di 16 feb - 11:45
Yerseke - Bij het controleren van een auto aan de Zanddijk is de 30-jarige bestuurder aangehouden. De man zat onder invloed van drugs achter het stuur. Bij een uitgebreide fouillering op het politiebureau bleek de verdachte 18 zakjes cocaïne in zijn onderbroek te hebben verstopt.

Op maandagmiddag 15 februari zetten agenten rond 16.00 uur een auto aan de kant op de Zanddijk. De bestuurder maakte een zenuwachtige indruk. De man, zonder vaste woon- of verblijfplaats, moest een speekseltest afleggen. Daaruit bleek dat hij mogelijk onder invloed van drugs achter het stuur zat en is de man direct aangehouden. Agenten hebben vervolgens de auto doorzocht. Ze troffen meerdere telefoons, een weegschaaltje, een kleine hoeveelheid hennep en een paar duizend euro aan contanten.

Toen de man voor zijn insluiting werd gefouilleerd op het politiebureau bleek hij in zijn onderbroek nog 18 zakjes met cocaïne te hebben zitten. Deze zijn ook in beslag genomen. De man is ingesloten en wordt verdacht van het handelen in harddrugs.

Ingezonden door: 112zeeland