Selecteer per datum:

Gemaakt door: 112zeeland
vr 31 jul -   23:55  
Flinke schade bij aanrijding, Scharendijke
Scharendijke. - Op de Brouwersdam aan de zijde van de Noordzee vond vrijdag omstreeks 20.30 uur een aanrijding plaats tussen twee personenauto's die daarbij flinke schade opliepen. Een 53-jarige automobiliste uit Burgh-Haamstede kwam uit de richting van Ellemeet en wilde linksaf slaan naar Beachclub Perry's om daar te parkeren.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 31 jul -   23:52  
Kop/staartbotsing in Goes
Goes - Op de Deltaweg vond vrijdag rond 12.45 uur een kop/staartbotsing plaats tussen twee personenauto's. Een 40-jarige Middelburger reed achter de auto van een 67-jarige man uit de gemeente Noord-Beveland. Toen deze laatste moest remmen voor het verkeer kon de Middelburger zijn auto niet meer op tijd tot stilstand brengen. Hij botste vervolgens tegen de achterzijde van zijn voorganger. Beide voertuigen raakten beschadigd. Beide bestuurders bleven ongedeerd.
Gemaakt door: troetelbeer
vr 31 jul -   18:25  
Reddingsboot uitgerukt voor vaartuig aan de grond
Hansweert - De reddingsboot Jan van Engelenburg van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) in Hansweert is vrijdagmiddag gealarmeerd voor een vaartuig aan de grond.Om 15:51 uur gingen de piepers van de bemanning van de reddingsboot af.
Gemaakt door: troetelbeer
vr 31 jul -   18:24  
Dronken vrouw aangehouden na weigeren blaastest
Tholen - Donderdagavond omstreeks 23.10 uur hebben agenten van de Zeeuwse politie in Tholen een vrouw aangehouden.De vrouw was tegen een geparkeerde auto aangereden in de Burgemeester Baasstraat. Omdat de agenten aan de vrouw merkten dat zij flink gedronken had, wilden ze een blaastest bij haar afnemen.
Gemaakt door: troetelbeer
vr 31 jul -   18:05  
Brandweer stand-by bij vlammenzee
Middelburg - Leden van de brandweer en de jeugdbrandweer hebben vrijdagmiddag stand-by gestaan bij de jaarlijkse hutten verbranding.Op het grasveld aan de Geersesweg konden kinderen van 27 juli tot en met 31 juli hutten bouwen van pallets.
Gemaakt door: troetelbeer
vr 31 jul -   17:05  
Brandweer uitgerukt voor woningbrand Terneuzen
Terneuzen - De brandweer van Terneuzen is vrijdagmorgen uitgerukt voor een woningbrand in Terneuzen. Rond 05:45 uur merkten de bewoners van een woning aan de Axelsestraat dat er rook in de woning stond.
vr 31 jul -   16:50  
Autobrand D'aillystraat, Zierikzee
Zierikzee - Vannacht rond drie uur heeft er korte tijd een kleine autobrand gewoed. Het voertuig dat stond geparkeerd aan de D'aillystraat in Zierikzee.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 31 jul -   11:39  
Rijbewijs ingenomen
Middelburg - Van een 50-jarige man uit de gemeente Veere is gisteravond omstreeks 23.50 uur het rijbewijs door agenten ingevorderd. De man reed over het Molenwater in Middelburg toen hij werd gecontroleerd door agenten. Hij moest een blaastest ondergaan waaruit bleek dat hij bijna drie keer teveel had gedronken. Bij een ademanalysetest op het politiebureau wordt altijd het aanbod gedaan om een tegenonderzoek uit te voeren.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 31 jul -   11:37  
Trimmer hinderlijk gevolgd door drie jongens
Terneuzen - Een trimmer uit Sliedrecht was gisteravond rond 18.15 uur aan het hardlopen in Terneuzen. Ter hoogte van de Peter van Anrooylaan werd de man letterlijk op de hielen gezeten door een drietal fietsende jongens. Twee dagen eerder had hij dit ook al meegemaakt en het begon hem danig de keel uit te hangen. Op een gegeven moment draaide hij zich in een flits om. Eén van de jongens schrok hier zo van dat hij in de bosjes terechtkwam met zijn fiets. Hierop werd hij kwaad en gooide zijn rugzak af.
Gemaakt door: kees wesdorp
vr 31 jul -   10:21  
auto brand kapelle
Kapelle - Op de Rijksweg bij Kapelle heeft vanmorgen brand gewoed in een auto.de bestuurder reed over de vlake brug toen hij de brand in de auto ontdekte. waarna hij direct de auto aan de kant heeft gezet.Er is nog een poging gedaan om met een brandblusser de auto te blussen.
Gemaakt door: 112zeeland
do 30 jul -   18:39  
Personen opgepakt voor drugs bezit
Middelburg - Woensdag 22 juli j.l. heeft de politie Zeeland een 29-jarige Middelburger in zijn woning aangehouden. De man wordt ervan verdacht vanuit zijn woning drugs te dealen. In de woning trof men drugs aan en deze zijn in beslaggenomen. Dezelfde dag zijn ook twee Middelburgers van 16- en 19 jaar aangehouden. De 16-jarige dealde in opdracht van de 29-jarige. Op 28 juli werd naar aanleiding van het onderzoek ook nog een 15-jarige Middelburger aangehouden, ook hij wordt verdacht van het dealen van drugs. De mannen verkochten de drugs in Middelburg, ondermeer op scholen.
Gemaakt door: 112zeeland
do 30 jul -   18:37  
Aanhoudingen in overlastgebied Vlissingen
Vlissingen - Woensdagavond zijn in het overlastgebied in Vlissingen een vijftal aanhoudingen verricht voor: * Opgeven valse naam en rijden zonder rijbewijs, * Alcohol drinken op straat en het niet kunnen tonen van een ID-kaart, * Samenscholing, * Niet voldoen aan bevel of vordering, * In het bezit hebben van drugs.
Gemaakt door: 112zeeland
do 30 jul -   15:08  
Kind geschept door auto Westkapelle
Westkapelle - 2009 5-Jarig jongetje gewond bij aanrijding, Westkapelle Een 5-jarig Duits jongetje is vanmiddag gewond geraakt toen hij in botsing kwam met een personenauto. Het jongetje fietste rond het middaguur samen met zijn ouders over de Schoneweg, richting de Baaiweg. Gekomen op de splitsing met de Baaiweg sloeg het kind linksaf en werd daarbij geschept door een personenauto die al op de Baaiweg reed. Het jongetje kwam bij de botsing ten val. Ter plaatse kwamen de ambulance en een traumahelikopter om medische bijstand te verlenen. Het jongetje werd uiteindelijk met onbekend letsel per traumaheli overgebracht naar het Sofia kinderziekenhuis in Rotterdam. Door de politie is er plaatse onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval.
Gemaakt door: kees wesdorp
wo 29 jul -   23:34  
auto te water Goes
Goes - vanmiddag rond 17.30 uur kwam er een melding voor een drenkeling in de john denverlaan in goes omdat omstanders hadden gemeld dat er een auto in het water lag. de brandweer kwam met twee auto's ter plaatse en TAS en het duikvoertuig van goes. ook werden er twee ambulance's gepiept. Ter plaatse bleek er niemand in het voertuig te zitten. waarna de twee ambulance's weer terug keerden naar hun post. de duikers hebben het voertuig vastgemaakt en zo kon het bergingsbedrijf van Mourik uit goes deze op de kant trekken. de auto is waarschijnlijk total loss.
wo 29 jul -   21:39  
Duiker in de problemen haven Scharendijke.
Scharendijke - Woensdag middag omstreeks 15.15 uur is er in de haven Kloosternol ( Scharendijke ) een duiker niet goed geworden.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 29 jul -   19:50  
Auto’s beschadigd na botsing in Terneuzen
Terneuzen - Twee personenauto’s zijn woensdagmiddag zwaar beschadigd geraakt bij een botsing op een kruising in Terneuzen.Rond 12:00 uur kwamen op de kruising Dokweg met de Axelsestraat de twee met elkaar in botsing.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 29 jul -   19:49  
Automobilist laat bromfietser gewond achter
Middelburg - Op de Seissingel in Middelburg vond dinsdag omstreeks 16.00 uur een verkeersongeval plaats, waarbij een 19-jarige bromfietser uit Middelburg gewond raakte.In een bocht van de Seissingel hield een onbekend gebleven automobilist(e) niet voldoende rechts en kwam daardoor op de weghelft van het tegemoetkomend verkeer, waar op dat moment de bromfietser reed.
Gemaakt door: troetelbeer
di 28 jul -   22:39  
Brandweer blust brand op camping
Burgh-Haamstede - De brandweer is dinsdagavond uitgerukt voor een brand op een camping.Rond 18:20 uur brak de brand uit in een werkplaats van een camping aan de Omloopsweg in Burgh-Haamstede. De alarmcentrale stuurde twee blusvoertuigen met spoed ter plaatse.
Gemaakt door: troetelbeer
di 28 jul -   18:28  
Man gewond na val van fiets
Goes - Een man is dinsdagmorgen gewond geraakt nadat hij van zijn fiets was gevallen.Rond 10:30 uur is de man gewond naast zijn fiets gevonden in de van Hogendorplaan in Goes.
Gemaakt door: troetelbeer
di 28 jul -   18:27  
Man komt met been onder buswiel, Burgh-Haamstede
Burgh-Haamstede - Op de J.J. Boeijesweg in Burgh-Haamstede raakte zondagavond om 22.20 uur een 38-jarige Rotterdamse man gewond doordat hij met zijn been onder een buswiel terechtkwam.De man was beveiliger bij de discobus (een gelede bus), bestuurd door een 71-jarige man uit Naaldwijk. Bij het draaien van de bus liep de jeugd naar de instapdeur.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 27 jul -   19:56  
Auto in de sloot na eenzijdig ongeval
Westdorpe - Op de Tractaatweg bij Westdorpe raakte maandag om 15.00 uur een 25-jarige automobiliste uit de gemeente Terneuzen bij een eenzijdig verkeersongeval gewond.De vrouw reed in de richting van Westdorpe en was een moment afgeleid. Daardoor raakte zij in de berm en belandde daarna met de auto ondersteboven in de sloot.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 27 jul -   19:52  
Man doet onzedelijke voorstellen naar meisjes
Middelburg - Zondagmiddag tussen 15.30 en 16.00 uur werden op een speelveldje in het Kuipers Rietbergkwartier in Middelburg enkele meisjes tussen de 5 en 7 jaar lastiggevallen door een man die hen onzedelijke voorstellen deed.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 27 jul -   19:49  
Politie zoekt getuigen van drietal berovingen
Vlissingen - Op dinsdag 9, dinsdag 16 en woensdag 17 juni vonden in Vlissingen berovingen plaats in de buurt van geldautomaten.De overvaller handelt telkens op dezelfde manier. Hij benadert zijn slachtoffers met de vraag wat de kortste weg naar het ziekenhuis is. Hij vertelt dan vervolgens dat hij is aangereden door een scooter en daarbij gewond is geraakt.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 26 jul -   20:04  
Brandweer blust brand in milieustraat
Nieuwdorp - De brandweer van Nieuwdorp is zaterdagmiddag uitgerukt voor een containerbrand op het terrein van de milieustraat in Nieuwdorp.Rond 16:50 uur werd de brand ontdekt waarna de brandweer werd gealarmeerd.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 26 jul -   20:03  
Man gewond na eenzijdig ongeval
Sluis - Op de Rondweg in Sluis vond zondag om 06.20 uur een eenzijdig verkeersongeval plaats waarbij de 30-jarige bestuurder gewond raakte.De 30-jarige man uit Stekene was met de rechterwielen van zijn auto in de berm terechtgekomen en na een stuurcorrectie in een slip geraakt.
zo 26 jul -   18:36  
Bromfietser gewond bij aanrijding, Zierikzee
Zierikzee. - Zondag omstreeks 09.45 uur raakte op de Heuvelsweg in Zierikzee een 18-jarige bromfietser uit de gemeente Schouwen-Duiveland gewond bij een aanrijding.
zo 26 jul -   16:58  
Kop- staartbotsing bij Zierikzee
Zierikzee - Bij een kop- staartbotsing, zaterdag om 15.25 uur op de N59, raakten drie personenauto's beschadigd. Een 41-jarige vrouw reed tegen de auto van Deze man botste tegen de auto voor hem, bestuurd door een 59-jarige man.
zo 26 jul -   16:55  
Gewapende overval in Renesse.
Renesse. - Zondag omstreeks 04.40 uur vond een gewapende overval plaats in een horecabedrijf aan de Hogezoom in Renesse. Twee gemaskerde mannen drongen de horecagelegenheid binnen en bedreigden de eigenaar en het personeel met een vuurwapen. De mannen namen een onbekend geldbedrag mee en zijn er te voet vandoor gegaan.
zo 26 jul -   15:34  
drenkeling bij de Ossehoek (Scharendijke)
Scharendijke - Op 25 juli kwam er bij de meldkamer een melding binnen van een drenkeling aan de Ossehoek op de Brouwersdam.Duikteams uit Zeeland en Zuid-Holland rukten hiervoor uit. Ook enkele lokale posten zoals Ouddorp, Scharendijke en de brandweerboot ui Brouwershaven gingen ter plaatse voor ondersteuning, tevens is de traumahelikopter uit Rotterdam gealarmeerd maar is halverwegen geanuleerd.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 26 jul -   10:32  
Brandweer blust bedrijfsbrand in Terneuzen
Terneuzen - De brandweer van Terneuzen is in de nacht van zaterdag op zondag uitgerukt voor een uitslaande brand bij een bedrijf in Terneuzen.Rond 00:55 uur kwam bij de alarmcentrale een melding binnen dat er bij een bedrijf dat handelt in bouwmaterialen een flinke brand woedde. De alarmcentrale stuurde daarop twee blusvoertuigen en een hoogwerker met spoed naar het pand aan de Oudelandseweg.
Gemaakt door: troetelbeer
za 25 jul -   23:47  
Brandweer uitgerukt voor keukenbrand in Sluiskil
Sluiskil - De brandweer is zaterdagavond uitgerukt voor een keukenbrand in Sluiskil.Rond 21:30 uur kwam bij de alarmcentrale een melding binnen dat er een brand woedde in de keuken van een woning in Stroodorpe.Direct werden twee blusvoertuigen en een hoogwerker gealarmeerd voor de brand.
Gemaakt door: troetelbeer
za 25 jul -   23:32  
Motorrijder (23) omgekomen bij frontale aanrijding
Aagtekerke - Een 23-jarige man uit de gemeente Veere is zaterdagmiddag om het leven gekomen bij een frontale aanrijding met een 54-jarige automobilist uit de gemeente Veere.De man reed op de motor over de Prelaatweg tussen Aagtekerke en Westkapelle toen hij rond 17:30 uur door nog onbekende oorzaak frontaal op een personenauto botste.
Gemaakt door: troetelbeer
za 25 jul -   23:17  
gewapende overval in cafetaria
Hulst - In de nacht van vrijdag op zaterdag werd een gewapende overval gepleegd op een cafetaria aan de Sportlaan.Na sluitingstijd, omstreeks 01.20 uur, wilde een man met een bivakmuts het cafetaria binnenlopen via de toegangsdeur. Hij bedreigde het aanwezige personeel met een op een wapen gelijkend voorwerp.
Gemaakt door: troetelbeer
za 25 jul -   23:15  
Dronken man rijdt tegen paaltje aan
Middelburg - Door de politie is vrijdagavond het rijbewijs ingenomen van een 42-jarige Middelburger.Bij de politie was rond 22.00 uur een melding binnengekomen dat op de Segeerssingel een auto op een paaltje was gereden en dat de bestuurder mogelijk gedronken had.
Gemaakt door: troetelbeer
vr 24 jul -   20:50  
Brandweer gealarmeerd voor buitenbrand in Middelburg
Middelburg - De brandweer van de post President Rooseveltlaan is vrijdagavond gealarmeerd voor een buitenbrand.Rond 19:55 uur kwam bij de alarmcentrale een melding binnen dat er op het voormalig terrein van Miniatuur Walcheren aan het Molenwater in Middelburg diverse brandjes woedde.
vr 24 jul -   19:29  
Autobrand Julianastraat, Zierikzee
Zierikzee - Vandaag kreeg de brandweer van Zierikzee rond kwart over vijf een melding van een autobrand aan de Julianastraat te Zierikzee omdat er naast de auto een grote schuur stond werd er haast gemaakt.
Gemaakt door: troetelbeer
vr 24 jul -   19:11  
Bestelauto van de weg in Middelburg
Middelburg - De bestuurder van een bestelauto is vrijdagavond met de schrik vrijgekomen nadat hij met de auto van de weg was geraakt.Rond 18:35 uur reed de man over de Laan der Verenigde Naties in Middelburg toen hij door nog onbekende oorzaak van de weg raakte. Direct werd een ambulance en meerdere politievoertuigen met spoed ter plaatse gestuurd.
Gemaakt door: troetelbeer
vr 24 jul -   19:10  
Drie mannen aangehouden voor inbraakpoging
Axel - Vrijdag rond 01.30 uur werd er geprobeerd in te breken in een pand aan de Gentsevaart in Axel.Toen agenten ter plaatse kwamen, bleek dat er een ruit was vernield. Een getuige wist te vertellen dat enkele personen waren weggelopen.
Gemaakt door: troetelbeer
vr 24 jul -   16:45  
Brandweer uitgerukt voor brand in schuurtje
Middelburg - De brandweer is in de nacht van donderdag op vrijdag uitgerukt voor een brand in een schuurtje.Rond 02:40 uur werd de brand ontdekt in de achtertuin van een woning aan de van Kleffenslaan in Middelburg.
Gemaakt door: troetelbeer
vr 24 jul -   16:44  
Twee auto's zwaarbeschadigd na ongeval
Kats - Op de Deltaweg vond vrijdagmorgen rond 07.30 uur een aanrijding plaats waarbij twee voertuigen zwaar beschadigd raakten.Een 33-jarige vrouw uit de gemeente Reimerswaal reed in noordelijke richting. Toen ze de sluizen naderde, zag zij dat de rijstrook voor rechtdoorgaand verkeer werd afgesloten door een slagboom.
Gemaakt door: troetelbeer
vr 24 jul -   16:39  
Man aangehouden na rijden zonder rijbewijs
's Heer Hendrikskinderen - Door de politie is donderdagavond een 35-jarige Antwerpenaar aangehouden omdat hij in zijn auto reed ondanks dat zijn rijbewijs was ingevorderd.Omstreeks 21.30 uur troffen agenten tijdens surveillance de man slapend aan in zijn auto langs de Nieuwe Rijksweg in 's Heer Hendrikskinderen.
Gemaakt door: troetelbeer
vr 24 jul -   16:37  
Man beschoten met luchtbuks
Cadzand - Op de Zwartepolderweg is gisterenavond een 27-jarige man uit de provincie Utrecht beschoten met een luchtbuks.De man liep rond 22.15 uur buiten en hoorde geluiden van schieten met een luchtbuks. Hij ging kijken waar dit vandaan kwam en zag op een parkeerplaats een auto staan met daarin drie mannen.
Gemaakt door: troetelbeer
do 23 jul -   21:59  
Fietser aangereden door personenauto
Nieuw en Sint Joosland - Een fietser is woensdagmiddag aangereden door een personenauto.Rond 16:00 uur werd de fietser op de Langeweg in Nieuw en Sint Joosland aangereden door de automobilist.Direct werd een ambulance, motorlance en politie met spoed ter plaatse gestuurd.
do 23 jul -   21:28  
Hoofdwond na val, Renesse
Renesse. - Op de Lagezoom in renesse is rond 20.20 uur een Pool ten val gekomen. De man van 34 jaar oud uit Kalisz liep achteruit over een afvoerpijp. Hierbij struikelde hij over de pijp en kwam ten val. Hij liep een hoofdwond op en is overgebracht naar het ziekenhuis in Goes. De traumahelikopter was opgeroepen om bijstand te verlenen, maar deze is weer teruggegaan naar de thuisbasis.
Gemaakt door: 112zeeland
do 23 jul -   18:01  
Hoofdwond na ongeluk Colijnsplaat
Colijnsplaat - Bij een ongeluk op de Lombokweg in Colijnsplaat is donderdag rond 13.00 uur één persoon gewond geraakt. De man liep een hoofdwond op.Volgens een woordvoerder van de politie is de auto, waarin de man zat door nog onbekende oorzaak van de weg geraakt. De auto maakte een val van vijf meter en is op de kop in een droge sloot terechtgekomen. Drie inzittenden van de auto kwamen met de schrik vrij.
do 23 jul -   16:20  
Automobilist botst op geparkeerde auto, Renesse
Renesse. - Op de Hogezoom is donderdagmorgen rond 08.00 uur een 18-jarige Duitser met zijn auto tegen een geparkeerde auto gereden.Hij reed richting Burgh-Haamstede toen hij, vermoedelijk door te hoge snelheid, de controle over zijn auto verloor.
do 23 jul -   12:36  
Automobilist is rijbewijs kwijt
Brouwershaven - Een 29-jarige automobilist uit de gemeente Schouwen-Duiveland moest woensdagavond zijn rijbewijs inleveren omdat hij meer dan 50 km te hard had gereden.
do 23 jul -   12:31  
Automobilist aangehouden na doorrijden
Vlissingen - Door de politie is woensdag rond 22.45 uur een 18-jarige automobilist uit Arnemuiden aangehouden die was weggereden.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 22 jul -   23:34  
overlast van hevige onweersbui
Sint-Annaland - Dinsdag enkele minuten voor zes uur, is de blusgroep van Sint-Annaland uitgerukt, voor takken die van de bomen waren afgewaaid op te ruimen. Even voor 18:00 uur kwam de melding binnen van een buitenbrand aan de Zoetendijk/Roolandsedijk te Oud-Vossemeer.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 22 jul -   23:30  
brandweer massaal uitgerukt
Poortvliet - Dinsdag even na 18:00 uur is de brandweer massaal uitgerukt naar de Havenweg in het buitengebied van Tholen/Poortvliet. De blusgroep van Tholen en het duikteam die als eerste gealarmeerd werd rukt met spoed uit, enkele minuten werd ook de blusgroep van Stavenisse met snelle boot van de brandweer uit na het incident.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 22 jul -   23:24  
Meisjes bedreigd
Cadzand - Politie Zeeland waarschuwt voor een man die in de nacht van zaterdag 18 juli op zondag 19 juli 2 meisjes van 14 en 16 jaar heeft bedreigd op de Sint Jansdijk in Nieuwvliet tussen 23.55 uur en 00.20 uur De man zei de meisjes in het Engels seksuele handelingen bij hem te verrichten onder bedreiging van een op een vuurwapen gelijkend voorwerp.
Gemaakt door: troetelbeer
di 21 jul -   22:16  
Hulpdiensten uitgerukt voor medische hulp
Sluiskil - Dinsdagmiddag zijn de hulpdiensten uitgerukt voor medische hulp voor een patiënt in Sluiskil. Rond 16:30 uur moesten twee ambulances met spoed naar het slachtoffer aan de Louisastraat.Ook werd de traumahelikopter uit Rotterdam ter plaatse gestuurd.
Gemaakt door: troetelbeer
di 21 jul -   21:54  
Gewonde bij ongeval in Vlissingen
Vlissingen - Bij een aanrijding tussen twee personenauto's in Vlissingen is tenminste één persoon gewond geraakt.Rond half elf dinsdagochtend kwamen twee personenauto's op de kruising Sloeweg met de Weyevlietweg in Vlissingen met elkaar in botsing.
di 21 jul -   18:37  
Hulpdiensten bij Toeristenmarkt, Zierikzee
Zierikzee - Vandaag was er voor de tweede keer een Toeristenmarkt dit jaar. Deze keer waren er diverse hulpdiensten aanwezig met demonstraties en uitleg.
Gemaakt door: troetelbeer
di 21 jul -   18:12  
Twee auto’s botsen frontaal op elkaar
Middelburg - In de Oosterscheldestraat in Middelburg zijn maandagavond twee personenauto’s frontaal met elkaar in botsing gekomen.Op de kruising met de Keetenstraat raakte een van de auto’s door nog onbekende oorzaak op de verkeerde weghelft en botste frontaal op een lesauto.
Gemaakt door: troetelbeer
di 21 jul -   18:10  
Man aangehouden na mishandeling
Terneuzen - Maandagavond rond 19.55 uur kwam op het politiebureau in Terneuzen een man binnen strompelen met een bloedende hoofdwond.Eerder dezelfde avond was de man met een voorwerp op het hoofd geslagen op de Noteneeweg in Terneuzen.
di 21 jul -   12:05  
13 Jarig meisje omgekomen bij ernstig ongeval Nieuwerkerk
Nieuwerkerk - Een 13-jarig meisje uit de gemeente Schouwen-Duiveland is dinsdagochtend omgekomen bij een verkeersongeval op de stolpweg in Nieuwerkerk.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 20 jul -   20:36  
Gewonde bij frontale aanrijding in Noordwelle
Noordwelle - Vanmorgen rond 11.30 uur zijn op de Stoofweg in Noordwelle twee automobilisten frontaal met elkaar in aanrijding gekomen.Een 38-jarige Duitse automobilist kwam uit de richting van Serooskerke en reed in de richting van Renesse. Hij wilde rechtsafslaan richting Noordwelle maar zag een automobiliste komende uit Renesse over het hoofd.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 20 jul -   18:29  
Drank en verkeer gaan niet samen
Heinkenszand - Dat ontdekte ook een 28-jarige beginnend bestuurder op de Drieweg in Heinkenszand. Agenten van de Zeeuwse politie reden over de Drieweg in Heinkenszand toen zij, half in de berm, half op de weg een auto zagen staan. De verlichting van de auto was gedoofd, dus hij stond daar zeer gevaarlijk. De agenten troffen in de auto de 28-jarige man aan. De auto zat muurvast in de berm. Eén van de veld was kapot, omdat de man een stoeprand had geraakt. De agenten hebben de automobilist laten blazen. Het bleek dat de man zes keer teveel had gedronken. De auto is weggesleept en de man kon zijn rijbewijs inleveren.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 20 jul -   18:27  
Verdachten Vlissingen vrijgelaten
Vlissingen - De twee verdachten die eerder deze week waren aangehouden voor de zaak van de overleden man in de President Rooseveltlaan in Vlissingen zijn weer op vrije voeten. Het Openbaar Ministerie ziet geen redenen om hen nog langer vast te houden. Inmiddels heeft het rechercheteam zich een aardig beeld kunnen vormen van hetgeen er zich afgespeeld heeft afgelopen donderdagavond. Omdat het onderzoek nog in volle gang is wil de Zeeuwse politie hierover verder nog geen mededelingen doen. Wel kan de politie vertellen dat er een derde verdachte is aangehouden. Dit betreft een 19-jarige Vlissinger. Hij wordt morgen voorgeleid aan de rechter-commissaris. In de zaak zijn, door de ruim 20 rechercheurs die ermee belast zijn, al veel getuigen gehoord.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 19 jul -   22:05  
Taxichauffeur overvallen en mishandeld
Oost-Souburg - In de nacht van zaterdag op zondag rond middernacht werd een 30-jarige taxichauffeur uit de gemeente Vlissingen overvallen en zwaar mishandeld.De man stond, met zijn taxi, op de Kromwegesingel in Oost Souburg. Hij werd door onbekenden overvallen.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 19 jul -   22:02  
Getuigen gezocht van mishandeling in Goes
Goes - Tussen 04.00 en 05.00 uur vannacht is een mishandeling gepleegd in de Voorstad in Goes.De Zeeuwse politie is op zoek naar getuigen van dit voorval. Twee Goesenaren waren wezen stappen in de binnenstad van Goes. Zij wilden rond bovengenoemd tijdstip naar huis lopen en kwamen bij de Stenen Brug twee vage bekenden tegen. Samen liepen zij door de fietsstraat.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 19 jul -   12:01  
Brandweer met spoed uitgerukt voor containerbranden
Vlissingen - De brandweer van Vlissingen is in de nacht van zaterdag op zondag met spoed uitgerukt voor enkele containerbranden.Rond 01:10 uur stonden twee afvalcontainers op het Arsenaalplein in lichte laaie.Omdat de afvalcontainers tegen een opslagcontainer stonden vatte die ook vlam.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 19 jul -   12:01  
Man rijdt onder invloed en zonder rijbewijs
Terneuzen - Omstreeks 05.00 uur vannacht reed een surveillancewagen van de Zeeuwse politie over de Zuidlandstraat in Terneuzen.Vanuit de Bellamystraat kwam toen ineens met een noodgang een personenauto aanscheuren die het politievoertuig geen voorrang verleende. De auto ging er met hoge snelheid vandoor.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 19 jul -   11:58  
Aangehouden verdachten in Vlissingen
Vlissingen - In de Hercules Segherslaan in Vlissingen is gisteravond een man van 34 jaar oud aangehouden door agenten van de Zeeuwse politie.Omstreeks 19.45 uur kwam er een melding binnen van het negeren van het samenscholingsverbod in het 'probleemgebied'.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 19 jul -   11:57  
Inbreker aangehouden in Heinkenszand
Heinkenszand - Vannacht omstreeks 02.15 uur kwam een inwoner van de Dorpsstraat in Heinkenszand thuis.Hij trof zijn woning opengebroken aan, ook was er nog iemand in zijn woning aanwezig. De bewoner is achter de ongewenste bezoeker aangegaan, maar kreeg hem net niet te pakken. De inbreker kon ontsnappen via een dak.
Gemaakt door: troetelbeer
za 18 jul -   20:30  
Vrouw gewond na botsing in Vlissingen
Vlissingen - Een 36-jarige vrouw uit Middelburg is zaterdagmiddag gewond geraakt nadat zij op haar voorganger botste.De vrouw reed over de Sloeweg richting Vlissingen toen er plotseling geremd werd.De vrouw had dit te laat in de gaten en botste daardoor op haar voorganger. Direct werd de motorlance met spoed ter plaatse gestuurd om eventuele slachtoffers te behandelen.
Gemaakt door: troetelbeer
za 18 jul -   20:03  
Brandweer gealarmeerd voor gaslek in woning
Vlissingen - De brandweer van Vlissingen is zaterdagmiddag uitgerukt voor een gaslekkage in een woning in Vlissingen.Rond 15:20 uur werd het blusvoertuig met spoed naar de Hercules Segherslaan gestuurd.
Gemaakt door: troetelbeer
za 18 jul -   19:54  
Kitesurfer gewond na botsing met strandhuisje
Dishoek - Een kitesurfer is zaterdagmiddag op het strand bij Dishoek gewond geraakt nadat hij tegen een strandhuisje was aangebotst.Rond 14:15 uur kwam de man in botsing met het strandhok waarna er direct een ambulance en de traumahelikopter uit Rotterdam werden gealarmeerd.
Gemaakt door: 112zeeland
za 18 jul -   11:32  
Boetes uitgedeeld in Renesse
Renesse - In Renesse zijn in de afgelopen nacht boetes uitgedeeld wegens belediging en harddrugsbezit. Omstreeks 03.00 uur vond een 33-jarige man uit Barendrecht het nodig surveillerende agenten te beledigen. Hij mocht een discotheek niet meer in en vond kennelijk dat de agenten daar de schuld van waren. Deze man kreeg een boete opgelegd van € 400,-. Tegen 04.00 uur troffen agenten een 24-jarige man uit Hoogvliet die in het bezit was van een halve gram cocaïne en een gram speed. Dit werd bestraft met een boete van € 200,-.
Gemaakt door: 112zeeland
za 18 jul -   11:31  
Rijbewijs ingenomen, Tholen
Tholen - Omstreeks 23.30 uur vrijdagavond reden agenten van de Zeeuwse politie over de Grindweg in Tholen. Zij zagen een personenauto rijden over dezelfde weg. De auto reed erg langzaam en slingerde over de weg. Daarom hebben de agenten de auto een stopteken gegeven. De bestuurder bleek gedronken te hebben. Hij is voor een ademanalyse overgebracht naar het politiebureau en daar bleek dat hij drie keer teveel alcohol gedronken had. Hij moest zijn rijbewijs inleveren. De verdachte betrof een man van 59 jaar, afkomstig uit Bergen op Zoom.
Gemaakt door: 112zeeland
za 18 jul -   11:28  
Brommer gestolen
Terneuzen - Vanuit de Bellamystraat in Terneuzen is een brommer gestolen. Het voertuig was rond 17.45 uur geparkeerd in een fietsenstalling aldaar. Toen de eigenaar zijn bromfiets omstreeks 21.30 uur weer kwam halen bleek deze te zijn weggenomen. Het betreft een zwarte Beta, type Bs4, met kenteken FX227Z
Gemaakt door: 112zeeland
za 18 jul -   11:18  
Inbreker aangehouden in Heinkenszand
Heinkenszand - Vannacht omstreeks 02.15 uur kwam een inwoner van de Dorpsstraat in Heinkenszand thuis. Hij trof zijn woning opengebroken aan, ook was er nog iemand in zijn woning aanwezig. De bewoner is achter de ongewenste bezoeker aangegaan, maar kreeg hem net niet te pakken. De inbreker kon ontsnappen via een dak. De bewoner belde direct de politie die meteen uitrukte. Twee agenten gingen een aangifte van de bewoner opnemen. Deze kon een summier signalement van de dader geven.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 17 jul -   16:07  
Bestelbus boort zich in huis
Sluis - Een 78-jarige man uit Sluis lag vannacht omstreeks 02.45 uur nietsvermoedend te slapen in zijn woning in de Sint Annastraat. Rond voornoemd tijdstip werd hij wakker van, naar hij dacht, zwaar onweer. Toen hij zijn ogen goed open had gedaan zag hij ineens midden in zijn kamer een bestelbus staan die zich door de gevel heen had geboord. Op centimeters van de plaats waar de man lag te slapen was de bus tot stilstand gekomen.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 17 jul -   10:14  
Politie zoekt getuigen in Goes
Goes - De Zeeuwse politie is op zoek naar getuigen van een ongeval afgelopen dinsdag op de Oostwal in Goes.Omstreeks 08.40 uur op 14 juli jl. fietste een 79-jarige Goesenaar over de Oostwal. Ter hoogte van Lunchcafé de Bult kwam hij ten val.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 17 jul -   10:12  
Babbelaars actief in Renesse
Renesse - Gisteravond omstreeks 23.00 uur werd aangebeld bij een woning aan de Mauritsweg in Renesse. Een bewoonster van de woning, een bejaarde vrouw, deed de deur open en werd daar opgewacht door twee getinte dames met een baby. Zij vertelden de vrouw dat zij op zoek waren naar een hotel. De bewoonster ging in gesprek met de dames en werd ongeveer een kwartier door hen aan de praat gehouden. Uiteindelijk zijn de dames met baby vertrokken en de vrouw ging haar woning weer in. Toen kwam zij er achter dat er vermoedelijk nog iemand in het gezelschap van de dames was geweest, want haar tas was weggenomen. Ook waren er sieraden weg. Mogelijk is iemand via de achterzijde van de woning binnengekomen.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 17 jul -   10:11  
Vechtpartij in Middelburg, één gewonde
Middelburg - Rond middernacht heeft een vechtpartij plaatsgevonden in de Nederstraat in Middelburg. Diverse omwonenden ergerden zich aan het geruzie van twee mannen op straat. Uit vele hoeken kwam het verzoek aan de ruziënde heren om het iets kalmer aan te doen in verband met de benodigde nachtrust. De ruziemakers trokken zich er niet veel van aan en gingen 'vrolijk' door.
Gemaakt door: troetelbeer
vr 17 jul -   00:09  
Man overleden na schermutseling in Vlissingen
Vlissingen - Omstreeks 22.00 uur donderdagavond kwam er bij de meldkamer van de Zeeuwse politie een melding binnen dat er een bewusteloze man lag op de hoek van de Bloemenlaan en de President Rooseveltlaan in Vlissingen. Vanwege extra surveillances in het gebied, in verband met het samenscholingsverbod dat onlangs werd afgekondigd door de burgemeester, waren er agenten dicht in de buurt van het incident.
Gemaakt door: 112zeeland
do 16 jul -   21:33  
Slang ontsnapt in Terneuzen
Terneuzen - In de Gouwestraat in Terneuzen wordt sinds gisteren een slang vermist. De eigenaar heeft hier vanavond rond 20.00 uur melding van gemaakt bij politie Zeeland. Het betreft een Boa constrictor (wurgslang) welke voor de mens niet gevaarlijk is. Het dier is 1.70 lang Vinders van de Boa constrictor worden verzocht dit te melden bij de politie.
Gemaakt door: 112zeeland
do 16 jul -   18:24  
Slapende man in een caravan aangehouden
Burgh-Haamstede - Maandag omstreeks 09.30 uur werd in een caravan op een camping aan het Groenoordsewegje in Burgh-Haamstede een 19-jarige jongeman uit Spijkenisse aangehouden. De man had de caravan opengebroken en lag te slapen. Later bekende hij de afgelopen maanden, sinds mei van dit jaar, op deze camping en op een camping aan de Hogezoom in Renesse in totaal 5 caravans te hebben opengebroken.
Gemaakt door: 112zeeland
do 16 jul -   18:23  
Motor gestolen in Kortgene
Kortgene - Tussen 14 juli 20.30 uur en 15 juli 17.30 uur is een crossmotor gestolen. De motor is eigendom van een Duitser die verbleef in Kortgene. Hij is weggenomen vanaf een parkeerplaats aan de Havenweg. Het betreft een zwarte crossmotor van het merk MZ 125SX. De motor is voorzien van het kenteken LEV-AH125. Hij is enkele honderden euro's waard.
Gemaakt door: 112zeeland
do 16 jul -   01:07  
Bussen in aanrijding, chauffeur onwel
Burgh Haamstede - Vanmiddag rond 16.10 uur is op de Serooskerkseweg in Burgh Haamstede een bus in de sloot terechtgekomen. Een 51-jarige buschauffeur reed met een lege autobus over de Serooskerkseweg in de richting van Burgh Haamstede. Hij werd onwel, kwam op de verkeerde weghelft terecht en schampte een tegemoetkomende bus.
Gemaakt door: 112zeeland
do 16 jul -   01:01  
Duits meisje verdronken
Vrouwenpolder - Vanmiddag is op het Noordzeestrand tussen Vrouwenpolder en Kamperland een Duits meisje van 12 jaar verdronken. Haar vader, die haar wilde redden, is met onderkoelingsverschijnselen naar het ziekenhuis gebracht.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 15 jul -   18:38  
Fietsster gewond bij aanrijding
Vlissingen - Vanmorgen rond 10.45 uur zijn op de Nieuwe Zuidbeekseweg in Vlissingen een fietsster en een automobiliste met elkaar in aanrijding gekomen. De fietsster, een 69-jarige Vlissingse, kreeg geen voorrang van de 71-jarige automobilist uit diezelfde plaats. De vrouw is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 15 jul -   18:32  
Jongeren aangehouden
Renesse - Afgelopen nacht rond 04.00 uur zijn op de Lange Reke in Renesse vijf jongeren aangehouden. Vier jongens in de leeftijd van 16- tot 20 jaar uit Bergen op Zoom en een jongen van 18 jaar uit de gemeente Reimerswaal worden van mishandeling verdacht. Een viertal jongens uit de gemeente Haarlemmermeer en de gemeente Alkemade waren op stap geweest in Renesse en hadden een gezellig avondje gehad. Ze liepen naast hun fietsen en waren op weg naar hun camping toen er ter hoogte van de kerk opeens een auto stopte. Uit deze auto stapten de verdachten uit die op hen af kwamen lopen en probeerden hun fiets af te pakken. Hierop ontstond een schermutseling en zijn over en weer klappen gevallen. De verdachten zijn verhoord en ingesloten.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 15 jul -   18:31  
Bromfietsster aangereden door auto, Goes
goes - Een 18-jarige vrouw uit de gemeente Noord-Beveland is woensdag omstreeks 07.45 uur gewond geraakt nadat zij in botsing was gekomen met een personenauto. De vrouw reed over de 's Heer Hendrikskinderendijk, richting de Middelburgsestraat. Op het kruispunt met de Ringbaan West, verleende zij geen voorrang aan een van links komende auto, bestuurd door een 32-jarige Goesenaar. De bromfietsster botste vervolgens op de auto en kwam ten val. Ze is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Goes.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 15 jul -   18:28  
Jongens aangehouden voor in bezit hebben balletjespistool
Vlissingen - In Vlissingen zijn dinsdagavond rond 21.45 uur twee 16-jarige jongens, afkomstig uit Hilversum en Laren, aangehouden. Bij de politie was een melding binnengekomen dat op het Veerhavenplein in Breskens een groepje jongens met brommers stond waarvan één met een 'pistool' liep te zwaaien. Een signalement werd doorgegeven.
Gemaakt door: 112zeeland
di 14 jul -   23:29  
Agressie in het verkeer
Kapelle - Maandagavond rond 20.30 zou op de Vierwegen in Kapelle een motorrijder mishandeld zijn. De man is door een aantal personen afkomstig uit twee voertuigen op straat mishandeld. De aanleiding was een onenigheid bij een verkeerssituatie. De politie is de zaak nog aan het onderzoeken en zoekt naar getuigen die de mishandeling hebben gezien welke plaatsvond op de Vierwegen te Kapelle, op maandagavond 13 juli 2009 rond 20.30 uur. Mensen die de politie hierover iets kunnen vertellen worden verzocht contact op te nemen met het politiebureau in Goes of te bellen naar 0900-8844. Aanvulling op bericht Diezelfde avond is ook aangifte gedaan door de tegenpartij van de 46-jarige motorrijder uit de gemeente Borsele, t.w. door twee inwoners van Kapelle van 17- en 22 jaar. Zij deden aangifte van mishandeling en ook van vernieling van een personenauto. De politie heeft de zaak in onderzoek en verzoekt personen die getuigen waren van dit conflict contact op te nemen via 0900-8844 of via de politiebureaus in Goes of Kapelle.
di 14 jul -   20:37  
BRAND IN CLEANINGBEDRIJF SCHARENDIJKE
SCHARENDIJKE - Bij een cleaningbedrijf aan de Kloosterweg in Scharendijke is dinsdagmiddag brand uitgebroken. De eigenaar van het bedrijf is bij de bluswerkzaamheden gewond geraakt, een medewerker had ademhalingsmoeilijkheden.
Gemaakt door: troetelbeer
di 14 jul -   16:49  
Vier Duitsers aangehouden na wilde achtervolging
Middelburg - Surveillerende agenten zagen afgelopen nacht rond 05.10 uur op de Langedam in Zoutelande een auto met een kapot licht rijden.Gekomen op de Rondweg in Biggekerke gaven ze de bestuurder een stopteken teneinde hem te kennen te geven dat hij met een kapot licht reed.
Gemaakt door: troetelbeer
di 14 jul -   16:47  
Politie zoekt getuigen van botsing
Goes - Dinsdagmorgen rond 08.30 uur is op de Oostwal in Goes een 79-jarige man uit die plaats met zijn fiets in aanrijding gekomen met een andere fietsster.De man is met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd en heeft een gebroken been opgelopen.
Gemaakt door: troetelbeer
di 14 jul -   01:39  
Bestuurder gewond na eenzijdig ongeval
Oud-Vossemeer - De bestuurder van een personenauto in maandagavond gewond geraakt nadat hij met de auto van de weg was geraakt.Rond 22:50 uur reed de 22-jarige man uit de Gemeente Tholen over de Molendijk (N656) bij Oud-Vossemeer toen door nog onbekende oorzaak de auto van de weg raakte. De auto botste frontaal tegen een boom.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 13 jul -   21:46  
Vrouw gewond na aanrijding in Middelburg
Middelburg - Een 55-jarige vrouw is maandagmiddag gewond geraakt nadat zij was aangereden door een brommobiel.De vrouw fietste via de Turfkaai richting de Houtkaai toen ze op de kruising met de Stationsstraat in botsing kwam met het brommobiel wat werd bestuurd door een 22-jarige man.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 13 jul -   21:44  
Dronken man in slaap gevallen op straat
Middelburg - Zondagmorgen om 06.37 uur kwam bij de Zeeuwse politie een melding binnen dat er bij de JUMBO supermarkt aan de Gen. Eiserhowerlaan in Middelburg een man op straat lag.Ter plaatste gekomen troffen de agenten een zwaar beschonken man aan.
ma 13 jul -   20:10  
Zwavelzuur lekkage bij Zuid-Chemie Sas van Gent.
SAS VAN GENT - Bij het bedrijf Zuid-Chemie aan de Westkade in Sas van Gent is maandagavond een lekkage van zwavelzuur ontstaan. De situatie was rond 19.40 uur onder controle. Bij het bedrijf worden meststoffen gemaakt, die in de land en tuinbouw worden gebruikt.
ma 13 jul -   19:55  
Automatische brandmelding kinderdagverblijf kinderkeet Zierikzee
Zierikzee - Vanavond omstreeks 19:00 uur kwam voor de A ploeg van blusgroep Zierikzee een automatische brandmelding aan de Calandweg te Zierikzee.Op dit adres is kinderdag verblijf Kinderkeet gevestigd,Hierop is de 48-39 uitgerukt naar het brand adres met prio 1.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 13 jul -   18:17  
Westerscheldetunnel open na brand
Ellewoutsdijk - De beide tunnelbuizen van de Westerscheldetunnel zijn weer open voor het verkeer.De beide tunnelbuizen gingen maandag rond 15.15 uur dicht vanwege een autobrand. De brand is onder de motorkap van een auto ontstaan aan het begin van de tunnelbuis van Ellewoutsdijk naar Terneuzen.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 12 jul -   22:28  
Vrouw slaat met auto over de kop in woonwijk
Arnemuiden - Een vrouw is zondagavond gewond geraakt nadat zij met haar auto over de kop was geslagen in een woonwijk.De vrouw reed door de Klaverakker in Arnemuiden toen zij rond 19:40 door nog onbekende oorzaak met haar auto over de kop sloeg.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 12 jul -   22:26  
Brandweer uitgerukt voor mogelijke binnenbrand in café
Terneuzen - De brandweer is zondagmiddag uitgerukt voor een melding van een binnenbrand in Terneuzen. Rond 17:45 uur ging het brandalarm af in café Driewegen aan de Oudelandseweg.Direct werd het blusvoertuig en de hoogwerker van Terneuzen met spoed ter plaatse gestuurd.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 12 jul -   22:25  
2 mannen gewond na vechtpartij
Renesse - Zaterdag, tegen middernacht, vond in het uitgaansgebied in Renesse een opstootje plaats waarbij twee mannen gewond zijn geraakt.Een opmerking was de aanleiding van de ruzie tussen de twee; een 19-jarige man uit de gemeente Ooststellingwerf en een 18-jarige man uit Wijk bij Duurstede.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 12 jul -   22:24  
Dronken man rijdt de sloot in
Koewacht - In de nacht van zaterdag op zondag, rond 04.00 uur, is een 41-jarige automobilist uit Laarne (B) op de Nieuwe Karnemelkstraat in Koewacht met zijn auto half in de sloot terechtgekomen. Het bleek dat hij bijna vier maal de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken en dat hij geen rijbewijs bij zich had.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 12 jul -   21:45  
Traumahelikopter ingezet voor overplaatsing
Vlissingen - De traumahelikopter uit Rotterdam is zondag aan het beging van de avond gealarmeerd voor een overplaatsing.Rond 18:15 uur moest een kind met spoed van het ziekenhuis in Vlissingen naar het ziekenhuis in Rotterdam worden gebracht.Omdat vervoer over de weg te lang zou duren werd de traumahelikopter gealarmeerd.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 12 jul -   21:26  
Politie zoekt getuigen van mishandeling
Vlissingen - Afgelopen nacht rond 03.20 uur is op het Bellamypark in Vlissingen een 20-jarige man uit die plaats door een aantal personen mishandeld.De jongeman liep een groepje voorbij die hem aanriepen. Hij wilde doorlopen maar werd tegengehouden en geslagen.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 12 jul -   21:25  
Bromfietser zwaar in overtreding
Hengstdijk - Agenten van de Zeeuwse politie zagen afgelopen nacht rond 02.00 uur op de Hengstdijksestraat / Cloosterstraat in Hengstdijk een bromfietser rijden zonder verlichting.Toen hij staande werd gehouden bleken er meer zaken niet in orde.
zo 12 jul -   20:20  
Vrouw gewond bij aanrijding.
Goes. - GOES - Vanmiddag rond 15.50 uur is op de kruising Goesemeerlaan met de Krukweg in Goes een 79-jarige vrouw uit Goes gewond geraakt. De vrouw kwam op haar fiets in aanrijding met een 37-jarige automobilist uit Kapelle. De vrouw met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd. Over haar toestand is nog geen duidelijkheid.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 12 jul -   17:34  
Brandweer uitgerukt voor brand in voormalig hotel
Vlissingen - De brandweer van Vlissingen is zondagmiddag uitgerukt voor een brand in het voormalig hotel Brittania aan de Boulevard Evertsen in Vlissingen.Rond 16:40 uur werd de brand door voorbijgangers ontdekt waarna de brandweer werd gealarmeerd.Met een blusvoertuig en een hoogwerker kwam de brandweer met spoed ter plaatse.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 12 jul -   17:34  
2 mannen aangehouden na vechtpartij
Vlissingen - Omstreeks 23.30 uur gisteravond zijn in Vlissingen op het Bellamypark twee mannen aangehouden door de Zeeuwse politie.Een 53-jarige Vlissinger stond buiten op het Bellamypark een sigaretje te roken en werd, zonder aanwijsbare reden, door drie mannen aangevallen.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 12 jul -   17:32  
Skimapparatuur aangetroffen
Yerseke - Door een oplettende pinner in Yerseke is vanmorgen om 09.00 uur skimapparatuur op een pinautomaat aangetroffen.De automaat op de Paardenmarkt in Yerseke was voorzien van een camera en apparatuur om bankpassen te kopieren.
za 11 jul -   18:15  
Jeugdstranddag Reddingsbrigade
Strandje Ouwerkerk - Reddingsbrigade Zierikzee - Duiveland had voor vandaag een jaarlijkse Jeugdstranddag georganiseerd voor leden van 6 tot en met 13 jaar. De kinderen verzamelden om 10.00 uur op het strandje van Ouwerkerk.
Gemaakt door: troetelbeer
za 11 jul -   13:47  
Man laat vrouw zwaargewond achter na aanrijding
Groede - Afgelopen woensdag is omstreeks 15.50 uur een 86-jarige vrouw uit de gemeente Sluis aangereden.De vrouw kwam op haar fiets de Noordweg in Groede opgereden. Een automobilist die daar ook reed raakte haar. De vrouw kwam ten val. De automobilist is meteen doorgereden na het ongeluk.
Gemaakt door: troetelbeer
za 11 jul -   11:10  
Misverstand leidt tot wilde achtervolging
Goes - Rond 21.10 uur gisteravond is een 38-jarige Middelburger aangehouden vanwege het in gevaar brengen van diverse verkeersdeelnemers. Een 18-jarige jongen uit de gemeente Veere reed met twee vrienden over de A58 in de richting van Goes. De jongen dacht dat hij , ter hoogte van Arnemuiden, een bekende over dezelfde weg zag rijden.
za 11 jul -   08:50  
Inbraak in horecapand, Scharendijke
Scharendijke - Tussen donderdag 23.00 uur en vrijdag 13.00 uur werd ingebroken in een horecabedrijf aan de Rampweg in Scharendijke.
za 11 jul -   08:49  
Auto opengebroken in Vlissingen
Vlissingen - tussen 14.45 Op een parkeerplaats in de Kenau Hasselaarstraat in Vlissingen werd vrijdag en 16.15 uur een personenauto opengebroken.
za 11 jul -   08:47  
Graffiti,
Goes - Op de kruising Deltaweg / Ploegweg in Goes werden vrijdag rond 17.00 uur drie personen aangehouden wegens het aanbrengen van graffiti onder het viaduct van de Deltaweg.
za 11 jul -   08:46  
2 Jongens aangehouden in Middelburg
Middelburg - Vrijdagmiddag werden twee jongens, een 15-jarige jongen uit de gemeente Veere en een 14-jarige Vlissinger,aangehouden wegens het stichten van een brandje op het dak van een ketelhuis, net over het bruggetje aan de Merwedestraat.
Gemaakt door: troetelbeer
vr 10 jul -   17:06  
Brandweer blust autobrand in Terneuzen
Terneuzen - De brandweer van Terneuzen is donderdagavond uitgerukt voor een autobrand in Terneuzen. Rond 23:30 uur kwam bij de alarmcentrale een melding binnen dat er in de Vondelstraat een auto in lichte laaie stond.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 8 jul -   23:19  
Hulpverlening !!!!!
Vlissingen - Tijdens de openwater zwemwedstrijd voor de boulevard te Vlissingen heeft het hulpverlenings team van event-safe uit Vlissingen een makkelijke avond gehad. Alle zwemmers kwamen zonder schrammen of snijwonden bij de finish aan. Een zwemmer is door de strandwacht behandelt voor lichte onderkoelings verschijnselen. Heeft u ehbo nodig voor uw evenementen kijk dan op www.event-safe.nl
wo 8 jul -   21:44  
Lifeliner assisteerd ambulance, Kortgene
Kortgene - Rond zes uur kreeg de Lifeliner een melding om het ambulance personeel te gaan assisteren in Kortgene. Dit bleek te gaan om een kind van andere half jaar dat een epileptische aanval had gekregen.
wo 8 jul -   20:20  
Op bezoek bij lifeliner 2
Woensdagavond zijn 3 fotograven afgereist naar Rotterdam Airport voor een bezoek aan de Lifeliner 2. Rond de klok van 20:00 uur werden we ontvangen op Rotterdam Airport met een kopje koffie en een plakje cake. Na ons te hebben voorgesteld kregen we te horen wat we wel en niet mochten op het terein, ivm de strenge veiligheidsnormen van het vliegveld.
wo 8 jul -   20:20  
Op bezoek bij lifeliner 2
Rotterdam Airport. - Woensdagavond zijn 3 fotograven afgereist naar Rotterdam Airport voor een bezoek aan de Lifeliner 2. Rond de klok van 20:00 uur werden we ontvangen op Rotterdam Airport met een kopje koffie en een plakje cake. Na ons te hebben voorgesteld kregen we te horen wat we wel en niet mochten op het terein, ivm de strenge veiligheidsnormen van het vliegveld.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 8 jul -   19:03  
Motorrijder gewond na botsing
Hoek - Vanmorgen rond 07.30 uur is op de Hoekseweg in Hoek een 39-jarige motorrijder uit de gemeente Terneuzen gewond geraakt.Een 41-jarige automobilist uit Oostburg verleende de man geen voorrang waardoor hij in de slip geraakte en tegen de auto aangleed.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 8 jul -   19:02  
Snelhiedscontrole in havengebied
Vlissingen-Oost - Naar aanleiding van klachten over grote snelheidsoverschrijdingen in het havengebied van Vlissingen-Oost is vandaag tussen 07.00 uur en 08.30 uur een snelheidscontrole gehouden.Hierbij werden op de Europaweg-Zuid 26 bestuurders bekeurd omdat ze harder reden dan de toegestane (80 km/u) snelheid.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 8 jul -   19:01  
Engelse asfalteerders actief in Zeeland
Middelburg - Sinds enkele weken zijn Engelse asfalteerders actief in Zeeland.De mannen, die rijden in een gele Engelse asfalteermachine, gaan langs de deuren en bieden op zeer opdringerige wijze hun diensten aan. Aan deze, niet altijd even goed uitgevoerde, werkzaamheden hangt een heel hoog prijskaartje.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 8 jul -   18:59  
Twee jongens aangehouden voor beroving
Goes - Door de politie zijn op 14 juni jl. twee jongens van 16- en 18 jaar, beiden afkomstig uit Goes, aangehouden voor beroving.Op 7 juni jl. werden rond 00.15 uur op de Oostwal te Goes twee 17-jarige jongens beroofd van hun spullen.
di 7 jul -   21:07  
Jonge jongen gewond door val van trap.
Zierikzee - Een jongen uit de brugklas van het Pontes Pieter Zeeman Scholengemeenschap in Zierikzee is dinsdagavond gewond geraakt door een val van de trap op school.
Gemaakt door: troetelbeer
di 7 jul -   18:30  
Brandweer uitgerukt voor stormschade in Souburg
Oost-Souburg - De beroepsploeg van de stadsgewestelijke brandweer is dinsdagmiddag uitgerukt voor een melding van stormschade.Rond 12 uur kwam bij de alarmcentrale een melding binnen dat er aan de Molenweg in Oost-Souburg een grote tak uit een boom was gewaaid.
Gemaakt door: troetelbeer
di 7 jul -   18:28  
Aanrijding met lantaarnpaal
Vlissingen - Maandagmiddag omstreeks 13.30 uur reed een politieagent, die op weg was naar zijn werk, over de Gerbrandystraat in Vlissingen.Hij stuitte op een personenauto waarin een lantaarnpaal in de motorkap was geboord.
Gemaakt door: troetelbeer
di 7 jul -   01:02  
Grote brand in woning in Middelburg
Middelburg - In een woning met een aangebouwde loods aan de Elektraweg in Middelburg is in de nacht van maandag op dinsdag een grote brand uitgebroken. Dat was rond middernacht.In het pand lag verpakkingsmateriaal opgeslagen. De bewoners sloegen alarm, omdat ze rook van de benedenverdieping naar boven zagen komen. Ze hebben zichzelf in veiligheid gebracht.
Gemaakt door: kees wesdorp
ma 6 jul -   23:41  
Kat klem tussen het raam
goes - vanmiddag rond de klok van 16;30 werd de blusgroep goes 4739 gepiept voor een beknelling van een kat.de kat wilde door het open raam bij de buren naar binnen,dit was een kantelraam en stond half open,waarna de kat naar beneden langs het raam gleed, en klem kwam te zitten tussen het raam.de bewoonster werd opgeschrikt door het miauwen van de kat,en zag het beestje aan het open raam hangen.het lukte ze niet om het dier te bevrijden.waarna de brandweer werd geallarmeerd.bij aankomst werd geprobeerd de kat te bevrijden maar zonder resultaat. de kat heeft uiteindelijk zichzelf bevrijd. de kat hield een zere poot over aan dit voorval.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 6 jul -   23:23  
Brand in oplegger op dijk Zaamslag
Zaamslag - Een vrachtwagen geladen met stro is maandag rond 16.30 uur in brand gevlogen aan de Schenkeldijk in Zaamslag.De chauffeur verklaarde dat hij net het stro had geladen. Op de dijk keek hij in zijn spiegels en zag rook en vlammen. De oplegger stond toen al in brand. Daardoor kon hij deze niet losmaken van de truck.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 6 jul -   10:59  
18-jarige automoblist omgekomen bij ongeval, Goes
Wilhelminadorp - Vanmorgen omstreeks 06.50 uur heeft een ernstig verkeersongeval plaatsgevonden op de Deltaweg in Goes.Een 18-jarige automobilist uit Burgh Haamstede is hierbij om het leven gekomen. De oorzaak van het ongeluk wordt op dit moment door de politie onderzocht. Bij het ongeluk was een betonauto betrokken. Deze is gekanteld op de weg.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 6 jul -   10:56  
Aanrijding met letsel, Kapelle
Kapelle - Op de Vierwegen in Kapelle heeft gisteravond rond 19.25 uur een aanrijding plaatsgevonden. Een motor, bestuurd door een 26-jarige Goesenaar, kreeg geen voorrang van een 29-jarige automobilist uit Steenbergen. De motorrijder kwam in de flank van de auto terecht. Beide voertuigen zijn total loss. De motorrijder is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Door de politie zijn verschillende getuigen van het ongeval gehoord.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 6 jul -   10:53  
Vijf rijbewijzen ingenomen door politie
Renesse - In de afgelopen avond en nacht zijn door de Zeeuwse politie vijf rijbewijzen ingevorderd van dronken automobilisten.Omstreeks 22.15 uur gisteravond werd een 43-jarige man uit Diemen betrapt op het rijden onder invloed. Hij reed over de Vroonweg in Renesse toen hij werd gecontroleerd door agenten. Hij moest een blaastest ondergaan waaruit bleek dat hij bijna drie keer teveel had gedronken.Omstreeks 22.00 uur werd op de Graaf Jansdijk in Westdorpe een 34-jarige man uit de gemeente Terneuzen aangehouden om dezelfde reden.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 6 jul -   01:08  
Weer brand in coniferenhaag
Middelburg - In Middelburg is zondagavond opnieuw een coniferenhaag in de brand gestoken.Rond 23:45 uur werd bij een woning in de Burgerweidestraat de haag in de brand gestoken.Omdat de brandweer van Middelburg nog bij de woningbrand in de Oosterscheldestraat stond werd de brandweer van Koudekerke met spoed ter plaatse gestuurd.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 6 jul -   01:01  
Auto in de slip na inhaalmanoeuvre
Aagtekerke - De bestuurder van een personenauto is zondagavond gewond geraakt nadat hij met de auto in de slip is geraakt.De bestuurder van de personenauto reed over de Pekelingseweg in Aagtekerke richting Grijpskerke, toen de bestuurder na een inhaalmanoeuvre in de slip raakte.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 6 jul -   00:44  
Woning verwoest door uitslaande brand
Middelburg - Een flatwoning in de Oosterscheldestraat in Middelburg is zondagavond verwoest door een uitslaande brand.Rond 22:55 uur werd de brand ontdekt door bewoners uit de flat. De alarmcentrale stuurde direct het blusvoertuig en de ladderwagen van de Stromenweg met spoed ter plaatse.Omdat niet bekend was hoe groot de brand was werd er opgeschaald naar middelbrand.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 5 jul -   13:19  
Brandweer haalt patient uit woning
Oost-Souburg - De brandweer van Vlissingen is zaterdag uit gerukt voor een tilassistentie.Rond 10:50 uur moest een ambulance een patiënt van uit Willem-Alexanderstraat in Oost-Souburg naar het ziekenhuis brengen.Omdat het slachtoffer op de eerst verdieping lag en niet via de trap naar beneden kon werd de hulp ingeroepen van de brandweer.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 5 jul -   13:18  
Dronken man rijdt verkeerspaaltjes kapot
Vlissingen - Zaterdag omstreeks 02.30 uur werden door een automobilist op de Nieuwe Zuidbeekseweg van beide verkeersheuvels de vier verkeerspaaltjes kapot gereden.Toen de politie ter plaatse kwam, was de automobilist verdwenen. Aan de hand van een getuigenverklaring kon de bestuurder, een 51-jarige Vlissinger, opgespoord worden.
za 4 jul -   22:27  
Brandweer blust brand in Goes
Goes - De brandweer van Goes is zaterdagavond uitgerukt voor een brand bij een gymzaal. Rond 19:50 uur werd de brand ontdekt in het materiaalhok van de gymzaal aan de Oranjeweg in Goes.De alarmcentrale stuurde daarop het blusvoertuig en de laderwagen van Goes met spoed ter plaatse.Omdat de gymzaal naast de brandweerkazerne stond was de brandweer snel ter plaatse.De brandweer heeft de brand met een stralen hoge druk geblust. De brand is waarschijnlijk aangestoken. Hoe groot de schade is, is nog niet bekend.
Gemaakt door: troetelbeer
za 4 jul -   00:14  
Motorrijder gewond na val in Vlissingen
Vlissingen - Een 28-jarige motorrijder uit Vlissingen is vrijdagavond gewond geraakt nadat hij gevallen was met de motor.Rond 22:20 uur reed de motorrijder door de van Hallstraat in Vlissingen toen hij door nog onbekende oorzaak in de bocht naar de van Bossestraat onderuit ging.
Gemaakt door: troetelbeer
za 4 jul -   00:13  
Man zwaargewond na stroomstoot
Burgh-Haamstede - Bij een ongeluk aan het Boeijesbosch in Burgh-Haamstede is een 47-jarige man uit Goedereede zwaargewond geraakt.De man was rond vrijdag 14.10 uur bezig om palen in de grond te slaan. Hiervoor groef hij putten met een grondboor.
Gemaakt door: troetelbeer
vr 3 jul -   23:54  
Onrust door brandje winkelpand Goes
Goes - Een brandje in een winkel aan de Lange Vorststraat in Goes heeft vrijdag rond 12.00 uur onrust veroorzaakt.Volgens de brandweer kwam rook uit het plafond van het Bevahuis. Klanten en personeel van de winkel moesten daarom het pand verlaten.
Gemaakt door: troetelbeer
vr 3 jul -   23:53  
Oververhitte airco zorgt voor brandweerinzet
Colijnsplaat - De brandweer is vrijdagmorgen uitgerukt voor een oververhitte airco.Rond 11:30 uur werd de brandweer gealarmeerd via een automatisch brandalarm in zorgcentrum Cleijenborgh in Colijnsplaat.De brandweer rukte met meerdere voertuigen uit naar de Dokter Maasstraat.
Gemaakt door: troetelbeer
vr 3 jul -   23:51  
Man gooit fles naar motoragent
Vlissingen - Vrijdag omstreeks 00.20 uur werd een 42-jarige Vlissinger in zijn woonplaats aangehouden.De man, die met een groepje andere personen, in de President Rooseveltlaan stond, gooide een fles naar een voorbij rijdende motorrijder van de politie.
Gemaakt door: troetelbeer
vr 3 jul -   23:50  
Bejaarde man beroofd in Terneuzen
Terneuzen - In de Nieuwediepstraat in Terneuzen werd donderdag omstreeks 02.00 uur een 75-jarige man uit de gemeente Terneuzen door twee mannen van zijn portefeuille beroofd.De man werd met geweld tegen de grond gewerkt en zijn portefeuille, met daarin persoonlijke papieren, werd hem afgenomen.
Gemaakt door: troetelbeer
vr 3 jul -   21:18  
Vrouw gewond na val in Middelburg
Middelburg - Een vrouw is vrijdagmiddag gewond geraakt nadat zij met har fiets over de kop sloeg.Rond 15:50 uur fietste de vrouw door de Kalverstraat toen zij bij de Agrimarkt moest stoppen. Omdat de vrouw te hard in haar voorrem kneep blokkeerde haar voorwiel waardoor zij over de kop sloeg.
Gemaakt door: troetelbeer
vr 3 jul -   20:39  
Brandweer krijgt teamkleding voor mountainbikeploeg
Oostburg - Enkele leden van de brandweerpost in Oostburg hebben donderdag teamkleding gekregen voor hun mountainbikeploeg.Omdat een brandweerman zijn conditie goed op peil moet houden hebben enkele leden van de brandweerpost vorig jaar maart een eigen mountainbikeploeg opgericht.
Gemaakt door: troetelbeer
vr 3 jul -   16:58  
Dode vrouw aangespoeld op strand
Vlissingen - Op het Nollestrand in Vlissingen is vrijdagmiddag een dode vrouw aangespoeld.Rond 14:30 uur werd het lichaam aangespoeld waarop direct de hulpdiensten werden gealarmeerd.Omdat het niet duidelijk was of de vrouw nog leefde werden twee ambulances en de traumahelikopter uit Rotterdam werden gealarmeerd.
Gemaakt door: 112zeeland
do 2 jul -   23:46  
onderzoek naar luchtpistool Scheldestraat vlissingen
Vlissingen - Vanavond heeft de poltie een onderzoek verricht in de kamer van de man die in de Vlissingse Scheldestraat, enkele weken geleden met een luchtpistool op personen geschoten heeft. Daar de bewoner niet thuis was heeft men na een onderzoek het pand na ongeveer een half uur weer verlaten.of er iets is ge vonden is niet bekend
Gemaakt door: troetelbeer
do 2 jul -   22:02  
Fosfor op het strand bij Zoutelande
Zoutelande - Strandwachten hebben donderdagmiddag een kleine hoeveelheid fosfor aangetroffen.Rond 16:15 uur zagen zij witte rook uit het zand komen waarop zij op onderzoek gingen.Na onderzoek constateerden zij dat het ging om fosfor en hebben dit direct afgedekt met zand. Om het fosfor te verwijderen werd de brandweer van Zoutelande gealarmeerd.
do 2 jul -   16:29  
autobusje beland in sloot, N59 Kerkwerve
Kerkwerve - Vanochtend is er rond kwart over vijf een autobusje in de sloot beland naast de N59 ter hoogte van Hmp 3,7. Dit gebeurde door dat de bestuurder schrok van iets dat op de weg kwam tijdens het ontwijken begon de auto te slingeren en raakte onbestuurbaar hier door kwam hij aan de andere kant van de weg in de sloot terecht.
do 2 jul -   01:40  
Fietser komt ten val, N59 Zierikzee
Zierikzee - Rond kwart voor tien vanavond is er door nog onbekende oorzaak een persoon ten val gekomen met de fiets.
do 2 jul -   01:31  
Scooter komt tenval, Zierikzee
Zierikzee - Vanmiddag iets over drie uur is er op de Boerenweg in Zierikzee een jonge man met zijn scooter ten val gekomen.
Gemaakt door: 112zeeland
do 2 jul -   00:11  
Brand in melkfabriek Kloosterzande
Kloosterzande - In de oude melkfabriek aan de Hulsterweg in Kloosterzande woedt een grote brand. De brand ontstond rond 22.00 uur. Brandweerkorpsen uit de hele omtrek zijn opgeroepen om het vuur te bestrijden.In een gedeelte van de oude fabriek was een wietkwekerij gevestigd. Volgens de brandweer is het vuur daar ontstaan. Voor zover bekend waren er geen mensen in het pand.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 1 jul -   20:22  
Brandweer blust keukenbrand in Goes
Goes - De brandweer van Goes is dinsdagavond uitgerutk voor een keukenbrand in Goes.Rond 22:40 uur werd de brand ontdekt in een flatwoning aan de Kastanjestraat.Direct werd het blusvoertuig en de ladderwagen van Goes met spoed ter plaatse gestuurd.Omdat er niemand thuis was moest de brandweer de deur forceren om binnen te komen.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 1 jul -   20:21  
Man aangehouden voor mishandeling
Noordgouwe - Woensdag om 00.40 uur werd een 29-jarige man uit de gemeente Schouwen-Duiveland in zijn woning aangehouden op verdenking van mishandeling van een 49-jarige man uit dezelfde gemeente.De mishandeling vond kort daarvoor plaats op de Hanenweg in Noordgouwe. Daar werd de 49-jarige in zijn gezicht geslagen en viel daardoor van zijn fiets.