zo 16 aug - 20:41
Politie Zeeland heeft zaterdag rond 21.30 uur een man aangehouden in zijn woning in Vlissingen wegens zware mishandeling.De 53-jarige Vlissinger had eerder die zaterdag, rond 15.00 uur, een 40-jarige Vlissinger in de Breitnerlaan met een ijzeren staaf geslagen op het hoofd, rug en arm.

De arm van de 40-jarige man brak hierdoor. Doordat de man een helm droeg had hij enige bescherming tegen de slagen op zijn hoofd. Ook de brommer van de 40-jarige raakte beschadigd door de ijzeren staaf.De 53-jarige man is overgebracht naar Torentijd.

Een conflict dat eerder plaatsvond, op zaterdag om 13.27 uur in de H. Segherslaan in Vlissingen waarbij een 38-jarige vrouw uit Vlissingen door een voordeurruit werd geduwd is vermoedelijk de aanleiding geweest voor de mishandeling in de Breitnerlaan. De 38-jarige vrouw raakte gewond aan haar arm en moest naar het ziekenhuis voor verdere behandeling.Naar aanleiding van het incident in de H. Segherslaan in Vlissingen zijn zaterdag drie personen aangehouden. Een 25-jarige vrouw uit Vlissingen die werd aangehouden is tevens in verzekering gesteld. De twee aangehouden mannen zijn 23 en 27 jaar oud en afkomstig uit Vlissingen en de gemeente Veere. De oorzaak van dit voorval moet waarschijnlijk gezocht worden in de relationele sfeer.

 

Ingezonden door: troetelbeer