Selecteer per datum:

Gemaakt door: 112zeeland
vr 8 nov -   03:06  
steekincident in Vlissingen
Vlissingen - Vlissingen - De politie onderzoekt een steekincident donderdagavond laat aan de Singel tussen twee mannen. Er is een man aangehouden.
Gemaakt door: 112zeeland
do 7 nov -   15:42  
Bestuurder raakt rijbewijs kwijt
's-Heerenhoek - 's-Heerenhoek - Een 64 jaarige automobilist uit Baarle-Hertog. De man reed onder invloed van alcohol, is woensdagavond zijn rijbewijs kwijtgeraakt toen hij door agenten werd betrapt op de Westerscheldetunnelweg in ’s-Heerenhoek. De man Boest een blaastes doen en blies een F. toen hij op het buro nog maals de test moest doen blies hij 835 ug/l.
Gemaakt door: 112zeeland
do 7 nov -   13:30  
Ongeval bij wilhelminadorp
Wilhelminadorp - Ongeval bij wilhelminadorp Wilhelminadorp – op de deltaweg ter hogte van wilhelminadorp vont rond 13.30 uur een ongeval plaats. Bij de verkeerslichten waren twee auto’s op elkaar gereden. Een van de bestuurders moest na onderzoek overgebracht worde naar het ziekenhuis. De auto’s zijn flik beschadigt. Bergingsbedrijf de moor heeft de auto’s geborgen. Wat de reden van de aanrijding was is niet bekend
Gemaakt door: 112zeeland
wo 6 nov -   13:10  
Rijbewijs ingevorderd na weigering tests
Vlissingen - Vlissingen - Rond middernacht zagen agenten in Vlissingen de bestuurder van een bromfiets een wheelie maken. Op de President Rooseveltlaan konden zij de man staande houden, ondanks het feit dat hij er vandoor wilde gaan.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 6 nov -   11:52  
Onderzoek naar vechtpartijen Terneuzen grotendeels afgerond
Terneuzen - Terneuzen - In de voorbije weken is de politie druk bezig geweest met het onderzoek naar de verspreiders van berichten op sociale media waardoor scholieren in Terneuzen werden aangemoedigd om deel te nemen aan vechtpartijen.
Gemaakt door: 112zeeland
di 5 nov -   19:57  
Politie zoekt getuigen na bijna aanrijding agent
Terneuzen - Terneuzen - Dinsdagmiddag is op de Tractaatweg een bestuurster aangehouden, nadat ze bijna een agent had aangereden. De politie zoekt nog getuigen van het voorval.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 4 nov -   11:02  
meer verdachten voor overval Hrieps gearresteerd
Goes - Grijpskerke - Goes - Grijpskerke - Maandagmorgen vroeg zijn in twee woningen in Goes nog eens twee mannen aangehouden voor de brute woningoverval in Grijpskerke in mei van dit jaar. Beide mannen zijn 32 jaar en wonen in Goes. Het tweetal is voor verder onderzoek en verhoor naar een politiecellencomplex gebracht. De politie onderzoekt hun precieze aandeel bij de overval. De politie heeft in een van de woningen ook een huiszoeking verricht. De mannen hebben beperkende maatregelen opgelegd gekregen.
Gemaakt door: 112zeeland
za 2 nov -   16:51  
Aanhouding wapenbezit
Hulst - Hulst - De politie arresteerde zaterdagochtend 2 november vier verdachten uit België, omdat ze mogelijk in de gemeente Hulst een balletjespistool aan het publiek toonden. De politie was de vier verdachten (3 van 18 jaar en 1 van 19 jaar) op het spoor en kon hen op de Woestijnestraat in Nieuw Namen aanhouden. Ze namen onder meer een balletjespistool en een bivakmuts in beslag. De verdachten zijn in verzekering gesteld en zitten vast voor verhoor.
Gemaakt door: 112zeeland
za 2 nov -   12:22  
Huiszoeking voor overval Hrieps en tips sporttas
's Heer Arendskerke - 's Heer Arendskerke - Politie en justitie hebben zaterdagmorgen in een woning in ’s Heer Arendskerke huiszoeking gedaan. In het lopende rechercheonderzoek naar de woningoverval in Grijpskerke is onder leiding van een rechter-commissaris door agenten in de woning van twee verdachten gezocht. Politie en justitie zochten bewijzen voor het onderzoek.In het lopende rechercheonderzoek naar de woningoverval in Grijpskerke is onder leiding van een rechter-commissaris door agenten in de woning van twee verdachten gezocht. Politie en justitie zochten bewijzen voor het onderzoek.