vr 29 nov - 13:06
Kruiningen - Dinsdagmorgen jl. is in Kruiningen een man aangehouden in het lopende rechercheonderzoek naar de woningoverval in Grijpskerke in mei van dit jaar.

De 34-jarige man uit Kruiningen werd voor verder onderzoek naar een politiecellencomplex gebracht, waar de politie zijn precieze aandeel bij de overval onderzocht. Hij is de afgelopen dagen verhoord. De man is vrijdag voorgeleid aan de Rechter-Commissaris, die besloot hem langer vast te houden.
Twaalf verdachten
Politie en justitie hebben tot nu toe tien mensen voor de woningoverval aangehouden. Zes mannen zitten nog vast voor hun betrokkenheid bij de overval. Twee mannen en twee vrouwen, die eerder werden opgepakt, mogen hun proces in vrijheid afwachten. Tot slot worden een man en een vrouw uit ’s Heer Arendskerke, waar onderzoek in hun woning plaatsvond, ook verdacht van betrokkenheid bij deze grove diefstal. Daarmee komt het totaal van het aantal verdachten op dit moment op 12 mensen. Op dinsdag 14 januari a.s. staat een tweede Pro Forma zitting gepland.

Ingezonden door: 112zeeland