za 25 jul - 23:17
In de nacht van vrijdag op zaterdag werd een gewapende overval gepleegd op een cafetaria aan de Sportlaan.Na sluitingstijd, omstreeks 01.20 uur, wilde een man met een bivakmuts het cafetaria binnenlopen via de toegangsdeur. Hij bedreigde het aanwezige personeel met een op een wapen gelijkend voorwerp.

Een personeelslid wilde voorkomen dat de man de zaak binnen kwam en probeerde het wapen af te pakken. Hierdoor ontstond tussen hem en de overvaller een schermutseling waarna de dader zonder buit op de vlucht sloeg. Hij liep weg in de richting van het Van Ceulenplein en ging daar de brandgang in richting de Jacob van Lennepstraat.Door de politie is ter plaatse een onderzoek ingesteld waarbij sporen zijn veiliggesteld. Ook heeft de politie zaterdagmorgen een buurtonderzoek gehouden.

Signalement overvaller:

 Man met een lengte van ongeveer 1.70 m en een slank/normaal postuur.Hij droeg een groenkleurige anorak tot over de heupen en een donkerkleurige broek.

De politie is op zoek naar getuigen of mensen die meer informatie kunnen verstrekken over deze overval. U kunt bellen met het servicecentrum van politie Zeeland op telefoonnummer 0900-8844.

 

Ingezonden door: troetelbeer