za 19 dec - 16:50
In de nacht van vrijdag op zaterdag werden in de regio Zeeland verschillende rijbewijzen ingevorderd wegens rijden onder invloed.Vrijdag om 22.00 uur werd een 56-jarige automobilist uit Terneuzen op de Oudelandseweg in zijn woonplaats betrapt op rijden onder invloed. Hij had meer dan 3 1/2x de toegestane hoeveelheid gedronken. Zijn rijbewijs werd ingenomen.

Een 23-jarige vrouw uit Yerseke moest zaterdag in de Damstraat in haar woonplaats haar rijbewijs inleveren. De vrouw had ook meer dan 3 1/2x de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken.

Zaterdag om 00.10 uur betrapte de politie op de Oude Vlissingseweg in Middelburg een snorfietser onder invloed van alcohol. De 33-jarige Middelburger reed slingerend over de Oude Vlissingeseweg. Een blaastest wees uit dat hij bijna 3 /12x teveel had gedronken. Het kostte hem zijn rijbewijs.

Op de Hogendijk in Terneuzen werd zaterdag om 00.40 uur een 22-jarige Terneuzense automobilist aangehouden.Hij was, onder invloed van alcohol, op de Oudelandseweg tegen een stilstaande auto gereden. Deze auto raakte lichtbeschadigd. Op het bureau werd een blaastest afgenomen waaruit bleek dat de man meer dan 3 1/2x de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken. Hij moest zijn rijbewijs inleveren.

 

 

Ingezonden door: troetelbeer