Selecteer per datum:

Gemaakt door: 112zeeland
wo 31 mrt -   15:17  
Beelden fraudeleus pinnen in Bureau Rijnmond
Middelburg en Terneuzen - Middelburg en Terneuzen - In de uitzending van het opsporingsprogramma ‘Bureau Rijnmond’ wordt op donderdag 1 april aandacht besteed aan twee oplichtingszaken op 9 juli 2020 in Middelburg en op 10 juli in Terneuzen.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 31 mrt -   11:47  
Jongen aangehouden na steekpartij
Middelburg - Middelburg - De politie heeft een 16-jarige jongen uit Middelburg aangehouden voor betrokkenheid bij een steekpartij aan de Topaas. Deze vond plaats op dinsdag 30 maart rond 18.10 uur. Een 19-jarige Vlissingse heeft aangifte gedaan, ze raakte gewond aan haar gezicht.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 31 mrt -   11:21  
Man aangehouden na mishandeling
Vlissingen - Vlissingen - Op het Marnixplein hebben agenten dinsdag 30 maart een 43-jarige Vlissinger aangehouden. De man wordt er van verdacht een buurman te hebben mishandeld.
Gemaakt door: 112zeeland
di 30 mrt -   16:01  
Patsergedrag komt verdachte duur te staan
Hulst/ Lamswaarde - Hulst/ Lamswaarde - Een 28-jarige man uit de gemeente Hulst werd dinsdag 30 maart geconfronteerd met gevolgen van zijn patsergedrag. Eind 2020 sprak hij in een horecagebied twee agenten aan en liet zijn dure horloge gezien. De man riep naar het publiek dat zijn horloge duurder was dan het jaarsalaris van de agenten. De politie verrichte vandaag in deze zaak verschillende doorzoekingen en aanhoudingen.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 26 mrt -   14:43  
Brandstichter gearresteerd dankzij Burgernet
Terneuzen - Terneuzen - Aan de Bellevue is vrijdagmorgen een man aangehouden voor twee brandstichtingen. De politie zoekt nog getuigen.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 26 mrt -   11:17  
Beelden fraudeleus pinnen in Opsporing Verzocht
Heinkenszand, Middelburg en Oost-Souburg - Heinkenszand, Middelburg en Oost-Souburg - In de uitzending van het televisieprogramma ‘Opsporing Verzocht’ wordt op dinsdagavond 23 maart aandacht besteed aan drie oplichtingszaken in Heinkenszand, Middelburg en Oost-Souburg.
Gemaakt door: 112zeeland
do 25 mrt -   10:43  
Mannen met drugs en nepvuurwapen aangehouden
Hulst - Hulst - Agenten hebben woensdagmiddag 24 maart rond 15.00 uur twee mannen aan het Havenfort aangehouden. Een van hen had drugs op zak, de ander een nepvuurwapen.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 24 mrt -   12:16  
Hoogbejaarde vrouw slachtoffer van fraude met bankpas
Arnemuiden - Arnemuiden - De politie waarschuwt ouderen voor een geraffineerde wisseltruc met een bankpas en roept dierbaren van niet-actieve ouderen, zoals (klein)kinderen en zorgverleners op om regelmatig een gesprek te voeren met deze mensen om ze weerbaarder te maken voor criminaliteit. Vermoedelijk komt deze wisseltruc vaker voor.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 24 mrt -   10:00  
Tweetal herkent zich bij Opsporing Verzocht en meldt zich
Oost-Souburg - Oost-Souburg - Twee mannen hebben zich na de uitzending van Opsporing Verzocht bij de politie in Rotterdam gemeld. Zij worden later verhoord.
Gemaakt door: 112zeeland
di 23 mrt -   13:34  
Derde keer betrapt, Scooter in beslag genomen
Middelburg - Middelburg - Maandagmiddag rond 17.45 uur werd door de politie een scooter in beslag genomen, omdat de bestuurder al voor de derde keer betrapt werd op het rijden zonder rijbewijs.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 22 mrt -   16:27  
Arrestatie Straatroof
goes - Goes - De politie heeft zondag 21 maart 2021 een 19-jarige verdachte uit Bergen op Zoom aangehouden voor een straatroof in Goes.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 22 mrt -   09:17  
Straatroof in Sluiskil
Sluiskil - Sluiskil - Drie jongens zijn zondagavond 21 maart rond 20u30 op de Sint Elisabethlaan met een mes bedreigd en moesten geld en hun mobiele telefoon afstaan.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 21 mrt -   17:40  
Politie doet onderzoek naar beroving bij station
goes - Goes - De politie doet onderzoek naar een beroving bij het NS-station waar bij een jongen zijn tas werd gestolen. Twee verdachten gingen er na de beroving vandoor.
Gemaakt door: 112zeeland
za 20 mrt -   15:12  
Drie personen aangehouden voor witwassen
goes - Goes - Bij een verkeerscontrole aan de Albert Joachimikade hebben agenten drie Fransmannen (41, 36 en leeftijd onbekend) aangehouden. Het drietal had grote sommen geld op zak. In een verborgen ruimte in een van de twee auto’s waar ze in reden werd 55.000 euro gevonden.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 19 mrt -   11:56  
Man rijdt zwaar onder invloed van drugs over de snelweg
goes - Goes - Agenten hebben op het Deltaplein een 30-jarige man uit Nieuw-Vossemeer aangehouden. De man was mogelijk onder invloed van drugs achter het stuur gekropen.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 17 mrt -   17:30  
Mogelijke drugsdealer aangehouden
Vlissingen - Vlissingen - Rond 17.30 uur dinsdagmiddag zagen surveillerende agenten een jongeman staan op het Stadhuisplein in Vlissingen. Zij besloten de jongen te controleren en troffen in de buddyseat van zijn brommer een zak aan met hard- en softdrugs.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 17 mrt -   15:16  
Vrouw treft slapende man in schuur aan
Rilland - Rilland - Vanmorgen trof de bewoonster van een woning aan de Haltestraat in Rilland een voor haar onbekende man aan in haar schuur. De man lag te slapen en had zich tegoed gedaan aan flessen wijn.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 17 mrt -   14:12  
Jongeman onder bedreiging wapen beroofd, vier verdachten aangehouden
Middelburg - Middelburg - Een 18-jarige jongeman is dinsdagavond 19 januari onder bedreiging met een vuurwapen beroofd. Politie doet onderzoek naar het incident en is op zoek naar getuigen.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 15 mrt -   09:04  
Getuigen zetten dronken automobilist aan de kant
Colijnsplaat - Colijnsplaat - Door getuigen werd zondagavond een personenauto stilgezet op de Noordlangeweg in Colijnsplaat. De getuigen zagen het voertuig slingerend rijden en belden de politie om dit door te geven. Ze waren bang dat de bestuurder de Zeelandbrug op zou rijden, maar dat gebeurde gelukkig niet.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 14 mrt -   09:44  
Getuigenoproep verkeersagressie
Vlissingen - Vlissingen - Een fietser werd zaterdagmiddag 13 maart rond 13u30 mogelijk in het Westerzicht bewust aangereden. Er ontstond een schermutseling waarna twee inzittenden in de auto wegvluchtten. Het is niet bekend waarom de fietser werd aangereden.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 14 mrt -   09:37  
Arrestatie en vuurwapen in beslag genomen
Vlissingen - Vlissingen - De politie vond tijdens een doorzoeking in een woning aan de Bonenburg een vuurwapen. De verdachte (18) werd zondagochtend rond 06u00 aangehouden voor bedreiging in de relatiesfeer.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 12 mrt -   14:46  
Hoofdverdachten op vrije voeten, fraudeonderzoek gaat door
Aardenburg - Aardenburg - Twee hoofdverdachten in een omvangrijk fraudeonderzoek in Aardenburg zijn vrijdag in de loop van de dag vrijgelaten nadat ze verhoord zijn door politie. Verder zijn inmiddels verschillende medeverdachten ook aan de tand gevoeld over hun rol en bijdragen aan het (mede)plegen van hypotheekfraude, witwassen en BIBOB-fraude. De oorspronkelijke tien verdachten blijven allen als verdachte aangemerkt.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 12 mrt -   14:33  
Politie onderzoekt online bedreigingen richting agenten en BOA’s
Middelburg - Middelburg - De recherche in Zeeland is een onderzoek gestart nadat enkele medewerkers van de politie en gemeente Middelburg online ernstig worden bedreigd. Aanleiding voor de bedreigingen zijn een filmpje van een aanhouding in Middelburg dat op social media te zien is.
Gemaakt door: 112zeeland
do 11 mrt -   14:34  
Man gearresteerd na gemene babbeltruc
Middelburg-Goes - Middelburg-Goes - In een trein op het station in Goes is woensdagmiddag een man gearresteerd voor een babbeltruc bij een hoogbejaarde bewoonster aan de Beenhouwerssingel in Middelburg.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 10 mrt -   12:33  
Vrouw rijdt in op groepje jeugd
hansweert - Hansweert - Dinsdagmiddag is een 23-jarige vrouw uit Hansweert aangehouden omdat zij verdacht wordt van een poging tot zware mishandeling op een groepje kinderen.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 10 mrt -   11:59  
Mogelijke brandstichter aangehouden
goes - Goes - Op 26 februari jl ontstond een brand in een wooncomplex aan de Heemskerkstraat in Goes. De brand is door de brandweer geblust en omdat er mogelijk sporen waren van brandstichting stelde de politie een onderzoek in naar het ontstaan van de brand.
Gemaakt door: 112zeeland
di 9 mrt -   15:30  
Opnieuw aanhouding en doorzoeking zaak 4500kg cocaïne
Heinkenszand - Heinkenszand - In een lopend strafrechtelijk onderzoek naar de onderschepping van 4500 kg cocaïne in de haven van Vlissingen voorjaar 2020 is gisteren, maandag 8 maart, opnieuw een verdachte aangehouden. Het gaat om een 33 jarige man uit Bergen op Zoom. Zijn woning in Bergen op Zoom is doorzocht.
Gemaakt door: 112zeeland
di 9 mrt -   15:15  
Zoekingen en twee arrestaties in Zeeuws fraudeonderzoek
Aardenburg - Aardenburg - In een omvangrijk fraudeonderzoek hebben politie en OM vandaag doorzoekingen gedaan op twee locaties in Aardenburg. Hierbij zijn twee verdachten aangehouden voor verhoor. De twee mannen, broers van elkaar, zijn onder andere eigenaar van verschillende horecagelegenheden in Zeeuws-Vlaanderen en worden nu verdacht van witwassen, hypotheekfraude en valsheid in geschrifte.
Gemaakt door: 112zeeland
di 9 mrt -   10:04  
Jongeman mishandeld, verdachte aangehouden
goes - Goes - Een 17-jarige jongeman uit ’s-Gravenpolder is maandagavond 8 maart slachtoffer geworden van een mishandeling. Een 15-jarige jongen uit Kwadendamme is aangehouden.
Gemaakt door: 112zeeland
di 9 mrt -   09:17  
Drie aanhoudingen na vondst drugs in woning
Terneuzen - Terneuzen - Nadat er overlastmeldingen werden gedaan is de politie een onderzoek gestart naar vermoedelijke drugs handel vanuit een woning aan de Kerkhoflaan. Maandag 8 maart hebben agenten de woning doorzocht en troffen onder andere een hoeveelheid softdrugs aan. Drie mannen die in de woning aanwezig waren zijn gearresteerd.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 8 mrt -   13:41  
Vrouw overleden na ongeval
Kapelle - Kapelle - Een 85-jarige vrouw uit Kapelle is zondag 7 maart overleden na een verkeersongeval. Een 64-jarige man uit Kapelle is na de aanrijding aangehouden. Zijn rijbewijs is ingevorderd.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 8 mrt -   12:52  
Politie houdt man aan na ‘’koffiemoment’’
Middelburg - Middelburg - Agenten hebben aan het Molenwater een 55-jarige man uit Gapinge aangehouden. De man was weggelopen nadat BOA’s van de gemeente een groep, waar de man deel van uitmaakte, wilden controleren.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 7 mrt -   09:40  
Ruit van winkel vernield, twee mannen aangehouden
Vlissingen - Vlissingen - Rond 21.45 uur op zaterdagavond meldde een getuige dat twee mannen een ruit van een winkel in de Walstraat vernielden.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 7 mrt -   09:18  
Agressieve man aangehouden
goes - Goes - In een woning aan de Klaphekkeweg in Goes is zaterdagavond rond 19.00 uur een man aangehouden door de politie. Mogelijk was de man onder invloed van drank en/of drugs. Hij gedroeg zich zo agressief dat omwonenden zich genoodzaakt zagen om de politie te alarmeren.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 7 mrt -   09:01  
Inbreker overlopen in Terneuzen
Terneuzen - Terneuzen - Zaterdag rond 12.15 uur meldde een inwoner van de Verlengde van Steenbergenlaan in Terneuzen dat hij zojuist een inbreker had overlopen. De man was er via het platte dak vandoor gegaan.
Gemaakt door: 112zeeland
za 6 mrt -   14:42  
Man dreigt hamer naar agent te gooien
Terneuzen - Terneuzen - Vanuit de Tholensstraat in Terneuzen meldden omwonenden zaterdagmiddag rond 12.30 uur dat er een man met een hamer op een woning stond te slaan. De woning is onlangs gesloten op basis van de Wet Aanpak Woonoverlast en volgens de omwonenden zou de ex-bewoner zijn woning weer in willen.
Gemaakt door: 112zeeland
za 6 mrt -   13:21  
Groepje jongeren pleegt vernielingen
Middelburg - Middelburg - Omstreeks half zes zaterdagochtend meldden verschillende getuigen bij de politie dat in de omgeving van de Spinhuisweg in Middelburg een lawaaiig groepje jongens vernielingen aanrichtte. Drie verdachten werden aangehouden toen agenten in de buurt een zoekslag maakten.
Gemaakt door: 112zeeland
za 6 mrt -   12:28  
Aangehouden voor witwassen
goes - Goes - Surveillerende agenten wilde vrijdagavond een Franse personenauto controleren die over de A58 reed. Ze verwezen de auto naar een controleplaats op de Nansenbaan in Goes. De controle mondde uit is de aanhouding van twee verdachten.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 5 mrt -   16:21  
Ernstige aanrijding in Tholen
Tholen - Tholen - Op de Slabbecoornweg in Tholen, op de kruising met de Deltaweg, vond vrijdagochtend rond 08.30 uur een ernstige aanrijding plaats tussen een vuilniswagen en een fietsster op een elektrische fiets.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 3 mrt -   10:11  
Man krijgt klappen en valt van trapje
Tholen - Tholen - Een man uit Tholen is dinsdagmiddag slachtoffer geworden van een mishandeling. De man heeft klappen gekregen en viel daardoor van een huishoudtrapje. Een 21-jarige man is aangehouden.
Gemaakt door: 112zeeland
di 2 mrt -   15:04  
Automobilist gearresteerd met acht cilinders lachgas
Vlissingen - Vlissingen - Op de Komstraat trof de politie maandagavond in de kofferbak van een auto acht volle cilinders met lachgas aan. De bestuurder werd aangehouden.