Selecteer per datum:

Gemaakt door: troetelbeer
wo 30 sep -   23:01  
Medicijnen verloren door fietser
Terneuzen - Tussen Terneuzen en Sas van Gent is een fietser vandaag een wit plastic tasje met medicijnen verloren.Mocht iemand de medicijnen aantreffen dan wordt hij/zij verzocht deze af te geven bij de apotheek of op het politiebureau. Het betreft een doosje Trazolan, dat wordt gebruikt ter verbetering van de gemoedstoestand.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 30 sep -   19:22  
12-jarige meisje gewond na botsing met auto
Terneuzen - Door een ongelukkige samenloop van omstandigheden is vanmorgen een fietsster ten val gekomen en als gevolg hiervan gewond geraakt.Tegen 08.00 uur reed de 12-jarige Terneuzense fietsster met een hele groep andere scholieren over de Axelsestraat in haar woonplaats.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 30 sep -   19:21  
vier auto's betrokken kettingbotsing
Biervliet - Vanmorgen rond 08.00 uur vond op de N61 ter hoogte van Biervliet eenaanrijding plaats.Een 44-jarige automobilist uit de gemeente Sluis had te laat in de gatendat voorliggende auto's afremden.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 30 sep -   19:11  
Brandweer oefent bij nieuw aquaduct
Middelburg - De brandweer heeft woensdagmiddag een oefening gehouden in Middelburg.De oefening werd gehouden bij het nieuwe aquaduct van de nieuwe N57 aan de Kleverkerkseweg. De brandweer zette een blusvoertuig, ladderwagen en het nieuwe haakarmvoertuig van de hulpverleningscontainer in.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 30 sep -   12:11  
Drie aanhoudingen na diefstal uit woning
Yerseke - Afgelopen nacht rond 01.00 uur zijn in Yerseke twee mannen en een vrouw aangehouden.De mannen afkomstig uit Vlissingen en 18- en 39 jaar oud en de 36-jarige vrouw uit de gemeente Goes hadden goederen uit een woning aan de Groeninx van Zoelenstraat in Yerseke weggenomen.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 30 sep -   12:11  
Man aangehouden na achtervolging
Kruiningen - Dinsdagavond is na een achtervolging een 18-jarige man uit Kruiningen aangehouden.Rond 21.45 uur kwam bij de meldkamer van de politie een melding binnen dat er door een persoon autoruiten werden ingeslagen op de Stationsweg in Kruiningen.
Gemaakt door: troetelbeer
di 29 sep -   22:57  
Meisjes stelen saucijzenbroodjes
Goes - Twee 14-jarige meisjes zijn vanmiddag bij de Agrimarkt in Goes aangehouden op verdenking van winkeldiefstal.De dames hadden saucijzenbroodjes gepakt en deze niet afgerekend bij de kassa. Hierop werden ze door winkelmedewerkers bij hun kraag gevat. De politie werd gewaarschuwd en de meisjes zijn opgehaald en overgebracht naar het politiebureau.
Gemaakt door: troetelbeer
di 29 sep -   22:56  
Twee jongens gewond na botsing met auto
Hansweert - In Hansweert is op de Sluis, vanmiddag omstreeks 13.00 uur, een ongeval gebeurd waarbij twee brommerrijders gewond zijn geraakt.De brommer reed over de Sluis. De bestuurder wilde een personenauto inhalen. Die personenauto ging, toen de brommer net naast hem reed, linksaf een parkeervak in.
Gemaakt door: troetelbeer
di 29 sep -   22:55  
Vier vrouwen stelen uit diverse winkels
Goes - Vanmiddag zijn door agenten van de Zeeuwse politie in een winkel in de Ganzepoortstraat in Goes vier winkeldievegges aangehouden.Door beveiligers van V&D was gezien dat de vier gestolen goederen in de achterbak van hun auto legden. Zij zijn de dames onopvallend gevolgd en zagen ze nog meer winkels in de binnenstad van Goes in gaan. Zij hebben de politie gewaarschuwd die ze in een kledingzaak heeft aangehouden.
Gemaakt door: troetelbeer
di 29 sep -   22:53  
Man zonder rijbewijs rijdt door hek
Oost-Souburg - Gisteravond is omstreeks 22.30 uur een motorrijder onderuit gegaan tegen hekken aan de Ritthemsestraat in Oost-Souburg.Door deze aanrijding was het hek vernield en vandaag waren werklui juist gereed met het herstel van het hek. Zij ruimden nog wat laatste dingetjes op en stonden op het punt van vertrek, toen hun werkdag om 14.30 uur ineens opnieuw begon. (Zo leek het althans.) Tot hun grote verbazing zagen zij namelijk een personenauto op precies dezelfde plek het hek inrijden!
Gemaakt door: troetelbeer
di 29 sep -   20:49  
Brandweer uitgerukt voor automatisch brandalarm
Middelburg - De brandweer is dinsdagmiddag uitgerukt voor een automatisch brandalarm.Rond 17:35 uur ging het alarm af in pand van het Zeeuws Archief aan het Hofplein in Middelburg. Het blusvoertuig van de post President Rooseveltlaan en de ladderwagen van de Stromenweg werden gealarmeerd om ter plaatse te gaan.
Gemaakt door: troetelbeer
di 29 sep -   20:35  
Brandweer blust zolderbrand in Terneuzen
Terneuzen - De brandweer van Terneuzen is dinsdagmiddag uitgerukt voor een zolderbrand in Terneuzen.Rond 15:30 uur werd de brand ontdekt in een woning aan de Scheldekade. De alarmcentrale stuurde daarop twee blusvoertuigen en een hoogwerker met spoed ter plaatse.Om de brand goed te kunnen blussen heeft de brandweer een deel van het dak opengemaakt.
Gemaakt door: troetelbeer
di 29 sep -   17:39  
Freesmachine omgevallen in Middelburg
Middelburg - Een freesmachine is dinsdagmorgen omgevallen bij werkzaamheden in Middelburg.De frees was op de Torenweg bezig toen het in de bocht naar de oprit van de Nieuwlandseweg omviel. Zover bekend raakte niemand bij dit ongeval gewond.Een telescoopkraan heeft aan het begin van de middag de frees weer rechtop gezet.
di 29 sep -   16:58  
Brand in schuurtje ABN amro-brank
Zierikzee - Gister avond heeft er korte tijd een brand gewond in het schuurtje op het terrein van de ABN amro-brank in Zierikzee. In het schuurtje stond een container die waarschijnlijk aan gestoken is. Het vuur van de container is ook over geslagen naar het dak van het schuurtje waar door het schuurtje grote schade heeft opgelopen. Door dat voorbijgangers de brand zagen en hier op de brandweer belde was deze snel terplaatse en kon de brand geblust worden de brandweer is hier ongeveer een uur mee bezig geweest.
Gemaakt door: troetelbeer
di 29 sep -   00:20  
Motorrijder gewond na val
Ritthem - Een 43-jarige motorrijder uit Vlissingen is maandagavond gewond geraakt nadat hij met de motor onderuit was gegaan.De motorrijder reed over de Ritthemsestraat in Ritthem toen hij ter hoogte van Scheldepoort tegen het hek van de Cobelfret aan reed.Omdat gedacht werd dat het slachtoffer zwaargewond was werd naast twee ambulances ook de traumahelikopter uit Nijmegen gealarmeerd.
Gemaakt door: troetelbeer
di 29 sep -   00:14  
Belg is rijbewijs kwijt
Hoogerheide - Maandagavond omstreeks 18.30 uur heeft een agent van de Zeeuwse politie het rijbewijs van een hardrijdende Belg ingenomen.De man, 25 en afkomstig uit Antwerpen, kwam met een gangetje van 180 kilometer per uur door de laserstraal van een snelheidsmeter gereden. (dit was op de A4 ter hoogte van Hoogerheide) Na een correctie bleef daar nog 174 kilometer van over.
Gemaakt door: troetelbeer
di 29 sep -   00:13  
Dronken vrouw veroorzaakt een ongeval
Tholen - Op de afslag Nieuwe Postweg in Tholen vond vanmiddag een eenzijdig ongeval plaats.Een 52-jarige vrouw uit de gemeente Tholen reed in haar auto bij de afslag. Volgens eigen zeggen twijfelde zij of ze de afslag wel wilde nemen en nam daardoor te laat een beslissing. Hierdoor kwam zij met haar auto op de vangrail terecht die daar uit de grond komt.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 28 sep -   19:51  
Bankstel in brand gestoken in Middelburg
Middelburg - De brandweer van Middelburg is maandagmiddag uitgerukt voor een bankstel in de brand.Rond 17:30 uur hadden onbekende een bankstel aan de Grootmede in Middelburg in brand gestoken. Het blusvoertuig van de post Torenweg is zonder spoed uitgerukt om de brand te blussen.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 28 sep -   19:43  
Motorcrosser gewond na val in Westdorpe
Westdorpe - Zondagmiddag is een motorcrosser gewond geraakt nadat hij op het motorcrossterrein in Westdorpe ten val was gekomen.Twee ambulances en de traumahelikopter uit Rotterdam werden gealarmeerd om het slachtoffer te helpen.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 28 sep -   17:54  
Man aangehouden voor inbraak in auto
Middelburg - Een 39-jarige Middelburger is maandag rond 01.30 uur aangehouden. De man wordt ervan verdacht te hebben ingebroken in een auto die stond geparkeerd aan de Vromoldsland.Kort daarvoor had een getuige een klap gehoord en daarna iemand bij een personenauto zien staan. Mogelijk dat het om een auto-inbraak ging.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 28 sep -   17:53  
30 personen betrokken bij vechtpartij
Vlissingen - In een horecabedrijf op de Nieuwendijk in Vlissingen brak zondag omstreeks 03.30 uur een vechtpartij uit, waarbij ongeveer 30 personen betrokken waren.De vechtpartij verplaatste zich daarna naar buiten, waar de groep uiteen viel in kleinere groepjes die met elkaar bleven vechten.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 27 sep -   23:44  
Man aangehouden voor mishandeling
Zierikzee - In de Poststraat in Zierikzee werd zondag rond 04.30 uur een 37-jarige Zierikzeese man, die onder de invloed van drugs verkeerde, aangehouden en in verzekering gesteld.De man had in de Poststraat een 45-jarige Rotterdammer mishandeld. De Rotterdammer liep een hoofdwond en diverse verwondingen op zijn lichaam op.
Gemaakt door: kees wesdorp
zo 27 sep -   23:12  
Auto brand Goes
Goes - vanmiddag rond de klok van 15;40 kreeg de brandweer de melding voor een auto-brand aan de pc quantstraat in Goes. terplaatse bleek de auto niet te branden,door kortsluiting was het dashboard aan het wegsmelten. de brandweer heeft de auto geblust.bergings-bedrijf v Mourik heeft de auto geborgen. de auto moet als verloren worden beschouwd.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 27 sep -   16:47  
Twee mannen angehouden voor vechten
Terneuzen - In de Nieuwstraat in Terneuzen werden zondag rond 04.00 uur twee 18-jarige inwoners van Terneuzen aangehouden.De twee waren met elkaar aan het vechten. Ze werden door de politie en enkele horecamedewerkers uit elkaar gehaald. Omdat beiden nogal wat bloed in het gezicht hadden, werden ze op het politiebureau door een arts bekeken.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 27 sep -   16:46  
15-jarige jongen aangehouden voor graffiti
Middelburg - Op de Langevielebuitenbrug werd zaterdagavond een 15-jarige Middelburgse jongen aangehouden.Een getuige had gezien dat de jongen graffiti aan het spuiten was op een winkelruit in de Oosterscheldestraat.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 27 sep -   16:44  
5 scooters gestolen in Zeeland
Middelburg - Zaterdagavond werden er in Walcheren en in Zeeuws-Vlaanderen diverse scooters gestolen. Alle scooters, behalve die van de Herengracht in Terneuzen die niet op slot stond, waren afgesloten met een stuur- c.q. kabelslot.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 27 sep -   16:44  
Vier wielrenners gewond na val
Geersdijk - Zaterdag rond 14.30 uur kwamen op de Stekeldijk in Geersdijk vier wielrenners ten val.Een groep van ongeveer 16 amateur wielrenners reed over de Stekeldijk. Door onbekende oorzaak ontstond een valpartij waarbij vier mannen gewond raakten.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 27 sep -   15:08  
Fietser gewond na val in Kamperland
Kamperland - Een kind is zondagmiddag gewond geraakt na een val van de fiets.Het kindje fietste over de Mariapolderseweg in Kamperland toen de fietser ten val en kreeg daardoor een trapper in zijn/haar buik.Een ambulance en traumahelikopter zijn gealarmeerd om het slachtoffer te helpen.De arts van de traumahelikopter heeft geholpen om het kind te stabiliseren.
Gemaakt door: Krukeltje
zo 27 sep -   12:34  
Gewonde bij ongeval op A58
Goes - Zondagmorgen is bij een ongeval op de A58 tussen Goes en Heinkenszand een gewonde gevallen.Een 25-jarige automobilist uit Hoogerheide reed over de A58 en wilde rond 11:35 uur in zijn auto iets oprapen. Hij verloor hierdoor de macht over zijn stuur en vloog over de kop waarbij hij tegen een andere auto reed. In die auto zaten twee mannen van 61 en 24 jaar uit Roosendaal.Omdat er mogelijk sprake zou zijn van een beknelling werden twee ambulances, de blusvoertuigen van `s-Heer Arendskerke en Kapelle en het hulpverleningsvoertuig van Goes gealarmeerd.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 27 sep -   03:41  
Gezin op tijd wakker gemaakt voor brand in rietendak
Veere - Een gezin dat lag te slapen is in de nacht van zaterdag op zondag op tijd wakker gemaakt nadat iemand hun rietendak in de brand had gestoken.Rond 02:15 uur zag een vrouw dat een stuk van een rietendak Van een woning aan de Veerseweg in Veere in de brand stond. De vrouw belde gelijk aan om de bewoners wakker te maken.Direct werd de brandweer gebeld en omdat het om een rietendak ging werd er gelijk middelbrand gealarmeerd.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 27 sep -   03:34  
Hardrijder is rijbewijs kwijt
Oost-Souburg - Zaterdag rond 11.15 uur is het rijbewijs ingevorderd van een 39-jarige Middelburger.Hij reed met een snelheid van 182 (gecorrigeerd) over de A58 waar ter plaatse 120 km is toegestaan.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 27 sep -   03:32  
Man gewond na botsing tegen bomen
Oosterland - Op de Bredeweg heeft zaterdag rond 00.45 uur een 41-jarige man uit de gemeente Schouwen-Duiveland zijn auto total loss gereden.De man reed in zijn auto richting Sirjansland toen hij in een bocht naar links de macht over het stuur verloor en tegen een tweetal bomen tot stilstand kwam.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 27 sep -   01:32  
Man zwaargewond na val van kade
Veere - Een man is zaterdagavond zwaargewond geraakt nadat hij van de kade was gevallen.De man liep over de kade aan de Kaai in Veere toen hij rond 18:45 uur naar beneden viel en op een aanlegsteiger terecht kwam.Direct werden twee ambulances en de traumahelikopter uit Rotterdam gealarmeerd om de man te helpen.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 27 sep -   01:22  
2 rijbewijzen ingevorderd van dronken automobilisten
Middelburg - Op de Korte Kerkstraat in Goes is rond middernacht een 40-jarige man uit de gemeente Goes betrapt op rijden onder invloed van alcohol.Hij wilde wegrijden op zijn quad toen hij door agenten aan de kant werd gezet voor een blaastest. Hieruit bleek dat hij teveel alcohol op had. De man werd meegenomen naar het politiebureau voor de ademanalyse.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 27 sep -   01:13  
Brandweer blust bermbrand in Middelburg
Middelburg - De post Torenweg zaterdagmiddag uitgerukt voor een bermbrand aan de Eendrachtsweg in Middelburg.Om ongeveer half twee is de blusploeg van de post Torenweg gealarmeerd voor boven genoemde buitenbrand. Binnen enkele minuten is de TS 4533 onder prio 1 uitgerukt naar het brandadres.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 27 sep -   01:11  
Dronken man aangehouden
Tholen - Op de Oesterdam is zaterdag rond 02.30 uur een 45-jarige automobilist uit de gemeente Borsele aangehouden.Tijdens surveillance zagen agenten een personenauto staan half op de weg en gedeeltelijk in de berm. Achter de auto zagen zij een man die kennelijk stond te urineren.
Gemaakt door: troetelbeer
za 26 sep -   21:44  
Dronken man slaapt in de auto
Middelburg - Op de Bosschaartweg heeft de politie zaterdag rond 00.25 uur een slapende man aangetroffen in zijn auto.Agenten gingen ter plaatse na een melding van een aanrijding ter hoogte van de Mac Donalds. Daar troffen zij een geparkeerde auto aan met draaiende motor. Ook de verlichting stond aan.
za 26 sep -   14:30  
Diverse branden voor brandweer Zierikzee
Zierikzee - Afgelopen nacht kreeg de brandweer van Zierikzee een melding voor een autobrand aan de Oude haven in Zierikzee onderweg naar de melding zagen ze dat er op het parkeerterrein aan de Hoofdpoortstraat een caravan in de brand stond.
za 26 sep -   10:05  
Aanrijding tussen 2 personenauto's N59 Bruinisse.
N59 Bruinisse. - Vrijdag aan het eind van de middag vond er op de N59 ter hoogte van de Brug in Bruinisse een aanrijding plaats tussen 2 personenauto’s. Door nog een onbekende oorzaak. zijn 2 auto’s met elkaar in aanrijding gekomen, waardoor er zeker een gewonde is gevallen. De gewonde is overgebracht met de ambulance, naar een nog door ons onbekend ziekenhuis. Sleepbedrijf ISTA uit Oosterland heeft de wrakken geborgen. Door het ongeval die in de spits plaats, vond was er aan aardige verkeersopstopping tussen Oude-Tonge en Bruinisse. Het verkeer tussen Oosterland en Bruinisse werd bij de rotonde van Bruinisse de parallelrijbaan op gestuurd. Na een kleine 45 min was de weg weer vrij voor al het verkeer.
Gemaakt door: troetelbeer
za 26 sep -   00:32  
Brandweer uitgerukt voor automatisch brandalarm
Vlissingen - De brandweer van Vlissingen is vrijdagavond uitgerukt voor een automatisch brandalarm.Rond 23:25 uur kwam er een storing in de centrale overkapping van de Marktstraat.
Gemaakt door: troetelbeer
za 26 sep -   00:30  
Vrouw van tas beroofd in Terneuzen
Terneuzen - Vrijdagochtend tussen 11.00 uur en 11.15 uur is een 41-jarige vrouw uit Terneuzen, aan de Steenkamplaan in Terneuzen beroofd van haar tas.Tussen genoemde tijdstippen fietste de vrouw over de Steenkamplaan, komende uit de richting van het Stadhuisplein toen ze werd ingehaald door een bromfiets.
Gemaakt door: troetelbeer
za 26 sep -   00:23  
Brandweer blust autobrand in Vlissingen
Vlissingen - De brandweer van Vlissingen is vrijdagavond uitgerukt voor een autobrand in Vlissingen.Rond 23:10 uur werd de brand in de auto ontdekt op de parkeerplaats naast de bioscoop aan de Kenau Hasselaarstraat.De brandweer kwam met het blusvoertuig met spoed ter plaatse.De brandweer heeft met een straal hoge druk de eerste aanval op de vlammen gedaan.
Gemaakt door: troetelbeer
za 26 sep -   00:03  
Vrouw duizenden euro's armer na diefstal pinpas
Middelburg - Donderdagochtend is een 85-jarige vrouw uit Middelburg, door een zakkenroller bestolen van haar pinpas.Rond 11.15 uur nam de vrouw geld op bij een pinautomaat aan de Lange Delft in Middelburg. Hierbij is vermoedelijk door (een) onbekende(n) de pincode afgekeken en de pinpas uit de vrouw haar jaszak weggenomen.
Gemaakt door: troetelbeer
za 26 sep -   00:02  
2 jongens aangehouden in Vlissingen
Vlissingen - Donderdagavond rond 20.40 uur heeft politie Zeeland, aan Bonenburg in Vlissingen een 17-jarige jongen en een 21-jarige man, beiden uit Vlissingen, aangehouden.Politieagenten, die zich in verband met overlastklachten in de wijk Bossenburg bevonden, zagen rond 20.30 uur dat er enkele lantaarnpalen aan Sterkenburg werden uitgezet.
Gemaakt door: troetelbeer
vr 25 sep -   19:40  
Bestuurder bekneld na botsing tegen boom
Hengstdijk - De bestuurder van een personenauto, een 19-jarige man uit de gemeente Hulst is vrijdagmiddag bekneld komen te zitten na een eenzijdig ongeval.De man reed rond 17:00 uur tegen een boom op de Hengstdijksestraat in Hengstdijk en kwam daardoor bekneld te zitten.Direct werden twee ambulances, twee blusvoertuigen en een hulpverleningsvoertuig met spoed ter plaatse gestuurd.
Gemaakt door: troetelbeer
vr 25 sep -   19:39  
Bedrijfswagen opengebroken
Wemeldinge - Op de Prinses Beatrixweg in Wemeldige werd in de nacht van donderdag op vrijdag een bedrijfswagen opengebroken.
Gemaakt door: troetelbeer
vr 25 sep -   19:37  
Portemonnees gestolen bij woninginbraak
Middelburg - In de nacht van donderdag op vrijdag werd ingebroken in een woning in de Willem Teellinckstraat in Middelburg.Uit de woning werden enkele portemonnees, met daarin persoonlijke papieren en een onbekend geldbedrag, een gsm en computerapparatuur gestolen.
Gemaakt door: troetelbeer
vr 25 sep -   19:16  
Vrachtwagen gekanteld bij Rilland
Rilland - Een vrachtwagen geladen met aardappels is vrijdagmiddag gekanteld in Rilland.De vrachtwagen kantelde door nog onbekende oorzaak op de rotonde bij de afslag Rilland van de A58.De chauffeur kwam met de schrik vrij.Omdat de aardappels verspreid over de weg liggen is de de afslag van de A58 vanuit Bergen op Zoom richting Rilland afgesloten.
Gemaakt door: troetelbeer
vr 25 sep -   18:19  
Brandweer blust diverse buitenbranden
Middelburg - De stadsgewestelijke brandweer is vrijdag diverse malen uitgerukt voor een buitenbrand. Rond 12:50 uur woedde de eerste brand aan de Engelandweg in Ritthem.Tien minuten later werden de vrijwilligers van de post Torenweg gealarmeerd omdat er aan de Bosschaartsweg in Middelburg een bermbrand woedde (foto’s)
Gemaakt door: troetelbeer
vr 25 sep -   15:40  
Politie houdt drugscontrole in Goes
Goes - In Goes werd donderdag tussen 16.30 en 23.00 uur een drugscontrole gehouden op de locaties Middelburgsestraat, Piet Heinstraat en 's-Heer Hendrikskinderendijk. In totaal werden 70 personen gecontroleerd en werd 200 gram hennep in beslag genomen.
Gemaakt door: troetelbeer
vr 25 sep -   15:39  
Twee jongens aangehouden voor vernielingen
Goes - Op de Houtkade in Goes werden vrijdag tussen 04.00 en 04.15 uur twee jongemannen van 16 en 18 jaar uit die plaats aangehouden.Even daarvoor kreeg de politie een melding dat twee personen vernielingen aan het aanrichten waren bij de gemeentelijke fietsenopslagplaats aan de Houtkade. Toen de politie ter plaatse kwam werd er met een diensthond naar de twee, die zich inmiddels uit de voeten hadden gemaakt, gezocht.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 25 sep -   14:47  
Ontmoedigingsbeleid verdovende middelen Zeeuws-Vlaanderen
Zeeuws-Vlaanderen - Naar aanleiding van de sluiting van de Coffeeshops in Bergen op Zoom en Roosendaal en de mogelijke toename van het softdrugtoerisme in Zeeuws-Vlaanderen, is de controle op deze vorm van softdrugtoerisme en de daarmee gepaard gaande overlast, door de Zeeuws-Vlaamse politie, verscherpt. Het softdrugtoerisme in de gehele grensstreek van Zeeuws-Vlaanderen met België wordt harder aangepakt. Om dit ontmoedigingsbeleid kracht bij te zetten zijn door het openbaar ministerie in Middelburg de boetebedragen aangescherpt. Bij het in bezit hebben van verdovende middelen worden hogere boetes opgelegd, zeker als de verdovende middelen voor export/uitvoer bestemd zijn.
Gemaakt door: troetelbeer
vr 25 sep -   11:30  
Hulpdiensten uitgerukt voor auto in de greppel
Kapelle - In de nacht van donderdag op vrijdag zijn de hulpdiensten massaal uitgerukt voor een auto in de greppel.Een 20-jarige vrouw uit Yerseke reed over de postweg in Kapelle toen zij rond 01:55 uur van de weg raakte.De auto botste tegen een lantaarnpaal die vervolgens afbrak waarna de auto op zijn zijkant in de greppel tot stilstand kwam.
Gemaakt door: troetelbeer
vr 25 sep -   11:22  
Politie houdt grote drugscontrole
Middelburg - Naar aanleiding van de sluiting van de Coffeeshops in Bergen op Zoom en Roosendaal en de mogelijke toename van het softdrugtoerisme in Zeeuws-Vlaanderen, is de controle op deze vorm van softdrugtoerisme en de daarmee gepaard gaande overlast, door de Zeeuws-Vlaamse politie, verscherpt.
Gemaakt door: troetelbeer
do 24 sep -   21:55  
Bromfietser gewond na botsing in Vlissingen
Vlissingen - Een bromfietser is donderdagavond gewond geraakt nadat hij in botsing kwam met een personenauto.De jongen reed op een scooter op het Mondriaanplantsoen toen hij rond 19:10 uur in botsing kwam met een personenauto.Omdat de jongen gewond leek kwamen politie en ambulance met spoed naar de plaatst van het ongeval.
Gemaakt door: troetelbeer
do 24 sep -   11:31  
Vlissinger zwaargewond bij bedrijfsongeval
Ritthem - Een 42-jarige man uit Vlissingen is donderdagnacht zwaargewond geraakt bij een bedrijfsongeluk aan de Finlandweg bij Ritthem.De man kreeg een baal pinda's van 1000 kilo op zijn hoofd. Opgeroepen werden de ambulances 128,125 en 103 en de lifeliners 2 en 3.
Gemaakt door: troetelbeer
do 24 sep -   11:29  
Man beroofd juwelierszaak
Middelburg - Een onbekende man heeft woensdagmiddag rond 12.45 uur een juwelierszaak op het Damplein in Middelburg beroofd.De man deed dat door met geweld de winkelruit te vernielen en vervolgens een greep te doen in de etalage. Na de diefstal ging de man er op de fiets vandoor.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 23 sep -   20:24  
Meisje zwaargewond na val
Burgh-Haamstede - Een meisje is woensdagavond zwaargewond geraakt nadat zij met haar fiets van een talud af was gevallen.Het meisje kwam rond 18:30 uur op de J.J. Boeijesweg in Burgh-Haamstede ten val.Omdat het meisje zwaargewond was en in de bossen lag werd naast een ambulance ook de traumahelikopter uit Rotterdam en de strandjeep van de brandweer gealarmeerd.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 23 sep -   18:44  
Scooterrijder zwaargewond na botsing
Oosterland - Een scooterrijder is woensdagmiddag zwaargewond na een botsing met een auto.De bestuurder van de auto reed over de N59 toen deze bij Oosterland linksaf sloeg om de Bredeweg in te gaan.Bij het afslaan zag de bestuurder de scooterrijder over het hoofd waarop de botsing volgde.De scooterrijder raakte zwaargewond waarop er naast de ambulance ook een traumahelikopter werd gealarmeerd.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 23 sep -   14:18  
Brandweer bevrijd glazenwassers van uit glazenwasserlift
Middelburg - De brandweer is woensdagmorgen rond 10:00 uur gealarmeerd om drie glazenwassers te bevrijden uit hun lift.De drie mannen waren de ramen van Rijkswaterstaat aan de Poelendaelesingel in Middelburg aan het wassen toen door nog onbekende oorzaak de lift weigerde.De mannen konden niet meer naar beneden komen waarop er werd besloten om de brandweer te laten komen.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 23 sep -   14:17  
15-jarige jongen aangehouden voor bezit van hennep
Terneuzen - In de Havenstraat in Terneuzen werd dinsdag rond 21.30 uur een 15-jarige Terneuzense jongen aangehouden.De jongen was in het bezit van in totaal 13,4 gram hennep en heeft hiervan afstand gedaan.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 23 sep -   14:15  
Man overleden bij bedrijfsongeval
Hulst - Bij een bedrijfsongeval aan de Rietstraat is woensdag rond 08.15 uur een 22-jarige man uit Fijnaart om het leven gekomen.Aan de Rietstraat wordt een grote schuur gebouwd met betonnen elementen. Tijdens de bouwwerkzaamheden is een betonnen wand (2500 kg) omgevallen boven op het slachtoffer.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 23 sep -   14:14  
Man overtreed huisverbod
Zierikzee - Een 45-jarige man uit Zierikzee, die een huisverbod opgelegd had gekregen wegens de mishandeling van zijn echtgenote, heeft dit huisverbod overtreden.De man was te verstaan gegeven dat hij 10 dagen geen contact mocht opnemen met zijn huisgenoten, maar daar heeft hij zich niet aan gehouden.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 23 sep -   14:12  
Herdershonden bijten kat dood
Middelburg - Dinsdagavond rond 19.30 uur werden in de omgeving van het Parelplein in Middelburg twee herdershonden in beslag genomen.De honden waren, voor de tweede keer sinds korte tijd, ontsnapt van een terrein aan de Elektraweg en hadden op het Parelplein een lapjeskat doodgebeten.
Gemaakt door: 112zeeland
di 22 sep -   22:05  
Eenzijdig ongeval in St. Philipsland
St. Philipsland - Vanmorgen heeft een eenzijdig ongeval plaatsgevonden op de Philipsdam in St. Philipsland. Het ongeval gebeurde omstreeks 11.35 uur dinsdagmorgen. Een 38-jarige vrouw uit de gemeente Tholen reed in haar auto over de dam. Een getuige vertelde dat hij zag dat de auto van de vrouw ineens rechts de berm inreed.
Gemaakt door: 112zeeland
di 22 sep -   22:01  
Man beroofd in Middelburg
Middelburg - Op de Turkoois in Middelburg is vanavond rond 19.15 uur een man van zijn geld beroofd. De 63-jarige man uit Middelburg liep over de Turkoois toen hij werd belaagd door een tweetal mannen. Zij beroofden hem van zijn geld. Hierbij liep de man verwondingen op aan zijn knie en wang. Ook scheurde zijn kleding. De daders waren ongeveer 18 jaar oud en waren gekleed in blauwe kleding.
Gemaakt door: 112zeeland
di 22 sep -   20:56  
bosbrandje Arnemuiden
Arnemuiden - Rond 16:45 dinsdagmiddag kwam er een melding binnen van een brandje afval/ruigte aan de Kerklaan te Arnemuiden. Hierop rukten de 4530 (Middelburg post Stromenweg) en de 4534 (Arnemuiden) uit. Toen de 4534 ter plaatse kwam bleek het om een kleine brand te gaan, de 4530 is daarop teruggekeerd. Het vuur is met èèn straal hoge druk gedoofd. Ook de politie is nog ter plaatse geweest.
Gemaakt door: troetelbeer
di 22 sep -   19:01  
Brandweer houdt vaardigheidstraining
Goes - De brandweer heeft dinsdag een vaardigheidstraining gehouden voor brandweerchauffeurs.Enkele chauffeurs van Zeeuws-Vlaamse brandweerkorpsen kregen de training op een speciale trainingsbaan bij rijschool Dek in Goes.Ondermeer kregen de chauffeurs te leren wat je moet doen als je in de slip raakt.
Gemaakt door: troetelbeer
di 22 sep -   14:09  
Politie zoekt getuigen van ongeval
Middelburg - De politie is op zoek naar eventuele getuigen van een mogelijke aanrijding op de Kleverskerkseweg die plaatsvond op maandag 14 september jl. omstreeks 10.30 uur.Een man in een rode Opel wilde het terrein van het tankstation oprijden en kwam hierbij vermoedelijk in botsing met een fietsster.
Gemaakt door: troetelbeer
di 22 sep -   14:08  
Tien bekeuringen bij roodlichtcontrole
Middelburg - Op de kruising Stationsstraat/Blauwedijk/Loskade/Stationsbrug heeft de Zeeuwse politie vanmorgen een roodlichtcontrole gehouden.Bij de politie is bekend dat op die plaats regelmatig het rode verkeerslicht wordt genegeerd door fietsers en automobilisten.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 21 sep -   20:04  
Brandweer blust buitenbrand
Middelburg - De vrijwilligers van de post Torenweg zijn vanavond uitgerukt voor een buitenbrand aan het Meiveld te Middelburg.Omstreeks 20:30 uur kwam de melding binnen bij de alarmcentrale die stuurde daarop tankautospuit 4533 onder prio twee ter plaatse.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 21 sep -   20:03  
Vrouw steelt douchegordijn
Goes - Door medewerkers van de HEMA in Goes is vanmiddag rond 14.15 uur een winkeldief betrapt.De dief, een 18-jarig vrouw uit de gemeente Reimerswaal, had een douchegordijn meegenomen in haar tas. Zij had dit niet afgerekend en toen zij de alarmpoortjes passeerde gingen alle alarmbellen rinkelen.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 21 sep -   20:01  
Drie inbraken in horecapanden
Renesse - In drie horecapanden in Renesse is het afgelopen weekeinde ingebroken. De eigenaars of personeelsleden hebben bij de politie aangifte gedaan.In een bedrijf aan de Zeeanemoonweg werd een deur geforceerd door inbrekers om het pand binnen te komen. Een van de ruimtes werd doorzocht en er werd een geldbedrag van enkele honderden euro's weggenomen. Binnen in het pand werden ook nog vernielingen aangericht. Een schadebedrag is nog niet bekend.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 21 sep -   20:00  
Politie zoekt getuigen van aanrijding
Hulst - Vanmiddag rond 15.35 uur heeft een aanrijding plaatsgevonden op het Havenfort in Hulst.Een 73-jarige voetgangster uit het Belgische Moerbeke-Waas werd aangereden door een witte bestelauto die bestuurd werd door een 24-jarige man uit Hulst.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 21 sep -   19:53  
Brandweer blust flinke buitenbrand
NIEUW- EN SINT JOOSLAND - Omstreeks vijf uur maandagmiddag is de brandweer gealarmeerd voor een forse bermbrand aan de Welzingedijk bij Nieuw- en Sint Joosland.Blusploegen uit Oost-Souburg en Middelburg werden met spoed terplaatse gestuurd.Ondanks het inzetten van twee stralen hogedruk kon men niet voorkomen dat een flink stuk berm verloren ging.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 21 sep -   16:15  
Agenten gewond bij aanhouding
Wemeldinge - Door de politie is maandag rond 00.30 uur een 36-jarige man uit de gemeente Veere aangehouden.Bij de politie was een melding binnengekomen dat op de Binnendijk een auto stond geparkeerd. In deze auto brandde een klein lichtje. Agenten gingen ter plaatse om poolshoogte te nemen. In de auto lag een man wiens adem naar alcohol rook.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 21 sep -   16:12  
Tientallen bekeuringen bij alcoholcontroles
Middelburg - In de nacht van zaterdag op zondag, tussen 21.00 en 04.00 uur is er een alcoholcontrole gehouden in west Zeeuws-Vlaanderen.Agenten controleerden in IJzendijke, Oostburg, Draaibrug, Sint Anna ter Muiden, Eede en Zuidzande. Hoeveel voertuigen er zijn gecontroleerd is niet bekend.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 20 sep -   23:15  
Brandweergroep uit Ovezande wint landelijke brandweerwedstrijden 112
ovezande - De brandweergroep Ovezande uit de gemeente Borsele is zaterdag landskampioen geworden bij de finale van de brandweerwedstrijden klasse 112 in Nieuw-Beijerland. Van de 358 ingeschreven ploegen kwamen negen ploegen uit in de landelijke finale. Met een puntentotaal van 1.476 punten werd de ploeg uit Ovezande eerste. De ploegen uit ’s-Gravenmoer (1.378 punten) en Ameide/Tienhoven (1.268 punten) behaalden respectievelijk de tweede en derde plaats.
zo 20 sep -   20:33  
Diverse branden bos Westerschouwen
Bos Westerschouwen - Rond kwart voor vijf vanmiddag kreeg de brandweer van Haamstede een melding van een bosbrand in het bos van Westerschouwen even later kreeg ook de brandweer van Renesse een melding van een brand in het bos van Westerschouwen. Terplaatse aan gekomen bleek het om een aantal verschillende brandjes te gaan die de brand weer heeft geblust ook heeft de brandweer het haakarm voertuig met watertank in gezet omdat er in het Bosgebied lastig aan water is te komen. Hoe de brandjes zijn ontstaan is nog niet duidelijk maar brandstichting wordt niet uitgesloten
Gemaakt door: troetelbeer
zo 20 sep -   20:21  
4 mannen aangehouden voor diverse vernielingen
Middelburg - Omstreeks 04.20 uur vannacht kwam er bij de Zeeuwse politie een melding binnen dat er bij de viskiosk op de Koningsbrug in Middelburg vernielers aan het 'werk' waren.Twee politiebikers zijn snel naar de pleegplaats gefietst en spraken daar een getuige die verklaarden dat de mannen net weg waren gelopen.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 20 sep -   20:19  
cafe-eigenaar bekogelt met fles
Vlissingen - Een 19-jarige Vlissinger is vannacht omstreeks 02.30 uur aangehouden door de politie.De man werd betrapt toen hij een krat bier weg wilde halen bij een café aan de Sarazijnstraat in Vlissingen. De eigenaar van het café rende de jongen achterna en heeft zijn krat bier terug weten te halen.
zo 20 sep -   20:14  
Zeilboot dreigt te zinken, Zierikzee
Zierikzee - Rond twaalf uur vanmiddag kreeg de brandweer van Zierikzee een melding voor de Nieuwe Haven in Zierikzee. Terplaatse aan gekomen bleek het te gaan om een historisch zeilschip dat dreigde te zinken omdat er ergenst een lek in de boot zit. De brandweer is meteen begonnen met het leeg pompen van de boot.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 20 sep -   16:33  
Man aangehouden voor woninginbraken
Vlissingen - In twee woningen in Vlissingen is gisteravond tussen 21.00 en 22.00 uur een insluiper overlopen.In een woning aan de Mendelssohnlaan hoorde een van de bewoners ineens de achterdeur dichtklappen. Toen zij ging kijken zag ze een man wegrennen vanuit haar woning. Zij belde de politie die ter plekke kwam en een aangifte opnam van insluiping. Uit de woning is niets weggenomen op het eerste gezicht.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 20 sep -   16:31  
Twee baldadige jongens naar bureau Halt
Hulst - Zaterdagmiddag omstreeks 15.15 uur zaten twee jongens in de Overdamstraat in Hulst een vuurtje te stoken en afval in het water te gooien.Dit werd gezien door getuigen die de politie belden en een duidelijk signalement doorgaven. Agenten waren snel ter plaatse om de jongens aan te houden en over te brengen naar het politiebureau.
zo 20 sep -   15:00  
Vrouw valt van taluut en komt in sloot tercht
Brouwershaven. - Zaterdagmiddag zijn brandweer en ambulance uitgerukt naar het Spuislop in Brouwershaven, daar aan gekomen troffen ze een mevrouw aan die door dat ze moeilijk te been was van een taluut was gegleden en in een naast gelegen sloot terecht was gekomen. De omstanders die het ongeval zagen gebeuren twijfelde geen seconde en schoten de vrouw vrijwel meteen te hulp, ze wisten het slachtoffer snel op de kant te krijgen waarna het ambulancepersoneel het slachtoffer heeft onderzocht en naar het ziekenhuis heeft vervoerd. over de verwondingen die de vrouw heeft op gelopen is bij ons niets bekend.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 20 sep -   13:07  
Brandweer blust buitenbrand in Hansweert
Hansweert - De brandweer van Kapelle is zaterdagmiddag uitgerukt voor een buitenbrand in Hansweert. Rond 15:00 uur werd de blusgroep gealarmeerd om zonder spoed naar de Voorhaven te gaan. Toen de brandweer ter plaatse kwam bleek een stuk riet in de brand te staan.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 20 sep -   13:06  
Dronken man rijdt in niet gekeurde auto
Zuiddorpe - Op de Hoofdweg Noord in Zuiddorpe controleerden surveillerende politieagenten zaterdag omstreeks 00.50 uur een automobilist.De man, 61 jaar oud en afkomstig uit de gemeente Terneuzen, moest een blaastest ondergaan waaruit bleek dat hij teveel had gedronken. Hij is overgebracht naar het politiebureau waar hij een ademanalyse heeft gedaan.
Gemaakt door: troetelbeer
za 19 sep -   20:13  
Brand in woning door wasdroger
Middelburg - In een woning in Middelburg is zaterdagmiddag brand uitgebroken voor vermoedelijk kortsluiting n een wasdroger.Rond 16:05 uur werd de brand op de zolder van een woning aan de Torentrans ontdekt.Omdat de ladderwagen van de Stromenweg al was gealarmeerd voor een brandmelding in de binnenstad werd naast het blusvoertuig van de Torenweg de hoogwerker van Vlissingen gealarmeerd.
Gemaakt door: troetelbeer
za 19 sep -   20:02  
Bromfietser gewond na botsing met auto
Terneuzen - Een 54-jarige automobilist uit Terneuzen wilde vrijdagochtend omstreeks 09.50 uur op de Oude Vaart in zijn woonplaats linksaf slaan.Hij had hiertoe zijn knipperlicht aangezet en stuurde al naar links. Een scooter, met daarop een 16-jarige jongen uit de gemeente Terneuzen, kwam net op dat moment langs de auto gereden (aan de linkerzijde) en een aanrijding was het gevolg.
Gemaakt door: troetelbeer
za 19 sep -   19:58  
Melding woningbrand blijkt loos
Middelburg - De brandweer is zaterdagmiddag uitgerukt voor een melding van een woningbrand.Rond 16:00 uur zagen voorbijganger rook uit een woning aan de Vlasmarkt in Middelburg komen.De alarmcentrale stuurde daarop het blusvoertuig van de post President Rooseveltlaan en de ladderwagen van de Stromenweg met spoed ter plaatse.
Gemaakt door: troetelbeer
za 19 sep -   19:49  
Meisje gewond na val van fiets
Vlissingen - Een meisje is zaterdagmiddag gewond geraakt nadat zij tegen een paaltje was gefietst. Het meisje fietst rond 16:30 uur op de kruising Bloemenlaan met de Singel tegen het paaltje en kwam daarbij ongelukkig terecht.Direct werd door omstanders de alarmcentrale gebeld en die stuurde de motorambulance met spoed ter plaatst.
Gemaakt door: troetelbeer
za 19 sep -   18:56  
Dronken motorrijder wil gaan rijden
Middelburg - Een 53-jarige motorrijder uit Middelburg is zaterdag om 00.45 uur betrapt op het rijden onder invloed.Agenten zagen de man zijn motor starten op de Kousteensedijk. Bij het omdraaien van de motor wankelde de bestuurder. De agenten vonden zijn gedrag waard om te onderzoeken en ze hebben de man gevraagd om een blaastest af te leggen.
Gemaakt door: troetelbeer
za 19 sep -   18:52  
Twee voertuigen beschadigd na botsing
Goes - Twee voertuigen zijn zaterdagmorgen beschadigd geraakt bij een botsing.Op de kruising Kloetingseweg met de Goesestraatweg in Goes was een personenauto op een bestelauto gebotst.De bestelauto reed over de Goesestraatweg en kreeg geen voorrang van de personenauto.
Gemaakt door: troetelbeer
za 19 sep -   10:42  
Dronken man richt ravage aan
Yerseke - Zaterdag omstreeks 01.20 uur kwam er een melding binnen bij de Zeeuwse politie dat een automobilist geparkeerde auto's aanreed in de Koningin Julianastraat in Yerseke.Agenten zijn een kijkje gaan nemen in Yerseke en troffen, inmiddels in de Langeville, een geruïneerde personenauto aan.
Gemaakt door: troetelbeer
za 19 sep -   10:41  
Dronken man vlucht voor politie
Biervliet - Vannacht om 01.00 uur zagen surveillerende agenten een personenauto slingerend over de Driewegenweg in Biervliet rijden.Omdat de agenten wel eens wilden weten waarom de bestuurder zo reed, gevan ze de auto een stopteken. De auto stopte ook. De bestuurder sprong uit de auto en probeerde een sprintje te trekken om aan het oog van de agenten te ontsnappen.
Gemaakt door: troetelbeer
za 19 sep -   10:40  
Diverse bekeuringen bij verkeerscontrole
Vlissingen - De Zeeuwse politie heeft op vrijdag tussen 08.00 en 12.00 uur in de gemeente Vlissingen een verkeerscontrole gehouden.De controle was met name gericht op verkeer dat overlast veroorzaakt in de gemeente Vlisisngen. (Bromfietsen, zogenaamde discoauto's) Er werden 48 voertuigen, door o.a. motoragenten, overgebracht naar het Baskensburgplein in Vlissingen.
Gemaakt door: troetelbeer
za 19 sep -   10:39  
Man rijdt onder invloed tegen geparkeerde auto
Terneuzen - Een 65-jarige Terneuzense bestuurder van een personenauto had lekker in een cafeetje gezeten en wilde, na het drinken van een paar biertjes, in de auto stappen en wegrijden.Hij reed weg van zijn parkeerplaats aan de Vlietstraat in Terneuzen en raakte een andere auto die in een parkeervak achter de zijne stond.
Gemaakt door: troetelbeer
za 19 sep -   07:05  
Grote uitslaande brand verwoest schuur
Middelburg - Een grote uitslaande brand heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een grote schuur in de as gelegd.Rond 03:30 uur kwam bij de alarmcentrale een melding binnen dat er aan de Louis Armstrongstraat in Middelburg een grote schuur in de brand stond.De alarmcentrale stuurde daarop het blusvoertuig van de Torenweg en de ladderwagen van de Stromenweg met spoed ter plaatse.
Gemaakt door: 112zeeland
za 19 sep -   06:49  
Camper in de brand in Vlissingen
Vlissingen - In Vlissingen heeft vrijdagavond een brand in een camper gewoed. Rond 21:35 uur werd de brand ontdekt in de camper die aan de Toutenburg geparkeerd stond. Het blusvoertuig van Vlissingen kwam met spoed ter plaatse om de brand te doven.
Gemaakt door: troetelbeer
vr 18 sep -   18:58  
Treinverkeer stilgelegd voor brand op spoor
Goes - Het treinverkeer bij Goes heeft vrijdagmiddag enige tijd stil gelegen omdat er op het spoor een brandje woede.Bij het NS station in Goes had door nog onbekende oorzaak een deel van een spoorbiels vlam gevat.Het blusvoertuig van Goes is zonder spoed ter plaatse gegaan om de brand te doven.
Gemaakt door: troetelbeer
vr 18 sep -   16:49  
Brandweer blust autobrand in Middelburg
Middelburg - De brandweer van de post Stromenweg is vrijdagmiddag uitgerukt voor een autobrand in Middelburg.Rond 15:00 uur werd de brand in de auto ontdekt aan de Sprencklaan. Het blusvoertuig werd met spoed ter plaatse gestuurd.Toen de brandweer ter plaatse kwam stond de cabine al in lichte laaie.
Gemaakt door: troetelbeer
vr 18 sep -   16:48  
Vrouw gewond na botsing met brommers
Goes - In de 's-Heer Hendrikskinderenstraat in Goes gebeurde vrijdag rond 08.15 uur een ongeluk.Een 35-jarige vrouw uit Goes fietste over het fietspad dat onder het Tiendenplein ligt. Zij reed in een groep fietsers in de richting van Goes.
Gemaakt door: troetelbeer
vr 18 sep -   16:47  
Man aangehouden na mishandeling
Vlissingen - In de tuin van een woning in de Callenfelsstraat in Vlissingen werd vrijdag kort na middernacht een 26-jarige Vlissinger aangehouden.De man had donderdag rond 22.00 uur in de Callenfelsstraat ruzie gehad met een familielid en enkele andere bewoners uit die straat.
Gemaakt door: 112zeeland
do 17 sep -   17:59  
Vermiste jongen uit Hulst weer gevonden
Hulst - Donderdagmorgen tussen 09.00 en 12.00 uur is de 17-jarige Kelvin Blommaert uit Hulst in verwarde toestand vanuit zijn ouderlijk huis vertrokken. Om 11.00 uur is hij voor het laatst gezien bij een bushalte in zijn woonplaats. Na 11.15 uur is er met hem geen contact meer geweest.
Gemaakt door: 112zeeland
do 17 sep -   15:32  
Rijbewijs ingevorderd, Breskens
Breskens - Agenten hebben afgelopen nacht het rijbewijs ingevorderd van een 40-jarige Terneuzenaar. Hij reed rond 00.15 uur in zijn auto over de Duivelshoekseweg toen hij een stopteken kreeg. Uit de afgenomen blaastest bleek dat hij met teveel alcohol op achter het stuur had gezeten. De man werd overgebracht naar het politiebureau in Oostburg voor de ademanalyse. De uitslag hiervan gaf aan dat hij ruim vier maal de toegestane hoeveelheid had gedronken. Zijn rijbewijs is ingevorderd.
Gemaakt door: 112zeeland
do 17 sep -   15:09  
Koperdief aangehouden, Terneuzen
Terneuzen - Door de politie is donderdag een 41-jarige Terneuzenaar aangehouden voor koperdiefstal. Agenten zagen tijdens surveillance omstreeks 03.45 uur een man over de Grenulaan fietsen. Hij vervoerde een 'lange lading' gewikkeld in doeken. Toen deze man de politieauto in het oog kreeg, liet hij zijn lading vallen en probeerde weg te fietsen. Dit mislukte want hij werd door de agenten in zijn kraag gevat en meegenomen naar het politiebureau. Zijn lading bestond uit koperen leidingen die hij had gestolen van een bedrijfsauto die stond geparkeerd in de Zonnebloemstraat.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 16 sep -   23:13  
Twee gewonden na ongeval met motor
Terneuzen - De twee opzittende van een motor zijn woensdagavond gewond geraakt in Terneuzen.Vermoedelijk gleed de Belgische motor onderuit op de rotonde van de Kennedylaan. Twee ambulances werden met spoed ter plaatse gestuurd om beide opzittende te helpen.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 16 sep -   22:59  
Opnieuw botsing op beruchte kruising
Terneuzen - Woensdagmorgen heeft er op de beruchte kruising in Terneuzen opnieuw een aanrijding plaats gevonden.Rond 11:45 uur kwamen twee voertuigen met elkaar in botsing op de kruising Axelsestraat met de Dokweg.Over de oorzaak van de botsing en het letsel van de betrokkene is nog niks over bekend.
wo 16 sep -   18:22  
Lifeliner 2 assisteert ambulance bij reanimatie Burgh-Haamstede.
Burgh-Haamstede. - Vanmiddag rond de klok van 17:00 uur kwam er een melding binnen van een reanimatie aan de N57 ter hoogte van Burg-Haamstede. Hierop is ambulance en politie naar N57 gereden om het slachtoffer te helpen ook is de lifeliner 2 uit Rotterdam gealarmeerd ter assistentie van het Ambulance personeel. Over de toestand van het slachtoffer is bij ons tot op heden niets bekend, mochten wij op korte termijn over meer informatie beschikken dan volg er een update van het item.
Gemaakt door: troetelbeer
di 15 sep -   22:28  
Brandweer houdt oefenavond op Arnestein
Middelburg - De brandweer van Middelburg is vanavond uitgerukt voor een brandoefening aan de Herculesweg te Middelburg.De brandweer rukte uit met 2 tankautospuiten (4533)(4538) en een ladderwagen(4550).
di 15 sep -   21:24  
Autobrand Steenbank, Zierikzee
Zierikzee - Rond vijf voor half zes heeft er vanavond korte tijd brand gewoed onder de motorkap van een auto. Door snel ingrijpen van omwonende die de brand snel geblust hadden met een brandblusser bleef de schade enigszins beperkt. De brandweer heeft nog na gekeken of de brand echt uit was en hoe deze is ontstaan en heeft daarna de motor schoon geblazen met lucht uit een persluchtfles. Ook heeft de brand weer de straat schoon gespoten deze was wit geworden door de brandblusser. De auto is weggesleept door een wagen van de garage van de auto.
Gemaakt door: troetelbeer
di 15 sep -   17:53  
School oefent bommelding
Vlissingen - De ROC aan de Edisonweg in Vlissingen heeft dinsdagmorgen een oefening gehouden.Om 11:45 uur ging het alarm af omdat er een zogenaamde bommelding was gedaan.De Bedrijf Hulpverleners (BHV) kregen de opdracht om de school zo snel mogelijk te ontruimen.
Gemaakt door: troetelbeer
di 15 sep -   17:52  
Vrouw aangehouden na winkeldiefstal
Vlissingen - Bij de meldkamer van politie Zeeland kwam maandagmiddag rond 15.20 uur een melding binnen dat er personeel van een winkel aan de Gildeweg in Vlissingen achter een winkeldief aanzat.Meteen zijn diverse politiemensen naar de Gildeweg gesneld om de winkeldief aan te kunnen houden.
Gemaakt door: troetelbeer
di 15 sep -   17:38  
Brandweer gealarmeerd voor assistentie ambulance
Middelburg - De brandweer is dinsdagmorgen uitgerukt voor een assistentie aan de ambulance.Rond 11:40 uur vroeg de ambulance de hulp in van de brandweer om een patiënt nar buiten te helpen. Het blusvoertuig ging zonder spoed naar de woning aan de Buitenruststraat in Middelburg.
Gemaakt door: troetelbeer
di 15 sep -   17:35  
Politie treft hennepkwekerij in woning
Vlissingen - In een pand aan de Vrouwestraat is dinsdag een hennepkwekerij ontmanteld.In de garage stonden enkele vuilniszakken met daarin restanten van hennepplanten. Op de eerste verdieping werd materiaal voor een hennepkwekerij aangetroffen. Op de zolder van het pand was een hennepkwekerij gevestigd van ongeveer 270 planten.
di 15 sep -   14:57  
Eenzijdig ongeval Heuvelsweg Kerkwerve. (VIDEO)
Kerkwerve. - Op de Heuvelsweg in Kerkwerve gebeurde dinsdag om 09.00 uur een eenzijdig verkeersongeval. Een 40-jarige man uit de gemeente Schouwen-Duiveland reed in zijn bestelauto over de Heuvelsweg in de richting van de Delingsdijk. Hij moest voor een stilstaande auto remmen en verloor daardoor de controle over zijn voertuig. In de bossage naast de weg kwam hij uiteindelijk tot stilstand.
Gemaakt door: troetelbeer
di 15 sep -   10:02  
KNRM station geopend in Hansweert
Hansweert - Maandagmiddag heeft de Commissaris van de Koningin Karla Peijs het nieuwe KNRM station geopend in Hansweert.Om 16:30 uur was de officiële opening van het reddingsstation. Het reddingsstation Hansweert is gebouwd nadat uit onderzoek was gebleken dat een reddingsboot niet binnen de vereiste tijd aanwezig kon zijn.
Gemaakt door: troetelbeer
di 15 sep -   10:01  
jongen aangehouden voor bezit balletjespistool
Vlissingen - Vanmiddag omstreeks 16.30 uur is een 16-jarige Vlissinger aangehouden door de politie.De agent was in Blikkenburg aan het surveilleren naar aanleiding van klachten over overlast in die buurt. Ineens zag de agent een jongeman lopen met een niet van echt te onderscheiden balletjespistool.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 14 sep -   17:49  
Brandweer uitgerukt voor brandende schutting
Middelburg - Het blusvoertuig van de Stromenweg is maandagmiddag met spoed uitgerukt voor een brandende schutting.Rond 16:15 uur werd de brand ontdekt in een brandgang aan de van Cittersstraat in Middelburg.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 14 sep -   17:48  
Vrouw gewond na eenzijdig ongeval
Sluis - Op de Heilleweg in Sluis vond zondag om 23.00 uur een eenzijdig verkeersongeval plaats.Een 35-jarige man uit Maldegem reed over de Heilleweg, komende uit de richting van Sluis. Ter hoogte van de kruising met de Praatweg verloor de man de controle over zijn voertuig.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 14 sep -   17:46  
Politie zoekt getuigen van woninginbraak
Axel - Zondag tussen 19.00 en 21.00 uur werd ingebroken in een woning in de Meekrapweg in Axel. Er werd een deur opengebroken en de gehele woning werd doorzocht en er werden twee kluizen opengebroken. Voor zover bekend werden er sieraden en een fotocamera gestolen.
ma 14 sep -   17:38  
Brand in toiletgebouw, Zierikzee
Zierikzee - Zondag rond kwart voor vier kreeg de brandweer van Zierikzee een melding van een brandgerucht aan de Scheldestraat in Zierikzee. Toen de brandweer aan rijdend was kregen zijn de exacte locatie door van de brand. Dit bleek een plastic afvalbak te wezen die in een openbaar toiletgebouw stond op het parkeerterrein aan de Scheldestraat. Terplaatse is de brand geblust met een straal hoogedruk. Het toiletgebouw heeft alleen veel roetschade van daar dat deze nu tijdelijk afgesloten is voor gebruik.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 14 sep -   17:18  
Brandweer blust flinke brand in Biggekerke
Biggekerke - De brandweer van Koudekerke is maandagmiddag uitgerukt voor een flinke bermbrand.Rond 14:55 uur zag een voorbijganger hoe een grote hoop resten van uien in de brand stond. Het blusvoertuig werd zonder spoed naar de Bergweg gestuurd.Toen de brandweer ter plaatse kwam was het vuur al overgeslagen naar een naastgelegen weiland.
ma 14 sep -   15:57  
Ongeval Serooskerke eist tweede leven .(UPDATE)
Serooskerke (Schouwen-Duiveland) - Bij een frontale aanrijding op de N57 bij Serooskerke is maandagmiddag een 88-jarige autobilist uit de gemeente Veere om het leven gekomen. Ook raakten bij het ongeval twee personen gewond.De slachtoffers zaten in personenauto's die rond 14 uur frontaal op elkaar botsten. Eén van de auto's vloog door de aanrijding over het fietspad en botste daar tegen een boom. De andere auto kwam in de berm tot stilstand.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 13 sep -   17:43  
Twee gewonden bij ongeval `s-Heer Arendskerke
`s-Heer Arendskerke - Bij een kop-staartbotsing op de kruising Nijverheidsstraat met de Nieuwe Rijksweg in `s-Heer Arendskerke zijn zondagmiddag twee gewonden gevallen.Rond 16:30 uur stopte een 20-jarige automobilist uit de gemeente Borsele voor het rode verkeerslicht.Een 38-jarige man uit Goes kon niet op tijd stoppen en botste op zijn voorganger.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 13 sep -   17:42  
Brandweer opnieuw uitgerukt om boerenschuur te blussen
Goes - De brandweer van Goes is zondagmiddag opnieuw uitgerukt voor de boerenschuur die door een brand was verwoest.Rond 15:25 uur was het vuur opnieuw opgelaaid waarop de brandweer weer werd gealarmeerd.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 13 sep -   13:44  
Grote verkeerscontrole in Vlissingen
Vlissingen - Bij een gezamenlijke actie van politie en douane in Vlissingen zijn een groot aantal auto’s en caravans gecontroleerd.De voertuigen werden door motoragenten vanaf de Sloeweg naar de parkeerplaats van de marechaussee gedirigeerd.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 13 sep -   13:04  
Opendag brandweer trekt veel bekijks
Terneuzen - De opendag van de brandweer in Terneuzen heeft veel bekijks getrokken.Op de markt in Terneuzen waren diverse demonstraties te bekijken.Onder meer werd er getoond hoe slachtoffers die bekneld in een auto zitten bevrijd kunnen worden.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 13 sep -   03:59  
Brand verwoest monumentale schuur in Goes
Goes - Aan de Westerstraat in Goes is brand uitgebroken in een grote monumentale schuur. De brandweer is met groot materieel uitgerukt.De brand is in de nacht van zaterdag op zondag kort voor 03.00 uur ontstaan. Over de oorzaak kon een woordvoerder van de Veiligheidsregio Zeeland nog geen mededelingen doen.
za 12 sep -   21:18  
Buitenbrand Schouwenbank, Zierikzee (FILM)
Zierikzee - Vanavond heeft er korte tijd een brand gewoed in de bosjes aan de schouwenbank te Zierikzee. Omdat de brandweer van Zierikzee een dagje weg waren moest de tankautospuit van Kerkwerve komen. Deze hoefde alleen na te blussen omdat omstanders de brand grotendeels al hadden geblust met emmers water.
Gemaakt door: troetelbeer
za 12 sep -   20:03  
Demonstraties op de braderie in Kruiningen
Kruiningen - De brandweer van Kruiningen en de landmacht waren zaterdag op de braderie van Kruiningen om diverse demonstraties te geven.De brandweer liet onder grote belangstelling van het publiek zien hoe een auto werd open geknipt.
Gemaakt door: troetelbeer
za 12 sep -   19:35  
Brandweer blust buitenbrand
Ritthem - De brandweer van Oost-Souburg is zaterdagmiddag uitgerukt voor een buitenbrand. Rond 14:30 uur werd een brand ontdekt aan de Landbouwweg in Ritthem. De alarmcentrale stuurde het blusvoertuig zonder spoed ter plaatse.
za 12 sep -   18:51  
Man valt door dak, Zierikzee (UPDATE)
Zierikzee. - Vanmiddag omstreeks vijf uur is er aan de Gasthuisdreef te Zierikzee een persoon door het dak gezakt en zoon 6 meter naar beneden gevallen. Het slachtoffer was met werkzaamheden bezig op het dak van zijn schuur, 2 ambulances en de traumahelikopter uit Rotterdam zijn ter plaatse geweest om het slachtoffer te helpen, ook kwam de HAP (huisartsenpost) met een huisarts assisteren het slachtoffer is met een ambulance naar een ziekenhuis vervoerd over zijn toestand is bij ons tot op heden niets bekend.
Gemaakt door: troetelbeer
za 12 sep -   15:54  
Man aangehouden na bedreiging met een mes
Middelburg - Vrijdagavond rond 23.20 uur is in de Bosschaartsweg in Middelburg een 43-jarige Middelburger aangehouden.Hij wordt ervan verdacht een groepje jongeren te hebben bedreigd met een mes.
Gemaakt door: troetelbeer
za 12 sep -   15:53  
Negeren stopteken, rijden zonder rijbewijs en overtreden snelheid
Axel - In de nacht van vrijdag op zaterdag zagen surveillerende agenten op de Buthdijk in Axel een auto met hoge snelheid rijden en besloten deze te volgen.De bestuurder reed met hoge snelheid richting Terneuzen en reed op de Haarmanweg, waar 50 km/u is toegestaan, 133 km/u
Gemaakt door: troetelbeer
za 12 sep -   11:14  
Brandweer houdt kampvuur onder controle
Oostdijk - De brandweer van Krabbendijke heeft vrijdagavond stand-by gestaan bij een groot kampvuur. In Oostdijk was een groot kampvuur aangestoken ter afsluiting van de jeugdvakantieweek. Omdat er een flinke wind stond werd het vuur flink aangewakkerd.
Gemaakt door: troetelbeer
za 12 sep -   11:13  
Vrouw zwaargewond bij botsing
Vlissingen - Vanmiddag rond 15.35 uur is op de Hercules Segherslaan in Vlissingen een fietsster zwaargewond geraakt.De 87-jarige vrouw uit Vlissingen fietste over het fietspad. Door een 27-jarige automobilist uit Vlissingen werd de vrouw over het hoofd gezien.
Gemaakt door: Krukeltje
vr 11 sep -   21:57  
twee gewonden bij scooterongeval 's-Gravenpolder
Vanavond om 20.30 is er een ongeval gebeurd met een scooter en vrachtwagentje op de Baarlandsezandweg/ Lange meiredijk te 's-Gravenpolder. De ambu's 105 en 108 gingen met spoed ter plaatse.
Gemaakt door: troetelbeer
vr 11 sep -   18:39  
Vrouw gewond na val van paard
Aagtekerke - Een vrouw is vrijdagmiddag gewond geraakt nadat zij van een paard was gevallen.De vrouw zat op een paard op het Kalfhoeksepad in Aagtekerke toen zij rond 15:25 uur van het paard afviel.De vrouw raakte gewond waarop de Rapid responder werd gealarmeerd.
Gemaakt door: Krukeltje
vr 11 sep -   18:10  
Gewonden bij aanrijding Nansenbaan Goes
Goes - Vanmiddag rond 17.15 was er op de kruising Nansenbaan en Livingstoneweg een aanrijding tussen 2 auto's .Een 37-jarige automobiliste uit Goes reed over de Nobelweg in de richting van de Nansenbaan.Ter hoogte van de kruising Nansenbaan / Nobelweg wilde zij rechts afslaan maar verleende daarbij geen voorrang aan een 53-jarige automobilist uit de gemeente Veere.
Gemaakt door: troetelbeer
vr 11 sep -   18:09  
Brandweer uitgerukt voor autobrand
Krabbendijke - Vanmiddag rond 10 over 5 werd de blusgroep van Krabbendijke gealarmeerd voor een autobrand aan de Noordschans in Krabbendijke. Ter plaatse bleek dat verschillende kabels doorgebrand waren.Omdat er verschillende kabels doorgebrand waren mocht de bestuurder niet met de auto verder rijden. Toen er met een warmtebeeldcamera geen ernstige hitte gezien werd rukte de brandweer weer in.
vr 11 sep -   18:03  
KNRM en Reddingsbrigade Zierikzee-Duiveland oefenen samen
Strandje van Ouwerkerk - Op woensdagavond 9 september stond het strandje van Ouwerkerk in het teken van een gezamenlijke oefening van KNRM station Neeltje Jans en Reddingsbrigade Zierikzee-Duiveland. Het doel van deze oefening was tweeledig. Enerzijds was de oefening bedoeld om de nog jonge en onervaren strandwachtploeg van de reddingsbrigade ervaring op te laten doen. Anderzijds was de oefening bedoeld om de samenwerking tussen de KNRM en de reddingsbrigade op een hoger niveau te krijgen.
Gemaakt door: troetelbeer
vr 11 sep -   17:06  
Letty Demmers nieuwe korpschef politie Zeeland
Middelburg - Middelburg - De korpsleiding van politie Zeeland is weer compleet met de benoeming van mevrouw Letty Demmers-van der Geest tot korpschef. Samen met mevrouw Els Brekelmans-van Woensel als plaatsvervangend korpschef zal zij het korps gaan aansturen. Ze start op maandag 14 september a.s. en haar benoeming is ingegaan op 1 september jl.
Gemaakt door: troetelbeer
vr 11 sep -   17:03  
Motorrijder gewond na val
Vogelwaarde - Een 34-jarige man uit Axel is vrijdagmorgen gewond geraakt nadat hij met zijn motor onderuit was gegaan op de N290.Omstreeks 09.45 uur verloor hij in een bocht de macht over het stuur waarna hij ten val kwam met zijn motor.
Gemaakt door: troetelbeer
vr 11 sep -   17:02  
Man slachtoffer van wisseltruc
Sas van Gent - Een 75-jarige man uit Sas van Gent is donderdag het slachtoffer geworden van een wisseltruc.Hij had rond 11.00 uur geld gepind bij een geldautomaat van de ABN Amro en liep door de Zusterstraat richting de Albert Heijn. Ter hoogte van de dierenarts werd hij aangesproken door een hem onbekende man die muntgeld met hem wilde wisselen.
Gemaakt door: troetelbeer
vr 11 sep -   09:00  
Brandweer blust flink brand in de duinen
Zoutelande - De brandweer is donderdagavond uitgerukt voor een flinke brand in de duinen bij Zoutelande. Rond 23:35 uur werd de brand ontdekt bij de Duinweg waarop het blusvoertuig van Zoutelande ter plaatse werd gestuurd.Omdat er in de duinen moeilijk aan bluswater is te komen werd ook de watertankwagen de Stadsgewestelijke brandweer gealarmeerd.
Gemaakt door: troetelbeer
vr 11 sep -   08:49  
Brandweer krijgt uitleg over uitheemse diersoorten
Terneuzen - De brandweer van Terneuzen heeft donderdagavond een uitleg gekregen over uitheemse diersoorten.Omdat reptielen steeds vaker als huisdier worden gehouden en de kans dat er eentje ontsnapt of dat men ze tegen komt bij een brand wordt steeds groter. ‘wat te doen als we oog in oog komen te staan met reptielen tijdens brandbestrijding’ ‘Moeten adressenwaar gevaarlijke reptielen als huisdier worden gehouden niet bekend zijn bij de gemeente’ ‘Welke reptielen zijn gevaarlijk en welke niet’ Allemaal vragen die aan de orde kwamen tijdens de informatieavond over reptielen in de brandweerkazerne van Terneuzen.
Gemaakt door: troetelbeer
vr 11 sep -   08:47  
Bromfietser zwaargewond na botsing
Nieuwdorp - Donderdagmorgen rond 08.15 uur is een 17-jarige bromfietser uit de gemeente Borsele gewond geraakt bij een verkeersongeval. Hij werd met onbekend letsel per ambulance overgebracht naar het Erasmus ziekenhuis in Rotterdam.
Gemaakt door: troetelbeer
do 10 sep -   22:05  
Brandweer blust drie bermbranden
Aagtekerke - De brandweer van Oostkapelle is donderdagavond uitgerukt voor drie bermbranden.Rond 20:45 uur werden ze zonder spoed naar de Koekoeksweg in Aagtekerke gestuurd omdat daar drie branden zouden woedde.De brandweer heeft de drie branden met twee stralen hoge druk gedoofd.
Gemaakt door: troetelbeer
do 10 sep -   16:09  
Brandweer blust buitenbrand in Ritthem
Ritthem - De brandweer van de post Stromenweg in Middelburg is donderdagmiddag gealarmeerd voor een buitenbrand.Rond 15:00 uur werd de brand ontdekt aan de landbouwweg in Ritthem. Het blusvoertuig ging zonder spoed ter plaatse.
Gemaakt door: troetelbeer
do 10 sep -   14:55  
Brandweer blust brand langs A58
Arnemuiden - De brandweer van Arnemuiden en `s-Heer Arendskerke zijn woensdagmiddag gealarmeerd voor een bermbrand langs de A58.Rond 16:20 uur melden automobilisten vanaf de A58 de brand bij de alarmcentrale.
Gemaakt door: troetelbeer
do 10 sep -   14:40  
Brandweer blust twee bermbranden
Lewedorp - De brandweer van Nieuwdorp heeft woensdagmiddag twee bermbranden geblust.Rond 15:00 uur werd de brandweer gealarmeerd omdat er een brand zou woedde aan de Quarlespolderweg in Lewedorp.
Gemaakt door: troetelbeer
do 10 sep -   14:30  
Ontsnapte slang weer terecht
Ovezande - De oranje rattenslang is weer terecht.Woensdagavond was de eigenaar de slang kwijt waarna er een zoekactie begon.De politie riep buurtbewoners op om alert te blijven. De slang bleek te zitten in een box van de geluidsinstallatie.
Gemaakt door: troetelbeer
do 10 sep -   13:48  
Fietser gewond na botsing met auto
Ritthem - Een fietser is donderdagmiddag gewond geraakt bij een botsing met een personenauto.De fietser reed over de Ritthemsestraat in Ritthem toen hij rond 12:15 uur werd aangereden door een automobilist die vanuit de Zandweg kwam.De fietser kwam ten val en raakte gewond.
Gemaakt door: troetelbeer
do 10 sep -   13:47  
2 geparkeerde auto's beschadigd
Middelburg - Woensdagavond zijn in de Westerscheldestraat in Middelburg twee geparkeerde auto's aangereden.De veroorzaker is doorgereden in de richting van de Maasstraat. Beide voertuigen hebben zware schade opgelopen.