vr 19 mrt - 11:56
Goes - Agenten hebben op het Deltaplein een 30-jarige man uit Nieuw-Vossemeer aangehouden. De man was mogelijk onder invloed van drugs achter het stuur gekropen.

De politie kreeg op donderdag 18 maart rond 19.30 uur een melding van een auto die op de A58 ter hoogte van Kruiningen in de richting van Goes reed. De auto zou volgens de melder over de snelweg slingeren waarbij gevaarlijke situaties ontstonden. Er werden meerdere eenheden op de melding af gestuurd en uiteindelijk werd het betreffende voertuig op het Deltaplein aan de kant gezet, nadat de bestuurder eerst het stopteken negeerde.

De man moest een blaastest doen, maar hij bleek niet onder invloed van alcohol te zijn. Een indicatieve drugstest gaf aan dat de verdachte mogelijk onder invloed van drugs was. Hij is aangehouden. Verder onderzoek wees uit dat de man niet in het bezit was van een geldig rijbewijs, zijn voertuig niet verzekerd was en er technisch ook nog het een en ander mis met zijn auto. Zo was de APK vervallen en had de bestelbus geen achterbumper. De man verklaarde GHB te hebben gebruikt. Een arts heeft op het politiebureau bloed bij hem afgenomen. De man is ingesloten voor verder onderzoek.

Ingezonden door: 112zeeland