's Heer Elsdorplaan.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 28 feb -   17:28  
Auto in sloot in Nieuw Namen
Nieuw Namen - Door nog onbekende oorzaak kwam zaterdagavond op de Parallelweg in Nieuw Namen een personenauto op zijn kop in de sloot terecht. De 97-jarige bestuurder uit de gemeente Hulst is met een hoofdwond en een lichte hersenschudding per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 28 feb -   11:01  
Brandweer blust buitenbrand in Terneuzen
Terneuzen - De brandweer van Terneuzen is in de nacht van zaterdag op zondag uitgerukt voor een buitenbrand.Rond 00:30 uur kwam bij de alarmcentrale een melding binnen dat er een felle brand in een woning aan de Klaprooslaan in Terneuzen woedde.Direct werd het blusvoertuig en de hoogwerker met spoed ter plaatse gestuurd.
za 27 feb -   20:36  
Politie assisteerd bij Strao op Noordwelle.
Noordwelle - Toeschouwers op de Ring van de Noordwelle voelden de grond een beetje trillen bij het voorbijtrekken van de stoet straorijders zaterdagmiddag. Geen wonder, want hoewel enkele van de 150 ruiters toen al waren afgehaakt, denderde er aan gewicht van circa '120.000 kilo paard' rond de kerk. De deelname aan de straoviering in Noordwelle zit aan zijn maximum. Het folkloristisch festijn onderscheidt zich in deze kern vooral door het grote aantal werkpaarden dat meeloopt in de stoet.
Gemaakt door: troetelbeer
za 27 feb -   19:04  
Auto botst tegen lantaarnpaal
Krabbendijke - Zaterdagmiddag rond kwart over drie heeft er een eenzijdig ongeval plaats gevonden in Krabbendijke. Een bestuurder uit Waarde verloor de controle over de auto en botste op de Zuidweg tegen een lantaarnpaal.
Gemaakt door: troetelbeer
za 27 feb -   19:03  
Twee woninginbraken
Middelburg - Vrijdagavond ontdekten bewoners van een woning in de Hoveniersstraat in Colijnsplaat dat er in hun woning was ingebroken.Er zijn enkele goederen weggenomen waaronder een tv, een laptop en sieraden.
Gemaakt door: troetelbeer
za 27 feb -   19:02  
Man mishandeld met bierflesje
Vlissingen - Politie Zeeland heeft zaterdag rond 03.20 uur een 25-jarige Middelburger aangehouden op de Nieuwendijk in Vlissingen.De man wordt ervan verdacht een 23-jarige man, afkomstig uit Vlissingen met een bierfles op het hoofd te hebben geslagen.
Gemaakt door: 112zeeland
za 27 feb -   16:54  
Man aangehouden in Vlissingen
Vlissingen - Politie Zeeland heeft zaterdag rond 03.20 uur een 25-jarige Middelburger aangehouden op de Nieuwendijk in Vlissingen. De man wordt ervan verdacht een 23-jarige man, afkomstig uit Vlissingen met een bierfles op het hoofd te hebben geslagen. De Vlissinger is naar de huisartsenpost in Vlissingen gebracht waarna hij met drie hechtingen in het hoofd huiswaarts kon keren.
Gemaakt door: 112zeeland
za 27 feb -   16:52  
Inbraak in woning in Colijnsplaat en 's Heer Arendskerke
Colijnsplaat en 's Heer Arendskerke - Inbraak in woning in Colijnsplaat en 's Heer Arendskerke Vrijdagavond ontdekten bewoners van een woning in de Hoveniersstraat in Colijnsplaat dat er in hun woning was ingebroken.
Gemaakt door: troetelbeer
za 27 feb -   12:30  
Brandweer blust buitenbrand in Bruinisse
Bruinisse - De brandweer van Bruinisse is zaterdagmorgen uitgerukt om een buitenbrand te blussen.Rond 11:15 uur werd het blusvoertuig zonder spoed naar de Strandweg gestuurd.Toen de brandweer ter plaatse kwam stond een hoop afval in de brand die de brandweer gedoofd heeft.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 26 feb -   23:55  
Automobilist rijdt weg na ongeval, Oost-Souburg
Oost-Souburg - In zijn woning is vrijdagmiddag door de politie een 41-jarige Vlissinger aangehouden. De man was eerder vanmiddag op de A58 ter hoogte van Oost-Souburg tegen de auto van een 32-jarige Pool gereden. Beide automobilisten hadden hun auto een eindje verder aan de kant gezet om gegevens uit te wisselen.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 26 feb -   23:54  
Softdrugstoeristen aangehouden, Breskens
Breskens - Tijdens een softdrugscontrole op het Veerplein in Breskens zijn vrijdag drie Belgen betrapt die in het bezit waren van softdrugs. In totaal is 41 gram hennep in beslag genomen. Twee Belgen van 22- en 42-jaar konden hun boete van 400 euro gelijk betalen. Een 33-jarige landgenoot kon dit niet.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 26 feb -   23:52  
Dode bij bedrijfsongeval, Nieuwdorp
Nieuwdorp - Vrijdagmiddag is op een bedrijfsterrein aan de Belgiëweg een man om het leven gekomen bij een bedrijfsongeval. Het slachtoffer was tijdens werkzaamheden van een steiger gevallen. Hij viel ruim 11 meter naar beneden en was op slag dood. Het slachtoffer is een 45-jarige man uit Duitsland.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 26 feb -   23:51  
Hennepkwekerij ontmanteld, Axel
Axel - Vrijdagmorgen is in een pand aan de Kaaiwal een in werking zijnde hennepkwekerij van 753 hennepplanten ontmanteld. De kwekerij was verdeeld over twee ruimtes. Door medewerkers van de gemeente zijn alle hennepplanten en de benodigde apparatuur afgevoerd. Door een medewerker van de Delta werd geconstateerd dat de stroom buitenom de meter werd afgenomen.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 26 feb -   00:03  
lift vast in middelburg
middelburg - De brandweer is donderdagavond gealarmeerd omdat mensen in de lift vast zaten. Rond 19:50 uur bleef de lift hangen in het stadskantoord de kanaalweg in Middelburg . Om de mensen uit de lift te halen werd het blusvoertuig (4533) van de post torenweg gealarmeerd.
Gemaakt door: 112zeeland
do 25 feb -   23:34  
binnenbrand op vrachtschip,
Woensdagavond omstreeks 23.00 uur meldde de bemanning van het motorvrachtschip Leiro een binnenbrand aan boord. De Leiro was geladen met koolteer en de brand woedde in de pompkamer waarmee de koolteer op een vast temperatuur wordt gehouden.
Gemaakt door: 112zeeland
do 25 feb -   23:15  
Politie waarschuwt voor oplichting, Zierikzee
Zierikzee - Afgelopen dagen is in Zierikzee een oplichter actief. De man vraagt of hij de ramen mag zemen en vraagt daarvoor geld. Nadat hij het geld heeft gekregen gaat hij het "wisselen" en komt vervolgens niet meer terug. Momenteel heeft de politie in Zierikzee 6 aangiftes binnen.
Gemaakt door: 112zeeland
do 25 feb -   18:43  
Overval man opgelost, Oost-Souburg
Oost-Souburg - In november 2008, vond er een overval plaats op een oudere man in zijn woning aan de Dongestraat te Oost-Souburg. De man werd door een drietal mannen overmeesterd. Onder bedreiging met geweld en een vuurwapen, werden er, nadat zijn woning was doorzocht, geld en sieraden weggenomen door de daders. De man raakte bij de overval licht gewond.
Gemaakt door: 112zeeland
do 25 feb -   18:38  
diverse Diefstallen in zeeland
zeeland - Diefstal bestelauto, Goes Tussen maandagmiddag 13.00 uur en donderdagochtend 08.30 uur is een bestelauto, die geparkeerd stond op een bedrijfsterrein aan de Scottweg in Goes, weggenomen. Het betreft een witte Mercedes-Benz, type Sprinter (kenteken onbekend) met een waarde van tienduizenden euro's.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 24 feb -   22:02  
Bestelauto in de sloot
Sint Kruis - Op de Appelstraat is woensdag omstreeks 17.45 uur een bestelauto in de sloot beland. De bestuurder, een 37-jarige man uit Oostburg, werd met een pijnlijke borst en nek voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis in Terneuzen. Door nog onbekende oorzaak belandde de bestelauto op zijn kant in de sloot.
wo 24 feb -   21:27  
Vrouw aangereden door een auto
Zierikzee - Vanmiddag iets over half zes kreeg de ambulance van Zierikzee een melding voor een aanrijding op de Laan van St. Hilare in Zierikzee. Ter plaatse gekomen bleek het te gaan om een vrouw die bij het over steken op de rotonde aangereden werd door een auto. De vrouw is gestabiliseerd en daarna in de ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. Over eventuele verwonden is niks bekend. Het verkeerd naar de rotonde heeft enige tijd stil gestaan ten tijden van het ongeval
wo 24 feb -   21:21  
Auto rijdt tegen een gevel
Zierikzee - Vanmiddag rond 14:00 uur is er een auto door nog onbekende oorzaak tegen de gevel van een pand aan de Zuidwellestraat gereden in Zierikzee. Hoe dit heeft kunnen gebeuren is nog niet bekend. De ambulance is ter plaatse geweest om de bestuurder te onderzoeken en heeft de man voor onder zoek mee genomen naar het ziekenhuis. Het pand heeft geen schade op gelopen de auto lichte schade op gelopen aan de voorkant.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 24 feb -   20:42  
Keukenbrand aan de Hornikswei te Goes
Goes - De brandweer is woensdag middag uitgerukt voor een brand in een keuken van een woning in Goes. Rond 18:00 uur kwam bij de alarmcentrale een melding binnen dat in een woning aan de Hornikswei een brand woedde. Direct werd de brandweer van Goes met een tankautospuit en een ladderwagen met spoed ter plaatse gestuurd.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 24 feb -   20:30  
Bejaarde vrouw mishandeld
Vlissingen - Dinsdagmiddag is in het Nollebos in Vlissingen een 77-jarige vrouw uit die plaats door een onbekende man mishandeld. De vrouw was met haar hondje en een vriendin aan het wandelen. Haar hondje begon te blaffen naar een ander hondje. De eigenaar hiervan werd boos en schopte het beestje.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 24 feb -   20:28  
Inbraak in woning
Vlissingen - Dinsdag is voor de tweede maal in twee weken tijd ingebroken in een woning aan de Sterkenburg in Vlissingen. De bewoners kwamen thuis en zagen licht in hun huis branden . In de woning was het een behoorlijke puinhoop. Vrijwel alle kasten waren geopend en leeg getrokken.
Gemaakt door: 112zeeland
di 23 feb -   22:42  
brandweer blust containerbrand,Arnemuiden
Arnemuiden - Dinsdagavond rond 9 uur kwam bij de brandweer een melding binnen van een containerbrand, aan de van Cittersweg te Arnemuiden. Het blusvoertuig van Arnemuiden kwam zonder spoed ter plaatse, er bleek een hoop oud papier in brand te staan. Het papier wordt verzamelt bij de plaatselijke voetbalvereniging.
Gemaakt door: 112zeeland
di 23 feb -   19:30  
Motorrijder in aanrijding met gans, Westdorpe
Westdorpe - Op de Tractaatweg bij Westdorpe kwam dinsdag omstreeks 12.30 uur een 38-jarige motorrijder uit de gemeente Terneuzen in botsing met een opvliegende gans. De man reed in de richting van Zelzate toen vanuit de watergang een gans opvloog. Het dier vloog tegen de borst van de motorrijder waardoor deze ten val kwam en de motor over het wegdek gleed.
Gemaakt door: 112zeeland
di 23 feb -   19:28  
Inbraken in Zeeuwsch-Vlaanderen
Eede - In de nacht van maandag op dinsdag werd ingebroken in een bedrijfskantoor aan de Ambachtsweg in Eede. De deur werd vernield en alle ruimtes werden doorzocht. Er werden een geldkistje, met daarin enkele duizenden euro's, en een navigatiesysteem gestolen. In dezelfde nacht werd een schoolgebouw in de Anna Bijnsstraat in Terneuzen door inbrekers bezocht.
Gemaakt door: 112zeeland
di 23 feb -   18:58  
Medicijnen verloren in Vlissingen
Vlissingen - Vandaag zijn in de omgeving van de Bloemenlaan in Vlissingen medicijnen verloren. Het gaat om het medicijn Venlafaxine retard verpakt in een doosje. In het doosje zitten 4 capsules. Politie Zeeland verzoekt de vinder de medicijnen af te geven bij apotheek van de Sande, Badhuisstraat 30-36 in Vlissingen
Gemaakt door: 112zeeland
di 23 feb -   18:57  
Aanhouding in Vlissingen
Vlissingen - Politie zeeland heeft vanmorgen een jonge man aangehouden in de Kerkstraat in Vlissingen. De 19-jarige Vlissinger was eerder gesignaleerd door de politie toen hij op een gestolen scooter door Vlissingen reed.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 22 feb -   22:11  
Eenzijdig verkeersongeval, Kerkwerve
Kerkwerve - Op de Heuvelsweg in Kerkwerve vond maandag rond 18.00 uur een eenzijdig verkeersongeval plaats. Een 31-jarige automobilist uit de gemeente Schouwen-Duiveland reed over de Heuvelsweg, komende uit de richting van Zierikzee. Na een inhaalmanoeuvre verloor hij de controle over zijn voertuig.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 22 feb -   22:10  
Hennepkwekerij ontmanteld, Axel
Axel - Op de Singelweg in Axel is maandagavond een hennepkwekerij ontdekt en ontmanteld. De kwekerij, op de bovenverdieping van het pand, werd ontdekt naar aanleiding van een brandmelding.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 22 feb -   18:24  
Overval op woning, Terneuzen
Terneuzen - De Zeeuwse politie onderzoekt momenteel een overval op een woning aan de Michiel de Ruytersingel in Terneuzen die plaatsvond zondag rond 22.15 uur. Nadat vijf manspersonen om nog onbekende redenen de woning binnen waren gedrongen ontstond een handgemeen tussen hen en de mensen die op dat moment in de woning waren. Dit waren de 65-jarige bewoonster, een 22-jarige Terneuzense man, en een 45-jarige man uit Axel. De vrouw en de 45-jarige man raakten gewond.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 22 feb -   18:24  
Auto in beslag genomen, Oostkapelle
Oostkapelle - Politie Zeeland heeft maandagochtend op de Randduinweg in Oostkapelle een bestuurder van een personenauto voor de tweede maal betrapt op het rijden zonder rijbewijs. De 20-jarige automobilist uit de gemeente Veere had al eerder een boete ontvangen voor het rijden in een personenauto terwijl zijn rijbewijs is ingenomen.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 21 feb -   19:03  
Dronken kapitein verstopt zich voor politie
Terneuzen - De waterpolitie heeft zondag een 41-jarige Russische kapitein van een kustvaarder aangehouden. De man bleek een flinke hoeveelheid alcohol genuttigd te hebben. De kapitein wilde tijdens het schutten in de sluizen van Terneuzen niet op de brug verschijnen ondanks verzoeken hiertoe van een loods. Die schakelde de politie in, meldde het Korps landelijke politiediensten.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 21 feb -   17:43  
Automobilist rijdt van de dijk, Dreischor
Dreischor - Zondag rond 04.30 uur werd op de Roterijdijk in Noordgouwe een 21-jarige automobilist uit Zierikzee aangehouden.De 21-jarige, die op dat moment bij een familielid in de auto zat, was rond 03.00 uur, onder invloed van alcohol, van de Dreischorsedijk gereden. Hierbij kwam de auto ondersteboven in de sloot terecht en raakte de bestuurder lichtgewond aan handen en gezicht.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 21 feb -   17:42  
Verkeersongeval, Philippine
Philippine - Op de kruising Zandstraat / Maatsweg in Philippine vond zaterdagochtend een verkeersongeval plaats. Een 77-jarige automobilist uit Sas van Gent reed over de Maatsweg. Op de kruising met de Zandstraat verleende hij geen voorrang aan een van rechts komende 58-jarige fietser uit Zelzate die over het fietspad van de Zandstraat reed. De fietser kwam ten val en liep een wond boven zijn oog op.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 21 feb -   17:41  
Woninginbraken Oosterscheldebekken
goes - Zaterdag werden in het Oosterscheldebekken vier woningen door inbrekers bezocht. In Goes betroffen dit twee woningen, één aan de Steenenwei in Goes, waar een laptop, een televisie en een I-pod werden gestolen en één aan de Rubenshof. Hier werden wat sieraden met onbekende waarde weggenomen.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 21 feb -   16:35  
Honderden euro's gestolen bij inbraak
Philippine - Zaterdag werd ingebroken in een woning in de Sportparklaan in Philippine.Men kwam de woning, die geheel werd doorzocht, binnen door het vernielen van een ruit.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 21 feb -   16:34  
Drie hardrijders raken rijbewijs kwijt
Middelburg - Zaterdag werd van drie automobilisten in de regio Zeeuwsch-Vlaanderen het rijbewijs ingevorderd omdat ze meer dan 50 km/h te hard reden.Om 09.00 uur betrof dit een 39-jarige man uit de gemeente Terneuzen. Hij reed op de N61 bij Hoek, een 80 km weg, 166 km/h.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 21 feb -   16:34  
Parkeerautomaat gestolen in Vlissingen
Vlissingen - In de nacht van zaterdag op zondag werd op de parkeerplaats aan het Stadhuisplein in Vlissingeneen parkeerautomaat gestolen.De parkeerautomaat, met daarin een onbekend bedrag aan parkeergeld, werd van de grondplaat afgebroken en in zijn geheel weggenomen.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 21 feb -   16:32  
Automobilist rijdt weg na ongeval
Middelburg - Op de Blauwedijk in Middelburg gebeurde zaterdag om 15.30 uur een kop- /staartaanrijding nadat de 42-jarige Vlissingse bestuurster van de voorste auto stopte voor het verkeerslicht. Beide voertuigen raakten daarbij beschadigd.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 21 feb -   10:54  
Auto door brand verwoest in Vlissingen
Vlissingen - Een busje is zondagmorgen in Vlissingen door een felle brand verwoest.Rond 10:05 uur werd de brandweer van Vlissingen gealarmeerd om naar de Bossenburg te gaan.De brandweer rukte binnen enkele minuten met het reserveblusvoertuig uit om de brand te doven.Toen de brandweer ter plaatse kwam stond de voorkant van het busje al in volledig in brand.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 21 feb -   10:46  
Ongeval Terneuzen eist tweede leven
Terneuzen - Het ongeval aan de Rooseveltlaan in Terneuzen vrijdagnacht heeft een tweede leven geeïst. Een 31-jarige man uit Terneuzen is zaterdagavond in een ziekenhuis in Tilburg aan zijn verwondingen bezweken.Een 29-jarige man uit Terneuzen is ter plekke overleden. Een derde gewonde, ook een 29-jarige Terneuzenaar ligt nog in het ziekenhuis.
Gemaakt door: 112zeeland
za 20 feb -   17:41  
Ongeval op de Zwarteweg
Kruiningen - Rond 16:30 uur is de alarmcentrale gebeld met de melding dat er een persoon gewond was op de Zwarteweg te kruiningen. Bij aankomst van de ambulance was het nodig om assistentie van de brandweer te krijgen hierop is de tankautospuit 47-47 van Kruiningen met spoed ter plaatse gegaan om het ambulance personeel te assisteren.
Gemaakt door: 112zeeland
za 20 feb -   12:39  
Schoorsteenbrand aan de Sluisweg te Kruinigen
Kruiningen - De brandweer van kruiningen is vrijdagavond gealarmeerd voor een schoorsteenbrand in kruiningen. Rond 22:30 uur belde de bewoners van een woning aan de sluisweg naar de brandweer om te melden dat er een brand in hun rookkanaal woedde. Direct werd het blusvoertuig van kruiningen de 4747 gealarmeerd om de brand te doven ook werd het hulpvoertuig 4771 opgeroepen om het licht te verzorgen.
Gemaakt door: troetelbeer
za 20 feb -   09:15  
Man gewond bij woningbrand
Oostdijk - Een man is zaterdagmorgen gewond geraakt nadat er brand was uitgebroken in zijn woning.Rond 8:30 uur brak de brand uit in de woning aan de Nieuwlandse Binnendijk in Oostdijk. Omdat de man gewond raakte werd naast de blusvoertuigen van Krabbendijke en Kruiningen ook een ambulance met spoed ter plaatse gestuurd. De gewonde man is door de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De brandweer heeft de brand met een straal hoge druk gedoofd.
Gemaakt door: troetelbeer
za 20 feb -   05:16  
Ernstig ongeval in Terneuzen
Terneuzen - Bij een eenzijdig ongeval op de Rooseveltlaan ter hoogte van de Alvarezlaan in Terneuzen is zaterdagochtend een auto van de weg geraakt en tegen een boom gereden.Het ongeval vond rond 03.00 uur plaats. In de auto zaten drie inzittenden. Als gevolg van het ongeval is een 29-jarige man uit Terneuzen komen te overlijden en zijn twee mannen gewond geraakt.
Gemaakt door: 112zeeland
za 20 feb -   00:47  
Brandweer uitgerukt voor schoorsteenbrand
Baarland - De brandweer van Baarland is vrijdagavond gealarmeerd voor een schoorsteenbrand in baar land.Rond 21:12 uur belde de bewoners van een woning aan de Stuyvesantseweg naar de brandweer om te melden dat er een brand in hun rookkanaal woedde. Direct werd het blusvoertuig van Baarland en de laderwagen van Goes gealarmeerd om de brand te doven.
Gemaakt door: troetelbeer
za 20 feb -   00:19  
Man gewond bij eenzijdig ongeval
Middelburg - De bestuurder van een personenauto is vrijdagavond gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval.De man reed over de Sandberglaan in Middelburg toen hij rond 21:00 uur de controle over het voertuig kwijt raakte.De auto botste tegen een boom waarna die op het fietspad tot stilstand kwam.Direct werden diverse politievoertuigen en een ambulance met spoed ter plaatse gestuurd.
Gemaakt door: troetelbeer
za 20 feb -   00:15  
Man gewond bij eenzijdig ongeval
De bestuurder van een personenauto is vrijdagavond gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval.De man reed over de Sandberglaan in Middelburg toen hij rond 21:00 uur de controle over het voertuig kwijt raakte.De auto botste tegen een boom waarna die op het fietspad tot stilstand kwam.Direct werden diverse politievoertuigen en een ambulance met spoed ter plaatse gestuurd.
Gemaakt door: troetelbeer
vr 19 feb -   19:23  
Auto over de kop op A58
Lewedorp - Een personenauto is vrijdagmiddag over de kop geslagen bij een eenzijdig ongeval.Een personenauto reed richting Middelburg toen vlak voor de Sloedam, rond 15:50 uur de auto van de weg raakte en op zijn kop in de berm belande.Twee ambulances en de blusvoertuigen van Arnemuiden en Heinkenszand werden met spoed ter plaatse gestuurd.Een van de inzittende moest door het ambulancepersoneel behandeld worden.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 19 feb -   19:07  
Overval op winkeltje ,Biervliet
Biervliet - Een winkel aan de Burgemeester Maarleveldstraat in Biervliet is vanmiddag overvallen. Omstreeks 14.45 uur kwam er een onbekende man het winkeltje binnen, bedreigde de winkelmedewerkster met een wapen en eiste geld. De medewerkster die in de winkel was is hard naar buiten gerend. De dader is hierop vertrokken. Hij liep in de richting van het busstation in Biervliet.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 19 feb -   19:04  
Dealers hard- en softdrugs aangehouden
slus - Afgelopen woensdag, 17 februari, hebben agenten van Politie Zeeland twee vermoedelijke drugsdealers aangehouden. Uit onderzoek door bureau Houdgreep is gebleken dat beide verdachten zich al ruim een jaar bezig hielden met de verkoop van soft- en harddrugs (wiet en speed) in Zeeland.
vr 19 feb -   14:46  
Trouwerij op het gemeentehuis van Zierikzee
Zierikzee - Rond het einde van de middag waren er veel politie sirenes te horen in Zierikzee. Dit kwam vanwege het feit dat een collega van hun ging trouwen. De politie is naar het gemeentehuis gereden voor de trouwerij.
Gemaakt door: 112zeeland
do 18 feb -   22:50  
Winkeldievegges aangehouden
Terneuzen - Drie winkeldievegges uit de gemeente Hulst zijn vanmiddag door de Zeeuwse politie aangehouden. Tussen (vermoedelijk) 14.00 en 15.00 uur vanmiddag zijn de drie dames actief geweest in diverse winkels in het centrum van Terneuzen. Ze stalen ondergoed, kleding en cosmetica-artikelen. Uiteindelijk zijn de dames achterhaald door een hele oplettende winkelmedewerkster.
Gemaakt door: 112zeeland
do 18 feb -   22:49  
Rijbewijs kwijt,.Terneuzen
Terneuzen - Tegen 16.00 uur is op het Huizingaplein in Terneuzen een 44-jarige automobilist betrapt op het rijden onder invloed. De man moest een blaastest ondergaan waaruit bleek dat hij drieënhalf keer zoveel had gedronken dan is toegestaan. Hij moest zijn rijbewijs inleveren, maar uit onderzoek bleek dat hij al eens eerder veroordeeld was voor eenzelfde vergrijp.
Gemaakt door: 112zeeland
do 18 feb -   15:04  
Aanrijding personenauto met vrachtwagen, Hoek
Hoek - Bij een aanrijding raakten donderdag omstreeks 07.45 uur een vrachtwagen en een personenauto beschadigd. Een 40-jarige vrachtwagenchauffeur uit Breskens stond stil op de Spanjaardsweg om rechtsaf te slaan richting de N61. Bij het optrekken werd hij rechts nog even snel ingehaald door een 58-jarige automobilist uit de gemeente Terneuzen die voor hem de N61 op wilde rijden. Deze actie mislukte en een aanrijding tussen beide voertuigen was het gevolg.
Gemaakt door: 112zeeland
do 18 feb -   15:03  
Automobilist is rijbewijs kwijt, Goes
Goes - Door de politie is donderdag, net na middernacht, een 20-jarige automobilist uit Yerseke betrapt op rijden onder invloed van alcohol. Hij werd aan de kant gezet op de Deltaweg en moest een blaastest afleggen waaruit bleek dat hij teveel had gedronken.
Gemaakt door: 112zeeland
do 18 feb -   15:02  
Betonnen mestsilo opengescheurd, Tholen
Tholen - Op het erf van een bedrijf op de Groeneweg in Tholen is woensdag rond 17.00 uur een betonnen mestsilo, gevuld met 5000 kuub vloeibare drijfmest, afkomstig van varkens, opengescheurd. De betonnen mestsilo is van boven tot onder opengescheurd. Hierdoor stroomde 5000 kuub vloeibare varkensmest naar buiten over het erf, de aangrenzende landbouwgrond en in de sloten.
Gemaakt door: 112zeeland
do 18 feb -   15:00  
Handgemeen in Kloosterzande
Kloosterzande - Tijdens een handgemeen, dinsdagavond in Kloosterzande liep een 17-jarige inwoner van de gemeente Hulst letsel op aan zijn neus. Hoeveel personen bij het handgemeen betrokken waren is niet bekend. De 17-jarige is voor onderzoek nar de huisartsenpost geweest en heeft aangifte gedaan van mishandeling.
Gemaakt door: kees wesdorp
wo 17 feb -   19:52  
binnenbrand goes
Goes - Vanmiddag kreeg de brandweer Goes een melding van een binnenbrand aan de Matteus-smallegangebuurt, buurtbewoners reageerde op de rookmelder die was afgegaan en belde 112. D brandweer kwam met 2 voertuigen ter plaatse, er was een klein brandje in de keuken die snel geblust was, in de woning was niemand aanwezig. De ladderwagen van Goes heeft langs de achterzijde van de woning nog een inspectie gedaan. Na ongeveer een half uur kon de brandweer terug naar de kazerne. De woning liep door het voorval flinke rookschade op.
Gemaakt door: 112zeeland
di 16 feb -   22:29  
Tips na 'Opsporing Verzocht'
Goes - Na de uitzending 'Opsporing verzocht' zijn 4 bruikbare tips binnengekomen. In deze tv-uitzending toonde Politie Zeeland enkele foto's van vermoedelijke skimmers bij de Jumbo in Goes. Morgenochtend (woensdag) wordt de uitzending herhaald op Nederland 2 om 10.05 uur. Foto's van de vermoedelijke skimmers zijn ook te bekijken op de website politie.nl/zeeland.
Gemaakt door: 112zeeland
di 16 feb -   21:42  
Slachtofferhulp voor getuigen dodelijk ongeval
Goes - Vanmiddag vond rond 16.45 uur een dodelijk ongeval plaats op het spoor tussen een trein en een man in de Buys Ballotstraat in Goes. Getuigen van dit ongeval kunnen, als zij daar behoefte aan hebben, terecht bij Slachtofferhulp.
Gemaakt door: 112zeeland
di 16 feb -   18:25  
Skimmers Goes in 'Opsporing Verzocht'
Goes - Politie Zeeland toont vanavond in het programma 'Opsporing Verzocht' enkele foto's van vermoedelijke skimmers bij de Jumbo in Goes. Bij deze supermarkt hadden ze woensdagochtend 3 december jl. last van een behoorlijke lekkage. De loodgieter ontdekte een groot gat in het dak. Het gat bleek gemaakt door skimmers, die via het dak de Jumbo in waren gekomen om de betaalautomaten te prepareren. Daarmee konden ze pinpassen en pincodes kopiëren.
Gemaakt door: 112zeeland
di 16 feb -   18:24  
Vuurwapen blijkt klappertjespistool, Vlissingen
Vlissingen - Op de hoek Lange Zelke / Walstraat in Vlissingen werden dinsdagochtend een 25-jarige man uit Goes en 29-jarige Vlissingse vrouw aangehouden wegens het mogelijk in bezit hebben van een vuurwapen.
Gemaakt door: Krukeltje
di 16 feb -   16:01  
ongeval deltaweg wilhelminadorp
Wilhelminadorp - Vanmiddag rond 13.50 vond er een aanrijding plaats op de kruising van de Deltaweg en de Langeweg te Wilhelminadorp. Brandweer en ambulance gingen ter plaatse om slachtoffers te kunnen helpen.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 15 feb -   21:52  
Vrouw zwaargewond na brand in rolstoel
Terneuzen - Een bewoonster van een verzorgingstehuis is maandagavond zwaargewond geraakt nadat haar rolstoel waar zij inzat vlam vatte.Rond 19:55 uur werd de brandweer van Terneuzen gealarmeerd voor een automatisch brandalarm in verzorgingstehuis de Bilde aan de Albertingh Thijmstraat in Terneuzen.Als snel werd duidelijk dat er daadwerkelijk brand was met een gewonde.Het slachtoffer is met zware brandwonden uit de rolstoel gehaald.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 15 feb -   21:28  
Getuigen aanrijding gezocht Goes
Goes - Politie Zeeland is op zoek naar getuigen van een aanrijding die plaatsvond op het Bleekveld in Goes. De politie trof rond 01.24 uur een auto zwaar beschadigd aan op het Bleekveld in Goes. Er is veel schade aan de voor- en rechterzijde van de auto.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 15 feb -   21:25  
Aanrijding Zierikzee
Zierikzee - Op het Groeneweegje te Zierikzee zijn vanmorgen rond 07.40 uur drie automobilisten met elkaar in aanrijding gekomen.De eerste auto stopte omdat een vrachtwagen aan het keren was. De twee auto stopte ook, maar de derde auto zag het te laat en deze reed achterop.
Gemaakt door: Krukeltje
ma 15 feb -   14:49  
Persoon overleden na ongeluk Wissenkerke
Wissenkerke - Vanmorgen is een 18-jarige jongeman uit de gemeente Noord-Beveland in het ziekenhuis in Brugge (België) overleden. Hij was zondagmiddag om 16.30 uur als passagier bij het ongeval op de Oost westweg in Wissenkerke betrokken. Het ongeval is veroorzaakt door een voorrangsfout.Eén personenauto reed over de Oost westweg, kwam uit de richting van Goes en reed op de kruising rechtdoor richting Kamperland. In de auto zaten vijf inzittenden. Zij zijn na het ongeval naar ziekenhuizen in Goes en Vlissingen gebracht. Naar omstandigheden maken deze mensen het goed.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 14 feb -   22:49  
Keukenbrand in strandpaviljoen
Renesse - De brandweer is zondagavond uitgerukt om een keukenbrand in een strandpaviljoen te doven. Rond 20:05 uur werd de brandweer gebeld omdat er in een strandpaviljoen aan de Rampweg in Renesse een brand woedde. Omdat de brandweer moeilijk aan bluswater kon komen werd er gelijk opgeschaald naar middel-brand. Drie blusvoertuigen en een watertankwagen werden met spoed ter plaatse gestuurd.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 14 feb -   22:46  
Man aangehouden voor inbraak in zwembad
Terneuzen - In de nacht van zaterdag op zondag rond 05.35 uur is een 18-jarige man uit's-Gravenhage, in het zwembad aan de Bellamystraat in Terneuzen, aangehouden.Rond 05.30 uur kreeg de politie de melding dat er een inbraakalarm afging bij het zwembad.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 14 feb -   22:42  
Twee pony's overleden door botsing
Axel - In de nacht van zaterdag op zondag, rond 04.55 uur, zijn bij een aanrijding op de Vaartwijk in Axel twee pony's om het leven gekomen.Rond genoemd tijdstip reed een man uit Axel (leeftijd onbekend) in zijn bestelbus over de Vaartwijk toen hij plotseling twee pony's, die uit een nabij gelegen weiland waren weggelopen, voor zijn voertuig zag staan.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 14 feb -   19:25  
Aanhouding wegens diefstal straatnaambord Sint Annaland
Sint Annaland - In de nacht van zaterdag op zondag rond 03.25 uur is een 19-jarige man uit de gemeente Tholen, aan de Koelhuisweg in Sint Annaland, aangehouden wegens diefstal. De man werd door de politie op heterdaad betrapt toen hij aan de Koelhuisweg een straatnaambord wegnam. Bij zijn aanhouding vertelde de man dat hij thuis nog meer verkeersborden had.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 14 feb -   19:22  
rijbewijs ingevorderd Sas van Gent
Sas van Gent - In de nacht van zaterdag op zondag rond 01.10 uur is een 21-jarige automobilist uit Terneuzen, aan de Westdam in Sas van Gent, gecontroleerd op het rijden onder invloed. Uit ademanalyse bleek dat de man ruim 1,6 maal teveel had gedronken.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 14 feb -   19:18  
politie zoekt naar eigenaren van vernielde fietsen in Sint Jansteen
Sint Jansteen - In de nacht van zaterdag op zondag rond 00.10 uur is, aan de Wilhelminastraat in Sint Jansteen, een 17-jarige jongen uit Hulst aangehouden wegens vernieling en bedreiging. Beveiligingsmedewerkers, die bij het gemeenschapshuis stonden, zagen de jongen kort na middernacht drie fietsen vernielen (door er op te springen/trappen).
Gemaakt door: 112zeeland
zo 14 feb -   19:17  
Aanhouding in Vogelwaarde
Vogelwaarde - Zaterdagavond rond 22.40 uur is een 23-jarige man uit Terneuzen, aan de Bossestraat in Vogelwaarde, aangehouden wegens het niet voldoen aan bevel of vordering, openbare dronkenschap en belediging. De man was kort voor zijn aanhouding, door beveiligingspersoneel uit een feesttent die aan de Bossestraat stond verwijderd omdat hij teveel had gedronken en zich vervelend gedroeg.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 14 feb -   16:52  
Zeven gewonden bij frontale aanrijding
Wissenkerke - Bij een frontale aanrijding op de Oost Westweg in Wissenkerke zijn zondag aan het einde van de middag zeven gewonden gevallen. Door een vermoedelijke voorrangs fout botste de twee auto's rond 16:30 uur op elkaar. Door de botsing was een van de betrokken auto's in de sloot beland. Zeven ambulances, diverse brandweervoertuigen en de traumahelikopter uit Brugge zijn gealarmeerd om de inzittende uit de auto te halen. Een van de gewonden was zwaargewond en is door de traumahelikopter naar het ziekenhuis vervoerd.
Gemaakt door: 112zeeland
za 13 feb -   15:55  
autobrand in Middelburg
Middelburg - De brandweer van Middelburg is zaterdagmiddag uitgerukt voor een autobrand. Rond 14:00 uur kwam de eigenaar terug van het boodschappen doen, en zag hij zijn auto branden op de parkeerplaats van de fazantenhof. Hier op belde de man direct 112 en rukte middelburg uit met een Tank autospuit. Toen het blusvoertuig 4535 bij de de brand aan kwam was de auto al zwaar beschadigd, het motor compartiment en het dashboard waren op dat moment al volledig uitgebrand.
Gemaakt door: 112zeeland
za 13 feb -   15:31  
Aanhoudingen wegens diefstal, Kruiningen
Kruiningen - In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn twee mannen (van 36 jaar oud zonder vaste woon- of verblijfplaats en 38 jaar oud uit Bergen op Zoom) aangehouden op verdenking van diefstal van koper. Rond 03.05 uur kreeg politie Zeeland, van de spoorwegpolitie, de melding dat er koper werd gestolen bij het station Kruiningen-Yerseke. De agenten die bij het station poolshoogte gingen nemen zagen een personenauto zonder verlichting wegrijden en zetten de achtervolging in.
za 13 feb -   11:04  
Bizar ongeval Doeleweg Arnemuiden, bestuurder vlucht
Arnemuiden - Op de Doeleweg in Arnemuiden heeft gisteravond een bizar ongeval plaats gevonden.Rond negen uur raakte een bestuurder van een personenauto, welke net de spoorwegovergang gepasseerd was, van de weg, ramde een muur van een woning en werd op zijn zijkant gelanceerd tegen enkele woningen aan. Deze liepen aanzienlijke schade op, bij één van de woningen ontstond een flinke scheur aan beide zijden van de ingangsdeur. Ook sneuvelde een raam. De andere woningen liepen lichte schade op.
Gemaakt door: troetelbeer
za 13 feb -   11:03  
Brandweer blust brandende papiercontainer
Middelburg - De brandweer is zaterdagmorgen uitgerukt voor een brandende papiercontainer.Rond 08:45 uur kwam bij de alarmcentrale een melding binnen dat er op het Vlissings Bolwerk bij molen de Hoop rook uit een papiercontainer kwam.Omdat er geen gevaar voor de omgeving en geen gevaar op uitbreiding was werd het blusvoertuig van de post President Rooseveltlaan zonder spoed ter plaatse gestuurd.
Gemaakt door: 112zeeland
za 13 feb -   11:02  
Twee aanhoudingen in Middelburg
Middelburg - Politie Zeeland heeft na een melding van een inbraak aan het Bellinkplein in Middelburg twee verdachten aangehouden. Uit een pand aan het Bellinkplein is vrijdag rond 01.40 uur computerapparatuur weggenomen.
Gemaakt door: 112zeeland
za 13 feb -   11:01  
Straatroof in Vlissingen
Vlissingen - Vrijdag is tussen 01.30 uur en 01.40 uur op de Hellingbaan in Vlissingen een man het slachtoffer geworden van een beroving. Na een bezoek aan een horecagelegenheid liep de 20-jarige man vanaf het Bellamypark in Vlissingen naar de Hellingbaan. Daar werd hij aangesproken door twee jonge mannen. Een van hen sloeg zijn arm rond de nek van de 20-jarige en hield hem zo in de greep.
Gemaakt door: 112zeeland
za 13 feb -   11:01  
Bejaarden slachtoffer babbeltruc in Terneuzen
Terneuzen - Donderdag zijn twee bejaarden slachtoffer geworden van een babbeltruc in de Guido Gezellestraat in Terneuzen. Rond 18.30 uur werd bij de woning van het echtpaar aangebeld door drie meisjes. Zij waren netjes gekleed en vroegen of zij de woning mochten bezichtigen.
Gemaakt door: troetelbeer
za 13 feb -   06:40  
Auto te water in Zoutelande
Zoutelande - Zaterdagmorgen is automobilist gewond geraakt nadat hij met de auto te water was geraakt. Rond 05:00 uur belande de auto op zijn kop in het water aan de Grindweg tussen Zoutelande en Westkapelle ter hoogte van discotheek de Hooizolder.Twee ambulances, het blusvoertuig van Westkapelle en de duikers en hulpverleningsvoertuig van Middelburg werden gealarmeerd om het slachtoffer eruit te halen.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 12 feb -   22:58  
vlam in de pan middelburg
middelburg - De brandweer (4530) is vrijdagmidag uitgerukt voor een melding van brand in een keuken. Rond 15:40 uur kwam bij de alarmcentrale een melding binnen dat er een brand woedde in een keuken van een woning in een woning aan het begjinhof in middelburg. Toen de brandweer ter plaatse kwam bleek het te gaan om een vlam in de pan..
Gemaakt door: 112zeeland
vr 12 feb -   20:32  
vastgelopen containerschip weer los
Hansweert - Vrijdagavond is er ter hoogte van Hansweert een containerschip vastgelopen. Rond 19:30 uur liep het schip, dat geladen is met een paar 1000 containers vast. Op dit moment zijn er sleepboten onderweg naar het schip. Het schip de msc Tina ligt midden in de vaargeul vast.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 12 feb -   15:29  
Mislukte plofkraak Oost-Souburg opgelost
Oost-Souburg - In het onderzoek naar een fors aantal inbraken en een gewapende overval op een winkel in Oost-Souburg is bekend geworden dat twee van de vijf aangehouden mannen voor deze delicten ook verantwoordelijk zijn voor de mislukte plofkraak op de geldautomaat van de Rabobank aan het Oranjeplein in Oost-Souburg.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 12 feb -   11:43  
Politie zoekt getuigen van poging beroving
Oostburg - Op woensdag 10 februari rond 15.30 uur liep een echtpaar uit Oostburg van de Markt in de richting van de Destombestraat. De vrouw (71 jaar oud) had haar tas aan haar arm hangen. Van hun achterkant naderde een jongeman die, bij het passeren van de vrouw, heel hard aan de tas van de vrouw trok. Omdat zij haar tas heel stevig vasthield is de beroving die de jongeman gepland had, niet gelukt.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 12 feb -   11:41  
Twee verdachten aangehouden
Serooskerke - Vannacht kwam er omstreeks 00.40 uur bij de meldkamer van Politie Zeeland een inbraakmelding binnen. Volgens de melder werd er ingebroken in een bedrijf aan de Oostkapelseweg in Serooskerke. Agenten zijn direct ter plaatse gegaan en hebben een onderzoek ingesteld. Ze zagen twee mannen wegrennen.
Gemaakt door: 112zeeland
do 11 feb -   15:05  
Anonieme bellers bedankt!
zeeland - Anonieme bellers blijken ook in 2009 een belangrijk extra wapen tegen de Zeeuwse misdaad. Het aantal meldingen in 2009 is met 13% gestegen ten opzichte van 2008. Getuigen bellen gemiddeld bijna 5 keer per week naar Stichting M. over Zeeuwse zaken.
Gemaakt door: 112zeeland
do 11 feb -   15:04  
Ruit van school vernield door (vermoedelijk) luchtbuks
Krabbendijke - Tijdens een klasse-avond afgelopen dinsdag op een school in de Appelstraat in Krabbendijke is een ruit van de school vernield. Omstreeks 20.15 uur hoorden leerlingen een harde tik tegen één van de ruiten. Uit onderzoek is gebleken dat er mogelijk met een luchtdrukwapen een kogeltje tegen de ruit is geschoten. Hierdoor is een gaatje gekomen in één van de ruiten. (dubbel glas)
do 11 feb -   13:47  
Meisje gewond bij val van paard, Bruinisse
Bruinisse. - Vanmiddag rond een uur is bij de manege in Bruinisse is een meisje gewond geraakt bij een val van haar paard. Ze klaagde over pijn in haar been. Hier op is de anmbulance van Zierikzee gealarmeerd en kort daar op is ook de lifeliner uit Rotterdam terplaatse gevraagd om het ambulance personeel te assisteren. Het meisje is met de ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is nog niet bekend.
Gemaakt door: troetelbeer
do 11 feb -   03:07  
Woning door felle brand verwoest
Grijpskerke - Een woning is in de nacht van woensdag op donderdag door een felle uitslaande brand verwoest.Rond 02:00 uur kwam bij de alarmcentrale een melding binnen dat er een uitslaande brand was in een woning aan de Jacob Catsstraat in Middelburg.Direct werd het blusvoertuig van de post President Rooseveltlaan en de ladderwagen van de post Stromenweg met spoed ter plaatse gestuurd.Al snel werd er opgeschaald naar middelbrand waarop het blusvoertuig van Veere werd gealarmeerd.
Gemaakt door: troetelbeer
do 11 feb -   03:05  
Auto van de dijk door gladheid
Goes - Woensdagmorgen rond 11.30 uur is op de Kattendijksedijk in Goes een auto van de dijk afgegleden.De 53-jarige automobilist uit de gemeente Goes raakte in de berm toen hij uitweek voor een sneeuwschuiver die vanuit de andere richting hem kwam naderen.
Gemaakt door: troetelbeer
do 11 feb -   03:05  
Vrouw rijdt met auto in het water
Rilland - Vandaag rond 12.30 uur is op de Oude Rijksweg te Rilland een 80-jarige automobiliste uit de gemeente Reimerswaal met haar auto in een watergang terechtgekomen.De vrouw was vlak voor de spoorwegovergang in de slip geraakt vanwege de gladheid. Ze verklaarde dat ze teveel naar rechts had gestuurd omdat er vanuit tegenovergestelde richting een vrachtwagen aankwam rijden die voor haar gevoel teveel links reed.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 10 feb -   23:34  
Ongeval in Middelburg
Middelburg - De hulpdiensten zijn woensdagavond gealarmeerd voor een ongeval in Middelburg.Rond 20:45 uur kwam bij de alarmcentrale een melding binnen dat er op de Koestraat in Middelburg een ongeval was gebeurd.Ambulance, politie en het blusvoertuig van de Stromenweg werden met spoed ter plaatse gestuurd.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 10 feb -   20:17  
Brandweer uitgerukt voor schoorsteenbrand
Grijpskerke - De brandweer is woensdagavond uitgerukt voor een schoorsteenbrand.Rond 19:30 uur werd een brand in het rokkanaal ontdekt van een woning aan de Nieuwe Erve in Grijpskerke.Direct werd het blusvoertuig van Oostkapelle en de ladderwagen van Middelburg met spoed ter plaatse gestuurd.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 10 feb -   18:33  
Wie heeft deze speciale zitmaaier gezien?
Tholen - De politie is op zoek naar een bijzondere zitmaaier. Deze is tussen zaterdag 23 januari 13:30 uur en zondag 24 januari 13:30 uur gestolen bij een hoveniersbedrijf in Tholen. Naast de maaier is ook een hoeveelheid gereedschap en een aanhangwagen ontvreemd.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 10 feb -   18:31  
Winterse weer zorgt voor kleine slippartijtjes
zeeland - Als gevolg van het winterse weer hebben zich woensdagmorgen diverse kleine slippartijtjes voorgedaan. De schade bleef beperkt, niemand raakte gewond. Op de Bartelmeetweg in Tholen was een auto tegen een boom gereden.
Gemaakt door: 112zeeland
di 9 feb -   22:16  
autobrand in wolphaartsdijk
WOLPHAARTSDIJK - De vrijwilligers van de brandweerpost in Wolphaartsdijk zijn dinsdagavond ingezet voor een autobrand op de veerweg 43 in wolphaartsdijk melding was een autobrand vlak bij een gevel van een gebouw, maar bij aankomst viel het mee er was enkel een schroei lucht te ruiken een persoon had de goede geest om de accu klemmen los te halen zodat het niet erger kon wordenden
Gemaakt door: 112zeeland
di 9 feb -   22:15  
Huisverbod voor Vlissinger
vlissingen - Dinsdag omstreeks 17.00 uur werd een 56-jarige Vlissinger in zijn woning aangehouden wegens huiselijk geweld. Hij had zijn 58-jarige vrouw mishandeld en bedreigd. De Vlissinger kreeg een huisverbod opgelegd.
Gemaakt door: 112zeeland
di 9 feb -   22:14  
Mishandeling, Terneuzen
Terneuzen - Dinsdag omstreeks 16.30 uur werd in de Bellamystraat, bij het winkelcentrum, een 20-jarige inwoner uit Terneuzen door enkele, 2à 3 jongens, mishandeld. De 20-jarige kreeg diverse schoppen/trappen en vuistslagen tegen zijn rug hoofd en schouders.
Gemaakt door: troetelbeer
di 9 feb -   18:17  
Vrachtwagen naast de weg in Middelburg
Middelburg - Een vrachtwagencombinatie is dinsdag aan het einde van de middag van de weg geraakt in Middelburg.De chauffeur van de trekker opleggercombinatie reed over de Schroeweg richting de A58 toen hij net na de kruising met de Statenlaan naast de weg belande.De chauffeur probeerde nog op weer op de weg te komen maar dat lukte niet meer.
Gemaakt door: troetelbeer
di 9 feb -   18:14  
Man aangehouden voor zedenzaak
Huijbergen - De politie heeft dinsdag een man aangehouden die wordt verdacht van de ontvoering en verkrachting van een 13-jarig meisje uit Huijbergen. Het gaat om een 23-jarige inwoner van Ossendrecht.In het politieonderzoek dat werd opgestart na het zedenincident half december, is de man als verdachte in beeld gekomen. De verklaring van het slachtoffer heeft daarbij een belangrijke rol gespeeld.
Gemaakt door: troetelbeer
di 9 feb -   18:13  
Inbraken en overvallen Oost Souburg opgelost
Oost-Souburg - Politie Zeeland heeft met de aanhouding van vijf personen een fors aantal inbraken maar ook de gewapende overval op een winkel in Oost-Souburg opgelost.De start van deze oplossingen was op 27 januari jl. Die nacht werden bij een inbraak in een bruidsmodewinkel aan de Kanaalstraat in Oost-Souburg twee mannen van 23- en 27 jaar op heterdaad aangehouden.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 8 feb -   22:33  
Flinke woningbrand in Kruiningen
Kruiningen - Maandagavond heeft een felle brand grote schade aangericht in een woning.Rond 21:20 uur werd de brand ontdekt in een woning aan de Burg Elenbaasstraat in Kruiningen.De alarmcentrale stuurde daarop de blusgroep van Kruiningen met spoed ter plaatse.Al snel bleek dat het om een forse brand ging waarop ook de brandweer van Krabbendijke en de ladderwagen van Goes ter plaatse werden gestuurd.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 8 feb -   22:18  
Autobrand, Heinkenszand
Heinkenszand - In de nacht van zondag op maandag rond 03.20 uur is een auto, die geparkeerd stond aan Clara's pad in Heinkenszand, volledig uitgebrand. De eigenaresse van de auto heeft aangifte gedaan van brandstichting.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 8 feb -   22:17  
Aanhoudingen in Sas van Gent
Sas van Gent - Politie Zeeland heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag rond 04.45 uur, in Sas van Gent, vier mannen aangehouden op verdenking van diefstal/ heling en het voorhanden hebben van vuurwapens. De mannen (een 21-jarige man, een 20-jarige man en een 18-jarige man allen uit Rotterdam en een 23-jarige man uit Den Haag) zijn aan de Westkade in Sas van Gent aangehouden.
ma 8 feb -   11:54  
Reddingsbrigade heeft jubileum van 40 jaar
Zierikzee - De Reddingsbrigade van Zierikzee-Duiveland had zaterdagmiddag het jaarlijkse uitje naar de Roompot met alle leden. Vanwege het feit dat ze 40 jaar bestaan dit jaar werd, was er een extra verrassing. Dit betrof een karaoke en een disco. De twee bussen met een totaal van ongeveer 100 leden ging om 12:00 uur richting Kamperland voor de Roompot.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 7 feb -   20:49  
Twee dronken automobilisten aangehouden
Middelburg - Afgelopen nacht heeft de politie twee automobilisten aangehouden die te veel hadden gedronken. Rond 02.30 uur zagen agenten een 20-jarige automobilist uit Goes rondjes rijden tussen het uitgaanspubliek over de Grote Markt in Goes en hielden hem aan.Een blaastest wees uit dat hij ruim 3 maal de toegestane hoeveelheid alcohol genuttigd had. Zijn rijbewijs is ingenomen.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 7 feb -   20:48  
Dronken man spuugt naar politieagent
Vlissingen - Zaterdagavond is in de Walstraat in Vlissingen een 36-jarige Vlissinger aangehouden voor openbare dronkenschap en niet voldoen aan bevel tot verwijdering.Rond 23.15 uur kwam bij de meldkamer van de politie een melding binnen van een cafe dat een lastige klant al 4 keer uit het cafe had gezet i.v.m. overlast.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 7 feb -   18:09  
5 inbraken in Zeeland
Middelburg - Dit weekeind heeft in Zeeland vijf inbraken plaats gevonden. Voor de tweede maal deze week is ingebroken in een schoolgebouw aan de Van Dusseldorpstraat in Goes.In de school heeft men getracht een kluis te openen en in de school zijn diverse deuren geforceerd en zijn er vernielingen gepleegd.Momenteel is nog niet bekend of er iets is weggenomen. Vrijdag is ingebroken in een woning aan de Frambozestraat in Goes.Uit de woning zijn een aantal laptops, sieraden en kleding weggenomen.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 7 feb -   18:07  
Politie waarschuwt voor babbeltruc
Zierikzee - De politie waarschuwt m.n. oudere mensen, voor personen die d.m.v. een babbeltruc een woning binnenkomen.Zo werd er bij een hoogbejaarde man in Zierikzee afgelopen zaterdag aangebeld door twee vrouwen die iets wilden vragen over de buurt waar hij woonde.
Gemaakt door: troetelbeer
za 6 feb -   23:01  
Politie houdt drugsactie in Breskens
Breskens - De politie heeft samen met de douane een grote drugsactie gehouden in Breskens.Veel Belgen gaan met het fietsvoetveer naar Walcheren gaan om daar drugs te kopen.Omdat dit de laatste tijd veel overlast geeft in Zeeuws Vlaanderen heeft de politie zaterdag een drugsactie gehouden.Alle passagiers die van in Breskens van de boot kwamen en in de bus richting Brugge stapte kregen de controle.
Gemaakt door: 112zeeland
za 6 feb -   22:33  
eenzijdig ongeval ,Oud-Vossemeer
OUD-VOSSEMEER - Zaterdagmiddag zijn de hulpdiensten uitgerukt voor een eenzijdig ongeval op de Mareweg/Molendijk te Oud-Vossemeer. Even na half 1 reed er een automobilist komende uit de richting van Sint-Philipsland/Sint-Annaland naar Oud-Vossemeer, en verloor in de bocht de macht over het stuur.
Gemaakt door: 112zeeland
za 6 feb -   21:55  
Reddingboten Neeltje Jans er op uit.
Neeltje Jans - Zaterdagmiddag werden de beide reddingboten van het KNRM reddingstation Neeltje Jans opgeroepen door het kustwachtcentrum, voor hulpverlening aan een tweetal vaartuigen met stuur en motorproblemen met prioriteit 2. Om kwart voor drie was eerst de Koopmansdank nodig voor een 10 mtr lange sportvisboot, de Jan van Gent, die met 9 personen aan boord en een defecte waterpomp, lag te dobberen in een vaargeul op de Noordzee. Zo een 34 mijl NW vanaf het reddingstation.
Gemaakt door: troetelbeer
za 6 feb -   11:42  
Middelburg waarschuwt voor gladheid
Middelburg - Omdat het de komende dagen weer in de nacht en vroege ochtend dreigt te gaan vriezen en er lang niet overal gestrooid kan worden heeft de gemeente Middelburg waarschuwingsborden langs de invalswegen geplaatst.Afgelopen vrijdag hebben medewerkers van de Gemeente de borden geplaatst om de weggebruikers te attenderen dat het glad kan wezen.
Gemaakt door: troetelbeer
za 6 feb -   11:40  
Man onder invloed moet rijbewijs inleveren
Middelburg - In de nacht van donderdag op vrijdag, rond 02.20 uur, is een 50-jarige automobilist uit Middelburg, aan de Dauwendaelselaan in zijn woonplaats gecontroleerd op rijden onder invloed.
Gemaakt door: troetelbeer
za 6 feb -   11:06  
Diverse ongevallen door gladheid in Zeeland
Axel - Bij Politie Zeeland zijn zaterdagochtend een tiental meldingen binnengekomen van ongevallen door gladheid op de Zeeuwse wegen. Tussen 08.00 uur en 09.30 uur was er een piek aan meldingen. Veel bestuurders raakten van de weg af en sommigen van hen belandden met hun auto in een sloot.In Arnemuiden kwam door de gladheid een fietsster ten val op de Korenbloemlaan. Zij is naar het ziekenhuis vervoerd voor verdere behandeling.In Axel (foto's) raakte een busje op de Vaartwijk met vijf inzittenden van de weg; een van hen is met nekklachten per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.
Gemaakt door: 112zeeland
za 6 feb -   01:28  
Diefstal auto's, Terneuzen
Terneuzen - Tussen donderdagmiddag 16.00 uur en vrijdagochtend 10.15 uur zijn, vanaf een bedrijfsterrein aan de Energiestraat in Terneuzen, twee personenauto's weggenomen. Het gaat om een Peugeot met het kenteken GL-VH-63 en een Peugeot met het kenteken GS-LS-46 (type, kleur en waarde van beide auto's zijn onbekend).
Gemaakt door: 112zeeland
za 6 feb -   01:27  
Zakkenrollers in Middelburg
Middelburg - Vrijdagmiddag tussen 14.00 en 15.00 uur werden in de Lange Delft in Middelburg twee vrouwen bestolen van hun portemonnee. De portemonnee van een 76-jarige Middelburgse vrouw werd in een winkel uit haar handtas weggenomen. In de portemonnee zaten persoonlijke papieren en enkele tientallen euro's.
Gemaakt door: 112zeeland
za 6 feb -   01:26  
Eenzijdig verkeersongeval, Terneuzen
Terneuzen - Op de Industrieweg in Terneuzen vond vrijdag omstreeks 17.00 uur een eenzijdig verkeersongeval plaats, waarbij de 19-jarige bestuurder uit de gemeente Sluis gewond raakte. De man reed over de Industrieweg, komende vanaf de richting van de Duitslandweg.
Gemaakt door: 112zeeland
za 6 feb -   01:25  
Hennepkwekerij ontmanteld, Kortgene
Kortgene - Vrijdagochtend is in een woning aan de Kaaidijk in Kortgene een hennepkwekerij ontmanteld. In een van de kamers op de eerste verdieping werden 118 planten met bijbehorende apparatuur aangetroffen. De stroom werd buiten de meter om afgenomen. De gemeente Noord-Beveland heeft de kwekerij ontruimt, er werd niemand aangehouden.
Gemaakt door: 112zeeland
za 6 feb -   01:24  
Hardrijder moet rijbewijs inleveren, Breskens
Breskens - Op de N675 bij Breskens moest een 21-jarige Belgische automobilist vrijdag om 20.30 uur zijn rijbewijs inleveren omdat hij veel te hard reed. De uit Hever afkomstige man reed met een snelheid van 135 km/h; op de N675 geldt een maximumsnelheid van 80 km/h.
Gemaakt door: 112zeeland
za 6 feb -   01:23  
Onderzoek handel in verdovende middelen
Schouwen-Duiveland - De politie is momenteel bezig met een onderzoek naar handel in verdovende middelen op, met name, Zuid-Beveland. In verband hiermee zijn donderdag, 4 februari jl., in totaal vijf personen aangehouden. Dit zijn drie inwoners van Goes, één inwoner van Vlaardingen en één inwoner van Rotterdam. Twee van de drie inwoners van Goes en de Vlaardinger werden aangehouden in de gemeente Schouwen-Duiveland.
Gemaakt door: troetelbeer
vr 5 feb -   18:41  
Zeeuwen plegen overval in Brabant
Bergen op Zoom - Twee Zeeuwse jongens zijn donderdag aangehouden voor het plegen van een gewapende overval in een schoenenwinkel in de Konijnenburgstraat in Bergen op Zoom.De twee jongens drongen donderdagmiddag rond 17.00 uur de zaak binnen en bedreigden de aanwezige personeelsleden met een mes. Ze deden vervolgens een greep in de kassa en gingen er met een geldbedrag vandoor.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 5 feb -   11:45  
Achtervolging eindigt in de sloot.Goes
Goes - De politie heeft donderdagavond op de A58 een auto achtervolgd. Daarbij werden hoge snelheden gehaald en uiteindelijk belandde de achtervolgde auto in de sloot bij Goes. De klopjacht begon in Dordrecht nadat de bestuurder weigerde te stoppen voor de politie. Nadat de politie de man bij Goes tot stoppen had gedwongen is hij aangehouden.
Gemaakt door: 112zeeland
do 4 feb -   19:24  
Brandweeroefening in Zorgcentrum "Rehoboth"te Goes
Goes - Gisterenavond was zorgcentrum "Rehoboth" in Goes het toneel voor een grote brandweeroefening. Zowel de brandweer als de 'bedrijfshulpverleners van het zorgcentrum deden mee aan deze oefening. Ook de jeugdbrandweer was aanwezig als slachtoffers. Er was brand uitgebroken bij één van de bewoners op de eerste verdieping. Toen het brandalarm afging waren de bedrijfshulpverleners snel ter plaatse om de mensen te evacueren.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 3 feb -   22:11  
Man rijdt veel te hard in Terneuzen
Terneuzen - Een 21-jarige automobilist uit Terneuzen moest woensdag omstreeks 14.30 uur in de Guido Gezellestraat in zijn woonplaats zijn rijbewijs inleveren omdat hij veel te hard reed.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 3 feb -   22:09  
Laptop uit winkel gestolen
Goes - In een winkel aan het Schuttershof in Goes werd woensdag omstreeks 15.00 uur een laptop gestolen.Een manspersoon die in de winkel rondliep liep even later met de laptop naar buiten.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 3 feb -   13:29  
Bewoonster ziet inbrekers weglopen
Vlissingen - Dinsdagavond rond 20.45 uur is ingebroken in een woning aan de Sterkenburg in Vlissingen.De bewoonster kwam rond bovengenoemd tijdstip thuis en zag dat de voordeur openstond.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 3 feb -   13:28  
Bromfietser aangereden door personenauto
Middelburg - Vanmorgen rond 08.00 uur vond op de Kanaalweg te Middelburg een aanrijding plaats tussen een bromfietser en een automobiliste.De bromfietser, een 17-jarige jongen uit de gemeente Veere, werd door een 29-jarige automobiliste uit diezelfde gemeente vanachter aangereden.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 3 feb -   12:26  
46 tips na ontvoering en verkrachting meisje
Huijbergen - Bij de politie zijn na de uitzending van Opsporing Verzocht, dinsdagavond, tot nu toe 46 tips binnengekomen over de ontvoeringszaak die eindigde in Zeeland.Eind vorig jaar werd een dertienjarig meisje van haar fiets gesleurd en ontvoerd in de buurt van Bergen op Zoom. Vlakbij Rilland werd ze uit de auto gezet.
Gemaakt door: 112zeeland
di 2 feb -   21:30  
Inbraken in vakantiewoningen, Bruinisse
Bruinisse - In de nacht van maandag op dinsdag is er ingebroken in twee vakantiewoingen aan de Hoogerw de elf boompjes. Bij beide woningen was een ruit geforceerd. Voor zover bekend zijn er geen goederen weggenomen uit de woningen.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 1 feb -   23:10  
Brandweer voorkomt overslaan buitenbrand naar woning
Koewacht - De brandweer van Koewacht heeft maandagavond ternauwernood weten voorkomen dat een felle buitenbrand oversloeg naar een woning.Rond 21:40 uur werd het blusvoertuig van Koewacht met spoed naar de Kerklaan in Koewacht gestuurd omdat naast een woning een caravan in brand stond.Toen de brandweer ter plaatse kwam stond de dakrand al in brand.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 1 feb -   22:40  
Twee heftrucks gestolen uit loods
Oostdijk - In de nacht van zaterdag op zondag zijn uit een loods aan de Nieuwlandse Binnendijk twee vorkheftrucks gestolen.De vorkheftrucks zijn van het merk Toyota, kleur oranje met blauw.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 1 feb -   22:39  
Geparkeerde auto's aangereden, Zaamslag
Zaamslag - Op de Molenstraat is maandagmiddag een 74-jarige automobilist uit de gemeente Terneuzen tegen enkele geparkeerde auto's gereden.De man wilde achteruit rijden en schampte daarbij een geparkeerde auto. In plaats van te remmen, trapte hij het gaspedaal in.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 1 feb -   15:59  
Brandweer steekt woning in de brand
Vlissingen - De brandweer heeft maandagmiddag een oefening in Vlissingen gehouden. In een leegstaande woning in de Sottegemstraat werdt brand gesticht, die de brandweer vervolgens moet bestrijden.De woning, die op de nominatie staat om gesloopt te worden, is beschikbaar gesteld door woningstichting l'escaut.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 1 feb -   12:31  
Twee gewonden na auto in de sloot
Oudelande - Maandagmorgen zijn twee inzittende van een personenauto gewond geraakt nadat de auto waarin ze reden in de sloot belande.Rond 10:30 uur belande de auto op de kruising Oudelandse Polderdijk met de Tolhoekweg in Oudelande in de sloot.Naast twee ambulances kwamen ook diverse brandweervoertuigen ter plaatsen om de inzittende uit de auto te halen.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 1 feb -   12:30  
Auto in de sloot door gladheid
Heinkenszand - Op maandagmorgen is, vermoedelijk door gladheid op de weg, een ongeluk gebeurd op de A58 ter hoogte van Heinkenszand.Een 28-jarige automobilist uit de gemeente Reimerswaal wilde de afslag Heinkenszand nemen.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 1 feb -   12:30  
Man drinkt te veel en raakt rijbewijs kwijt
Vlissingen - In de nacht van zondag op maandag hebben agenten van de Zeeuwse politie het rijbewijs ingevorderd van een 43-jarige Vlissinger.De man reed in zijn auto terwijl hij teveel alcohol had gedronken. Hij had ongeveer 4 keer teveel gedronken.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 1 feb -   10:32  
Vrouw (60) overleden na botsing met auto
Kortgene - Een 60-jarige vrouw uit de gemeente Noord-Beveland is maandag overleden na een botsing met een personenauto. De vrouw fietste over de Kortgeenseweg in Kortgene toen zij rond 07:45 uur werd aangereden door de personenauto die werd bestuurd door een 24-jarige vrouw, eveneens afkomstig uit de gemeente Noord-Beveland. De vrouw raakte zwaargewond waarop er twee ambulances, de traumahelikopter uit Rotterdam en brandweer met spoed ter plaatse werden gestuurd.Omstanders zijn direct begonnen om de vrouw te reanimeren.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 1 feb -   08:03  
Dodelijk ongeval N61 ,Biervliet.
Biervliet. - Agenten van Politie Zeeland werden vanmorgen om 05.45 uur naar een eenzijdig ongeval gestuurd op de N61, ter hoogte van Biervliet. Bij dit ongeval is een 72-jarige man uit de gemeente Terneuzen om het leven gekomen.Een getuige die achter de auto van de Terneuzenaar reed, verklaarde dat de auto voor hem plotseling van zijn rijstrook afweek. Vermoedelijk is de 72-jarige man onwel geworden tijdens het rijden en is hierdoor het fatale ongeluk onstaan.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 1 feb -   08:02  
Eenzijdig ongeval Terneuzen
Terneuzen - Op de Mr. F.J. Haarmanweg in Terneuzen heeft zich zondag een eenzijdig ongeval voorgedaan. Omstreeks 20.15 uur is een 33-jarige Terneuzenaar tegen een boom aangereden. Hij is door ambulancemedewerkers overgebracht naar het ziekenhuis, omdat hij last had van zijn nek.