Selecteer per datum:

Gemaakt door: 112zeeland
ma 10 feb -   09:06  
Aanhoudingen na geweldpleging
Colijnsplaat - Colijnsplaat - De politie arresteerde zondagavond 9 februari 2020 rond 18u00 op de Ganuenta drie verdachten van openlijke geweldpleging tegen een Amsterdamse taxichauffeur.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 9 feb -   10:17  
Twee mannen stelen bij meerdere winkels
Middelburg - Middelburg - Zaterdagmiddag rond 15.00 uur meldden medewerkers van een schoenenwinkel in het centrum van Middelburg bij de politie dat er zojuist een verdachte situatie in de winkel had plaatsgevonden. In de winkel ging het alarm af toen twee mannen de poortjes passeerden.
Gemaakt door: 112zeeland
za 8 feb -   11:41  
Verdachte beledigt agenten en handhavers
Goes - Goes - In de nacht van vrijdag op zaterdag is omstreeks 04.00 uur een 28-jarige man uit Kortgene aangehouden. Hij wordt verdacht van het niet voldoen aan een bevel om weg te gaan uit de stad en hij zal ook gehoord worden omdat hij politiemensen en handhavers heeft beledigd.
Gemaakt door: 112zeeland
za 8 feb -   09:37  
Twee mannen onder invloed en een auto met valse kentekenplaten
Kapellebrug, Westdorpe, Terneuzen - Kapellebrug, Westdorpe, Terneuzen - Tijdens een verkeerscontrole die vrijdagavond plaatsvond in Zeeuws-Vlaanderen werden twee mannen betrapt die onder invloed van drugs reden en een man die met valse kentekenplaten op een auto reed.
Gemaakt door: 112zeeland
do 6 feb -   13:48  
Vier mannen aangehouden met drugs op zak
Terneuzen - Terneuzen - Tijdens een politieactie aan de Jacob van Lennepstraat zijn vier mannen woensdag 5 februari aan het eind van de middag aangehouden. Ze hadden drugs op zak. Ook werd er contant geld in beslag genomen.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 5 feb -   11:47  
Districtschef Ronald Weydema gaat met pensioen
Middelburg - Middelburg - Na bijna 46 dienstjaren neemt Ronald Weydema afscheid van de politie-eenheid Zeeland-West-Brabant. Vanaf 1 april gaat de Zeeuwse districtschef met pensioen.
Gemaakt door: 112zeeland
di 4 feb -   18:59  
hennepkwekerijen op ge rolt
Tholen - Tholen - De politie heeft dinsdag aan de Zuiderdreef in Bergen op Zoom en de Grindweg in Tholen onderzoek gedaan bij twee hennepkwekerijen. Het eerste onderzoek was aan de Grindweg in Tholen. In een woning werd dinsdagmorgen een hennepkwekerij ontdekt, die verdeeld was over drie ruimtes. De kwekerij was net geoogst, dus er waren geen planten meer aanwezig.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 3 feb -   16:50  
Roemeen aangehouden met gestolen kentekenplaten
Goes - Gees - Op zondagavond 2 februari heeft de politie in Gees een man aangehouden op verdenking van diefstal. De verdachte, een 38-jarige in Nederland woonachtige Roemeen, had in de kofferbak van zijn auto gestolen kentekenplaten liggen.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 3 feb -   13:09  
Litouwer aangehouden voor heling
Sluis - Sluis - Een 21-jarige man uit Litouwen is afgelopen nacht omstreeks 01.50 uur op het Walplein aangehouden ter zake heling omdat hij kort daarvoor in een gestolen auto zou hebben gereden. Vannacht kreeg de politie omstreeks 01.15 uur een melding dat in Maldegem (B) een personenauto van het merk BMW gestolen was.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 2 feb -   12:49  
Jongen op straat beroofd
Middelburg - Middelburg - Een 17-jarige jongen uit Den Haag is 1 februari rond 4.00 uur aan de Loskade bedreigd, beroofd en mishandeld. Hij moest aan twee mannen zijn kostbaarheden afgeven. Het slachtoffer liep in de richting van de stad toen hij op de Lange Delft door twee mannen werd benaderd. Een van hen bedreigde de man met een vuurwapen. Ze liepen met het slachtoffer mee en onderweg werd hij beroofd en mishandeld. Vervolgens rende het slachtoffer op de Kanaalweg weg. Hij waarschuwde bij een nabijgelegen hotel de politie. De twee straatrovers werden ondanks de inzet van meerdere politie-eenheden niet meer aangetroffen. De recherche is een onderzoek gestart naar de zaak.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 2 feb -   08:57  
Politie zoekt mogelijk slachtoffer poging beroving
Goes - Goes - De politie doet onderzoek naar een mogelijk poging straatroof. Een jongen op een fiets in de Rijffelstraat zou hier het beoogde slachtoffer van geweest zijn. Naar hem is de politie op zoek.