Selecteer per datum:

Gemaakt door: troetelbeer
di 30 jun -   22:02  
Twee gewonden na auto over de kop
Domburg - Bij een eenzijdig ongeval in Domburg zijn dinsdagavond twee gewonden gevallen.Rond 20:30 uur reed de auto over de Domburgseweg richting Domburg toen de bestuurder door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur kwijt raakte.De auto belande op zijn kop tegen een lantaarnpaal.
Gemaakt door: troetelbeer
di 30 jun -   22:01  
17-jarig meisje vermist
Oostkapelle - De 17-jarige Willemien de Buck uit Oostkapelle wordt vermist. Ze is tussen zondag 23.00 uur en maandag 09.30 uur weggelopen uit een instelling in Groesbeek, waar ze doordeweeks woont.Willemien heeft beperkte verstandelijke vermogens na een eerder ongeluk. Ze heeft medicatie nodig, maar heeft die niet meegenomen.
Gemaakt door: troetelbeer
di 30 jun -   21:59  
Glazenwasser valt van ladder
Middelburg - Een 39-jarige glazenwasser uit Capelle aan den IJssel is vanmiddag rond 12.55 uur van zijn ladder gevallen.Hij was ramen aan het wassen op Hof Ter Veste in Middelburg. Hij reikte net iets te ver om bij een raam op de eerste verdieping te komen en viel met ladder en al op de grond.
Gemaakt door: troetelbeer
di 30 jun -   21:59  
Vrouw bekladt politiebureau
Vlissingen - Omstreeks 10.10 uur vanmorgen is een 30-jarige vrouw op heterdaad aangehouden omdat zij met verf het Vlissingse politiebureau aan het bekladden was.Een getuige stond buiten op één van de agenten te wachten toen de vrouw met haar karwei begon. Zij spoot verf op twee bordjes, de intercom en op de muur.
Gemaakt door: troetelbeer
di 30 jun -   21:57  
Vrachtwagenchauffeur krijgt forse boete
Kapelle - Een 45-jarige vrachtwagenchauffeur uit Schiedam is vanmorgen door een motoragent van de weg gehaald op de Vierwegen bij Kapelle.De chauffeur gaf geen voorrang (op een voorrangskruising) aan een andere vrachtwagenchauffeur.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 29 jun -   20:41  
Brandweer maakt wegdek schoon na gemorste diesel
Vrouwenpolder - De brandweer Serooskerke (W) is maandagavond uitgerukt voor het schoonmaken van een wegdek.Afgelopen weekend hadden onbekende(n) dieselolie uit een vrachtwagen gestolen aan de Schoolstraat in Vrouwenpolder, en hebben daarbij een kleine hoeveelheid gemorst.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 29 jun -   20:23  
Bestuurder ongedeerd na auto in de sloot
Arnemuiden - De bestuurder van een bestelauto is maandagavond ongedeerd gebleven nadat hij met een bestelauto in de sloot terecht was gekomen.Rond 18:40 uur reed de bestuurder over de A58 vanuit de richting Vlissingen toen hij net na Arnemuiden door nog onbekende oorzaak in de sloot belande.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 29 jun -   16:40  
Man zwaargewond na val uit golkarretje
Brouwersdam - Zaterdagavond omstreeks 21.30 uur is een 30-jarige Haarlemmer ernstig gewond geraakt bij een ongeval op de Brouwersdam.De man wilde met een soort golfkarretje meerijden het talud op. Hij zat achterop en bij het oprijden van de helling viel hij achterover uit het karretje. Hij kwam op zijn hoofd terecht en bleef roerloos liggen.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 29 jun -   16:39  
Auto in de sloot, Nieuwvliet
Nieuwvliet - Op de Baanstpoldersedijk is maandag rond 01.30 uur een 23-jarige vrouw uit de gemeente Oostburg met haar auto in de sloot beland.Toen agenten na de melding ter plaatse kwamen, stond de vrouw al naast haar auto die op zijn kant tegen een boom lag.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 29 jun -   16:38  
17-jarige jongen bekent aanrandingen
Goes - Afgelopen donderdag, 25 juni jl,, heeft de Zeeuwse politie een 17-jarige inwoner van de gemeente Goes aangehouden op verdenking van de aanranding van verschillende vrouwen en meisjes.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 28 jun -   22:07  
misplaatste grap
Vlissingen - De reddingboot Zeemanshoop uit Breskens werd om 19.33 uur gealarmeerd met de boodschap dat er een zwemmer voor het badstrand in Vlissingen in de problemen was. men heeft in samenwerking met het Loodswezen gezocht, maar niets aangetroffen. Volgens een der "opstappers" was het een misplaatste grap evenals vorige week. Na 20 minuten ging met weer terug naar de thuishaven in Breskens.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 28 jun -   21:58  
Brandweer blust flinke autobrand in Vlissingen
Vlissingen - De brandweer van Vlissingen is zondagavond uitgerukt voor een autobrand in Vlissingen.Rond 18:10 uur kwam bij de alarmcentrale een melding binnen dat er op de parkeerplaats van de Kenau Hasselaarstraat een auto stond te branden.Het blusvoertuig werd met spoed ter plaatse gestuurd om de brand te doven.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 28 jun -   19:56  
24 autoruiten vernield in Renesse
Renesse - Vanmorgen omstreeks 06.20 uur meldde een voorbijganger dat er autoruiten waren vernield op het transferium in Renesse.Agenten van de Zeeuwse politie zijn gaan kijken en troffen daar en in een straat verderop verscheidene personenauto's waarvan de ramen vernield waren. In totaal waren 24 autoruiten van evenzoveel auto's gesneuveld.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 28 jun -   19:55  
Agenten bijna aangereden
Terneuzen - Twee bikers van de Zeeuwse politie zijn gisteravond omstreeks 22.30 uur op een haar na geraakt door de bestuurder van een bedrijfsauto. Eerder op de dag, omstreeks 16.45 uur, hadden zij in de Nieuwediepstraat in Terneuzen een bestuurder van een soortgelijke auto bekeurd, omdat hij niet-handsfree aan het telefoneren was in de auto. De man maakte een opmerking naar de agenten toen hij wegreed. De opmerking was iets in de trant van: "de volgende keer stop ik niet..."
Gemaakt door: troetelbeer
zo 28 jun -   17:56  
Man aangehouden voor belediging
Terneuzen - Vannacht omstreeks 01.00 uur is een 29-jarige Terneuzenaar door de Zeeuwse politie aangehouden voor belediging.Een maatje van hem werd bekeurd. Deze stond te plassen tegen een woning in de Burgemeester Geillstraat.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 28 jun -   17:55  
Gewonden bij ongeval met bromfietsen
Middelburg - Bij twee ongelukken met een bromfiets zijn vier mannen gewond geraakt.Rond 22:40 uur kwam op de Oude Vlissingseweg een 25-jarige man uit Middelburg met de brommer ten val. De man reed op zijn brommer en zag een stoeprandje over het hoofd.De man kwam ten val en raakte lichtgewond.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 28 jun -   16:55  
Brandweer lang bezig met blussen containerbrand
Terneuzen - De brandweer van Terneuzen is zondagmiddag lang bezig geweest met het blussen van een oud papiercontainer.Rond 13:45 uur werd de brand opgemerkt aan de MR. F.J. Haarmanweg in Terneuzen.Het blusvoertuig werd zonder spoed ter plaatse gestuurd.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 28 jun -   15:41  
Brandweer blust buitenbrand in Kapelle
Kapelle - De brandweer van Kapelle is zaterdagmiddag uitgerukt voor een buitenbrand. Om 16:55 uur werden de vrijwilligers gealarmeerd om zonder spoed naar de Handelsweg in Kapelle te gaan.Toen de brandweer ter plaatse kwam bleek een stuk van een dijk achter een bedrijf in brand te staan. Met een straal hoge druk werd de brand gedoofd. Wat de oorzaak van de brand is, is niet bekend.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 28 jun -   15:17  
Brandweer maakt wegdek schoon
Vlissingen - De brandweer van Vlissingen is zaterdagavond uitgerukt voor een wegdekreiniging.Rond 16:55 uur lag op de kruising Nieuwe Vlissingseweg met de President Rooseveltlaan een grote hoeveelheid olie.In overleg met de Officier van Dienst (OVD) werd er besloten om het blusvoertuig van Vlissingen ter plaatse te sturen.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 28 jun -   12:12  
Gewonden bij eenzijdig ongeval `s-Gravenpolder
`s-Gravenpolder - Een 23-jarige man uit de gemeente Borsele wilde vannacht omstreeks 02.15 uur een maat van hem naar de huisartsenpost in het Oosterscheldeziekenhuis brengen.De vriend, een 28-jarige man uit dezelfde gemeente, was in een kroeg ten val gekomen en had hierbij een flinke hoofdwond opgelopen.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 28 jun -   12:03  
Politie zoekt getuigen van woninginbraak
Oost-Souburg - Bewoners van een woning aan de Middenhofsingel in Oost-Souburg kwamen vrijdagmiddag rond 16.45 uur thuis van een korte boodschap toen er ingebroken bleek te zijn in hun woning.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 28 jun -   12:01  
Wielrenner overleden aan hartstilstand
Burgh-Haamstede - Tijdens een fietstocht in Burgh Haamstede is vanmorgen omstreeks 11.00 uur een 73-jarige Belgische wielrenner overleden.De man was met een groepje aan het fietsen en ter hoogte van de A. van de Weijdeweg werd hij niet goed.
Gemaakt door: troetelbeer
za 27 jun -   12:02  
2 mannen gewond bij steekpartij in Vlissingen
Vlissingen - Politie Zeeland heeft een onderzoek ingesteld naar een steekpartij die in de nacht van donderdag op vrijdag rond 00.10 uur, aan de President Rooseveltlaan in Vlissingen plaatsvond. Daarbij zijn een16-jarige jongen en een 24-jarige man, beiden uit Vlissingen, neergestoken. De twee zijn zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis.
Gemaakt door: troetelbeer
za 27 jun -   11:59  
Beginnend bestuurder drinkt 7 keer teveel
Breskens - Op de Prins Bernhardlaan in Breskens is vannacht omstreeks 02.00 uur een 20-jarige man uit Breskens betrapt op het rijden onder invloed.De man werd door de Zeeuwse politie gecontroleerd en moest een blaastest ondergaan.
Gemaakt door: troetelbeer
za 27 jun -   11:58  
Aangehouden wegens (nep)wapenbezit
Aardenburg - Drie minderjarige jongens zijn gisteravond rond 22.15 uur aangehouden door de Zeeuwse politie.Rond genoemd tijdstip kwam er een melding bij de meldkamer van de politie binnen dat er drie jongens door Aardenburg zouden lopen en eentje zou een vuurwapen bij zich hebben.
Gemaakt door: troetelbeer
za 27 jun -   11:57  
5 personen aangehouden bij Concert at Sea
Scharendijke - Vannacht zijn in Scharendijke, bij Concert at Sea, wat personen aangehouden om diverse redenen.Omstreeks 00.45 uur zijn drie mannen aangehouden wegens vechten. De drie zijn afkomstig uit Delft en Delfgauw en zijn 17, 20 en 24 jaar oud.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 26 jun -   16:35  
Steekpartij Vlissingen
vlissingen - Politie Zeeland heeft een onderzoek ingesteld naar een steekpartij die in de nacht van donderdag op vrijdag rond 00.10 uur, aan de President Rooseveltlaan in Vlissingen plaatsvond. Daarbij zijn een16-jarige jongen en een 24-jarige man, beiden uit Vlissingen, neergestoken. De twee zijn zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis.
Gemaakt door: troetelbeer
vr 26 jun -   05:07  
Opnieuw drie coniferenhagen in brand gestoken
Middelburg - Vrijdagmorgen zijn opnieuw drie coniferenhagen in de brand gestoken in Middelburg.Rond 03:15 uur werd de eerste brand ontdekt in de achtertuin van een woning aan de Langevieleweg.Het blusvoertuig van de Stromenweg rukte met spoed uit om deze brand te doven.Twee minuten na deze melding kwam een melding binnen van een brand in de van Kleffenslaan. (Foto 1-4)
Gemaakt door: 112zeeland
vr 26 jun -   00:07  
duin brand , Dishoek
Dishoek - Donderdagavond is de brandweer van koudekerke ge alarmeert voor een duinbrand aan de kaapduinseweg te dishoek . De brand woede bij de duin overgang . Bij aan komst van brandweer werd er nog een tankwagen spuit van vlissingen op ge roepen .de duin brand was toch groter dan gedacht. De brand is bestreden met 4 hoge drukspuiten . Na enege tijd blussen kon de brandweer trug keren naar de kazerne. Hoe de brand is ontstaan is niet bekent Wel is enkele meters duin af gebrand
Gemaakt door: 112zeeland
do 25 jun -   23:35  
Zeeland eist geld rampbestrijding
Middelburg - Als het Rijk niet de afgesproken 4,5 miljoen euro geeft voor de veiligheid op de Westerschelde, geeft provincie Zeeland de opdracht voor het veiligheidsplan terug. Provincie en gemeenten maakten een veiligheidsplan van 13,5 miljoen euro, waarvan ze de kosten deelden met het Rijk. Als Zeeland goedkoper kon werken, zou het verschil in de Zeeuwse portemonnee blijven. Het Rijk krabbelt echter terug en wil nog maar 2 miljoen bijdragen. Dat pikt Zeeland niet, zegt commissaris van de Koningin, Peijs.
Gemaakt door: troetelbeer
do 25 jun -   17:03  
Hulpdiensten massaal uitgerukt voor auto te water
Middelburg - De hulpdiensten zijn donderdagmorgen uitgerukt voor een auto te water.Rond 08:35 uur kwam bij de alarmcentrale een melding binnen dat bij Park Veldzicht in Middelburg een auto in het water lag.Omdat niet bekend was of er nog mensen in de auto waren werd er gelijk groot alarm geslagen.Twee ambulances, drie brandweervoertuigen en de traumahelikopter uit Rotterdam werden met spoed ter plaatse gestuurd.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 24 jun -   20:12  
Brandweer zoekt naar mogelijke drenkeling
Goes - De brandweerduikers van Goes en Tholen zijn dinsdagmorgen uitgerukt voor een mogelijke drenkeling.Rond 11:05 uur werden de duikers gealarmeerd om naar de Bongerd in Goes te gaan.Daar zou maandag een persoon gezien zijn die daar lag te zonnen.Omdat dinsdag daar kleren werden aangetroffen werden de duikers gealarmeerd.
Gemaakt door: 112zeeland
di 23 jun -   19:53  
(oefening) vistrawler in brand ,Schore
Schore - Maandagavond heeft de brandweer van de Gemeente Kapelle met de korpsen Kapelle en Wemeldinge geoefend aan boord van een vistrawler, het schip ligt momenteel bij de scheepswerf Reimerswaal te Schore. Ook werd een officier van dienst ingezet. Benedensdek was tijdens werkzaamheden brand ontstaan en werden 2 slachtoffers vermist, te samen met de bedrijfsbrandweer werd een inzet gedaan op redding vd slachtoffers en blussing van de brand.
Gemaakt door: 112zeeland
di 23 jun -   19:46  
Oefening keukenbrand Wilhleminastraat Yerseke
Yerseke - Net voordat we wilden startten met de oefening kregen we een mobilifonisch oproep van de Alarmcentrale Zeeland. Bij de AC waren diverse 112-telefoontjes binnengekomen dat er veel rook uit een woning in de Wilhelminastraat kwam. De vraag van de AC was of we daar aan het oefenen waren. Die vraag konden we via de oefenleiding bevestigen. De AC wenste ons succes en de oefening kon aanvangen.
Gemaakt door: 112zeeland
di 23 jun -   19:07  
Uitruk dieplader in brand
Yerseke - Maandagmiddag rond de klok van 13:00 uur ging de pieper af voor een dieplader in brand aan de Groenix van Zoelenstraat in Yerseke. De groepen Yerseke (TS 4748) en Kruiningen (TS 4747) werden gealarmeerd. De brandweer van Yerseke ging binnen 4 minuten ter plaatse. Korte tijd later melde de TS 4747 zich in om richting Yerseke te komen.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 22 jun -   16:33  
45-jarige Motorrijder overleden na ongeval met tractor
Op de Kloosterweg in Meliskerke heeft vanmorgen een dodelijk ongeval plaatsgevonden. Een 45-jarige motorrijder uit de gemeente Veere en een tractor botsten frontaal op elkaar omstreeks 08.45 uur.Wat de toedracht precies is is nog niet bekend. De Kloosterweg is enige tijd afgesloten geweest voor o.a. het onderzoek van de technische recherche.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 22 jun -   16:31  
Man fietst door Westerscheldetunnel
Terneuzen - Omstreeks 21.25 uur zondagavond kwam er een melding binnen bij de Zeeuwse politie dat er een man door de Westerscheldetunnel zou fietsen.Agenten gingen ter plaatse. De tunnel was al afgesloten voor alle verkeer. De agenten reden de tunnel in en troffen halverwege een fietsende man. De man fietste keurig aan de kant. Hij werd aangeroepen door de agenten, maar reageerde hier in eerste instantie niet op.
Gemaakt door: kees wesdorp
zo 21 jun -   22:54  
wederom dijkbrand Schore
Schore - vanavond rond de klok van 22:00 uur was het de beurt aan de blusgroep Kruiningen om te gaan naar een dijkbrand ook aan de kanaalweg te Schore.de bedrijfsbrandweer van de scheepswerf reimerswaal waren al aan het blussen,bij aankomst van de TAS 4747 kruiningen was het vuur al gedoofd.de brandweer heeft de dijk nog wel even nageblust dit om te voorkomen dat het vuur weer op zou laaien. ook deze brand blijkt te zijn aan gestoken
Gemaakt door: kees wesdorp
zo 21 jun -   21:57  
dijkbrand Schore
Schore - vanavond rond de klok van 19.00 kreeg de TAS 4742 van blusgroep Kapelle een melding van een dijkbrand aan de haaimeet te Schore, nadat deze geblusd was kwam er nog een melding aan de kanaalweg. Brandstichting wordt niet uitgesloten.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 21 jun -   17:27  
Duiker zwaargewond na duikongeval
Wemeldinge - Een duiker is zondagmiddag zwaargewond geraakt bij een duikongeval.De vrouw was in de Oosterschelde aan de Oude Zeedijk in Wemeldinge aan het duiken.Toen de vrouw boven water kwam moest zij nog een heel stuk naar de kant zwemmen.De vrouw raakte uitgeput en kreeg water binnen waardoor ze onwel raakte.
Gemaakt door: 112zeeland
za 20 jun -   18:46  
eerste redding K.N.R.M. station Hansweert
HANSWEERT - Na enkele jaren van voorbereiding en training, is voor het eerst de reddingboot Jan van Engelenburg van de post HANSWEERT gealarmeerd voor een daadwerkelijke hulpverlening. Om 17.28 uur ging bij de schipper en opstappers de pieper af. Men werd verzocht te gaan naar het jacht de Temmen Duvel dat in het Verdronken land van Saeftige (Westerschelde) in de problemen is gekomen, mogelijk vast gelopen.
za 20 jun -   17:50  
Kop / staartbotsing, Serooskerke S)
Serooskerke (Schouwen) - Op de N59 bij Serooskerke (S) vond zaterdag om 12.50 uur een kop / staartbotsing plaats. Een 58-jarige Duitse automobilist reed in de richting van Haamstede en moest i.v.m. het andere verkeer afremmen. Een achter hem rijdende 28-jarige man uit Veldhoven remde eveneens.
za 20 jun -   14:20  
Auto rijdt Restaurant binnen in Zierikzee
Zierikzee - Politie Zeeland onderzoekt een aanrijding die plaatsvond zaterdag rond 03.00 aan de Nieuwe Haven in Zierikzee.
Gemaakt door: troetelbeer
za 20 jun -   13:52  
Brandweer blust autobrand in `s-Heer Hendrikskinderen
`s-Heer Hendrikskinderen - De brandweer van `s-Heer Arendskerke is zaterdagmorgen uitgerukt voor een autobrand. Rond 01:45 uur werd de brand ontdekt op het parkeerterrein van het Poelbos aan de Theuniswegeling in `s-Heer Hendrikskinderen.
Gemaakt door: troetelbeer
za 20 jun -   13:51  
Brandweer blust buitenbrand in Middelburg
Middelburg - De brandweer van de post Torenweg is zaterdagmorgen uitgerukt voor een buitenbrand in Middelburg.Rond 01:15 uur kwam bij de alarmcentrale een melding binnen dat er een brand zou zijn naast een school aan de Wijdaudwarsstraat 2.
vr 19 jun -   18:38  
Ongeval met scooter, Zierikzee
Zierikzee - Vanmiddag rond kwart over drie vond er op de kruising Fonteine/Witte Yesrtaat in Zierikzee een ongeval met een scooter plaats.
Gemaakt door: troetelbeer
vr 19 jun -   17:12  
Vrouw rijdt met auto door muur
Middelburg - Een vrouw is vrijdagmorgen met haar auto door een muur gereden.De vrouw stond op de parkeerplaats van de Bodemplaats in Middelburg toen zij rond 11:45 uur door de muur reed. De vrouw wilde achteruit rijden maar reed per ongeluk vooruit en belande in de Wijngaardstraat.
Gemaakt door: troetelbeer
do 18 jun -   16:50  
Zwaargewonde bij ongeluk Vlissingen
Vlissingen - Een 25-jarige motorrijder uit Vlissingen is donderdag rond 13.00 uur ernstig gewond geraakt nadat hij frontaal in botsing was gekomen met een personenauto.De motorrijder reed over de Bossenburghweg komende vanaf de rotonde, richting de Hercules Segherslaan. Ter hoogte van de Govert Flincklaan botst hij frontaal op een tegemoetkomende auto die op de middenas van de weg had staan wachten en net linksaf sloeg.
Gemaakt door: troetelbeer
do 18 jun -   16:49  
Lonink: drugstoerisme is afgenomen
Terneuzen - Het drugtoerisme en de drugsoverlast na de sluiting van coffeeshop Checkpoint in Terneuzen zijn met ruim 80 procent gedaald. Dat zei burgemeester Lonink van Terneuzen op een wiettop in Eindhoven.Burgemeesters van grensgemeenten, politie en justitie waren daar aanwezig. Op zomerdagen kwamen soms wel 6000 bezoekers naar Checkpoint.
Gemaakt door: troetelbeer
do 18 jun -   16:40  
Telefoonstoring op Walcheren
Middelburg - De telefoonstoring die in een deel van Midden-Zeeland sinds vanochtend voor grote problemen zorgde is verholpen. De storing ontstond vanochtend door een kabelbreuk bij Nieuw- en Sint Joosland.
Gemaakt door: troetelbeer
do 18 jun -   05:28  
Automobilist aangehouden na achtervolging
Middelburg - Een automobilist is donderdag aangehouden na een achtervolging in Middelburg.De politie was na aanleiding van de coniferenbranden aan het controleren en zag de man in zijn auto in de buurt van een coniferenbrand.De man kreeg rond 02:50 uur een stopteken van de politie maar ging er vandoor.
Gemaakt door: troetelbeer
do 18 jun -   05:09  
Opnieuw vier coniferenhagen in brand gestoken
Middelburg - In de nacht van woensdag op donderdag zijn opnieuw vier coniferenhagen in brand gestoken. Rond 01:10 uur werd de eerste brand ontdekt aan de Dishoekseweg in Koudekerke (foto 1).Het blusvoertuig van Koudekerke is met spoed ter plaatse gegaan om de brand te doven.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 17 jun -   23:30  
Sloop gebouw 'pindabrand' begonnen
Sint Maartensdijk - In Sint Maartensdijk is de sloop begonnen van de pindafabriek die al sinds zaterdagavond in brand staat. Door olie in de noten die zijn opgeslagen duurt de brand zo lang. Het gebouw wordt afgebroken zodat de balen weggehaald kunnen worden. Daarna worden ze in bakken water gelegd. Er kan weer rook ontstaan, maar die wordt gecontroleerd op schadelijke stoffen.De gemeente Tholen raadt mensen die in de buurt wonen aan om ramen en deuren gesloten te houden.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 17 jun -   18:31  
Grote oefening Westerscheldetunnel
Terneuzen - Laat er alsjeblieft nooit een ernstig ongeval in de Westerscheldetunnel gebeuren. Afgaand op een oefening die gisteravond plaatsvond in de tunnel, moet dan het ergste worden gevreesd.Een door de politie vanuit Terneuzen achtervolgde auto was over de kop geslagen bij de oefening.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 17 jun -   18:24  
Man schiet kat neer
Heinkenszand - Een 37-jarige inwoner uit Heinkenszand heeft dinsdagavond een kat neergeschoten aan de Fluitekruidstraat. Hij was in de veronderstelling dat hij zijn vizier op een rat richtte.De man heeft al geruime tijd last van ratten. Die probeerde hij tevergeefs al tijden met tal van bestrijdingsmiddelen te verjagen.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 17 jun -   18:23  
Identiteit stoffelijk overschot vastgesteld
Sas van Gent - Op 9 juni jl is in het kanaal van Gent naar Terneuzen, ter hoogte van Sas van Gent, een auto aangetroffen met daarin een stoffelijk overschot.Aan de hand van gebitsgegevens is de identiteit vastgesteld en blijkt het te gaan om een destijds 36-jarige vrouw uit Edegem (B).
Gemaakt door: 112zeeland
wo 17 jun -   00:34  
Lekkage chemische stoffen bij bedrijf Hulst
hulst - Hulpdiensten zijn dinsdagmiddag en -avond op het bedrijventerrein Hogeweg in Hulst uren in de weer geweest met een lekkage van chemische stoffen bij het bedrijf Clean Lease Fortex. De lekkage bij deze wasserij aan de Afrikaweg ontstond rond half zes in een vat in een loods, vermoedelijk doordat verschillende chemische stoffen met elkaar in aanraking waren gekomen.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 17 jun -   00:09  
Aanrijding in Goes
Goes - In de Van der Spiegelstraat in Goes vond dinsdag om 16.20 uur een aanrijding plaats. Een 15-jongen uit de gemeente Schouwen-Duiveland reed door de Van der Spiegelstraat, komende uit de richting van het Rimmelandplein. Bij de Boutstraat sloeg hij linksaf zonder richting aan te geven, op hetzelfde moment werd hij ingehaald door een 57-jarige Goese vrouw op een bromfiets. Beiden kwamen ten val en liepen schaafwonden op. De bromfiets raakte beschadigd.
Gemaakt door: 112zeeland
di 16 jun -   18:42  
Geduld wordt beloond
Zierikzee - Reddingsbrigade blij met herontwikkeling strandje van Ouwerkerk Zierikzee, bestuur en leden van de Reddingsbrigade Zierikzee-Duiveland kijken tevreden terug op de werkzaamheden aan de hoek van Ouwerkerk. Buro Zeeweringen is afgelopen voorjaar bezig geweest de zeeweringen aan de hoek van Ouwerkerk aan te passen. Dit gaf voor de Reddingsbrigade de mogelijkheid haar wensen kenbaar te maken rond de reddingspost. Helaas betekende de werkzaamheden wel dat het strandseizoen voor de bewakers van de Reddingsbrigade wat wordt uitgesteld.
Gemaakt door: 112zeeland
di 16 jun -   18:22  
Man aangehouden in Terneuzen
Terneuzen - Politie Zeeland heeft dinsdag rond 10.00 uur een man aangehouden in de Rozenstraat in Terneuzen.De 37-jarig man uit Terneuzen wordt verdacht van een inbraak, gepleegd op 9 februari, in de Tramstraat in Terneuzen. Daarbij is computerapparatuur en geluids- en beeldapparatuur gestolen.
Gemaakt door: 112zeeland
di 16 jun -   18:20  
Reconstructie dodelijk ongeval Goes
Goes - Reconstructie dodelijk ongeval 29 mei 2009 Politie Zeeland heeft dinsdag 16 juni een reconstructie gehouden van het dodelijk ongeval dat plaatsvond op 29 mei op de Deltaweg in Goes. Een 29-jarige man, afkomstig uit Duitsland, werd hierbij aangereden door een vrachtwagen op de vluchtstrook en kwam om het leven. Politie Zeeland heeft bij de reconstructie zowel de gebruikte snelheid van de vrachtwagen als de zichtbaarheid van het slachtoffer ten tijde van het ongeval onderzocht.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 15 jun -   14:34  
Bedrijventerrein brand weer open
Sint Maartensdijk - Het bedrijventerrein van Sint Maartensdijk waar sinds zaterdagavond brand woedt is vanaf maandagochtend weer normaal bereikbaar. Dat meldt de gemeente Tholen. Over de brandweerslangen liggen overbruggingen. Zo hier en daar zijn markeringen aangebracht.Om het terrein van het complex dat in brand staat, staan hekken. Dat blijft verboden gebied voor publiek.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 15 jun -   04:09  
Voor de 3e keer coniferenhaag in brand
Middelburg - In de nacht van zondag op maandag heeft voor de derde keer deze nacht een coniferenhaag in brand gestaan. Na de Oostperkweg en het Zanddorp was het nu raak in de Noordweg in Middelburg. Rond 02:40 uur rook een man een sterke brandlucht in zijn slaapkamer.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 15 jun -   03:57  
Opnieuw coniferenhaag in brand
Middelburg - In de nacht van zondag op maandag heeft opnieuw een coniferenhaag in brand gestaan. Rond 01:50 uur werd de brand ontdekt naast een woning aan het Zanddorp in Middelburg. De brandweer van de post Stromenweg kwam met één blusvoertuig met spoed ter plaatse. Toen de brandweer ter plaatse kwam was de brand al uit.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 15 jun -   03:51  
Coniferenhaag in brand gestoken
Middelburg - In de nacht van zondag op maandag is er opnieuw een coniferenhaag in brand gestoken. Rond 00:40 uur werd de brandende haag ontdekt aan de Oostperkweg in Middelburg. In eerste instantie werd er uit gegaan van een klein brandje waarop het blusvoertuig van de post President Rooseveltlaan zonder spoed ter plaatse werd gestuurd.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 15 jun -   00:03  
brandweerlieden rijden Delta Toertocht
Goes - Ruim 3000 amateurwielrenners hebben zaterdag samen 50.663 euro bij elkaar gefietst. Zij reden 25, 50 of 120 kilometer voor een goed doel: KWF Kankerbestrijding. De 25 en 50 kilometer werden gereden door Zuid-Beveland. De 120 kilometer ging voor een groot deel over het parcours van de Delta Tour Zeeland. ook brandweerlieden van kruiningen reden de 50 km mee (en uit) De toertocht is een vervolg op Ride for the Roses. 14000 renners haalden vorig jaar ruim 1 miljoen euro op tijdens die fietstocht in Zeeland.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 15 jun -   00:01  
Brand Sint Maartensdijk duurt dagen
Sint Maartensdijk - De brand in een gebouw met bedrijven aan de Nijverheidsweg in Sint Maartensdijk zal nog dagen duren. Zaterdag brak rond 18.30 uur een zeer grote brand uit. De brand begon in een fabriek waar 200 ton aan pinda's opgeslagen liggen. Die laat de brandweer de komende dagen gecontroleerd uitbranden. Blussen zou te veel rookoverlast opleveren. Uit de omgeving komen klachten over stankoverlast.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 14 jun -   23:58  
Softdrugs, Breskens
Breskens - Naar aanleiding van meldingen over softdruggebruik op de veerboot Vlissingen - Breskens, die bij de politie sinds enige tijd binnenkomen, werden dit weekend op het Veerplein in Breskens diverse passagiers van de veerdienst gecontroleerd.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 14 jun -   23:57  
Motorrijder onderuit, Groede
Groede - Op de Zeeweg bij Goede kwam zaterdag omstreeks 17.00 uur een 27-jarige motorrijder uit Middelburg ten val.De man reed met een groep motorrijders onderlangs de Zeeweg. In een bocht reed hij rechtdoor en kwam met het achterwiel van zijn motor in het zand terecht. De motorrijder kwam ten val en de motor viel bovenop zijn been en voet. Hij is per ambulance voor onderzoek naar het ziekenhuis gebracht.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 14 jun -   23:55  
Openbare dronkenschap, Sint Maartensdijk
Sint Maartensdijk - Zaterdag omstreeks 23.00 uur trof de politie op de Veersedijk in Sint Maartensdijk een man aan die midden op straat lag te slapen. Het betrof een 45-jarige man uit de gemeente Tholen, die onder invloed van alcohol, midden op de rijbaan naast zijn fiets lag te slapen. De man is van de weg gehaald en kreeg een bekeuring voor openbare dronkenschap.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 14 jun -   23:53  
Beginnend bestuurder blaast 10x teveel, Kamperland
Kamperland - Op een recreatieterrein aan de Mariapolderseweg in Kamperland werd zaterdag om 21.30 uur een 24-jarige man uit Monchengladbach (D) betrapt op rijden onder invloed. De man reed dronken over het terrein en werd staande gehouden door het bewakingspersoneel. Hij werd aangehouden door de politie en overgebracht naar het bureau in Zierikzee. Een blaastest wees uit dat de Duitser, een beginnend bestuurder, 10x teveel alcohol had gedronken. Er werd proces-verbaal opgemaakt en het rijbewijs van de man werd ingevorderd.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 14 jun -   14:12  
Brandweer gealarmeerd voor wateroverlast
Terneuzen - De brandweer van Terneuzen is zondagmorgen gealarmeerd voor wateroverlast in de Elleboog in Terneuzen.Door hevige regenval steeg het water in de straat tot 25 centimeter. Hoewel de buurt in het verleden vaker te kampen had met wateroverlast was het deze keer weer serieus.
zo 14 jun -   00:08  
Éénzijdig ongeval Rampertsedijk,
Ouwerkerk - Even voor half elf zaterdagavond werden de hulpdiensten opgeroepen voor een ongeval met beknelling aan de Middenweg te Ouwerkerk. Bij aankomst bleek het te gaan om een éénzijdig ongeval aan de Rampertsedijk even voorbij voornoemde weg.
Gemaakt door: 112zeeland
za 13 jun -   18:55  
Grote brand (grip 2) in St. Maartensdijk
St. Maartensdijk - In een bedrijf aan de Nijverheidsweg te St. Maartensdijk is brand uitgebroken in een pinda branderij en uienbakkerij Het bedrijf is gevestigd in een bedrijfsverzamelgebouw, om deze reden is groot brandalarm gegeven. Uit een groot deel van de provincie Zeeland en Bergen op Zoom zijn brandweereenheden onderweg.
Gemaakt door: Krukeltje
za 13 jun -   18:51  
Frontale botsing te 's-Heerenhoek
Zaterdagavond rond 18.00 vond er een frontale aanrijding plaats tussen 2 auto's op de barbesteinweg.
Gemaakt door: troetelbeer
za 13 jun -   14:41  
Drugs in beslag genomen
Goes - Vannacht omstreeks 01.15 uur surveilleerden agenten door het centrum van Goes.Op het Bleekveld in Goes zagen zij drie mannen lopen, waarvan er eentje een joint aan het draaien was. Omdat het niet is toegestaan softdrugs buiten een coffeeshop in je bezit te hebben besloten de agenten de drie aan te spreken en de uitlevering te vorderen van aanwezige drugs. Een man bleek niets bij zich te hebben.
Gemaakt door: troetelbeer
za 13 jun -   14:39  
Politie trekt brandende scooter van voordeur
Vlissingen - Omstreeks 01.05 uur vannacht werd door surveillerende agenten een brandende scooter aangetroffen.De scooter stond tegen een deur aan van een woning in de Verkuijl Quakkelaarstraat in Vlissingen.
Gemaakt door: troetelbeer
za 13 jun -   14:38  
Dronken man rijdt tuin in
Terneuzen - Omstreeks 23.45 uur gisteravond kwam de melding binnen bij de Zeeuwse politie dat er een personenauto een tuin was ingereden bij een woning in Terneuzen.Toen de politie ter plaatse kwam bij de woning aan de Bellamystraat in Terneuzen bleek dat de bestuurder nog aanwezig was. Het betrof een 22-jarige man uit Terneuzen.
Gemaakt door: 112zeeland
za 13 jun -   02:40  
telefoonwinkel overvallen
Vlissingen - vrijdagmiddag omstreeks 17.00 uur is de telefoonwinkel / internetcafe aan de scheldestraat hoek glasisstraat overvallen. de daders bedreigde het persooneelslid met een vuurwapen. Wat de buit precies was is nog niet exact bekend.
Gemaakt door: kees wesdorp
za 13 jun -   02:21  
nieuwe uitrukkleding Reimerswaal
Kruiningen - vrijdagavond is de nieuwe uitrukkleding+helmen uitgereikt aan de korpsen,Kruiningen,Yerseke,Krabbendijke,en Rilland.
vr 12 jun -   17:59  
Ongeval met scooter's, Zierikzee
Zierikzee - Vanmiddag iets voor half vijf kreeg de Rapid Responderauto een melding van een ongeval met twee scooters aan de Haringvliet straat.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 12 jun -   15:52  
Oefening ongeluk radioactief afval
Halsteren - De hulpdiensten oefenen vanochend wat ze moeten doen als een vrachtwagen met licht radioactief afval een ongeluk krijgt. Tussen half elf en half twaalf is een deel van de A4 vlakbij Halsteren afgesloten voor de oefening. Verkeer kan er wel langs. De opslag van radioactief afval Covra in Vlissingen-Oost heeft het scenario bedacht en oefent mee.
Gemaakt door: troetelbeer
do 11 jun -   23:22  
Brandweer blust twee containerbranden
Middelburg - De brandweer van de post Torenweg heeft donderdagavond twee containerbranden gedoofd. Rond 21:05 uur werden de vrijwilligers opgepiept voor een containerbrand aan de Roozenburglaan in Middelburg.Toen de brandweer de brand gedoofd had konden ze doorrijden naar de volgende brand.
Gemaakt door: troetelbeer
do 11 jun -   23:15  
Post torenweg rukt uit voor buitenbrand
Middelburg - Woensdagavond is de post Torenweg uitgerukt voor een buitenbrand aan de Roozenburglaan in Middelburg.Om 21:45 uur gingen de piepers van de spuitgasten van de post Torenweg. De volgende melding was op de pieper te lezen "P2 4533 Roozenburglaan Middelburg buitenbrand Vossenburg".
Gemaakt door: 112zeeland
do 11 jun -   14:22  
Drugs in beslag genomen
. - Vannacht omstreeks 00.50 uur zijn twee Belgen aangehouden door de Zeeuwse politie. Zij werden gecontroleerd door surveillerende agenten. De agenten roken een weedlucht tijdens de controle en vorderden alle aanwezige drugs. Zij kregen hierna een boterhamzak vol met weed overhandigd en ongeveer 10 gram cocaine. Beide verdachten, een man van 23 jaar oud uit Gent en een vrouw van 21 jaar oud uit dezelfde woonplaats, hebben afstand gedaan van de drugs.
Gemaakt door: 112zeeland
do 11 jun -   14:06  
Glaasje op? Laat je rijden
Westkapelle - Gisteravond omstreeks 20.00 uur is een auto van de weg geraakt in Westkapelle. De bestuurder van de auto reed over de Prelaatweg en ging vermoedelijk te hard door een bocht. Hij maakte een te forse stuurcorrectie en kwam in de berm terecht. De auto is tegen bomen aan gereden en tot stilstand gekomen in een sloot.
Gemaakt door: 112zeeland
do 11 jun -   14:04  
Hennepkwekerijen opgerold
Terneuzen - Naar aanleiding van anonieme klachten bij de Drugsoverlastlijn in Zeeuws-Vlaanderen zijn gisteren twee hennepkwekerijen opgerold door de Zeeuwse politie. Bij een kwekerij in de Gouwestraat in Terneuzen werden 418 planten in beslag genomen. Bij een kwekerij in de Brahmslaan werden 52 planten in beslag genomen. Daar werden ook twee Terneuzenaars aangehouden, één van 24 en één van 26 jaar oud. Zij zijn voor verhoor meegenomen naar het bureau in Terneuzen en zitten nog vast.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 10 jun -   23:09  
Schip vastgelopen voor de Boulevard
Vlissingen - Voor de Boulevard Bankert in Vlissingen is woensdagavond rond 21.00 uur een lege tanker vastgelopen.Het gaat om de AKTI N van 183 meter lang. De tanker wilde de Westerschelde afvaren en was te laat met draaien. Sleepboten zijn bij het schip. De kapitein is bezig het wegpompen van het ballastwater en hoopt zo het schip stabiel te krijgen en weg te varen.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 10 jun -   14:29  
AVRO Opsporing Verzocht: Middelburg, overval tankstation
Middelburg - In het AVRO TV programma Opsporing Verzocht van afgelopen dinsdag 9 juni 2009 is de overval/beroving op de ESSO pompstation aan de Laan der Verenigde Naties in Middelburg behandeld.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 10 jun -   14:19  
Gezocht! Recherchekundigingen
Vlissingen - Het leven van een rechercheur gaat anno 2009 verder dan alleen vingerafdrukken en verhoren. Criminelen worden slimmer, passen nieuwe methodes toe en de recherche moet daarop reageren. Vandaar dat politie Zeeland op zoek is naar hoger opgeleide, nieuwe collega's die scherp en analytisch zijn. Voor HBO- en WO'ers is het mogelijk om via een korte opleiding versneld in te stromen bij de recherche.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 10 jun -   10:46  
Blikseminslag in woning, Axel
Axel - Dinsdag omstreeks 18.00 uur brak brand uit in een woning in de Bachstraat in Axel. De brand ontstond op zolder nadat de bliksem aan de achterzijde van de woning onder het dak was ingeslagen. Omdat de brand snel werd gemeld, dus de brandweer snel ter plaatse was, werd voorkomen dat de woning uitbrandde. In de straat was de stroom uitgevallen, dit werd door Delta Nuts verholpen. In de woning waren geen personen aanwezig.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 10 jun -   10:39  
Getuigenoproep ongeval bij Kapelle
Kapelle - Zaterdag 6 juni 2009, omstreeks 17.44 uur is de meldkamer van politie Zeeland in kennis gesteld van een verkeersongeval op de A58, ter hoogte van Kapelle (hectometerpaal 141.4, Zeeland in).Door onduidelijke oorzaak kwam de bestuurder van een zwarte volkswagen Golf in het talud terecht en raakte hierbij lichtgewond. Vermoedelijk is door omstanders hulp verleend. De politie wil graag in contact komen met omstanders die getuige zijn geweest van dit ongeval en/of eerste hulp hebben verleend. Zij worden verzocht contact op te nemen met telefoonnummer 0900 8844 of met het politiebureau in hun woonplaats.
Gemaakt door: troetelbeer
di 9 jun -   23:53  
Auto te water na schakelfout
Middelburg - Een vrouw heeft dinsdagavond de auto van haar vriend in het water gereden na een schakelfout.De vrouw wilde rond 21:45 uur achteruit uit een parkeervak aan de Kinderdijk in Middelburg rijden toen zij de auto in zijn vooruit zette.De auto reed vooruit de het water in, waarop er direct 112 werd gebeld.
di 9 jun -   23:27  
Melding Binnenbrand De Vagerstraat, Zierikzee
Zierikzee - Aan het einde van de middag kreeg de blusgroep van de post Zierikzee een melding van een binnenbrand aan De Vagerstraat in Zierikzee.
Gemaakt door: 112zeeland
di 9 jun -   17:00  
Auto met stoffelijk overschot opgetakeld
Terneuzen - Door Rijkswaterstaat is vanochtend rond 8.30 uur uit het kanaal van Gent naar Terneuzen een auto getakeld met daarin een stoffelijk overschot. Rijkswaterstaat is momenteel bezig met het ruimen van het kanaal. De auto werd gevonden ter hoogte van Sas van Gent. Het lichaam en de auto bevonden zich al enige tijd in het water. Politie Zeeland doet in samenwerking met het Nederlands Forensisch Instituut onderzoek in deze zaak. De identiteit van het slachtoffer is nog niet bekend.
Gemaakt door: 112zeeland
di 9 jun -   13:44  
Crisisteam COVRA bij oefening op A4
Bergen op Zoom - Het crisisteam van de Centrale Opslag voor Radioactief Afval (COVRA) in Vlissingen-Oost doet mee aan een oefening van ongeval met radioactief afval op de A4 bij Bergen op Zoom. Die oefening is vrijdag op de snelweg. Dagelijks worden radioactieve stoffen over de snelweg vervoerd. De oefening moet de Brabantse hulpdiensten trainen in het omgaan met een ongeval waarbij radioactieve stoffen kunnen vrijkomen. Tijdens de oefening blijft de A4 open voor het verkeer.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 7 jun -   22:15  
12-jarige jongen beroofd in Westdorpe
Westdorpe - Politie Zeeland heeft een onderzoek ingesteld naar een beroving die zaterdagmiddag rond 15.15 uur, aan de Vlietstraat in Westdorpe plaatsvond.Rond genoemd tijdstip liep een 12-jarige jongen uit de gemeente Terneuzen over de Vlietstraat toen hij door een onbekende jongen naar de grond werd gewerkt.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 7 jun -   22:14  
Man rijdt onder invloed in de sloot
Wolphaartsdijk - Zaterdagmiddag rond 16.30 uur vond er op Nazareth in Wolphaartsdijk een eenzijdig ongeval plaats.Een 22-jarige automobilist uit de gemeente Goes reed over Nazareth, komende uit de richting van de Friesestraat en gaande in de richting van de Aardebolleweg.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 7 jun -   19:48  
Groot alarm voor barbecue op balkon
Middelburg - Zondagmiddag zijn de hulpdiensten massaal gealarmeerd voor een barbecue op een balkon. Rond 17:40 uur kwam bij de alarmcentrale een melding binnen van iemand die veel rook van een balkon zag komen van een flat aan de Park de Griffioen in Middelburg.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 7 jun -   19:23  
Dode man in woning aangetroffen
Goes - Politie Zeeland is zondagmiddag een grootschalig onderzoek gestart naar de dood van een 56-jarige man uit de gemeente Breda.Het stoffelijk overschot van de man is zondagmiddag 7 juni 2009 rond 13.50 uur, door kinderen, in een woning aan de M.D. de Grootstraat in Goes gevonden. Vervolgens is er alarm geslagen bij de politie.
zo 7 jun -   16:43  
Wielrenner ten val bij Dreischor
Nieuweweg Dreischor. - Vanmiddag om 13:05 uur is aan de Nieuweweg te Dreischor een wielrenner ongelukkig ten val gekomen. Het slachtoffer maakte deel uit van een groepje van 4 wielrenners.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 7 jun -   14:22  
Brandweer blust brandende schaftkeet
Middelburg - De brandweer van de post President Rooseveltlaan is in de nacht van zaterdag op zondag uitgerukt voor een schaftkeet die in lichte laaie stond.Rond 02:40 uur werd de brand ontdekt aan de Walensingel in Middelburg.
Gemaakt door: kees wesdorp
zo 7 jun -   13:13  
vaardigheidstoets Kapelle
Kapelle - Kapelle 6-6-2009 Gewestelijke vaardigheidstoets te Kapelle Ter ere van het 75 jarige bestaan van de blusgroep Kapelle werd zaterdag 6 juni een gewestelijke vaardigheidstoets georganiseerd door de groep Kapelle. Onder prachtige weersomstandigheden werd door acht ploegen het volgende scenario gespeeld.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 7 jun -   10:30  
Man zwaargewond na eenzijdig ongeval IJzendijke
IJzendijke - Een 49-jarige man uit Terneuzen is zaterdagavond zwaargewond geraakt bij een eenzijdig ongeval op de kruising Parkzicht bij IJzendijke.De man kwam vanuit de richting Schoondijke toen hij rond 22:30 uur door nog onbekende oorzaak diverse betonblokken op de weg raakte, om vervolgens tegen een verkeersbord tot stilstand te komen.
za 6 jun -   21:32  
Middelbrand Den Osse.(Brouwershaven) UPDATE
Den Osse (Brouwershaven). - In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn, uit een loods aan de Heernisweg in Brouwershaven gereedschappen en een buitenboordmotor met een totale waarde van vele duizenden euro's weggenomen. Ook is op het terrein bij de loods een uitgebrande auto aangetroffen.
za 6 jun -   21:17  
Voetganger geschept door auto
Bruinisse - Een voetganger is vrijdag om 20.00 uur gewond geraakt bij een aanrijding in de Deestraat in Bruinisse.
za 6 jun -   21:10  
Frontale botsing tussen fietser en scooter
Zierikzee - Gisteren vond er rond half vier op het fiets pad bij de rotonde aan de Lange Blokweg in Zierikzee een Frontale botsing plaats tussen een fietser en een scooter.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 5 jun -   15:39  
A58 komende week een nacht dicht
Nieuw- en Sint Joosland - De A58 is van woensdagvond 22.00 uur tot donderdagochtend 5.00 uur afgesloten tussen Middelburg en Heinkenszand. Rijkswaterstaat plaatst in die nacht bij Nieuw- en Sint Joosland verkeersgeleidende voorzieningen. Dat is om de veiligheid op dat weggedeelte te verbeteren. Het verkeer wordt tijdens de werkzaamheden omgeleid. Weggebruikers moeten dan rekening houden met extra reistijd.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 5 jun -   15:27  
Aangehouden in ziekenhuis
Oostburg - Gisteravond om 20.50 uur zijn twee jongens van 17 jaar oud aangehouden in het ziekenhuis in Oostburg.De jongens waren eerder op de avond buiten een beetje aan het rondhangen en toen het buiten wat frisser werd besloten ze naar het ziekenhuis te gaan in plaats van naar hun eigen huis. Ze hebben een lege kamer gezocht en hebben zich daar 'vermaakt' met het slopen van het brandalarmsysteem onder het genot van een biertje en wat te eten.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 5 jun -   15:26  
Winkeldievegge betrapt
vlissingen - Een 14-jarig meisje uit Vlissingen is gistermiddag betrapt bij het stelen van twee bh's. De diefstal vond plaats bij een winkel aan de Oude Kerkstraat in Vlissingen. Nadat twee meisjes betrapt waren is een medewerkster van de winkel achter hen aan gegaan en zij heeft de politie in kennis gesteld.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 5 jun -   15:24  
Aanrijding fiets/bromfiets
Poortvliet - Om 7.51 uur vanmorgen is een ongeval gebeurd op de Postweg in Poortvliet. De bestuurder van een brommer (16 jaar uit de gemeente Tholen) en een fietsster (13 jaar uit dezelfde gemeente) botsten in een bocht frontaal tegen elkaar. Vermoedelijk hielden beide betrokkenen niet voldoende rechts in de bocht. Zowel de brommer als de fiets beschadigden flink. De betrokkenen hielden er geen letsel aan over.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 5 jun -   15:21  
thuis verder slapen...
Tholen - Vannacht omstreeks 02.35 uur kwam er een melding binnen bij de Zeeuwse politie dat er een man tussen auto's door aan het zwalken was in Tholen. Dienstdoende agenten gingen een kijkje nemen en troffen een slapende man tussen de geparkeerde auto's in de Molenvlietsestraat aan. De man is wakker gemaakt door de agenten en naar huis gebracht. Hij was behoorlijk 'in de olie' en daarvoor heeft hij dan ook een bekeuring gekregen. De slaper was een 20-jarige inwoner van Tholen.
Gemaakt door: troetelbeer
do 4 jun -   23:00  
24-jarige man zwaargewond na eenzijdig ongeval N57
Serooskerke (W) - Een 24-jarige man uit Middelburg is donderdagmiddag zwaargewond geraakt nadat hij met zijn auto van de weg was geraakt.De man reed over de Vrouwenpolderseweg (N57) richting Vrouwenpolder toen hij rond 16:35 uur ter hoogte van de Kleine Putweg door nog onbekende oorzaak van de weg raakte.Direct werden twee ambulances, twee brandweervoertuigen en de traumahelikopter uit Rotterdam met spoed ter plaatse gestuurd.
Gemaakt door: kees wesdorp
wo 3 jun -   17:58  
man gewond bij bedrijfsongeval
Hansweert - HANSWEERT - Bij Scheepswerf Reimerswaal in Hansweert is woensdagmiddag één persoon zwaar gewond geraakt bij een bedrijfsongeval.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 3 jun -   09:16  
Bedrijfsongeval, Terneuzen
Terneuzen - Bij een bedrijf aan de Oostkade in Terneuzen gebeurde dinsdag omstreeks 09.15 uur een bedrijfsongeval, waarbij een 35-jarige man uit Axel zwaar gewond raakte aan zijn arm. Mogelijk heeft hij iets willen bijstellen aan een lopende band en is zijn arm door de band vastgegrepen. De man is ernstig gewond naar een ziekenhuis in Gent gebracht. De Arbeidsinspectie is in kennis gesteld.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 3 jun -   09:13  
Paard gestolen in Aardenburg
Aardenburg - Maandagavond werd uit een weiland achter het zwembad bij de Romanlaan in Aardenburg een paard gestolen.Het gaat om een zwarte hengst met een witte bles. De omheining van het weiland was platgetrapt en het handvat van de stroomdraad lag op de grond. De waarde van het paard is niet bekend.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 3 jun -   09:12  
Aanrijding bij Goes
Goes - Op de A58 bij Goes vond dinsdag om 10.15 uur een aanrijding plaats. Een 60-jarige man uit de gemeente Borsele reed met zijn bestelauto met aanhangwagen over de A58. Een achter hem rijdende 37-jarige man uit de gemeente Tholen reed met zijn bestelauto tegen de aanhangwagen. De aanhangwagen sloeg over de kop. Een 54-jarige vrouw uit Berchem (B), die achter de twee bestelauto's reed, probeerde een aanrijding met de aanhangwagen te voorkomen. Zij stuurde links de berm in en reed daar tegen de middengeleider. Er was alleen materiële schade.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 3 jun -   02:31  
brandje in parkeer kelder
Middelburg - Rond 1.31 uur werd er melding ge maakt van een automaties brandalarm in de parkeerkelder van de geere in middelburg. rond en in de parkeer kelder hing een brand lucht. na onderzoek bleek het te gaan om een prullenbak die in de brand stond. De brandweer heeft het brandje ge blust met een slang hoge druk. Daar na konden ze zeer naar de kazerne.
Gemaakt door: 112zeeland
di 2 jun -   19:31  
Rijden tijdens rijverbod
Draaibrug - Afgelopen nacht is in Draaibrug een 38-jarige automobilist uit Knokke aangehouden. De man had eerder die nacht op de Nieuwstraat in Sluis een rijverbod gekregen omdat hij onder invloed van alcohol verkeerde. Hij moest toen mee naar het politiebureau.
Gemaakt door: 112zeeland
di 2 jun -   19:25  
Ambulancedienst neemt rapid-responders in gebruik
Middelburg. - Met een motorverpleegkundige vanuit Middelburg en een kleine auto met Burgh-Haamstede als uitvalsbasis, wil Connexxion Ambulancezorg Zeeland (CAZ) het oneigenlijk gebruik van ziekenauto's terugdraaien.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 1 jun -   22:15  
Ongeval tussen Porsche en motor in Biervliet
Biervliet - Maandagmiddag heeft er op de Middenweg in Biervliet(N61) een ongeval plaats gevonden tussen een Porsche en een motor.Rond 16:10 uur kwamen de twee door nog onbekende oorzaak met elkaar in botsing.Twee ambulances werden met spoed ter plaatse gestuurd om de eventuele slachtoffers te behandelen.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 1 jun -   22:14  
Boetes bij alcoholcontrole rond Sluis
Sluis - Zondagmiddag en - avond heeft de Zeeuwse politie in en om Sluis een alcoholcontrole gehouden.Hierbij werd van één Belgische automobilist het rijbewijs ingenomen, omdat hij teveel had gedronken.
ma 1 jun -   20:34  
Frontale aanrijding op Zeelandbrug.
Zierikzee. - De Zeelandbrug is maandag om 17.15 uur afgesloten vanwege een frontale aanrijding waarbij twee auto's betrokken waren. In totaal raakten vier personen gewond.
ma 1 jun -   20:34  
De Zeelandbrug is maandag om 17.15 uur afgesloten geweest vanwege een ernstig ongeluk, waarbij twee auto's bij betrokken zijn. In totaal raakten vier personen gewond.
De Zeelandbrug is maandag om 17.15 uur afgesloten geweest vanwege een frontale aanrijding, waarbij twee auto's bij betrokken zijn geweest. In totaal raakten vier personen gewond.
ma 1 jun -   13:34  
Motorrijder gewond N59, Bruinisse
Bruinisse - Maandag tweedepinksterdag even na de middag is er een motorrijder gewond geraakt aan zijn schouder.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 1 jun -   10:11  
Brandweer gealarmeerd voor liftopsluiting
Middelburg - De brandweer is zondagmorgen gealarmeerd voor een liftopsluiting in de Buitenruststraat in Middelburg.Rond 11:20 uur kwam de lift vast te zitten waarop het blusvoertuig van de Torenweg werd gealarmeerd.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 1 jun -   10:10  
Man aangehouden in Vlissingen
Vlissingen - Politie Zeeland heeft om 01.33 uur een man aangehouden in de Jozef Israelslaan Vlissingen.Om 01.20 uur kwam bij de politie een melding binnen van overlast in de Hercules Segherslaan. Eenmaal daar aangekomen zag de politie een man wegrijden op een scooter zonder verlichting, kentekenplaat en helm.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 1 jun -   10:06  
Dronken man van de weg gehaald
Yerseke - Surveillerende politieagenten werden zaterdagavond rond 20.40 uur door een voorbijganger aangesproken dat er op de Zanddijk in Yerseke een manspersoon met een hoofdwond over de weg zwalkte.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 1 jun -   10:03  
Recreatieverkeerscontrole op de Grevelingendam
Bruinisse - Politie Zeeland heeft vrijdag tussen 15.00 uur en 21.30 uur op de Grevelingendam te Bruinisse een recreatieverkeerscontrole gehouden in samenwerking met de Belastingdienst Zuid-West en de Douane.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 1 jun -   09:30  
onder invloed en zonder rijbewijs in de sloot
Kapelle - Zondagmiddag omstreeks 17.00 uur kwam er een melding binnen bij de Zeeuwse politie dat er een auto in de sloot lag.Politieagenten namen een kijkje en troffen inderdaad, langs de A58 ter hoogte van Kapelle, een personenauto in de sloot aan.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 1 jun -   09:26  
Jongen gewond na val van speeltoestel
Middelburg - Een 15-jarige Middelburger is zondagmiddag gewond geraakt nadat hij van een speeltoestel was gevallen.De jongen was in de speeltuin aan het Meiveldpad aan het spelen toen hij rond 16:10 uur naar beneden viel.