Selecteer per datum:

Gemaakt door: 112zeeland
vr 30 nov -   17:19  
Gefrustreerde bewoner steekt vuurwerk af
Middelburg - Middelburg - Vrijdagmorgen is in een woning aan de Driewegenhof een man aangehouden voor brandstichting in zijn huis. Rond 10.50 uur hoorde een agent in vrije tijd een soort duizendklapper in een woning aan de Driewegenhof afgaan. Naast klappen kwam er ook rook uit het huis. Een buurvrouw met haar kind vluchtte uit haar woning. Agenten gingen poolshoogte nemen en troffen in de woning een grote ravage aan, overal lagen restanten van afgestoken vuurwerk. In een kelderbox werd illegaal vuurwerk gevonden en in beslag genomen.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 30 nov -   16:04  
Politie controleert in binnenstad van Middelburg
Middelburg - Middelburg - De politie heeft donderdagmiddag en -avond in het centrum van Middelburg volop gecontroleerd op uiteenlopende zaken. Hierbij zijn bijna twintig bekeuringen uitgedeeld. De politie lette opvallend (uniform) en onopvallend (rechercheurs) op winkeldieven, drugsdealers en overlast door jongeren. Er werden processen-verbaal uitgeschreven omdat een potentiele winkeldief een geprepareerde tas bij zich had; het rijden zonder een rijbewijs; het niet tonen van een rijbewijs; een mobiele telefoon vasthouden tijdens het rijden en het niet voldoen aan een bevel/vordering van een toezichthouder. Verder voor uitdagend gedrag/dreigende wanordelijkheden; het alcohol drinken op straat; het rijden op een bromfiets in het voetgangersgebied; het fietsen door een voetgangersgebied (5x); bij donker geen verlichting voeren als fietser (2x); het opgeven van een valse naam (2x); het niet tonen van een identiteitsbewijs en het rijden door een roodlicht.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 30 nov -   15:57  
Sinterklaasfilm: 'Pakjesavond in gevaar
Vlissingen - Laatste update: 30-11-2018 | 15:52 Vlissingen - Voor de tweede keer op rij hebben agenten van het team Walcheren een spannende Sinterklaasfilm gemaakt voor de jonge volgers van hun social media accounts. Vorig jaar namen de Walcherse agenten aan het eind van het jaar een spannende film op. Wat begon als een innovatief en ludiek idee om een soort van Bassie en Adriaan achting filmpje te maken, liep uit op een project dat ineens 50.000 mensen bereikte. De film was onder andere bedoeld om de allerjongste jeugd al te laten zien dat men niet bang hoeft te zijn voor de politie en dat collega's gewoon benaderbaar zijn. De initiatiefnemers, David Kaljouw, Maaike van Osta en Lex Vroomen kregen vervolgens via hun Instagram account (wijkagenten_vlissingen) talloze filmpjes opgestuurd van ouders die hun kinderen hadden gefilmd, terwijl ze het avontuur aandachtig en met veel plezier bekeken. Lex Vroomen: "Wij konden dan ook niet weigeren op de vele verzoeken om dit jaar een deel 2 te maken. En dat hebben wij gedaan. Met hulp van de collega’s van de Landelijke Eenheid, de brandweer Koudekerke, het operationeel centrum, een hondengeleider en natuurlijk de echte Sint is het dit jaar tot een spectaculair vervolg gekomen." Vrije tijd "Deze vervolgfilm is een echte (kinder)actiefilm geworden, waarbij uiteraard niemand in gevaar is gebracht. Zo hebben wij gefilmd onder andere op afgelegen locaties, zijn achtervolgingen versneld opgenomen en zijn geluidssignalen er achteraf in gemonteerd. Tevens waren we via de portofoon continue oproepbaar voor het operationeel centrum zodat we bij grote incidenten gewoon mee konden rijden met de collega’s die wel in diensttijd waren. Wat vooral bijzonder is, is dat collega’s hun vrije tijd in dit project staken. We hopen dat de kids er van genieten!", aldus Vroomen.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 30 nov -   11:37  
mishandeling in sluis
sluis - Sluis - De politie doet onderzoek naar de mishandeling van een 73-jarige man uit Sluis. De man zou op zondag 18 november op het jaagpad mishandeld zijn door een man en een vrouw. Dat gebeurde aan het eind van de ochtend op het Jaagpad. De man reed daar op dat moment met zijn scooter. Twee wandelaars, een man en een vrouw, kwamen hem tegemoet lopen, er ontstond een woordenwisseling waarbij het slachtoffer een klap kreeg en viel. Vervolgens liep het tweetal door. De man heeft aangifte van mishandeling gedaan.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 28 nov -   15:34  
Drugs en wapens gevonden bij notoire drugsdealer
Goes - Goes - De politie heeft vrijdag jl. in een woning aan de Tak van Poortvlietstraat een drugsdealer aangehouden. Bij huiszoekingen werden onder andere drugs en een vuurwapen gevonden. De man zit nog vast. De politie kreeg diverse meldingen dat een man uit Goes geregeld drugs dealde. Hierop werd een onderzoek gestart. Vrijdagmiddag werd op de Westhavendijk een man aangehouden omdat hij cocaïne bij zich had. Deze man (28) uit Goes had deze harddrugs zojuist gekocht bij de man, waarvan bekend is dat hij vaker drugs verkoopt. De koper werd na verhoor in opdracht van de officier van justitie in vrijheid gesteld. De officier zal nog bekijken hoe deze zaak moet worden afgedaan. Aanhouding Vervolgens zijn agenten naar de woning aan de Tak van Poortvlietstraat gegaan. De bewoner probeerde te vluchten, maar werd door agenten opgevangen. Hij werd aangehouden en voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex gebracht. De dagen erna werd hij diverse keren verhoord. Dinsdag jl. besloot de Rechter-Commissaris dat hij langer vast blijft zitten. In beslag name Onder leiding van een Rechter-Commissaris werd na de aanhouding een onderzoek in de woning aan de Tak van Poortvlietstraat ingesteld. Tevens volgde een onderzoek in een tweede woning, namelijk aan de Poortvlietstraat. Agenten troffen in beide woningen ongeveer 1,5 kilogram hasj aan. Verder een pistool met diverse kogels, een wapenstok, sieraden en ongeveer 10.000 euro. Deze spullen zijn in beslag genomen. Rapportage Naast het strafrechtelijke traject, zoals het langer vast blijven zitten en de verhoren van de verdachte, zal er ook een bestuurlijk traject worden onderzocht. De politie zal een bestuurlijke rapportage opmaken en naar de gemeente sturen. Deze zal zich dan beraden over bestuurlijke maatregelen, zoals het sluiten van de woning. Zorgmelding Bij de aanhouding trof de politie het zoontje van de verdachte in de woning aan. Wijkagent Martin Reijntjens heeft een zorgmelding opgemaakt: "Omdat de drugs open en bloot in de woning lag en deze in de buurt van het jongetjes werden verkocht. De zorgverlening heeft zich over het jongetje ontfermd."
Gemaakt door: 112zeeland
di 27 nov -   08:04  
Automobilist mishandeld
Terneuzen - Terneuzen - De politie nam dinsdag 27 november 2018 om 05u00 aangifte op van een 63-jarige automobilist uit Terneuzen die op de Serlippensstraat geslagen is door twee onbekende mannen. De bestuurder reed over de Serlippensstraat en moest stoppen omdat een boomstronk op de weg lag. Hij stapte uit om de stronk opzij te schuiven. Op dat moment verschijnen twee onbekende jongemannen die om geld vroegen. Ze sloegen de bestuurder en doorzochten zijn auto, maar de man had geen geld bij zich. Daarop zijn de daders gevlucht. De bestuurder is naar het politiebureau gereden en deed aangifte van mishandeling. De politie stelt een onderzoek in.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 26 nov -   10:06  
Vier automobilisten onder invloed van drank en/of drugs
Yerseke, Goes, Oost-Souburg - Yerseke, Goes, Oost-Souburg - Zondagavond en – nacht zijn vier mannen betrapt op het rijden onder invloed van drugs en/of alcohol. Alle vier de mannen hebben een rijverbod gekregen van 24 uur. Om ongeveer 19.50 werd in de Marijkelaan in Yerseke een 39-jarige man uit die plaats gecontroleerd door surveillerende agenten. Uit tests bleek dat hij mogelijk cocaïne en alcohol gebruikt had. Door een GGD-arts werd bloed bij de man afgenomen. Dit wordt opgestuurd naar het NFI en zal daar geanalyseerd worden. Zijn rijbewijs is ingevorderd en door het CBR wordt onderzoek gedaan naar zijn rijvaardigheid.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 26 nov -   10:03  
Twee verdachten aangehouden na poging overval
Sint Maartensdijk - Sint Maartensdijk - Zondagavond probeerden twee daders om ongeveer 22.30 uur een horecagelegenheid aan de Kaaistraat te overvallen. Eén van de daders kon meteen worden overmeesterd door de aanwezige mensen in de horecagelegenheid, de ander is een paar uur voortvluchtig geweest, maar kwam zich rond 03.45 uur zelf bij de politie melden. Beiden zitten vast. De twee, een meisje van 17 uit Dordrecht en een man van 24 uit Dordrecht, kwamen de zaak binnen met, naar later bleek, een nepwapen. Het meisje werd bij binnenkomst al direct overmeesterd door de aanwezige eigenaar en drie familieleden en is aan de politie overgedragen. Zij is overgebracht naar een politiecellencomplex en zit daar nog vast. Zij zal vandaag gehoord worden door rechercheurs. Ter plaatse is door de agenten onderzoek gedaan. Bij woningen in de buurt is aangebeld en er zijn mensen die een getuigenverklaring hebben afgelegd. Ook werd door agenten in de buurt gezocht naar eventueel achtergelaten goederen. Door hen werd niets aangetroffen. Omdat er camerabeelden waren van de overval zijn deze ook meteen bekeken. Sommige agenten herkenden daarop de tweede dader. Deze, een 24-jarige man uit Dordrecht, kwam zich enkele uren later melden op het politiebureau in Bergen op Zoom. Ook hij is overgebracht naar een politiecellencomplex en zal daar later vandaag worden gehoord. Bij de overval is niets buit gemaakt. De aanwezige mensen in de horecagelegenheid liepen oppervlakkige verwondingen op. Niemand hoefde naar het ziekenhuis. Het nepvuurwapen is door de politie in beslag genomen.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 25 nov -   11:21  
Man aangehouden op verdenking van zware mishandeling en bedreiging
Rijen / Middelburg - Rijen / Middelburg - Politiemensen hebben in de nacht van zaterdag 24 op zondag 25 november 2018 kort na middernacht in zijn woning in Middelburg een 44-jarige man aangehouden op verdenking van zware mishandeling. De man wordt ervan verdacht iemand in elkaar te hebben geslagen. Ook wordt hij ervan verdacht twee andere mensen met de dood te hebben bedreigd. Een aantal mensen trok zaterdagavond in Rijen de aandacht van surveillerende politiemensen. Ze vertelden dat zij een zwaar mishandeld familielid in de auto hadden. Dit bleek inderdaad het geval, waarop de agenten een ambulance waarschuwden. De gewonde man, een 18-jarige inwoner van Bergen op Zoom, zou in een woning in Rijen zijn mishandeld door een bekende van hem, een 44-jarige man uit Middelburg. De verdachte zou ook de familieleden van het slachtoffer die bij hem waren met de dood hebben bedreigd. De slachtoffers stapten snel in een auto, reden weg en kwamen korte tijd later de surveillerende agenten tegen aan wie ze meteen hun verhaal konden doen. De gewonde 18-jarige man is per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. Een van zijn familieleden, een 20-jarige man uit Bergen op Zoom, heeft aangifte tegen de verdachte gedaan van bedreiging. De agenten gingen naar de woning in Rijen, maar troffen de verdachte daar niet meer aan. Hij is later die avond aangehouden in zijn woning in Middelburg en naar Torentijd gebracht. De politie zet het onderzoek voort.
Gemaakt door: 112zeeland
za 24 nov -   12:58  
Politie geeft Kerstshow in De Mythe in Goes
Goes - Goes - Het Nederlands Politie Orkest organiseert op woensdag 19 december een gratis concert in Theater De Mythe aan het Bleekveld 1 in Goes. Belangstellenden zijn van harte uitgenodigd voor deze wervelende familie kerstshow van het Nederlands Politie Orkest, gepresenteerd en gezongen door Margriet Eshuijs en Maarten Peters en de Kerstkids. Cora Boogaard is trompettist en de enige Zeeuwse vertegenwoordiger in het Nederlands Politie Orkest: “Als politie vragen wij veel van de samenleving, maar we kunnen eigenlijk zelden eens iets teruggeven. Met deze gratis show kunnen we mensen op een andere manier kennis laten maken met de Nederlandse politie. Ik ben er trots op dat wij als muzikale visitekaartje van de politie in Nederland ook onze provincie weer eens bezoeken. Want dat is al lang geleden.” Als een reis door kersttijd wordt deze kerstshow met een spectaculaire ouverture uit kerstfilms als Home alone en Polar Express geopend. Margriet Eshuijs en Maarten Peters zingen klassiekers precies zoals iedereen ze het liefste hoort. Het Nederlands Politie Orkest en het duo Margriet Eshuijs en Maarten Peters én de Kerstkids halen het beste in elkaar naar boven. Het Nederlands Politie Orkest is super trots om met deze geweldige zangers op te mogen treden.
Gemaakt door: 112zeeland
za 24 nov -   10:33  
Politie onderzoekt ongeval A58
Rilland - Rilland - Vrijdagmiddag ontstond op de A58 richting Bergen op Zoom een ernstig ongeluk, waarbij vier auto's betrokken waren. Drie mensen zijn naar het ziekenhuis gebracht. Het ongeluk gebeurde rond 17.15 uur bij de afrit naar de parkeerplaats het Rak, terwijl het verkeer afwisselend langzaam rijdend en stilstond. Vermoedelijk reed een 35-jarige bestuurder uit 's Gravenhage achterop een andere auto. Door de klap raakten nog een derde en een vierde auto beschadigd. De bestuurders van de overige drie auto's zijn een vrouw (29) uit Zevenbergen, een vrouw (26) uit Kruiningen en een man (27) uit Oudehorne. Bij het ongeval raakten vier mensen gewond, namelijk de man (35) uit 's Gravenhage en een 33-jarige inzittende in dezelfde auto, eveneens uit 's Gravenhage. Verder de vrouw uit Zevenbergen. Dit drietal werd met ambulances naar het ziekenhuis gebracht. De man uit Oudehorne werd ter plaatse door ambulancepersoneel onderzocht, maar hoefde verder niet naar het ziekenhuis. Een bergingsbedrijf heeft de vier auto's weggetakeld. De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht van het ongeval. Van drie automobilisten is een blaasproef afgenomen, zij hadden geen alcohol gedronken.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 23 nov -   10:30  
Zelfs kinderen ingezet bij honderden auto- en camperinbraken
Domburg - Domburg - Het onderzoek naar de zeven autoinbrekers, die half augustus in Domburg werden aangehouden, is afgerond. Het onderzoek sluit aan bij de landelijke integrale aanpak van de Taskforce Mobiel Banditisme om Nederland minder aantrekkelijk te maken voor mobiele bendes. Politie en justitie vermoeden dat het gezin van half juli tot de aanhouding op 16 augustus jl. verantwoordelijk is voor misschien wel 160 auto- en camperinbraken aan de Zeeuwse en Zuid-Hollandse kust. De familie wordt gezien als een duidelijk voorbeeld van mobiele bandieten. Op dinsdag 4 december a.s. start de (pro-forma)rechtszaak.
Gemaakt door: 112zeeland
do 22 nov -   14:48  
Drugs in woning gevonden, drie mannen gearresteerd
Terneuzen - Terneuzen - De politie heeft gisteravond tijdens een drugsactie drie mannen aangehouden. In een woning aan de Grenulaan werden drugs gevonden. Omdat het vermoeden bestond dat er vanuit het pand in drugs werd gehandeld is de politie een onderzoek gestart. Woensdagavond 21 november werd rond 19.20 uur met toestemming van de officier van justitie binnengegaan in de woning aan de Grenulaan. In de woning waren naast de bewoner nog twee mannen aanwezig. Agenten vonden ongeveer 200 gram hasj, 10 gram cocaïne, hennepafval en een vals briefje van 50 euro. Een van de verdachten had een mes op zak. De verdachten zijn ingesloten voor verder onderzoek. Het gaat om de 46-jarige bewoner, een twee mannen van 24 jaar uit Terneuzen.
Gemaakt door: 112zeeland
do 22 nov -   11:12  
Bewoners overlopen inbreker
tholen - Tholen - De bewoners in de Jonkheer van Vredenburghlaan hebben gisteravond een inbreker in hun woning overlopen. Rond 20.45 kwamen de bewoners thuis en zagen in hun woning een vreemde man. De man gaf de bewoonster een harde duw waardoor zij viel. Ook de bewoner werd in de vlucht van de inbreker geduwd. De inbreker weet met buit te ontkomen. Een agent en politiehond hebben in de omgeving nog tevergeefs gezocht naar de verdachte. De politie doet verder onderzoek.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 21 nov -   11:14  
Politie onderzoekt verkeersveiligheid Witte Molenwijk
Rilland - Rilland - Afgelopen jaren ontvingen politie en gemeente Reimerswaal diverse meldingen over de verkeersveiligheid in de ‘Witte Molenwijk’. Om hier een beter beeld van te krijgen, is voor de bewoners een enquête opgesteld. De vragenlijst wordt vanaf woensdag 21 november bij alle bewoners in de ‘Witte Molenwijk’ bezorgd. Het beantwoorden hiervan is belangrijk, om zo goed inzicht te krijgen of er een probleem is op het gebied van verkeersveiligheid in de Witte Molenwijk, wat het probleem inhoudt en de omvang van het probleem vast te stellen. De ingevulde enquêtes kunnen met een retour envelop vóór maandag 10 december teruggestuurd worden, waarna ze worden geanalyseerd. Op basis van een plan van aanpak wil de politie samen met de gemeente daarna het vastgestelde probleem aanpakken, om zo de verkeersveiligheid in de Witte Molenwijk te verbeteren.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 21 nov -   09:17  
Automobilisten onder invloed van drugs
Vlissingen - Vlissingen - Dinsdagavond en –nacht werden in Vlissingen twee automobilisten betrapt op het rijden onder invloed van drugs. Omstreeks middernacht werd een auto met daarin een 19-jarige Middelburger aan de kant gezet door agenten. Bij aanspreken van de man zagen de agenten dat hij iets probeerde weg te moffelen. Dat bleek een brok hasj te zijn van 18 gram. Dat is in beslag genomen door de politie en zal worden vernietigd. De agenten hebben een speekseltest bij de bestuurder uitgevoerd en die testte positief op het gebruik van THC. Het rijbewijs van de man is ingevorderd en zal worden opgestuurd naar het CBR. De officier van justitie bepaalt wat ermee gebeurt. Later die nacht, rond 02.30 uur, zetten agenten een auto aan de kant op de Spuikomweg. De auto werd bestuurd door een 24-jarige Vlissinger. Door hoe de man eruit zag kregen de agenten al meteen het vermoeden dat deze automobilist onder invloed van drank en/of drugs reed. Op gebruik van beide middelen werd getest. Uit de blaastest kwam naar voren dat de jongeman niet gedronken had, maar de speekseltest wees uit dat hij THC had gebruikt. Ook zijn rijbewijs is ingevorderd.
Gemaakt door: 112zeeland
di 20 nov -   14:38  
Politie waarschuwt voor oplichting via betaalapps
zeeland - Zeeland - Zo af en toe krijgen de medewerkers van de afdeling Cybercrime in een korte periode meerdere aangiftes binnen over eenzelfde soort fraude met betaalapps van banken. Het gaat dan om ‘phishing’, een vorm van oplichting die gebruikt wordt om geld van argeloze internetgebruikers af te troggelen. In de afgelopen week kwamen er weer drie van dit soort aangiftes binnen, dus werd het voor de agenten die zich met dit soort criminaliteit bezighouden tijd voor een waarschuwing. Het is schering en inslag; mensen die via verkoopsites hun oude of nieuwe spullen te koop aanbieden. Je moet echter wel goed opletten wat er gebeurt als iemand zich bij jou meldt als potentiele koper. Het zou zomaar kunnen dat deze koper achter jouw bankgegevens komt en dat jij vervolgens blijft zitten met het te verkopen product én met een lege bankrekening. Werkwijze De oplichters gaan vaak als volgt te werk: Adverteerders op verkoopsites worden benaderd door iemand die zich voordoet als potentiele koper van jouw product. Al snel wordt gevraagd of de deal wellicht per What’s App kan worden voortgezet. De ‘koper’ geeft aan dat hij al vaker opgelicht is door mensen die adverteren op een verkoopsite en vraagt jou om, via een betaalverzoek dat hij zal sturen, één cent over te maken. Veel mensen voldoen vervolgens aan dit verzoek, omdat ze bedenken dat je je aan één cent geen buil kunt vallen. En dát is precies waar de oplichters op uit zijn. Die ene cent kan je je bankrekening kosten! Nep URL Bij het overmaken van die ene cent via het betaalverzoek dat je kreeg van de ‘koper’ log je in op wat je denkt dat jouw eigen bank is. In werkelijkheid betreft het hier een nepwebsite die niet van jouw bank is, maar een namaak URL die je doorstuurt naar een site van de ‘koper’. Op het moment dat jij je vertrouwelijke gegevens invoert, heeft de oplichter jouw gegevens ook en kan hij daarmee jouw rekening plunderen. Niet doen! Je kunt dit voorkomen door eenvoudigweg niet mee te gaan in dergelijke praktijken. Vertrouw geen enkele koper die jou vraagt om één cent naar hem over te maken. Dat is niet nodig en dus kun je beter de deal weigeren. Is het je toch overkomen? Doe dan meteen aangifte en vertel de politie zoveel mogelijk gegevens van de oplichter die jou geld afhandig heeft gemaakt.
Gemaakt door: 112zeeland
di 20 nov -   11:40  
Vijf verdachten aangehouden voor witwassen
Aardenburg, Arnemuiden - Laatste update: 20-11-2018 | 11:38 Aardenburg, Arnemuiden - Maandagavond omstreeks 00.10 uur zijn vier verdachten van witwassen aangehouden op de Draaibrugseweg in Aardenburg. Collega's op straat Agenten zagen de inzittenden van twee auto’s op een verdachte manier contact maken met elkaar op de Groote Markt in Sluis. Zij draaiden hun dienstauto om de twee voertuigen te controleren, maar een van de twee ging er vandoor toen de bestuurder de politieauto zag. In de auto die de agenten wel konden controleren zat een man van 35 uit Schiedam. De papieren van de bestuurder waren in orde, dus hij mocht weer verder rijden. De agenten reden vervolgens verder om een poging te doen de andere auto nog te achterhalen. Even later zagen zij de twee voertuigen weer bij elkaar rijden op de Draaibrugseweg in Aardenburg. Nu werd de auto die nog niet gecontroleerd was aan de kant gezet door het geven van een stopteken. Alle vier de inzittenden van dit voertuig werden gecontroleerd. Uit onderzoek bleek dat de vier allemaal al eerder met de politie in aanraking waren geweest. Een van de inzittenden, een 38-jarige man uit het Belgische Deurne stond gesignaleerd voor de Belgische autoriteiten. Deze man is aangehouden door de agenten, hij zal worden overgedragen. Toen bleek dat alle verdachten grote sommen geld bij zich hadden waarvoor ze geen sluitende verklaring hadden, zijn ze alle vier aangehouden op verdenking van witwassen. De andere drie zijn afkomstig uit Den Haag (22), Rotterdam (31) en Antwerpen (35). De man uit Antwerpen gaf in eerste instantie de naam op van iemand uit Rotterdam, maar dit bleek hij niet te zijn. Zowel de auto als de enkele duizenden euro’s die de mannen op zak hadden zijn in beslag genomen door de politie. Alle verdachten zijn overgebracht naar een politiecellencomplex. Omdat het vermoeden er toch was dat de eerder gecontroleerde auto ook iets met deze vier aangehouden verdachten te maken had, zijn de collega’s in de andere teamgebieden in Zeeland ook gewaarschuwd. Aan hun werd gevraagd om het voertuig en de bestuurder te controleren. Op de Nieuwlandseweg in Arnemuiden lukte dat. Hier werd het voertuig gestopt door agenten. Toen zij in de auto keken troffen zij ook een behoorlijk geldbedrag aan waarvoor de bestuurder, de 35-jarige Schiedammer, geen verklaring had. Ook deze man is aangehouden en overgebracht naar een politiecellencomplex. Alle verdachten zitten nog vast. Ze zullen vandaag gehoord gaan worden door rechercheurs.