Selecteer per datum:

Gemaakt door: 112zeeland
do 30 jul -   21:08  
Grote brand met explosie flat Vlissingen
Vlissingen - Vlissingen - Aan de Hogeweg in Vlissingen is rond20:45 een explosie geweest in een flat waar na er een grote brand uitbrak. De brandweer was snel ter plaatse en schalde gelijk op naar grote brand. De gevel van de flat is flink beschadigd en een aantal ruiten waren er kapot gegaan door de klap. Hier op kwam de brandweer met groot materieel. Om even rond 21.00 uur is GRIP 1 afgekondigd.
Gemaakt door: 112zeeland
di 28 jul -   09:14  
Gestolen auto betrokken bij botsing
Vlissingen - Vlissingen - De politie arresteerde maandag 27 juli 2020 rond 23u30 op de President Rooseveltlaan een 39-jarige verdachte uit Vlissingen omdat hij vermoedelijk onder invloed in een gestolen auto reed.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 27 jul -   11:05  
Jongeren aangehouden voor meerdere strafbare feiten
Middelburg - Goes - Middelburg, Goes - De politie heeft inmiddels vier jongeren uit Middelburg en Vlissingen aangehouden. De jongens maken deel uit van een groep die zich vermoedelijk bezig houdt met het plegen van meerdere strafbare feiten waaronder een beroving, openlijke geweldplegingen en vernieling in Middelburg en Goes.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 26 jul -   10:41  
Drie aanhoudingen nadat automobilist op de vlucht slaat voor de politie
Vlissingen - Vlissingen - Agenten hebben drie aanhoudingen verricht nadat een bestuurder van een auto op de vlucht sloeg toen hij een stopteken kreeg. De bestuurder is aangehouden voor het mogelijk rijden onder invloed. Twee andere verdachten voor belediging en niet voldoen aan bevel of vordering.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 26 jul -   10:13  
Man komt over schutting geklommen en rent recht in de armen van de politie
Vlissingen - Vlissingen - Na de melding van een mogelijk inbraak hebben agenten in een brandgang aan de Jan van de Capellelaan een 32-jarige man uit Goes aangehouden. De man kwam over een schutting geklommen uit een achtertuin tevoorschijn.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 26 jul -   09:38  
Groep uit kroeg gezet, man slaat beveiliger
Renesse - Renesse - Een 21-jarige man uit Oirsbeek is zondag 26 juli even na 1.00 uur aangehouden. Hij zou een beveiliger hebben geslagen nadat hij uit een café gezet was.
Gemaakt door: 112zeeland
za 25 jul -   09:33  
Drie aanhoudingen na mishandeling
Zierikzee - Zierikzee - Na een mogelijke mishandeling op straat aan de Mol zijn drie mannen aangehouden voor openlijke geweldpleging. Ze zouden een man hebben geslagen.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 24 jul -   10:17  
Twee aanhoudingen na beroving voor station Goes
goes - Goes - Kort na een beroving op het Stationsplein hebben agenten in de omgeving twee verdachten aangehouden. Het gaat om een 15-jarige Middelburger en een 15-jarige Vlissinger.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 24 jul -   09:15  
Man en vrouw aangehouden na beledigen en bedreigen opsporingsambtenaren
Burgh-Haamstede - Burgh-Haamstede - Aan de Westerseweg zijn donderdag 23 juni een man en een vrouw aangehouden. De man, een 52-jarige man uit Koewacht, ging door het lint toen opsporingsambtenaren hem wilde controleren tijdens het vissen.
Gemaakt door: 112zeeland
do 23 jul -   08:57  
Dronken bromfietser van de weg gehaald
Middelburg - Middelburg - Een 35-jarige man uit Vlissingen is woensdagmiddag 22 juli aangehouden omdat hij onder invloed van alcohol reed.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 22 jul -   12:56  
Verdachte dodelijke aanrijding Vlissingen opnieuw aangehouden
Vlissingen - Vlissingen - De politie is op zoek naar getuigen die informatie hebben over een (tweede) witte sportieve Volkswagen van het type Golf die op woensdag 10 juni rond 17u30 met hoge snelheid door de Burgemeester van Woelderenlaan reed. De politie kan tot nu toe noch de auto, noch de bestuurder traceren. Het zou kunnen dat de bestuurder van deze auto meer kan vertellen over het dodelijk ongeval dat toen plaatsvond. Een 42-jarige vrouw kwam bij deze aanrijding om het leven.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 22 jul -   11:01  
Drugs in woning gevonden.
Middelburg - Middelburg - De politie stelde een onderzoek in na meerdere (anonieme) meldingen die zijn binnengekomen bij M. (Meld Misdaad Anoniem). Die meldingen gingen over de aanwezigheid van drugs in een woning aan de Rusthofstraat in Middelburg.
Gemaakt door: 112zeeland
di 21 jul -   16:06  
Man onder invloed rijdt tegen lantaarnpaal aan
Terneuzen - Terneuzen - Maandagavond rond 21.15 uur werd via de politiemeldkamer een eenzijdig ongeval gemeld op De Blokken in Terneuzen. Agenten gingen ter plaatse en troffen een auto die tegen een lantaarnpaal was aangereden.
Gemaakt door: 112zeeland
di 21 jul -   09:56  
Mogelijke inbreker aangehouden
Terneuzen - Terneuzen - In de nacht van maandag op dinsdag werd in de Tholensstraat in Terneuzen een 34-jarige man (onbekende woonplaats) aangehouden voor het plegen van een poging inbraak.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 20 jul -   10:58  
Twee aanhoudingen voor openlijke geweldpleging
Middelburg - Middelburg - Maandagavond kwam er rond 22.30 uur een melding binnen dat er een vechtpartij gaande was op de Markt in Middelburg. Een groepje jongens zou een jongen in elkaar slaan. Agenten gingen ter plaatse.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 19 jul -   15:00  
Politie beëindigt illegaal feest
Sint Maartensdijk - Sint Maartensdijk - De politie heeft zondagochtend 19 juli in het buitengebied aan de Gemaalweg een illegaal feest beëindigd. De circa 150 aanwezigen zijn na aankomst van de agenten vertrokken.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 19 jul -   14:04  
Aanhouding na verzet
Vlissingen - Vlissingen - De politie arresteerde zondag 19 juli 2020 rond 12u30 op de Willem Ruysstraat een 36-jarige verdachte uit Oost-Souburg vanwege een mishandeling van een agent.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 19 jul -   08:47  
Aanhouding na mishandeling
Wemeldinge - Wemeldinge - De politie arresteerde zaterdagnacht rond 23u45 op het Amliaplein een 24-jarige verdachte zonder vaste woon- of verblijfplaats op verdenking van mishandeling.
Gemaakt door: 112zeeland
za 4 jul -   14:16  
Bestuurders zonder rijbewijs bekeurd
Terneuzen - Terneuzen - Vrijdagavond rond 19.30 uur reed een surveillance-eenheid over de Alvarezlaan in Terneuzen. Ter controle zetten de politiemannen een auto aan de kant.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 1 jul -   14:56  
Update Operatie Portunus
Vlissingen - Vlissingen - Bij een grootschalige actiedag in en rond Zeeland zijn vandaag 9 verdachten aangehouden. Zij worden onder andere verdacht van betrokkenheid bij meerdere organisaties die zich bezighouden met de invoer en doorvoer van cocaïne. De politie, die 400 agenten inzette, trof bij zoekingen op 30 locaties onder andere vier vuurwapens en grote hoeveelheden contant geld aan (tenminste 500.000 euro). Daarnaast werden er twee motoren en twee boten in beslag genomen. De doorzoekingen werden gehouden in woningen en meerdere bedrijfspanden in en rond Vlissingen, Nieuwdorp, Middelburg, Wolphaartsdijk, Goes. Ook in Limburg, Noord-Brabant en in de regio Rotterdam werd gezocht.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 1 jul -   14:47  
Twee arrestaties na onderzoek straatroof
Oosterland - Oosterland - In een rechercheonderzoek zijn twee jongemannen gearresteerd voor een straatroof op donderdag 16 april. Op de Margrietstraat werd een 12-jarige jongen beroofd. Hij werd hierbij geschopt en geslagen. De daders vluchtten op een scooter. Tijdens het politieonderzoek stuitte agenten op camerabeelden van de straatrovers. Een van hen werd door een agent herkent.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 1 jul -   09:00  
Operatie Portunus: groot onderzoek naar cocaïnehandel
Vlissingen - Vlissingen - Vanochtend vroeg zijn politie en justitie op meerdere locaties in en buiten Zeeland gestart met Operatie Portunus. In deze operatie komen meerdere rechercheonderzoeken bij elkaar die 1 ding gemeen hebben, onderzoek doen naar meerdere criminele organisaties die zich bezig houden met de import van cocaïne via de haven van Vlissingen en het faciliteren daarvan.