Selecteer per datum:

Gemaakt door: 112zeeland
ma 29 jan -   11:12  
Man (21) overlijdt na aanrijding op snelweg A58
goes - A58 / Goes - Een 21-jarige man uit Kapelle overleed zondagavond 28 januari bij een verkeersongeval op de A58 in Goes. Een andere inzittende, een 21-jarige man uit ’s-Gravenpolder, werd voor verdere behandeling met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De politie doet onderzoek naar de toedracht en roept getuigen op zich te melden.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 28 jan -   20:52  
ongeval met twee auto`s op rijksweg kapelle
Kapelle - Kapelle - op de rijksweg bij Kapelle is zondagavond rond 20.42uur een ongeval gebuurd. Bij het ongeval waren twee auto`s betroken. Een van de auto`s kwam in de sloot terecht. Er raakte een persoon gewond . Alle twee auto`s moesten ge takelt worden. Van wegens de schade. De weg is enige tijd dicht geweest tot dat alles opgeruimd is. De weg was een uur later weer vrij voor gebruik
Gemaakt door: 112zeeland
zo 28 jan -   09:20  
bestuurders onder invloed van drugs en van alcohol betrap tijdens verkeerscontrole
Vlissingen - Vlissingen - Tijdens een integrale verkeerscontrole in Vlissingen bleken zaterdagavond en -nacht twee bestuurders te veel alcohol op te hebben. Opvallend genoeg werden er vijf betrapt op het rijden onder invloed van drugs.
Gemaakt door: 112zeeland
za 27 jan -   08:41  
Agenten gewond bij twee verschillende geweldsincidenten
Vlissingen/ Middelburg - Vlissingen - Bij twee verschillende incidenten in Vlissingen en Middelburg zijn vrijdagavond en nacht twee agenten gewond geraakt omdat de verdachte zich tegen hen keerde
Gemaakt door: 112zeeland
vr 26 jan -   15:28  
Uithalers Nieuwdorp vermoedelijk aangestuurd door Rotterdammer
Nieuwdorp - Vlissingen/Rotterdam - De Zeehavenpolitie heeft in samenwerking met de politie Rotterdam een man uit die plaats aangehouden voor het ronselen en aansturen van uithalers in de haven van Vlissingen-Oost.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 26 jan -   11:04  
Politie lost waarschuwingsschoten
goes - Goes - Naar aanleiding van een melding dat een persoon met vuurwapen zou rondlopen op het station in Goes, zijn er drie verdachten aangehouden. De politie doet onderzoek naar wat er zich heeft plaatsgevonden.
Gemaakt door: 112zeeland
do 25 jan -   19:52  
Overval op aldi Middelburg
middelburg - Middelburg - Even rond 19.45 uur is de aldi aan het Westerscheldeplein in Middelburg overvallen.
Gemaakt door: 112zeeland
do 25 jan -   10:37  
Aanhouding in onderzoek naar brandstichting
middelburg - Middelburg - In het onderzoek naar een brandstichting hebben agenten dinsdagavond 23 januari een 18-jarige Vlissinger aangehouden. Het onderzoek gaat door, op beelden die de politie eerder heeft vrijgegeven zijn in totaal drie personen te zien.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 24 jan -   13:20  
flink ongeval op Bernhardweg in ’s Gravenpolder
s Gravenpolder - Gravenpolder -Even rond een uur vont er een hevige aanrijding plaats op de Bernhardweg in ’s Gravenpolder. Bij deze aanrijding was een personenauto en twee vrachtwagens betroken. De twee vrachtwagens piepen flinke schade op. De hulpdiensten die met spoed terplatsen kwamen hoefde niet ik Aktie te komen, er raakte zo ver bekent niemand gewond. Maar de ravage was flink. Hoe het ongeval kon gebeuren is nog een raadsel de politie doet nog verder onderzoek. Hier voor is de weg nog enige tijd dicht.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 24 jan -   13:18  
Oplichter van bejaarden aangehouden
vlissingen,kapelle - Middelburg, Bergen op Zoom - De politie in Zeeland heeft in een onderzoek naar bankhelpdeskfraude dinsdag 23 januari een 19-jarige verdachte uit Bergen op Zoom aangehouden. Uit naam van een bank haalde hij bankpassen op bij bejaarde slachtoffers. In totaal heeft hij voor een bedrag van 69.320 euro buit gemaakt, daarnaast nam hij van verschillende slachtoffers ook sieraden mee.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 24 jan -   10:11  
man aangehouden voor brand in woning
Vlissingen - Vlissingen - De politie heeft dinsdag 23 januari 2024 een 48-jarige man aangehouden op verdenking van brandstichting in zijn woning. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van de brand.
Gemaakt door: 112zeeland
di 23 jan -   10:08  
Vrouw aangehouden na steekincident
Terneuzen - Terneuzen - Een 29-jarige vrouw is maandagavond aangehouden omdat ze kort daarvoor haar vriend met een mes in zijn been had gestoken.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 22 jan -   16:27  
Opnieuw drietal aangehouden in havengebied
nieuwdorp - Nieuwdorp - De politie heeft maandag 22 januari 2024 omstreeks 11.00 uur in samenwerking met de Douane op een haventerrein in Nieuwdorp drie mannen aangehouden die daar zich op verdachte wijze ophielden. Het gaat vermoedelijk om zogenaamde ‘uithalers’, die op zoek waren naar drugs. De verdachten zijn een 39-jarige Colombiaan, een 29-jarige Rotterdammer en een 36-jarige man uit Terneuzen. Zondagmorgen werden in Ritthem ook al vijf soortgelijke arrestaties verricht.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 21 jan -   21:43  
Vijftal aangehouden in havengebied
Nieuwdorp - Laatst gewijzigd op: 21-01-2024 | 21:43 Nieuwdorp - Medewerkers van de politie en de Koninklijke Marechaussee hielden in de vroege ochtend van zondag 21 januari op de Europaweg-Zuid vijf mannen aan die verdacht rondhingen in het havengebied. Het gaat vermoedelijk om zogenaamde ‘uithalers’, die op zoek waren naar drugs. De verdachten zijn een 22-jarige Rotterdammer, een 24-jarige Amsterdammer, een 22-jarige man uit Capelle aan den IJssel en twee minderjarige jongens uit Lelystad (16 en 17 jaar oud).