wo 22 jul - 12:56
Vlissingen - De politie is op zoek naar getuigen die informatie hebben over een (tweede) witte sportieve Volkswagen van het type Golf die op woensdag 10 juni rond 17u30 met hoge snelheid door de Burgemeester van Woelderenlaan reed. De politie kan tot nu toe noch de auto, noch de bestuurder traceren. Het zou kunnen dat de bestuurder van deze auto meer kan vertellen over het dodelijk ongeval dat toen plaatsvond. Een 42-jarige vrouw kwam bij deze aanrijding om het leven.

Op woensdag 10 juni jl. reden twee bestuurders in witte Volkswagens Golf over de Burgemeester Van Woelderenlaan in Vlissingen. Mogelijk hielden ze een straatrace. Uit politieonderzoek en getuigenverklaringen is vast komen te staan dat beide voertuigen met zeer hoge snelheid door die straat reden. Op grond van deze nieuwe onderzoeksinformatie heeft het Openbaar Ministerie besloten om de 27-jarige Rotterdamse bestuurder, die ervan verdacht wordt de aanrijding te hebben veroorzaakt, opnieuw aan te houden. Het onderzoek naar de dodelijke aanrijding is nog in volle gang en daarbij kunnen we uw hulp goed gebruiken.

heeft u meer informatie? Meld het ons!
De politie is specifiek op zoek naar informatie over de tweede sportieve witte Golf en zijn bestuurder. Hebt u informatie die wij kunnen gebruiken in ons onderzoek? Dan kunt u bellen met de politie Vermeld bij uw contact alstublieft zaaknummer: 2020-147627. 

Ingezonden door: 112zeeland