do 25 feb - 18:38
Diefstal bestelauto, Goes Tussen maandagmiddag 13.00 uur en donderdagochtend 08.30 uur is een bestelauto, die geparkeerd stond op een bedrijfsterrein aan de Scottweg in Goes, weggenomen. Het betreft een witte Mercedes-Benz, type Sprinter (kenteken onbekend) met een waarde van tienduizenden euro's.

Diefstal elektriciteitskabel,

Rilland Tussen woensdagmiddag 17.15 uur en donderdagochtend 06.15 uur zijn, vanaf een bouwterrein aan de Grensweg in Rilland, enkele honderden meters elektriciteitskabel weggenomen.De waarde van de kabels is onbekend.

Diefstal uit bedrijfspand, Terneuzen

Tussen woensdagmiddag 17.30 uur en donderdagochtend 07.45 uur is er ingebroken in een bedrijfspand aan de Polenweg in Terneuzen.Uit het pand is fotoapparatuur met onbekende waarde weggenomen. Er is een ruit vernield; het totale schadebedrag is onbekend.

Diefstal uit bedrijfspand, Terneuzen

Tussen woensdagavond 18.00 uur en donderdagochtend 07.00 uur is er ingebroken in een bedrijfspand aan de Anna Bijnsstraat in Terneuzen.Uit het pand zijn een onbekend geldbedrag en computerapparatuur met onbekende waarde weggenomen. Er is een ruit vernield; het totale schadebedrag is onbekend.

 

 

 

 

 

Ingezonden door: 112zeeland