Selecteer per datum:

Gemaakt door: 112zeeland
za 30 nov -   14:33  
Aanhouding met hennep
Terneuzen - Terneuzen - De politie heeft van vrijdag op zaterdag rond middernacht op de Iepenlaan een aanhouding verricht en drie kilo hennep aangetroffen.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 29 nov -   13:06  
Opnieuw verdachte gearresteerd voor overval Hrieps
Kruiningen - Kruiningen - Dinsdagmorgen jl. is in Kruiningen een man aangehouden in het lopende rechercheonderzoek naar de woningoverval in Grijpskerke in mei van dit jaar.
Gemaakt door: 112zeeland
do 28 nov -   16:26  
Belgische en Nederlandse politie werken samen bij doorzoekingen
Antwerpen - Antwerpen - De Federale Gerechtelijke Politie Antwerpen heeft woensdagochtend 27 november 2019 een drietal juweliers doorzocht. Er zijn geen aanhoudingen verricht, wel zijn er diverse goederen in beslag genomen.
Gemaakt door: 112zeeland
do 28 nov -   14:49  
Getuigen gezocht van mishandeling op hockeyfeest
Vlissingen - Vlissingen - De politie is een onderzoek gestart nadat twee personen aangifte hebben gedaan van mishandeling op een feestje van een sportclub aan de Sportweg. Een van de slachtoffers liep hierbij een gebroken kaak op. We zijn op zoek naar getuigen van deze mishandelingen. Mogelijk dat er ook meerdere slachtoffers zijn die zich (nog) niet bij de politie gemeld.
Gemaakt door: 112zeeland
do 28 nov -   09:53  
Verboden wapen in auto
Terneuzen - Terneuzen - Een 45-jarige man uit Terneuzen is donderdagnacht 28 november aangehouden nadat agenten bij een controle een verboden wapen in zijn auto vonden.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 24 nov -   13:32  
Jeugd probeert horeca binnen te komen met ID-bewijzen van anderen
Walcheren - Walcheren - In de avond van zaterdag 23 november en in de nacht van zaterdag 23 op zondag 24 november 2019 heeft de politie op diverse plaatsen op Walcheren bij zeker zeven minderjarige jongeren identiteitsbewijzen ingenomen die op naam stonden van een andere, meerderjarige, persoon.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 24 nov -   12:56  
Politie doet onderzoek naar geweldsincident
Axel - Axel - De politie onderzoekt wat zich in de nacht van zaterdag 23 op zondag 24 november 2019 rond 01:15 uur heeft afgespeeld in de Noordstraat. Bij een geweldsincident raakte een 36-jarige man uit Axel gewond. Hij is per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. De politie heeft (nog) geen aanhoudingen verricht.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 24 nov -   12:52  
Politie onderzoekt twee vuurwerkincidenten en zoekt getuigen
Axel - Axel - Een stel uit Axel is de afgelopen dagen tot twee keer toe belaagd met zwaar vuurwerk. Daarbij raakten hun woning en hun auto zwaar beschadigd. De politie stelt een onderzoek in naar het hoe en waarom en komt graag in contact met mensen die meer weten.
Gemaakt door: 112zeeland
za 23 nov -   13:03  
aanhoudingen na opstootjes in de horeca
Middelburg - Middelburg - Politiemensen hebben in de nacht van vrijdag 22 op zaterdag 23 november 2019 in totaal vier verdachten aangehouden vanwege opstootjes tijdens het uitgaan. Zaterdagochtend hielden ze een vijfde verdachte aan, hij wordt ervan verdacht een tas te hebben gestolen.
Gemaakt door: 112zeeland
za 23 nov -   12:48  
Politie onderzoekt openlijke geweldpleging
Hulst - Hulst - De politie onderzoekt een openlijke geweldpleging die in de nacht van vrijdag 22 op zaterdag 23 november 2019 rond 03.00 heeft plaatsgevonden in de Grote Bagijnestraat. Daarbij zouden meerdere jongeren betrokken zijn geweest, van wie er twee zijn aangehouden.
Gemaakt door: 112zeeland
do 21 nov -   20:30  
Weer verdachte gearresteerd voor overval Hrieps
Grijpskerke - Vlissingen - Grijpskerke - Vlissingen - Woensdagmorgen is in de wijk Westerzicht in Vlissingen een man aangehouden in het lopende rechercheonderzoek naar de woningoverval in Grijpskerke in mei van dit jaar.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 20 nov -   15:48  
Vier jongens aangehouden na reeks scooterdiefstallen
Middelburg en Vlissingen - Middelburg en Vlissingen - De politie heeft de afgelopen twee maanden vier jongens meerdere keren aangehouden. Zij worden in verband gebracht met een reeks scooterdiefstallen in Middelburg en Vlissingen.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 17 nov -   10:14  
Lichtgewond bij vechtpartij
Vlissingen - Vlissingen - Zaterdagmiddag rond 13.15 uur vond een vechtpartij plaats bij een woning aan de Schaepmanstraat in Vlissingen. Bij de vechtpartij zou mogelijk gebruik zijn gemaakt van messen. De politie heeft drie mannen aangehouden.
Gemaakt door: 112zeeland
za 16 nov -   10:30  
Rijverbod van 24 uur na rijden onder invloed
Sas van Gent - Sas van Gent - Op het Suikerplein in Sas van Gent controleerden agenten vrijdagavond rond 19.45 uur een automobilist uit Gent. Hij moest een speekseltest en een blaastest ondergaan.
Gemaakt door: 112zeeland
za 16 nov -   10:17  
rijbewijs ingevorderd
Middelburg - Middelburg - Vrijdagavond omstreeks 21.30 uur zetten agenten op Achter de Houttuinen in Middelburg een personenauto aan de kant om een controle uit te oefenen.
Gemaakt door: 112zeeland
za 16 nov -   10:05  
Man aangehouden op verdenking van drugshandel
Sluiskil - Sluiskil - De bewoner van een woning aan de Louisastraat in Sluiskil is vrijdagavond omstreeks 21.40 uur aangehouden op verdenking van drugshandel.
Gemaakt door: 112zeeland
za 16 nov -   09:07  
Twee verdachten aangehouden voor diefstal stroom
Tholen - Tholen - In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn, omstreeks 01.00 uur, twee verdachten van diefstal stroom aangehouden. De diefstal vond plaats aan de Oudelandsedijk in Tholen.
Gemaakt door: 112zeeland
do 14 nov -   10:59  
Drie jongeren in garagebox aangehouden
Oost-Souburg - Oost-Souburg - Woensdagmiddag zijn in een garagebox aan de Julianastraat drie jongemannen aangehouden. De politie trof verdovende middelen, verboden vuurwerk, een wapen en gestolen scooteronderdelen aan.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 11 nov -   13:50  
Politie zoekt getuigen van ongeval
Hoek - Hoek - De politie zoekt getuigen van een eenzijdig verkeersongeval waarbij de veroorzaker doorreed. Deze aanrijding vond zaterdagochtend omstreeks 08.20 uur plaats op de Lovenseweg.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 10 nov -   09:26  
Gemaskerd tweetal berooft jongen van fiets
Middelburg - Middelburg - Zondagmorgen vroeg is op de Bluesroute een jongen onder bedreiging van een mes van zijn telefoon en fiets beroofd. De politie zoekt mensen, die meer weten over de straatroof of de twee jonge daders.
Gemaakt door: 112zeeland
za 9 nov -   12:13  
Winkeldief terug naar Torentijd
Middelburg - Middelburg - Vrijdagavond werd bij een benzinestation aan de Schroeweg een man aangehouden voor een winkeldiefstal. Hij kwam juist van Torentijd en werd door de politie weer teruggebracht.
Gemaakt door: 112zeeland
za 9 nov -   11:55  
Spoorloper bij Kapelle aangehouden
Kapelle - Kapelle - Vrijdagmorgen werd langs de spoorlijn een man aangehouden. Het incident gebeurde rond 10.45 uur. De politie kreeg een melding dat een man naast het spoor zat. De machinist had vanwege de veiligheid de trein stilgezet. De man had geen identiteitsbewijs en werd aangehouden. Hij is voor verder onderzoek naar een politiecellencomplex gebracht.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 8 nov -   03:06  
steekincident in Vlissingen
Vlissingen - Vlissingen - De politie onderzoekt een steekincident donderdagavond laat aan de Singel tussen twee mannen. Er is een man aangehouden.
Gemaakt door: 112zeeland
do 7 nov -   15:42  
Bestuurder raakt rijbewijs kwijt
's-Heerenhoek - 's-Heerenhoek - Een 64 jaarige automobilist uit Baarle-Hertog. De man reed onder invloed van alcohol, is woensdagavond zijn rijbewijs kwijtgeraakt toen hij door agenten werd betrapt op de Westerscheldetunnelweg in ’s-Heerenhoek. De man Boest een blaastes doen en blies een F. toen hij op het buro nog maals de test moest doen blies hij 835 ug/l.
Gemaakt door: 112zeeland
do 7 nov -   13:30  
Ongeval bij wilhelminadorp
Wilhelminadorp - Ongeval bij wilhelminadorp Wilhelminadorp – op de deltaweg ter hogte van wilhelminadorp vont rond 13.30 uur een ongeval plaats. Bij de verkeerslichten waren twee auto’s op elkaar gereden. Een van de bestuurders moest na onderzoek overgebracht worde naar het ziekenhuis. De auto’s zijn flik beschadigt. Bergingsbedrijf de moor heeft de auto’s geborgen. Wat de reden van de aanrijding was is niet bekend
Gemaakt door: 112zeeland
wo 6 nov -   13:10  
Rijbewijs ingevorderd na weigering tests
Vlissingen - Vlissingen - Rond middernacht zagen agenten in Vlissingen de bestuurder van een bromfiets een wheelie maken. Op de President Rooseveltlaan konden zij de man staande houden, ondanks het feit dat hij er vandoor wilde gaan.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 6 nov -   11:52  
Onderzoek naar vechtpartijen Terneuzen grotendeels afgerond
Terneuzen - Terneuzen - In de voorbije weken is de politie druk bezig geweest met het onderzoek naar de verspreiders van berichten op sociale media waardoor scholieren in Terneuzen werden aangemoedigd om deel te nemen aan vechtpartijen.
Gemaakt door: 112zeeland
di 5 nov -   19:57  
Politie zoekt getuigen na bijna aanrijding agent
Terneuzen - Terneuzen - Dinsdagmiddag is op de Tractaatweg een bestuurster aangehouden, nadat ze bijna een agent had aangereden. De politie zoekt nog getuigen van het voorval.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 4 nov -   11:02  
meer verdachten voor overval Hrieps gearresteerd
Goes - Grijpskerke - Goes - Grijpskerke - Maandagmorgen vroeg zijn in twee woningen in Goes nog eens twee mannen aangehouden voor de brute woningoverval in Grijpskerke in mei van dit jaar. Beide mannen zijn 32 jaar en wonen in Goes. Het tweetal is voor verder onderzoek en verhoor naar een politiecellencomplex gebracht. De politie onderzoekt hun precieze aandeel bij de overval. De politie heeft in een van de woningen ook een huiszoeking verricht. De mannen hebben beperkende maatregelen opgelegd gekregen.
Gemaakt door: 112zeeland
za 2 nov -   16:51  
Aanhouding wapenbezit
Hulst - Hulst - De politie arresteerde zaterdagochtend 2 november vier verdachten uit België, omdat ze mogelijk in de gemeente Hulst een balletjespistool aan het publiek toonden. De politie was de vier verdachten (3 van 18 jaar en 1 van 19 jaar) op het spoor en kon hen op de Woestijnestraat in Nieuw Namen aanhouden. Ze namen onder meer een balletjespistool en een bivakmuts in beslag. De verdachten zijn in verzekering gesteld en zitten vast voor verhoor.
Gemaakt door: 112zeeland
za 2 nov -   12:22  
Huiszoeking voor overval Hrieps en tips sporttas
's Heer Arendskerke - 's Heer Arendskerke - Politie en justitie hebben zaterdagmorgen in een woning in ’s Heer Arendskerke huiszoeking gedaan. In het lopende rechercheonderzoek naar de woningoverval in Grijpskerke is onder leiding van een rechter-commissaris door agenten in de woning van twee verdachten gezocht. Politie en justitie zochten bewijzen voor het onderzoek.In het lopende rechercheonderzoek naar de woningoverval in Grijpskerke is onder leiding van een rechter-commissaris door agenten in de woning van twee verdachten gezocht. Politie en justitie zochten bewijzen voor het onderzoek.