Selecteer per datum:

Gemaakt door: 112zeeland
ma 25 mei -   12:56  
Aanhoudingen na verkeerscontrole
Kapelle - Kapelle - De politie hield zondagmiddag 24 mei 2020 rond 17u30 op de Nieuwe Vierwegen in Kapelle twee personen aan. Agenten zagen een auto rijden waarvan het vermoeden bestond dat de bestuurder geen rijbewijs had. Ze controleerden de auto en de bestuurder, een 40 jarige man uit de gemeente Borsele, kon inderdaad geen rijbewijs overleggen. D
Gemaakt door: 112zeeland
ma 25 mei -   10:39  
Aanhouding na onenigheid
Vlissingen - Vlissingen - De politie hield maandag 25 mei 2020 rond 06u00 drie verdachten uit Vlissingen aan, omdat er sprake was van onenigheid. De politie ontving maandag 25 mei 2020 rond 05u30 een melding van onenigheid in de Bloemenlaan waarbij iemand met een mes zwaaide.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 24 mei -   11:51  
Jongens verdacht van meerdere geweldsincidenten
Middelburg - Middelburg - De twee jongens die zaterdag 23 mei werden gezocht voor het mogelijk stelen van een rugzak met daarin een camera en telescoop zijn door de politie gevonden. De twee 12-jarige jongens worden ervan verdacht meerdere geweldsincidenten die dag te hebben gepleegd.
Gemaakt door: 112zeeland
za 16 mei -   09:04  
Bestuurder rijdt onder invloed van drugs tegen vangrail
Hoek - Hoek - Een 28-jarige man uit Terneuzen is vrijdagavond op de Middenweg tegen een vangrail gereden. Na een test bleek dat hij onder invloed van drugs was.
Gemaakt door: 112zeeland
do 14 mei -   13:50  
Politie onderzoekt serie bedrijfsinbraken
Waarde - Waarde - De politie is een onderzoek gestart naar een reeks bedrijfsinbraken in Zeeland en België en onderzoekt of drie mannen uit Bulgarije hiervoor in aanmerking komen.
Gemaakt door: 112zeeland
do 14 mei -   12:06  
Duo aangehouden met onbekende vouw-kratten
Kruiningen - Kruiningen - De politie trof woensdagmorgen vroeg op de A58 een auto aan die vol lag met vouw-kratten. Vermoedelijk zijn deze gestolen. De politie is op zoek naar de eigenaar.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 13 mei -   11:49  
Man aangehouden na mishandeling vrouw
Goes, Rilland - Goes, Rilland - Op zaterdag 9 mei jl. meldde een bewoner van een appartementencomplex in de Beukenstraat in Goes dat zij mishandeld was door een haar onbekende man. Ook zou de man hebben geprobeerd haar telefoon te stelen. De politie verspreidde een Burgernetbericht, maar daar kwam geen relevante informatie op binnen.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 13 mei -   09:06  
Drie mannen aangehouden in trein Vlissingen
Vlissingen - Vlissingen - Dinsdagavond laat zijn drie Poolse mannen zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden in een trein in Vlissingen. Op het verzoek van medewerkers van de trein om de coupé te verlaten gingen zij niet in, daarom werd de assistentie van de politie ingeroepen.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 10 mei -   14:04  
Aangehouden voor belemmeren politiewerk
Vlissingen - Vlissingen - Zaterdagavond werd een 21-jarige Vlissinger een bekeuring aangezegd door de politie, omdat ze hem hadden zien rijden op een scooter, terwijl zijn rijbewijs was ingevorderd. De betrokkene werd tijdens het bekeuringsgesprek steeds agressiever en de situatie dreigde uit de hand te lopen.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 10 mei -   12:15  
Jongen (13) aangehouden met mes
Oost-Souburg - Oost-Souburg - Zaterdagmiddag is een 13-jarige jongen uit Oost-Souburg aangehouden nadat de politie een melding had gekregen dat er bij het sportpark meerdere jongens met elkaar aan het vechten waren.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 10 mei -   09:07  
Parkeerautomaat opengebroken, verdachte aangehouden
Vlissingen - Vlissingen - Zondagochtend vroeg werd een verdachte aangehouden door de politie, omdat hij een poging had gedaan om de betaalautomaat in de parkeergarage aan het Scheldeplein open te breken. Agenten kregen rond 04.50 uur een melding van een inbraakalarm bij de betaalautomaat.
Gemaakt door: 112zeeland
za 9 mei -   08:02  
Motorrijder rijdt door na aanrijding met kind
Oost-Souburg - Oost-Souburg - Vrijdagmiddag rond 16.20 uur vond in de Westerscheldestraat in Oost-Souburg een verkeersongeval plaats waarbij een 6-jarig meisje door iemand op een motor werd aangereden. Het meisje raakte gewond en moest naar het ziekenhuis worden vervoerd om aan haar verwondingen behandeld te worden.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 8 mei -   14:46  
Jongen rijdt op gestolen scooter
Vlissingen - Vlissingen - Donderdagmiddag is een 16-jarige jongen aangehouden door de politie. Hij reed op een gestolen scooter. Rond 16.00 uur wilde een motoragent de jongen op de scooter controleren. Er zat namelijk geen kentekenplaat op het voertuig. Toen de agent de jongeman op de scooter had laten stoppen in de Simon Stevinstraat in Vlissingen ging hij er vandoor.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 8 mei -   14:36  
Aanhouding na meldingen overlast jeugd
Hulst - Hulst - Vannacht kwamen er meldingen van overlast jeugd binnen bij de politiemeldkamer. Agenten zijn op de melding afgegaan om poolshoogte te nemen. De overlast zou uit de omgeving van de Zoutestraat komen. Rond middernacht hoorden de surveillerende agenten een knal die uit de omgeving van het terrein van de scouting kwam.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 8 mei -   12:21  
Inbrekerswerktuig en mes in beslag genomen bij controle
Vlissingen - Vlissingen - Tijdens hun surveillance in de nacht van donderdag op vrijdag controleerden agenten een personenauto waarvan de bestuurder mogelijk geen geldig rijbewijs zou hebben. De auto reed over de President Rooseveltlaan in Vlissingen. Bij aanspreken van de bestuurder bleek dat de 22-jarige Vlissinger zijn rijbewijs nog niet had ingeleverd na een vorige overtreding.
Gemaakt door: 112zeeland
do 7 mei -   15:42  
Man en vrouw aangevallen,
Terneuzen - Terneuzen - Op de Axelsestraat werden zaterdagavond een man en een vrouw door enkele meisjes aangevallen. Het duo reed op de fiets en waarschuwde de meisjes, die te voet de weg overstaken en hierbij het rode verkeerslicht negeerden. Het incident gebeurde rond 20.15 uur.
Gemaakt door: 112zeeland
di 5 mei -   16:44  
Aangehouden met gestolen fiets
Middelburg - Middelburg - De politie hield dinsdag 5 mei 2020 rond 14u30 op Baarsjesstraat twee mannen aan wegens fietsdiefstal. De mannen liepen met een afgesloten damesfiets over straat en in een tuin probeerden ze het slot open te breken. De politie onderzocht de situatie en vond vier fietsen die mogelijk van diefstal afkomstig zijn.
Gemaakt door: 112zeeland
di 5 mei -   08:55  
Aanhouding wederspannigheid
Oost-Souburg - Oost-Souburg - De politie hield maandag 4 mei 2020 rond 20u30 op De Deckerestraat een jongere (17) uit ’s Heer Arendskerke aan wegens wederspannigheid.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 4 mei -   11:36  
Man vlucht A58 op
Middelburg - Middelburg - Agenten hebben zondag 3 mei 2020 een man aangehouden die drugs bij zich had en weg wilde vluchten via de snelweg. Rond 16.00 uur zien zij de man rijden op een snorfiets op de Mortiereboulevard. De agenten hebben het idee dat de man niet gezien wilde worden door de politie en zij zetten de achtervolging in.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 3 mei -   10:16  
Man aangehouden, gestolen auto terug gevonden
Rilland - Rilland - Agenten hebben op de Sint Felixstraat een 32-jarige Pool aangehouden. De man was in het bezit van een gestolen auto. De politie kreeg op zaterdag 2 mei rond 19.00 uur een melding van geluidsoverlast vanuit een geparkeerde auto aan de Sint Felixstraat.
Gemaakt door: 112zeeland
za 21 mrt -   12:28  
Politiemensen grijpen in bij ruzie in woning
Vlissingen - Vlissingen - Politiemensen hebben in de nacht van vrijdag 20 op zaterdag 21 maart 2020 rond 02.00 uur ingegrepen bij een ruzie in een woning in de Vlissingse binnenstad. Daarbij is de 22-jarige bewoner aangehouden op verdenking van poging doodslag.
Gemaakt door: 112zeeland
di 28 jan -   21:01  
Justitie looft beloning uit in de zaak van de onbekende dode vrouw
Westdorpe - Westdorpe - Tot op de dag van vandaag hebben het Openbaar Ministerie en de politie helaas nog geen informatie mogen ontvangen die leidde naar de identiteit van de onbekende doodgeschoten vrouw die in een weiland in Westdorpe werd gevonden op 22 juni 2019.