Selecteer per datum:

Gemaakt door: 112zeeland
za 9 okt -   15:50  
Rijbewijs ingevorderd na weigering bloedproef
Hulst - Hulst - Omstreeks 02.30 uur, op zaterdag 9 oktober, zagen agenten een auto met hoge snelheid het Brouwersplein in Hulst oprijden. De auto stopte en de inzittenden stapten uit. De agenten wilden bij de bestuurster een blaastest afnemen, vanwege haar opvallende rijgedrag.
Gemaakt door: 112zeeland
za 9 okt -   10:38  
Getuigen houden inbreker aan
clinge - 09-10-2021 | 10:38 Clinge - Twee getuigen meldden vrijdagavond (8 oktober) dat zij een mogelijke inbreker hadden aangehouden in de Molenstraat in Clinge.
Gemaakt door: 112zeeland
za 9 okt -   10:04  
Dronken man bedreigt agent en valt omstanders aan
goes - Goes - Een motoragent is vrijdag rond 18.30 uur bespuugd en bedreigd door een 43-jarige inwoner van Goes. De agent acteerde op een melding van een getuige die vertelde dat er een dronken man in de omgeving van de Appelstraat liep. Het signalement van de man luidde: een ontbloot bovenlijf en een afgezakte broek.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 8 okt -   17:19  
Sportvliegtuig stortneer in Westerschelde
Ossenisse - Ossenisse - vrijdag 8 oktober rond 17:00 vloog er een vliegtuigje boven de Westerschelde. Het vliegtuigje kwam in de problemen en storten neer in de druke vaarroute ter hoogte van ossenisse. De schepvaart die vos bij kwam alarmeerde de hulpdiensten. De reddingboot van de KNRM en de vaartuigen van Rijkswaterstaat en de waterpolitie spoedden zich ter plaatse. De enige inzittende was de piloot die kwam met de schik vrij. Het vliegtuigje is later de dag uit het water ge haalt en over gebracht naar hansweert waarna het onderzocht word door de luchtvaart politie. Watde orzaak was van het neerstorten is nog nit bekend.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 8 okt -   13:59  
Twee bestuurders onder invloed
IJzendijke, Biervliet - IJzendijke, Biervliet - In de nacht van donderdag 7 op vrijdag 8 oktober controleerden agenten in Zeeuws-Vlaanderen enkele personenauto’s. Twee ervan werden bestuurd door mensen die onder invloed waren.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 8 okt -   12:38  
Controle verborgen ruimte met drugs, belastingboetes en in beslag genomen telefoons
Tholen, Rucphen, Roosendaal, Bergen op Zoom, - Tholen, Rucphen, Roosendaal, Bergen op Zoom, - Op donderdag 7 oktober hebben politie, Belastingdienst, verschillende gemeenten, OM en de Marechaussee een integrale controle gehouden in het politiedistrict De Markiezaten. De controle was vooral bedoeld om criminelen uit de anonimiteit te halen en om informatie in te winnen. Daarnaast zijn drugs gevonden, telefoons in beslag genomen en inde de Belastingdienst en gemeenten boetes en nam een auto in beslag. Drie personen zijn aangehouden.
Gemaakt door: 112zeeland
do 7 okt -   12:04  
Vrouw gewond na steekincident, verdachte aangehouden
Vlissingen - Vlissingen - Een 59-jarige vrouw heeft woensdag 6 oktober letsel opgelopen nadat zij was gestoken. Een 45-jarige man uit Goes is aangehouden.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 1 okt -   11:16  
Getuigen gezocht van beroving en mishandeling
goes - Goes - De politie doet onderzoek naar een mishandeling en beroving die op donderdagavond 16 september is gebeurd. Een man werd op de Wijngaardstraat beroofd en mishandeld.