Selecteer per datum:

Gemaakt door: troetelbeer
ma 30 nov -   17:34  
Enkele auto’s door brand verwoest
Goes - In Goes zijn in de nacht van zondag op maandag enkele auto’s door een felle brand verwoest.Rond 01:15 uur kwam bij de alarmcentrale een melding binnen dat er een felle brand zou zijn bij een garagebedrijf aan de Dirk Dronkersweg.Het blusvoertuig van Goes werd met spoed ter plaatse gestuurd.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 30 nov -   17:24  
Politie zoekt veroorzaker van ongeval
Hulst - Afgelopen zondag is tussen 14.45 en 16.45 uur een aanrijding gebeurd op de Absdaalseweg in Hulst.Een personenauto stond geparkeerd op een parking aan de Absdaalseweg. Een ander is met zijn/haar auto tegen deze personenauto aangereden en heeft daarbij schade veroorzaakt.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 30 nov -   17:22  
Dronken scooterrijdster moet rijbewijs inleveren
Vlissingen - Een 42-jarige scooterrijdster heeft in de nacht van zondag op maandag haar rijbewijs moeten inleveren bij de Zeeuwse politie, omdat zij teveel had gedronken.Agenten waren rond 00.15 uur bezig met hun surveillanceronde toen zij op de Langeleenweg in Vlissingen een scooter zagen stilstaan. Zij draaiden hun auto om, om erachter te komen waarom die scooter stilhield.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 30 nov -   17:21  
Man slaat autoruit in na ruzie
Goes - Een 25-jarige man uit de gemeente Borsele heeft aangifte gedaan van vernieling van zijn auto.Dit gebeurd in de nacht van zaterdag op zondag om ongeveer 04.45 uur. De man stond op de parkeerplaats De Koepoort in Goes te wachten op wat vrienden. Uit een horecagelegenheid kwamen een man en een vrouw gelopen. Zij wilden plaatsnemen op de motorkap van de auto waar de 25-jarige in zat.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 29 nov -   17:58  
Politieauto betrokken bij ongeval
Terneuzen - De politie is op zoek naar getuigen van een aanrijding die vrijdag omstreeks 19.00 uur plaatsvond tussen een dienstvoertuig van Politie Zeeland en een personenauto. Beide voertuigen kwamen op de kruising Guido Gezellestraat/Vlietstraat met elkaar in botsing.De politiewagen was op weg naar een melding en reed met optische- en geluidsignalen over de Guido Gezellestraat. Gekomen op de kruising met de Vlietstraat reed de surveillanceauto langzaam door het rode verkeerslicht.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 29 nov -   17:57  
Belgen met drugs aangehouden
Aardenburg - In de Noordstraat in Aardenburg werd zaterdag om 19.15 uur een Belgische personenauto met daarin een 32-jarige man uit Oostkamp (B) en een 29-jarige man uit Brugge gecontroleerd.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 29 nov -   17:56  
Vrouw gewond bij parkeren
Axel - Een 88-jarige automobiliste uit Sas van Gent is zaterdag om 14.00 uur in De Welstede in Axel tegen een geparkeerde auto gereden.De auto schoot bij het parkeren weg en kwam via het aangrenzende grasveld tegen de geparkeerd staande auto tot stilstand.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 29 nov -   17:55  
Dronken man rijdt op vier lekke banden
Vlissingen - Een 41-jarige inwoner van Vlissingen moest zondag rond 08.30 uur zijn rijbewijs inleveren omdat hij veel teveel had gedronken.De politie in Vlissingen kreeg rond die tijd een melding dat er een busje met lekke banden over de Visserijkade reed. Agenten zagen even later over de rijbaan van de Prins Hendrikweg een man lopen.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 29 nov -   17:53  
Man onder invloed veroorzaakt ongeval
Oostdijk - Op de kruising Oude Rijksweg / Lavendeldijk in Oostdijk kwamen zaterdag rond 23.45 uur twee personenauto's met elkaar in botsing.Een 31-jarige automobilist uit Krabbendijke kwam vanaf de Lavendeldijk en wilde de Oude Rijksweg oversteken in de richting van zijn woonplaats.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 29 nov -   12:09  
Auto rijdt tegen gevel in 's-Heer Arendskerke
's-Heer Arendskerke - Zondagmorgen is een auto tegen een gevel van een woning aan gereden.Rond 11:25 uur werd een 77-jarige automobilist uit 's-Gravenpolder onwel waarna de auto tegen de gevel in de Lange Achterweg aan reed.Twee ambulances en de brandweer van 's-Heer Arendskerke werden met spoed ter plaatse gestuurd.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 29 nov -   10:55  
Brandweer blust brand in schuurtje
Middelburg - De brandweer is zaterdagmiddag uitgerukt om een brand in een schuurtje te doven.Rond 17:00 uur werd de brand opgemerkt in een schuurtje aan de Willem Arondeusstraat in Middelburg.
Gemaakt door: Krukeltje
zo 29 nov -   02:53  
Man gewond bij ongeval op de A58
Goes - Op de A58 bij Goes vond zaterdag omstreeks 22.30 uur een eenzijdigverkeersongeval plaats.Een 21-jarige automobilist uit Goes raakte door aquaplaning de macht overzijn voertuig kwijt en de auto belandde in de berm. Een 20-jarigeMiddelburger, die als passagier in de auto zat, liep nek- en rugklachtenop.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 29 nov -   01:50  
scooter in de brand ,vlissingen
vlissingen - Om 00:33 uur is de brandweer van het stadsgewest middelburg gealarmeerd voor een containerbrand aan de Oostbaan in vlissingen. Ter plaatse gekomen bleek het om een scooter te gaan. De scooter is geblust met een hoogedruk straal.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 29 nov -   01:40  
weg afgezet na veel rook .vlissingen
Vlissingen - Zaterdagavond zagen twee agenten rond 23:40 uur grote rookwolken uit een schip komen. Het schip lag afgemeerd aan de Koningsweg in Vlissingen.Het schip rookte aan de voor kant heftig Hierop werd de brandweer van oost souburg gealarmeerd Ter plaatsen gekomen is de brandweer met een slang hoge druk aan boord gegaan.
za 28 nov -   16:06  
Autobanden in brand op Schuttershof Arnemuiden
Arnemuiden - Brandweerlieden blussen felle buitenbrand op kruising in Arnemuiden. Vrijdagavond om kwart voor twaalf werd blusgroep Arnemuiden opgeroepen om met prioriteit één naar bovengenoemd adres terplaatse te gaan voor een felle buitenbrand.
Gemaakt door: troetelbeer
za 28 nov -   11:47  
Brandweer uitgerukt voor schoorsteenbrand
Poortvliet - Vrijdagavond rond 18:55 uur is de blusgroep van Sint-Annaland uitgerukt naar de Schapenweg te Poortvliet voor een schoorsteenbrand. De brandweer rukte binnen elke minuten uit met spoed.Ter plaatse was er rookontwikkeling uit de schoorsteen. Twee brandweermannen zijn met behulp van een ladder het dak beklommen en hebben de schoorsteen geveegd. Met behulp van de warmtebeeldcamera is alles gecontroleerd.
Gemaakt door: troetelbeer
za 28 nov -   11:36  
Man rijdt met auto over paaltjes heen
Hulst - Op de Gentsestraat is zaterdag omstreeks 02.20 uur een 51-jarige man uit de gemeente Hulst met zijn auto over een tweetal paaltjes gereden.Door onbekende oorzaak had hij de controle over zijn auto verloren waarna hij ter hoogte van de Traverse over enkele paaltjes reed.
Gemaakt door: troetelbeer
za 28 nov -   11:33  
Beschonken bestuurder rijdt de sloot in
Zierikzee - Op de N59 is zaterdag rond 01.00 uur een 28-jarige man uit de gemeente Schouwen-Duiveland met zijn auto in de sloot beland.Ter plaatse gekomen, zagen agenten een auto in de sloot liggen. De enigszins natte, niet fris geurende en beschonken bestuurder zat bij getuigen in de auto.
Gemaakt door: troetelbeer
za 28 nov -   11:31  
Automatisch brandalarm in Sint-Annaland
Sint-Annaland - Vrijdagavond ging rond 22:45 uur het automatisch brandmeldingsysteem af bij het Sport en Gemeenschapcentrum de Welleveate aan de Hoenderweg in Sint-Annaland. De blusgroep van Sint-Annaland rukte na enkele minuten uit met hoge prioriteit.
Gemaakt door: troetelbeer
za 28 nov -   11:24  
Twee rijbewijzen ingevorderd van dronken automobilisten
Terneuzen - Door de politie in Terneuzen zijn afgelopen nacht de rijbewijzen ingenomenvan twee automobilisten die kort na elkaar in dezelfde auto reden.Zaterdag omstreeks 01.30 uur zagen agenten drie dronken personen deNieuwstraat uitlopen, een auto instappen en vervolgens wegrijden. Op deGuido Gezellestraat werd de betreffende auto aan de kant gezet tercontrole.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 27 nov -   19:07  
Fietsenkijkavond in Vlissingen en Hulst
vlissingen - Op het politiebureau in Vlissingen is aanstaande maandag, 30 november, de laatste fietskijkavond van het jaar. Tussen 19.00 en 20.00 uur zijn de mensen van wie hun fiets gestolen is, of die de fiets op een andere manier kwijtgeraakt zijn, weer welkom op het Vlissingse politiebureau. De ingang aan de Molenstraat is tussen die tijden geopend voor hen.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 27 nov -   19:05  
Gewond na aanrijding
goes - Vrijdagmorgen is een 56-jarige vrouw uit de gemeente Borsele gewond geraakt bij een aanrijding in de Edisonstraat in Goes. Een 47-jarige automobilist uit Goes reed over de Braillestraat in zijn woonplaats. Hij stond te wachten voor verkeer op de kruisende weg, de Edisonstraat.
Gemaakt door: troetelbeer
vr 27 nov -   15:43  
Drie joyrijders aangehouden
Ouwerkerk - Door de politie zijn in de nacht van donderdag op vrijdag drie jongens van 15-/16 jaar uit de gemeente Schouwen-Duiveland aangehouden voor joyriden.Omstreeks 03.00 uur was bij de politie een melding binnengekomen dat er op de Haneweg een aantal jongens stonden bij een auto waarvan het alarm afging. Ter plaatse gekomen troffen agenten een jongen aan die achter het stuur zat.Hij wilde niet vertellen waar de andere jongens waren gebleven. Ook wilde hij niet zeggen wie hij was en had ook geen identiteitsbewijs op zak.
Gemaakt door: troetelbeer
vr 27 nov -   15:42  
Drie inbraken in Terneuzen
Terneuzen - Op drie plaatsen in Terneuzen is donderdagavond kort na elkaar ingebroken in bedrijfspanden.De eerste inbraak werd tussen 19.45 en 20.45 uur gepleegd in een bedrijfspand aan de Mr. F.J. Haarmanweg. Door agenten werd het pand nog doorzocht om te kijken of er nog iemand in het pand was. Er werd niemand aangetroffen. Voor zover bekend waren er ook geen goederen weggenomen.
vr 27 nov -   15:16  
Binnenbrand De Wittestraat, Zierikzee
Zierikzee - Vandaag heeft er korte tijd een brand gewoed in een woning aan De Wittestraat in Zierikzee. Brandweer en politie zijn terplaatse geweest. (Meer informatie volgt.)
Gemaakt door: 112zeeland
vr 27 nov -   01:02  
Bedrijfsongeval in Middelburg
Middelburg - Donderdagmiddag is bij een bedrijf aan de Kleverskerkseweg in Middelburg een bedrijfsongeval gebeurd.Een 56-jarige man uit de gemeente Veere is van een 3 meter hoge ladder gevallen. Hierbij liep hij een hersenschudding op en brak hij zijn pols.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 27 nov -   01:00  
Kop-staart aanrijding op A58,middelburg
middelburg - Donderdagmiddag is op de afrit Middelburg, op de A58, een aanrijding gebeurd. Bij deze kop-staart aanrijding omstreeks 14.00 uur ontstond slechts lichte schade. Eén van de betrokkenen, een 27-jarige Middelburgse automobilist, bleek geen rijbewijs te hebben.
Gemaakt door: troetelbeer
do 26 nov -   18:18  
Politie zoekt getuigen van valse 112-melding
Oost-Souburg - Donderdagmiddag kwam er bij de meldkamer van Politie Zeeland een melding binnen van een ernstig ongeval op de Middelburgsestraat in Oost-Souburg.Een jongetje zou rond 16.45 uur zijn aangereden door een scooter. Hij zou op de grond liggen en niet meer reageren. Ook zou hij gewond zijn geraakt aan zijn hoofd. Op zo'n moment laten agenten alles uit hun handen vallen en 'vliegen' met alle eenheden naar de opgegeven lokatie.
do 26 nov -   17:34  
Nieuwe ambulances voor Connexxion Ambulancezorg Zeeland.
Zeeland - Op 25 november stroomden er acht nieuwe ambulances binnen bij Connexxion Ambulancezorg in Zeeland. De Mercedes Sprinterbussen zijn voorzien van de nieuwste apparatuur en innovaties zoals het digitaal ritformulier en CityGIS.
Gemaakt door: 112zeeland
do 26 nov -   01:22  
kleine brand in woning vlissingen
Vlissingen - Van woensdag op Donderdag omstreeks 00.24 uur is er een kleine brand ontstaan in een woning aan de meidoornlaan in vlissingen. De bewoners, een moeder en twee kinderen konden het huis op tijd verlaten. De brandweer van de olympiaweg (Vlissingen) heeft het brandje geblust en het huis geventileerd.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 25 nov -   21:30  
vrouw gewond na auto in de sloot
Domburg - De bestuurster van een personenauto is woensdagavond gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval. De vrouw reed over de Roosjesweg in Domburg toen zij rond 17:40 uur door nog onbekende oorzaak in de berm terecht kwam. Door een sterke stuurcorrectie kwam de auto aan de andere kant van de weg in de sloot tot stilstand. Een ambulance en een motorambulance werden met spoed ter plaatse gestuurd.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 25 nov -   20:28  
Hennepkwekerij opgerold , middelburg
middelburg - Woensdagmiddag heeft de Zeeuwse politie een hennepkwekerij opgerold in een woning aan de Radenhove in Middelburg. Om ongeveer 13.30 uur vielen agenten van de Zeeuwse politie de woning binnen.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 25 nov -   20:26  
Aanrijding met letsel, Ellewoutsdijk
Ellewoutsdijk - Dinsdagmiddag heeft in Ellewoutsdijk een aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenauto's. Op de kruising Zwinweg/Papotweg verleende een 69-jarige automobilist uit de gemeente Borsele geen voorrang aan een 25-jarige vrouw uit dezelfde gemeente. De auto waar de vrouw in reed kwam in een sloot terecht.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 25 nov -   20:25  
winkeldieven actief in Goes
Goes - Woensdagmiddag is in winkelcentrum de Beukenhof in Goes een 36-jarige winkeldief aangehouden. De Goesenaar had omstreeks 13.00 uur een pakje scheermesjes weggenomen ter waarde van een paar euro. De man heeft een winkelontzegging van een jaar gekregen. Ook kreeg hij een dagvaarding mee naar huis, hij mag zich binnenkort voor een rechter verantwoorden.
Gemaakt door: 112zeeland
di 24 nov -   23:56  
Man aangehouden in Kruiningen
Kruiningen - Politie Zeeland heeft dinsdagmiddag een agressieve treinpassagier,afkomstig uit Frankrijk, aangehouden op de Stationsweg in Kruiningen. De 37-jarige Fransman was rond 14.15 uur uit de trein gezet door een conducteur omdat hij niet in het bezit was van een geldig vervoersbewijs.
Gemaakt door: troetelbeer
di 24 nov -   17:35  
Zwerfster laat baby achter in het ziekenhuis na bevalling
Vlissingen - Een zwerfster heeft in Vlissingen kort na de bevalling haar baby in het ziekenhuis achtergelaten. De vrouw is verslaafd aan alcohol en drugs. Dat schrijft het AD. De politie in Vlissingen had de dakloze vrouw al in de gaten, toen zij zwanger door de straten zwierf. Zij heeft toen een hulpverleningstraject in gang gezet. Agenten hebben de vrouw na de bevalling weer op straat gezien.
Gemaakt door: troetelbeer
di 24 nov -   17:32  
Vrouw gewond bij ongeval in Terneuzen
Terneuzen - Op de N61 bij Terneuzen vond dinsdag om 08.00 uur en aanrijding plaats.Drie auto's, bestuurd door een 18-jarige man uit Axel, een 48-jarige vrouw, eveneens uit Axel en een 53-jarige man uit Hulst, stonden stil op de linker rijstrook van de N61.
Gemaakt door: troetelbeer
di 24 nov -   17:31  
Man rijdt zonder rijbewijs in gestolen auto
Vlissingen - In de Paul Krugerstraat in Vlissingen werd maandag om 21.45 uur een 44-jarige Amsterdamse man aangehouden. De man reed en een auto die dezelfde middag rond 17.00 uur in de Scheldestraat gestolen was.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 23 nov -   21:39  
Wateroverlast in Zeeland
Terneuzen - In Zeeuws-Vlaanderen, op Walcheren en de Bevelanden is de brandweer uitgerukt voor wateroverlast. Onder meer in Sas van Gent, Biervliet, Sluiskil en Aardenburg zorgde de vele regen voor problemen. Maar ook de brandweer van Goes, Wemeldinge en Middelburg rukte uit.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 23 nov -   21:29  
Brandweer blust woningbrand in Terneuzen
Terneuzen - De brandweer van Terneuzen is in de nacht van zondag op maandag uitgerukt voor een woningbrand in Terneuzen.Rond 01:10 uur werd de brand ontdekt in een woning aan de Zeldenrustlaan.Omwonenden sloegen een ruit in om de bewoonster naar buiten te halen. Nadat de vrouw onderzocht was door het ambulancepersoneel is zij naar het ziekenhuis gebracht.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 23 nov -   21:16  
Inbraken in Zeeland
Middelburg - Tussen vrijdagavond en maandagochtend werden in Zeeland meerdere woning- en winkelinbraken gepleegd. Niet uit alle panden werd iets gestolen, maar in de meeste gevallen bestond de buit uit sieraden en geld. Ook werd uit een van de woningen een televisie meegenomen. Om de panden binnen te komen werden voornamelijk ruiten en deuren vernield.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 23 nov -   20:48  
Politie wil in contact komen met tegenpartij
Hulst - Vanmorgen rond 07.45 uur vond op de Zeildijk in Hulst een aanrijding plaats. Een bromfietser is in aanrijding gekomen met een automobiliste. Deze bromfietser, een 16-jarige jongen uit Hulst, is daarbij gevallen.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 23 nov -   19:11  
Eenzijdig verkeersongeval, Sint Philipsland
Sint Philipsland - Op de Rijksweg bij Sint Philipsland vond zondag rond 05.30 uur een eenzijdig verkeersongeval plaats. Een 21-jarige man uit de gemeente Tholen reed in de richting van de Anna-Jacobapolder en kwam door onbekende oorzaak in de berm. Hij slipte, raakte een verkeersbord en kwam aan de andere kant van de weg tot stilstand.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 23 nov -   19:08  
Onder invloed en zonder rijbewijs, Goes
Goes - Zaterdagavond rond 18.55 uur is een 42-jarige automobilist uit Polen, aan de Koepoort in Goes gecontroleerd op het rijden onder invloed. Kort daarvoor kreeg de politie de melding dat er een personenauto slingerend over de 1e Deltaweg in de richting van Goes reed.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 23 nov -   19:07  
Poging overval in woning, Vlissingen
vlissingen - Zaterdagavond rond 22.45 uur is gepoogd een bejaard echtpaar, in hun woning aan de Wilhelmina Druckerlaan in Vlissingen, te overvallen. Rond 22.45 uur werd er bij de woning van het echtpaar aangebeld waarna de 80-jarige bewoonster de voordeur open deed.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 22 nov -   19:42  
Brandweer uitgerukt voor brand in een koelcel
Waterlandkerkje - De brandweer van IJzendijke is zondagmiddag uitgerukt voor een brand in een koelcel aan de Gouden Polderdijk in Waterlandkerkje.Rond 16:55 uur kwam bij de alarmcentrale een melding binnen dat er rook uit een koelcel kwam, die in een boerenschuur stond. Het blusvoertuig rukte binnen enkele minuten met spoed uit naar het brandadres.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 22 nov -   19:27  
Drie rijbewijzen ingevorderd in Zeeland
Middelburg - In de nacht van zaterdag op zondag rond 00.10 uur is een 37-jarige automobilist uit Knokke-Heist (B), aan de Rondweg in Sluis gecontroleerd op het rijden onder invloed.Uit ademanalyse bleek dat de man ruim 2,4 maal teveel had gedronken. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt en zijn rijbewijs is ingevorderd.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 22 nov -   19:26  
Man probeert bejaard echtpaar te beroven
Vlissingen - Zaterdagavond rond 22.45 uur is gepoogd een bejaard echtpaar, in hun woning aan de Wilhelmina Druckerlaan in Vlissingen, te overvallen.Rond 22.45 uur werd er bij de woning van het echtpaar aangebeld waarna de 80-jarige bewoonster de voordeur open deed. Hierop stapte meteen een onbekende (jonge)man de woning binnen en probeerde de vrouw, onder bedreiging van een wapen, te dwingen geld af te geven.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 22 nov -   19:24  
Man deelt kopstoot uit in Middelburg
Middelburg - Zaterdagavond rond 23.50 uur is een 20-jarige man uit Middelburg, aan de Schuiffelstraat in Middelburg aangehouden wegens mishandeling.Rond 23.45 uur viel de 20-jarige man, aan de Vlasmarkt in Middelburg een 20-jarige vrouw uit Middelburg lastig.
Gemaakt door: kees wesdorp
zo 22 nov -   18:40  
Auto-brand Krabbendijke
Krabbendijke - Vanmiddag werd de blusgroep Kruiningen gepiept voor een autobrand aan de luchtenburg tussen Kruiningen en Krabbendijke. Bij aankomst bleek de voorkant van de auto volledig in brand te staan. De brand was snel onder controle. De oorzaak van de brand is kortsluiting. Het verkeer werd enige tijd rondgeleid. Bergingsbedrijf van Hoek heeft het voertuig afgevoerd. De auto is totall loss.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 22 nov -   13:15  
Kite surfer dodelijk verongelukt, Burgh Haamstede
Burgh Haamstede - Zondagmorgen omstreeks 9.45 uur is een kite surfer tijdens het beoefenen van zijn sport omgekomen. De 23 jarige man uit Tervuren (België) werd door een forse wind gegrepen. Hij belandde op het strand waar hij tegen een paalhoofd botste. Hij overleed ter plaatste aan zijn verwondingen. Het slachtoffer is overgebracht naar het mortuarium in Zierikzee.
Gemaakt door: troetelbeer
za 21 nov -   19:23  
Man overvalt winkel in Vlissingen
Vlissingen - Vrijdagavond rond 19.15 uur is een caissière van een winkel aan de Aagje Dekenstraat in Vlissingen overvallen.Ze moest onder bedreiging van een scherp voorwerp geld overhandigen. De overvaller ging er daarna met een klein geldbedrag vandoor.
Gemaakt door: troetelbeer
za 21 nov -   15:16  
Twee inbraken in woningen
Vlissingen - Vrijdag zijn in twee woningen in Zeeland ingebroken.Tussen vrijdagmiddag 14.30 uur en vrijdagavond 22.30 uur is er ingebroken in een woning aan de Grieglaan in Vlissingen. Uit de woning zijn honderden euro's, fotoapparatuur en computerapparatuur met onbekende waarde weggenomen.Er is een deur opengebroken; het totale schadebedrag is onbekend.
Gemaakt door: troetelbeer
za 21 nov -   15:14  
Dronken Belg moet rijbewijs inleveren
Terneuzen - In de nacht van vrijdag op zaterdag rond 04.20 uur is een 21-jarige automobilist uit Wachtebeke (B), aan de Scheldekade in Terneuzen, gecontroleerd op het rijden onder invloed.Uit ademanalyse bleek dat de beginnend bestuurder ruim 2,7 maal teveel had gedronken.
Gemaakt door: troetelbeer
za 21 nov -   15:12  
Drie jongens aangehouden voor vernielingen
's-Gravenpolder - In de nacht van vrijdag op zaterdag rond 03.55 uur zijn, aan de Provinciale weg in 's-Gravenpolder, drie jongens aangehouden wegens vernieling.Het drietal, een 17-jarige jongen uit Kapelle, een 15-jarige jongen uit de gemeente Noord-Beveland en een 16-jarige jongen uit de gemeente Goes,had kort daarvoor langs de Provinciale weg putdeksels open gezet, een verkeerspaal vernield en bij iemand in de tuin gegooid en een vuilnisbak vernield.
Gemaakt door: troetelbeer
za 21 nov -   11:39  
Opnieuw buitenbrand in Middelburg
Middelburg - De brandweer is vrijdagavond opnieuw uitgerukt voor een buitenbrand.Net nadat de brandweer terug was gekeerd van de buitenbrand in de Dillenburglaan konden zij weer terug naar die wijk rijden.
Gemaakt door: troetelbeer
za 21 nov -   11:19  
Politie zoekt getuigen van ernstig ongeluk op de Zeelandbrug
Zierikzee - De Zeeuwse politie is op zoek naar getuigen die iets meer kunnen vertellen over het ongeluk dat heeft plaatsgevonden op het fietsgedeelte van de Zeelandbrug.Het ongeluk gebeurde op woensdag 18 november omstreeks 17.50 uur. Er waren een bromfietser, een motorrijder en een wielrenner bij betrokken.
Gemaakt door: troetelbeer
za 21 nov -   11:18  
Brandweer blust buitenbrand in Middelburg
Middelburg - De brandweer heeft vrijdagavond een buitenbrand in Middelburg geblust.Rond 20:30 uur werd het blusvoertuig van de post President Rooseveltlaan zonder spoed naar de Dillenburglaan gestuurd omdat daar een buitenbrandje zou woedde.
Gemaakt door: troetelbeer
za 21 nov -   11:16  
Rijbewijs van beginnende bestuurder ingevorderd
Hoek - Van een 18-jarige jongeman uit de gemeente Sluis is donderdagmiddag om 17.00 uur het rijbewijs ingenomen door de Zeeuwse politie.Het rijgedrag van de jongen viel al op bij het uitgaan van de Westerscheldetunnel, omdat hij met een hoge snelheid reed. Zijn snelheid liep op tot 137 kilometer per uur op wegen waar 60 is toegestaan.
Gemaakt door: troetelbeer
za 21 nov -   11:07  
Automobilist voor de tweede keer dronken achter het stuur
Goes - Een 22-jarige man uit de gemeente Reimerswaal reed in de nacht van donderdag op vrijdag door Goes.Bij het zien van een opvallende politieauto schrok de man kennelijk zo dat hij er met hoge snelheid vandoor ging. Dit was natuurlijk aanleiding voor de agenten in die auto om de achtervolging in te zetten.De personenauto ging er echter met zo'n hoge snelheid vandoor dat de agenten hem niet konden blijven volgen. Contact werd gelegd met collega's die in Kapelle hun ronde reden en deze hebben de bestuurder netjes opgewacht bij de Vierwegen in Kapelle. Hier kon de auto tot stoppen gedwongen worden.
Gemaakt door: troetelbeer
za 21 nov -   11:05  
Dronken man aangehouden
Rilland - Te hard rijden, onder invloed van alcohol, met een ongeldig verklaard rijbewijs, dat zijn een paar van de feiten waarvoor een 36-jarige Tholenaar donderdagavond is aangehouden door agenten van de Zeeuwse politie.Omstreeks 23.10 uur zagen politieagenten in Rilland op de Oude Rijksweg een personenauto rijden met een te hoge snelheid. De agenten hebben de auto laten stoppen en de bestuurder laten blazen. Uit de blaastest bleek dat de man teveel had gedronken.
Gemaakt door: troetelbeer
za 21 nov -   11:03  
Brandweer blust containerbrand in Middelburg
Middelburg - De brandweer is vrijdagmiddag uitgerukt voor een containerbrand in Middelburg. Rond 13:55 uur zagen voorbijgangers rook uit de container die op de hoek van de Dauwendaelselaan met de Duunmede staat komen.
Gemaakt door: troetelbeer
za 21 nov -   10:50  
Brandweer haalt patiënt uit woning
Middelburg - De brandweer heeft vrijdagmorgen een patiënt uit een woning gehaald voor de ambulancedienst.Rond 9:20 uur moest een ambulance een patiënt zonder spoed vanaf de Blauwedijk in Middelburg zonder spoed naar het ziekenhuis brengen.Omdat het slachtoffer niet via de trap naar benden kon werd de hulp ingeroepen van de brandweer.
Gemaakt door: troetelbeer
za 21 nov -   10:38  
Politie neemt scooter in beslag
Vlissingen - Agenten van de Zeeuwse politie reden tijdens hun ronde vannacht over de Nieuwe Zuidbeekseweg in Vlissingen.Omstreeks 03.30 uur zagen zij een scootertje rijden met drie personen er op. Bij het zien van de politieauto gingen de drie er te voet vandoor, met achterlating van de scooter.
Gemaakt door: troetelbeer
za 21 nov -   10:36  
Twee jongen met gestolen auto in de sloot
Hulst - In de nacht van donderdag op vrijdag kregen surveillerende agenten in Hulst een melding dat er een auto in de sloot lag.De agenten spoedden zich naar de Absdaalseweg in Hulst, want daar had het feit zich voltrokken. Eenmaal ter plaatse werd de auto juist uit de sloot getrokken door een vrachtwagen. Zoals gewoonlijk vroegen de agenten het kenteken op bij de meldkamer van de Zeeuwse politie.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 20 nov -   21:43  
Hennepkwekerij ontdekt in woning , middelburg
middelburg - Politie Zeeland heeft vanmiddag, na klachten van stankoverlast, een hennepkwekerij in een woning aan Radenhove in Middelburg ontmanteld.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 20 nov -   21:41  
Meisje overvallen door vier jongens
Terneuzen - Donderdagmiddag rond 17.30 uur is in de Zuiderparklaan in Terneuzen een 12-jarige meisje door een viertal jongens overvallen.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 20 nov -   21:40  
Belgische automobilisten in bezit van softdrugs
Zeeuws Vlaanderen - Donderdagavond zijn in Zeeuws Vlaanderen een drietal Belgische automobilisten aangehouden. Ze hadden een kleine hoeveelheid softdrugs bij zich en verklaarden dat ze de drugs mee wilden nemen naar Belgie. De automobilisten in de leeftijd van 20- tot 25 jaar zijn afkomstig uit Aalst, Wondelgem en Gent. De drugs zijn in beslaggenomen en de mannen zijn na verhoor in vrijheid gesteld.
Gemaakt door: troetelbeer
do 19 nov -   22:50  
Nieuwe Thoolse ambulance
Sint Maartensdijk - De ambulancepost in Sint-Maartensdijk beschikt sinds woensdag over eennieuwe ambulance. Het is de eerste ambulance Sprinter in Zeeland van hetmerk Mercedes. Nieuw is ook dat deze ambulance een 2-tonige sirene heeft inplaats van een 3-tonige sirene.
Gemaakt door: 112zeeland
do 19 nov -   22:11  
Uitbreiding project Middelburg Loopt Wapenvrij
Middelburg - In navolging op de eerder deze maand gehouden inleveractie op de scholen, zijn vanaf vandaag ook een aantal Middelburgse horecagelegenheden in dit project betrokken. Burgemeester Schouwenaar overhandigde vanavond in Café Rooie Oortjes aan de eigenaren van de deelnemende horecabedrijven een politie-inleverkluis.
Gemaakt door: 112zeeland
do 19 nov -   22:09  
Eenzijdig ongeval
goes - Vanmorgen rond 08.40 uur vond op de Oranjeweg in Goes een eenzijdig ongeval plaats. Een 67-jarige automobilist uit Goes was met zijn voertuig tegen een lantaarnpaal aangereden en vervolgens was zijn auto over de kop geslagen.
Gemaakt door: 112zeeland
do 19 nov -   20:42  
Aktie verdovende middelen ,Goes
Goes - Naar aanleiding van een drugsactie van de Zeeuwse politie in Goes zijn woensdag vier inwoners van Goes aangehouden. Al langere tijd kwamen er bij de Zeeuwse politie signalen binnen dat er op verschillende locaties gedeald werd in heroïne.
Gemaakt door: Video Team Zeeland
do 19 nov -   08:33  
Frontale aanrijding bij brug Sluiskil
Sluiskil - Woensdagavond heeft een frontale aanrijding plaatsgevonden bij de brug bij Sluiskil. De aanrijding vond omstreeks 23.15 uur plaats. Een 35-jarige vrouw uit de gemeente Veere wilde de brug oprijden, op 'haar' rijbaan stond een auto stil. Diverse voertuigen hadden de stilstaande auto al ingehaald en de vrouw wilde dat ook doen. Helaas kwam er net een auto uit tegenovergestelde richting. Beide auto's botsten frontaal op elkaar.
wo 18 nov -   20:12  
stoffelijk overschot gevonden in Kerwerve
Kerkwerve. - Woensdagochtend om 08.50 uur is in het water ter hoogte van de Boogerdweg in Kerkwerve het stoffelijk overeschot van een man aangetroffen. De politie legt verband met een 41-jarige man uit Zierikzee, die al enige tijd werd vermist. Verder onderzoek moet de identiteit voor 100% uitwijzen. Ook de doodsoorzaak van de man wordt onderzocht.
Gemaakt door: kees wesdorp
wo 18 nov -   18:54  
Ernstig ongeval op de Zeelandbrug
Zierikzee - Tegen 18.00 uur woensdagavond is een ongeval gebeurd op het fietspad van de Zeelandbrug.Hierdoor is de brug tot 19.30 uur gisteravond afgesloten geweest om de hulpdiensten de ruimte te kunnen geven hun werk te kunnen doen.De toedracht van het ongeval is in het geheel nog niet duidelijk, de technische recherche van de Zeeuwse politie gaat vandaag weer verder met het onderzoek. Hiertoe zal het fietspad op de brug vandaag ook nog enige tijd afgesloten worden.Eén van de betrokkenen, een 16-jarige bromfietser uit de gemeente Schouwen Duiveland, verklaarde tegen de politie dat hij over de brug reed en ineens iets donkers op de weg zag liggen. Dat bleek later een motorfiets te zijn. Hier is de jongen overheen gereden, hij is door de lucht gevlogen en enige meters later op het fietspad beland.
Gemaakt door: troetelbeer
di 17 nov -   17:48  
Voetganger (15) zwaargewond na botsing met auto
Kruiningen - Dinsdag rond 07.30 uur vond in de Burgemeester Elenbaasstraat in Kruiningen een verkeersongeval plaats.Een 15-jarige voetganger uit de gemeente Reimerswaal werd geschept door een personenauto, bestuurd door een 22-jarige vrouw uit 's-Gravenpolder. De jongen is per traumaheli naar een ziekenhuis in Rotterdam gebracht.
Gemaakt door: troetelbeer
di 17 nov -   17:46  
Mannen overvallen woning in Goes
Goes - Afgelopen nacht zijn twee bewoners van een woning aan de Joseph Lunslaan in Goes overvallen door twee onbekende mannen.De mannen hadden de toegang geforceerd en bedreigden de bewoners, een man van 45 jaar en zijn 16 jarige zoon.
Gemaakt door: troetelbeer
di 17 nov -   11:15  
Man rijdt met auto van de dijk
Yerseke - De bestuurder van een personenauto is maandagavond met zijn auto van de dijk gereden. De man reed over de Molendijk in Yerseke toen hij rond 22:00 door nog onbekende oorzaak van de dijk reed. De brandweer van Yerseke en Kruiningen en een ambulance werden met spoed ter plaatse gestuurd. De man is door het ambulancepersoneel onderzocht maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 16 nov -   21:28  
Brandweer uitgerukt voor pan op het vuur
Middelburg - De brandweer is maandagmorgen uitgerukt voor een melding van binnenbrand.Rond 11:55 uur kwam bij de alarmcentrale een melding binnen dat er in een flat aan de Meanderlaan in Middelburg veel rook in de gang stond.Het blusvoertuig en de ladderwagen van de Stromenweg werden met spoed ter plaatse gestuurd.Toen de brandweer ter plaatse kwam bleek dat de bewoonster een pannetje op het vuur had gezet waarna zij in slaap was gevallen.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 16 nov -   21:26  
Vier inbraken in Zeeland
Middelburg - Zondag tussen 14.00 en 21.00 uur werd ingebroken in een woning in de Smetstraat in Nieuw-Namen.Nadat een deur was geforceerd werd de woning geheel doorzocht. De bewoners missen een fototoestel en sieraden. De waarde hiervan is onbekend.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 16 nov -   21:25  
Vier baldadige mannen opgepakt
Heinkenszand - Zondag, even voor middernacht werd in de Dorpsstraat in Heinkenszand een 22-jarige man uit de gemeente Borsele aangehouden.Hij had met drie anderen uit baldadigheid terrasmeubilair meegenomen. Even later kreeg de politie een melding van vernieling van een bushokje in de Eendvogelstraat.
ma 16 nov -   16:36  
Huizen besmeurd door verfbom in Scherpenisse
Scherpenisse - Zondag omstreeks 02.00 uur kreeg de politie een melding van een verfbom op de Langeweg in Scherpenisse. Door onbekenden was een emmer met verf op de weg gezet met daarin een stuk vuurwerk. Toen dit ontplofte vloog de verf alle kanten op en kwam terecht op een vijftal huizen.
ma 16 nov -   16:34  
Eenzijdig verkeersongeval, Schoondijke
Schoondijke - Op de Willemsweg in Schoondijke belandde zondag omstreeks 15.30 uur een 74-jarige automobilist uit Hoogerheide met zijn auto in de sloot. De man verloor een ogenblik de controle over zijn voertuig en reed de berm in. Vervolgens kwam hij met de auto in de sloot terecht.
Gemaakt door: kees wesdorp
zo 15 nov -   22:40  
schoorsteenbrand Goes
Goes - De brandweer heeft vanavond een schoorsteenbrand geblust aan de Steenenwei in Goes De brand werd rond 19;00 uur ontdekt. De brandweer heeft met behulp van een ladderwagen de schoorsteen geveegd en met behulp van een warmtebeeldcamera de temperatuur in de schoorsteen gemeten. na dat zeker was dat alle vuurhaarden waren gedoofd kon de brandweer inpakken en terug naar de kazerne keren.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 15 nov -   22:24  
Man zwaar mishandeld in Axel
Axel - Afgelopen nacht rond 02.30 uur is in de Emmastraat in Axel een 48-jarige man uit die plaats mishandeld.De man zat TV te kijken toen hij plots een harde klap tegen de rolluiken hoorde. Hij ging buiten kijken en zag dat een jongen en een meisje ruzie met elkaar maakten.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 15 nov -   22:23  
Man probeert vrouw te wurgen
Axel - Zondagmorgen rond 02.45 uur kwam bij de meldkamer van de politie een melding binnen dat er een vrouw mishandeld zou zijn in een woning aan de Julianastraat in Axel.Een 54-jarige plaatsgenoot heeft de 57-jarige vrouw gepoogd te wurgen.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 15 nov -   22:21  
Dronken man rijdt de sloot in
's Heer Arendskerke - Zaterdagavond rond 18.30 uur is op de Domeinplaatsweg in 's Heer Arendskerke een automobilist in de sloot terechtgekomen.De 68-jarige automobilist uit de gemeente Goes was onder invloed van alcohol.
zo 15 nov -   20:25  
Persoon gewond na val van fiets.
Middelburg - Op de markt in Middelburg is omstreeks 19:45 een persoon ten val geraakt nadat hij in botsing kwam met een andere fietser. De fietser kwam zo hard ten val dat deze een hoofdwond opliep en moest meegenomen worden naar het ziekenhuis, de andere fietser kon na de schrik haar weg weer vervolgen.
Gemaakt door: kees wesdorp
zo 15 nov -   17:34  
Dode man in woning aangetroffen
Wemeldinge - In een woning in Wemeldinge is zaterdagavond een dode man gevonden. Wat er precies gebeurd is kan de politie nog niet zeggen, eerst worden de resultaten afgewacht van het onderzoek naar de oorzaak van zijn overlijden. Dat onderzoek heeft zondag plaatsgevonden.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 15 nov -   17:11  
Felle brand verwoest bouwkeet in Middelburg
Middelburg - In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft een felle brand een bouwkeet in Middelburg verwoest.Rond 01:50 uur werd de brand ontdekt bij het voormalig terrein van Miniatuur Walcheren.De alarmcentrale alarmeerde het blusvoertuig van de post President Rooseveltlaan.Omdat na 7 minuten te weinig brandweermannen naar de kazerne waren gekomen om te kunnen uitrukken werd een ander voertuig gealarmeerd.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 15 nov -   16:40  
Politie onderzoekt skimapparatuur bij bank
Terneuzen - Zaterdag is skimming apparatuur aangetroffen bij een pinautomaat van deFORTIS-bank aan de Markt in Terneuzen.De apparatuur is verwijderd en zal onderzocht worden door de technischerecherche.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 15 nov -   16:37  
Politie zoekt getuigen van mishandeling
Axel - Naar aanleiding van een melding van een mishandeling troffen agenten afgelopen nacht even na middernacht in de Emmastraat in Axel een hevig bloedende man aan met een hoofdwond.Uit onderzoek bleek dat de man, een 65-jarige man uit die plaats, op zijn fiets een persoon achterna was gereden die vernielingen pleegde aan geparkeerde auto's.
Gemaakt door: troetelbeer
za 14 nov -   22:27  
Brandweer haalt omgewaaide boom van de weg
Serooskerke (W) - De brandweer van Serooskerke is zaterdagavond uitgerukt om een omgewaaide boom van de weg te halen.Rond 19:45 uur kwam een melding binnen bij de brandweer dat een boom over de Molenweg lag.In overleg met de Officier van Dienst werd besloten om het blusvoertuig zonder spoed ter plaatse te sturen.
Gemaakt door: troetelbeer
za 14 nov -   22:24  
Twee dronken automobilisten
Middelburg - Zaterdag rond 01.00 uur moest een 46-jarige automobilist uit Beveren (B) op de Gentsevaart in Kapellebrug zijn rijbewijs inleveren omdat hij veel teveel gedronken had.Ademanalyse wees uit dat de Belg meer dan 3 1/2x de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken had. Het kostte hem zijn rijbewijs.
Gemaakt door: troetelbeer
za 14 nov -   22:10  
Politie vindt hennepkwekerij na inbraak
Goes - Door de politie werd donderdagmiddag in een woning aan de Grote Kade in Goes een hennepkwekerij aangetroffen.De kwekerij bestond uit 18 planten en apparatuur. Ook werd nog een zak aangetroffen met daarin gedroogde henneptoppen met een totaal gewicht van 2726 gram. Alles is in beslag genomen.
Gemaakt door: troetelbeer
za 14 nov -   22:05  
Politie paraat bij intocht Sinterklaas
Middelburg - De politie heeft vandaag paraat gestaan bij de intocht van Sinterklaas.In Middelburg werd de Sint welkom geheten door Burgemeester Schouwenaar.Nadat de boot aankwam aan de Punt in Middelburg ging de optocht richting het centrum van Middelburg.
Gemaakt door: troetelbeer
za 14 nov -   21:48  
17-jarige automobilist aangehouden
Terneuzen - Zaterdag omstreeks 01.00 uur werd in de Rozenstraat in Terneuzen een 17-jarige Terneuzenaar aangehouden.Aanleiding hiervoor was het volgende. Door bikers werd op de Herengracht een alcoholcontrole gehouden. Een automobilist, naar later bleek de 17-jarige, negeerde hun stopteken en reed snel weg.
za 14 nov -   19:03  
Vaardigheidstoetsen jeugdbrandweer Zeeland
Oosterland - De jeugdbrandweer van Westerschouwen heeft goed gescoort op de vaardigheidstoetsen in Oosterland.
za 14 nov -   18:43  
Ravage bij fors ongeval Rijksweg Kapelle
Kapelle - Bij een ongeval op de Rijksweg te Kapelle is zaterdagmiddag tenminste één persoon gewond geraakt.Enkele minuten na 2 uur kwamen drie personenauto's met elkaar in botsing op de Rijksweg ter hoogte van Biezelinge. Twee auto's kwamen op het wegdek tot stilstand en één in de sloot. Vermoedelijk wou een bestuurder, komende uit de richting van Vierwegen naar Biezelinge, links afslaan ''de Klinker'' in. Maar de doorgetrokken strepen op het wegdek en een verkeersbord langs de weg maken duidelijk dat het niet toegestaan is om vanuit deze rijbaan(rijrichting) linksaf te slaan de straat in.
Gemaakt door: troetelbeer
za 14 nov -   10:26  
Vrouw mishandeld in Vlissingen
Vlissingen - Vrijdag, kort na middernacht, werd een 19-jarige Vlissingse vrouw in haar woonplaats door een bekende mishandeld.Dit begon in de Kasteelstraat en werd vervolgd in de Scheldestraat. Zij werd door de man geschopt en geslagen en liep o.a. letsel op aan haar hoofd.
Gemaakt door: troetelbeer
za 14 nov -   10:24  
Vier inbraken in Zeeland
Middelburg - In de nacht van donderdag op vrijdag werd ingebroken in de winkel van een tankstation langs de Mr. F.J. Haarmanweg in Terneuzen.Uit de winkel werden een onbekend geldbedrag en rookwaar gestolen.
Gemaakt door: troetelbeer
za 14 nov -   10:21  
Gewapende overval in Oost-Souburg
Oost-Souburg - Politie Zeeland is bezig met een onderzoek naar een overval die vrijdagavond rond 21.00 uur plaatsvond in een horecazaak in de Vlissingsestraat in Oost-Souburg.Een manspersoon kwam rond 21.00 uur de zaak binnen en eiste geld. Hij is er uiteindelijk met een gering bedrag vandoor gegaan.
Gemaakt door: 112zeeland
do 12 nov -   23:12  
Vrouw bestolen in Axel
Axel - Donderdag om 12.23 uur is een vrouw op een parkeerplaats aan de Molenstraat in Axel bestolen. Op de parkeerplaats werd de vrouw aangesproken door een man die 2 euro wilde wisselen voor wat kleingeld.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 11 nov -   22:34  
Felle brand op Schuttershof te Arnemuiden
Arnemuiden - De jaarwisselings perikelen zijn dit jaar al vroeg begonnen in Arnemuiden. De brandweer bluste vanavond een aantal in brandgestoken autobanden. Rond kwart voor negen woensdagavond werd de brandweer van Arnemuiden gealarmeerd voor een buitenbrand aan de Schuttershof. Terplaatse bleek een aantal autobanden in brand te zijn gestoken op de kruising Schuttershof/Zuidwal. De brandweer bluste de felle brand met één hogedruk straal.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 11 nov -   00:59  
Kat met buks doodgeschoten
's Heer Hendrikskinderen - Het dier werd dinsdag 3 november door zijn baasje levenloos aangetroffen in de bossen van zijn tuin aan de Spanjaardstraat.Inmiddels is er door een dierenarts sectie verricht. Hieruit bleek dat de kat waarschijnlijk door schoten van een buks om het leven is gekomen.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 11 nov -   00:57  
Koperdief aangehouden in Vlissingen
Vlissingen - Door de politie in Vlissingen is afgelopen nacht een 34-jarige man uit die stad aangehouden voor koperdiefstal.Omstreeks 01.30 uur was melding gedaan dat in de Gasthuisstraat een man liep met een breekijzer in zijn hand. Bij de politie is bekend dat in de Koestraat en omgeving lege panden staan die binnenkort gesloopt zullen worden.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 11 nov -   00:54  
Scooterrijder gewond achtergelaten door automobilist(e)
Axel - Een 16-jarige jongen uit Axel is dinsdagmorgen met zijn scooter ten val gekomen toen hij moest uitwijken voor een auto. De bestuurder van de auto, een groene Seat Cordoba, is doorgereden zonder zich om de jongen te bekommeren.
Gemaakt door: 112zeeland
di 10 nov -   23:27  
Overval snackbar Heinkenszand
Heinkenszand - Dinsdagavond hebben twee onbekende mannen geprobeerd een snackbar te overvallen aan de Kerklaan in Heinkenszand. Omstreeks 20.30 uur kwamen een negroïde en een blanke man de zaak binnen waar op dat moment geen klanten waren. Eén van de twee mishandelde en bedreigde het personeelslid. en eisten geld.
Gemaakt door: troetelbeer
di 10 nov -   21:45  
auto te water in Rilland
Rilland - In het Schelde-Rijnkanaal is dinsdag een grote zoekactie gehouden. Om 21.40 uur kwam de melding binnen van een schipper dat er ter hoogte van de A58 een auto in het water lag. Gelijk werd groot alarm geslagen. Een duikploeg van de brandweer heeft de auto rond 22.30 uur gevonden. Daarin is niemand aangetroffen.
Gemaakt door: troetelbeer
di 10 nov -   18:44  
Drie gewonden bij ongeval in Sluiskil
Sluiskil - Op de Middenweg/N61 zijn dinsdag rond 18.00 uur drie personen gewond geraakt bij een kop/staartbotsing.Een 70-jarige automobilist uit Hulst reed achterop de stilstaande auto van een 39-jarige man uit Axel die in file stond te wachten voor de gesloten brug. Door de klap van de aanrijding schoof deze auto naar voren tegen een vrachtwagen.
Gemaakt door: troetelbeer
di 10 nov -   18:25  
Aanhoudingen na vuurwerkgrap
Vlissingen - Door de politie zijn dinsdagmorgen drie Vlissingers in de leeftijd van 23- tot 32 jaar aangehouden.Omstreeks 11.00 uur was bij de politie een melding binnengekomen dat er schoten waren gehoord bij een woning aan de Verdilaan. Agenten in kogelvrije vesten gingen daarop ter plaatse en omsingelden de woning. Op het moment dat drie mannen de woning verlieten, werden zij op straat aangehouden en overgebracht naar het politiebureau, Uit de verhoren bleek het om een uit de hand gelopen grap te gaan.
di 10 nov -   17:36  
Reddingstation Neeltje Jans zoekt opstappers !
Neeltje-jans. - Dat zijn enthousiaste mannen of vrouwen die op het water hulp willen verlenen aan varensgezellen die in de problemen zitten, dat kan zelfs heel ernstig zijn. Die opstappers zijn nodig voor de KNRM reddingboot Koopmansdank voor op de Noordzee en de reddingboot Harder voor op de Oosterschelde.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 9 nov -   17:37  
Vier aanhoudingen na vechtpartij
Sint Jansteen - Zondagavond zijn in Sint Jansteen vier verdachten aangehouden na een vechtpartij die plaatsvond in de Wilhelminastraat in Sint Jansteen.De aanleiding voor de vechtpartij was mogelijk een onenigheid tussen twee dames. Vermoedelijk is deze onenigheid uitgemond in een flinke vechtpartij waarbij twee gewonden zijn gevallen.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 9 nov -   17:35  
Diverse bekeuringen bij verkeerscontrole
Vlissingen - In het kader van de overlast die veroorzaakt wordt met lawaaiige brommertjes heeft de Zeeuwse politie vanmorgen weer een verkeerscontrole gehouden in Vlissingen.Selectief werden 40 motorvoertuigen, waaronder 30 brommers, naar de controleplaats gestuurd. Bij de bromfietsen overschreden 7 ervan de maximum constructiesnelheid.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 9 nov -   17:34  
Man gewond na instorten muur
Kapelle - In Kapelle, in een in aanbouw zijnde woning aan de Langhors, is vanmorgen een bedrijfsongeval gebeurd.Een 51-jarige man uit Sint Willebrord was vanmorgen omstreeks 09.15 uur met gasbetonblokken een muurtje aan het metselen. De muur moest vijf meter hoog worden en bij het plaatsen van de laatste stenen viel deze om.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 9 nov -   17:32  
Dronken man veroorzaakt ongeval
Kruiningen - In de nacht van zondag op maandag is een eenzijdig ongeval gebeurd op de A58, ter hoogte van Kruiningen.Agenten van de Zeeuwse politie ontvingen deze melding en spoedden zich ter plaatse. Op de ongevalsplek troffen zij een personenauto die tot stilstand was gekomen in de middenberm. In de auto zat een man met een flinke hoofdwond. Voor hem is een ambulance ter plaatse gekomen.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 9 nov -   06:36  
Politie zoekt getuigen van gijzeling
Hulst - Politie Zeeland zoekt getuigen van een vrijheidsberoving die plaatsvond op zaterdag 7 november tussen 11.35 uur en 12.00 uur in de Overdamstraat in Hulst.Een 17-jarig meisje uit Hulst liep op de Overdamstraat ter hoogte van een bouwhek, toen zij door een 21-jarige man uit Hulst werd vastgepakt. De twee bevonden zich hierna een tiental minuten achter een busje. Het meisje wist zich los te rukken en rende weg richting centrum.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 9 nov -   06:34  
Brandweer haalt man uit woning
Middelburg - De brandweer is zondagmiddag uitgerukt om en man uit een woning te halen. De ambulance moest de man vanuit een woning aan de Landluststraat in Middelburg naar het ziekenhuis brengen.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 9 nov -   06:33  
Twee mannen aangehouden na ongeval
Terneuzen - Politie Zeeland heeft zaterdag om 20.30 uur twee mannen aangehouden op het Stadhuisplein in Terneuzen.Een 50-jarige bestuurder van een personenauto uit België botste op een geparkeerde auto van een 20-jarige man uit de gemeente Hulst.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 8 nov -   18:23  
Meisje gewond na botsing met auto
Oost-Souburg - Vrijdagavond rond 21.00 uur is een meisje gewond geraakt bij een aanrijding in Groot Abeele in Oost Souburg.Het 14-jarig meisje werd, vermoedelijk van achteren, aangereden door een 22-jarige bestuurder van een personenauto uit Middelburg.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 8 nov -   18:22  
Wapens in beslag genomen
Middelburg - Politie Zeeland heeft zaterdag rond 21.00 uur op parkeerterrein 't Scheld aan de A58, ter hoogte van Rilland, wapens in beslag genomen.Bij doorzoeking van een vrachtwagen zijn twee pistolen en een automatisch geweer gevonden en in beslag genomen.De 48-jarige chauffeur, afkomstig uit Duitsland, is aangehouden en verklaarde de wapens ter bescherming bij zich te hebben.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 8 nov -   13:47  
Arrestatieteam ingezet voor aanhouding
Goes - Politie Zeeland heeft een 47-jarige man aangehouden na een ruzie in de relationele sfeer. De man bedreigde zaterdagavond omstreeks 22.30 uur een 34-jarige vrouw in een woning aan de MD de Grootstraat in Goes met mogelijk een vuurwapen. De man ontvluchtte de woning en de politie startte een zoektocht naar hem.
Gemaakt door: troetelbeer
za 7 nov -   20:48  
Brandweer uitgerukt voor automatisch brandalarm
Middelburg - De vrijwilligers van de post Torenweg zijn zaterdagavond gealarmeerd voor een automatisch brandalarm.Rond 19:0 uur ging het alarm af in sporthal de Kruitmolen aan de Kruitmolenlaan in Middelburg.Het blusvoertuig werd met spoed ter plaatse gestuurd.
Gemaakt door: troetelbeer
za 7 nov -   20:37  
Brandweer bevrijd duif uit winkelpand
Middelburg - De brandweer is zaterdagavond uitgerukt om een duif te bevrijden.In een kledingzaak op de Markt in Middelburg was een duif naar binnen gevlogen.Om de duif weer naar buiten te brengen werd de dierenambulance gebeld.Omdat de dierenambulance de duif niet kon pakken werd de hulp van de brandweer ingeroepen.
Gemaakt door: troetelbeer
za 7 nov -   20:28  
Twee rijbewijzen ingevorderd van dronken automobilisten
Middelburg - Politie Zeeland heeft vrijdagavond het rijbewijs ingevorderd van een beginnend bestuurder in Goes.De 18-jarige bestuurder uit Goes is vrijdagavond rond 22.45 uur uit de bocht gevlogen op het van Hogendorpplein in Goes. Hij kwam in enkele tuinen tot stilstand.Na een blaastest bleek de bestuurder ruim 1,5 x teveel alcohol te hebben genuttigd waarna zijn rijbewijs is ingevorderd.
Gemaakt door: troetelbeer
za 7 nov -   20:27  
Drie mannen aangehouden voor mishandeling
Middelburg - Politie Zeeland heeft zaterdagochtend drie mannen aangehouden wegens mishandeling in de Reigerstraat in Middelburg.De drie mishandelden twee Middelburgers van 19 en 21 jaar oud.De aangehouden mannen zijn 20 en 22 jaar (twee van hen) oud en afkomstig uit de gemeente Middelburg.
Gemaakt door: troetelbeer
za 7 nov -   20:26  
Vier minderjarige jongens aangehouden voor overval
Terneuzen - Politie Zeeland heeft vrijdagavond en zaterdagochtend vroeg vier minderjarige jongens aangehouden in Terneuzen.De vier jongens, een van 13-jaar oud en drie van 14 jaar oud en allen afkomstig uit Terneuzen, worden verdacht betrokken te zijn geweest bij een overval die werd gepleegd rond 21.00 uur op vrijdagavond in de Geraniumstraat in Terneuzen
za 7 nov -   17:03  
Wegdekreiniging Groeneweegje, Zierikzee
Zierikzee - De brandweer van Zierikzee kreeg vanmiddag voor de derde keer deze dag een melding. Deze keer betrof het een wegdekreiniging. Op het Groene weegje te Zierikzee lag een vloeistof op de weg.
za 7 nov -   16:45  
Binnenbrand Krammerstraat, Zierikzee
Zierikzee - Vanochtend rond half vier kreeg de brandweer een melding van een binnenbrand in de Krammerstraat in Zierikzee. Terplaatse aan gekomen bleek het op de slaapkamer te wezen en hadden de bewoners de brand zelf al geblust. De brandweer heeft alles na gekeken en de elektrischedeken waar de brand in begonnen is naar buiten gebracht.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 6 nov -   23:46  
Fietser gewond na botsing met personenauto
Middelburg - Vanmiddag rond 16.30 uur vond op de Torenweg in Middelburg een aanrijding plaats tussen een fietser en een automobilist. Een 56-jarige automobilist uit de gemeente Borsele had de 13-jarige fietser uit de gemeente Middelburg over het hoofd gezien. De jongen is in het ziekenhuis behandeld en kon daarna naar huis.
Gemaakt door: troetelbeer
vr 6 nov -   17:13  
Automobilist botst tegen boom
Terneuzen - Een automobilist is donderdagavond tegen een boom in Terneuzen gebotst. De auto reed over de Koegorsstraat toen de bestuurder ter hoogte van het autorecyclingbedrijf tegen een boom aanbotste. De bestuurder raakte gewond waarop een ambulance met spoed ter plaatse werd gestuurd.
Gemaakt door: troetelbeer
vr 6 nov -   16:56  
Aanhoudingen bij drugscontrole
Middelburg - Donderdagmiddag en -avond werd in Zeeuwsch-Vlaanderen een zgn. A.S.O.S. (Aanpak Structurele Overlast Softdrugs) controle gehouden. Deze controles worden meerdere malen per jaar uitgevoerd om het softdrugstoerisme in Zeeuws-Vlaanderen en de daarmee gepaard gaande overlast tegen te blijven gaan.
Gemaakt door: troetelbeer
vr 6 nov -   16:54  
Man aangehouden na asociaal rijgedrag
Terneuzen - Donderdag omstreeks 16.30 uur werd op de Mr. F.J. Haarmanweg in Terneuzen een 22-jarige Terneuzense automobilist aangehouden.Deze man, die in een groene Ford reed, veroorzaakte op de kruising Mr. F.J. Haarmanweg / Rooseveltlaan een aanrijding. Hij reed door het rode licht en botste daardoor tegen een andere personenauto, bestuurd door een 48-jarige man uit de gemeente Terneuzen. Beide auto's raakten beschadigd.
Gemaakt door: troetelbeer
do 5 nov -   20:23  
Brand in cafetaria in Middelburg
Middelburg - De brandweer is donderdagmiddag met spoed uitgerukt voor een brand in een cafetaria. Rond 15:00 uur brak de brand uit in de cafetaria in de Banckertstraat in Middelburg. Het blusvoertuig en de ladderwagen werden met spoed ter plaatse gestuurd.
do 5 nov -   16:51  
Autobrand Oudeweg, Zierikzee
Zierikzee - Woensdagavond kreeg de brandweer van Zierikzee een melding voor een autobrand aan de Oudeweg in Zierikzee. Een toevallig voorbijkomende taxichauffeur heeft de brand deels geblust met een handblusser. Toen niet veel later de brandweer arriveerde bleek dat de brand onder de motorkap bijna uit was. Door snel ingrijpen van de brandweer kon de brand worden geblust. Ook heeft de brandweer de accu afgesloten om kortsluiting te voorkomen, de auto is door een bergingsbedrijf afgevoerd. De brandweer kon na een klein half uurtje weer terug naar de kazerne.
Gemaakt door: 112zeeland
do 5 nov -   01:07  
nieuwe korpschef geïnstalleerd
Middelburg - de Zeeuwse politie heeft weer een korpschef vanmiddag is , Letty Demmers officieel geïnstalleerd als de nieuwe korpschef van politie zeeland de installatie vond plaats in het stadhuis van middelburg hier bij is de top van de zeeuwse politie weer kompleet
Gemaakt door: troetelbeer
wo 4 nov -   19:20  
Automatisch brandalarm in de gevangenis
Middelburg - De brandweer is woensdagmiddag uitgerukt voor een automatisch brandalarm in de gevangenis in Middelburg.Rond 15:55 uur ging het alarm af in Torentijd.Omdat de beroepsbrandweer bezig was werden de vrijwilligers van de post Torenweg gealarmeerd.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 4 nov -   19:12  
Brandweer uitgerukt voor automatisch brandalarm
Middelburg - De brandweer is woensdagmiddag uitgerukt voor een automatisch brandalarm.Rond 15:30 uur ging het alarm af in het verzorgingstehuis aan het Noordpoortplein in Middelburg. Omdat het blusvoertuig al naar een gaslek was werd naast de ladderwagen ook het blusvoertuig van de post President Rooseveltlaan gealarmeerd.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 4 nov -   18:57  
Brandweer ingezet voor gaslek in woning
Vlissingen - De beroepsbrandweer is woensdagmiddag uitgerukt voor een gaslek in een leegstaande woning.Rond 14:15 uur werd het gaslek ontdekt in een woning aan de Sottegemstraat in Vlissingen.Het blusvoertuig van de Stromenweg is met spoed ter plaatse gegaan. Ook werd woningbouwvereniging l'escaut en energiebedrijf de Delta ter plaatse gestuurd. Omdat er mogelijk gevaar voor de omgeving ontstond werd de straat afgezet voor omstanders.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 4 nov -   18:41  
Man aangehouden voor overval in supermarkt
Vlissingen - Dinsdag 3 november, rond 23.30 uur, werd in een woning in de Badhuisstraat in Vlissingen een 45-jarige Vlissinger aangehouden op verdenking van diefstal met geweld en bedreiging van een medewerkster in een winkelpand aan de Van Hogendorpweg in Vlissingen op dinsdag 27 oktober jl.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 4 nov -   18:40  
Man probeert vrouw van auto te beroven
Terneuzen - Dinsdagavond rond 19.00 uur werd door een man, op een parkeerplaats in de Bellamystraat in Terneuzen, een mislukte poging gedaan om de auto van een 56-jarige Terneuzense vrouw te stelen.De vrouw had zojuist haar auto geparkeerd en wilde nog wat spullen uit de kofferbak halen. Op het moment dat zij de kofferbak opende, kreeg zij van een man een klap tegen haar rug en zij viel op de grond.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 4 nov -   18:09  
Poederbrieven bij politie Zeeland
middelburg - Vandaag, woensdag 4 november, zijn even na de middag op een aantal politiebureaus in Zeeland brieven afgeleverd met daarin een mogelijk verdacht poeder. Het gaat om bureaus in Terneuzen, Oostburg, Middelburg, Vlissingen, Goes, Hulst en Heinkenszand.
Gemaakt door: 112zeeland
di 3 nov -   19:30  
Middelburg Loopt Wapenvrij
Middelburg - Dinsdagmorgen heeft burgemeester Schouwenaar het officiële startsein gegeven voor het project 'Middelburg Loopt Wapenvrij'. Dit vond plaats in het Calvijn College. Het project 'Middelburg Loopt Wapenvrij' is een initiatief van de Middelburgse politie en wordt uitgevoerd in samenwerking met gemeente, middelbare scholen* en openbaar ministerie. Doel van het project is het terugdringen van (steek)wapenbezit onder jongeren in Middelburg. Tevens is het de bedoeling bewustwording in gang te zetten over de gevaren van het dragen van een wapen.
Gemaakt door: 112zeeland
di 3 nov -   18:56  
Brandweer maakt prijswinnaars ballonnenwedstrijd bekend!
Kapelle - Afgelopen woensdag was het dan zover. Met een echte brandweerwagen werden de prijswinnaressen thuis opgehaald om vervolgens naar de kazerne te rijden. Daar aangekomen werden de kinderen ontvangen met limonade en taart! Brandweerman Levien wist te vertellen dat er van de 500 ballonnen 35 kaartjes terug waren ontvangen.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 2 nov -   18:29  
eenzijdig ongeval met letsel,Oosterland
Oosterland - Op de Jonkersweg in Oosterland is vanmorgen een eenzijdig ongeval gebeurd. Een 26-jarige man uit Zierikzee reed omstreeks 09.15 uur in zijn auto over voornoemde weg. Hij raakte op een gegeven moment de macht over zijn stuur kwijt, reed van de weg en kwam tot stilstand in een sloot. Hier heeft de man enige tijd het bewustzijn verloren.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 2 nov -   18:26  
Schade bij aanrijding, Goes
Goes - Zondag omstreeks 21.00 uur vond er een aanrijding plaats tussen twee personenauto's. Een 19-jarige automobilist uit Goes reed over de Westerstraat en wilde op de kruising met de Ringbaan West, rechtdoor rijden de Troelstralaan in.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 2 nov -   18:25  
Gestolen scooter snel terug bij eigenaar, Vlissingen
Vlissingen - Door de politie is maandag een scooter teruggebracht naar zijn eigenaar die kort daarvoor was gestolen. Maandag rond 03.00 uur kreeg de politie een melding dat er ter hoogte van een speelveldje aan de Assumburg een scooter onbeheerd stond. Door agenten werd in de omgeving gezocht naar personen maar zij troffen niemand aan.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 2 nov -   18:23  
Bromfietsster aangereden door auto, 's Heer Arendskerke
's Heer Arendskerke - Een 18-jarige vrouw uit de gemeente Borsele is maandagmorgen rond 08.30 uur gewond geraakt bij een aanrijding.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 2 nov -   18:18  
Man aangehouden voor diefstal koper, Vlissingen
Vlissingen - De politie heeft maandag rond 09.15 uur in een leegstaand pand aan de Grote Markt een 34-jarige Vlissinger aangehouden. Om in het slooppand te komen, had hij een ruit vernield. In het pand trof de politie enkele tassen aan met daarin koperonderdelen afkomstig uit het betreffende pand. Die had de Vlissinger klaar gezet om mee te nemen.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 1 nov -   18:37  
Brandweer twee keer uitgerukt voor automatisch brandalarm
Middelburg - De vrijwilligers van de Stromenweg zijn zondagmiddag twee keer uitgerukt voor een automatisch brandalarm.Rond 15:15 uur ging het brandalarm af in de parkeergarage aan de Kousteensedijk in Middelburg.De brandweer ging met spoed ter plaatse om te onderzoeken of er brand was.Na een controle bleek het te gaan om een loze melding waarop de brandweer weer terug kon keren naar de kazerne.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 1 nov -   18:21  
Jongen rijdt zonder rijbewijs in een auto
Oosterland - Tijdens hun surveillance zagen agenten van de Zeeuwse politie in Oosterland een personenauto rijden over de Molenweg.Op zich niets bijzonders, ware het niet dat de bestuurder een wel heel jong uiterlijk had. De agenten hebben de automobilist een stopteken gegeven waaraan hij voldeed.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 1 nov -   18:19  
twee rijbewijzen ingevorderd
Terneuzen - Van een 31-jarige man uit de gemeente Terneuzen is vannacht omstreeks 04.00 uur het rijbewijs ingevorderd.De man vertoonde nogal opvallend rijgedrag en trok daarom de aandacht van surveillerende agenten van de Zeeuwse politie. Hij gaf enorm veel gas bij het optrekken en slipte de Scheldekade op.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 1 nov -   18:17  
Man aangehouden voor poging tot doodslag
Hoek - Een 27-jarige man uit de gemeente Terneuzen is zondagmiddag rond 14.30 uur aangehouden door de Zeeuwse politie.Hij wordt er van verdacht een poging tot doodslag op zijn ex-vriendin te hebben ondernomen. Ook zou hij haar met een wapen hebben bedreigd. De man had de feiten op 11 oktober gepleegd in een woning in Hoek.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 1 nov -   18:11  
Man aangehouden na ongeval
Axel - Een 60-jarige man uit Axel is vanmorgen aangehouden nadat hij een eenzijdig ongeval had veroorzaakt.Omstreeks 09.45 uur vanmorgen kwam er een melding bij de Zeeuwse politie binnen dat er een personenauto op zijn kop in de sloot lag. Agenten zijn gaan kijken en toen bleek gelukkig dat er niemand meer in het voertuig zat.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 1 nov -   13:24  
Weer coniferenhaag in de brand gestoken
Middelburg - De post Torenweg is in de nacht van zaterdag op zondag uitgerukt voor het blussen van een Coniferenhaag.Om ongeveer kwart over één kwam er een melding binnen bij de alarmcentrale dat er in de Speeltoren een coniferenhaag in de brand zou staan. Daarop is de blusgroep Torenweg onder prio één gealarmeerd. Binnen enkele minuten was de TS 4533 bemenst en is uitgerukt naar boven genoemd adres.