Selecteer per datum:

Gemaakt door: troetelbeer
ma 31 aug -   23:02  
Inbreken valt in slaap
Vlissingen - Zondagavond rond 23.50 uur is in een verzorgingshuis in Vlissingen een 30-jarige Vlissinger aangehouden.De man had een raam opengebroken en had een slaapplaats gevonden onder een aantal stoelen in de recreatieruimte.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 31 aug -   21:36  
Brandweer blust bermbrand in Waarde
Waarde - De brandweer is maandagavond uitgerukt voor een bermbrand in Waarde.Rond 18:55 uur werd het blusvoertuig van Krabbendijke gealarmeerd om zonder spoed uit te rukken naar Gawege.Toen de brandweer ter plaatse kwam bleek het te gaan om een flinke bermbrand.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 31 aug -   18:45  
Motorambulance betrokken bij ongeval
Middelburg - De Middelburgse motorambulance is maandag aan het einde van de middag betrokken geraakt bij een ongeval.Rond 17:35 werd de motor(19-321) met spoed naar de Middelburgsestraat in Koudekerke gestuurd.Tijdens het aanrijden ging het mis op de Koudekerkseweg in Middelburg. Door nog onbekende oorzaak botste de motor achterop een personenauto.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 31 aug -   15:50  
Man zwaargewond na val van trap
Westkapelle - Een man is maandagmiddag zwaargewond geraakt nadat hij van de trap bij de duinovergang aan de Schelpweg was gevallen.De man viel rond 14:00 van de trap en bleef halverwege de trap zwaargewond liggen.Direct werd een ambulance, de motorambulance en de traumahelikopter uit Rotterdam gealarmeerd.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 31 aug -   15:34  
Automobilist aangehouden na inrijden op voetgangers
Tholen - Politie Zeeland heeft zondag om 10.30 uur een 18-jarige man uit Bergen op Zoom aangehouden op de Bebouwdendam in Tholen voor poging tot doodslag.Tussen 03.00 uur en 03.30 uur, zaterdagochtend vroeg, reed een personenauto over een terras van een horecagelegenheid aan de Kaaij in Tholen.
ma 31 aug -   14:52  
Ongeval met 2 auto's, N59 Zierikzee
Zierikzee - Zaterdag nacht rond half twaalf kwam er een melding binnen van een ongeval op de N59 Nieuwe koolweg ter hoogte van de Klerksweg. Hier op zijn er twee ambulance ter plaatse gegaan.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 31 aug -   11:30  
Auto over de kop in Hulst
Hulst - In Hulst is zondagmiddag een auto over de kop gegaan nadat deze in botsing was gekomen met een vangrail.Rond 16:50 uur reed de Belgische auto met vier inzittende over de Langeweg (N258) bij Hulst toen deze door nog onbekende oorzaak tegen de vangrail aanbotste.Direct werden twee ambulances gealarmeerd om de eventuele gewonden te helpen.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 31 aug -   11:29  
Twee automobilisten onder invloed van alcohol
Middelburg - Twee automobilisten zijn het afgelopen weekend aangehouden omdat ze met te veel alcohol op achter het stuur zaten.Zaterdagavond rond 21:45 uur werd een 66-jarige man uit Aye (B) op de Ringbaan West in Goes gecontroleerd op het rijden onder invloed.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 31 aug -   11:15  
Klanten mishandelen kroegeigenaar
Hulst - Zaterdagavond rond 23.40 uur is de 50-jarige uitbater van een café aan de Grote Markt in Hulst door twee klanten mishandeld.Toen de uitbater, die achter de bar stond, twee klanten vertelde geen alcohol meer aan hen te schenken omdat zij zich vervelend gedroegen, sprong een van hen over de bar.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 31 aug -   11:14  
Drie jongens aangehouden voor vernieling
Vlissingen - Zaterdagavond rond 23.55 uur zijn aan de Vlissingse Kleiweg in Vlissingen een 16-jarige jongen, een 17-jarige jongen en een 18-jarige jongen (allen uit Vlissingen) aangehouden wegens vernieling.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 31 aug -   11:11  
Onbetaalde rekening leidt tot klap
Vlissingen - Zaterdagmiddag rond 16.15 uur is 45-jarige eigenaar van een horecagelegenheid aan het Beursplein in Vlissingen door klanten mishandeld.De eigenaar liep achter een gezin (man, vrouw en kind) aan nadat zij de gelegenheid, zonder te betalen voor het door hun genuttigde eten, wilden verlaten.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 30 aug -   10:47  
Auto brand volledig uit in Middelburg
Middelburg - De brandweer is zondagmorgen uitgerukt voor een autobrand in Middelburg.Rond 06:00 uur werd de brandweer gealarmeerd omdat er in de Koninginnelaan ter hoogte van Camping Middelburg een auto in de brand zou staan.Het blusvoertuig van de Stromenweg ging met spoed ter plaatse.
Gemaakt door: 112zeeland
za 29 aug -   22:31  
Onderzoek skim-apparaat Hulst
hulst - Politie Zeeland heeft vandaag onderzoek gedaan naar skim-apparatuur die vanmorgen op de Grote Markt in Hulst is aangetroffen. De politie roept getuigen op om zich te melden De politie ontving om 8.15 uur een melding dat twee mannen zich verdacht ophielden bij de Fortis bank op de Grote Markt in Hulst. Bij aankomst waren de mannen verdwenen. De politie ontdekte dat een skimapparaat deskundig was aangebracht op de geldautomaat van de bank. Het apparaat is in beslaggenomen. De politie stelt een nader onderzoek in. Getuigen worden verzocht zich te melden aan het politiebureau in Hulst. Ook kunnen zij bellen met de Zeeuwse politie, 0900-8844.
Gemaakt door: troetelbeer
za 29 aug -   19:48  
Brandweer blust afvalbrand in Middelburg
Middelburg - De brandweer is zaterdagavond uitgerukt voor een brand in een afvalberm.Rond 19:20 uur werd de brand ontdekt aan de Noordmonsterweg in Middelburg.De brandweer van de post President Rooseveltlaan rukte zonder spoed uit om de brand te doven.
za 29 aug -   19:48  
Catamaran slaat lek voor de kust
Neeltje Jans - Catamaran MONA met schade binnen. Vrijdagavond om half zeven werd de reddingboot Koopmansdank van reddingstation Neeltje Jans, met hoogste prioriteit opgeroepen, voor hulp aan een vaartuig welke zinkende was. Het bleek te gaan om de 9,5 mtr lange kajuit catamaran genaamd MONA, welke met twee personen aan boord onderweg was van Harich naar zijn thuishaven Brouwershaven.
Gemaakt door: troetelbeer
za 29 aug -   19:48  
Man rijdt met auto in de sloot
Meliskerke - Vrijdagavond rond 23.50 uur is op de Blauwpoorteweg in Meliskerke een auto in de sloot terecht gekomen.Een 30-jarige automobilist uit Goirle is door onbekende oorzaak de macht over het stuur verloren en van de weg geraakt.
Gemaakt door: troetelbeer
za 29 aug -   19:46  
Dronken man rijdt zonder rijbewijs
Vlissingen - In de nacht van vrijdag op zaterdag rond 00.15 uur is in Bonenburg in Vlissingen een 25-jarige Vlissinger aangehouden.De man was onder invloed van alcohol en bestuurde een auto zonder dat hij in het bezit is van een rijbewijs.
Gemaakt door: troetelbeer
za 29 aug -   19:45  
Twee gewonden bij vechtpartij
Hulst - Afgelopen nacht rond 03.00 uur vond nabij een horecagelegenheid aan het Cornelis de Vosplein in Hulst een vechtpartij plaats tussen een drietal personen.Twee van hen raakten hierbij gewond.
za 29 aug -   15:00  
Brand na blikseminslag in Colijnsplaat
Colijnsplaat - Na een blikseminslag vrijdagavond om kwart voor tien is een woning aan de Havenstraat in Colijnsplaat voor de helft uitgebrand. De bovenverdieping is verwoest, evenals het dak. Een omstander die probeerde de voordeur in te trappen omdat hij dacht er mensen in de woning aanwezig waren, liep een slagaderlijke bloeding op. Hij is door ambulancepersoneel behandeld. De bewoners waren afwezig. Twee Noord-Bevelandse brandweergroepen blusten het vuur.Een schadebedrag is nog niet bekend.
za 29 aug -   14:57  
Brand in hooischuur Zorgboederij de Stelle
Ouwerkerk - In Zorgboerderij de Stelle aan de Stelweg in Ouwerkerk heeft gisterenavond een brand gewoed. De brandweer kreeg rond 22.00 uur een melding van een brand in de hooischuur van de boerderij. Bluswagens uit Oosterland en Zierikzee rukten uit en hadden de brand snel onder controle.
za 29 aug -   14:53  
Beschonken vrouw botst op voorganger
Zierikzee - Op de N59 bij Zierikzee vond gistermiddag rond vier uur een aanrijding plaats. Een 55-jarige automobiliste uit Zierikzee kon niet tijdig stoppen toen een voor haar rijdende 22-jarige man uit Breda moest remmen. De vrouw botste op haar voorganger. Uit een blaastest bleek dat ze ruim 4,5 keer de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken. Zij moest haar rijbewijs inleveren.
Gemaakt door: 112zeeland
za 29 aug -   14:38  
Brandweer Kapelle pakt uit tijdens Kapelsedag
kapelle - Brandweer Kapelle bestaat dit jaar 75 jaar en dat willen we niet on opgemerkt voorbij laten gaan.Tijdens de Kapelsedag op 29 augustus zal er van alles te doen en te zien zijn. Het thema van deze dag: wat is er allemaal veranderd in 75 jaar brandweer.
Gemaakt door: troetelbeer
vr 28 aug -   17:18  
Brandweer blust bermbrand in Kwadendamme
Kwadendamme - De brandweer is vrijdagmiddag uitgerukt voor een flinke bermbrand.Rond 15:30 uur werd de brand ontdekt aan de Grote Reinhoutsedijk in Kwadendamme.De alarmcentrale stuurde daarop het blusvoertuig van Baarland en `s-Gravenpolder zonder spoed ter plaatse.
Gemaakt door: troetelbeer
vr 28 aug -   17:15  
Twee mannen angehouden voor woninginbraak
Bruinisse - Politie Zeeland heeft 26 augustus om 03.40 uur twee mannen aangehouden op verdenking van diefstal in Bruinisse.De twee, 20 en 21 jaar oud en afkomstig uit Breda, worden verdacht van een inbraak die afgelopen dagen plaatsvond in een bedrijf aan de Molenweg in Bruinisse.
vr 28 aug -   15:03  
Bermbrand aangewakkerd door wind, Zierikzee
Zierikzee - Vanmiddag omstreeks twaalf uur heeft er een bermbrand gewoed ter hoogte van de Weg naar de Val N256. Deze brand is ontstaan door dat er een sigaret via een gat in het wegdek van de Zeelandbrug in een goot terecht kwam.
Gemaakt door: troetelbeer
vr 28 aug -   10:46  
Flatwoning door brand verwoest
Vlissingen - Een fatwoning in Vlissingen is in de nacht van donderdag op vrijdag door brand verwoest.Rond 00:10 uur kwam bij de alarmcentrale ene melding binnen dat er een brand zou woedde in de flat aan de Hogeweg.Direct werd het blusvoertuig en de hoogwerker van Vlissingen met spoed ter plaatse gestuurd.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 28 aug -   10:01  
Drie aanhoudingen voor coniferenbranden
middelburg - Politie Zeeland heeft onderzoek ingesteld n.a.v. de coniferenbranden in Middelburg. Tijdens het onderzoek zijn drie verdachten aangehouden. Zij worden niet van alle branden verdacht. Naar aanleiding van een groot aantal aangestoken branden waarbij coniferenhagen in vlammen opgingen, is door politie Zeeland extra inzet gepleegd in de avond- en nachturen, teneinde een zicht te krijgen op de mogelijk dader(s).
Gemaakt door: troetelbeer
do 27 aug -   22:46  
Brandweer blust buitenbrand in Middelburg
Middelburg - De brandweer is donderdagavond rond 19:45 uur uitgerukt voor een buitenbrand.Aan de Noordmonsterweg in Middelburg zou een brandje woedde.Het blusvoertuig van de post President Rooseveltlaan ging zonder spoed ter plaatse.
Gemaakt door: troetelbeer
do 27 aug -   22:40  
Twee auto’s beschadigd bij ongeval
Axel - Donderdagavond zijn twee auto’s beschadigd geraakt bij een ongeval.Rond 19:05 uur botste een Belgische auto achterop een bestelauto op de Tractaatweg in Axel.Direct werd een ambulance ter plaatse gestuurd om de eventuele gewonde te helpen.
Gemaakt door: troetelbeer
do 27 aug -   16:20  
4000 hennepplanten in Kerkwerve
Kerkwerve - Vanmorgen is door politie Zeeland een onderzoek ingesteld naar de aanwezigheid van een weedkwekerij aan de Tellerweg in Kerkwerve.Uit onderzoek bleek dat er illegaal stroom werd afgetapt. In totaal trof men ruim 4000 weedplanten aan.
Gemaakt door: troetelbeer
do 27 aug -   16:18  
Jongen rijdt meisje aan en steelt haar scooter
Vlissingen - Dinsdagmiddag rond 17.30 uur vond op de Jacoba van Beierenweg in Vlissingen een aanrijding plaats.Een 16-jarig meisje uit Oost Souburg reed op haar zo goed als nieuwe scooter in de richting van de Koudekerkseweg toen vanuit de Oorschotlaan een jongen op een scooter kwam aanrijden.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 26 aug -   12:23  
Bromfietser botst op bestelbus
Burgh-Haamstede - Een 15-jarige jongen uit de gemeente Schouwen-Duiveland reed dinsdag om 18.50 uur op de Zandweg in Burgh-Haamstede, met een bromscooter, tegen een geparkeerde bestelbus.De 15-jarige reed over de Zandweg. Hij droeg geen helm en was, gezien zijn leeftijd, niet in het bezit van een bromfietscertificaat.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 26 aug -   09:43  
Kat doodgeschoten in Koudekerke
Koudekerke - Tussen maandagavond 21.00 uur en dinsdagochtend 09.00 uur is, in de omgeving van de Dishoekseweg in Koudkerke, een kat beschoten.Het beestje is maandagavond rond 21.00 uur naar buiten gegaan en is vanochtend dood gevonden.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 26 aug -   08:54  
Brandweer blust brand in leegstaande school
Terneuzen - De brandweer is woensdagmorgen uitgerukt voor een flinke brand in een leegstaande school. Rond 03:45 uur werd de brand ontdekt in de school aan de Rozenstraat in Terneuzen.Twee blusvoertuigen en een hoogwerker werden gealarmeerd om de brand te bestrijden.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 26 aug -   08:52  
Vrouwen stelen voor ruim 5000 euro aan artikelen
Middelburg - Dinsdagmiddag heeft politie Zeeland twee vrouwen van 44 en 20 jaar oud, beiden uit Eindhoven, aangehouden wegens winkeldiefstallen gepleegd in Middelburg.Rond 14.40 uur meldde een getuige bij de politie dat een vrouw verschillende keren met goederen heen en weer liep naar een auto die geparkeerd stond aan het Walplein in Middelburg.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 26 aug -   08:51  
Man aangehouden voor vernielingen in school
Middelburg - Tussen maandag en dinsdagmiddag 16.00 uur is er ingebroken in een bijgebouwtje van een schoolgebouw aan de Kruisweg in Middelburg.In het gebouwtje zijn diverse ruiten van deuren en een groot deel van het inventaris vernield.
Gemaakt door: troetelbeer
di 25 aug -   20:01  
Gewonde bij ongeval in Middelburg
Middelburg - Op de Schroeweg in Middelburg vond dinsdag om 17.15 uur een kop- / staartbotsing plaats.Een 33-jarige automobilist uit Oost-Souburg wilde een vallende gsm opvangen en was daardoor even afgeleid. Hij zag te laat dat de auto's voor hem stilstonden en er ontstond een kop- / staarbotsing.
Gemaakt door: troetelbeer
di 25 aug -   19:48  
Jongen zwaargewond na val van fiets
Westkapelle - Afgelopen nacht rond 01.5 uur is op de Grindweg in Westkapelle een17-jarige jongen uit Roosendaal fietste samen met twee vrienden over hetfietspad naast de Grindweg en kwam in botsing met een fietser uittegenovergestelde richting.
Gemaakt door: troetelbeer
di 25 aug -   17:22  
Gewonden bij frontale aanrijding in Nieuwdorp
Nieuwdorp - Bij een frontale aanrijding tussen twee personenauto’s zijn dinsdagmiddag twee gewonden gevallen.Rond 16:40 uur kwamen op de Bernhardweg West in Nieuwdorp de twee met elkaar in botsing.Omdat het om een zware aanrijding ging werd er gelijk met groot materieel uitgerukt.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 24 aug -   22:39  
Aanhouding wegens mishandeling
Vlissingen - Politie Zeeland heeft maandagmiddag rond 13.50 uur een 42-jarige man uit Vlissingen, aan Westerzicht in Vlissingen aangehouden wegens mishandeling. Rond 13.15 uur kreeg politie Zeeland de melding dat er aan Westerzicht twee medewerkers van een bouwbedrijf (een 37-jarige man uit Middelburg en een 37-jarige man uit de gemeente Veere) waren mishandeld door de 42-jarige man.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 24 aug -   18:29  
bermbrand Arnemuiden
Arnemuiden - Rond 15.00 uur maandagmiddag is de blusgroep van Arnemuiden en Middelburg gealarmeerd voor een bermbrand aan de Zoutketenweg, ter plaatse bleek het om een kleine brand te gaan en hoefde blusgroep Middelburg niet meer in actie te komen.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 24 aug -   16:02  
Eigenwijze vrouw gewond na botsing met spiegel
Breskens - Zondag rond 21.45 uur is een 58-jarige vrouw uit Middelburg gewond geraakt op de Nieuwesluisweg in Breskens.De vrouw liep, in gezelschap van een 70-jarige vrouw, op de openbare weg en werd geraakt door de spiegel van een passerend busje. De spiegel raakte het gezicht van de vrouw en zij is met een snee in haar lip door de ambulance naar een huisartsenpost gebracht.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 24 aug -   16:01  
Drie jongens aangehouden voor vernieling van ruit
Oost-Souburg - Zaterdagavond omstreeks 23.20 uur zijn drie jongens aangehouden op verdenking van openlijke geweldpleging.De drie; allen Vlissingers in leeftijd van 15- 16- en 17 jaar, worden verdacht van bedreiging en vernieling.
zo 23 aug -   20:24  
Reddingsbrigade Zierikzee - Duiveland houdt oogje in het zeil met havendagen.
Zierikzee. - Donderdag, Vrijdag en Zaterdag stond weer in het teken van de Zierikzeesche Havendagen. De Havendag trok door het mooie weer vele bezoekers van buitenaf. Dat zorgde zaterdagmorgen voor drukte op de toegangswegen naar de stad.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 23 aug -   19:00  
Brandweer blust brand in de duinen
Westkapelle - De brandweer is in de nacht van zaterdag op zondag met diverse voertuigen uitgerukt voor een brand in de duinen.Rond 02:45 uur werd de brand in de duinen bij Westkapelle ontdekt. Omdat het om een forse brand ging en er geen bluswater in de buurt was werden gelijk twee blusvoertuigen en de watertankwagen van de post Souburg.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 23 aug -   18:27  
bermbrand kapelle
kapelle - De brandweer van kapelle is zaterdagmiddag uitgerukt voor een bermbrand bij de Vlakebrug. het blusvoertuig is met spoed naar de Rijksweg N289(Kanaalweg Hansweert) gereden om de brand te doven. De brand is geblust met een hogedrukstraal . Hoe de bermbrand is ontstaan is niet bekend.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 23 aug -   17:49  
Dwergvinvis geborgen bij Ritthem
Ritthem - Op het strand bij Ritthem is zaterdagavond een dode dwergvinvis geborgen. De dwergvinvis, een mannetje van 5 meter en 25 centimeter, is de eerste van de kleine walvissoort sinds 1994 op een Zeeuws strand. Het dier is waarschijnlijk al twee weken dood en in verregaande staat van ontbinding. Het kadaver zal worden verwerkt door een destructiebedrijf.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 23 aug -   17:40  
Slachtoffer geweldsdelict Terneuzen overleden
Terneuzen - Gisterenmiddag is de 40-jarige vrouw uit Terneuzen overleden. De verdachte heeft bekend zijn vrouw om het leven te hebben gebracht. De oorzaak ligt waarschijnlijk in een relatieprobleem. Politie en justitie vermoeden dat er sprake is van moord.
Gemaakt door: Video Team Zeeland
zo 23 aug -   17:16  
Brandweer blust flinke bermbrand `s-Heerenhoek
Borssele - De brandweer van Borssele is zondagmiddag uitgerukt voor een flinke bermbrand. Rond 12:40 uur werd het blusvoertuig van Borssele zonder spoed naar de Vaathoekweg om de brand te doven. Toen de brandweer ter plaatse kwam bleek het om een flinke brand te gaan. Omdat de brandweer moeilijk aan bluswater kon komen werd ook het schuimblusvoertuig van Borssele gealarmeerd. Wat de oorzaak van de brand is, is niet bekend.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 23 aug -   11:46  
Bijrijder (22) overleden bij eenzijdig ongeval
IJzendijke - Bij een ongeval op de Willemsweg in IJzendijke (gemeente Sluis) is afgelopen nacht een 22 jarige man uit de gemeente Terneuzen om het levengekomen.Omstreeks 03.25 uur ontvingen de hulpdiensten een melding dat een auto uit de bocht was gevlogen.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 23 aug -   10:28  
Brandweer blust bermbrand in Vlissingen
Vlissingen - De brandweer van Vlissingen is in de nacht van zaterdag op zondag uitgerukt voor een bermbrand.Rond 00:40 uur werden de brandweermannen gealarmeerd om met het blusvoertuig zonder spoed naar de Jacoba van Beierenweg in Vlissingen te gaan.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 23 aug -   10:20  
Brandweer stand-by bij helilanding
Goes - De brandweer heeft zaterdagmiddag stand-by gestaan tijdens een helilanding bij het Oosterschelde ziekenhuis(OZ) te Goes.De lifeliner landde rond half vier om een trauma-arts op te halen.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 23 aug -   03:13  
Gewonde bij eenzijdig ongeval Doeleweg Arnemuiden
Arnemuiden - Op de Doeleweg in Arnemuiden is zaterdagmiddag bij een eenzijdig verkeersongeval een man gewond geraakt.Door nog onbekende oorzaak vloog de wagen uit de bocht en belandde op zijn zij in de sloot.
Gemaakt door: Video Team Zeeland
za 22 aug -   22:19  
Hulpdiensten uitgerukt voor man met hartstilstand
Zoutelande - De hulpdiensten zijn zaterdagavond massaal uitgerukt voor een man met een hartstilstand. Rond 20:30 uur zakte de man op het strand van Zoutelande in elkaar. Direct werden twee ambulances, politie en de KNRM gealarmeerd. De KNRM rukte uit met de unimog en was snel ter plaatse. Direct werd er begonnen met het reanimeren van de man. Enige tijd later arriveerde de politie met een Automatische externe defibrillator (AED). Nadat de man gereanimeerd was is hij met spoed per ambulance met spoed naar het ziekenhuis gebracht.
za 22 aug -   20:51  
Aanrijding Stoofweg Serooskerke.
Serooskerke (Schouwen-Duiveland) - De brandweer van Renesse is vanmorgen om 11.40 uur opgepiept voor een beknelling aan de Stoofweg nabij Serooskerke. Bij een ongeval tussen 2 personenauto's is een lichtgewonde gevallen. De brandweer heeft het slachtoffer uit haar benarde positie bevrijd. Daarna is het wegdek gereinigd. Mochten wij in korte termijn over meer informatie beschikken, dan volgt er een update.
Gemaakt door: troetelbeer
za 22 aug -   20:49  
Brandweer rukt uit voor brandalarm
Middelburg - De brandweer is zaterdagavond uitgerukt voor een brandalarm.Rond 19:25 uur ging een luid alarm af in een woning aan de Willie Dixonstraat in Middelburg.Omdat de bewoners niet thuis waren alarmeerde buurtbewoners de brandweer.
Gemaakt door: troetelbeer
za 22 aug -   20:43  
KNRM uitgerukt voor vaartuig met motorproblemen
Neeltje Jans - De KNRM is zaterdagmiddag uitgerukt voor een vaartuig met motorproblemen.Rond 14:20 uur kreeg het vaartuig problemen waarop de Koopmansdank van Neeltje Jans werd gealarmeerd.
Gemaakt door: troetelbeer
za 22 aug -   15:27  
Fietser zwaargewond na botsing met personenauto
Kamperland - Een fietser is zaterdagmiddag zwaargewond geraakt bij een botsing met een personenauto. Rond 14:25 uur kwamen de twee met elkaar in botsing op de kruising Schotsmanweg met de Baas Huisweg in Kamperland.Direct werd een ambulance, motorambulance en de traumahelikopter uit Rotterdam gealarmeerd.
Gemaakt door: troetelbeer
za 22 aug -   14:41  
Motorrijder gewond na val
Yerseke - Vrijdag rond 20.00 uur is op de Dam in Yerseke een motorrijder gewond geraakt.De 53-jarige man uit de gemeente Goes kwam uit de richting van de Postweg gereden en ging richting Dam waar hij zo'n 12 meter voor de vluchtheuvel ten val kwam.
Gemaakt door: troetelbeer
za 22 aug -   14:40  
Drie mannen aangehouden voor mishandeling
Middelburg - Politie Zeeland heeft zaterdag om 03.34 uur drie verdachten van openlijke geweldpleging aangehouden in de Rozenburglaan in Middelburg.De drie hadden eerder die nacht, om 03.08 uur, in de Rozenburglaan een 23-jarige Middelburger mishandeld.
Gemaakt door: troetelbeer
za 22 aug -   08:57  
Vrouw zwaargewond na mishandeling in woning
Terneuzen - Politie Zeeland heeft vanavond een 45-jarige man uit Terneuzen aangehouden omdat hij verdacht wordt van poging tot doodslag in Terneuzen.Omstreeks 21.05 uur ontving de politie een melding van een geweldsincident in de Stijn Streuvelstraat in Terneuzen.
Gemaakt door: troetelbeer
za 22 aug -   08:47  
Vernielende dronkaard aangehouden
Kapelle - Donderdag om 23.15 uur werd in de Stationsstraat in Kapelle een 19-jarige inwoner van de gemeente Reimerswaal aangehouden.De man, die meer dan 3 1/2x de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken, wordt ervan verdacht op het station een scooter en enkele fietsen te hebben vernield, waarna hij een niet-afgesloten auto meenam en daar, zonder verlichting, in wegreed.
Gemaakt door: troetelbeer
za 22 aug -   08:46  
Dronken man rijdt met drie kinderen van de dijk
IJzendijke - Vrijdag om 13.40 uur is een 35-jarige man uit de gemeente Sluis met zijn auto met daarin drie kinderen op de Mollekotweg in IJzendijke van de dijk gereden.De auto, die rondom beschadigd raakte, raakte terwijl hij van de dijk afreed, een boom.
Gemaakt door: troetelbeer
za 22 aug -   08:17  
2 mannen aangehouden voor overval op taxi
Middelburg - Deze week heeft politie Zeeland twee mannen aangehouden die verdacht worden van de overval en de mishandeling van een taxichauffeur op zondag 19 juli jl. in Oost-Souburg.Afgelopen maandag is in Vlissingen een 31-jarige man uit Bergen op Zoom aangehouden. Vandaag is de tweede verdachte, een 35-jarige man uit de gemeente Tholen, door de Zeeuwse politie in Stellendam aangehouden.
Gemaakt door: troetelbeer
vr 21 aug -   16:55  
Brandweer blust coniferenhaag in Terneuzen
Terneuzen - De brandweer van Terneuzen is vrijdagmiddag uitgerukt voor een brandende coniferenhaag in Terneuzen.Rond 13:25 uur werd de brandweer gealarmeerd om naar de Merwedelaan in Terneuzen te gaan.Toen de brandweer ter plaatse kwam hadden omwonende de brand al gedoofd.
Gemaakt door: troetelbeer
vr 21 aug -   16:44  
Brandweer blust bermbrand in Arnemuiden
Arnemuiden - Donderdagochtend, rond kwart over elf, kwam er een melding binnen van een bermbrand aan de Derringmoerweg te Arnemuiden. De tankautospuiten van Arnemuiden en Middelburg rukten uit.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 21 aug -   09:28  
gezamenlijke reddingsactie
Vlissingen - Bij een gezamenlijke reddingsactie door de Vlissingse strandreddingsbrigade en de reddingboot Zeemanshoop uit Breskens zijn vijf in de problemen geraakte zwemmers uit het water gevist. De zwemmers werden in de vaargeul ter hoogte van het Eiland gezien, en men heeft direct alarm geslagen. Drie personen zijn nadat zij waren verzorgd aan boord van de “Zeemanshoop”met onderkoelingsverschijnselen en het binnen krijgen van zeewater naar het ziekenhuis gebracht.
do 20 aug -   18:41  
Duinbrand in duingebied Westenschouwen.
Westenschouwen - Vanmiddag omstreeks 15:45 uur werd er groot alarm geslagen voor een duinbrand aan de Duinhoevepad te Renesse. Hierop is de 48-30(Brouwershaven) 48-39(Zierikzee) 48-37(Haamstede)en de 48-38(Renesse) uitgerukt naar het brandadres. Ter plaatse aangekomen bleek er een grote oppervlakte duin in de brand te staan, die door de toe genomen wind flink werd aangewakkerd. Omdat er in het duingebied moeilijk aan bluswater is te komen. Is de hulp ingeroepen van het haakarmvoertuig 49-67 van Haamstede met een watertank 48-87 (inhoud 5000ltr) mee uitgerukt om de tankautospuiten van bluswater te voorzien.
Gemaakt door: Krukeltje
do 20 aug -   17:27  
Man gewond na val van vrachtwagen
Nieuwdorp - Een man is vanmiddag gewond geraakt nadat hij van een vrachtwagen was gevallen.De man was op de trailer aan de Finlandweg in Nieuwdorp aan het werk toen hij rond 16:30 uur er vanaf viel.
Gemaakt door: troetelbeer
do 20 aug -   15:45  
Vrouw gewond na val van paard
Middelburg - Een vrouw is donderdagmiddag gewond geraakt nadat zij van haar paard was gevallen. De vrouw was op het Molenwater in Middelburg aan het ringrijden toen rond 14:35 uur haar paard schrok en begon te steigeren.
Gemaakt door: troetelbeer
do 20 aug -   15:43  
4 auto's beschadigd door kerende Belg
Kats - Op de 1e Deltaweg bij Kats vond woensdag om 16.30 uur een aanrijding plaats.Een Belgische automobiliste uit Turnhout reed in de richting van Noord-Beveland. Net voor de brug bij het Katseveer keerde zij haar voertuig.
Gemaakt door: troetelbeer
do 20 aug -   14:41  
Politie bevrijd hond uit hete auto
Terneuzen - Door de politie is woensdag tussen 18.15 en 18.45 een hond uit een afgesloten auto gehaald.De auto stond geparkeerd in Alvarezlaan in Terneuzen en in de auto, waarvan alle ramen waren gesloten zat een hond.
Gemaakt door: troetelbeer
do 20 aug -   14:40  
Groep fietser laat man gewond achter
Kuitaart - Op het fietspad van de Hulsterweg in Kuitaart raakte woensdag rond 15.30 uur een 75-jarige man uit de gemeente Hulst gewond.De man fietste in de richting van Kloosterzande toen een grote groep jongeren uit tegenovergestelde richting aan kwam fietsen.
Gemaakt door: troetelbeer
do 20 aug -   14:37  
Vrouw zwaargewond na val van fiets
Middelburg - Een vrouw is donderdagmorgen zwaargewond geraakt nadat zij van haar fiets was gevallen. De vrouw fietste over de Nieuwlandseweg in Middelburg toen zij rond 08:05 uur dor nog onbekende oorzaak ten val kwam.
Gemaakt door: troetelbeer
do 20 aug -   14:22  
Man zwaargewond na val van Oosterscheldekering
Neeltje Jans - Een 20-jarige Rotterdammer is donderdagmorgen zwaargewond geraakt nadat hij van de Oosterscheldekering was gevallen.De man was aan het vissen op de kering toen hij rond 4:05 uur naar benden in het water viel.Omdat de man bekneld was werd er gelijk groot alarm gegeven.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 19 aug -   19:00  
Brandweer blust bermbrand in Arnemuiden
Arnemuiden - De brandweer is woensdagmiddag gealarmeerd voor een bermbrand in Arnemuiden. Rond 14:45 uur werd de brand ontdekt aan de Keetweg.De alarmcentrale stuurde daarop het blusvoertuig van Arnemuiden en van de hoofdpost aan de Stromenweg zonder spoed ter plaatse.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 19 aug -   18:59  
3 automobilisten drinken te veel alcohol
Middelburg - Afgelopen nacht is op de Blauwpoortseweg in Zoutelande een 20-jarige automobilist uit Eindhoven betrapt op rijden onder invloed.Hij had 2 maal de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 19 aug -   14:39  
Man (77) verdronken bij Sluiskil
Sluiskil - In het Kanaal Gent -Terneuzen is woensdag een 77-jarige man uit de gemeente Terneuzen verdronken in de buurt van de brug bij Sluiskil.Het hondje van de man was daar rond 12 uur te water geraakt, de man ging hem achterna. Toen hij onder water verdween, werd een grote zoekactie op touw gezet.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 19 aug -   14:38  
Pool aangehouden na inbraak in woning
Nieuwdorp - Even na middernacht is op de Hertenweg in Nieuwdorp een 58-jarige Pool aangehouden.De man wordt ervan verdacht in te breken in een woning aan de Hertenweg aldaar.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 19 aug -   14:36  
Man meld zichzelf bij politie na overvallen
Vlissingen - De man die op 9,16 en 17 juni jl in Vlissingen een aantal personen heeft beroofd heeft zich op 6 augustus gemeld bij de politie.De man bekende de drie berovingen te hebben gepleegd en verklaarde dat hij het deed om een vrouw, waar hij in huis verbleef, wat geld te geven.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 19 aug -   05:38  
Grote brand verwoest terras gevangentoren
Vlissingen - De brandweer is woensdagmorgen uitgerukt voor een grote brand bij de gevangentoren op de Boulevard in Vlissingen.Rond 04:00 uur kwam bij de alarmcentrale de melding binnen dat er een flinke brand woedde bij de gevangentoren.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 19 aug -   05:30  
Brandweer blust hoop afval op erf
Arnemuiden - Aan de Veerseweg in Arnemuiden heeft dinsdagavond een brand gewoed in een hoop afval.Tien minuten voor tien werd blusgroep Arnemuiden gealarmeerd voor deze brand.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 19 aug -   05:27  
Brandweer blust brand in Arnemuiden
Arnemuiden - Rond zeven uur dinsdagavond heeft de brandweer een bermbrand aan de Keetweg in Arnemuiden geblust.De spuitgasten hebben de brand die op een akker woedde met één hogedruk straal geblust.
Gemaakt door: troetelbeer
di 18 aug -   18:30  
Hulpdiensten uitgerukt voor drenkeling in Terneuzen
Terneuzen - De hulpdiensten zijn dinsdagmiddag massaal uitgerukt voor een drenkeling in Terneuzen.Rond 14:05 uur kwam bij de alarmcentrale een melding binnen dat er in de Westerschelde een drenkeling zou zijn.Direct werden diverse brandweervoertuigen en een ambulance met spoed ter plaatse gestuurd.
Gemaakt door: troetelbeer
di 18 aug -   17:17  
Man alsnog overleden na ongeval
Wilhelminadorp - De 90-jarige man uit de gemeente Goes die vorige week maandag ernstig gewond raakte bij een ongeval met een vuilniswagen is zondag aan zijn verwondingen overleden.De man kwam in de H.A. Hankenstraat in Wilhelminadorp in botsing met een vuilniswagen die langzaam achteruit reed.
Gemaakt door: troetelbeer
di 18 aug -   17:13  
Man geeft tienermeisjes geld en beltegoed voor seks
Middelburg - Een 43-jarige man is maandag opgepakt omdat hij tienermeisjes ronselde voor seks.De man gaf geld en beltegoed aan de meisjes in ruil voor seks.De man benaderde de meisjes waarschijnlijk per telefoon en chatprogramma’s op de computer.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 17 aug -   19:35  
Brandweer uitgerukt voor bermbrand in Veere
Veere - De brandweer is zondagavond uitgerukt voor een bermbrand in Veere.Rond 22:45 uur kwam bij de alarmcentrale een melding binnen dat er langs de Polredijk een brandje zou woedde.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 17 aug -   19:28  
Scooterrijder rijdt door na botsing met fietser
Zaamslag - In de Terneuzensestraat in Zaamslag raakte maandagmiddag een 14-jarige fietser uit Terneuzen gewond aan zijn hand doordat hij door een scooter werd aangereden.De fietser kwam vanuit de richting van Terneuzen toen vanuit de richting van Zaamslag een onbekend gebleven scooterrijder kwam, die zijn hand raakte.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 17 aug -   19:27  
Bromfietsster aangereden in Vrouwenpolder
Vrouwenpolder - Zondagmiddag rond 15.50 uur vond er op de Zoekweg in Vrouwenpolder een aanrijding plaats tussen een personenauto en een bromscooter.De personenauto, bestuurd door een 77-jarige vrouw uit de gemeente Veere, reed over de Vrouwenpolderseweg komende uit de richting van Middelburg.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 17 aug -   19:26  
Dure maserati gestolen in Heinkenszand
Heinkenszand - Tussen woensdagmiddag 13.00 uur en donderdag 01.35 uur is een auto, die geparkeerd stond aan de Dorpsstraat in Heinkenszand weggenomen.Het betreft een grijze Maserati, type coupe Cambiocor met kenteken 24-LS-HZ. De auto heeft een waarde van tienduizenden euro's.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 16 aug -   20:47  
Brandweer gealarmeerd voor wateroverlast
Vlissingen - De brandweer is zondagavond gealarmeerd voor wateroverlast aan het Baskensburgplein in Vlissingen.Rond 19:00 uur werd het blusvoertuig zonder spoed ter plaatse gestuurd op verzoek van energiebedrijf de Delta.Een medewerker van het energiebedrijf was in het voormalig zwembad bezig omdat in de stookruimte een waterleiding lek was geraakt.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 16 aug -   20:46  
2 mannen aangehouden voor diefstal met geweld
Vlissingen - Politie Zeeland heeft zondag rond 02.00 uur op het Bellamypark in Vlissingen twee mannen aangehouden op verdenking van poging tot diefstal met geweld.De twee mannen, 31 en 37 jaar oud en afkomstig uit Vlissingen, hadden eerder die nacht rond 01.41 uur een 17-jarige Vlissinger beetgepakt en geld van hem geëist.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 16 aug -   20:45  
Politie ontdekt hennepkwekerij in woning
Goes - In een woning aan de J. A. vd. Groeskade in Goes is zondag om 02.10 uur een in werking zijnde hennepkwekerij ontdekt.Bij de politie kwam de melding binnen dat een deur van een woning open stond en dat er een ruit van de woning was vernield.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 16 aug -   20:44  
ruiten van auto's ingeslagen, Vlissingen
Vlissingen - Politie Zeeland zoekt getuigen van vernielingen aan auto's, die zijn gepleegd in de nacht van vrijdag 15 augustus op zaterdag 16 augustus tussen 02.30 uur en 06.00 uur, in de Kenau Hasselaarstraat in Vlissingen.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 16 aug -   20:41  
4 mensen angehouden voor mishandelingen
Vlissingen - Politie Zeeland heeft zaterdag rond 21.30 uur een man aangehouden in zijn woning in Vlissingen wegens zware mishandeling.De 53-jarige Vlissinger had eerder die zaterdag, rond 15.00 uur, een 40-jarige Vlissinger in de Breitnerlaan met een ijzeren staaf geslagen op het hoofd, rug en arm.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 16 aug -   10:33  
Brandweer blust brand onder bouwkeet
Vlissingen - De brandweer van Vlissingen is in de nacht van zaterdag op zondag uitgerukt voor een brandende bouwkeet.Rond 01:25 uur zagen twee voorbijgangers rook van onder de keet aan het Nollepad komen en waarschuwde de brandweer.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 16 aug -   10:28  
Fietser aangereden op rotonde, Middelburg
Middelburg - In de Laan der Verenigde Naties, bij de rotonde, raakte zaterdag omstreeks 13.00 uur een 64-jarige fietser uit Helmond gewond bij een aanrijding.De man reed over de Walcherseweg, komende uit de richting van de Zandvoortweg.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 16 aug -   10:18  
Dronken man blokkeert oprit woning
Groede - Zaterdag om 01.10 uur werd op de Nieuwvlietseweg in Groede een 31-jarige man uit Terneuzen aangehouden.De man had zijn auto geparkeerd op de oprit van een woning, waardoor de doorgang versperd was, en hij lag op de achterbank te slapen.
Gemaakt door: Krukeltje
za 15 aug -   18:07  
kop-staart botsing Deltaweg
Vanmiddag rond 13:40 gebeurde er een kop-straat botsing op de deltaweg ter hoogte van de Langeweg te Wilhelminadorp. Er waren 3 auto's bij betrokken. De ambulances 103 en 108 en de brandweer 4730 gingen met spoed ter plaatse.
Gemaakt door: 112zeeland
za 15 aug -   11:40  
Aanhouding 13-jarige jongen in Breskens
Breskens - Op de Promenade in Breskens werd vrijdag omstreeks 20.00 uur een 13-jarige jongen Breskens aangehouden.Agenten zagen hem, zonder helm, op een bromfiets met hoge snelheid de Promenade oprijden.
Gemaakt door: 112zeeland
za 15 aug -   11:38  
Aanrijding in Hoek
Hoek - Op de kruising Middenweg / Spanjaardsweg in Hoek ontstond vrijdag om 16.00 uur een aanrijding.Een 16-jarig meisje uit de gemeente Terneuzen reed op haar bromfiets over de Spanjaardsweg. Op de kruising met de Middenweg stak zij over en verleende geen voorrang aan een 42-jarige automobilist uit Breskens die over de Middenweg in de richting van Biervliet reed. Bij de aanrijding liep het meisje vermoedelijk een gebroken pols en schaafwonden aan armen en benen op. Beide voertuigen raakten beschadigd.
Gemaakt door: troetelbeer
za 15 aug -   09:06  
Opnieuw bouwkeet in de brand gestoken
Middelburg - Onbekende hebben vrijdagavond opnieuw een bouwkeet in de brand gestoken.Rond 23:55 uur werd de brand ontdekt langs de Veerseweg in Middelburg, waar de nieuwe rondweg wordt aangelegd.De alarmcentrale stuurde het blusvoertuig van de post President Rooseveltlaan met spoed ter plaatse.
Gemaakt door: Krukeltje
vr 14 aug -   13:02  
Hooibroei in Borssele
Vanmorgen rond 11.15 kreeg de brandweer een melding van brandgerucht aan de Wolphaartsweg te Borssele. De 4731 en de 4760 gingen met spoed ter plaatse.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 14 aug -   10:53  
Eenzijdig verkeersongeval, Terneuzen
Terneuzen - Op de Buitenhaven in Terneuzen vond vrijdag omstreeks 02.40 uur een eenzijdig verkeersongeval plaats. Een 19-jarige bromfietser uit Terneuzen reed over de Buitenhaven, komende uit de richting van Hoek. Hij verloor de controle over zijn bromfiets, viel in de berm en raakte buiten bewustzijn. De man is ter observatie naar het ziekenhuis in zijn woonplaats gebracht. De man had een onbekend hoeveelheid alcohol gedronken en in het ziekenhuis werd een bloedproef afgenomen. Omdat hij een beginnend bestuurder is, werd zijn rijbewijs ingenomen.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 14 aug -   10:50  
Schelden doet wel zeer, in de portemonnee - Renesse
Renesse - Op de Hogezoom in Renesse werd vrijdag rond 01.00 uur een agent van politie Zeeland tot 2x toe uitgescholden door een 19-jarige man uit Heinenoord. De 19-jarige werd aangehouden en hij kreeg een boete van vierhonderd euro
Gemaakt door: troetelbeer
do 13 aug -   23:03  
Brandweer stand-by bij vreugdevuur Axel
Axel - De brandweer van Axel heeft donderdagavond stand-by gestaan bij een groot vreugdevuur. Op een groot grasveld waren tientallen pallets in de brand gestoken.
Gemaakt door: troetelbeer
do 13 aug -   23:02  
Rijbewijs ingevorderd in Ritthem
Ritthem - Politie Zeeland heeft donderdag rond 15.15 uur het rijbewijs ingevorderd van een 26-jarige man uit de gemeente Veere.De man reed 153 km/uur op de Sloeweg Noord in Ritthem waar 100 km/uur is toegestaan.
Gemaakt door: troetelbeer
do 13 aug -   21:55  
Man beland met tractor in de sloot
Axel - Een 63-jarige man uit Axel heeft donderdag enige tijd bekneld gezeten nadat hij met de tractor in de sloot belande.De man reed over de Bosdreef in Axel toen hij rond 18:05 uur door nog onbekende oorzaak in de sloot terecht kwam.
Gemaakt door: troetelbeer
do 13 aug -   21:50  
Paard in sloot in Grijpskerke
Grijpskerke - Donderdag rond 19.00 uur is in Grijpskerke een paard te water geraakt in en sloot langs de Meinersweg.Het dier schrok van een fazant en liep de twee meter diepe sloot in. Het hoofd van het paard werd door de eigenaresse boven water gehouden. Met behulp van een tractor kon het paard uit zijn benarde positie worden bevrijd.
Gemaakt door: troetelbeer
do 13 aug -   21:48  
Man zwaargewond bij bedrijfsongeval
Ritthem - Bij een bedrijfsongeval, donderdag omstreeks 16.00 uur bij een bedrijf aan de Engelandweg in Ritthem, raakte een 30-jarige man gewond aan zijn been.De man, een bestuurder van een trekker + oplader was tijdens het laden van een hoeveelheid metalen profielen met zijn been klem komen te zitten omdat de profielen kantelden.
Gemaakt door: troetelbeer
do 13 aug -   21:40  
Man zwaargewond na val van hoogte
Krabbendijke - Een man is donderdagmiddag zwaargewond geraakt nadat hij van grote hoogte was gevallen. De man kwam rond 13:55 uur ten val bij een woning aan de Oostweg in Krabbendijke.Direct werden twee ambulances en de traumahelikopter uit Rotterdam gealarmeerd.
Gemaakt door: troetelbeer
do 13 aug -   21:29  
Tractor gekanteld tijdens grasmaaien
Nieuwdorp - Een tractor is donderdagmorgen gekanteld tijdens het maaien van het gras.De bestuurder was in Nieuwdorp het gras aan het maaien toen de tractor in een greppel kantelde.
Gemaakt door: troetelbeer
do 13 aug -   21:14  
Drie jongens beroven 12-jarige jongen
Tholen - Politie Zeeland zoekt getuigen van een bedreiging van een 12-jarige jongen die plaatsvond op dinsdag 11 augustus tussen 14.00 uur en 14.30 uur in Tholen.De bedreiging vond plaats in het steegje tussen de Dalemsestraat en het parkeerterrein aan de Doelweg in Tholen.
wo 12 aug -   16:38  
Vrouw gewond door golfbal op het hoofd.
Bruinisse. - Op een golfbaan aan de Oudendijk is een 57-jarige vrouw uit de gemeente Schouwen Duiveland gewond geraakt toen deze een golfbal tegen het hoofd kreeg. Even na kwart over twaalf werden een ambulance en de traumahelikopter uit Rotterdam naar de golfbaan in Bruinisse gestuurd, de helikopter lande op de golfbaan op enkele tientallen meters afstand van het slachtoffer. Het slachtoffer was voor de slagman uitgelopen. De bal van de slagman week zodanig uit dat hij haar richting uitkwam en op haar hoofd, tegen haar oog terechtkwam. De gewonde vrouw is met onbekend letsel per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De arts van de traumahelikopter ging voor medische assistentie mee met de ambulance.
wo 12 aug -   08:12  
Aanrijding bij Vrouwenpolder.
Vrouwenpolder. - Op de Vrouwenpolderseweg bij Vrouwenpolder vond dinsdag om 17.30 uur een aanrijding plaats.Een 20-jarige man uit Wijchen reed in de richting van Vrouwenpolder en moest stoppen achter een rij auto's. Een achter hem rijdende 50-jarige man uit Amsterdam kon niet tijdig remmen en reed tegen de auto van de 20-jarige man. Een 19-jarige vrouw uit Wijchen, inzittende van de voorste auto, werd met nekklachten naar het ziekenhuis in Vlissingen gebracht. Beide auto's raakten beschadigd.
wo 12 aug -   08:11  
Eenzijdig ongeval, Vlissingen.
Vlissingen. - Op de President Rooseveltlaan in Vlissingen kwam dinsdag om 18.00 uur een 20-jarige Vlissingse scooterrijdster ten val. Zij reed over de President Rooseveltlaan en wilde linksaf slaan, de Verlengde Bonedijkestraat in. In de bocht lag grind en de vrouw ging daardoor onderuit. Hierbij liep zij schaafwonden en een pijnlijke pols op. Ze is ter controle met ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De scooter raakte lichtbeschadigd
wo 12 aug -   08:10  
Inbraak in clubgebouw, Axel
Axel. - Tussen maandag 14.00 en dinsdag 13.30 uur werd ingebroken in een clubgebouw op de Lageweg in Axel. Er werd een ruit vernield en uit het clubgebouw werd enkel wat snoepgoed gestolen.
wo 12 aug -   08:08  
Woninginbraken, Burgh-Haamstede
Burgh-Haamstede. - woninginbraken gepleegd. Bij allebei de inbraken werd een ruit vernield om binnen te komen. Maandag tussen 10.30 en 15.00 uur werd ingebroken in een woning op de Hogeweg. Hier werd een onbekend geldbedrag gestolen. Dinsdag tussen 11.00 en 16.00 uur werd ingebroken in een woning in het Roggebos. De gehele woning werd doorzocht en er werden computer-, foto-, geluid- en beeldapparatuur, sieraden en elektrische tandenborstels gestolen. De waarde van de gestolen goederen is niet bekend.
Gemaakt door: troetelbeer
di 11 aug -   17:33  
Grote uitslaande brand verwoest motorzaak in Hulst
Hulst - In de nacht van maandag op dinsdag heeft een grote uitslaande brand een motorzaak in de as gelegd.Rond 02:55 uur werd de brand ontdekt in het pand aan de Aziëweg in Hulst. De brandweer rukte met drie blusvoertuigen en een hoogwerker uit om de brand te blussen.
Gemaakt door: troetelbeer
di 11 aug -   17:31  
Bejaarde vrouw slachtoffer babbeltruc, Zoutelande
Zoutelande - In de Deurloostraat is maandagmiddag een bejaarde vrouw het slachtoffer geworden van een babbeltruc.De vrouw zat tussen 16.30 en 17.30 uur buiten op een stoel bij haar woning toen ze werd aangesproken door twee jongedames.
Gemaakt door: troetelbeer
di 11 aug -   17:30  
Automobilist rijdt door na aanrijding, Vlissingen
Vlissingen - Door de politie is maandag een 29-jarige Vlissinger aangehouden nadat hij was doorgereden na een aanrijding.De Vlissinger reed omstreeks 17.15 uur in zijn auto met flinke snelheid over de Aagje Dekenstraat en sloeg linksaf, tegen het verkeer, de Coosje Buskenstraat in.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 10 aug -   23:07  
Schip aan de grond in het Nauw van Bath
Bath - Op de Westerschelde in “het Nauw van Bath”, is het Nederlandse motorschip Stadiongracht gestrand.Sleepboten van Multraship uit Terneuzen en van de fa.Union proberen het schip nu los te trekken. Nadere gegevens omtrent de berging volgen spoedig. Om ongeveer 22.45 uur was het schip weer los en heeft de reis naar Antwerpen vervolgd.
ma 10 aug -   21:29  
Melding van schapen op de weg Ouwerkerk.
Ouwerkerk - Vanavond rond de klok van 19:15 uur kwam bij de meldkamer van de politie een melding binnen dat er op de weg Van De Buitenlandsepers te Ouwerkerk een 4 tal schapen losliepen. Omdat deze weg veel gebruikt word door motorrijders en toeristen is de politie terplaatse geweest en heeft de eigenaar opgespoord maar dees gaf niet thuis. Hierop heeft de politie de schapen met enige man kracht over een hek gezet waar door de weg weer vrij was voor het verkeer.
ma 10 aug -   21:08  
Motorboot gestrand bij strandje van Ouwerkerk.
Ouwerkerk - Vanavond om 18.45 uur is bij het strandje van Ouwerkerk een motorboot gestrand. Hierop zaten een man, vrouw en 2 kinderen. De mensen sloegen bij de Reddingsbrigade alarm. Hieruit bleek dat de motorboot met te weinig brandstof aan boord, niet meer terug naar huis kon varen. Omdat het afgaand water was, gaf de reddingsbrigade deze mensen het advies, om de motorboot in dieper water voor anker te laten liggen. De reddingsbrigade heeft toen de KNRM gebeld en deze hebben de Mistral (berger) uit Stavenisse opgeroepen. De Mistral was er binnen enkele minuten. De motorboot is voor ons naar een onbekende lokatie gesleept.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 10 aug -   20:44  
Fietser zwaargewond na ongeval in Goes
Goes - Een fietser is maandagavond zwaargewond geraakt nadat hij is aangereden door een personenauto.Rond 17:55 uur reed de bestuurder van de personenauto over de Oranjeweg in Goes toen ter hoogte van de Vogelzangsweg de man op zijn fiets de weg over stak. De automobilist kon de man niet meer ontwijken waardoor er een botsing volgde.
ma 10 aug -   19:02  
Eenzijdig ongeval Kerkwerve.
Kerkwerve. - Zondagmiddag rond 14.50 uur vond er op de Lokkerweg in Kerkwerve een eenzijdig ongeval plaats.Een 27-jarige automobiliste uit de gemeente Schouwen-Duiveland wilde vanuit de Turelureweg, op de T-splitsing linksaf de Lokkersweg oprijden.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 10 aug -   17:53  
Brandweer uitgerukt voor automatisch brandalarm
Kloetinge - De brandweer van Goes is maandagmiddag uitgerukt voor een automatisch brandalarm.Rond 13:25 uur ging het alarm af in het hoofdgebouw van het psychiatrisch Ziekenhuis Emergis aan de Oostmolenweg in Kloetinge.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 10 aug -   17:45  
Dronken vrouw uit auto gehaald door omstanders
Oostburg - Door de politie is afgelopen nacht het rijbewijs ingevorderd van een 57-jarige vrouw uit de gemeente Sluis.Zondagavond omstreeks 22.30 uur was melding gedaan dat op het industrieterrein in Oostburg een auto schade had gereden. De auto had meerdere palen geraakt en wat onderdelen verloren.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 10 aug -   17:34  
Fietser zwaargewond na botsing met vuilniswagen
Wilhelminadorp - Een 90-jarige man uit de gemeente Goes is maandagmorgen zwaargewond geraakt nadat hij met een vuilniswagen in botsing kwam.De man fietste over de H.A. Hankenstraat in Wilhelminadorp toen hij rond 09:10 uur werd aangereden door een vuilniswagen die achteruit reed.De man kwam ten val en liep zware verwondingen op.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 9 aug -   21:16  
Man gewond na val van fiets
Goes - Een man is zaterdagavond gewond geraakt nadat hij met de fiets was gevallen.Rond 22:35 uur kwam de man ten van op de kruising Vogelzangsweg met de De Graaffstraat in Goes. Direct werd een ambulance met spoed ter plaatse gestuurd om de man te helpen.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 9 aug -   21:06  
Twee gewonden bij botsing
Terneuzen - Zaterdagmiddag rond 12.45 uur vond er op de Alvarezlaan in Terneuzen een aanrijding plaats tussen een personenauto en een fiets.De personenauto, bestuurd door een 21-jarige man uit Terneuzen, reed over de Bachlaan, komende uit de richting van de Rooseveltlaan.
zo 9 aug -   11:41  
Man filmt stiekem campinggasten in douches.
Burgh-Haamstede - BURGH-HAAMSTEDE - De politie heeft vrijdagmiddag een man opgepakt die op een camping met zijn mobieltje douchende mensen heeft gefilmd.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 9 aug -   10:45  
Kind zwaargewond op camping Burgh-Haamstede
Burgh-Haamstede - Een negen maanden oud jongetje uit Duitsland heeft zondagochtend tweedegraads brandwonden opgelopen op een camping in Burgh-Haamstede.Het jongetje zat in een stoeltje dat aan een campingtafel was vastgemaakt. Op de tafel stond hete thee. Iemand leunde op de tafel, die kantelde. De hete thee stroomde over het kind.
Gemaakt door: 112zeeland
za 8 aug -   13:47  
Ontsnapte gevangene Dave Annemans weer opgepakt
Clinge - De ontsnapte gevangene Dave Annemans is opgepakt in Nederland. Dat meldt de politie Noorderkempen. Annemans ontsnapte op 28 juli met vijf anderen uit de gevangenis van Merksplas. De Nederlandse politie pakte Annemans zaterdagnacht rond 3 uur op in het huis van zijn 41-jarige halfzus K.H in Clinge, bij Hulst in Nederland. Van de zes ontsnapte gevangenen uit de gevangenis van Merksplas, zitten er dus vijf opnieuw in de cel. Over de laatste voortvluchtige Vitezslav Mracek is er voorlopig geen nieuws. Ook de moeder van Annemans, die de gevangen hielp vluchten, zit nog steeds vast voor haar rol in de ontsnapping.
Gemaakt door: troetelbeer
za 8 aug -   04:02  
Brand verwoest bouwkeet in Middelburg
Middelburg - De brandweer is in de nacht van vrijdag op zaterdag uitgerukt voor een bouwkeet in de brand. Rond 01:35 uur werd de brandende keet opgemerkt langs de Veerseweg in Middelburg. De brandweer van Veere werd gealarmeerd om de brand te blussen.
Gemaakt door: troetelbeer
za 8 aug -   03:41  
Auto door brand verwoest in Vlissingen
Vlissingen - De brandweer van Vlissingen is vrijdagavond uitgerukt voor een autobrand aan de Dreesstraat in Vlissingen.Rond 23:40 uur werd de brand ontdekt waarop het blusvoertuig van de Olympiaweg met spoed ter plaatse ging.
Gemaakt door: troetelbeer
za 8 aug -   03:38  
Brandweer blust brand achter woning
Terneuzen - De brandweer van Terneuzen is vrijdagavond uitgerukt voor een brand achter een woning in Terneuzen.Rond 22:40 uur kwam bij de alarmcentrale een melding binnen dat er achter een woning aan de Bachlaan een schutting in de brand zou staan.
vr 7 aug -   18:31  
Taakstraf en rijontzegging geëist voor aanrijden brandweerman
Middelburg - Een 27-jarige man uit Zonnemaire moest vandaag voor de rechtbank verschijnen omdat hij op 2 februari 2008 een brandweerman had aangereden. De schuur van de man stond op dat moment in brand, en in de veehandelaar probeerde om de plaats des onheils te bereiken. Brandweer en politie hadden het terrein afgezet, maar daar trok hij zich niets van aan. Net zo min als van een stopteken dat een agent hem gaf. Tegen de veehandelaar werd voor het veroorzaken van het ongeval 120 uur taakstraf en een rijontzegging van 12 maanden geëist, waarvan 6 maanden voorwaardelijk. Daar kwam nog 100 euro boete bij voor het negeren van het stopteken. "Als dit doorgaat, dan wordt het mijn faillisement", aldus de verdachte in een eerste reactie. (Tekst PZC)
vr 7 aug -   18:29  
Mexicaanse griep, Renesse
Renesse - In Renesse is een geval van Mexicaanse griep geconstateerd. De GGD gaat het publiek informeren over voorzorgsmaatregelen.
vr 7 aug -   16:41  
Ongeval met beknelling Sirjansland.
Sirjansland. - Op de kruising van de Bredeweg en de Maatje Harings Jobsweg in Oosterland vond vrijdag om 15.45 uur een aanrijding plaats. Een 84-jarige automobilist uit de gemeente Schouwen-Duiveland reed de Bredeweg, zijnde een voorrangsweg, op en kwam daar in botsing met een 32-jarige bestuurder uit dezelfde gemeente.
Gemaakt door: 112zeeland
do 6 aug -   23:25  
vermist man gezond en wel
Burgh-Haamstede - De vermiste man is gezond en wel terecht.Hij is gevonden in Numansdorp. man van 72-jarige vermistSinds donderdagmiddag 15.00 uur is de 72-jarige heer Alex Boyle vermist. De heer Boyle maakte met zijn familie een uitstapje in Burgh-Haamstede.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 5 aug -   19:15  
Mishandeling, Sluis
Sluis - In de Oude Kerkstraat in Sluis werd woensdag rond 03.15 uur een 19-jarige inwoner van de gemeente Sluis door drie personen, twee bekenden van hem en één onbekende, geschopt en geslagen. Hieraan ging een woordenwisseling vooraf. Het gebit van de 19-jarige raakte beschadigd en hij klaagde over pijn in zijn gezicht, arm en been.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 5 aug -   19:14  
Tractor rijdt tegen geparkeerde auto, Tholen
Tholen - Op de parallelweg van de Oesterdam in Tholen raakten woensdag rond 14.30 uur twee personenauto's beschadigd. Een 25-jarige man uit Woensdrecht reed met een tractor met aanhanger over de parallelweg van de Oesterdam in de richting van Tholen. Toen hij moest remmen, brak de aanhangwagen uit en raakte een geparkeerd staande auto. Deze auto rolde daardoor tegen een andere geparkeerde auto. Er was materiële schade.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 5 aug -   19:12  
Ongeval in Bruinisse
Bruinisse - Op de weekmarkt aan de Lange Ring in Bruinisse viel woensdag omstreeks 12.15 uur een 46-jarige man uit Papendrecht van de laadklep van een auto. De man stond op de laadklep, ongeveer een halve meter van de grond. Hij struikelde over een klepje en viel met zijn rug op de grond en gedeeltelijk tegen de stoeprand. Hierdoor liep hij rugklachten op. De traumaheli kwam ter plaatse maar de man is met een ambulance naar een ziekenhuis in Dirksland gebracht.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 5 aug -   13:52  
Hennepkwekerij in woning, Yerseke
Yerseke - In een woning aan de Damstraat is vannacht bij toeval een hennepkwekerij ontdekt. De politie kreeg rond 03.15 uur een melding binnen dat er een ruit was vernield van een woning aan de Damstraat. Ter plaatse gekomen troffen ze daar de geschrokken bewoner aan.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 5 aug -   10:36  
Harder in aktie
colijnsplaat - dinsdagmiddag om half 4 werd de Harder opgepiept voor "Drijvende voorwerpen " in de Oosterschelde , Het ging om 2 grote houten kabelhaspels , die gevaar opleverden voor vooral de pleziervaart. Ze dreven nabij de Zeelandbrug , colijnse kant De bemanning van de harder heeft ze met vereende krachten aan boord weten te krijgen en ging er daarna mee naar het station in de hoop dat het zou lukken ze met mankracht uit de boot te krijgen
wo 5 aug -   01:37  
Auto raakt in sloot, Zierikzee
Zierikzee - Rond de klok van acht uur is er van avond een auto onderste boven in de sloot terecht gekomen aan de Levensstrijdweg in Zierikzee. Toen de man afkomstig uit Bosnie door de bocht reed verloor hij de controle over zijn auto en belande hier door onderste boven in de sloot.
wo 5 aug -   01:30  
autobrand op graan akker, Kerkwerve
Kerkwerve - Rond half acht kreeg de brandweer van Kerkwerve een melding van een buitenbrand aan de Tellersweg, terplaatse aan gekomen bleek het te gaan om een auto die achter in een graan veld stond. Hier voor werd er met de auto over het land reden. Deze auto raakte door nog onbekende oorzaak in brand. Hier door raakte het stro vat op het land lag te drogen ook in brand waar door een groot deel van het land in brand stond. Door dat het niet al te hard waaide kreeg de brandweer de brand snel onder controle.
wo 5 aug -   01:11  
Drie auto's botsen op elkaar, Renesse
Renesse - Door nog onbekende oorzaak zijn er aan het beging van de avond drie auto's op elkaar gereden op de Stoofweg. Er was alleen materiële schade maar voor de zekerheid heeft de arts van de Rapid Responder alle in zitten de van de auto's na gekeken.
Gemaakt door: 112zeeland
di 4 aug -   18:33  
Hennepkwekerij in woning, Sluiskil
Sluiskil - Door de politie is vandaag in een woning aan de Leidinglaan een in werking zijnde hennepkwekerij ontdekt. De kwekerij bestond uit 450 hennepplanten waarvan ongeveer 300 waren volgroeid. De planten en de benodigde apparatuur zijn door medewerkers van de gemeente geruimd. In de woning was niemand aanwezig.
Gemaakt door: 112zeeland
di 4 aug -   18:32  
Motorrijder gewond bij aanrijding, Noordwelle
Noordwelle - Bij een verkeersongeval op de kruising Stoofweg/N57 is dinsdag rond 12.15 uur een 61-jarige motorrijder uit Drunen gewond geraakt. Hij is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Goes.
Gemaakt door: 112zeeland
di 4 aug -   12:24  
Strandhuisje uitgebrand, Breskens
Breskens - Op het strand bij Breskens is dinsdag omstreeks 02.00 uur een strandhuisje uitgebrand. Onbekenden hebben het huisje versleept en het daarna voor een kampvuur gebruikt. Hierbij hebben de duinen en de directe omgeving geen gevaar gelopen.
Gemaakt door: 112zeeland
di 4 aug -   12:22  
Vandalisme, Scharendijke
Scharendijke - Maandagavond werd tijdens het instappen in de 'stapbus' op de Brouwersdam door de jeugd met bierflesjes gegooid. Een meisje werd geraakt aan haar arm en liep een kneuzing op. Zij is door het ambulancepersoneel behandeld. Een flesje raakte een zijraam van de bus. Ook werd uit de zak van een van de passagiers vijftig euro gestolen.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 3 aug -   23:44  
Vrouw gewond na val uit scootmobiel
Zierikzee - Een vrouw is maandagavond gewond geraakt nadat ze uit haar scootmobiel was gevallen. De vrouw reed in de Weststraat in Zierikzee toen zij rond 22:05 uur tegen de stoeprand aanreed en ten val kwam.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 3 aug -   23:04  
Aanrijding in Middelburg
Middelburg - Maandag omstreeks 10.00 uur vond een aanrijding plaats op de Schroeweg waarbij drie personenauto's waren betrokken.Bij de kruising met de Torenweg stonden naast elkaar twee auto's te wachten voor het rode verkeerslicht.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 3 aug -   16:54  
KNRM uitgerukt voor jacht in de problemen
Borssele - De KNRM van Breskens is zondagmiddag uitgerukt voor een jacht dat in de problemen was gekomen.Rond 15:50 uur kreeg het jacht problemen met de motor waardoor het afdreef naar de inlaat van de elektriciteitscentrale in Borssele.