Selecteer per datum:

di 31 aug -   22:21  
Ongeval bij de Westerscheldetunnel
Hoek - Rond 16.45 uur vond dinsdagmiddag een verkeersongeval plaats op de Westerscheldetunnelweg in Hoek. Bij het ongeval waren twee vrachtauto's en twee personenauto's betrokken. Vijf personen zijn met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De toedracht van het ongeval is nog niet bekend.
Gemaakt door: 112zeeland
di 31 aug -   19:18  
Groep mishandelt twee jongens, Goes
Goes - De Zeeuwse politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling die maandagmiddag werd gepleegd in de Korte Kerkstraat in Goes. Twee jongens van 14 en 15 jaar oud liepen rond 17.30 uur door de stad toen zij ineens belaagd werden door een groepje jongens. Beide jongens zijn door leden van het groepje geschopt en geslagen, zonder dat daar ook maar enige reden voor was. Op het moment dat dit alles gaande was fietsten er wat mensen langs de twee jongens. De politie is op zoek naar die fietsers. Mogelijk kunnen zij wat meer bijzonderheden vertellen over de situatie. Zij, en andere getuigen, kunnen contact opnemen via telefoonnummer 0900-8844 of zich melden op het politiebureau in Goes aan de Valckeslotlaan. De jongens van 14 en 15, afkomstig uit Goes en uit de gemeente Goes, hebben lichte verwondingen opgelopen door de mishandeling. Zij hebben aangifte gedaan op het politiebureau.
Gemaakt door: 112zeeland
di 31 aug -   19:13  
Koperdief aangehouden, Vlissingen
Vlissingen - Vanmorgen omstreeks 09.00 uur hebben agenten van de Zeeuwse politie een koperdief aangehouden in een woning aan de Schuitvaartgracht in Vlissingen. De agenten kregen een melding dat er ingebroken werd in een leegstaande woning. Zij zijn ter plaatse gegaan en hoorden, terwijl zij buiten het pand poolshoogte namen, wrikgeluiden vanuit het pand. Toen de agenten zich kenbaar maakten werd het ineens muisstil in de woning. Nadat de agenten de woning binnen waren gegaan troffen zij daar een 35-jarige Vlissinger. De man had geen goede verklaring voor zijn aanwezigheid in de woning en bovendien lagen er stukken metaal en koper op de grond. De man is aangehouden op verdenking van diefstal/inbraak en overgebracht naar het bureau. Daar wordt hij verhoord. De woningstichting die eigenaar is van het pand, heeft aangifte gedaan van de diefstal cq. inbraak.
Gemaakt door: 112zeeland
di 31 aug -   08:33  
containerbrand in terneuzen
Terneuzen - Om 20.15 kwam er een melding binnen bij de brandweer van een containerbrand in de Lange Reksestraat in Terneuzen.
Ter plaatse bleek er een container met plastic bundels in de brand te staan. De brandweer heeft ze met een heftruck uit elkaar gehaald en met schuim geblust.

Om 21.58 kwam er weer een melding binnen van een containerbrand in de Lange Reksestraat in Terneuzen. Ter plaatse bleek de voor een deel uit elkaar getrokken container weer in de brand te staan deze keer hebben ze de brand met een hooivork uit elkaar getrokken en met flink wat water geblust.
Gemaakt door: 112zeeland
di 31 aug -   08:27  
Rijbewijs ingevorderd, Aagtekerke
Aagtekerke - Tijdens een alcoholcontrole is het rijbewijs van een 76-jarige man uit de gemeente Veere ingenomen door agenten van de Zeeuwse politie. Agenten hielden op de Rijsoordselaan in Aagtekerke een alcoholcontrole toen omstreeks 01.30 uur de 76-jarige man aan kwam rijden. Hij reageerde nogal laat op het stopteken dat hij kreeg. Ook was de man onvast ter been en sprak hij met dubbele tong. Hij moest een blaastest ondergaan waaruit bleek dat hij teveel had gedronken. De agenten gingen hierop met de man naar het bureau voor de ademanalyse, die duidelijk maakt hoevéél de man precies had gedronken. De man heeft 6 pogingen gedaan om in het ademanalyseapparaat te blazen, maar dit lukte hem niet. Om deze reden werd een GGD-arts gewaarschuwd. Deze heeft bloed afgenomen bij de man. Dit wordt later onderzocht op de hoeveelheid alcohol. Het rijbewijs van de man is afgenomen door de politie. De man is door de agenten thuis afgezet.
Gemaakt door: 112zeeland
di 31 aug -   08:25  
Rijbewijs ingevorderd, IJzendijke
IJzendijke - Maandagavond rond 21.15 uur werd door agenten van de Zeeuwse politie het rijbewijs ingevorderd van een 19-jarige Terneuzenaar. De man reed 56 kilometer te hard op de N61. De agenten maten een snelheid van 141 km/u. Hierop volgt nog een correctie van 5 km/u. De snelheid waarvoor de man bekeurd werd bedroeg dus 136 km/u. De toegestane snelheid op de N61 is 80 km/u.
ma 30 aug -   22:15  
Diefstal op camping
Breskens - In de nacht van zondag op maandag werden op een camping in Breskens uit tenminste vier tenten goederen gestolen. Uit de tenten werd voornamelijk kleding gestolen, ook werden twee vouwfietsen uit een voortent weggenomen.
ma 30 aug -   22:14  
Inbraak in bedrijfspand
Middelburg - Tussen vrijdag 19.00 uur en maandag 06.30 uur werd ingebroken in een bedrijfsgebouw op de Nijverheidsweg in Middelburg. Er werd een ruit vernield en uit het gebouw werden een sleutel en een gsm gestolen.
ma 30 aug -   22:14  
Motor gestolen uit garage
Sas van Gent - In de nacht van zondag op maandag werd uit een garage, behorend bij een woning aan de Poeldijk in Sas van Gent, een motor gestolen. Het gaat om een Honda, type RC 44 in de kleur paars met grijs accent. Kenteken: MF-FR-17. De waarde is niet bekend.
ma 30 aug -   22:13  
Bewoner betrapt inbreker
Terneuzen - Maandag rond 04.30 uur werd in een woning aan de Oesterputten in Terneuzen een inbreker overlopen. Een van de bewoners liep rond die tijd in de gang en zag een persoon in de kamer lopen.
ma 30 aug -   15:39  
Rijbewijs ingvorderd van vlissinger
Vlissingen - Van een 53-jarige inwoner van Vlissingen is vannacht omstreeks 04.30 uur het rijbewijs ingevorderd door agenten van de Zeeuwse politie. De man reed over de President Rooseveltlaan in zijn woonplaats toen hij werd gecontroleerd door de agenten. Hij moest een blaastest ondergaan waaruit bleek dat hij vier keer teveel had gedronken. Ook gaf hij tijdens zijn verhoor aan dat hij cocaine had gesnoven. Het rijbewijs van de man wordt opgestuurd naar de officier van justitie. Deze beslist wat er met het rijbewijs gaat gebeuren.
ma 30 aug -   15:38  
Fietsen kijkuurtje bij politiebureau Zierikzee
Zierikzee. - Op zaterdag 4 september is er een 'gevonden fietsen kijkuurtje' op het politiebureau in Zierikzee. Regelmatig worden er fietsen aangetroffen waar geen eigenaar bij bekend wordt. Mocht u een fiets kwijt zijn, dan kunt u aanstaande zaterdag tussen 10.00 en 11.00 uur een kijkje gaan nemen op het politiebureau in Zierikzee. Als u aangifte hebt gedaan van de vermissing of diefstal van uw fiets, wilt u dan zo vriendelijk zijn om het opgemaakt proces-verbaal van aangifte mee te nemen.
zo 29 aug -   22:17  
Bomen waaien om door harde wind
Middelburg - Rond 21:40 werd de assistentie van de brandweer gevraagd, er kwam een melding binnen van een boom over de weg in Wolphaartsdijk op de Molendijk. Een kleine 20 minuten later kwam een melding binnen bij de brandweer van Goes dit maal aan de Valckeslotlaan, ook daar was sprake van een boom over de weg.
zo 29 aug -   21:03  
Getuigen gezocht van vernielingen tijdens Havendagen in Zierikzee
Zierikzee - Op de laatste avond/nacht van de Havendagen in Zierikzee zijn na afloop vernielingen aangericht door vandalen. Er zijn verschillende zaken vernield zoals een openbaar toiletgebouw op het Luitje. Vanaf dit punt zijn er vernielingen aangericht tot aan het Sas in Zierikzee.
zo 29 aug -   21:02  
Inbraak in winkelpand
Sluis - Zaterdag, 28 augustus 2010, werd rond 00.30 uur werd ingebroken in een winkelpand in de Kapellestraat in Sluis. De inbrekers gingen er in een auto vandoor met medeneming van een onbekende hoeveelheid rookwaar en horloges.
zo 29 aug -   21:01  
Drie woninginbraken
Arnemuiden - Afgelopen nacht is in drie woningen in Arnemuiden ingebroken. Woningen in de Zuidwal, de Clazinastraat en de Nieuwlandseweg zijn 'bezocht' door inbrekers. De woningen zijn doorzocht en er is geld weggenomen. De politie is op zoek naar getuigen. Ze worden verzocht te bellen met 0900-8844.
zo 29 aug -   19:50  
Broers overmeesteren bromfietsdieven
Vlissingen - Zondag rond 01.10 uur zijn in de Van Bossestraat en de De Beaufortstraat in Vlissingen twee jongens aangehouden. Een buurtbewoner had gezien dat de twee jongens, afkomstig uit Vlissingen en Breda en beiden 15-jaar oud, met een bromfiets aan het slepen waren en was hier samen met zijn broer achter aangegaan.
zo 29 aug -   19:49  
Aanhouding na mishandeling
Cadzand - Zondag om 01.55 uur is op de Boulevard de Wielingen in Cadzand een 19-jarige inwoner uit de gemeente Sluis aangehouden. Hij wordt ervan verdacht een 16-jarige uit diezelfde gemeente te hebben mishandeld. De aanleiding is niet bekend.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 29 aug -   19:35  
Auto van de weg op de A58
Arnemuiden - Een automobilist is zondag aan het van de middag met zijn auto van de weg geraakt. De man reed met de auto over de A58 richting Middelburg toen hij vlak voor Arnemuiden van de weg raakte en met de auto in de bosjes belande.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 29 aug -   19:20  
Brandweer uitgerukt voor brand in schuurtje
Nieuw en Sint Joosland - De brandweer is zondagmiddag uitgerukt voor een brand in een schuurtje.Rond 17:30 uur werd de brand opgemerkt in een het schuurtje bij een woning aan de Scheldepoortstraat in Nieuw en Sint Joosland.
zo 29 aug -   17:32  
Oliespoor op wegdek
Zierikzee - Rond 15:40 kwam de melding binnen bij de politie van een oliespoor op het wegdek bij de stoplichten van Zierikzee in de richting van de Zeelandbrug. Hierop zijn de mensen van de Provincie Zeeland opgeroepen om het wegdek te reinigen. Met behulp van een speciaal oplosmiddel is het oliespoor verwijderd. Rond 16:40 was het wegdek weer geheel olie vrij.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 29 aug -   16:59  
KNRM reddingboot Oranje hulp surfer
Veere - Omstreeks 12.44 uur werd de bemanning van de Veerse reddingboot ORANJE gealarmeerd voor een persoon te water met een vermoedelijk gebroken arm of schouder. De melding was binnen gekomen bij het Kustwachtcentrum in Den Helder door een surfer die op verzoek van het slachtoffer hulp was gaan halen. De gewonde surfer was eerder die middag vanaf de Schotsman gaan surfen en daarbij ongelukkig ten val gekomen. Door de valpartij had de surfer een hevige pijn in de rechter bovenarm. Hij dacht meteen aan een gebroken arm of schouder uit de kom. Liggend in het water had hij een passerende surfer gevraagd om hulp te gaan.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 29 aug -   16:56  
Zeiljacht verliest mast door aanvaring met Zeelandbrug
Colijnsplaat - Zondagmiddag even voor half vier, werd de bemanning van het reddingstation Neeltje Jans opgeroepen voor hulpverlening aan een zeiljacht welke een aanvaring had gehad met de Zeelandbrug en zijn mast had verspeeld. Het bleek te gaan om het ruim 11 meter lange kajuitzeiljacht "Anamoon" uit Yerseke, welke met 10 personen aan boord, waarvan 4 volwassenen, op de Oosterschelde aan het zeilen was en onder het vaste deel van de Zeelandbrug bij Colijnsplaat door wilde varen richting Yerseke. Een misrekening wat de hoogte van de mast aanging, was de oorzaak dat hij de Zeelandbrug raakte en de mast en het zeil gingen overboord.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 29 aug -   16:55  
Hardrijders bekeurd
Ritthem - Zaterdagmiddag zijn op de Sloeweg Noord te Ritthem twee motorrijders bekeurd voor te hard rijden. Een 32-jarige inwoner uit de gemeente Borsele reed een gecorrigeerde snelheid van 161 km per uur. Een 53-jarige inwoner uit diezelfde gemeente reed met en gecorrigeerde snelheid van 154 km per uur. Beide hebben het rijbewijs moeten inleveren. Op de Sloeweg Noord is 100 km per uur toegestaan.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 29 aug -   16:54  
Aanhouding op verdenking van inbraak, Kamperland
Kamperland - Zaterdag om 21.00 uur is op de Ruiterplaatsweg in Kamperland een 42-jarige man uit Raamsdonksveer aangehouden. Hij wordt ervan verdacht diezelfde avond te hebben ingebroken in een schuur aan de Mariapolderseweg in Kamperland. De man is ingesloten.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 29 aug -   16:53  
Diefstal uit woning boven restaurant, Westkapelle
Westkapelle - Terwijl de gehele familie beneden, in het restaurant, aan het werk was, hebben onbekenden zaterdagavond in de bovenwoning goederen weggenomen. De familie mist een handtas met daarin persoonlijke papieren en geld.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 29 aug -   16:51  
Aanrijding, Goes
Goes - Zaterdagavond rond 23.30 uur vond op de Van der Spiegelstraat in Goes een aanrijding plaats.Een 23-jarige man uit de gemeente Goes stond op zijn motor te wachten voor de verkeerslichten op de kruising Van de Spiegelstraat/ Kloetingseweg (thv Ockenburg). Op dat moment naderde een 21-jarige automobiliste uit Yerseke. Zij had het rode verkeerslicht niet tijdig opgemerkt, remde en raakte in de slip. Hierbij raakte ze de motor.
zo 29 aug -   11:20  
Aan de grond door regen bui
Hansweert - zaterdag middag werd de bemanning van de Jan van Engelenburg opgepiept voor een vaartuig aan de grond. Ter hoogte van Walsoorden bleek een motor kruiser aan de grond te zitten. De schipper had de boot zelf droog gezet om te schuilen voor een bui. En hij wilde bij het spoedig opkomend tij, zijn reis weer vervolgen.
za 28 aug -   09:42  
Politie zoekt getuigen van winkelinbraak
Sluis - Zaterdag rond 00.30 uur werd ingebroken in een winkelpand in de Kapellestraat in Sluis. De inbrekers gingen er in een auto vandoor met medeneming van een onbekende hoeveelheid rookwaar en horloges.
za 28 aug -   09:41  
Vals geld in omloop bij braderie
Tholen - Tijdens de braderie in Tholen bleek vrijdagmiddag vals geld in omloop te zijn. Het ging om biljetten van vijftig euro. Twee kraampjehouders hebben aangifte gedaan. Bij de een van hen werd daadwerkelijk afgerekend met een vals biljet, de ander had het tijdig in de gaten.
za 28 aug -   09:11  
Vier rijbewijzen ingevorderd
Middelburg - Op verschillende locaties in Zeeland werden in de nacht van vrijdag op zaterdag rijbewijzen ingevorderd. In de Lange Heerenstraat in Oostburg haalde een 19-jarige automobilist uit Breskens rond 21.00 uur in over de doorgetrokken streep. Helaas voor hem werd dit door de politie gezien en die ging achter de man aan. Halverwege de Lange Heerenstraat sloeg de bestuurder rechtsaf de parallelweg op en daarna direct weer rechtsaf richting Oostburg. Hij reed daarbij meer dan 50 km/h te hard.
vr 27 aug -   23:00  
Diverse winkeldieven aangehouden
Middelburg - In verschillende plaatsen in Zeeland zijn vanmiddag winkeldieven aangehouden nadat ze betrapt werden door winkelpersoneel. In Goes werd uit een winkel aan het Molenplein in Goes omstreeks 16.00 uur etenswaar gestolen door een 25-jarige vrouw uit diezelfde plaats. Zij werd aangehouden door de politie.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 27 aug -   19:09  
vrachtwagen gekanteld
nieuwdorp - Een vrachtwagen is donderdagochtend gekanteld. Rond 11:00 uur is de vrachtwagen op de monacoweg in nieuwdorp gekanteld, dit gebuurde bij de loswal. De wagen die gevuld was met vliegas moest eerst leeg ge zogen worden met een speciale wagen. Dit nam enige tijd in beslag. De chauffeur is met de schik vrijgekomen. Het bergen heeft enigetijd geduurd. Hoe de vrachtwagen op zijn kant is ge komen is nog niet bekend
Gemaakt door: 112zeeland
vr 27 aug -   18:50  
coniferenhaag in brand
clinge - In de nacht van woensdag op donderdag heeft er een coniferenhaag in brand gestaan. De brand was in de s`gravestraat in clinge. De brandweer van nieuw-namen kwam met één blusvoertuig met spoed ter plaatse. Toen de brandweer ter plaatse kwam was de brand nog flink. De brandweer heeft de coniferenhaag geblust. De rook pluimen waren in wijde omtrek te zien. De brand was snel onder controle hij is met hogedruk en lagedrukstraal geblust. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend brandstichting word niet uitgesloten
vr 27 aug -   11:09  
Rijbewijzen ingevorderd door alcohol achter het stuur
Middelburg - In de Zangvogelstraat in Heinkenszand werd donderdagavond een 22-jarige automobilist betrapt op rijden onder invloed van alcohol. De man, een beginnend bestuurder, had meer dan 1 1/2x de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken.
vr 27 aug -   11:06  
Portugees belandt in sloot
Borsele - Op de Weldijk in Driewegen belandde vrijdag rond 00.30 uur een 40-jarige Portugese automobilist met zijn auto in de sloot. De man was, komend uit Ovezande, de Weldijk opgereden, maar was op splitsing 'vergeten' links of rechts af te slaan en belandde daardoor in de sloot.
vr 27 aug -   11:04  
Gewonde bij ongeval
Terneuzen - Op de kruising Guido Gezellestraat / (begin) Tractaatweg in Terneuzen vond donderdagavond een aanrijding tussen twee personenauto's plaats. Een 21-jarige man wilde de Tractaatweg oprijden. Uit de richting van Zaamslag kwam een 23-jarige vrouw die in de richting van Sluiskil wilde rijden. Op de kruising ontstond tussen beide auto's een aanrijding.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 27 aug -   10:15  
jeugdvakantiewerk in hulst
Hulst - Deze week is het jeugdvakantiewerk in hulst. Op woensdagmiddag worden er altijd water spelletjes gedaan. Bij deze spelen assisteert de brandweer ook altijd. Dit jaar was er weer een schuimbad waar de kinderen in mochten spellen en mochten ze een brandend huis blussen.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 27 aug -   10:06  
Overval in Brouwershaven
Brouwershaven - Vrijdag tussen 02.00 en 02.30 uur vond in een Chinees restaurant op de Markt in Brouwershaven een overval plaats. Tussen deze tijdstippen braken verschillende personen in in het restaurant en bedreigden het gezin. Toen de politie ter plaatse kwam was de overval nog bezig en de verdachten sloegen op de vlucht, hierbij werd 1 persoon aangehouden. Het betreft een 34-jarige man waarvan verder nog geen gegevens bekend zijn.
do 26 aug -   22:00  
Brandweer druk met wateroverlast
Middelburg - De brandweer van Zeeuws-Vlaanderen heeft het deze avond druk. Er zijn diverse meldingen binnen gekomen van wateroverlast. Rond 21:10 kwam de eerste melding binnen in Terneuzen op de Kamerlingh Onnestraat. Daarna de Bosjesweg in Sluiskil, de Weststraat in Philippine, de Rozenstraat in Terneuzen, de Steenovens in Zaamslag, Vinkstraat in Hulst, de Cloosterstraat in Kloosterzande en de Julianastraat in Vogelwaarde.
do 26 aug -   21:57  
Getuigen gezocht na handgemeen bij recreatiebedrijf in Goes
Goes - De politie is op zoek naar personen die op 25 augustus jl. tussen 15.00 uur en 16.00 uur aanwezig waren op de kartbaan in de Zeelandhallen in Goes. Mogelijk hebben zij informatie wat belangrijk kan zijn voor het onderzoek in onderstaande zaak.
do 26 aug -   21:56  
Automobilist rijdt tegen hekwerk
Terneuzen - Donderdag rond 18.50 uur vond op de Lange Reksestraat in Terneuzen aan eenzijdig ongeval plaats. Een 20-jarige automobilist uit Zelzate (B) wilde vanuit de Lange Reksestraat de Ambachtstraat inrijden maar nam de bocht te ruim. Hij reed in volle vaart op een hekwerk. De man is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd.
do 26 aug -   21:53  
Bromfietser gewond bij ongeval
's-Heer Arendskerke - Donderdagmiddag rond 15.40 uur zijn, op de Oude Rijksweg te 's Heer Arendskerke, een bromfietser en een automobilist met elkaar in aanrijding gekomen. Een 78-jarige automobilist uit Vlissingen reed over de Lange Achterweg en reed de dijk op naar de Oude Rijksweg om vervolgens schuin over te steken naar de Arendstraat.
do 26 aug -   21:53  
Kassalade gestolen bij inbraak
Vlissingen - Afgelopen nacht is ingebroken in een winkel in de Walstraat in Vlissingen. Onbekenden hebben zich de toegang verschaft en hebben alles overhoop gehaald. Ze hebben een kassalade met daarin een klein geldbedrag weggenomen.
do 26 aug -   21:52  
Woninginbraak in Terneuzen
Terneuzen - Tussen woensdag 23.00 uur en donderdag 08.00 uur is ingebroken in een woning aan de Kaardebolstraat in Terneuzen. Uit de woning is een portemonnee en een schoudertas met persoonlijke papieren weggenomen
do 26 aug -   12:28  
Gaslekkage door graafwerkzaamheden
Noordwelle - Rond 10:50 werd er groot alarm geslagen in Noordwelle bij de Ingridstraat zou sprake zijn van gaslekkage als gevolg van graafwerkzaamheden. Bij de basisschool was een bedrijf bezig met het aanleggen van een speeltuin. Door de regenval was moeilijk te zien waar zij aan het graven waren. Tot zij op een gasleiding stuitte. De brandweer werd gealarmeerd en ook de ambulancedienst. Uiteindelijk is maar een tankautospuit gekomen.
do 26 aug -   12:20  
Meisje (17) gevonden onder verdachte omstandigheden
Renesse - De politie is op zoek naar twee meisjes van ongeveer 16 jaar oud die vannacht de hulp hebben ingeroepen van agenten in Renesse en andere getuigen van een verdachte situatie in de buurt van de Hogezoom in Renesse. Agenten werden door de meisjes omstreeks 03.30 uur op de Hogezoom ter hoogte van discotheek Trinity aangesproken. Zij verklaarden dat zij een persoon met iets hadden zien slepen over de weg en waren hier erg van geschrokken.
do 26 aug -   10:05  
Aanhoudingen na het verlaten van de plaats van het ongeval
Vlissingen - Twee 19-jarige mannen uit Vlissingen en Oost-Souburg zijn woensdagavond aangehouden omdat zij een eenzijdig ongeluk veroorzaakten en daarna de plaats van ongeval verlieten. Een getuige zag het eenzijdige ongeval aan de Bloemenlaan in Vlissingen gebeuren rond 20.00 uur.
do 26 aug -   10:04  
Poging inbraak parkeerautomaten
Vlissingen - Op het Nollenparkeerterrein in Vlissingen heeft een 21-jarige man geprobeerd in te breken in een parkeerautomaat. De politie kreeg in de nacht van woensdag op donderdag omstreeks 02.15 uur een melding binnen van een poging tot inbraak en ging ter plaatse.
do 26 aug -   10:04  
Rijbewijs kwijt na ongeval
Goes - Een 23-jarige man uit Kapelle is in de nacht van woensdag op donderdag omstreeks 01.00 uur zijn rijbewijs kwijtgeraakt. Hij was met zijn auto op de Deltaweg in Goes in een slip geraakt en tegen de vangrail tot stilstand gekomen. Na ademanalyse bleek dat de man 2,7 keer teveel had gedronken. Zijn rijbewijs is daarom ingenomen.
wo 25 aug -   22:18  
Handgemeen bij recreatiebedrijf in Goes
Goes - In een recreatiebedrijf aan de Lange Nobelweg in Goes vond woensdagmiddag een handgemeen plaats tussen enkele bezoekers en een medewerker. De oorzaak is niet bekend. Aan het handgemeen ging een woordenwisseling vooraf.
wo 25 aug -   21:05  
Aanhoudingen wegens drugs en wapen
Axel - Op de Kinderdijk in Axel werden woensdagmiddag twee mannen van 20 en 21 jaar, beiden uit Spijkenisse, aangehouden. De mannen zaten in een auto en toen ze door de politie werden aangesproken, kwam vanuit de auto een hennepgeur.
wo 25 aug -   21:04  
Aanhouding na winkeldiefstal
Vlissingen - In de Lange Zelke in Vlissingen werd woensdag rond 14.00 uur een 49-jarige Vlissinger aangehouden wegens winkeldiefstal. De man had een drietal winkels bezocht in de Lange Zelke en in de Walstraat en daar een blouse, een trui, ondergoed en een tas gestolen.
wo 25 aug -   21:03  
Bedrijfsongeval tijdens aanmeren
Hansweert - In de Voorhaven in Hansweert vond woensdagochtend een bedrijfsongeval plaats. Een 57-man uit de gemeente Hulst, werkzaam op de rondvaartboot, was bij het aanmeren van de boot (het pondje tussen Perkpolder en Hansweert) met zijn hand in de strop vast was komen te zitten, daarbij liep de hand liep ernstig letsel op. De ambulance heeft de man naar het ziekenhuis in Vlissingen gebracht.
wo 25 aug -   21:02  
Personenauto gestolen
Goes - Dinsdagavond werd van een bedrijfsterrein aan de Livingstoneweg in Goes een personenauto gestolen. Het gaat om een zwarte Honda met kenteken 42-RX-LR. De waarde van de auto is onbekend.
wo 25 aug -   19:29  
Reddingsbrigade Vindt kluis op strand
Ouwerkerk - Vanmiddag heeft de Reddingsbrigade Zierikzee-Duiveland op het strandje van Ouwerkerk en kluis en geldwisselautomaat aangetroffen. Hier op hebben zij de politie gebeld en deze is ter plaatse geweest. En heeft de kluis en het automaat mee genomen. Eventuele verder informatie volgt nog.
wo 25 aug -   18:18  
Schipper onwel van binnenvaartschip
Hansweert - Gisteravond tijdens de wekelijkse oefening werd de Jan van Engelenburg om hulp gevraagd. De bemanning was onderweg richting Terneuzen, toen er een melding kwam van de duwboot Willem Lourens. Aan boord van dit schip was de schipper onwel geworden, en de omstandigheden op de Westerschelde waren best ruig. De mevrouw die het roer had overgenomen wilde graag wat hulp. Na de melding op het blok kanaal, werden wij direct gevraagd door post Terneuzen om zo spoedig mogelijk te gaan helpen.
Gemaakt door: troetelbeer
di 24 aug -   22:40  
Auto onder omgewaaide boom
Middelburg - In Middelburg is dinsdagavond een personenauto onder een omgewaaide boom terecht gekomen.De boom stond in een achtertuin van een woning aan de Trompstraat en waaide halverwege de avond om.De boom viel bovenop een schutting en een personenauto die geparkeerd stond aan de van Heemskerkplein, en raakte de garage van een woning aan de Nieuwe Vlissingseweg.
Gemaakt door: 112zeeland
di 24 aug -   22:10  
Verkeersongeval in Hulst
Hulst - Op de kruising Tolweg / Absdaalseweg / Stellestraat in Hulst vond dinsdag om 16.30 uur een verkeersongeval plaats. Een 55-jarige vrouw uit Hulst fietste over de Tolweg en wilde de Absdaalseweg oversteken in de richting van de Stellestraat. Op dat moment kwam vanuit de richting van Hulst een 37-jarige man uit de gemeente Goes in een bestelauto aanrijden. Op de kruising ontstond een aanrijding. Omstanders verleenden hulp totdat twee ambulances ter plaatse kwamen. Ook de traumaheli kwam en die heeft de vrouw, die zwaar hoofdletsel heeft opgelopen, naar een ziekenhuis in Antwerpen gebracht.
Gemaakt door: 112zeeland
di 24 aug -   20:32  
Inbraak in horecabedrijf, Scharendijke
Scharendijke - In de nacht van maandag op dinsdag werd ingebroken in een horecabedrijf in de Dorpsstraat in Scharendijke.Men kwam binnen door het vernielen van een ruit.
Gemaakt door: 112zeeland
di 24 aug -   20:31  
Aanrijding in Middelburg
Middelburg - Op Het Groene Woud bij de Schroebrug in Middelburg vond dinsdag rond 11.30 uur een aanrijding plaats. Een 16-jarige bromfietser uit Middelburg verklaarde dat hij op zijn bromfiets over fietspad, komende uit de richting van de Schroebrug, reed. Nadat hij over de Schroebrug gereden was wilde hij verder rijden in de richting van Poelendaelesingel. Bij de oversteekplaats stond op het fietspad een vrouw stil met haar fiets.
Gemaakt door: 112zeeland
di 24 aug -   20:30  
Bedrijfsongeval in Cadzand
Cadzand - Bij een bedrijf aan de Zuidzandseweg in Cadzand gebeurde dinsdagochtend een bedrijfsongeval. Een 51-jarige man uit de gemeente Sluis werkte achter een persmachine om een lager te persen. Door onbekende reden vloog de lager uit het metaal en kwam in zijn oog. De man is met zwaar oogletsel naar een ziekenhuis in Brugge gebracht. De Arbeidsinspectie is in kennis gesteld.
Gemaakt door: 112zeeland
di 24 aug -   18:20  
Politie vraagt getuigen overval, Kloosterzande
Kloosterzande - De politie is op zoek naar mensen die informatie kunnen verstrekken over een overval die plaatsvond in de nacht van maandag op dinsdag rond 01.30 uur in Kloosterzande. Twee onbekend gebleven mannen drongen rond bovengenoemd tijdstip een pand aan de Hulsterweg in Kloosterzande binnen en dwongen een medewerker, die op dat moment nog werkzaam was in het pand, geld af te staan. De medewerker is niet gewond geraakt. Hoeveel geld er is weggenomen is niet bekend. Mogelijk zijn er mensen die iets ongewoons op bovengenoemd tijdstip en op betreffende locatie hebben opgemerkt of andere informatie hebben. Ze worden verzocht contact op te nemen met 0900-8844 of het politiebureau.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 23 aug -   21:46  
auto in de brand
Vlissingen - De brandweer van Vlissingen is maandagavond uitgerukt voor een autobrand. Rond 18:16 uur kwam er een voorbijganger langst en zag dat het voorwiel van de auto in de brandstond, Hier op belde de persoon direct 112 en rukte de brandweer van vlissingen uit met een Tank autospuit. Toen het blusvoertuig 4531 bij de brand in de Breestraat aan kwam was de brand nog klein. De brandweer heeft de brand ge blust met een straal hoge druk. De schade aan de auto is klein. Wat de oorzaak van de brand was is niet bekend.
ma 23 aug -   20:33  
Man slaat agent in burger met zijn vuist
Axel - In een winkel aan de Oranjestraat in Axel is maandag rond 14.00 uur een man betrapt op winkeldiefstal. Een agent in burger, die in de winkel aanwezig was, zag dat de man goederen uit de winkel in zijn binnenzak stak. Toen de man, 30-jaar en afkomstig uit Axel, de winkel wilde verlaten sprak de agent hem aan, legitimeerde zich en vertelde de man dat hij was aangehouden. Hierop gaf de man de agent een vuistslag.
ma 23 aug -   19:26  
Reddingsbrigade Zierikzee-Duiveland dupe van vernieling
Hoek van Ouwerkerk - Vanmiddag omstreeks 12.30 uur werd de Reddingspost te Ouwerkerk bemand door strandwachten. De strandwachten ontdekten dat er vernieling is gepleegd aan de post. Er is van een 1000 liter water tank een koppeling gehaald, deze stond aangesloten met de toilet, en werd ook gebruikt om de boten af te spoelen. Verder lag er een sponsorbord los op de reddingspost. De strandwachten hebben deze van het dak verwijderd, i.v.m. harde wind.
ma 23 aug -   17:23  
Kluizen met inhoud gestolen
Middelburg - Tussen zaterdag 01.30 en 02.00 uur werd ingebroken in een horecabedrijf in de Churchilllaan in Terneuzen. Er werden twee kluizen met inhoud weggenomen, waarvan één kluis in de nabijheid van de horecagelegenheid is teruggevonden. Ook het geld uit de kassalade werd meegenomen. Er werd een aanzienlijk, op dit moment nog onbekend, geldbedrag gestolen. De Zeeuwse politie heeft de zaak in onderzoek.
ma 23 aug -   17:22  
Woninginbraken
Sint Annaland - In de nacht van zondag op maandag werd ingebroken in twee woningen in de Schoolstraat in Sint Annaland. Bij beide woningen werd een deur geforceerd waarna de benedenverdieping werd doorzocht. Ook werd uit allebei de woningen een bedrag van enkele honderden euro's gestolen.
ma 23 aug -   17:22  
Tas gestolen in horecabedrijf
Goes - Zondag tussen 17.30 en 19.00 uur werd in een horecabedrijf op het Da Vinciplein in Goes een tas gestolen. In de tas zaten een portemonnee met persoonlijke papieren, een gsm, een Mp4-speler en een horloge. De waarde van de gestolen goederen bedraagt enkele honderden euro's.
ma 23 aug -   17:20  
Bestuurder onder invloed betrapt
Vlissingen - In de Kasteelstraat in Vlissingen werd maandag om 01.30 uur een 34-jarige Vlissingse automobilist betrapt op rijden onder invloed. Een blaastest wees uit dat de man ongeveer 3 1/5x de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken had. Hij was tevens niet in het bezit van een geldig rijbewijs en zijn voertuig was onverzekerd. De Vlissinger werd bekeurd voor rijden zonder rijbewijs en rijden zonder geldige verzekering.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 23 aug -   00:40  
Melding autobrand was nep
westkapelle - Om 20:17 kwam de melding binnen dat er een auto in de brand zou staan. Bij aan komst van de brandweer westkapelle en Domburg ,bleek er geen brand te zijn . Maar een auto die vast stond op het land. Na dat de auto los was getrokken door een 4x4 kon de brandweer weer terug naar de kazerne.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 23 aug -   00:31  
Aanhouding voor aanranding en mishandeling
Renesse - Zondag rond 03.40 uur is op de Roelandsweg in Renesse een 27-jarige Vlissinger aangehouden. Hij wordt ervan verdacht een 17-jarig meisje uit Spijkenisse in een horecagelegenheid in die plaats onzedelijk te hebben betast. Toen het meisje hier iets van zei werd ze door hem in haar gezicht geslagen.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 22 aug -   15:57  
scooter in brand gestoken
Oost-Souburg - zondagmorgen is er een scooter in brand gestoken. Rond 01:53 uur kwam bij de meldkamer een melding binnen dat er aan de dongestraat in oost-souburg een brand woedde. Onbekende(n) hadden de scooter in brand gestoken. De gealarmeerde brandweer van oost-souburg was snel ter plaatse en kon de brand met een straal hoge druk blussen. De scooter is total loss. Getuigen kunnen zich melden op het politiebureau.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 22 aug -   15:41  
Wielrenner zwaargewond door aanrijding met tractor
Volgelwaarde - Zondagmorgen rond 10.50 uur vond op de Patrijzendijk in Vogelwaarde een ernstig ongeval plaats. Een groepje van ca. 18 wielrenners kwam vanaf de richting van de Havendijk gereden en reden in de richting van Hulster Nieuwlandsedijk. Een landbouwtractor met aanhangwagen en geladen met ca. 10 a 11 ton gerst kwam vanuit tegenovergestelde richting.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 22 aug -   15:39  
Aanhouding voor mishandeling
Sint Jansteen - Zondag rond 02.20 uur is op de Oude Drydijck in Sint Jansteen een 20-jarige man uit de gemeente Hulst aangehouden. De man was betrokken bij een vechtpartij. Hij is ingesloten.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 22 aug -   15:39  
BMW-cabriolet gestolen
Vlissingen - Zaterdagmiddag is vanaf de Burg. Van Woelderenlaan in Vlissingen een grijze BMW-cabriolet gestolen. Deze auto heeft een Engelse kentekenplaat; YE10DXA.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 22 aug -   12:17  
Flinke brand in hooiberg
Rilland - Vanochtend rond 06:00 uur werd de brandweer van Rilland opgepiept voor een bermbrand aan de Westelijke Schelde Rijnweg te Rilland. Het zou hier gaan om een bermbrand, maar wat er exact brandde was niet bekend. Hierop is de tankautospuit van Rilland ter plaatse gegaan en al snel bleek dat er 4 enorme hopen met hooi lagen, waarvan de grootste in brand stond. Hierop is meteen besloten de brand op te schalen naar middelbrand en de brandweer van Krabbendijke op te roepen. Bij aankomst van deze tankautospuit is direct begonnen om de watervoorziening aan te leggen en te kunnen beginnen met blussen. De bluswerkzaamheden zullen geruime tijd in beslag gaan nemen, omdat het hooi uit elkaar zal moeten worden gehaald en elk deel afzonderlijk zal moeten worden geblust. Inzet: Tas Rilland (4735), Tas Krabbendijke (4745) en personeelswagen Krabbendijke (4707)
za 21 aug -   16:06  
Ongeval N59, Zierikzee
Zierikzee - Gister avond iets voor half twaalf werden er twee Ambulances Diverse politie voertuigen en de wagen van de Huisartsenpost opgeroepen voor een ongeval op de N59 te Zierikzee. Terplaatse bleek er een man te zijn aangereden door een vrachtwagen hoe dit precies kon gebeuren wordt nog onderzocht door de Politie. De man is met ernstig letsel afgevoerd door de ambulance naar het Ziekenhuis. De vrachtwagen liep lichte schade op.
Gemaakt door: 112zeeland
za 21 aug -   11:03  
Verkeersongeval door onwelwording
Scherpenisse - Vrijdagmiddag vond op de Sluiswegeling in Scherpenisse een eenzijdig verkeersongeluk plaats doordat een 44-jarige tractorbestuurder uit Maurik onwel geworden was en de macht over zijn voertuig verloor. De tractor heeft daardoor een geparkeerde auto op de kop de tuin van een woning aan de Sluiswegeling in geduwd. De 44-jarige man is naar een ziekenhuis in Bergen op Zoom gebracht. De auto werd geheel vernield en de tractor raakte beschadigd.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 20 aug -   09:46  
Vechtpartij Markt, Goes
Goes - Naar aanleiding van een vechtpartij afgelopen nacht op de Markt in Goes zijn twee mannen van 24- en 49 jaar uit Apeldoorn aangehouden. Een 17-jarige inwoner uit de gemeente Goes deed aangifte van mishandeling.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 20 aug -   09:45  
Aanhouding voor plegen van vernielingen, Kruiningen
Kruiningen - In de nacht van woensdag op donderdag kregen agenten van de Zeeuwse politie de opdracht van de meldkamer om naar de Markt in Kruiningen te gaan waar een man door het lint zou gaan. Ter plaatse gekomen troffen zij een man aan die vernielingen aan het plegen was. De man, een 19-jarige inwoner van Kruiningen, had een fiets vernield, planten uit bloembakken getrokken, terrasmeubilair omvergegooid en een ruit van een personenauto vernield. Hij is ingesloten.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 20 aug -   09:45  
Ongeval met beknelling, IJzendijke
IJzendijke - Donderdagavond rond 21.30 uur vond op de N61 ter hoogte van Ijzendijke een ongeval plaats. Een 20-jarige automobiliste uit Axel reed in de richting van Schoondijke. Getuigen verklaarden dat zij plots naar de andere weghelft uitweek en daardoor in aanrijding kwam met een tegenligger, 42-jarige automobiliste uit Vlissingen. De vrouw uit Axel zat bekneld in haar auto. Beiden zijn met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd. Een 73-jarige automobilist uit Terneuzen, die achter de 20-jarige reed, kon een botsing net voorkomen. Hij heeft lichte schade opgelopen aan de autobumper.
Gemaakt door: 112zeeland
do 19 aug -   17:14  
Diefstal uit woning, Rilland
Rilland - Tussen woensdag 16.15 uur en vanmorgen 06.00 uur is ingebroken in een woning aan de Bathseweg in Rilland. Uit de woning is geluids- en beeldapparatuur weggenomen.
Gemaakt door: 112zeeland
do 19 aug -   17:13  
Rijden onder invloed, Aardenburg
Aardenburg - Donderdag om 02.50 ur is op de Eedeweg in Aardenburg een 32-jarige automobiliste uit Maldegem (B) aangehouden. De vrouw had bijna 3 maal de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken. Haar rijbewijs is ingenomen.
Gemaakt door: 112zeeland
do 19 aug -   17:13  
Rijden onder invloed, Sint Annaland
Sint Annaland - Donderdag rond 03.30 uur is op de Dorpsweg in Sint Annaland een 29-jarige automobilist uit de gemeente Tholen aangehouden. Hij had teveel alcohol gedronken en kreeg een rijverbod van 5 uur.
Gemaakt door: 112zeeland
do 19 aug -   17:11  
Inbraak in vakantiewoningen
Nieuwvliet - Woensdagmiddag is ingebroken in twee vakantiewoningen aan Het Gemaal in Nieuwvliet. Uit de woningen zijn GSM's, fotoapparatuur, sieraden en een geldbedrag weggenomen. De toegang is geforceerd.
di 17 aug -   20:41  
60 ton aluminium gestolen
Nieuwdorp - In de nacht van zondag op maandag is van een bedrijfsterrein aan de Luxemburgweg in Nieuwdorp aluminium gestolen. In totaal is ongeveer 60.000 kilo aluminium gestolen. Met een waarde van rond de 95.000 euro.
di 17 aug -   20:40  
Rijplaten gestolen
Oud-Vossemeer - Afgelopen weekend, in de nacht van zaterdag op zondag, zijn van een terrein aan de Zeedijk rijplaten gestolen. Het gaat om 38 rijplaten die een waarde hebben van tienduizenden Euro's.
di 17 aug -   20:37  
Woninginbraak in Vlissingen
Vlissingen - In de nacht van maandag op dinsdag werd ingebroken in een woning in de Palingstraat in Vlissingen. Men kwam binnen door het vernielen van een ruit. Uit de woning werden een gsm, enkele tientallen euro's en persoonlijke papieren gestolen.
di 17 aug -   10:42  
Auto in sloot na hevige regenval
Kruiningen - Maandagavond vond op de 1e Vlietweg in Kruiningen een eenzijdig verkeersongeval plaats. Een 47-jarige vrouw uit Yerseke verloor door de hevige regenval de macht over het stuur en de auto kwam daardoor in de sloot terecht. In de auto zaten in totaal vier personen waarvan, behalve van de bestuurster, geen gegevens bekend zijn.
di 17 aug -   10:41  
Woninginbraak in Koudekerke
Koudekerke - Maandag tussen 07:00 en 18:00 uur werd ingebroken in een woning in de Middelburgsestraat in Koudekerke. Nadat enkele ruiten vernield waren, werd de gehele woning doorzocht. Er werden een laptop en een navigatiesysteem gestolen. Het navigatiesysteem is later weer gevonden en aan de eigenaar teruggegeven.
di 17 aug -   10:40  
Gewonden na gasexplosie in tent
Noordwelle - In een tent op een camping in Noordwelle is maandag rond 17.30 uur een gasbusje van een kooktoestel ontploft. Hierbij raakten drie personen gewond. Toen de politie ter plaatse kwam, had het ambulancepersoneel de drie gewonden inmiddels ingeladen. Het bleek dat er een gasbusje van het kookstel in de tent verwisseld was en dit was even later ontploft.
ma 16 aug -   20:02  
Getuigen gezocht na mishandeling van jongeman (19)
Terneuzen - In de nacht van zaterdag op zondag rond 01.00 uur is in de Axelsestraat in Terneuzen een 19-jarige jongen uit Axel zodanig mishandeld dat hij een scheur in zijn trommelvlies heeft opgelopen. De jongen fietste in gezelschap van zijn vriend over bovengenoemde straat toen ze, zonder dat daar enige reden voor was, werden belaagd door een groepje jongeren.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 16 aug -   18:34  
autobrand Wolphaartsdijk
Wolphaartsdijk - Het korps Wolphaartsdijk kreeg tegen 21.00 uur een melding binnen van een autobrand. Ter plaatse bleek er een lelijk eendje in de brand te staan, de autobrand was snel onder controle. De oorzaak is waarschijnlijk een mankement van de auto omdat het rijdend is gebeurd. Er zijn geen gewonden gevallen.
ma 16 aug -   07:31  
Aan lager wal bij Yerseke
Yerseke - Gister avond is de reddingboot Jan van Engelenburg voor de tweede keer die dag uitgevaren voor een schip aan de grond. Deze keer werden wij naar de Oosterschelde geroepen. Op het Damse strandje bij Yerseke , was een motor kruiser de 'Irvana' gestrand. Door motorstoring waren zij aan lagerwal terecht gekomen. Een bergingsbedrijf uit de buurt was ook ter plaatse gegaan. Maar zij konden niet meer bij het scheepje komen.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 15 aug -   20:54  
Auto in de sloot bij Aagtekerke
Aagtekerke - Zondagavond zijn de inzittende van een personenauto met de schrik vrijgekomen nadat de auto waarin zij zaten in de sloot belande.De vrouw reed met haar auto over de Roosjesweg vanuit Domburg richting Aagtekerke toen zij rond 18:20 uur door nog onbekende oorzaak in een bocht rechtdoor reed.De auto reed over het fietspad en belande op zijn zijkant in de sloot.
zo 15 aug -   19:52  
Jacht aan de grond bij Ossenisse
Ossenisse - Van middag zo rond vier uur is de bemanning van de reddingboot Jan van Engelenburg opgeroepen voor een vaartuig aan de grond met prioriteit 1 het betrof de motor kruiser 'Nicolas'.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 15 aug -   19:02  
water overlast in tunneltje
Vlissingen - De brandweer van Vlissingen is zaterdagavond gealarmeerd voor wateroverlast in de Weijevlietweg in Vlissingen. Door korte hevige regenval steeg het water in de tuneltje tot 25 centimeter. De brandweer van vlissingen heeft met een pomp de tunnel leeg ge pompt. Toen de tunnel leg was heeft een monteur naar de pomp in de tunnel gekeken maar die werkte nog, maar kon het vele water van de regen niet verwerken.
zo 15 aug -   18:56  
Meisje vliegt tegen strandhuisje
Domburg - Dezelfde middag werd het kust-hulpverleningsvoertuig om 15:00 uur opgeroepen voor ambulance assistentie bij strandpaviljoen de 7-golven bij Domburg. Een Duits meisje was met een vlieger door de harde wind tegen een strandhuisje gevlogen en had waarschijnlijk haar bovenbeen gebroken. Samen met de ambulance ter plekke assistentie verleend en het slachtoffer met het kust-hulpverleningsvoertuig overgebracht naar ambulance vanwaar ze verder werd vervoerd naar het ziekenhuis in Goes.
zo 15 aug -   18:54  
KNRM rukt uit voor vuurpijl
Westkapelle - Zondagmorgen om 04:30 werd de reddingboot Uly gealarmeerd voor een vuurpijl die was waargenomen. De melding kwam van twee verschillende personen; een Duitse toerist had een vuurpijl boven zee waargenomen en de bemanning van de zandzuiger Rio inkomende via het Oostgat had dezelfde pijl waargenomen.
zo 15 aug -   18:51  
Harde wind zorgt voor overlast
Middelburg - Vanmiddag heeft de brandweer op diverse plaatsen hulpverlening gedaan. Dit kwam door de harde wind. In Burgh-Haamstede werd assistentie gevraagd van de brandweer op de Dapperweg daar lag een boom op de weg. De brandweer was snel ter plaatse en heeft de weg vrij gemaakt. En ook in Noordwelle was er stormschade, daar dreigde een boom om te vallen. Deze is uit voorzorg omgezaagd om eventuele problemen te voorkomen.
zo 15 aug -   18:47  
Paard verwond kinderen
Renesse - Zaterdag rond 20:45 uur zijn in de Hogezoom in Renesse drie kinderen gewond geraakt door een geschrokken paard. Het paard was door een 13-jarig meisje uit Duitsland uit zijn stal gehaald voor een wandeling. Toen het meisje het paard liet aaien schrok het dier ergens van en sprong vervolgens bovenop drie Duitse meisjes van 4, 12 en 14 jaar.
zo 15 aug -   17:19  
Fietser lichtgewond na aanrijding
Zuiddorpe - Zaterdag rond 14:30 uur is op de Blijpolderseweg in Zuiddorpe een fietser gewond geraakt na een aanrijding met een personenauto. Zowel de automobilist als de fietser reden op de Provinciale weg komende vanuit Axel.
zo 15 aug -   17:17  
Vrouw berooft op de markt
Vlissingen - In Vlissingen is zaterdag tussen 11.15 uur en 11.30 uur een vrouw beroofd van haar portemonnee in de Coosje Buskenstraat. De 48-jarige vrouw uit Goes stond met haar portemonnee in haar hand te wachten bij een marktkraam toen een persoon, gekleed in een zwart vest met capuchon over het hoofd, haar portemonnee uit haar hand griste en verdween via de Noordzeestraat richting Schutterijstraat.
zo 15 aug -   17:16  
Vergiftigde etensresten gevonden
Zaamslag - Bij de politie kwam zaterdag de melding binnen dat in Zaamslag in de Koepoortstraat en in omgeving vergiftigde etensresten zijn gevonden. Bij aanraking voelden volgens de meldster de etensresten, kaas en gehakt, branderig aan. Dit kan gevaar opleveren voor dieren die in daar rondlopen.
zo 15 aug -   17:15  
Pony's 'geknipt en gevoederd'
Rilland - Vorige week, tussen zondag 8 augustus en woensdag 11 augustus zijn door onbekende(n) van enkele pony's het haar van de manen, staart en benen afgeknipt. De 6 Shetland minipony's liepen in een wei aan de Kapucijnenweg in Rilland. Volgens de gedupeerde eigenaar worden de pony's ook vaak gevoederd waardoor ze ziek worden of dood zijn gegaan.
za 14 aug -   23:52  
KNRM helpt gestrand jacht
Neeltje-Jans - Zaterdagmorgen om kwart voor twaalf werd de reddingboot Harder van station Neeltje Jans opgeroepen voor hulp aan een gestrand jacht. Het 12 meter lange kajuitzeiljacht "Friendship" uit Nuenen, was met drie opvarende even buiten de haveningang van Roompot Marina op de Oosterschelde, net buiten de betonning gekomen en gestrand.
za 14 aug -   20:36  
Auto botst op lantaarnpaal
Middelburg - Vanavond is er een personenauto op een lantaarnpaal gebotst aan de Seissingel te Middelburg. Hoe het ongeval heeft plaats kunnen vinden is onbekend bij het ongeval zijn geen gewonden gevallen. Bergingsbedrijf Kuzee heeft het voertuig weggesleept.
Gemaakt door: 112zeeland
za 14 aug -   20:15  
Zwaar onder invloed, Bruinisse
Bruinisse - Op de Nijverheidsweg in Bruinisse is zaterdag om 01.20 uur een 21-jarige man uit de gemeente Schouwen Duiveland met zijn auto tegen een stalen container aangereden. Na de melding van passanten gingen agenten ter plaatse. Ze troffen de auto aan met daarin op de achterbank de bestuurder. De man was zwaar onder invloed en was op de achterbank in slaap gevallen.(niet gewond) De auto was helemaal afgesloten en was door de aanrijding niet meer open te krijgen. Na hard kloppen werd de bestuurder wakker en uiteindelijk kon hij een raampje open krijgen en hierdoor naar buiten klimmen. Een blaastest wees uit dat hij bijna 5 maal de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken. Zijn rijbewijs is ingenomen en proces verbaal is opgemaakt.
Gemaakt door: 112zeeland
za 14 aug -   20:15  
Niet op de weg gelet, Cadzand
Cadzand - Afgelopen nacht rond 01.00 uur is op de Boulevard de Wielingen in Cadzand een 16-jarige fietser uit Tilburg gewond geraakt. De jongen was, terwijl hij aan het fietsen was, met zijn GSM aan het spelen. Hij lette even niet op de weg en reed tegen een lantaarnpaal aan. Hij liep een flinke hoofdwond op en is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
Gemaakt door: 112zeeland
za 14 aug -   20:14  
Aanhoudingen voor bezit drugs, Goes
Goes - Afgelopen nacht zijn in Goes drie mannen aangehouden voor het in bezit hebben van drugs. Agenten zagen dat de mannen op de Markt aan het 'handelen' waren en spraken hen hierop aan. Hierbij nam één van hen de benen, rende via de Vuilstraat naar de Grote Kade en sprong in het water. Tussen de boten is de man, een 32-jarige Amsterdammer, aangehouden. De twee anderen, beiden Goesenaars van 14- en 39-jaar zijn op de Markt aangehouden. De Amsterdammer en de 39-jarige Goesenaar zijn in verzekering gesteld. De 14-jarige jongen is na verhoor in vrijheid gesteld. Ze waren in het bezit van een aantal zakjes cocaine.
Gemaakt door: 112zeeland
za 14 aug -   20:12  
Container in brand
Oostkapelle - Afgelopen nacht is een container die naast strandpaviljoen 'De Piraat' in Oostkapelle stond volledig uitgebrand. De brandweer heeft de strandtent kunnen redden maar de container is volledig uitgebrand. Een schadebedrag is niet bekend. De politie heeft de zaak in onderzoek.
za 14 aug -   13:24  
Brandweer uitgerukt voor boilerbrand
Middelburg - De vrijwilligers van de post President Rooseveltlaan zijn vanmiddag uitgerukt voor een brandmelding aan de Herengracht te Middelburg. Omstreeks 12:30uur kwam de melding binnen bij de alarmcentrale die daarop direct tankautospuit (4535) onder prioriteit 1 naar het bovenstaande adres stuurde.
za 14 aug -   00:43  
Quad gestolen op de Brouwersdam
Scharendijke - Op de Brouwersdam is vrijdagmiddag een quad gestolen. De eigenaar had zijn voertuig rond 17:00 uur geparkeerd ter hoogte van een duinovergang bij een strandtent. Achterop zat een wit/zwarte valhelm aan een slot gemonteerd. De quad stond geparkeerd tussen enkele auto's.
vr 13 aug -   20:10  
Caravan geschaard op de A58
Arnemuiden - Op de A58 ter hoogte van Arnemuiden is vrijdag rond 16.00 uur een auto met caravan geschaard. Vermoedelijk kreeg de caravan een klapband waardoor de combinatie begon te slingeren en de caravan op zijn kant belandde. Uiteindelijk kwam de combinatie tegen de rijrichting in tot stilstand op de rechter rijstrook. Bij het ongeluk raakte niemand gewond.
vr 13 aug -   20:09  
Kop-staartbotsing op de Schroeweg
Middelburg - Op de Schroeweg vond vrijdag rond 15.30 uur een kop/staartbotsing plaats tussen twee auto's. Beide voertuigen kwamen vanaf de A58 en reden achter elkaar richting de rotonde. Toen een 26-jarige Oost-Souburgse moest remmen voor het stilstaande verkeer kon de auto achter haar, bestuurd door een 47-jarige Vlissingse, niet meer op tijd remmen. Een aanrijding was het gevolg.
vr 13 aug -   20:08  
Dronken vrouw aangehouden
Vlissingen - Door de politie is vrijdagmiddag een 59-jarige vrouw uit Kapelle aangehouden. De vrouw was op de Paauwenburgweg in Vlissingen met haar auto tegen een paaltje gereden en vervolgens doorgereden.
vr 13 aug -   20:07  
Fietser (80) aangereden op rotonde
Goes - Een 80-jarige Goesenaar is vrijdag rond het middaguur ten val gekomen nadat hij was aangereden door een bestelauto. De fietser kreeg op de rotonde Oost-Westplein geen voorrang van de bestelauto, die werd bestuurd door een 46-jarige plaatsgenoot. Bij de aanrijding die volgde, kwam de fietser ten val. Hij werd met onbekend letsel voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis in Goes.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 13 aug -   19:18  
brandweer redt stier uit de sloot
Yerseke - Vanmiddag om 12.42 kreeg de 4748 brandweer Yerseke een melding dat er aan de Vlakeweg een stier in de sloot stond daar aangekomen bleek de stier tot aan zijn lippen in de sloot te staan,door het snelle handelen van de brandweerlieden stond de stier weer snel op het droge en kon zich weer bij de andere stieren voegen. Na een klein half uur kon de brandweer terug keren naar de kazerne.
vr 13 aug -   16:18  
Drugshandelaar aangehouden op de A58
Kapelle - Door de politie is donderdagavond een 54-jarige Terneuzenaar aangehouden. Dit gebeurde op de A58 ter hoogte van Kapelle. In de auto van de man troffen agenten 2,5 kilo softdrugs aan. De politie kwam de man op het spoor na een rechtshulpverzoek van de Belgische politie. Die had informatie gekregen dat de Terneuzenaar mogelijk zou handelen in verdovende middelen.
vr 13 aug -   12:03  
Dozen snoep gestolen
Middelburg - Bij een inbraak in een horecapand aan de Kanaalweg in Middelburg is in de nacht van donderdag op vrijdag snoep gestolen. Rond 05.00 uur kwam bij de politie een melding binnen van een inbraak. Toen de politie en de eigenaar ter plaatse waren, bleek dat de inbreker(s) vijf dozen snoep mee hadden genomen ter waarde van enkele tientallen euro's.
vr 13 aug -   12:02  
Fontein gestolen uit tuin
Oud-Vossemeer - Uit de tuin van een woning aan de Prins Mauritsstraat in Oud-Vossemeer is in de nacht van donderdag op vrijdag onder andere een fontein weggenomen. De bewoners werden wakker van een geluid en keken uit het raam. Zij zagen dat twee mannen hun fontein in een auto laadden. De bewoners riepen hierop hun hond en gingen naar buiten, maar waren net te laat. Ze zagen de auto wegrijden. Later merkten zij dat er ook een aantal bloembakken uit hun tuin verdwenen waren.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 13 aug -   11:25  
.
Domburg - .
vr 13 aug -   09:51  
Jongeren willen Duitsers beroven
Nieuwvliet - Vier Duitse jongens zijn donderdagavond omstreeks 22.30 uur slachtoffer geworden van een poging tot beroving in Nieuwvliet. De Duitse jongens zaten op een bankje aan de Molenweg in Nieuwvliet. Ze zagen een Nederlandse auto stoppen. Daaruit stapten vijf jongens. Deze Nederlandse jongens kwamen dreigend op de Duitse jongens af.
vr 13 aug -   09:50  
Bromfietser gaat onderuit voor agent
Goes - Een 18-jarige man uit Goes is in de nacht van donderdag op vrijdag omstreeks 02.00 uur zijn rijbewijs kwijtgeraakt. Hij reed op zijn bromfiets op de Ringbaan West toen hij vlak voor een agent ten val kwam. De agent vermoedde dat er alcohol in het spel was en liet de man een blaastest doen. Daaruit bleek dat hij inderdaad had gedronken, bijna zes keer teveel. Zijn rijbewijs werd ingevorderd.
vr 13 aug -   09:49  
Inbraak in horecagelegenheid
Middelburg - In een horecagelegenheid aan de Langeviele in Middelburg is in de nacht van donderdag op vrijdag ingebroken. De eigenaar merkte dat rond 05.30 het alarm af ging. Toen hij een kijkje ging nemen in zijn zaak, zag hij dat er was ingebroken. Het is nog onbekend wat er precies is weggenomen.
vr 13 aug -   09:48  
Inbraak in woning
Zierikzee - In een woning aan de Julianastraat in Zierikzee is donderdag tussen 22.30 en 23.00 uur ingebroken. De bewoners verlieten hun woning en kwamen even later weer terug. Eenmaal terug in hun huis, hoorde de bewoners op de bovenverdieping een geluid. Toen ze een kijkje gingen nemen, bleek dat er was ingebroken. Een tas met daarin contant geld werd weggenomen.
do 12 aug -   22:58  
Open avond KRNM Westkapelle
Westkapelle - De zomerperiode is een drukke periode voor de KNRM. De meldingen die binnenkomen zijn heel verschillend. De ene keer een motorjachtje met stuur/motor problemen, een andere keer een zeiljacht met gebroken mast. Gelukkig valt het vaak mee maar toch proberen we binnen acht minuten weg te varen. Zo verteld Bob Scheiberlich van Reddingsstation Westkapelle tijdens een van de openavonden die deze zomer worden georganiseerd. Het houden van openavonden begon een aantal jaar terug.

Toen stelden we ons boothuis open voor publiek tijdens onze oefenavonden. Tegenwoordig is er zo veel belangstelling dat we daarom tijdens deze openavonden een show weggeven, met als doel dat de mensen ons steunen en redder aan de wal worden.
do 12 aug -   21:40  
Jongeren stelen verkeersbord
Middelburg - Afgelopen nacht zijn op de Middelburgsestraat in Koudekerke vier jongeren aangehouden voor het stelen van een verkeersbord op de Noordweg in Middelburg. De jongeren in de leeftijd van 18 en 19 jaar en afkomstig uit Tilburg en Maastricht hadden het bord uit de grond getrokken en in de kofferbak van hun auto gelegd. Ze zijn na verhoor heengezonden.
do 12 aug -   21:37  
bromfietser en auto in botsing
Burgh-Haamstede - Donderdagmiddag rond 13:00 uur zijn op de Zandweg in Burgh-Haamstede een bromfietser en een automobilist met elkaar in aanrijding gekomen. Een 61-jarige automobilist uit die plaats reed over de N57 komende uit de richting van de Oosterscheldekering.
Gemaakt door: 112zeeland
do 12 aug -   20:13  
Reddingboten Koopmansdank en Uly bieden hulp
Westkapelle - De KNRM reddingboot Koopmansdank werd woensdagmiddag twee keer opgeroepen voor hulpverlening. Om kwart voor vijf kwam de eerste melding voor het reddingstation Neeltje Jans. De reddingboot was nodig voor een vaartuig met stuur en motorproblemen. Dat bleek te zijn een motorjacht genaamd Bomby uit IJmuiden, welke met twee personen aan boord onderweg was van Zeebrugge naar Amsterdam. Ter hoogte van het Brouwerhavensegat kreeg hij motorproblemen en ging voor anker. De reddingboot zocht hem op en wilde hem naar de loswal bij de Roompotsluis brengen.
Gemaakt door: 112zeeland
do 12 aug -   20:08  
7e editie HV Cadzand
Cadzand - De 7e editie van HV Cadzand was weer een groot sucses, de HV dag werd gehouden bij het KNRM station Cadzand en op het naburige strand. Er werden diverse demonstraties gegeven zoals vlam in de pan, redding uit zee, grote brand in de kelder van een hotel en slachtoffer bevrijden uit een auto.
Gemaakt door: 112zeeland
do 12 aug -   17:47  
grote zoekaktie Westenschouwen
Westenschouwen - Woensdagmiddag is er een grote zoekactie geweest op het strand van Westenschouwen. Bij de reddingsbrigade Jan van Renesseweg van Westenschouwen kwam een man met de melding dat er 500m in de zee een persoon was gesignaleerd die vervolgens onder water verdween, een paar seconden later kwam er een mevrouw met hetzelfde verhaal waardoor de reddingsbrigade om 15:25 uur direct in actie kwam door middel van een grote zoekactie op het water.
do 12 aug -   12:24  
Getuigen gezocht na valpartij
Terneuzen - De politie is op zoek naar getuigen bij een valpartij op dinsdag 10 augustus aan de Guido Gezellestraat in Terneuzen. Hierbij raakte een 15-jarig meisje uit Terneuzen gewond. Die avond werd om 19:52 het meisje op het fietspad langs de Guido Gezellestraat, dichtbij de Oude Vaart, op de grond aangetroffen.
do 12 aug -   12:22  
3 rijbewijzen ingevorderd
Middelburg - In de nacht van woensdag op donderdag zijn een aantal rijbewijzen ingenomen omdat bestuurders teveel hadden gedronken. Een 28-jarige man uit de gemeente Beveren (B) raakte omstreeks 01.15 uur zijn rijbewijs kwijt. Agenten hielden de automobilist staande in de Gentsestraat in Hulst voor een alcoholcontrole. Bij de blaastest bleek dat de beginnend bestuurder bijna 4,5 keer teveel had gedronken.
do 12 aug -   12:21  
Spookrijder gewond bij ongeval
Terneuzen - In de nacht van woensdag op donderdag omstreeks 03.20 uur heeft een Belgische automobilist een eenzijdig ongeluk veroorzaakt in Terneuzen. Hij reed met zijn auto op de verkeerde kant van de weg in de Guido Gezellestraat. De 32-jarige man uit Ninove (B) raakte vervolgens een stoeprand op de rotonde tussen de Guido Gezellestraat en de Rooseveltlaan waarna hij een lantaarnpaal en verkeersbord omver reed.
do 12 aug -   12:20  
Inbreker aangehouden
Renesse - Door de politie is woensdagmiddag een 46-jarige Pool aangehouden voor inbraak in een vakantiewoning op een camping in Renesse. Omstreeks 14.45 uur was melding gedaan dat personeel van een camping achter een man aan rende die had ingebroken in een vakantiehuis. Bij de inbraak was een fotocamera weggenomen.
do 12 aug -   12:20  
Insluiper doet zich voor als agent
Tholen - Tijdens een inbraak in een woning aan de Abraham Crijnssenstraat heeft een insluiper zich voorgedaan als politieagent. De bewoonster werd woensdag rond 02.00 uur wakker van gestommel in haar woning.
do 12 aug -   00:27  
Weer uitruk KNRM Hansweert
Hansweert - Vanavond is reddingboot Jan van Engelenburg van reddingstation Hansweert uitgerukt voor een boot met mogelijk stuur/motor problemen.

Na een vlotte uitruk en enige zoekslagen te hebben gedaan mocht de Jan van Engelenburg van de kustwacht terug keren naar het reddingstation. De boot met stuur/motorproblemen was al opgepikt door een bergingsvaartuig.
wo 11 aug -   23:29  
Oproep medische evacuatie tijdens actie
Neeltje-Jans - Woensdagavond 11 augustus om 18.30 uur werd de reddingboot Uly (West-Kapelle) opgeroepen voor een boot met motorstoring. Na inmelden bleek dat het een motorboot betrof die voor de kop van Schouwen ten anker was gegaan. De eerste assistentie was verleend door de reddingboot Koopmansdank van station Neeltje-Jans maar deze werd plotseling weggeroepen voor een medische evacuatie van een Fillipijnse opvarende van een tanker die van een ladder was gevallen.
wo 11 aug -   23:13  
Inbreker betrapt
Yerseke - Bij een inbraak in een bedrijfspand aan het Kerkplein is vannacht een inbreker op heterdaad betrapt door de politie. Het gaat om een 38-jarige man uit Sprang-Capelle. Bij de meldkamer van de politie kwam tegen 03.00 uur een melding binnen dat er werd ingebroken in het betreffende pand.
wo 11 aug -   23:12  
Auto over de kop
Terneuzen - Dinsdagavond rond 22.15 uur is in de Bachlaan in Terneuzen een 34-jarige automobilist uit die plaats tegen een geparkeerde auto gereden. De man kwam met de schrik vrij ondanks dat zijn auto op z'n kop terechtkwam. Zowel de geparkeerde auto, als de auto van de Terneuzenaar, moesten worden weggesleept.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 11 aug -   16:12  
HulpVerleningsDag
Cadzand - de HulpVerleningsDag, kortweg HVDag Cadzand, is een gezamenlijke oefening van 15 hulpdiensten. Het is ook een indrukwekkende demonstratiedag voor het publiek. Ruim 150 vrijwilligers tonen hun vaardigheden op het gebied van hulpverlening en communicatie. De medewerking van Belgische en Duitse hulpdiensten maken de HVDag Cadzand internationaal. Hulpverleningsdag Cadzand 2010 11 augustus bij het boothuis van de KNRM te Cadzand-Bad
wo 11 aug -   10:23  
Vrouw gooit met blaasapparaat
Ijzendijke - Een 59-jarige automobiliste uit België weigerde dinsdagochtend omstreeks 06.30 uur een blaastest door het apparaat tegen de voorruit van een politieauto te gooien. Agenten zagen de vrouw in haar auto zitten aan de Willemsweg in Ijzendijke.
wo 11 aug -   10:22  
Dronken man rijdt voortuin in
Heinkenszand - Een 64-jarige man uit de gemeente Borsele is in de nacht van maandag op dinsdag zijn rijbewijs kwijtgeraakt nadat hij teveel had gedronken. De man reed omstreeks 01.30 uur met zijn auto in een voortuin aan het Clara's Pad in Heinkenszand.
di 10 aug -   23:18  
Rijbewijs ingevorderd na hardrijden
Hoofdplaat - Dinsdag rond 16.30 uur werd op de Oostlangeweg in Hoofdplaat het rijbewijs ingevorderd van een 32-jarige Terneuzense automobilist. De man werd tijdens de video-surveillance betrapt toen hij vanuit Hoofdplaat in de richting van Nummer Zeven reed. Hij reed met een gecorrigeerde snelheid van 118 km/h. Op de Oostlangeweg geldt een maximumsnelheid van 60 km/h.
di 10 aug -   23:18  
Inbraak in kantine
Koewacht - In de nacht van maandag op dinsdag werd ingebroken in de kantine van een sportvereniging in Koewacht. Om binnen te komen werd een tussendeur naar de kantine opengebroken en er werden uit de kassa enkele tientallen euro's gestolen.
Gemaakt door: 112zeeland
di 10 aug -   18:55  
Gewapende overval in Oost-Souburg
Oost-Souburg - In de nacht van zondag 8 op maandag 9 augustus jl., omstreeks 00.30 uur, zijn twee mannen op een zeer grove wijze overvallen bij een pinautomaat in de Kanaalstraat in Oost-Souburg. De slachtoffers stonden met hun auto geparkeerd bij het pinapparaat. Een van hen is uit de auto gestapt met de bedoeling om te gaan pinnen. Hij is vervolgens door drie, tot nu toe onbekende mannen, met veel geweld geslagen en bedreigd met wapens. Het tweede slachtoffer schoot het eerste slachtoffer te hulp en is vervolgens ook zwaar mishandeld. De daders zijn na hun daad in de auto van de slachtoffers weggereden. De slachtoffers zijn naar het ziekenhuis gebracht om hun wonden te laten behandelen. Zij zijn inmiddels weer thuis.
Gemaakt door: 112zeeland
di 10 aug -   18:53  
Politie zoekt getuigen van inbraak, Axel
Axel - Politie Zeeland zoekt getuigen van inbraak in de shop van een benzinestation aan de Buthdijk in Axel. De inbraak vond plaats dinsdag om 04.15 uur. Uit de shop werd niets weggenomen, wel werden de deuren beschadigd en vernield. Mensen die iets bijzonders hebben gezien op dinsdag 10 augustus rond 04.15 uur (op dit tijdstip ging het alarm af), bij het benzinestation worden verzocht contact op te nemen met het politiebureau of te bellen naar 0900-8844.
Gemaakt door: 112zeeland
di 10 aug -   18:52  
Inbraak in horecabedrijf in Zierikzee
Zierikzee - In de nacht van zondag op maandag werd ingebroken in een horecabedrijf op het Havenplein in Zierikzee. Uit het bedrijf werden enkele honderden euro's weggenomen.
ma 9 aug -   22:58  
Woninginbraak
Middelburg - Maandag tussen 14:30 en 18:30 uur werd ingebroken in een woning in de Roozenburglaan in Middelburg. Er werd een deur geforceerd en er werden verschillende kasten doorzocht. Uit de woning werden een foto- en een videocamera plus een geldbedrag gestolen.
ma 9 aug -   22:57  
Inbraken in caravans
Renesse - Maandag werden op een camping aan de Hoogenboomlaan in Renssse twee caravans opengebroken. Er werd een raam geopend en binnen werd alles doorzocht. Uit beide caravans werd een onbekend geldbedrag gestolen.
ma 9 aug -   22:57  
Fietsers in botsing
Kruiningen - Op de 1e Vlietweg in Kruingen kwamen maandagmiddag twee vrouwen op de fiets met elkaar in botsing. De vrouwen van 73 en 77 jaar, beiden uit Krabbendijke, waren samen op de fiets onderweg. De 77-jarige vrouw wilde afslaan richting een fruitkraam aan de 1ste Vlietweg, maar de 73-jarige reed rechtdoor.
ma 9 aug -   22:56  
Winkeldiefstal in kledingwinkel
Goes - In een kledingwinkel in de Lange Vorststraat in Goes werden maandagmiddag twee 17-jarige meisjes uit de gemeente Goes aangehouden door het personeel en overgedragen aan de politie. De meisjes wilden met gestolen kleding de winkel verlaten, maar bij het zien van het personeel hebben ze de kleding in een hokje gelegd.
ma 9 aug -   22:55  
100 kilometer te hard
Wolphaartsdijk - Op de Muidenweg bij Wolphaartsdijk werden maandagmiddag de rijbewijzen van twee Middelburgse motorrijders van 23 en 25 jaar ingevorderd, omdat ze veel te hard reden. Er werden snelheden gemeten van 149 tot zo'n 180 km/h. Op de Muidenweg geldt een maximumsnelheid van 80 km/h.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 9 aug -   22:37  
Verkeersongeval in Lewedorp
Lewedorp - Op de kruising Postweg / Oude Kraaijertsedijk in Lewedorp kwam maandagmiddag een 50-jarige motorrijder uit Goes ten val nadat hij was uigeweken voor een 79-jarige plaatsgenote op de fiets. De vrouw wilde op de fiets Postweg oversteken en zag motorfiets over het hoofd. De man remde, week naar links uit en kwam hierbij ten val. Of hij letsel heeft opgelopen is onbekend. De vrouw bleef ongedeerd.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 9 aug -   22:33  
Vrouw door fietser geslagen
Westkapelle - Op de Grindweg in Westkapelle is maandag tussen 18.30 en 19.00 uur een 65-jarige vrouw uit de gemeente Veere door een onbekende man enkele keren op het hoofd geslagen. De vrouw reed op haar scootmobiel over het fietspad in de richting van Zoutelande. Uit tegenovergestelde richting kwamen vier fietsers. De vrouw in de scootmobiel gebaarde dat de fietsers een beetje opzij moesten, omdat zij al heel dicht tegen de berm reed. Echter de fietsers riepen dat de vrouw opzij moest en één van de fietsers zette zijn fiets toen dwars op het fietspad.