Selecteer per datum:

Gemaakt door: 112zeeland
di 30 jun -   09:46  
Man aangehouden voor bedreigen huisgenoten
Wolphaartsdijk - Wolphaartsdijk - Bij een woning aan de Lepelstraat hebben agenten gisteren een van de bewoners, een 39-jarige man, aangehouden. Hij zou zijn huisgenoten hebben bedreigd met een mes.
Gemaakt door: 112zeeland
di 30 jun -   09:40  
Agenten houden fietser aan die automobilist bedreigde
Middelburg - Middelburg - Agenten hebben maandagavond 29 juni aan de Banckertstraat een 35-jarige man uit Ter Apel aangehouden. Hij zou aan de Breeweg een automobilist hebben bedreigd met een mes.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 29 jun -   15:16  
Witte auto rijdt door na aanrijding Zierikzee
Zierikzee - Zierikzee - Op woensdag 10 juni jongstleden is een fietsende mevrouw uit Zierikzee aangereden op de rotonde bij de Westbrug, in de Weststraat in Zierikzee. De automobilist die haar aanreed heeft niet de moeite genomen om even te stoppen en te kijken hoe het met het slachtoffer ging. De vrouw raakte gewond en moest zich onder doktersbehandeling stellen.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 29 jun -   14:20  
Inhaalacties op de Zeelandbrug, automobilist blijkt onder invloed van drugs
goes - Goes - Rond 09.15 uur op maandagochtend kwamen meerdere meldingen binnen via het Operationeel Centrum dat een auto met zeer hoge snelheiduivan Zierikzee naar Goes reed. De bestuurder haalde links en rechts voertuigen in, zelfs op de Zeelandbrug. Veel andere weggebruikers moesten uitwijken voor de auto om een aanrijding te voorkomen.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 29 jun -   12:04  
Automobilist zwaar onder invloed
Vrouwenpolder - Vrouwenpolder - Zondagmiddag omstreeks 16.15 uur meldden verschillende weggebruikers dat er tussen Kamperland en Vrouwenpolder een automobilist zulk gevaarlijk rijgedrag vertoonde dat het zeer hinderlijk en bovendien erg gevaarlijk was voor overige weggebruikers.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 29 jun -   10:39  
Jongen gewond na steekincident
goes - Goes - Rond 20.55 uur zondagavond kwam er een melding binnen via 112 dat er een persoon was neergestoken op de J.A. van der Goeskade in Goes. Een jongeman zou gewond zijn geraakt. Door de politie zijn even later zes verdachten aangehouden.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 28 jun -   11:14  
Scooterrijder gearresteerd met pepperspray
goes - Goes - Op de Frans den Hollanderlaan heeft de politie zondagmorgen vroeg een man gearresteerd toen hij probeerde weg te komen. Rond 1.45 uur zag een motoragent dat een man zonder helm op een scooter reed. Het was de agent bekend dat de scooterrijder (36) uit Goes al enkele weken gezocht werd voor het overtreden van zogenaamde schorsende voorwaarden. De agent ging naast hem rijden, terwijl een politieauto met zwaailicht en sirene achter de scooter reed. Toen hij niet wilde stoppen, werd de bestuurder klemgereden. Hierna ging hij er lopend vandoor. De motoragent zette de achtervolging in en gebruikte pepperspray, waarna hij kon worden aangehouden.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 28 jun -   11:11  
Automobilist overleden bij eenzijdig ongeval
zaamslag - Zaamslag - De bestuurder van een auto is vanmorgen om het leven gekomen bij een ongeluk op de Zaamslagsedijk. De hulpdiensten kregen rond 6.45 uur een melding dat zojuist een auto van de dijk was afgereden. Toen zij ter plaatse kwamen was de bestuurder overleden. In de directe omgeving is nog gezocht naar eventuele andere slachtoffers, maar die werden niet gevonden.
Gemaakt door: 112zeeland
za 27 jun -   06:18  
Politie treedt op tegen zinloos geweld dronken jongeren
Middelburg - Middelburg - In het centrum van Middelburg moest de politie vrijdagnacht optreden bij de arrestatie van een jongeman toen een groep dronken jongeren het werk van de agenten probeerde te belemmeren.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 26 jun -   14:23  
Automobilist onder invloed van alcohol en drugs
Dreischor - Dreischor - Op de Zuid Langeweg werd donderdagavond laat de bestuurder van een auto gearresteerd. In de auto troffen agenten 100 gram aan henneptoppen aan.
Gemaakt door: 112zeeland
do 25 jun -   11:11  
Verdachte straatroof Terneuzen aangehouden
Terneuzen - Terneuzen - Op woensdagmiddag 17 juni jl. werd in Terneuzen een 16-jarig meisje, onder bedreiging van een mes, beroofd van haar telefoon. De politie stelde een onderzoek in en ging op zoek naar de dader van deze straatroof. Op die dag werd hij helaas niet gevonden.
Gemaakt door: 112zeeland
di 23 jun -   16:36  
Politie waarschuwt voor diefstal fietsen en auto-inbraken
Walcheren - Walcheren - In juni zijn op Walcheren zeker 20 fietsen gestolen en 16 auto's opengebroken. Omdat we zijn beland in een periode van mooi weer, roept de politie juist nu op om verdachte situaties of verdachte mensen aan de kuststrook onmiddellijk via 112 bij de politie te melden.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 22 jun -   13:43  
Man aangehouden na incident in woning
Wolphaartsdijk - Wolphaartsdijk - Een 37-jarige man uit Rotterdam is zondagochtend 21 juni aangehouden nadat hij een woning was binnengedrongen waarbij hij de bewoner heeft mishandeld.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 22 jun -   12:23  
Heler motorfiets aangehouden na achtervolging
Vlissingen - Vlissingen - Een 18-jarige man uit Vlissingen is zondagavond 21 juni aangehouden op verdenking van heling. De man reed op een gestolen motor.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 21 jun -   07:57  
Controles door politie na klachten over overlast door scooterrijders
Vlissingen - Vlissingen - Agenten van het basisteam Walcheren hebben de afgelopen twee weken op verschillende locaties in en rond Vlissingen verkeercontroles gehouden met de focus op scooterrijders.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 17 jun -   19:35  
Politie neemt spullen in beslag bij drugsonderzoek
Middelburg - Middelburg - Politie en openbaar ministerie hebben woensdag in Middelburg in vijf woningen en drie garageboxen onderzoek gedaan. Hierbij werden onder andere drugs, geld en vuurwapens in beslag genomen.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 17 jun -   16:42  
Wateroverlast Vlissingen
Vlissingen - Vlissingen - Even rond 16:42wert de brandweer van Vlissingen ge alarmeert. De brandweer was nodig op de kleine markt in Vlissingen. De hevige regenval veroorzaakte water overlast bij de winkeliers al daar. De brandweer was snel terplatsen om de winkeliers te hulp te schieten. Na korte tijd werk kon de brandweer weer terug naar de kazerne. Hoe groot de schade is word nog bekeken.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 17 jun -   11:48  
Politie zoekt eigenaar postzegels
Kruiningen - Kruiningen - Op de carpoolplaats aan de Weihoek werd dinsdagavond een man gearresteerd. De politie vond een grote hoeveelheid nieuwe postzegels.
Gemaakt door: 112zeeland
di 16 jun -   08:33  
Arrestant vernielt ruit van politieauto
goes - Goes - In de nacht van maandag op dinsdag is een 21-jarige Goesenaar aangehouden wegens het bezit van een boksbeugel. Ook had de man een cilinder lachgas en soft- en harddrugs in zijn bezit.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 14 jun -   09:29  
Twee mannen beroven jongeman,
goes - Goes - Twee mannen hebben zondag 14 juni op de Violenstraat een 18-jarige Goesenaar onder bedreiging van een wapen beroofd.
Gemaakt door: 112zeeland
za 13 jun -   08:49  
Dronken bestuurder maakt brokken
Lewedorp - Lewedorp - Een 37-jarige man uit Lewedorp is zaterdagnacht 13 juni aangehouden omdat hij dronken achter het stuur zat. Tijdens zijn rit beschadigde hij geparkeerde auto’s en reed uiteindelijk tegen een stenen muurtje in een voortuin.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 12 jun -   14:49  
Diefstal bierkratten op gestolen scooter
Vlissingen - Vlissingen - Een 24-jarige man uit Vlissingen is vanochtend aangehouden op verdenking van diefstal van bierkratten. Hij reed bovendien zonder geldig rijbewijs en onder invloed van drugs op een gestolen scooter.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 12 jun -   12:21  
Hardleerse bestuurder opnieuw zonder rijbewijs gepakt
Vlissingen - Vlissingen - Op de Nieuwe Vlissingseweg werd vrijdagmiddag een man opgepakt omdat hij voor de vierde keer zonder rijbewijs op een snorfiets reed.
Gemaakt door: 112zeeland
do 11 jun -   10:25  
Man valt agent aan na melding geluidsoverlast
Axel - Axel - Woensdagavond werd een inwoner van de Generaal Meijerstraat in Axel aangehouden nadat hij was aangesproken op het veroorzaken van geluidsoverlast door de politie.
Gemaakt door: 112zeeland
do 11 jun -   09:26  
Aanrijding met letsel, slachtoffer met traumahelikopter naar ziekenhuis
Vlissingen - Vlissingen - Op de kruising Burgemeester van Woelderenlaan / Paauwenburgweg in Vlissingen vond woensdag omstreeks 17.30 uur een ernstige aanrijding plaats.
Gemaakt door: 112zeeland
di 9 jun -   09:19  
Spoorloper bijt agent bij arrestatie
's-Heer Arendskerke - 's-Heer Arendskerke - Op de Theuniswegeling werd maandagavond een agressieve man aangehouden omdat hij langs de spoorlijn liep. Hij verzette zich hevig en beet een agent in zijn been.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 8 jun -   16:22  
Man aangehouden met verzet tijdens bromfietscontrole
Vlissingen - Vlissingen - Een 22-jarige man uit Vlissingen is vanmiddag tijdens een bromfietscontrole op het Baskenburgplein onder hevig verzet door de politie aangehouden omdat hij een van de agenten met de dood bedreigd had. De dienders waren genoodzaakt pepperspray in te zetten.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 7 jun -   17:46  
Bejaarde spookrijdster door agenten aangesproken
Hoek - Hoek - De oostbuis van de Westerscheldetunnel richting Borssele is zondagmiddag even afgesloten geweest vanwege een spookrijdster. De politie twijfelt of de automobiliste de capaciteit bezit om een auto te besturen. Rond 14.35 uur kreeg de politie een melding van een spookrijder op de Westerscheldetunnelweg.
Gemaakt door: 112zeeland
za 6 jun -   16:55  
Man gewond bij woningoverval
Oostburg - Oostburg - Een man is bij een woningoverval door vier gemaskerde mannen aan de Paulus Potterstraat gewond geraakt. De overvallers zijn nog voortvluchtig.
Gemaakt door: 112zeeland
za 6 jun -   10:57  
Man gearresteerd na bedreigen en beledigen boa
Middelburg - Middelburg - Op de Korte Delft werd vrijdagmiddag een buitengewoon opsporingsambtenaar van de gemeente door een man bedreigd en beledigd. Hij is aangehouden.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 5 jun -   13:10  
Politie rolt hennepstekkerij op
goes - Goes - De politie ontdekte donderdagmiddag in een loods aan de Scottweg bijna vierhonderd hennepplanten. De stroom voor de hennepstekkerij werd gestolen.