Selecteer per datum:

Gemaakt door: 112zeeland
di 31 dec -   13:49  
Man overleden bij bedrijfsongeval
Scherpenisse - Scherpenisse - Dinsdagmorgen is bij een bedrijfsongeval op het terrein van een boerderij aan de Hartogsweg een man overleden. Het ongeluk met twee landbouwvoertuigen gebeurde rond 9.35 uur. Hulpverlening mocht niet meer baten voor het slachtoffer. Het betreft de bewoner van de boerderij. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval.
Gemaakt door: 112zeeland
di 31 dec -   12:39  
Twee mannen gearresteerd voor onderzoek vuurwerkbom
Sluiskil - Sluiskil - Dinsdagmorgen zijn in woningen in Sluiskil twee mannen aangehouden. De politie onderzoekt hun betrokkenheid bij de vuurwerkbom, welke maandagochtend vroeg in een woning aan de Isabellastraat een grote ravage veroorzaakte.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 30 dec -   16:32  
Helikopter land in `s Heer-arendskerke
`s Heer-arendskerke - `sHeerarendskerke – een rond 15:00 landen de traumahelikopter uit Rotterdam bij s`heerarendskerke in het weiland. Twee ambulances waren al bij de plaats aanwezig. Een persoon die in de ambulance werd behandeld, werd een tijdje later overgebracht naar de helikopter. Waar na de helikopter vertrok naar het ziekenhuis in Rotterdam. Wat er pressies is gebuurt is nog net bekend.
Gemaakt door: 112zeeland
za 28 dec -   08:58  
Onenigheid in de woning
Arnemuiden - Arnemuiden - De politie onderzoekt een onenigheid in een woning aan het Tuindorp van vrijdag 27 december 2019 omstreeks 12u15. De politie kreeg vrijdag 27 december rond 12u15 een melding van een steekincident in een woning aan het Tuindorp. De exacte toedracht is nog niet bekend.
Gemaakt door: 112zeeland
do 26 dec -   11:10  
Man onder invloed aangehouden wegens mishandelingen en vernielingen
Stavenisse - Stavenisse - In de nacht van dinsdag 24 op woensdag 25 december (omstreeks 00.45 uur) is in Stavenisse een 25-jarige man uit Waalwijk aangehouden omdat hij verdacht wordt van het slaan van meerdere mensen in een café, het vernielen van twee geparkeerde personenauto’s en het vernielen van een ruit bij het dorpshuis in Stavenisse.
Gemaakt door: 112zeeland
do 26 dec -   09:55  
Jongen aangehouden voor diefstal tractor
Kortgene - Kortgene - In de nacht van woensdag 25 op donderdag 26 december werd, omstreeks 02.50 uur, door de politie een 17-jarige jongen uit Kortgene aangehouden omdat hij ervan wordt verdacht een tractor te hebben weggenomen.
Gemaakt door: 112zeeland
do 26 dec -   09:50  
Verdachte van straatroof aangehouden
Middelburg - Middelburg - Op woensdag 25 december werd omstreeks 19.00 uur een 17-jarige verdachte van een straatroof aangehouden door de politie. De jongeman wordt ervan verdacht een iPhone te hebben gestolen van een 14-jarig slachtoffer, onder bedreiging van een mes. De verdachte is ingesloten in een politiecellencomplex.
Gemaakt door: 112zeeland
do 26 dec -   09:43  
Met 120 km/u door woonwijk
Middelburg - Middelburg - Een motoragent wilde woensdagochtend rond 06.15 uur een personenauto controleren. De auto reed op een nogal ‘opvallende manier’ over de Blauwedijk in Middelburg en ging vervolgens met hoge snelheid de Schroeweg op. De agent is achter de auto aangereden en zag hoe de bestuurder zijn snelheid bleef verhogen.
Gemaakt door: 112zeeland
di 24 dec -   11:18  
Verdachte aangehouden voor geven van kopstoot
Vlissingen - Vlissingen - Maandagmiddag rond 16.00 uur meldde een 16-jarig slachtoffer van een mishandeling zich bij de politie. De jongen verklaarde dat hij, zonder hem bekende reden, een kopstoot had gekregen van een andere jongen. Dit vond plaats op de Smallekade in Vlissingen.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 23 dec -   09:49  
Automobilist vliegt uit de bocht, onder invloed van drugs
Wilhlminadorp - Wilhelminadorp - Een 40-jarige man uit Kortgene is afgelopen nacht omstreeks 05.05 uur op de Wilhelminapolderweg met zijn auto uit de bocht gevlogen. De bestuurder bleek onder invloed van drugs te zijn. De GGD-arts heeft bloed afgenomen zodat dit op drugs onderzocht kan worden.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 23 dec -   09:25  
Drugs en illegaal vuurwerk in auto aangetroffen tijdens routinecontrole
Terneuzen - Terneuzen - Tijdens een routinecontrole op de Oranjestraat heeft de politie afgelopen nacht in een auto een partij softdrugs en illegaal vuurwerk aangetroffen. De 18 jarige bestuurder en de 17 jarige bijrijder uit Hoek werden aangehouden.
Gemaakt door: 112zeeland
za 21 dec -   10:27  
20-jarige aangehouden na controle auto
Middelburg - Middelburg - Surveillerende agenten controleerden op de Westmede in Middelburg, vrijdagnacht rond 00.30 uur, een personenauto die bestuurd werd door een 20-jarige Middelburger. Bij het aanspreken van de bestuurder bleek dat deze onder invloed was van drugs.
Gemaakt door: 112zeeland
za 21 dec -   09:58  
Man aangehouden wegens poging inbraak
Middelburg - Middelburg - Omstreeks 02.00 uur belde een vrouw naar de politie omdat zij hoorde dat er mogelijk werd ingebroken bij haar thuis. Agenten zijn meteen naar de Koningin Julianastraat gereden, want daar zou de inbreker aan het werk zijn. Meerdere agenten hebben in tuinen rondom het huis van de vrouw gezocht en bij de buren troffen ze een man aan die op zijn hurken achter een struik zat.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 20 dec -   13:28  
Politie zoekt slachtoffer van valpartij Middelburg
Middelburg - Middelburg - Donderdagochtend rond 11.30 uur surveilleerden agenten ter hoogte van het Damplein in Middelburg. Ze stuitten daar op een eenzijdig ongeval. Een vrouw op een fiets was onderuit gegaan, mogelijk was de oorzaak een gladde substantie die op straat lag. Omdat de vrouw mogelijk verwondingen had opgelopen werd een ambulance gewaarschuwd.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 20 dec -   12:33  
Voetjesactie in Zeeuws-Vlaamse gemeenten
Hulst, Terneuzen, Sluis - Hulst, Terneuzen, Sluis - De afgelopen week zijn er in Zeeuws-Vlaanderen binnen de gemeenten Hulst, Terneuzen en Sluis preventieve controles gehouden ter voorkoming van woninginbraken. In samenwerking met BOA’s van de drie Zeeuws-Vlaamse gemeenten heeft de politie in diverse plaatsen zogenaamde ‘voetjes-acties’ gehouden.
Gemaakt door: 112zeeland
do 19 dec -   13:25  
Getuigenoproep aanrijding Goes
Goes - Goes - Een onbekende automobilist is donderdagochtend 19 december 2019 rond 06.46 uur vermoedelijk betrokken geweest bij een aanrijding met een fietser op de kruising Kloetingseweg met de Fruitlaan. We zijn op zoek naar de betrokken automobilist of getuigen die iets hebben gezien.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 18 dec -   14:17  
Politie en gemeenten waarschuwen voor woninginbraken op Walcheren
Middelburg - Middelburg, Veere en Vlissingen - Sinds begin november hebben inbrekers op Walcheren bijna dertig woninginbraken gepleegd. Politie en de Walcherse gemeenten waarschuwen inwoners extra alert te zijn en verdachte situaties onmiddellijk via 112 te melden.
Gemaakt door: 112zeeland
di 17 dec -   14:30  
Politie zoekt getuigen van 'oude' aanrijding
Terneuzen - Terneuzen - Maandagavond 28 oktober jl. ontstond op de Tractaatweg een aanrijding tussen twee auto's. De bestuurder van een witte bestelbus reed na het ongeval door en liet de eigenaresse van de andere auto met een schade van tienduizend euro achter.
Gemaakt door: 112zeeland
di 17 dec -   11:33  
Gezochte bestuurder crasht na achtervolging
Hulst - Hulst - Dinsdagmorgen vroeg vond een flinke achtervolging plaats in de gemeente Hulst. Deze eindigde na een botsing tussen de vluchtauto en een Belgische politieauto. De bestuurder werd door de Belgische justitie gezocht, hij stond gesignaleerd voor een gevangenisstraf. Rond 1.15 uur ontstond in België een achtervolging met een auto, welke zich probeerde te onttrekken aan een politiecontrole.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 13 dec -   08:54  
Motorrijder gewond na ongeval
Kapelle, Kruiningen - Kapelle, Kruiningen - Een 78-jarige man uit Wagenberg is donderdag 12 december ernstig gewond geraakt bij een ongeval op de A58. De hulpdiensten kregen rond 13.45 uur een melding van een passant dat er vermoedelijk een ongeval met een motorrijder had plaatsgevonden. Hulpdiensten zijn direct ter plaatse gegaan.
Gemaakt door: 112zeeland
do 12 dec -   11:29  
1200 kilo cocaine aangetroffen in Vlissingen
Vlissingen - Vlissingen - Bij een bedrijf in de haven van Vlissingen werd afgelopen dinsdagmiddag, door de douane, een grote partij cocaine aangetroffen. De politie heeft een onderzoek ingesteld. De partij cocaine, ongeveer 1200 kilogram, werd aangetroffen tussen bananen. Inmiddels zijn de drugs afgevoerd en vernietigd.
Gemaakt door: 112zeeland
do 12 dec -   11:27  
180 kilo illegaal vuurwerk in beslag genomen
Terhole - Terhole - Donderdagmorgen hebben agenten een instap gedaan in een woning aan de Hoofstraat in Terhole. Via Meld Misdaad Anoniem was er een tip binnengekomen dat er een grote partij illegaal vuurwerk opgeslagen zou liggen in of bij deze woning.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 11 dec -   15:37  
oplichter aangehouden
Middelburg - Scheveningen/Middelburg - Vandaag werd in Scheveningen, in een woning aan de Prins Willemstraat, een 55-jarige Nederlandse man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden. Hij wordt ervan verdacht betrokken te zijn bij internetoplichtingen.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 11 dec -   11:59  
Jongeman mogelijk in auto getrokken
Terneuzen - Terneuzen - De politie onderzoekt een vreemde melding die afgelopen zondag rond 20.40 uur gedaan werd door meerdere getuigen. Deze getuigen zagen dat er in de omgeving van de Alvarezlaan, Michiel de Ruijtersingel en de Bellamystraat in Terneuzen een jongeman werd achtervolgd, klemgereden en in een auto werd getrokken.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 11 dec -   11:48  
Drie verdachten aangehouden voor steekincident
Middelburg - Middelburg - Maandagavond rond 20.30 uur meldden getuigen dat er een vechtpartij gaande was aan de Loskade in Middelburg. Eén jongen zou tijdens de vechtpartij gestoken zijn. De verdachten zouden zijn weggerend na het incident. De politie stelde direct een onderzoek in.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 11 dec -   11:47  
Drie verdachten aangehouden voor steekincident
Middelburg - Middelburg - Maandagavond rond 20.30 uur meldden getuigen dat er een vechtpartij gaande was aan de Loskade in Middelburg. Eén jongen zou tijdens de vechtpartij gestoken zijn. De verdachten zouden zijn weggerend na het incident. De politie stelde direct een onderzoek in.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 8 dec -   10:34  
Twee jongens bedreigen en beroven 13-jarige jongen
Vlissingen - Vlissingen - Zaterdagavond werd op het Baskensburgplein een jongen bedreigd en bestolen door twee onbekende jongens. Het incident gebeurde rond 19.40 uur.
Gemaakt door: 112zeeland
za 7 dec -   10:10  
drugsdealer gearresteerd
Yerseke - Yerseke - Vrijdagavond werd op de Molendijk een bestuurder aangehouden. In de auto werd cocaïne gevonden. Agenten zagen een auto rijden, de rijstijl van de bestuurder was zenuwachtig. Hierop werd de man op de Molendijk voor een controle aan de kant gezet.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 6 dec -   21:47  
Auto van de weg ge raakt
schore - schore - Vrijdag avond rond 19.45 uur is er een personenauto van de weg geraakt. Dit gebeurden op de nieuwe schoorseweg. De besturder kon met de schik vrijkomen. Waar door de auto van de weg raakte os nog onbekend. De auto is later door een bergingsbedrijf uit de berm gehaald.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 6 dec -   14:54  
Politie onderzoekt steekincident op straat
Vlissingen - Vlissingen - Vrijdagmorgen ontstond op de Van Reenenstraat een steekincident tussen twee mannen. De dader is gevlucht. Ondanks dat het slachtoffer geen aangifte wilde doen, onderzoekt de politie het incident. Het incident gebeurde rond 10.50 uur.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 6 dec -   09:20  
Jongen op straat door tweetal beroofd
Middelburg - Middelburg - Donderdagavond vond op de Oude Vlissingseweg een straatroof door twee jongens plaats. Het slachtoffer raakte licht gewond. Het incident gebeurde rond 22.30 uur. Het slachtoffer, een 16-jarige jongen uit Middelburg, liep over de Oude Vlissingseweg en werd plotseling door twee jongens van zijn tas geroofd.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 2 dec -   11:56  
Aanhouding met valse kentekenplaten
Sint Kruis - Sint Kruis - De politie hield maandag 2 december rond 02u44 op de Kerkweg een automobilist (30) in een gestolen auto aan. In de auto lagen Belgische kentekenplaten die gesignaleerd stonden.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 2 dec -   10:56  
Verzet tijdens aanhouding Huiselijk Geweld
Westdorpe - Westdorpe - Een verdachte van huiselijk geweld verzette zich tegen zijn aanhouding op zondagavond 1 december rond 19u30 op de Axelsestraat.
Gemaakt door: 112zeeland
za 16 nov -   13:48  
Aanrijding in Heer Hendrikkinderen
Heer Hendrikkinderen - Aanrijding in Heer Hendrikkinderen Heer Hendrikkinderen- Donderdagavond vont er een ongeval plaats. Dit gebuurten op de Nieuwe rijksweg richting Goes. Een auto en een taxibus. Wat de toedracht was van het ongeval is niet bekend. Beide auto’s raakte flink beschadigt en zijn door een sleepbedrijf weg ge sleept