Selecteer per datum:

Gemaakt door: 112zeeland
di 2 mrt -   11:35  
Slachtoffer geschrokken na poging beroving met breekijzer
Zierikzee - Zierikzee - Op de carpoolplaats aan de Gouweveerseweg werd maandagmiddag een automobilist vermoedelijk geprobeerd te overvallen. De politie zoekt getuigen.
Gemaakt door: 112zeeland
di 2 mrt -   11:01  
Politie onderzoekt reeks bekladdingen en zoekt getuigen
Koudekerke - Koudekerke - Afgelopen dagen zijn op diverse plaatsen in Koudekerke beledigende leuzen aangebracht. De politie zoekt getuigen en camerabeelden.
Gemaakt door: 112zeeland
di 2 mrt -   09:41  
Drietal gearresteerd in hennepkwekerij
Sint Annaland - Sint Annaland - In een woning aan de Tienhoven zijn maandagavond drie mannen aangehouden. In het huis trof de politie een hennepkwekerij met duizenden kleine plantjes aan.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 28 feb -   14:19  
Verdachte aangehouden na inrijden op man
Axel - Axel - Agenten hebben zondagochtend 28 februari een 47-jarige man uit Axel aangehouden. De man zou mogelijk moedwillig op een plaatsgenoot zijn ingereden na een ruzie.
Gemaakt door: 112zeeland
za 27 feb -   10:40  
Drie mannen aangehouden na beklimmen brugwachterstoren
Sas van Gent - Sas van Gent - De politie heeft drie mannen aangehouden die op zaterdag 27 februari rond 1.30 uur werden betrapt toen ze de brugwachtertoren aan de Oostpoortweg hadden beklommen.
Gemaakt door: 112zeeland
za 27 feb -   10:22  
Henneptoppen in beslag genomen
Vlissingen - Vlissingen - Agenten hebben bij een woning aan de Jan Vermeerlaan een zak henneptoppen in beslag genomen. De 20-jarige bewoner is aangehouden.
Gemaakt door: 112zeeland
do 25 feb -   17:10  
Jongentje raakt te water, politie onderzoekt toedracht
Sas van Gent - Sas van Gent - In een vijver aan de Beneluxstraat is woensdagmiddag een jongetje (6) te water geraakt. Hij later in het ziekenhuis overleden. De politie zoekt getuigen van het incident.
Gemaakt door: 112zeeland
do 25 feb -   11:39  
Politie arresteert duo in drugspand
Axel - Axel - In een woning aan de Van der Moerenstraat zijn na meerdere meldingen woensdagmiddag de bewoonster en een man gearresteerd.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 24 feb -   13:59  
Hotelinbreker aangehouden
goes - Goes - Een 35-jarige Poolse man zonder vaste woon- of verblijfplaats is zondag 21 februari in Goes aangehouden. Hij wordt ervan verdacht tussen 31 januari en 15 februari inbraken te hebben gepleegd in horecagelegenheden aan de Grote Markt in Goes. De benadeelden deden aangifte.
Gemaakt door: 112zeeland
di 23 feb -   09:34  
Arrestatie schennispleging
Vlissingen - Vlissingen - De politie arresteerde maandag 22 februari 2021 rond 15u30 in de Nieuwe Vlissingseweg in Vlissingen een 26-jarige verdachte uit Oost-Souburg voor schennispleging.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 22 feb -   08:58  
Ongeldig rijbewijs
Wolphaartsdijk - Wolphaartsdijk - Zondagmiddag werd een 35-jarige Middelburger betrapt toen hij in een auto reed terwijl hij geen geldig rijbewijs had.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 22 feb -   08:56  
Man vernielt instrumentenpaneel in trein
goes - Goes - Zondag rond 17.10 uur is een 49-jarige Poolse man aangehouden door de politie omdat hij vernielingen had aangericht in een trein.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 21 feb -   09:17  
Arrestatie voor drugsbezit in middelburg
Middelburg - Middelburg, Terneuzen - De politie arresteerde zaterdag 20 februari 2021 een verdachte in Middelburg en een verdachte in Terneuzen, omdat ze drugs bij zich hadden.
Gemaakt door: 112zeeland
do 18 feb -   20:53  
Politie vindt opnieuw delen stoffelijk overschot
Sluis - Sluis - In het uitwateringskanaal bij Sluis heeft de politie donderdagmiddag opnieuw delen van een stoffelijk overschot gevonden.
Gemaakt door: 112zeeland
do 18 feb -   11:49  
Verdachte van bedreiging aangehouden
Middelburg - Middelburg - Woensdagavond is een verdachte van een bedreiging aangehouden door de politie. Dit gebeurde in een woning aan de Driewegenhof in Middelburg.
Gemaakt door: 112zeeland
do 18 feb -   11:38  
Verdachten aangehouden van diefstal uit containers milieustraat
Terneuzen - Terneuzen - In de Koegorsstraat in Terneuzen controleerden agenten woensdagavond rond 20.00 uur een personenauto. De twee inzittenden zaten onder de modder en hadden tassen met spullen bij zich die vermoedelijk van diefstal afkomstig waren.
Gemaakt door: 112zeeland
do 18 feb -   10:02  
Vervolg zoektocht naar delen stoffelijk overschot van Ichelle
Sluis - Sluis - In het uitwateringskanaal van Sluis naar Cadzand-Bad wordt donderdag in de buurt van de Kanaalweg door specialisten van de politie opnieuw gezocht in verband met de moord op Ichelle. Delen van het stoffelijk overschot zijn nog niet gevonden.
Gemaakt door: 112zeeland
do 18 feb -   09:13  
Man vermoedelijk overreden door eigen bus
Wolphaartsdijk - Wolphaartsdijk - Woensdagmiddag zagen getuigen in de Burgemeester van Overenstraat in Wolphaartsdijk een bedrijfsbus achteruit rijden zonder dat er een bestuurder in zat. Ze zijn gaan kijken en troffen een man aan die gedeeltelijk onder de bus lag.
Gemaakt door: 112zeeland
di 16 feb -   17:36  
Politie vindt stoffelijk overschot Ichelle in kanaal
Sluis - Sluis - In een kanaal bij de Kanaalweg in Sluis heeft de politie vandaag het stoffelijk overschot van de vermiste Ichelle van de Velde uit Oostburg gevonden
Gemaakt door: 112zeeland
di 16 feb -   12:21  
Man onder invloed drugs achter stuur
Vlissingen - Vlissingen - Agenten hebben op de Sloeweg een 30-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden. Hij zat onder invloed van drugs achter het stuur en bleek bovendien in zijn auto drugs en messen te hebben liggen.
Gemaakt door: 112zeeland
di 16 feb -   11:45  
Man opgepakt met meerdere zakjes cocaïne in onderbroek
Yerseke - Yerseke - Bij het controleren van een auto aan de Zanddijk is de 30-jarige bestuurder aangehouden. De man zat onder invloed van drugs achter het stuur. Bij een uitgebreide fouillering op het politiebureau bleek de verdachte 18 zakjes cocaïne in zijn onderbroek te hebben verstopt.
Gemaakt door: 112zeeland
di 16 feb -   10:29  
Dief begraaft buit in sneeuw
Tholen - Tholen - Alerte beveiligers hebben een medewerker van een bedrijf aan de Marconiweg aangehouden. De man zou meerdere producten uit een loods hebben gestolen. Daarbij smokkelde hij de spullen naar buiten om ze vervolgens in de sneeuw te begraven.
Gemaakt door: 112zeeland
di 16 feb -   10:08  
Agenten vinden mes bij controle
Tholen - Tholen - Een 30-jarige man uit Bergen op Zoom is maandagavond 15 februari rond 19.30 uur aangehouden op de Zoekweg. De man had een mes in zijn auto liggen.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 14 feb -   20:53  
Politie sluit café na carnavalsfeest
Kloosterzande - Kloosterzande - De politie trof zondagmiddag bij en in een café aan de Cloosterstraat bijna honderd mensen aan, die feest aan het vieren waren.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 14 feb -   16:55  
Twee jongens melden zich op politiebureau voor steekincident
Middelburg - Middelburg - De laatste twee jongens, die zijdelings betrokken waren bij het steekincident op de Markt op vrijdagavond, zijn zondag verhoord.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 14 feb -   08:59  
Politie ontdekt en beëindigd feest in bunker
Vlissingen - Vlissingen - De politie heeft zaterdagavond laat een feest in een bunker aan de Oostelijke Bermweg ontdekt en beëindigd. 84 mensen kregen een bekeuring en twee mannen werden gearresteerd.
Gemaakt door: 112zeeland
za 13 feb -   10:02  
Twee jongens vast na steekpartij op de Markt
Middelburg - Middelburg - Bij een steekpartij in het centrum zijn vrijdagavond twee jongens gewond geraakt. In een woning aan De Ruyterstraat zijn drie jongeren gearresteerd. Twee zitten nog vast.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 12 feb -   16:19  
Vrouw verdacht van moord op vermiste Ichelle
Oostburg - Oostburg - Politie en justitie verdenken de vrouw (44) uit Aardenburg van moord op Ichelle van de Velde uit Oostburg. Ichelle is nog niet gevonden.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 12 feb -   12:43  
Bewoner door gewapende man overvallen
Vlissingen - Vlissingen - In een woning aan de Glacisstraat is donderdagavond een bewoner overvallen. Hij raakte niet gewond. Van de overvaller ontbreekt nog ieder spoor.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 12 feb -   11:04  
Steekincident in centrum Middelburg
Middelburg - Middelburg - Bij een steekincident op de Geerepassage is donderdag 11 februari 2021 een man gewond geraakt. De politie heeft uitgebreid onderzoek gedaan in het centrum maar nog geen verdachten aangehouden. We vragen getuigen om zich te melden bij ons.
Gemaakt door: 112zeeland
do 11 feb -   10:38  
Dieseldieven aangehouden in sluiskil
Sluiskil - Sluiskil - Surveillerende agenten zagen woensdagavond rond 20.45 uur een personenauto rijden op de Industrieweg in Sluiskil. De auto voerde mistverlichting terwijl het niet mistig was. Dat was voor de agenten een reden om de auto en de bestuurder te controleren.
Gemaakt door: 112zeeland
do 11 feb -   09:47  
Onder invloed van drugs
goes - Goes - Woensdagmiddag rond 15.35 uur reden surveillerende agenten door de Van De Spiegelstraat in Goes. Ze zagen een auto rijden waarvan de bestuurder recent was betrapt op het rijden onder invloed van drugs. Ze besloten een controle uit te oefenen.
Gemaakt door: 112zeeland
di 9 feb -   11:40  
Inbreker wordt overlopen en aangehouden
Vlissingen - Vlissingen - Dankzij een alerte burger hebben agenten bij een volkstuinencomplex aan de Vlissingsestraat een vermoedelijk inbreker aan kunnen houden. Bij de aanhouding werd een diensthond ingezet.
Gemaakt door: 112zeeland
di 9 feb -   11:18  
Vrouw gearresteerd voor vermissing Ichelle
Oostburg - Oostburg - Dinsdag is in een woning in Aardenburg een vrouw aangehouden in verband met de vermissing van Ichelle van de Velde uit Oostburg. Verder wordt vandaag onderzoek gedaan in de woning van de gearresteerde vrouw en haar winkel aan de Burgemeester Erasmusstraat in Oostburg. In Oostburg zal ook een buurtonderzoek plaatsvinden. De politie zoekt nog steeds mensen die Ichelle op dinsdag 15 december jl. hebben gezien of gesproken.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 8 feb -   16:08  
Politie en OM onderzoeken discriminatie en bedreigingen
Vlissingen - Vlissingen - Politie en openbaar ministerie onderzoeken de feiten en omstandigheden van een mogelijke discriminatie en reeks bedreigingen in Vlissingen. De politie heeft maandag 8 februari een man voor de discriminatie verhoord.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 8 feb -   13:42  
Straatroof in vlissingen
Vlissingen - Vlissingen - De politie arresteerde zondag 7 februari 2021 rond 02u00 na een korte achtervolging op de Meidoornlaan een 31-jarige verdachte uit Heerlen op verdenking van straatroof.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 7 feb -   14:55  
Rijverbod van 24 uur
Zierikzee - Zierikzee - Omstreeks 20.05 uur meldde een getuige dat voor hem een personenauto reed die zo ongeveer de hele breedte van de Zeelandbrug nodig had om in de richting van Zierikzee te rijden. Het vermoeden was dat de automobilist onder invloed was.
Gemaakt door: 112zeeland
za 6 feb -   09:29  
Tuinhekken vernield door vuurwerk
Oostburg - Oostburg - Omstreeks 01.00 uur vrijdagavond meldden bewoners van de Sirius in Oostburg bij de politie dat er verschillende tuinhekken vernield waren met vuurwerk. In totaal ging het om hekken van drie woningen.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 5 feb -   11:43  
Twee verdachten aangehouden voor zware mishandeling
Colijnsplaat - Colijnsplaat - In een woning aan de Kruisstraat in Colijnsplaat werd donderdagochtend een 33-jarige Belg zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden. De man wordt verdacht van zware mishandeling van de bewoner van de woning.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 5 feb -   11:10  
Twee keer gewaarschuwd, nu snorfiets inleveren
Renesse - Renesse - Agenten zagen donderdag rond 16.45 uur op de Laone in Renesse twee meisjes rijden op hun snorfietsen. Zij hielden hen staande en controleerden of hun papieren wel in orde waren.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 5 feb -   10:52  
Twee mannen aangehouden op gestolen scooter
Vlissingen - Vlissingen - Een 40-jarige man (met onbekende woonplaats) en een 30-jarige man uit Vlissingen zijn in de nacht van donderdag op vrijdag aangehouden door de politie, omdat zij verdacht worden van heling cq. diefstal.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 3 feb -   09:06  
Beschonken man houdt politie flink bezig
Colijnsplaat - Colijnsplaat - Een 43-jarige man uit Burgh-Haamstede is dinsdag 2 februari aangehouden op de Beatrixstraat. De man zorgde gedurende de avond meerdere malen voor overlast.