Selecteer per datum:

Gemaakt door: troetelbeer
do 31 dec -   21:35  
Brandweer blust buitenbrand in Vlissingen
Vlissingen - De brandweer van Vlissingen is donderdagavond uitgerukt om een buitenbrand in Vlissingen te doven.Rond 20:00 uur werd het blusvoertuig van Vlissingen zonder spoed naar de Schuitvaartgracht gestuurd.
Gemaakt door: 112zeeland
do 31 dec -   21:24  
buitenbrand Meiveldpark Middelburg
middelburg - Brandweer blust buitenbrand Meiveldpark Middelburg. De vrijwilligers van de post Torenweg zijn vanavond uitgerukt voor een buitenbrand aan het meiveldpark te Middelburg.
Gemaakt door: troetelbeer
do 31 dec -   21:04  
Brandweer uitgerukt voor buitenbrand
Middelburg - De brandweer van de post Torenweg is vanmiddag uitgerukt voor een buitenbrand langs het Meiveldpark.Rond 18:45 uur werden de vrijwilligers gealarmeerd om de brand te doven. Omdat de brandweer met bluswater moeilijk bij de brandaard kon werd er besloten om de brand te doven met een vuurzweep.
Gemaakt door: kees wesdorp
do 31 dec -   20:23  
containerbrand Hansweert
Hansweert - Vanavond on 19;40 kreeg de brandweer Kapelle de melding van een containerbrand in Hansweert. De container is geblust,daarna is de blusgroep Kapelle naar de kazerne gekeerd. dit was de 70ste melding van 2009 voor Kapelle.
Gemaakt door: 112zeeland
do 31 dec -   20:09  
autobrand in Wolphaartsdijk
Wolphaartsdijk - De brandweer van Wolphaartsdijk is in de nacht van woensdag op donderdag ingezet voor een autobrand in Wolphaartsdijk. tijdstip 02.02 uur De brand werd even na twee uur 's nachts ontdekt in de Nazareth. De auto stond tussen
Gemaakt door: troetelbeer
do 31 dec -   17:58  
Vrouw rijdt met auto tegen boom
Oud Vossemeer - Woensdagmiddag rond 17.30 uur vond op de Mareweg in Oud Vossemeer een eenzijdig ongeval plaats.Een 30-jarige automobiliste uit de gemeente Schouwen Duiveland was met haar auto van de weg geraakt en tegen een boom aangereden.
Gemaakt door: troetelbeer
do 31 dec -   17:58  
Man zonder aanleiding mishandeld
Vlissingen - Afgelopen nacht rond 01.00 uur is in de Walstraat in Vlissingen een 60-jarige man zonder enige aanleiding mishandeld.De man liep in gezelschap van twee vrouwen door de Walstraat in de richting van het Scheldeplein toen hij plots door een onbekende man werd geschopt en in zijn gezicht werd geslagen.
Gemaakt door: troetelbeer
do 31 dec -   17:56  
Politie neemt hennep en vuurwerk in beslag
Middelburg - Twee surveillerende agenten van de Zeeuwse politie hebben donderdagmiddag rond 14.30 uur 50 gram hennep in beslag genomen.De agenten liepen op het Goudend in Middelburg toen zijn een henneplucht roken. De lucht kwam uit een personenauto die geparkeerd stond op het Goudend. Aan de bestuurder, een 34-jarige man uit Vlissingen, werd gevraagd om de uitlevering van alle aanwezige drugs.
Gemaakt door: troetelbeer
do 31 dec -   17:55  
Jongen gooit illegaal vuurwerk naar politieauto
Middelburg - Rond het middaguur waren twee agenten van de Zeeuwse politie in een onopvallende politieauto in de Rentmeesterlaan in Middelburg aan het surveilleren.Een 19-jarige Middelburger gooide een zogenaamde 'vlinder', een stuk illegaal vuurwerk, onder de auto van de agenten. Op het moment dat hij gooide zag de man pas naar wie hij gooide...
Gemaakt door: troetelbeer
do 31 dec -   17:53  
Brandweer blust containerbranden Vlissingen
Vlissingen - De stadsgewestelijke brandweer is vanmiddag uitgerukt voor een containerbrand aan de Pieter Poststraat te Vlissingen.Omsteeks 15:40 uur werd de brand ontdekt en gemeld bij de alarmcentrale die daarop tankautospuit (4538) onder prio twee ter plaatse te sturen.
do 31 dec -   17:48  
Brandstichting NS-station Arnemuiden
Arnemuiden - Vanmiddag rond 15:45 kwam er een melding binnen bij de alarmcentrale van een buitenbrand op het Stationsplein in Arnemuiden, het zou gaan om het NS Station. De 4534 werd zonder spoed ter plaatse gestuurd. Eenmaal ter plaatse, bleek dat men had geprobeerd, het station weer in brand te steken.
Gemaakt door: 112zeeland
do 31 dec -   16:00  
Brandweer blust stapel brandend afval.
Nieuw en Sint Joosland - De brandweer is vanmiddag uitgerukt voor een buitenbrand aan de Korteweg te Nieuw en Sint Joosland.Omstreeks 14:55 uur werd de brand gemeld bij de alarmcentrale die daarop twee tankautospuiten (4532)(4538) ter plaatse stuurde .
Gemaakt door: 112zeeland
do 31 dec -   15:06  
Brandweer blust twee buitenbranden Bloemenlaan Vlissingen
vlissingen - De stadsgewestelijke brandweer is vanmiddag uitgerukt voor een containerbrand aan de Bloemenlaan te Vlissingen.Omstreeks 13:55uur werd de brand gemeld bij de alarmcentrale die daarop direct tankautospuit (4538)onder prio twee ter plaatse stuurde.
do 31 dec -   14:53  
Jongen op heterdaad betrapt op aansteken autobanden
Arnemuiden - Een 17-jarige jongen uit de Gemeente Vlissingen is vanmiddag rond 13:55 uur op heterdaad door de politie betrapt toen hij een stapel autobanden in brand stak.Bij een metaalverwerkingsbedrijf aan de Keetweg in Arnemuiden waren enkele autobanden weggenomen en een stukje verderop in de brand gestoken.Op het moment dat de jongen de banden met benzine had overgoten en de brand had aangestoken kwam de politie.
do 31 dec -   13:55  
Autobanden in brand naast spoor Arnemuiden
Arnemuiden - De brandweer heeft vanochtend een brand geblust op een moeilijk bereikbare plek langs het spoor in Arnemuiden.
Gemaakt door: 112zeeland
do 31 dec -   13:52  
Brandweer blust containerbrand Beneluxlaan Middelburg.
Middelburg - De brandweer is vanmiddag uitgerukt voor een containerbrand aan de Beneluxlaan te Middelburg Omstreeks 12:50 uur kwam de melding binnen bij de alarmcentrale die daarop tankautospuit (4538) onder prio twee ter plaatse stuurde naar het bovenstaande adres.
Gemaakt door: 112zeeland
do 31 dec -   13:05  
Brandweer blust containerbrand Krabbendijke
Krabbendijke - Woensdagavond kwam bij de meldkamer van de politie een melding binnen dat een groep van zo'n 30 a 40 man vuurwerk aan het afsteken waren op het Dorpsplein in Krabbendijke. Agenten sommeerden de groep te vertrekken waaraan gehoor werd gegeven.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 30 dec -   22:31  
Motor gestolen in Vlissingen
Vlissingen - Woensdagavond tussen 19.00 uur en 20.15 uur is een motor, die geparkeerd stond aan Wickenburg in Vlissingen, weggenomen.Het betreft een zwarte Aprilia, type SL 1000 met het kenteken MD-PD-64.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 30 dec -   22:29  
Gereedschap uit bouwkeet gestolen
Zierikzee - Woensdagmiddag tussen 13.00 uur en 16.15 uur is er ingebroken in een bouwkeet die aan de Poortkade in Zierikzee stond.Uit de keet zijn bouwmaterialen en gereedschap met een totale waarde van enkele duizenden euro's weggenomen.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 30 dec -   22:15  
Brandweer uitgerukt voor automatisch brandalarm
Middelburg - De brandweer is woensdagmiddag uitgerukt voor een automatisch brandalarm.Rond 17:00 uur ging het alarm af in een pand aan de Agaat in Middelburg.De beroepsbrandweer werd met spoed ter plaatse gestuurd vanaf de post Stromenweg.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 30 dec -   20:41  
Klein brandje in Yerseke
Yerseke - De blusploegen van Kapelle en Yerseke zijn woensdagmiddag uitgerukt voor een binnenbrandje in Yerseke. Ter plaatse bleek het te gaan om een auto in een garage waar rook vanaf kwam. Ook lekte de auto olie.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 30 dec -   19:03  
Automobilist gewond na auto in de sloot
IJzendijke - De bestuurder van een personenauto, een 44-jarige man uit Breskens is woensdagavond gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval aan de Middenweg (N61) bij IJzendijke.Rond 18:10 raakte door nog onbekende oorzaak de auto van de weg en belande in een naastgelegen droge sloot.Omdat de bestuurder mogelijk bekneld zat werd naast een ambulance ook de brandweer met spoed te plaatse gestuurd.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 30 dec -   19:02  
Minder verkeersdoden in Zeeland
Middelburg - Er vielen in het Zeeuwse verkeer in 2009 met 21 slachtoffers beduidend minder verkeersdoden dan in 2008 met 28 slachtoffers. Het lijkt een stap voorwaarts maar de laatste jaren schommelt het aantal verkeersdoden nogal heen en weer met 23 doden in 2005, een uitschieter van 39 in 2006, 20 doden in 2007, 28 doden in 2008 en nu 21 doden in 2009. Sinds 2000 varieert het voortschrijdend gemiddelde rond 28 verkeersdoden tegen gemiddeld 45 verkeersdoden begin negentiger jaren. Een verder daling is met de huidige middelen blijkbaar moeilijk te realiseren.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 30 dec -   18:56  
Man aangehouden voor graffiti
Middelburg - Een 22-jarige Vlissinger is woensdag rond 05.45 uur aangehouden voor het aanbrengen van graffiti.Omstreeks 05.30 uur was een melding binnengekomen dat een auto stilstond ter hoogte van een bedrijf aan de Nieuwe Kleverskerkseweg. Ter plaatse gekomen zagen agenten twee personen lopen. Bleek te gaan om een 22-jarige man en een 27-jarige vrouw, beiden afkomstig uit Vlissingen.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 30 dec -   18:55  
Man bekend overval op benzinepomp
Kloosterzande - Politie Zeeland heeft met de aanhouding van een 21-jarige man uit de gemeente Hulst een overval opgelost die werd gepleegd in september 2008.Onder bedreiging van een op een vuistvuurwapen gelijkend voorwerp en voorzien van een bivakmuts, pleegde de 21-jarige man een overval op een benzinepomp in Kloosterzande. Onder dwang moest de aanwezige medewerkster geld afgeven.
wo 30 dec -   17:15  
Binnenbrand Marisstraat, Zierikzee
Zierikzee - In de nacht van dinsdag op woensdag heeft er korte tijd brand gewoed in een woning aan de Marisstraat in Zierikzee. Toen de brandweer terplaatse kwam had er al iemand geprobeerd het vuur te doven maar had hier bij zelf brandwonden op gelopen. Hier voor is de ambulance ook terplaatse geweest. De brandweer heeft het vuur geblust met één straal hoogedruk en heeft het pand geventileerd. Wat de brand precies veroorzaakt heeft en hoe erg de schade is is nog niet bekend.
Gemaakt door: troetelbeer
di 29 dec -   22:28  
Brandweer uitgerukt voor autobrand
Terneuzen - De brandweer van Terneuzen is dinsdagavond uitgerukt voor een autobrand aan de Vliegende Vaart in Terneuzen.Rond 21:05 uur werd er rook vanonder de motorkap van een geparkeerde auto waargenomen.Direct stuurde de alarmcentrale het blusvoertuig met spoed ter plaatse. Toen de brandweer ter plaatse kwam bleek achter in het motorcompartiment iets te smeulen.
Gemaakt door: troetelbeer
di 29 dec -   22:27  
Meisje op bromfiets aangereden
Terneuzen - Bij een aanrijding in de Axelsestraat in Terneuzen raakte maandag rond 17.00 uur een 17-jarige bromfietsster uit die plaats gewond.Een 23-jarige automobilist uit Goes reed uit een parkeervak en had geen erg in het 17-jarige meisje dat daar op hetzelfde moment op haar bromfiets reed.
Gemaakt door: troetelbeer
di 29 dec -   22:26  
Drie mannen aangehouden voor inbraakpoging
Yerseke - Politie Zeeland heeft maandagavond rond 22.00 uur drie mannen aangehouden op verdenking van een inbraakpoging in een woning aan de Gr. Van Zoelenstraat in Yerseke.Een passant zag dat drie manspersonen zich verdacht ophielden nabij de woning en alarmeerde de politie. Hij kon aangeven in welk voertuig ze wegreden.
Gemaakt door: 112zeeland
di 29 dec -   21:53  
Man rijdt door na veroorzaken ongeval
Kwadendamme - Vanmorgen rond 11.00 uur is een 73-jarige man uit de gemeente Borsele doorgereden nadat hij op het Langeweegje in Kwadendamme een fietsster had aangereden. De man reed in een brommobiel en raakte de fietsster zodanig dat ze in de sloot belandde. Hij bood haar geen hulp en reed ervandoor.
Gemaakt door: 112zeeland
di 29 dec -   18:03  
Zestien man opgepakt bij drugszaak Hulst
Middelburg - Politie Zeeland heeft onder leiding van het OM en in samenwerking met de Koninklijke Marechaussee en de KLPD waterpolitie een opsporingsonderzoek verricht. Het onderzoek had betrekking op de handel in hennep, de uitvoer van hennep naar België en het lokaal dealen van hennep vanuit een horeca-inrichting te Hulst, met als hoofdverdachte een 43-jarige man uit de gemeente Hulst. Er werden in totaal 16 verdachten in Nederland aangehouden.
Gemaakt door: 112zeeland
di 29 dec -   12:58  
afval opslag in vlammen opgegaan
Rilland - In Rilland is dinsdagmiddag een afval opslag in vlammen opgegaan. Rond 12:00 uur is de brand opgemerkt hier op is de brandweer van Rilland, Kruiningen en Krabbendijke ter plaatse gegaan tevens is de schuimwagen van Borssele onder weg. Het bedrijf aan de poort in Rilland waar elektronica en plastiek ligt opgeslagen staat in brand .
Gemaakt door: 112zeeland
ma 28 dec -   22:25  
Vrouw rijdt in geopend rioolput
Stavenisse - Zondagochtend rond 06.30 uur vond er op de Bosstraat in Stavenisse een eenzijdig ongeval plaats.Een 20-jarige automobiliste uit de gemeente Tholen reed over de Bosstraat toen ze plotseling een harde klap hoorde en bijna met haar auto omsloeg. De vrouw bleek over een geopende rioolput te zijn gereden.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 28 dec -   22:24  
Eenzijdig ongeval, Zonnemaire
Zonnemaire - Maandagmiddag rond 17.40 uur vond er op de Blooisedijk in Zonnemaire een eenzijdig ongeval plaats. Een 20-jarige automobilist uit de gemeente Schouwen-Duiveland reed over de Blooisedijk komende uit de richting van Brouwershaven. In een bocht naar links raakte hij door onbekende oorzaak in de rechterberm en corrigeerde.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 28 dec -   17:30  
Twee gewonden bij ongeval met tractor
Rilland - Op de N289 bij Rilland vond maandag omstreeks 10.00 uur een verkeersongeval plaats.Een 17-jarige, uit Deurne afkomstige, bestuurder van een tractor reed over de Haltestraat in Rilland en verleende bij het linksaf slaan geen voorrang een 19-jarige automobilist uit de gemeente Reimerswaal, die uit de richting van Krabbendijke kwam. De 19-jarige remde maar kon de kiepwagen, die achter de tractor gekoppeld was, niet meer ontwijken.
ma 28 dec -   17:22  
Brandweer assisteert gemeente Dauwendaelselaan Middelburg
Middelburg - De brandweer heeft doormiddel van het opspuiten van water in een waterplas het zuurstofgehalte van het water verhoogd.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 28 dec -   17:20  
Onstnapte pony doodgereden in 's-Heerenhoek
's-Heerenhoek - Op de Stoofweg in 's-Heerenhoek is maandagochtend vroeg een pony uit de wei ontsnapt en vervolgens aangereden.Een 25-jarige automobiliste uit de gemeente Borsele reed over de Stoofweg in de richting van de Sloeweg. Op de Stoofweg stond midden op de weg een pony die ontsnapt was uit de wei. De vrouw kon het dier niet meer ontwijken.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 28 dec -   17:18  
Honderden euro's gestolen bij inbraak
Renesse - In de nacht van zondag op maandag werd ingebroken in een bedrijfspand aan de Hogezoom in Renesse.Er werd een deur geforceerd en uit het pand werden enkele honderden euro's gestolen.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 28 dec -   17:17  
Twee inbraken in Vlissingen
Vlissingen - Bij een inbraak in een woning in De Savornin Lohmanlaan in Vlissingen werden enkele horloges en een bril gestolen.Bij de inbraak, die plaatsvond tussen vrijdag 13.30 en zondag 17.30 uur, werd een ruit vernield.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 28 dec -   17:16  
Dronken man raakt rijbewijs kwijt
Oostburg - Op de Melkweg in Oostburg werd maandag om 01.15 uur een 32-jarige Terneuzense automobilist betrapt op rijden onder invloed.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 28 dec -   17:14  
Brandweer uitgerukt voor brandende kliko’s
Middelburg - De brandweer is zondagavond uitgerukt voor brandende kliko’s.Rond 21:50 uur kwam bij de alarmcentrale een melding binnen dat er een brand woedde bij een woning aan de Brandenburglaan in Middelburg.De alarmcentrale stuurde daarop het blusvoertuig van de pos President Rooseveltlaan en de ladderwagen van de Stromenweg met spoed ter plaatse.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 27 dec -   19:10  
Mannen vernielen bushokje
Terneuzen - Zaterdagmiddag rond 14.00uur zijn op de Buitenhaven in Terneuzen twee mannen aangehouden voor het plegen van vernielingen.Een getuige meldde de politie dat hij zag dat er twee mannen een ruit van een bushokje aan het vernielen waren.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 27 dec -   19:09  
Mannen aangehouden voor vernielingen
Goes - Zondag rond 05.00 uur werd de meldkamer van de politie getipt dat een groepje jongens vernielingen aan het plegen waren rondom het Hollandiaplein in Goes.In de Jan van Riebeeckstraat troffen agenten 4 mannen aan die aan het signalement voldeden.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 27 dec -   19:07  
Automobilist rijdt door na ongeval
Rilland - Zaterdagmiddag rond 18.30 uur is op de A58 ter hoogte van Rilland een 68-jarige automobilist uit Vlissingen doorgereden nadat hij tegen de vangrail was aangereden.Een 29-jarige automobilist uit de gemeente Borsele die achter hem reed kon door hard te remmen een aanrijding voorkomen.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 27 dec -   19:04  
Twee gewonden bij brommerongeval
Zoutelande - Zaterdagmiddag rond 17.00 uur zijn op de Langendam in Zoutelande twee bromfietsers met elkaar in aanrijding gekomen.Beide bestuurders, een 17-jarige jongen uit de gemeente Veere en een 16-jarige jongen uit diezelfde gemeente, liepen verwondingen op en zijn met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 27 dec -   19:03  
Fietser aangereden door gladheid
Hulst - Zaterdagmorgen rond 11.00 uur is in de Zoutestraat in Hulst een fietser uit die plaats gewond geraakt bij een aanrijding.Een 46-jarige automobiliste uit Hulst verklaarde dat ze de fietser wilde inhalen maar dat ze moest afremmen voor een tegenligger. .
Gemaakt door: troetelbeer
zo 27 dec -   18:59  
Man vernielt politiebus bij aanhouding
Terneuzen - Vanmorgen rond 05.00 uur is in een horecagelegenheid aan de Korte Kerkstraat in Terneuzen een 37-jarige Vlissinger aangehouden op verdenking van het in bezit hebben en het dealen van harddrugs.De politie ging na een tip ter plaatse.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 27 dec -   15:03  
Hulpdiensten ingezet voor duiker in de problemen
Scharendijke - Zondagmiddag is een duiker ernstig gewond geraakt toen hij tijdens het duiken in Scharendijke in de problemen kwam.Rond 13:30 uur kwam de duiker in de problemen bij de duikplek Den Osse waarop er twee ambulances en de traumahelikopter uit Rotterdam werden gealarmeerd.Nadat het slachtoffer gestabiliseerd was is hij onder begeleiding van de arts van de helikopter met spoed per ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 27 dec -   13:28  
Brandweer blust brand in NS station Arnemuiden
Arnemuiden - De brandweer is zondagmiddag uitgerukt om een brand in het NS station van Arnemuiden te blussen.Rond 12:50 uur werd de brand opgemerkt waarna de alarmcentrale het blusvoertuig van Arnemuiden en de ladderwagen van Middelburg met spoed ter plaatse stuurde. De brandweer heeft de brand met twee stralen hoge druk en een straal lage druk gedoofd.
Gemaakt door: troetelbeer
za 26 dec -   23:26  
Brandweer bevrijdt bestuurder uit auto
Terneuzen - De brandweer van Terneuzen is zaterdagavond uitgerukt om de bestuurder van een personenauto, een 42 jarige man uit Terneuzen te bevrijden.De auto reed over de Kennedylaan in Terneuzen toen rond 19:15 uur de bestuurder in en flauwe bocht rechtdoor reed.De auto reed tegen een boom en kwam vervolgens tegen een hekwerk tot stilstand.Naast de ambulance werd ook de brandweer gealarmeerd.
Gemaakt door: 112zeeland
za 26 dec -   22:14  
Brandweer blust schuurbrand in Vlissingen
Vlissingen - De brandweer van Vlissingen is zaterdagmiddag uitgerukt voor een schuurbrand in Vlissingen. Rond 14:40 uur moest het blusvoertuig met spoed naar de Assumburg om de brand te doven. Omdat na acht minuten te weinig brandweermannen naar de kazerne waren gekomen om te kunnen uitrukken werd het tweede blusvoertuig van Vlissingen gealarmeerd.
Gemaakt door: troetelbeer
za 26 dec -   19:42  
Politie zoekt getuigen van inbraak
Goes - De politie is op zoek naar getuigen van een inbraak in de Jumbo supermarkt aan de Marconistraat.Zaterdagmorgen tussen 05.00 en 06.00 uur werd ingebroken in de supermarkt, het gaat hierbij vermoedelijk om zes daders. Bij aankomst van de politie vluchtten drie personen weg in een zwarte Volvo, type XC90 met het kenteken 80-HXD-9. Deze kentekenplaten zijn gestolen. De Volvo rijdt het magazijn uit en raakt daarbij met de bovenzijde de roldeur. De politie zet de achtervolging in maar verliest op een gegeven moment de auto uit het oog.
Gemaakt door: troetelbeer
za 26 dec -   19:40  
Diefstal uit woning na inbraak
Middelburg - Tussen vrijdag 09.00 en zaterdag 11.00 uur is er ingebroken in een woning aan de Koningin Julianastraat.Uit de woning werden tijdens afwezigheid van de bewoners diverse goederen weggenomen waaronder een laptop en een televisie.
Gemaakt door: troetelbeer
za 26 dec -   19:37  
Peugeot gestolen in Dreischor
Dreischor - Tussen donderdag 21.30 uur en vrijdag 16.45 uur is in de D. Ockerstraat in Dreischor een personenauto gestolen.Het gaat om een Peugeot 205 met kenteken XT36LJ.
Gemaakt door: Video Team Zeeland
za 26 dec -   14:37  
Persoon gewond na val
Zoutelande - Persoon gewond na val Een persoon is zaterdagmiddag gewond geraakt nadat die gevallen was. Rond 13:25 uur viel het slachtoffer op de Duinweg in Zoutelande ter hoogte van camping de Meerpaal. Een ambulance werd met spoed ter plaatse gestuurd. Omdat het slachtoffer in de duinen lag werd ook de KNRM gealarmeerd om met de unimog ter plaatse te gaan. Nadat het slachtoffer gestabiliseerd was is die door de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
Gemaakt door: 112zeeland
za 26 dec -   11:30  
Twee mannen aangehouden na steekpartij in Goes
Goes - Politie Zeeland heeft twee mannen aangehouden op de Grote Markt in Goes. Zij waren vrijdag rond 05.00 uur betrokken bij een steekpartij waarbij een 21en 23-jarige man uit 's Gravenpolder gewond zijn geraakt.
Gemaakt door: troetelbeer
vr 25 dec -   18:14  
Brandweer uitgerukt voor automatisch brandalarm
Middelburg - De brandweer is eerste kerstdag uitgerukt voor een automatisch brandalarm.Rond 16:55 uur ging het alarm af bij verzorgingstehuis Swerfrust aan de Laurens Stommesweg in Middelburg. Direct werd het blusvoertuig en de ladderwagen van de post Stromenweg en het blusvoertuig van de post President Rooseveltlaan gealarmeerd.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 25 dec -   15:32  
Lift vast in middelburg
Middelburg - De brandweer is vrijdagmidag gealarmeerd omdat twee mensen in de lift vast zaten. Rond 14:39 uur bleef de lift hangen in een pand aan de vrijlandstraat (rustenburg zorgstrom) in Middelburg met de twee mensen erin.
Gemaakt door: troetelbeer
vr 25 dec -   10:34  
Drie alcoholcontroles in Middelburg
Middelburg - In de nacht van donderdag op vrijdag werd van 22.45 uur tot 00.30 uur op drie locaties in Middelburg, te weten de Schroeweg, de Poelendaelesingel en de Koudekerkseweg, een verkeers- en alcoholcontrole gehouden.
Gemaakt door: troetelbeer
vr 25 dec -   10:32  
Twee vechtpartijen op Walcheren
Middelburg - Op het Damplein in Middelburg werd vrijdag om 02.00 uur een 19-jarige inwoner van de gemeente Veere aangehouden.De man wordt ervan verdacht tijdens een handgemeen in een horecabedrijf op het Damplein een 21-jarige Middelburger met een bierfles op zijn hoofd te hebben geslagen.
Gemaakt door: troetelbeer
vr 25 dec -   10:31  
Twee woninginbraken in zeeland
Middelburg - In de nacht van donderdag op vrijdag werd ingebroken in twee woningen.Bij een woning aan de Singelweg in Axel werd een deur geforceerd en er werden sieraden met onbekende waarde weggenomen.
Gemaakt door: troetelbeer
vr 25 dec -   10:30  
Fietser gewond na botsing
Middelburg - In Het Groene Woud, bij de kruising met de Blauwedijk, raakte donderdag een 16-jarige Middelburgse fietser bij een aanrijding met een personenauto, bestuurd door een 26-jarige man uit Goes, gewond.
Gemaakt door: 112zeeland
do 24 dec -   23:00  
binnenbrand goes
Goes - De brandweer van Goes is donderdagavond uitgerukt voor een woningbrand in Goes.Rond 21:50 uur werd de brand opgemerkt in een flatwoning aan de Rembrandtlaan.De alarmcentrale stuurde daarop het blusvoertuig en de ladderwagen van Goes met spoed ter plaatse.De brandweer heeft met twee stralen hoge druk de brand gedoofd.Ook werd er vanaf de ladderwagen geblust.
Gemaakt door: troetelbeer
do 24 dec -   17:39  
Duizenden euro's gestolen bij inbraak
Vlissingen - Woensdagavond tussen 20.40 uur en 21.00 uur is er ingebroken in een woning aan Rijsenburg in Vlissingen.Uit de woning zijn duizenden euro's en sieraden met onbekende waarde weggenomen.
Gemaakt door: troetelbeer
do 24 dec -   17:38  
Rijbewijs ingevorderd van hardrijder
Sint Annaland - Donderdagmiddag rond 14.25 uur is, aan de Oude Zeedijk in Sint Annaland, het rijbewijs van een 50-jarige automobilist uit de gemeente Tholen ingevorderd na een snelheidsovertreding. De man reed met een gecorrigeerde snelheid van 135 km/h over genoemde straat.
Gemaakt door: troetelbeer
do 24 dec -   16:41  
Auto in brand in Terneuzen
Terneuzen - De brandweer van Terneuzen is donderdagmorgen uitgerukt voor een autobrand.Rond 04:30 uur kwam bij de alarmcentrale een melding binnen dat er aan de DR. Buijzestraat een auto in de brand stond.Direct werd het blusvoertuig en de politie met spoed ter plaatse gestuurd. Toen de politie ter plaatse kwam bleek dat de ernaast geparkeerde auto ook vlam ging vatten. De politie probeerde in afwachting van de brandweer de autobrand te blussen met poederblussers en met sneeuw.
Gemaakt door: troetelbeer
do 24 dec -   16:14  
Dronken man negeert stopteken
Middelburg - Afgelopen nacht rond 03.00 uur zagen surveillerende agenten met hoge snelheid een auto wegrijden vanuit het centrum van Middelburg.De agenten moesten moeite doen om bij de auto in de buurt te komen. Hij reed vervolgens met een snelheid die boven de 100 km/u kwam over de Schroeweg in de richting van Oost Souburg.
Gemaakt door: troetelbeer
do 24 dec -   16:11  
Auto over de kop bij ongeval
's-Heer Hendrikskinderen - Afgelopen nacht rond 00.10 uur vond op de Sinoutskerkseweg in 's Heer Hendrikskinderen een eenzijdig ongeval plaats.Een van de inzittenden, een 19-jarige man uit Heinkenszand is met verwondingen aan heup en been overgebracht naar het ziekenhuis.
Gemaakt door: 112zeeland
do 24 dec -   11:58  
Gewapende overval op winkel in Oost Souburg
Oost Souburg - Vanmorgen vroeg rond 07.15 uur hebben onbekenden een winkel aan de Kanaalstraat in Oost Souburg overvallen. Rond 07.15 uur kwamen drie onbekende mannen het pand binnen. De winkel was op dat moment al open. Ze bedreigden de twee medewerkers met een vuurwapen en namen de inhoud van de kassa mee. Om welk geldbedrag het gaat is niet bekend.
Gemaakt door: Krukeltje
wo 23 dec -   21:31  
schoorsteenbrand nisse
Nisse - Gisteravond rond 23.50 onstond er grote rookontwikkeling in een pand aan de gerbernesseweg te Nisse. Het bleek te gaan om een schoorsteenbrand.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 23 dec -   20:07  
Schoorsteenbrand gedoofd met sneeuw
Vlissingen - De brandweer heeft woensdagavond een schoorsteenbrand gedoofd met sneeuw.Rond 19:10 uur werd de brandweer van Vlissingen gealarmeerd voor een schoorsteenbrand aan de Westerbaan in Vlissingen.Het blusvoertuig en de hoogwerker rukten met spoed uit naar het brandadres.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 23 dec -   20:06  
1000 kilo vuurwerk in beslag genomen
Middelburg - Het Vuurwerkteam van Politie Zeeland heeft op vrijdag 18 december jl. drie mannen, in de leeftijd van 34- tot 39 jaar, aangehouden voor handel in en het voorhanden hebben van verboden vuurwerk. Dezelfde avond zijn onder leiding van de rechter-commissaris een aantal doorzoekingen in woningen, opslagplaatsen en voertuigen gedaan. Deze doorzoekingen werden gedaan in de gemeenten Vlissingen, Middelburg en Borsele.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 23 dec -   12:18  
Auto's op z'n kant gezet
Sas van Gent - Vandalen hebben afgelopen dagen een drietal auto's op z'n kant gezet in Sas van Gent. De auto's stonden geparkeerd in de Europalaan, de Canadalaan en de Watermolenstraat. De politie is op zoek naar getuigen. De auto's liepen kleine lak- en deukschade op.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 23 dec -   12:11  
Rijden onder invloed, middelburg
middelburg - Dinsdagavond om 22.30 uur is op de A58 ter hoogte van Middelburg een 53-jarige automobilist uit Sint-Gillis-Waas (B) aangehouden. De politie kreeg een melding dat een auto in berm/bossage stond en ging poolshoogte nemen.
di 22 dec -   21:48  
Vrouw valt van fiets door de gladheid.
Zierikzee - Om 5 over 5 kwam de melding binnen bij de ambulance van Zierikzee, de 107. Er was een vrouw door de gladheid uitgegleden en van haar fiets gevallen. Dit voorval had plaats gevonden naast het politiebureau van Zierikzee, dit kruispunt was glad door de sneeuw en ijs. Een van de omstanders dirigeerde naderende auto's en fietsers voorzichtig te doen vanwege de gladheid. De ambulance moest ook met uiterste voorzichtigheid ter plaatse komen aangezien het overal glad was. De vrouw is in de ambulance behandeld en voor nader onderzoek meegenomen met de ambulance. Over de toestand van de vrouw is verder geen informatie tot onze beschikking.
Gemaakt door: 112zeeland
di 22 dec -   20:07  
Buste van Annie MG Schmidt gestolen
kapelle - De in november onthulde buste van Annie MG Schmidt in Kapelle is gestolen. Volgens de gemeente moet dat dinsdagmorgen gebeurd zijn. Rond 12.30 uur werd de diefstal opgemerkt. De gemeente Kapelle heeft aangifte gedaan bij de politie.
Gemaakt door: 112zeeland
di 22 dec -   13:19  
dealers harddrugs aangehouden
Terneuzen - In september 2009 kwamen via de Drugsoverlastlijn van Bureau Houdgreep veel meldingen binnen van vermoedelijke drugshandel vanuit een woning aan de Willem de Zwijgerlaan in Terneuzen. De Zeeuwse politie is hierop een onderzoek gestart. Het onderzoek resulteerde er begin december in dat er in totaal veertien verdachten zijn aangehouden.
Gemaakt door: 112zeeland
di 22 dec -   13:18  
"Ik blijf toch rijden..."
Terneuzen - In de nacht van maandag op dinsdag is op de Buitenhaven in Terneuzen een 53-jarige man aangehouden door agenten van de Zeeuwse politie. Rond 02.00 uur zagen de agenten de man in zijn auto rijden. Hij werd aan de kant gezet en gecontroleerd.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 21 dec -   19:21  
Brandweer haalt patiënt uit woning
Vlissingen - De brandweer is maandagmiddag uitgerukt voor een assistentie voor de ambulance.Rond 15:45 uur moest een ambulance met spoed naar de van Dishoeckstraat in Vlissingen om een patiënt naar het ziekenhuis te brengen.Omdat het slachtoffer niet via de trap naar beneden kon werd de hulp ingeroepen van de brandweer.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 21 dec -   18:22  
Verwarde man aangehouden in woning goes
Goes - In een woning aan het Colijnhof in Goes is maandagmiddag een verwarde man aangehouden. De politie kwam rond 13.30 uur ter plaatse na meldingen van overlast. Toen ze aan de deur stonden en de man open deed, gedroeg hij zich zeer gewelddadig. De agenten hoorden een sissend geluid uit de woning komen.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 21 dec -   12:03  
overvaller Jachthaven Brouwershaven
Brouwershaven - Compositietekening overvaller Jachthaven Brouwershaven Politie Zeeland is nog steeds op zoek naar de dader van een overval die werd gepleegd op zondag 11 oktober jl. en heeft daarom een compositietekening gemaakt van de overvaller. Die zondag, omstreeks 15.00 uur, kwam een onbekende man het gebouw van de havenmeester binnen aan de Nieuwe Jachthaven.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 21 dec -   12:01  
Auto in sloot
Breskens - Op de Duivelshoekseweg in Breskens is zondagavond een auto de sloot in gereden. Getuigen meldden bij Politie Zeeland dat een personenauto de sloot in was gereden. Ter plaatse bleek dat de auto met zijn neus in de sloot lag.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 21 dec -   11:59  
Auto glijdt in berm
goes - In de nacht van zondag op maandag kwam er een melding binnen bij Politie Zeeland dat er een personenauto met geopende portieren in de berm van de A58 stond. Toen dienstdoende agenten een kijkje gingen nemen op de A58, ter hoogte van Goes, bleek uit sporen in de sneeuw dat de auto om zijn as was gedraaid en hierna in de berm terecht was gekomen.
zo 20 dec -   21:53  
Schoorsteenbrand Hoofdpoortstraat, Zierikzee. (100ste uitruk!)
Zierikzee - Vandaag kwam er een melding van een schoorsteenbrand in de Hoofdpoortstraat dit was tevens de 100ste melding voor de blusgroep van Zierikzee. Terplaatse aan gekomen is de ramoneur een aantal keer door de schoorsteen gehaald en werd het afval wat naar beneden kwam verwijderd.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 20 dec -   16:56  
Diverse ongevallen door gladheid
Middelburg - Door sneeuwval en gladheid op de wegen hebben de afgelopen 24-uur diverse kleine ongevallen plaatsgevonden. Op de Schroeweg in Middelburg was zondag rond 00.20 uur een auto in een bocht rechtdoor gegleden. Dit was in de bocht naar de A58 richting Goes.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 20 dec -   16:55  
Automobilist rijdt tegen woning
Oostburg - In de Jan Steenstraat in Oostburg is zondag rond middernacht een 27-jarige automobilist uit Oostburg tegen de gevel van een woning gereden.Hij was komen aanrijden over de Jan Steenstraat en wilde de bocht naar rechts nemen, de Paulus Potterstraat in.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 20 dec -   16:26  
Meeuw vastgevroren op het ijs
Middelburg - De brandweer is zondagmiddag opnieuw uitgerukt omdat een dier op het ijs was vastgevroren.Langs de Pottenbakkerssingel in Middelburg was een meeuw vast komen te zitten.Rond 15:45 uur werd na overleg met de Officier van Dienst besloten om de ladderwagen van de Stromenweg zonder spoed ter plaatse te sturen.
Gemaakt door: troetelbeer
za 19 dec -   18:13  
Brandweer uitgerukt voor brandalarm
Middelburg - De brandweer is zaterdagmiddag uitgerukt voor een brandalarm Rond 16:45 uur werd een handmelder ingedrukt bij het bowlingcentrum aan de Kruitmolenlaan in Middelburg.De alarmcentrale alarmeerde daarop het blusvoertuig van de post Torenweg en de ladderwagen van de Stromenweg met spoed ter plaatse.
Gemaakt door: troetelbeer
za 19 dec -   18:12  
Vernielingen op volkstuinencomplex
Terneuzen - In de nacht van vrijdag op zaterdag werden vernielingen gepleegd bij het volkstuinencomplex aan de Oudelandseweg in Terneuzen.
Gemaakt door: troetelbeer
za 19 dec -   17:01  
Gans vastgevroren op het ijs
Middelburg - De brandweer is zaterdagmiddag rond 14:45 uur uitgerukt om een gans van het ijs te halen. De dierenambulance was gewaarschuwd omdat op het ijs bij de Vlissingsesingel in Middelburg een gans vastgevroren zat.Na een tijdje kwam de gans los maar bleek erg verzwakt om verder te kunnen vliegen.Omdat het ijs nog niet dik genoeg is om over te kunnen lopen belde de dierenambulance de brandweer.
Gemaakt door: troetelbeer
za 19 dec -   16:54  
Vrouw in woning overvallen
Vlissingen - Vrijdag tussen 20.15 en 20.30 uur drongen twee mannen een woning binnen aan de Vlietberg in Vlissingen.De twee mannen belden aan en de 45-jarige bewoonster opende de deur. Voor zij het goed en wel in de gaten had stonden de mannen binnen. Zij bedreigden de vrouw mondeling en met een op een wapen gelijkend voorwerp en eisten geld.
Gemaakt door: troetelbeer
za 19 dec -   16:53  
Twee woninginbraken in Middelburg
Middelburg - In Middelburg zijn vrijdag twee woninginbraken geweest. Vrijdag tussen 08.00 en 18.00 uur werd ingebroken in een woning in de Statenlaan in Middelburg.Uit de woning werden een playstation met spelletjes, een televisie, sieraden, en parfum gestolen. De waarde van de gestolen goederen is onbekend.
Gemaakt door: troetelbeer
za 19 dec -   16:52  
Man van portemonne beroofd
Vlissingen - In de Baljuwstraat in Vlissingen is vrijdagavond rond 22.00 uur een 20-jarige Middelburger beroofd van zijn portemonnee.Nadat de man enkele jongens voorbij was gelopen, kreeg hij even later een schop in zijn rug. Hij viel voorover en zijn portemonnee werd uit zijn kontzak weggenomen.
Gemaakt door: troetelbeer
za 19 dec -   16:50  
Rijbewijzen ingevorderd na rijden onder invloed
Middelburg - In de nacht van vrijdag op zaterdag werden in de regio Zeeland verschillende rijbewijzen ingevorderd wegens rijden onder invloed.Vrijdag om 22.00 uur werd een 56-jarige automobilist uit Terneuzen op de Oudelandseweg in zijn woonplaats betrapt op rijden onder invloed. Hij had meer dan 3 1/2x de toegestane hoeveelheid gedronken. Zijn rijbewijs werd ingenomen.
za 19 dec -   08:56  
Overval bij jachthuis in Noordgouwe
Noordgouwe. - Vrijdagavond rond 20.15 uur vond een overval plaats op een wapenhandel annex woning in de Brouwerijstraat in Noordgouwe. Twee mannen, waarvan geen signalement bekend is, drongen gewapend met steek- en slagwapens de woning binnen en sloegen de bewoner in elkaar. De man liep letsel op aan zijn hoofd en armen. De echtgenote van de man bleef ongedeerd. De twee mannen zijn langs de achterkant van de woning weggevlucht, vermoedelijk zonder iets mee te nemen omdat ze waarschijnlijk gestoord werden. De bewoner is ter plaatse behandeld aan zijn verwondingen.
Gemaakt door: troetelbeer
vr 18 dec -   22:54  
Man door omstanders uit de auto gehaald
Westdorpe - Vrijdagmiddag, rond 13.45 uur raakte een automobilist op de Stekkerweg in Westdorpe door de gladheid met zijn auto in de sloot.Omdat de bestuurder mogelijk bekneld zat kwamen enkele brandweervoertuigen ter plaatse. Alles bleek echter mee te vallen. De man is door omstanders uit de auto gehaald.
Gemaakt door: troetelbeer
vr 18 dec -   22:45  
Auto door gladheid in de sloot
Ossenisse - Op de Langeweg in Ossenisse vond donderdag omstreeks 07.30 uur een eenzijdig verkeersongeval plaats.Een 37-jarige vrouw uit de gemeente Hulst was ten gevolge van de gladheid en de sneeuwval in een bocht de sloot ingegleden. De auto kwam ondersteboven in het water terecht.
Gemaakt door: troetelbeer
vr 18 dec -   22:44  
Jongen mishandeld in Middelburg
Middelburg - Vrijdag rond 04.15 uur is in de Dauwendaelselaan in Middelburg een 17-jarige jongen mishandeld.De jongen, afkomstig uit Arnemuiden, stapte uit een 'discobus' en kreeg een trap in zijn rug van een jongen die tot een groepje van vijf jongens behoorde. Daarna werd hij door enkelen van hen geschopt en geslagen.
Gemaakt door: Krukeltje
do 17 dec -   23:34  
Landbouwschuur brandt af in Lewedorp
Lewedorp - Vanavond rond 22:55 uur was er een zeer grote brand in een landbouwschuur aan de oude kraaijertsedijk te Lewedorp. Door de harde wind en gebrek aan bluswater brandde de schuur snel uit.
Gemaakt door: troetelbeer
do 17 dec -   19:42  
Meer veiligheid op straat
Middelburg - Heeft u de tv-commercials al gezien? Een man in een rolstoel wordt geholpen door een omstander. De omstander maakt de weg voor hem vrij. Hulp die de man ook had kunnen gebruiken, toen hij in elkaar geslagen werd. De aanleiding van de landelijke campagne ‘Meer veiligheid op straat’ is het hoge aantal voorvallen van agressie en geweld tegen medewerkers met een publieke taak. Met name ambulancepersoneel, brandweer-, politiemannen en vrouwen krijgen het tijdens de jaarwisseling zwaar te verduren.
Gemaakt door: troetelbeer
do 17 dec -   19:41  
Uitkomsten onderzoek declaraties en vergoedingen korpsleiding
Middelburg - Eind november deed televisieprogramma RTL Nieuws verslag over de declaraties en vergoedingen van de top van de Nederlandse politie. Hierbij ontstond ten aanzien van het Zeeuwse korps het beeld dat met name de voormalig korpschef, de heer Goudswaard, zichzelf onrechtmatig had verrijkt door het declareren van privé-uitgaven. Een dergelijk beeld doet afbreuk aan de goede naam van het korps en die van betrokkene. Om hierover duidelijkheid te verkrijgen is deze kwestie direct onderzocht.
Gemaakt door: troetelbeer
do 17 dec -   19:39  
Inbraken in Zeeland
Middelburg - Woensdagmiddag is ingebroken in een woning aan de Kennedylaan in Clinge.De dader(s) is/zijn tussen 16.30 en 19.30 uur de woning binnengekomen door een deur te forceren. Uit de woning zijn sieraden en een computer weggenomen. De Zeeuwse politie is vandaag begonnen met een buurtonderzoek, maar tot nu toe zijn daar nog geen bijzonderheden uit voortgekomen.
Gemaakt door: troetelbeer
do 17 dec -   19:38  
Dronken Belg aangehouden op A58
Goes - Door de politie is afgelopen nacht het rijbewijs ingenomen van een 33-jarige automobilist uit het Belgische Sint Niklaas.Omstreeks 01.30 kwam een melding binnen dat er een spookrijder zou rijden op de A58. Ter hoogte van de afslag Goes zagen agenten een Belgische personenauto op de vluchtstrook staan.
Gemaakt door: troetelbeer
do 17 dec -   19:33  
Hennepkwekerij gevonden na kapotte koplamp
Vogelwaarde - In de nacht van maandag op dinsdag controleerden agenten van de Zeeuwse politie een personenauto op het Kerkhofpad in Vogelwaarde.De auto werd aan de kant gezet door de agenten, omdat deze een kapotte koplamp had. Toen de agenten de bestuurder aanspraken, zagen zij dat geen van de 6 inzittenden een gordel droeg en roken zij een henneplucht in de auto. De agenten stelden een onderzoek in en troffen kleding aan die naar hennep rook. Ook troffen zij een groot geldbedrag aan.
do 17 dec -   12:00  
Man gespiest aan trekhaak, Kapelle
Kapelle. - Een 81-jarige man uit de gemeente Kapelle is vanmorgen gewond geraakt bij een bizar ongeluk. Het slachtoffer had rond 09.30 uur zijn auto geparkeerd op het parkeerterrein bij de C1000. Hij stond achter zijn auto toen achter hem een ander voertuig uit een parkeervak wegreed. Door nog onbekende oorzaak heeft deze auto de 81-jarige man geraakt waarna hij met zijn been op de trekhaak van zijn eigen auto werd gespiest en bekneld kwam te zitten. Brandweer, politie en een ambulance kwamen ter plaatse. Ook een traumahelikopter werd gewaarschuwd om bijstand de verlenen. De man is uiteindelijk per traumaheli overgebracht naar het ziekenhuis in Rotterdam.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 16 dec -   21:33  
Scooter uitgebrand in Vlissingen
Vlissingen - In Vlissingen is woensdagavond een scooter uitgebrand.Rond 19:25 uur werd de brandende scooter opgemerkt in de van Dishoeckstraat.De alarmcentrale stuurde het blusvoertuig van Vlissingen zonder spoed ter plaatse.Toen de politie ter plaatse kwam bleek het om flinke vlammen te gaan waarop besloten werd om de brandweerauto met spoed verder te laten rijden.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 16 dec -   21:28  
Man met drugs aangehouden
Sluis - Tijdens controle van een personenauto in de Sint Annastraat in Sluis, dinsdag rond 00.15 uur, bleek de bestuurder, een 20-jarige man uit De Haan, in het bezit te zijn van 5 gram hennep en 0,5 gram hasj.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 16 dec -   21:27  
Inbraak in winkelpand in Axel
Axel - Dinsdag omstreeks 23.30 kreeg de politie, van een getuige, een melding van een mogelijke inbraak bij een winkelpand aan de Gentsevaart in Axel.Toen de politie ter plaatse kwam, bleek van het winkelpand een deur te zijn geforceerd.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 16 dec -   21:26  
Twee woninginbraken op Walcheren
Middelburg - In de nacht van dinsdag op woensdag werd ingebroken in een woning op de Michaelsdreef in Middelburg.Uit de woning werden een laptop en enkele honderden euro's gestolen.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 16 dec -   21:25  
Auto's zwaar beschadigd bij ongeval
's-Heerenhoek - Op de Sloeweg bij 's-Heerenhoek raakten dinsdag rond 17.30 uur twee personenauto's zwaar beschadigd bij een aanrijding.Een 52-jarige man uit de gemeente Noord-Beveland reed over de Sloeweg in de richting van de A58.
Gemaakt door: troetelbeer
di 15 dec -   23:06  
Brandweer blust brand bij NS Station
Middelburg - De brandweer is dinsdagavond uitgerukt voor een brand bij het NS station in Middelburg. Rond 21:10 uur werd het blusvoertuig van de post Torenweg zonder spoed naar het station gestuurd omdat daar een prullenbak in de brand zou staan.Toen de brandweer ter plaatse kwam bleek het niet te gaan om een prullenbak maar om een stapel kranten die op de trap in brand was gestoken.
Gemaakt door: troetelbeer
di 15 dec -   23:01  
Man zonder rijbewijs komt in botsing met auto
Kloetinge - Op dinsdagmiddag is op de Schimmelpennickstraat in Kloetinge een aanrijding gebeurd.Een bromfiets en een auto kwamen rond 13.00 uur met elkaar in botsing. Er raakte niemand gewond. Toen de politie ter plaatse kwam bleek de 18-jarige bromfietser uit de gemeente Reimerswaal niet in het bezit te zijn van een rijbewijs.
Gemaakt door: troetelbeer
di 15 dec -   22:59  
Rijbewijs ingevorderd van hardrijder
Axel - In Axel is dinsdagavond het rijbewijs van een 25-jarige man uit de gemeente Terneuzen ingenomen door agenten van de Zeeuwse politie.De agenten zagen om ongeveer 20.45 uur een auto met zeer hoge snelheid over de Zeeuws Vlaamse wegen rijden.
di 15 dec -   21:30  
Ongeval met paard en auto Nieuwlandseweg, Tholen.
Tholen - Gisteren iets voor de klok van vier vond er een aanrijding plaats op de kruising Nieuwlandseweg\Noeuwlandsekruisweg bij Tholen. De aanrijding gebeurde door een ruiter te paard en een auto. De ambulance van Sint-Maartensdijk is terplaatse geweest en werd geholpen door een ambulance uit Brabant.
Gemaakt door: troetelbeer
di 15 dec -   17:51  
Astbest vrijgekomen bij brand in Retranchement
Retranchement - In Retranchement woedt een flinke brand in een loods langs de Provinciale weg. De loods van het bedrijf Droogbloemzolder staat vol met kerstdecoraties.Bij de brand is asbest vrijgekomen. Omdat de rookkolom recht de lucht ingaat, is er geen direct gevaar voor de omgeving. Aan de achterkant van de loods staan nog gasflessen en een olietank.
Gemaakt door: troetelbeer
di 15 dec -   17:50  
Politie zoekt eigenaar van sieraden
Terneuzen - De recherche in Terneuzen is in het bezit gekomen van sieraden. Het vermoeden bestaat dat deze van diefstal afkomstig zijn. Tot nu toe is het niet gelukt de eigenaar van de sieraden te achterhalen. Herkent u deze sieraden als uw eigendom of weet u van wie ze zijn, neem dan contact op met de recherche in Terneuzen via telefoonnummer 0900-8844.
Gemaakt door: troetelbeer
di 15 dec -   17:49  
Inbraak in winkel in Bruinisse
Bruinisse - Tussen maandag 18.00 uur en dinsdag 08.30 uur is er ingebroken in een winkelpand aan de Dreef.Uit de betreffende winkel werd een grote hoeveelheid parfum en cosmetica-artikelen weggenomen met een nog onbekende waarde.
Gemaakt door: troetelbeer
di 15 dec -   17:48  
Vernielingen op bouwterrein in Zierikzee
Zierikzee - Op een bouwterrein aan de Grevelingenstraat zijn in de nacht van maandag op dinsdag vernielingen gepleegd.Van een verrijker (soort kraantje)werden alle vier de banden lek gestoken. Ook werden enkele bouwlampen omgegooid en kabels doorgesneden.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 14 dec -   19:59  
5 auto's betrokken bij kettingbotsing
Vlissingen - Vanmiddag rond 13.45 uur zijn op de Sloeweg in Vlissingen 5 auto's op elkaar gebotst.De eerste automobiliste moest hard remmen omdat het verkeer voor haar tot stilstand kwam. De vier achter haar rijdende automobilisten konden een aanrijding ook niet vermijden.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 14 dec -   19:56  
Man aangehouden voor inbraak en diefstal
Sas van Gent - Politie Zeeland heeft zondagmorgen rond 07.30 uur op de Wervenweg in Sas van Gent een 20-jarige man uit Litouwen aangehouden.De man wordt ervan verdacht ingebroken te hebben bij een bedrijf aan het Kanaaleiland te Sluiskil en daarbij een bestelbus en goederen te hebben weggenomen.Surveillerende agenten zagen twee bestelbusjes rijden en wilden de bestuurders hiervan controleren.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 14 dec -   18:31  
Vrachtwagen belandt op personenauto
Oost-Souburg - Een vrachtwagen met oplegger reed in de richting van Vlissingen. Tussen de oprit van Oost Souburg en de kruising met de Veerhavenweg kwamen de achterwielen van de oplegger op de vangrails terecht en werd de achterzijde van de oplegger a.h.w. gelanceerd.De bestuurder, een 43-jarige man uit de gemeente Raalte, kon zijn combinatie daarna niet meer onder controle houden waardoor de combinatie dwars op de weg kwam te staan.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 14 dec -   17:35  
Jongen gewond na stunten met vuurwerk
Meliskerke - Zaterdagavond is een 14-jarige jongen gewond geraakt nadat hij met vuurwerk had geëxperimenteerd. Hij moet een deel van zijn hand missen.Tijdens afwezigheid van zijn ouders was hij in de garage van zijn ouderlijk huis wat gaan experimenteren met sterretjes en een aluminium pijp. Deze pijp explodeerde in zijn hand. De jongen is gelijk naar een buurtgenoot gerend die vervolgens een ambulance waarschuwde.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 14 dec -   17:34  
Vier rijbewijzen ingevorderd
Middelburg - Door de politie zijn zondag tijdens surveillance de rijbewijzen ingevorderd van vier bestuurders omdat ze meer dan 50 km te hard reden.'s Middags werd op de Bernhardweg-midden in Borssele het rijbewijs ingenomen van een 28-jarige automobilist uit de gemeente Borsele. Hij reed 121 km daar waar 60 km is toegestaan.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 14 dec -   17:33  
Inbraak in woning in Goes
Goes - Zondag tussen 14.00 en 20.30 uur is er ingebroken in een woning aan de Krommemeet.De bewoonster bemerkte de inbraak bij thuiskomst. Uit haar woning waren diverse sieraden weggenomen met een nog onbekende waarde.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 14 dec -   17:32  
Autoinbraken in Zierikzee
Zierikzee - Afgelopen weekend is ingebroken in drie geparkeerde auto's.In de Gasthuisboomgaard werd zondag tussen 01.00 en 10.30 uur uit een auto een tas weggenomen. Aan de Raveslootstraat werd ingebroken in twee auto's. De buit bestond uit een autoradio en persoonlijke papieren. Deze inbraken werden gepleegd tussen vrijdag 17.00 en zondag 09.00 uur.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 13 dec -   21:14  
Politie onderzoekt mogelijk skimapparatuur
Oost-Souburg - De politie heeft zaterdagmorgen bij een pinautomaat in de Kanaalstraat in Oost-Souburg een onderzoek gedaan naar mogelijk skimapparatuur.Bij de politie kwam een melding binnen dat er een verdachte situatie bij het pinautomaat was.De politie die een kijkje kwam nemen vertrouwde het niet en liet te Technische recherche een onderzoek instellen.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 13 dec -   21:02  
Politie controleert op wapens in uitgaansgebied
Middelburg - Zaterdagavond en -nacht van 12 op 13 december hebben de deelnemende horecabedrijven uitgebreide controles gehouden op wapens. In totaal zijn drie messen aangetroffen. Ook zijn vijf zakjes verdovende middelen in beslaggenomen.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 13 dec -   21:01  
Auto door vuurwerk opgeblazen
Heinkenszand - Onbekenden hebben in de Spreeuwehof in Heinkenszand een personenauto opgeblazen. Dat deden ze zaterdagavond laat met een hoeveelheid vuurwerk.Door de klap gingen alle ruiten van de wagen aan diggelen en werden de portieren eruit geblazen. Volgens de politie is de wagen totaal vernield.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 13 dec -   20:59  
Politie zoekt witte bestelauto in Goes
Goes - Politie Zeeland is op zoek naar de eigenaar van een witte bestelauto die zondag 13 december rond 01.00 uur geparkeerd stond op de Oostwal in Goes.Naar aanleiding van een melding die bij Politie Zeeland binnenkwam dat er twee jongens over een witte bestelauto liepen heeft de politie de twee jongens aangehouden.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 13 dec -   20:55  
Man in woning beroofd van portemonnee
Burgh-Haamstede - Zaterdag om 19.17 uur is in een woning aan de Hogeweg in Burgh Haamstede een man beroofd.Bij de bejaarde man werd die bewuste avond op het raam geklopt waarop hij de voordeur opendeed. Hij werd aangesproken door twee vrouwen met een buitenlands accent. Even later kwam er nog een derde vrouw bij.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 13 dec -   20:54  
Twee voertuigen gestolen bij inbraak
Krabbendijke - Tussen vrijdag 18.30 uur en zaterdag 07.45 uur is in een bedrijf aan de Oostpolderweg in Krabbendijke ingebroken.Er zijn twee voertuigen gestolen: een grijze Audi met kenteken 91PXLD en een Quad met kenteken 11JJV7.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 13 dec -   20:51  
Dronken jongens bevuilen in politiebus
Goes - Zondag rond 01.00 uur heeft Politie Zeeland twee scooterrijdende jongens van 16 en 19 jaar staande gehouden op de Keizersdijk in Goes.De bestuurder, 16 jaar oud en afkomstig uit de gemeente Goes, reed zonder helm en zonder rijbewijs op de scooter. De ander, 19 jaar oud en afkomstig uit de gemeente Borsele, zat dronken achterop de scooter.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 13 dec -   16:28  
Baten voor de KNRM Neeltje Jans, 12 december 2009
Neeltje Jans - Zaterdagmorgen om 11.00 uur werden ze verwacht, de reddingboot Koopmansdank van station Neeltje Jans en zijn bemanning. Het clubgebouw van de watersportvereninging Noord-Beveland in Colijnsplaat, was tot de nok toe gevuld met zeilers welke om 12.00 uur zouden starten voor de Traditionele Kerstrace op de Oosterschelde.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 13 dec -   15:25  
Drie gewonden na auto van de dijk
Scharendijke - Drie inzittende van een personenauto zijn in de nacht van zaterdag op zondag licht gewond geraakt nadat zij met de auto van de dijk waren gereden.De auto reed over de Delingsdijk (N653) in Scharendijke toen rond 01:00 uur de auto in de rechterberm terecht kwam. De bestuurder probeerde daarop te corrigeren door naar links te sturen.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 13 dec -   15:18  
Vrouw zwaargewond na val van trap
Vlissingen - Een 49-jarige vrouw is zaterdagavond zwaargewond geraakt nadat zij van de trap was gevallen. Rond 21:50 viel de vrouw van de trap in een woning aan de van der Manderestraat in Vlissingen.Direct werden twee ambulance en het Mobiel Medisch Team (MMT) uit Rotterdam gealarmeerd.
Gemaakt door: 112zeeland
za 12 dec -   23:05  
Brandweer blust twee containerbranden
vlissingen - De brandweer van Vlissingen is zaterdagavond uitgerukt om twee containerbranden te blussen.Rond 20:05 uur werd het blusvoertuig van de post Olympiaweg zonder spoed naar de Anna Blamanlaan in Vlissingen gestuurd.
Gemaakt door: troetelbeer
za 12 dec -   19:21  
Brandweer blust containerbrand in Vlissingen
Vlissingen - De brandweer van Vlissingen is zaterdagmiddag uitgerukt voor een containerbrand aan de Batenburg in Vlissingen.Rond 15:40 uur rook een vrouw in haar keuken een sterkte brandlucht waarna zij op onderzoek ging.Buiten ontdekte de vrouw dat er in een ondergrondse afvalcontainer een brand woedde.
Gemaakt door: troetelbeer
za 12 dec -   19:12  
Brandweer gealarmeerd voor bedrijfsbrand
Terneuzen - De brandweer van Terneuzen is zaterdagmiddag uitgerukt voor een brand in een bedrijfspand aan de Polenweg in Terneuzen.Rond 13:45 uur kwam de eigenaar na een lunchpauze terug bij zijn pand toen hij een grote hoeveelheid water uit zijn pand zag stromen.
Gemaakt door: troetelbeer
za 12 dec -   17:08  
Diefstal uit woning na inbraak
Terneuzen - Tussen vrijdagavond 22.05 uur en vrijdagnacht 02.20 uur is er ingebroken in een woning aan de Geulstraat in Terneuzen.Uit de woning zijn beeldapparatuur en sieraden met een totale waarde van honderden euro's weggenomen.
Gemaakt door: troetelbeer
za 12 dec -   17:07  
Scootmobiel gestolen in Vlissingen
Vlissingen - Vrijdagavond tussen 18.30 uur en 23.30 uur is, vanuit een portiek van een flat aan de de Meesterstraat in Vlissingen, een scootmobiel weggenomen.De scootmobiel stond met een lege accu, op slot in het portiek.
Gemaakt door: troetelbeer
za 12 dec -   17:04  
Twee inbraken in Krabbendijke
Krabbendijke - In de nacht van vrijdag op zaterdag, rond 03.25 uur is er ingebroken in een drogisterij in Krabbendijke.Rond genoemd tijdstip werden de eigenaars van de drogisterij, die boven de winkel wonen, wakker van lawaai in hun winkel.Het echtpaar ging naar beneden en zagen drie personen in de winkel.
Gemaakt door: troetelbeer
za 12 dec -   17:03  
Dronken man moet rijbewijs inleveren
Vlissingen - In de nacht van vrijdag op zaterdag rond 01.15 uur is een 42-jarige automobilist uit Vlissingen, aan de Scheldestraat in Vlissingen, aangehouden wegens rijden onder invloed. Kort daarvoor zagen surveillerende agenten een auto stapvoets en slingerend over de Scheldestraat rijden.
Gemaakt door: troetelbeer
za 12 dec -   14:17  
Vaccinatieronde verplaats na brand
Middelburg - De tweede vaccinatieronde tegen de Mexicaanse griep in de Kruitmolenlaan in Middelburg, komende maandag, wordt verplaatst. Door een brand in het bowlingcentrum De Kruitmolen heeft de naastgelegen sporthal, waar de vaccinaties zouden plaatsvinden, te veel rook- en roetschade opgelopen.
Gemaakt door: troetelbeer
za 12 dec -   13:42  
Eerste officiële uitruk voor hulpverleningvoertuig.
Middelburg - Het nieuwe hulpverleningsvoertuig van de Stromenweg in Middelburg heeft vannacht zijn eerste officiële uitruk gehad.Rond 05:10 uur werd het voertuig gealarmeerd om te assisteren bij de zeer grote brand in de Kruitmolenlaan in Middelburg.Het nieuwe voertuig is per 1 december officieel in gebruik genomen.Het voertuig heeft de oude Iveco (Foto 1)uit 1989 vervangen.
Gemaakt door: troetelbeer
za 12 dec -   13:41  
Sieraden gestolen bij woninginbraak
Middelburg - Vrijdag in de namiddag is ingebroken in een woning aan de Hammarskjoldlaan in Middelburg.
Gemaakt door: troetelbeer
za 12 dec -   13:40  
Koper gestolen in Rilland
Rilland - In de nacht van donderdag op vrijdag zijn vanaf een bedrijventerrein aan De Poort in Rilland twee accubakken gevuld met koper weggenomen.
Gemaakt door: troetelbeer
za 12 dec -   12:37  
Hulpdiensten massaal uitgerukt voor auto in de sloot
Koewacht - De hulpdiensten zijn vrijdagavond massaal uitgerukt voor een auto in de sloot.Rond 22:40 uur belande de auto onderste boven in de sloot aan de Tragel in Koewacht.Het blusvoertuig van Koewacht, de hoogwerker van Hulst, het hulpverleningsvoertuig van Axel, de duikers van Goes en Tholen en een ambulance werden met spoed ter plaatse gestuurd.
Gemaakt door: troetelbeer
za 12 dec -   07:07  
Zeer grote brand in bowlingcentrum
Middelburg - De brandweer is in de nacht van vrijdag op zaterdag uitgerukt om een zeer grote brand in een bowlingcentrum te blussen.Rond 03:45 uur werd de brand ontdekt in het bowlingcentrum aan de Kruitmolenlaan in Middelburg.De alarmcentrale stuurde het blusvoertuig van de post Torenweg en de ladderwagen van de Stromenweg met spoed ter plaatse.
Gemaakt door: troetelbeer
za 12 dec -   07:00  
Man aangehouden voor misdrijf in Goes
Goes - Politie Zeeland heeft op 22 november jl. een 22-jarige man uit Antwerpen (B) aangehouden. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van bodybuilder Walter van Elderen. In nauwe samenwerking met de Belgische politie is hij tijdens een gecoördineerde actie in de omgeving van Breda gearresteerd.
Gemaakt door: troetelbeer
za 12 dec -   06:58  
Aanhangwagen gestolen in 's-Heerenhoek
's-Heerenhoek - Tussen donderdagavond 23.00 uur en vrijdagochtend 08.00 uur is een aanhangwagen, die geparkeerd stond aan de Kapelaan Koningstraat in 's-Heerenhoek weggenomen. Het betreft een grijze aanhangwagen van het merk Anssems.
Gemaakt door: troetelbeer
za 12 dec -   06:54  
Twee inbraken in Rilland
Rilland - Tussen donderdagavond 21.00 uur en vrijdagochtend 08.45 uur is er ingebroken in een bedrijfspand aan de Sint Felixstraat in Rilland.Uit het pand is computerapparatuur met een totale waarde van enkele honderden euro's weggenomen. De toegang tot het pand is geforceerd; het totale schadebedrag is onbekend.
Gemaakt door: Krukeltje
vr 11 dec -   22:00  
Auto tegen boom brandt uit Ovezande
Ovezande - Vrijdagavond rond 20.30 uur vond op de Kraaijertsedijk in Ovezande een eenzijdig ongeval plaats.Een 28-jarige automobilist uit Kapelle was uit de bocht gevlogen en tegen een boom tot stilstand gekomen. De auto is daarna in brand geraakt en volledig uitgebrand.
Gemaakt door: troetelbeer
vr 11 dec -   01:29  
Felle brand verwoest woning in Middelburg
Middelburg - Een felle brand heeft donderdagavond een woning aan de Vreedenburg in Middelburg verwoest. Rond 00:05 uur brak de brand uit waarop de alarmcentrale het blusvoertuig van de Torenweg en de ladderwagen van de Stromenweg met spoed ter plaatse stuurde. Omdat het al snel duidelijk werd dat het om een flinke brand ging en er ook gewonden bij waren werd er opgeschaald naar middelbrand waarop het blusvoertuig van de Stromenweg en een ambulance ter plaatse werden gestuurd.
Gemaakt door: troetelbeer
vr 11 dec -   01:18  
Verlichtingscontroles in Middelburg
Middelburg - De afgelopen vier dagen (maandag, dinsdag, woensdag en donderdag) heeft politie Zeeland, in de ochtenduren verlichtingscontroles gehouden op de grotere toegangswegen naar Middelburg.Er is gecontroleerd op de Walcherseweg, de Oude Vlissingseweg, de Koudekerkseweg, de Abeelseweg en de Seissingel.
Gemaakt door: troetelbeer
vr 11 dec -   01:17  
Man aangehouden voor mishandeling
Vlissingen - Donderdagmiddag rond 17.15 uur is een 50-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats, aan de Westerhavenweg in Vlissingen, aangehouden.Eerder die middag, rond 16.30 uur sloeg de man in de bus van Oostburg naar Breskens, zonder enige aanleiding een 13-jarige jongen uit Breskens in het gezicht.
Gemaakt door: troetelbeer
do