zo 1 nov - 18:19
Van een 31-jarige man uit de gemeente Terneuzen is vannacht omstreeks 04.00 uur het rijbewijs ingevorderd.De man vertoonde nogal opvallend rijgedrag en trok daarom de aandacht van surveillerende agenten van de Zeeuwse politie. Hij gaf enorm veel gas bij het optrekken en slipte de Scheldekade op.

Op dat moment stonden de agenten op hun fiets in de Nieuwstraat. Zij hebben de man aangesproken op zijn rijgedrag en vroegen daarna een legitimatiebewijs. De man kon noch een legitimatie tonen, noch een rijbewijs. Hierop is hij aangehouden. Op het politiebureau moest de man een blaastest ondergaan en hieruit bleek dat hij teveel drank op had om een voertuig te mogen besturen. Hij blies bijna drie keer teveel. Hierop kon de man zijn rijbewijs inleveren.

Rond 03.45 uur in de nacht van zaterdag op zondag zagen agenten in de Spuistraat in Terneuzen een personenauto rijden op een lekker band.Zij controleerden de bestuurster en merkten dat zij alcohol had gedronken. De 28-jarige vrouw uit de gemeente Terneuzen moest een blaastest ondergaan. Hieruit bleek dat zij bijna vier keer teveel drank op had. Haar rijbewijs is ingenomen door de agenten. De vrouw verklaarde dat zij zich nog wel in staat achtte om achter het stuur te kruipen.

 

Ingezonden door: troetelbeer