Selecteer per datum:

Gemaakt door: 112zeeland
za 28 feb -   21:48  
drie personen aangehouden in woning ,Axel
Axel - Afgelopen nacht zijn drie personen in een woning in Axel aangehouden op verdenking van het kweken van hennep. De politie trof in de woning een hennepkwekerij met een kleine 200 planten aan.De personen die zich in de woning bevonden, een 38-jarige vrouw en twee mannen van 24- en 39 jaar, zijn aangehouden en ingesloten. Ze zijn allen inwoners van de gemeente Terneuzen.De kwekerij is vernietigd.
Gemaakt door: troetelbeer
za 28 feb -   18:26  
Opendag stadsgewestelijke brandweer
Middelburg - De stadsgewestelijke brandweer Vlissingen/Middelburg houdt zaterdag 28 maart 2009 een opendag. Tussen 10 en 15 uur kunnen alle brandweerpost van de stadsgewestelijke brandweer bezocht worden.
Gemaakt door: troetelbeer
za 28 feb -   12:31  
Brandweer uitgerukt voor containerbrand, Middelburg
Middelburg - De brandweer is zaterdagmorgen uitgerukt voor een containerbrand.Rond 11:00 uur belde een medewerker van de Milieustraat van de Gemeente Middelburg dat er rook uit een vuilcontainer kwam.Direct werd het blusvoertuig van de post Torenweg met spoed naar de Waldammeweg gestuurd.
Gemaakt door: 112zeeland
za 28 feb -   11:15  
Diefstal waterscooter op trailer, Sas van Gent
Sas van Gent - Tussen dinsdag 24 februari en vrijdag 27 februari is uit een schuur aan de Watermolenstraat in Sas van Gent een trailer met daarop een waterscooter gestolen. De toegang tot de schuur is geforceerd. De waarde van het gestolen goed is niet bekend.
Gemaakt door: 112zeeland
za 28 feb -   11:12  
Gestolen auto total-loss teruggevonden
Vlissingen - Afgelopen nacht is vanaf de Kanaalstraat in Oost Souburg een FIAT Panda gestolen. De auto is vanmorgen vroeg total-loss teruggevonden op de Energieweg in Vlissingen. Een voorbijganger belde rond 06.30 uur naar de meldkamer van politie Zeeland dat er op de
Gemaakt door: 112zeeland
za 28 feb -   11:10  
Aanrijding , Goes
Goes - Op de Patijnweg in Goes vond vrijdagavond rond 19.30 uur aanrijding plaats. Een 43-jarige automobilist uit Goes verleende geen voorrang aan een 34-jarige automobilist uit Kruiningen.
Gemaakt door: 112zeeland
za 28 feb -   11:09  
Gevaarlijk rijgedrag, oproep
Goes - De politie is op zoek naar personen die informatie kunnen geven over een automobilist(e) die vrijdag gevaarlijk rijgedrag vertoonde nabij de TV toren in Goes en op de A58 richting Vlissingen.
Gemaakt door: troetelbeer
vr 27 feb -   17:40  
Gewonde bij ongeval Terneuzen
Terneuzen - Bij een ongeval tussen drie voertuigen is vrijdagmorgen een persoon gewond geraakt.Rond 09:50 uur kwamen de drie op de Kennedylaan in Terneuzen met elkaar in botsing.Omdat een persoon last van zijn nek had werd naast twee ambulances ook de brandweer ter plaatse gestuurd.
Gemaakt door: troetelbeer
vr 27 feb -   17:30  
Aanrijding in Middelburg
Middelburg - Op de Molenberg in Middelburg vond vrijdag om 08.00 uur een verkeersongeval plaats.Een 28-jarige Middelburgse automobilist reed over Molenberg en wilde linksaf slaan richting de Seisstraat. Op de Seisstraat reed een 57-jarige Middelburgse fietser die de Kromme Weele in wilde slaan.
Gemaakt door: troetelbeer
vr 27 feb -   17:28  
Controle in Oostburg
Oostburg - De politie hield, tijdens surveillancedienst, op de Grote Beer in Oostburg controle op de gedragsregels in het verkeer.
Gemaakt door: troetelbeer
vr 27 feb -   17:26  
Man mishandeld op het Meiveld, Middelburg
Middelburg - Op het Meiveld in Middelburg werd donderdag omstreeks 17.45 uur een 18-jarige Middelburger mishandeld door een groepje onbekenden.Hieraan ging een woordenwisseling vooraf tussen hem en het groepje wat bestond uit zo'n vijf personen.
Gemaakt door: troetelbeer
vr 27 feb -   17:25  
14 roestvrijstalen containers gestolen
Middelburg - In de nacht van donderdag op vrijdag werden van een bedrijfsterrein aan de Uijterschootweg in Middelburg 14 roestvrijstalen containers, van elk ca. 300 kg, gestolen.Van een naastgelegen terrein werd het hek opengeknipt waarna vermoedelijk een vrachtwagen met daarop een kraantje het terrein is opgereden naar het hekwerk van het gedupeerde bedrijf. Over het hekwerk heen werden de containers van het terrein getild.
Gemaakt door: troetelbeer
do 26 feb -   22:48  
Voetganger weggevlucht na ongeval met auto, Middelburg
Middelburg - Een voetganger is donderdagavond weggevlucht nadat hij was aangereden door een personenauto.Rond 20:40 uur stak de man de Nieuwe Vlissingseweg (N661) ter hoogte van de Maasstraat de weg over toen hij werd aangereden door de personenauto.Een voorbijganger zij tegen de man dat hij moest blijven liggen terwijl de ambulance werd gebeld. Nadat de ambulance gebeld was stond de man ineens op en vluchtte weg.
Gemaakt door: troetelbeer
do 26 feb -   22:44  
Sorteergrijpers gestolen in Lewedorp
Lewedorp - Tussen dinsdagochtend 06.00 uur en dinsdagavond 23.00 uur zijn, op de Noord Kraayertsedijk in Lewedorp twee sorteergrijpers weggenomen.De grijpers, die daar stonden in verband met werkzaamheden, zijn ongeveer één meter hoog, anderhalve meter breed en wegen per stuk ongeveer 850 kg.
Gemaakt door: troetelbeer
do 26 feb -   22:42  
Jack Russell op stap in Middelburg
Middelburg - Vanmorgen hebben agenten van de Zeeuwse politie hun handen vol gehad aan een ontsnapte Jack Russell.Het beestje liep rond 08.00 uur op het kruispunt Nieuwe Vlissingseweg / Poelendaelesingel in Middelburg. Het verkeer moest voor hem uitwijken en remmen.Agenten probeerden het beestje te vangen maar dit lukte niet. Eenmaal op het drukke kruispunt weggedreven, liep hij in de richting van de Langevieleweg en werd daar aangereden door een lijndienst van Connexxion.
Gemaakt door: 112zeeland
do 26 feb -   10:43  
Nieuw ziekenhuis voor 150 miljoen
Vlissingen - Het bedrijf DaVaci wil voor 150 miljoen euro een nieuw, hypermodern ziekenhuis bouwen in Vlissingen. In het ziekenhuis zal plaats zijn voor 200 patiënten en werk voor 500 mensen.
Gemaakt door: 112zeeland
do 26 feb -   10:40  
PvdA:Bios buitengehouden voor RAVZ
Middelburg - De Statenfractie van de PvdA wil van het dagelijks provinciebestuur weten waarom er niet wordt gesproken met een tweede overnamekandidaat voor de ambulancevoorziening in Zeeland.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 25 feb -   20:23  
Hennepkwekerij ontmanteld , Oostburg
Oostburg - Vanmorgen is in een woning aan de Brouwerijstraat in Oostburg een 40-jarige man z.v.w.o.v.p. aangehouden. Hij bevond zich in een woning waarin men hennep kweekte. De politie trof 560 planten aan. De apparatuur was zodanig in de woning bevestigd dat het pand zeer brandgevaarlijk was. De politie sluit meerdere aanhoudingen niet uit.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 25 feb -   20:20  
Drie verdachten aangehouden
Middelburg - Voor de overval op een woning aan de Oosterscheldestraat in Middelburg, op 14 januari jl. zijn in de afgelopen twee weken drie verdachten aangehouden. Destijds werd een bewoner van de Oosterscheldestraat omstreeks 23.45 uur overvallen door drie personen.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 25 feb -   15:07  
Rijbewijzen ingevorderd Hulst, Sas van Gent
Sas van Gent - Woensdagnacht tussen middernacht en 02.00 uur werden in Zeeuws-Vlaanderen twee rijbewijzen ingevorderd, omdat beide bestuurders teveel hadden gedronken. Omstreeks middernacht moest een 37-jarige man uit Lebbeke op de Grote Markt in Hulst zijn rijbewijs inleveren.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 25 feb -   11:09  
Verkeersongeval in Vlissingen
Vlissingen - Op de kruising Bloemenlaan / President Rooseveltlaan in Vlissingen vond dinsdag om 21.20 uur een verkeersongeval plaats.Een 16-jarige Vlissingse bromfietser reed over de President Rooseveltlaan in de richting van de Koudekerkseweg.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 25 feb -   06:32  
Grote brand verwoest loods, Krabbendijke
Krabbendijke - Woensdagmorgen heeft een grote uitslaande brand een loods aan de Zuidweg in Krabbendijke verwoest.Rond 02:50 uur zagen medewerkers van een bakkerij aan de overkant van de loods vlammen uit het pand slaan.Direct werd de brandweer van Krabbendijke met spoed ter plaatse gestuurd.
Gemaakt door: 112zeeland
di 24 feb -   14:43  
Personenauto gestolen, Oost-Souburg
Oost-Souburg - Tussen maandagmiddag en dinsdagmorgen is vanaf de Oostzeestraat een personenauto gestolen.Het betreft een groene Renault Twingo, voorzien van het kenteken LZ-BJ-39.
Gemaakt door: 112zeeland
di 24 feb -   14:39  
vragen over Dode hond ,Borssele
Borssele - Borssele, 24-02-2009 • Zaterdagmiddag (14 februari j.l. is op het strand aan de Zeedijk in Borssele een dood Amerikaans Stafford teefje aangetroffen. Het dier was zwaar mishandeld en vermoedelijk door klappen op haar kop (met een puntig voorwerp) om het leven gebracht. De chip van het dier was uit haar nek verwijderd.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 23 feb -   19:56  
grote brand in jongeren opvang ,vlissingen
Vlissingen - rond 14.48 brak door nog ondekende oorzaak brand uit in Foyer de jeunesse te vlissingen (jongeren opvang ,hulpverlening). de brand ontstond in de keuken op de eerste verdieping en sloeg over naar de tweede verdieping.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 23 feb -   19:16  
Auto op zijn kant gezet, Axel
Axel - Afgelopen nacht is aan de Oosterstraat een auto op zijn kant gezet door vandalen. Hierdoor kwam de auto met zijn dak tegen de rechterzijde van een daarnaast geparkeerde auto terecht. Beide voertuigen hebben vermoedelijk schade opgelopen.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 23 feb -   19:14  
Poolse automobilist krijgt boete , Hulst
Hulst - Op de Grote Markt is maandag rond 01.30 uur een 35-jarige Poolse automobilist betrapt op rijden onder invloed van alcohol.De man werd meegenomen naar het politiebureau. Uit de ademanalyse bleek dat hij ruim 3 maal de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 23 feb -   19:12  
Bromfietser botst achterop fietser, Middelburg
middelburg - Op de Oude Vlissingseweg zijn zondagavond rond 22.40 uur een bromfietser en een fietser met elkaar in botsing gekomen.Een 17-jarige bromfietser uit Vlissingen reed richting Oost-Souburg achter een 21-jarige fietser uit Nijmegen.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 23 feb -   19:11  
Inbraak in bedrijfspand, Wemeldinge
Wemeldinge - Tussen zondag 17.00 uur en maandag 07.00 uur is er ingebroken in een bedrijfspand aan de Oranjeboomstraat. Nadat van het pand een deur was geforceerd werd een geldbedrag weggenomen van een paar honderd euro. De braakschade is niet bekend.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 23 feb -   14:10  
Politie zoekt getuigen van ongeval
Terneuzen - Afgelopen vrijdag (20 februari jl.) is een 13-jarig meisje uit Terneuzen aangereden door een bestelauto.Het ongeluk gebeurde in de bocht Guido Gezellestraat/Axelsestraat in Terneuzen. De auto kwam uit de richting van de Bomenbuurt.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 22 feb -   19:32  
Rijden onder invloed, Eede
Eede - Een 24-jarige Belgische carnavalsvierder uit Eeklo (B) is in de nacht van zaterdag op zondag om ongeveer 02.00 uur door agenten van de Zeeuwse politie betrapt op het rijden onder invloed.De man was in het bezit van een Belgisch oefenrijbewijs, dat alleen op Belgisch grondgebied geldig is.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 22 feb -   19:30  
Dronken bestuurder aangehouden in Goes
Goes - Een 53-jarige man uit de gemeente Goes is zaterdagmiddag rond 17.45 uur door agenten van de Zeeuwse politie betrapt op het rijden onder invloed.Agenten zagen de man rijden op de M.A. de Ruijterlaan in Goes en gaven hem een stopteken. Hieraan voldeed de man. Hij moest een blaastest ondergaan waaruit bleek dat hij veel te veel gedronken had.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 22 feb -   19:28  
Twee gewonden bij eenzijdig ongeval met motor
Kamperland - Zondagavond zijn twee gewonden gevallen bij een eenzijdig ongeval met een motor.Rond 17:40 uur reed de motor over de Vredenhofweg in Kamperland toen deze in de bocht onderuit ging.Beide passagiers van de motor raakte bij deze val gewond zodat er twee ambulances met spoed ter plaatse werden gestuurd.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 22 feb -   19:06  
Schip maakt water in Terneuzen
Terneuzen - Zaterdagavond rond 23:00 uur is er met man en macht gewerkt om het vrachtschip VAGRANT leeg te pompen.De schipper merkte dat zijn schip water maakte en riep de hulp in van bergingsbedrijf Multraship.Multraship kwam met diverse pompen ter plaatse om het schip leeg te pompen.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 22 feb -   18:59  
Rijbewijs ingevorderd van dronken Pool
Goes - Op de Louise de Collignylaan in Goes is zaterdagavond rond 19.10 uur, door Zeeuwse politieagenten, een automobilist gecontroleerd die erg langzaam reed. De man moest een blaastest ondergaan waaruit bleek dat hij teveel had gedronken.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 22 feb -   18:55  
Vrouw met nepwapen aangehouden
Ritthem - In de nacht van zaterdag op zondag, omstreeks 00.30 uur, reden surveillerende agenten van de Zeeuwse politie over de Sloeweg Noord in Ritthem.Zij stuitten, na een opdracht van de meldkamer, op een gestrande Franse personenauto die in de berm langs de weg stond. In de auto zat/lag een Franse dame van 31 jaar uit Mouvaux.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 22 feb -   18:53  
15-jarig meisje aangereden, Bruinisse
Bruinisse - Op de Havenkade in Bruinisse is zaterdagavond rond 19.10 uur een 15-jarig meisje aangereden door een auto.Het meisje, afkomstig uit de gemeente Schouwen Duiveland, fietste over bovengenoemde kade. Uit de Deestraat kwam een 22-jarige automobilist (uit dezelfde gemeente als het meisje) en deze zag de fietsster over het hoofd.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 22 feb -   18:52  
Overtredingen Opiumwet, Goes
Goes - Op de Deltaweg in Goes is vanmorgen omstreeks 11.30 uur een Belgische personenauto gecontroleerd waarin zich vier jonge mannen bevonden.Toen agenten van de Zeeuwse politie de bestuurder aanspraken kwam er een enorme wietlucht uit de auto. Hierop hebben de agenten de uitlevering gevorderd van alle in de auto aanwezige softdrugs.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 22 feb -   18:51  
Verscheidene banden lekgestoken, Vlissingen
Vlissingen - In de omgeving van de Bloemenlaan in Vlissingen zijn van verschillende personenauto's banden lekgestoken.Dit is vermoedelijk gebeurd in de nacht van zaterdag op zondag. Agenten hebben een zoekslag gemaakt in de buurt en zij troffen in de Bloemenlaan één auto met lekke banden.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 22 feb -   18:50  
Vernieling ruit St. Philipsland
St. Philipsland - Op zondag rond 01.58 uur is de ruit van een kerk in aanbouw vernield. De nieuw te bouwen kerk staat aan de Kerkring in St. Philipsland. Het schadebedrag is nog niet bekend.
Gemaakt door: 112zeeland
za 21 feb -   17:39  
Aanhouding in Vlissingen
Vlissingen - Rond 22.45 uur is in Vlissingen op het Baskensburgplein en jonge man aangehouden. De 18-jarige Vlissinger reed op een minibike zonder kenteken ,verlichting en zonder in het bezit te zijn van een rijbewijs. De minibike is in beslag genomen.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 20 feb -   12:50  
Rijden onder invloed, Wissenkerke
Wissenkerke - Donderdagavond is in de Weststraat in Wissenkerke een 53-jarige automobilist uit de gemeente Noord Beveland aangehouden voor rijden onder invloed. Hij had ruim 2½ maal de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken en ontving proces verbaal.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 20 feb -   12:49  
Aanhouding voor belediging,Goes
Goes - Afgelopen nacht is op de Grote Markt in Goes een 21-jarige Tilburger aangehouden. De man liep over straat en vond het nodig om passerende agenten diverse malen te beledigen. Op moment van aanhouding verzette de man zich hevig waardoor hij geboeid moest worden.
Gemaakt door: troetelbeer
do 19 feb -   21:57  
Brandweer uitgerukt voor eenzijdig ongeval
’s-Heer Arendskerke - De brandweer is donderdagmiddag uitgerukt voor een eenzijdig ongeval.Rond 13:35 uur kwam door nog onbekende oorzaak een automobilist in de berm van de Sloeweg in ’s-Heer Arendskerke.Direct werd er een ambulance met spoed ter plaatse gestuurd.Omdat met dacht dat de bestuurder bekneld in zijn voertuig zat werd ook de brandweer gealarmeerd.
Gemaakt door: troetelbeer
do 19 feb -   21:56  
Klacht ouders zoekgeraakte foetus
Goes - De ouders van een zoekgeraakte foetus in het ziekenhuis in Goes hebben een klacht ingediend bij de Inspectie voor de Gezondheidszorg.Toen de foetus in januari na een zwangerschap van 17 weken levenloos ter wereld kwam, wilden de ouders een uitvaart houden. Maar het lijkje bleek bij het medisch afval terecht te zijn gekomen.
Gemaakt door: troetelbeer
do 19 feb -   20:19  
Vrouw gewond na aanrijding met bus, Middelburg
Middelburg - Een vrouw is donderdagmiddag gewond geraakt bij een ongeval in Middelburg.De vrouw reed in een personenauto vanaf de Nieuwlandseweg toen ze rond 12:10 uur op de kruising met de Kanaalweg werd aangereden door een bus van Connexxion.De vrouw kreeg door de botsing last van haar nek waardoor er een ambulance met spoed ter plaatse werd gestuurd.
Gemaakt door: troetelbeer
do 19 feb -   20:18  
Jongens aangehouden in Terneuzen
Terneuzen - Woensdagmiddag zijn in de Scapino in Terneuzen twee jongens van 13- en 14 jaar aangehouden.Medewerkers van de winkel hadden gezien dat de jongens probeerden de alarmkabel van een baseballcap af te halen.De jongens zijn na verhoor in vrijheid gesteld.
Gemaakt door: troetelbeer
do 19 feb -   18:26  
Vrouw aangereden op zebrapad in Vlissingen
Vlissingen - Een vrouw is donderdagmiddag zwaargewond geraakt nadat zij op het zebrapad was aangereden door een personenauto.Rond 17:15 uur stak de vrouw de Nieuw Zuidbeekseweg in Vlissingen over toen zij werd aangereden.Direct werd er een ambulance met spoed ter plaatse gestuurd.
Gemaakt door: troetelbeer
do 19 feb -   17:14  
Man zwaargewond na bedrijfsongeval, Kamperland
Kamperland - Een 51-jarige medewerker uit Noord-Beveland van een hoveniersbedrijf in Kamperland is donderdagmiddag zwaar gewond geraakt bij een bedrijfsongeval.Rond 13:45 uur was de man hout aan het zagen Toen een afgezaagd stuk hout in zijn buik terecht kwam.Direct werden twee ambulances en de traumahelikopter uit Rotterdam gealarmeerd.
Gemaakt door: troetelbeer
do 19 feb -   16:58  
Aanhouding voor verlaten plaats ongeval
Vlissingen - Woensdagavond om 19.50 uur is in een woning in de Begonialaan in Vlissingen een 17-jarige jongen uit Capelle aan de Ijssel aangehouden.Na een ongeval, waarbij hij op de kruising Pres. Rooseveltlaan/Irislaan met een bromfiets tegen een auto was gereden, was hij hard weggelopen en had zijn bromfiets achtergelaten.Na een melding dat er bloed lag in de brandgang achter de Irislaan hebben agenten het bloedspoor gevolgd.
Gemaakt door: 112zeeland
do 19 feb -   11:49  
Man zwaargewond bij bedrijfsongeval, Sint-Maartensdijk
Sint-Maartensdijk - Een medewerker van een bedrijf in Sint-Maartensdijk is woensdagmiddag ernstig gewond geraakt bij een bedrijfsongeluk. Bij het lossen van een met uien geladen vrachtwagen raakte hij door nog onbekende oorzaak met zijn hand tussen de lopende band van de vrachtauto.
Gemaakt door: kees wesdorp
do 19 feb -   00:23  
auto in de sloot Schore
Schore - vanavond rond 22;15 is aan de schoorse-zeedijk een auto in de sloot gereden.de auto komende vanaf Kapelle richting Hansweert is door nog onbekende oorzaak in de sloot geraakt,een voorbijganger heeft 112 gebeld en zich ontfermt over het slachtoffer.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 18 feb -   23:21  
Politie onderzoekt bloedspoor, Vlissingen
Vlissingen - De politie heeft in Vlissingen in en rond een brandgang in de Irislaan een grote hoeveelheid bloed gevonden.Aan het begin van de avond werd het bloedspoor opgemerkt waarna de politie een onderzoek heeft gedaan.Nadat het onderzoek afgerond was werd het blusvoertuig van de Vlissingse brandweer gealarmeerd.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 18 feb -   23:20  
Man rijdt onder invloed tegen fietsenstalling
Breskens - Door de politie is dinsdagavond het rijbewijs ingevorderd van een 32-jarige man uit de gemeente Maasdriel wegens rijden onder invloed van alcohol.Rond 23.00 uur reden agenten op een melding dat er een aanrijding had plaatsgevonden aan de Nieuwesluisweg. Ter plaatse gekomen bleek dat een bedrijfsbusje tegen een fietsenstalling was gereden.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 18 feb -   18:32  
Twee gewonden bij ongeval N59, Kerkwerve
Kerkwerve - Bij een ongeval op de N59 ter hoogte van Kerkwerve zijn woensdagmiddag twee gewonden gevallen.Rond 13:50 uur reed de bestuurder van een personenauto Bij wegwerkzaamheden tegen een afzetting aan om vervolgens tegen een busje van energiebedrijf de Delta aan te botsen.Door de klap belande het busje in een naastgelegen sloot.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 18 feb -   17:42  
Vrachtwagen gekanteld na uitwijkmanoeuvre, Oosterland
Oosterland - Een vrachtwagen is woensdagmorgen gekanteld na een uitwijkmanoeuvre.Begin de middag reed een vrachtwagen met asfalt geladen over de N57 toen hij moest uitwijken voor een tegemoet komende personenauto.Omdat de personenauto op de verkeerde weghelft kwam wilde de chauffeur van de vrachtwagen uitwijken naar het fietspad.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 18 feb -   17:27  
Brandweer blust containerbrand in Vrouwenpolder
Vrouwenpolder - De brandweer is woensdagmorgen uitgerukt voor een containerbrand in Vrouwenpolder.Rond 11:35 uur kwam bij de alarmcentrale een melding binnen dat er aan de Fort den Haakweg een grote container met oud papier in brand stond.Direct werd het blusvoertuig van Serooskerke zonder spoed ter plaatse gestuurd.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 18 feb -   01:22  
Hennepkwekerijen opgerold in woning, Goes
Goes - Door de politie is maandag in een woning aan de Opril Westwal een tweetal hennepkwekerijen ontdekt.In de woning werden op de zolderruimte twee in werking zijnde hennepkwekerijen van in totaal 222 volgroeide planten aangetroffen. De planten waren rijp voor de oogst. Door medewerkers van de gemeente Goes zijn alle aangetroffen goederen en hennepplanten vernietigd. De 34-jarige bewoner is ter plaatse aangehouden.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 18 feb -   01:21  
Auto glijdt in de sloot, Middelburg
Middelburg - Een 18-jarige Middelburger is dinsdagmiddag omstreeks 13.30 uur met zijn auto in een sloot gegleden. Op de oprit van de A58, komende vanaf de Schroeweg, was de auto in een bocht gaan slippen waarna deze in de rondte ging en vervolgens achteruit de sloot in gleed. Door een takelbedrijf is de auto uit de sloot getrokken waarna de 18-jarige Middelburger zijn weg weer kon vervolgen.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 18 feb -   01:19  
Auto in de sloot, Axel
Axel - Op de Langeweg is dinsdag rond 09.00 uur een 18-jarige vrouw uit de gemeente Hulst met haar auto in de sloot beland. Nadat de vrouw de macht over het stuur verloor, begon haar auto te slippen en kwam aan de linkerzijde van de weg in de sloot tot stilstand. De 18-jarige bestuurster kwam met de schrik vrij. De auto moest uit de sloot worden getakeld.
Gemaakt door: troetelbeer
di 17 feb -   18:43  
Drukke week voor brandweer kapelle
Kapell - De drukke week begon met een automatisch brandalarm op het bedrijventerrein de Smokkelhoek te Kapelle, een oververhitte bakoven was de oorzaak dat het bedrijfspand vol met rook kwam te staan en zodoende de rookmelders activeerde. De volgende dag werd de blusgroep Kapelle gealarmeerd voor een eenzijdig ongeval aan de Kelhoekseweg.
Gemaakt door: 112zeeland
di 17 feb -   14:55  
Bromfietscontrole, Vlissingen
Vlissingen - Tijdens een bromfietscontrole, dinsdag tussen 07.30 en 09.30 op het Baskensburgplein in Vlissingen, werden16 bekeuringen uitgeschreven. De controle werd gehouden in het kader van de overlastgevende bromfietsende jeugd.
Gemaakt door: 112zeeland
di 17 feb -   14:45  
Aanrijding in Goes
Goes - Op de Deltaweg in Goes vond dinsdag om 08.20 uur een aanrijding plaats. Een 69-jarige man uit 's-Gravenpolder reed tegen de personenauto van een 57-jarige Middelburger. Deze raakte van de weg en kwam beneden in de berm terecht.
Gemaakt door: 112zeeland
di 17 feb -   14:42  
Drie aanhoudingen voor 35 inbraken
Middelburg - Met de aanhouding van een 20-jarige Vlissinger, een 25-jarige Middelburger en een 24-jarige vrouw uit Vlissingen denkt de politie Zeeland meer dan 35 inbraken in met name schoolgebouwen, bedrijven en winkelpanden op Walcheren te hebben opgelost.De twee mannelijke verdachten gingen bijna dagelijks op dievenpad terwijl de vrouw uit Vlissingen er van verdacht wordt hen tot enkele inbraken te hebben aangezet en veel van de door hen gestolen goederen te hebben opkocht.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 16 feb -   19:48  
Woninginbraken, Vlissingen
Vlissingen - In een woning aan de Irislaan is tussen zaterdag 19.30 uur en zondag 01.00 uur ingebroken tijdens afwezigheid van de bewoners.Een deur werd geforceerd waarna de woning werd doorzocht. Voor zover bekend werd alleen een portemonnee weggenomen.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 16 feb -   19:47  
Auto op zijn kant, Vlissingen
Vlissingen - Op het grote parkeerterrein aan de Gildeweg is zondagavond omstreeks 23.30 een personenauto op zijn beland.De bestuurder, een 18-jarige Vlissinger, kwam aanrijden vanuit de richting van de Citroëngarage. Bij het oprijden van het parkeerterrein botste hij tege een boompje met ijzeren omheining waarna zijn auto op zijn zijkant belandde.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 16 feb -   19:46  
Auto in de berm, Vrouwenpolder
Vrouwenpolder - Op de N57/Vrouwenpolderseweg is zondag rond 22.30 uur een 19-jarige automobilist uit de gemeente Noord-Beveland in de berm beland.In een bocht verloor hij de controle over het stuur waarna zijn auto in de slip geraakte en in de berm tot stilstand kwam. De bestuurder kwam met de schrik vrij. Van zijn auto was door het ongeval een voorwiel afgebroken.
Gemaakt door: kees wesdorp
ma 16 feb -   17:44  
Aanrijding kapelle
Kapelle - Vanmidag vond op de rijksweg bij Kapelle een aanrijding plaats. De vrouw reed achter een vrachtwagen richting de rotonde, toen de vrachtwagen remde zag de bestuurster het te laat en reed achter op de vrachtwagen.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 15 feb -   23:18  
Brandweer uitgerukt voor melding binnenbrand, Terneuzen
Terneuzen - De brandweer is zondagavond uitgerukt voor een melding van brand in een keuken.Rond 21:25 uur kwam bij de alarmcentrale een melding binnen dat er een brand woedde in een keuken van een woning in een flat aan de Fahrenheitlaan in Terneuzen.Al snel werd er middelbrand gealarmeerd waarop er twee blusvoertuigen en een hoogwerker werden gealarmeerd.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 15 feb -   23:17  
Postbode gebeten door hond, Koudekerke
Koudekerke - Zaterdag rond 16.00 uur is in het Lange Weegje in Koudekerke een vrouw gebeten door een hond.De 45-jarige Vlissingse was bezig met het bezorgen van post toen zij in haar bovenbeen werd gebeten door een loslopende hond.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 15 feb -   23:16  
Drie jongens aangehouden in Middelburg
Middelburg - Politie Zeeland heeft zaterdag drie jongens aangehouden wegens het vernielen van een fiets op de Pottenbakkerssingel in Middelburg rond 22,45 uur.De drie zijn afkomstig uit de gemeentes Vlissingen, Veere en uit Middelburg.Even later zijn op dezelfde locatie twee andere minderjarigen aangehouden voor het vernielen van een fiets.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 15 feb -   23:15  
Man aangehouden in Kruiningen
Kruiningen - Politie Zeeland heeft zaterdag om 17.35 uur een man aangehouden in de Langeviele in Kruiningen wegens het bedreigen van een vrouw enkele minuten eerder op de Markt in Kruiningen.Een 38-jarige vrouw uit de gemeente Reimerswaal stond te pinnen bij een geldautomaat op de Markt toen er plotseling een man achter haar stond met een wapen die haar gebood honderden Euro's te pinnen.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 15 feb -   13:45  
Jongetje uit de modder gered in Middelburg
Middelburg - De hulpdiensten zijn zondagmiddag met spoed uitgerukt naar de Nieuwlandseweg waar een 12-jarige jongetje tijdens het spelen in de modder was gezakt.Rond 12:40 uur waren drie kinderen op een bouwterrein aan het spelen toen het jongetje in de modder zakte.Direct werd het blusvoertuig van de post Torenweg en de ambulance uit Domburg met spoed ter plaatse gestuurd.
Gemaakt door: 112zeeland
za 14 feb -   16:36  
Eenzijdig ongeval, Retranchement
Retranchement - Op de Kanaalweg in Retranchement vond zaterdag om 10.45 uur een eenzijdig verkeersongeval plaats. Een 32-jarige man uit de gemeente Sluis reed over de Kanaalweg, komende uit de richting Retranchement.
Gemaakt door: 112zeeland
za 14 feb -   16:34  
Beroving, Hulst
Hulst - Op het Havenfort in Hulst werd zaterdag tussen 10.00 en 10.15 uur een 80-jarige man uit Hulst beroofd van zijn zojuist gepinde geld. De man had bij een pinautomaat meer dan honderd euro gepind en juist toen hij dit uit de automaat wilde nemen, werd hij weggeduwd door een man die het geld wegpakte en ermee vandoor ging.
Gemaakt door: troetelbeer
za 14 feb -   14:20  
Brandweer uitgerukt voor schoorsteenbrand Middelburg
Middelburg - De brandweer is vrijdagavond uitgerukt voor een schoorsteenbrand.Rond 22:30 uur kwam bij de alarmcentrale een melding binnen dat er een schoorsteenbrand woedde in de Prins Bernhardstraat in Middelburg.Direct werd het blusvoertuig van de post President Rooseveltlaan en de ladderwagen van de Stromenweg met spoed ter plaatse gestuurd.
Gemaakt door: troetelbeer
za 14 feb -   14:19  
Man gewond na aanrijding, Kapelle
Kapelle - Op de Wemeldingse Zandweg in Kapelle gebeurde zaterdag omstreeks 08.50 uur een aanrijding tussen twee personenauto's.Een 20-jarige man reed over de Wemeldingsezandweg, komende uit de richting Wemeldinge. Hij hield niet voldoende rechts en er ontstond tussen hem en de hem op dezelfde weg tegemoetkomende 41-jarige vrouw een aanrijding.
Gemaakt door: troetelbeer
za 14 feb -   04:52  
Dronken man uit de bocht na achtervolging politie
Tholen - Zaterdag om 02.20 uur is op de Oesterdam in Tholen een 54-jarige man uit Tholen gewond geraakt bij een verkeersongeval.De politie, die onderweg was naar een melding, trof te man, wegens hoge nood, naast zijn auto in de berm aan. Omdat hij onvast ter been was werd een blaastest afgenomen, waaruit bleek dat hij teveel had gedronken. De man moest mee naar het bureau, maar zag kans om in zijn auto te stappen en er met hoge snelheid vandoor te gaan.
Gemaakt door: troetelbeer
za 14 feb -   04:33  
Grote brand op schip, Hansweert
Hansweert - De brandweer is in de nacht van vrijdag op zaterdag uitgerukt voor een grote brand op een schip in Hansweert.Rond 01:50 uur brak de brand uit in de machinekamer van het schip dat voor werkzaamheden in de scheepswerf aan de Kaai lag.De alarmcentrale gaf direct het sein middelbrand waarop er twee blusvoertuigen werden gealarmeerd.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 13 feb -   16:00  
Vermoedelijke tasjesrover aangehouden in Vlissingen
Vlissingen - Een 33-jarige Vlissinger is afgelopen woensdag in de Dr. Stavermanstraat in zijn woonplaats aangehouden.Hij wordt verdacht van het plegen van een aantal tasjesroven die de afgelopen week in Vlissingen zijn gepleegd. Van de aangevers is een verklaring opgenomen waarbij iedere keer een opvallende jas naar voren kwam.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 13 feb -   15:58  
Betrapt bij alcoholcontrole
Terneuzen - Een 32-jarige man uit het Belgische Basecles is vannacht om 02.10 uur betrapt op het rijden onder invloed.De man werd op de Binnenvaartweg in Terneuzen gecontroleerd door agenten van de Zeeuwse politie die een blaastest bij de man afnamen. Hieruit bleek dat hij veel te veel gedronken had.
Gemaakt door: troetelbeer
vr 13 feb -   02:22  
Man gewond na eenzijdig ongeval Yerseke
Yerseke - Een man is rond middernacht gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval.Door nog onbekende oorzaak reed de man rond 23:50 uur tegen een paal van de ANWB op de rotonde van de Zanddijk.Direct werden twee ambulances met spoed ter plaatse gestuurd. Omdat de man in de auto bekneld zat werd ook het blusvoertuig en het hulpverleningsvoertuig van Kruiningen met spoed ter plaatse gestuurd.
Gemaakt door: 112zeeland
do 12 feb -   23:36  
Auto in de sloot Kelhoekseweg. Kapelle
Op de kruising Schoorse Bredeweg Kelhoekseweg is donderdagnacht (12-2) een auto in de sloot beland.Voor dit ongeval is ook de brandweer gealarmeerd omdat het vermoeden bestond dat zich nog iemand in het voertuig bevond.
Gemaakt door: 112zeeland
do 12 feb -   23:31  
Eind februari uitsluitsel over RAVZ
Zeeland - Over twee weken moet bekend zijn of de Regionale Ambulance Voorziening Zeeland (RAVZ) is gered. De RAVZ en vervoerder Connexxion werken aan een intentieverklaring.De RAVZ kampt met financiële problemen en klopte aan bij de bank, maar die wil niet met geld over de brug komen.
Gemaakt door: 112zeeland
do 12 feb -   23:30  
Lasercontrole bij de brug bij Sas van Gent
Sas van Gent - In verband met wegwerkzaamheden op de brug bij Sas van Gent aan de Oostpoortweg werd donderdagochtend lasercontrole gehouden. Ter plaatse is een snelheidsbeperking van 30 km/u., wegwerkers steken regelmatig over en werken op of tegen de kantstreep.
Gemaakt door: 112zeeland
do 12 feb -   23:28  
Aanrijding bij Zuiddorpe
Zuiddorpe - Op de Hoofdweg noord bij Zuiddorpe botsten woensdag om 20.45 uur twee personenauto's frontaal op elkaar. Dit gebeurde net voorbij de afslag Koewacht toen een 67-jarige automobilist uit de gemeente Terneuzen eerst in de berm was geraakt en daarna tegen een personenauto, bestuurd door een 44-jarige man uit Hulst, botste. De 67-jarige bestuurder kwam daarna tot stilstand tegen een boom. Er raakte niemand gewond maar beide auto's waren total loss. Tekst:politie
Gemaakt door: 112zeeland
do 12 feb -   23:25  
Terneuzenaar aangehouden op verdenking van enkele misdrijven
Terneuzen - Door de politie is woensdagmiddag, ter hoogte van het busstation op de Buitenhaven in Terneuzen, een 20-jarige Terneuzenaar aangehouden. De man wordt verdacht betrokken te zijn geweest bij twee misdrijven. Allereerst wordt hij ervan verdacht betrokken te zijn geweest bij een poging tot overval op een pizzakoerier.
Gemaakt door: 112zeeland
do 12 feb -   23:23  
Auto uit de bocht door gladheid, Terneuzen
Terneuzen - Donderdag rond 08.30 uur is op de Guido Gezellestraat een 25-jarige Terneuzenaar met zijn auto uit de bocht gevlogen.Doordat het wegdek bevroren was, verloor hij de controle over zijn auto en kwam deze op zijn kant in de berm tot stilstand.
Gemaakt door: 112zeeland
do 12 feb -   23:20  
Aanrijding in Veere
Veere - Op de Bosweg in Veere vond donderdag om 16.50 uur een aanrijding plaats. Een 20-jarige automobilist uit de gemeente Schouwen-Duiveland verloor op de Bosweg de macht over zijn voertuig en reed tegen een 45-jarige vrouw uit de gemeente Veere, die daar op een bromscooter reed. De vrouw kwam ten val en liep inwendig borst- en buikletsel op. Zij is naar het ziekenhuis in Vlissingen gebracht. Tekst:politie
Gemaakt door: 112zeeland
do 12 feb -   23:19  
Aanrijding in Vlissingen
Vlissingen - In Westerzicht in Vlissingen vond donderdag omstreeks 09.30 uur een aanrijding plaats. Een 39-jarige Vlissingse automobilist reed over Westerzicht, waar hij op een gegeven moment zijn voertuig keerde. Op datzelfde moment werd hij ingehaald door een 16-jarige plaatsgenoot op een bromfiets. De bromfietser kwam door de aanrijding ten val en liep een pijnlijke voet op. Beide voertuigen raakten beschadigd. Tekst:politie
Gemaakt door: 112zeeland
do 12 feb -   23:18  
Eenzijdig ongeval, Arnemuiden
Arnemuiden - Op de Derringmoerweg in Arnemuiden raakte donderdag om 16.15 uur een 59-jarige vrouw uit Arnemuiden met haar auto van de weg.Zij verloor de controle over haar voertuig, reed in de berm, waar zij drie boompjes plat reed en kwam in de sloot tot stilstand. Zij kon ongedeerd uit de auto komen.
Gemaakt door: 112zeeland
do 12 feb -   23:16  
politie zoekt bestuurder,Aanrijding bij Heinkenszand
Heinkenszand - Op de A58, ter hoogte van de oprit Heinkenszand vond donderdag om 17.20 uur een aanrijding plaats waarbij een zwarte 3-deurs Ford Focus betrokken was. De aanrijding mondde uit in een ruzie omdat de bestuurder van deze Ford niet wilde stoppen.
Gemaakt door: 112zeeland
do 12 feb -   23:15  
Aanrijding in Yerseke
Yerseke - Op de Molendijk in Yerseke gebeurde donderdag om 16.20 uur een aanrijding. Een 52-jarige man uit de gemeente Reimerswaal raakte op de Molendijk, komende van de richting Kruiningen, met zijn rechterwielen in de berm. Bij het terugsturen kwam hij op de linkerweghelft waar een 50-jarige vrouw uit de gemeente Kapelle reed. Door de klap van de aanrijding belandde de man met zijn auto onder aan de dijk. Er waren geen gewonden, de auto's raakten zwaar beschadigd. Tekst:politie
Gemaakt door: 112zeeland
do 12 feb -   23:11  
Taxibusje slaat op hol, Geersdijk
Geersdijk - Een 58-jarige Vlissinger heeft, als bestuurder van een taxibusje, vanmorgen rond 08.30 uur voor vernielingen gezorgd.Tijdens het keren op de Burg. Wissestraat ging het fout. Bij het achteruit rijden reed hij tegen een lantaarnpaal met daaraan een straatnaambordje. Dit bordje prikte door de achterruit waardoor deze sneuvelde.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 11 feb -   21:52  
Automaatje blijkt brand in bakoven
Kapelle - Woensdagmorgen is er een automatisch brandalarm bij Van Marcke Chips b.v. aan de Handelsweg in Biezelinge.Tijdens het aanrijden melde de centralist dat telefonisch contact met het object nog niet was gelukt.Eémaal ter plaatse bleek maar weer eens dat niet elk automaatje loos is want de bakoven in dit bedrijf brandde harder dan wat normaal is voor een bakoven.De brand zorgde voor een fikse rookontwikkeling.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 11 feb -   20:18  
Brandweer blust brand in woonkamer, Vlissingen
Vlissingen - De brandweer van Vlissingen is woensdagavond gealarmeerd voor een brand in een woning.Rond 19:10 uur kwam bij de alarmcentrale in Middelburg een melding binnen dat er in een woning aan de Suze Groeneweglaan in Vlissingen een brand in de woonkamer woedde. Direct werd het blusvoertuig en de hoogwerker van de post Olympiaweg met spoed ter plaatse gestuurd.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 11 feb -   12:33  
Inbraak in bedrijfspand , Yerseke
Yerseke - Tussen dinsdagavond en woensdagmorgen is ingebroken in een pand aan de Kanaalweg in Yerseke. De toegang is geforceerd en uit het pand is een onbekend geldbedrag weggenomen.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 11 feb -   12:30  
Door gladheid in de sloot , Nieuwdorp
Nieuwdorp - Op de Halsweg in Nieuwdorp is vanmorgen om 07.30 uur een auto in de sloot terechtgekomen. De bestuurder en zijn inzittenden raakten niet gewond.
Gemaakt door: 112zeeland
di 10 feb -   18:14  
Fietsster gevallen , Meliskerke
Meliskerke - Maandagavond rond 19.30 uur is op de Mariekerkseweg in Meliskerke een 12-jarig meisje uit de gemeente Veere met haar fiets gevallen toen een onbekend gebleven bromfietser aan haar schooltas trok.Het meisje liep een gekneusde pols op. De politie roept getuigen op zich te melden via 0900-8844. tekst politie
Gemaakt door: 112zeeland
di 10 feb -   18:13  
Zakkenrollen, Goes
Goes - In een winkel in de Kolveniershof in Goes werd dinsdag tussen 13.30 en 14.30 Uur de portemonnee van een 66-jarige vrouw uit de gemeente Schouwen-Duiveland gestolen. De portemonnee, met daarin persoonlijke papieren en een sleutel, werd in een onbewaakt ogenblik uit haar tas weggenomen. tekst politie
Gemaakt door: 112zeeland
di 10 feb -   18:11  
Bromfietscontrole Zierikzee
Zierikzee - Vanmorgen tussen 07.45 uur en 08.30 uur zijn bromfietsers gecontroleerd op het parkeerterrein aan het Hatfieldpark in Zierikzee. Vijf bromfietsers ontvingen een bekeuring voor: 1 x kinband niet vast, 1 x kentekenbewijs niet kunnen tonen 3 x overschrijden max. snelheid op de rollentestbank.
Gemaakt door: 112zeeland
di 10 feb -   18:08  
Bedrijfsongeval, Ritthem
Ritthem - Bij een bedrijf aan de Denemarkenweg bij Ritthem vond dinsdag omstreeks 13.30 uur een bedrijfsongeval plaats.Tijdens het lossen van een schip was een loopplank met een man daarop omlaag gevallen.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 9 feb -   21:09  
Hulpdiensten uitgerukt voor val in ruim, Sas van Gent
Sas van Gent - De hulpdiensten zijn maandagavond uitgerukt voor een persoon die in een ruim was gevallen. Rond 19:00 uur kwam het slachtoffer ten val in het ruim van een schip in Sas van Gent. Direct zijn diverse brandweervoertuigen en twee ambulances met spoed ter plaatse gestuurd. De brandweer heeft het slachtoffer uit het ruim gehaald.Nadat het slachtoffer gestabiliseerd was is hij per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 9 feb -   18:15  
Gewonde bij ongeval Middelburg
Middelburg - De bestuurder van een scooter is maandagmiddag gewond geraakt bij een aanrijding in Middelburg.Rond 16:20 uur kwam de scooter op de kruising Poelendaeleweg met de Ruyterstraat in botsing met een personenauto.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 9 feb -   17:08  
Jongen (16) mishandeld in Oostburg
Oostburg - Afgelopen zaterdag, rond 16.00 uur, is een 16-jarige jongen mishandeld op de Grote Beer in Oostburg.De 16-jarige jongen uit Oostburg fietste met een even oude plaatsgenoot op de Grote Beer toen ze bemerkten dat er een auto achter hen reed.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 9 feb -   17:04  
Hennepkwekerijen ontmanteld , Zeeland
Zeeland - Politie Zeeland heeft, na een tip, afgelopen vrijdagochtend twee hennepkwekerijen aangetroffen en ontmanteld in Hoek en Westdorpe. In totaal zijn ruim 400 planten gevonden.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 8 feb -   23:09  
Auto total loss bij eenzijdig ongeval, Lewedorp
Een 52-jarige vrouw uit de gemeente Borsele heeft zondagmorgen rond 09.00 uur haar auto total loss gereden bij een eenzijdig ongeval op de Quarlespolderweg.De vrouw verloor in een bocht, als gevolg van het natte wegdek, de macht over het stuur en reed tegen het talud van de dijk op.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 8 feb -   23:06  
Bromfietser op de vlucht na inrijden agent, Vlissingen
Vlissingen - Een onbekende bromfietser is zaterdagavond rond 23.15 uur op de vlucht gegaan nadat hij was ingereden op een agent.De agent fietste over de Kerklaan richting het tunneltje dat onder de Nieuwe Vlissingseweg loopt. Hij reageerde op een melding dat er bij het station in Oost-Souburg een scooter zou worden gestolen.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 8 feb -   17:36  
Zes Zeeuwen gewond bij ongeval A17
Zevenbergen - Bij een eenzijdig verkeersongeval vanmorgen op de Rijksweg de A-17 raakten de inzittenden van een busje (leeftijden 16,17,19,23 en 40 jaar), afkomstig uit Middelburg, Vlissingen en Oost Souburg gewond. Twee konden ter plaatse behandeld worden. De overige vier inzittenden zijn vervoerd naar het Erasmus-, het Franciscus- en het Baronie Ziekenhuis. De traumahelikopter werd ingezet.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 8 feb -   17:33  
Roemenen aangehouden voor plaatsen skimapparatuur
Terneuzen - Door de politie zijn zaterdag twee Roemeense mannen van 26- en 34 jaar aangehouden die skimapparatuur hadden geplaatst bij een pinautomaat in de binnenstad van Terneuzen. Door de oplettendheid van getuigen konden de twee verdachten op heterdaad worden betrapt.Omstreeks 11.20 uur was bij de politie een melding binnengekomen van een getuige die had gezien dat een tweetal mannen bezig waren met het plaatsen van skimapparatuur bij een geldautomaat op de Markt.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 8 feb -   17:31  
Automobiliste rijdt tegen de vangrail, Rilland
Rilland - Op de A-58 is zaterdag omstreeks 12.30 uur een 39-jarige automobiliste uit Vlissingen tegen de vangrail gereden.De vrouw reed over de rechter rijstrook toen er voor haar ineens een auto vaart minderde. Hierdoor moest ze uitwijken en botste vervolgens in de middenberm tegen de vangrail.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 8 feb -   07:14  
Flinke schade na brand, Vlissingen
Vlissingen - De brandweer is zondagmorgen uitgerukt voor een uitslaande brand.Rond 05:00 uur kwam bij de alarmcentrale een melding binnen dat in een leegstaand pand aan de Prins Hendrikweg in Vlissingen een uitslaande brand woedde.Direct werden twee blusvoertuigen en een hoogwerker met spoed ter plaatse gestuurd.
Gemaakt door: troetelbeer
za 7 feb -   18:58  
Overval tankstation Middelburg
Middelburg - Het Esso tankstation in Middelburg is zaterdagmiddag overvallen.Rond 16:40 uur is de overal gepleegd in het pand aan de Laan der Verenigde Naties in Middelburg.Het gaat vermoedelijk om twee overvallers.
Gemaakt door: troetelbeer
za 7 feb -   18:37  
Bejaarde man merkt niks van brand in eigen tuin
Middelburg - Een bejaarde man heeft zaterdag niks gemerkt van een felle brand in zijn achtertuin.Rond 12:30 uur belde een buurman naar de alarmcentrale om te melden dat er in de achtertuin van zijn buurman aan de Waalstraat in Middelburg een brand woedde.Direct werd het blusvoertuig van de Stromenweg zonder spoed ter plaatse gestuurd.
Gemaakt door: troetelbeer
za 7 feb -   16:44  
Onder invloed in de sloot, Schoondijke
Schoondijke - Zaterdag omstreeks 08.30 uur belandde een 28-jarige automobilist uit Noirechan (B) met zijn auto in de sloot in Schoondijke.De man reed, met drie inzittenden in zijn auto, over de Lange Heerenstraat, komende uit de richting van Oostburg. Hij verloor de controle over zijn auto en botste tegen een lantaarnpaal en raakte van de weg in de sloot.
Gemaakt door: troetelbeer
za 7 feb -   16:44  
Medewerker parkeerbeheer ontkomt aan aanrijding, Vlissingen
Vlissingen - Vrijdag rond 16.00 uur kon een 46-jarige Vlissingse medewerker van parkeerbeheer in de Aagje Dekenstraat in zijn woonplaats ternauwernood aan een aanrijding ontkomen.De man had al twee keer een vrouw, die in haar foutief geparkeerde auto zat te bellen, gevraagd haar auto ergens anders te parkeren.
Gemaakt door: troetelbeer
za 7 feb -   16:38  
Man aangehouden voor mishandeling, Middelburg
Middelburg - In de Vlissingsestraat in Middelburg werden zaterdag om 02.50 uur een 20-jarige Amsterdammer en een 21-jarige Middelburger aangehouden wegens mishandeling.De 21-jarige Middelburger bleek hiermee niets te maken te hebben en werd weer in vrijheid gesteld.
Gemaakt door: troetelbeer
za 7 feb -   16:37  
Opnieuw gewapende overval, Terneuzen
Terneuzen - Politie Zeeland stelt een onderzoek in naar een overval, vrijdag tussen 20.00 en 20.15, uur in een winkelpand in de Kersstraat in Terneuzen.Een man deed daar, onder bedreiging van een wapen, een greep in de kassa en ging er met een onbekend geldbedrag op de fiets vandoor.De overvaller is een lange en magere, Nederlands sprekende, man. Hij had zijn gezicht bedekt en droeg een donker jasje en een donkere broek.
Gemaakt door: troetelbeer
za 7 feb -   00:34  
Overval op bejaarde man, Goes
Goes - Donderdagavond omstreeks 20.00 uur werd aangebeld bij een 83-jarige man, wonende aan de Thorbeckelaan in Goes. De man deed zijn deur open en vrijwel direct drongen twee mannen de woning binnen. Eén van hen had een wapen waarmee hij het slachtoffer bedreigde. De overvallers hebben, nadat zij een onbekend geldbedrag hadden buitgemaakt, de woning verlaten en zijn er te voet vandoor gegaan.
Gemaakt door: troetelbeer
za 7 feb -   00:32  
Vrouw moet auto en rijbewijs inleveren
Goes - Een 54-jarige vrouw uit Goes is onlangs veroordeeld door een rechter, omdat zij onder invloed van alcohol in haar auto heeft gereden.De vrouw kreeg toen van de rechter de straf opgelegd dat haar de rijbevoegdheid werd ontzegd. Dat houdt dus in dat je dan niet meer in een motorvoertuig mag rijden. Ondanks deze opgelegde straf hielde de Goese vrouw zich daar niet aan, zo bleek vandaag...
Gemaakt door: troetelbeer
za 7 feb -   00:19  
Vrachtwagen vast gereden na omrijden voor ongeval
Heinkenszand - Een vrachtwagen is vrijdagavond vast komen te zitten nadat hij moest omrijden voor een ongeval.De vrachtwagen reed over de Heinkenszandseweg in Heinkenszand toen hij bij de wegafsluiting kwam van een ernstig ongeval.
Gemaakt door: troetelbeer
vr 6 feb -   23:44  
Man botst met auto tegen boom in Heinkenszand
Heinkenszand - Een 42-jarige man uit Goes is vrijdagavond gewond geraakt nadat hij met zijn auto tegen een boom was opgereden.De man reed over de Heinkenszandseweg (N667) in Heinkenszand toen hij een bus wilde inhalen.De man zag een tegemoet komende auto over het hoofd en moest uitwijken naar links.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 6 feb -   15:30  
Walcheren heeft extra ambulance
Walcheren - Voor inwoners van Walcheren is een extra ambulance beschikbaar. Provinciale Staten hebben vrijdag besloten 100.000 euro mee te betalen. Met de extra ambulance kan vanuit alle plaatsen op Walcheren binnen 45 minuten een ziekenhuis bereikt worden met een afdeling spoedeisende hulp. Sinds de verhuizing van de afdeling verloskunde van Vlissingen naar Goes is dit in ieder geval van groot belang bij bevallingen. tekst: omroep zeeland
Gemaakt door: 112zeeland
vr 6 feb -   15:26  
Geld weg na wisseltruc, Terneuzen
Terneuzen - Een 74-jarige vrouw uit de gemeente Terneuzen is vrijdagmorgen door een wisseltruc enkele tientallen euro's kwijtgeraakt.Ze had omstreeks 10.30 uur haar auto geparkeerd op de Scheldekade en liep richting de markt toen ze werd aangesproken door een man.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 6 feb -   15:12  
Woninginbraak, Colijnsplaat
Colijnsplaat - Tijdens afwezigheid van de bewoner werd donderdag tussen 17.45 en 21.15 uur ingebroken in een woning.Nadat een deur was geforceerd werd de woning doorzocht. Voor zover bekend zijn alleen sieraden weggenomen.Bij een woning aan de Morlodestraat in Krabbendijke bleef het bij een inbraakpoging. Dit gebeurde tussen donderdag 22.30 en vrijdag 09.30 uur.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 6 feb -   15:10  
Auto rijdt op betonblok, Zierikzee
Zierikzee - Een 76-jarige vrouw uit Zierikzee is donderdagavond met haar auto op een betonblok gereden. De vrouw reed over de Laan van Sint Hilaire, komende uit de richting van de Nieuwe Koolweg. Bij het oprijden van de rotonde nam zij de bocht te kort waardoor zij in de berm reed.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 6 feb -   15:07  
Automobiliste botst op stilstaande bestelauto, Oostkapelle
Oostkapelle - Op de Duinweg is vrijdagmorgen rond 09.30 uur een personenauto achterop een stilstaande bestelauto gereden. De bestuurster van de auto, een 84-jarige Duitse, kwam met de schrik vrij. Haar auto raakte aan de voorzijde flink beschadigd en moest worden weggesleept door een takelbedrijf. De geparkeerde bestelauto had ook behoorlijke schade aan de achterzijde.
Gemaakt door: troetelbeer
do 5 feb -   22:08  
Aanrijding als gevolg van beschonken rijden
Hoek - Vanmiddag rond 14.00 uur is er een aanrijding gebeurd op het Mauritsfort in Hoek.De aanrijding had alleen materiele schade tot gevolg, maar één betrokkene meldde dat er mogelijk drank in het spel was bij de tegenpartij.
Gemaakt door: troetelbeer
do 5 feb -   22:07  
Minderjarige aangehouden na diefstal pakje condooms
Vlissingen - Een 12-jarige jongen uit Oost Souburg is vanmiddag rond 17.15 uur aangehouden door winkelpersoneel van een winkel aan de Papegaaienburg in Vlissingen.De jongen was met twee vriendjes in de winkel om iets te kopen. Zij gedroegen zich verdacht, aldus winkelpersoneel, en werden hierom extra in de gaten gehouden.
Gemaakt door: troetelbeer
do 5 feb -   21:47  
Brandweer uitgerukt voor keukenbrand Middelburg
Middelburg - De stadsgewestelijke brandweer is donderdagavond uitgerukt voor een keukenbrand.Rond 20:50 uur sloeg de vlam in de frituurpan in een woning aan de Buitenhove in Middelburg. Direct werd het blusvoertuig van de Torenweg met spoed ter plaatse gestuurd.
Gemaakt door: troetelbeer
do 5 feb -   19:40  
Twee gewonden bij ongeval zaamslag
Zaamslag - Om 18.24 uur heeft op de Terneuzensestraat in Zaamslag een aanrijding plaatsgevonden.Als gevolg van deze aanrijding zijn twee betrokkenen naar het ziekenhuis overgebracht. Een 42-jarige automobilist uit de gemeente Terneuzen stond stil op bovengenoemde straat. Hij wilde linksaf slaan.
Gemaakt door: 112zeeland
do 5 feb -   17:33  
aanvuling :Overval op tankstation in Terneuzen
Terneuzen - Naar aanleiding van een overval die woensdagavond werd gepleegd op een tankstation aan de Serlippenstraat, is de politie op zoek naar getuigen die zij nog niet hebben gehoord. De politie is nog volop bezig met het onderzoek.
Gemaakt door: 112zeeland
do 5 feb -   17:30  
Ongelukken door gladheid, Zeeland
Burgh-Haamstede - In de hele provincie heeft het verkeer vanmorgen hinder ondervonden van de gladheid. In Burgh-Haamstede reed op de J.J. Boeijesweg een auto tegen een lantaarnpaal. Op de Zandweg reed een auto tegen de gevel van een woning. Rolluik en muur van de woning raakten beschadigd evenals de auto.
Gemaakt door: 112zeeland
do 5 feb -   17:19  
Aanhoudingen voor vernielingen Oudjaarsdag, Yerseke
Yerseke - Met de aanhouding van vier mannen in de leeftijd van 16- t/m 30 jaar, afkomstig uit de gemeenten Reimerswaal en Kapelle, heeft politie Zeeland een reeks van vernielingen opgelost. Deze vernielingen werden gepleegd op Oudjaarsdag in de dorpskern van Yerseke.
Gemaakt door: 112zeeland
do 5 feb -   17:15  
Eenzijdig ongeval met letsel ,Tholen
Tholen - Donderdagmorgen heeft er een eenzijdig verkeersongeval plaats gevonden op de Bartelmeetweg te Tholen. Rond de klok van 20 over 11 gingen de piepers van de hulpdiensten.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 4 feb -   23:35  
Automobilist botst op geparkeerde auto, Tholen
Tholen - Op de Ten Ankerweg in Tholen vond woensdag om 18.25 uur een aanrijding plaats.Een 22-jarige man reed over de Ten Ankerweg te Tholen in de richting van de Grindweg. Voor hem, in tegengestelde richting stonden de auto's van een 45-jarige man en een 22-jarige vrouw geparkeerd.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 4 feb -   23:33  
Eenzijdig verkeersongeval, Dreischor
Dreischor - Op de Weg door het dijkwater bij Dreischorvond woensdag om 17.00 uur een eenzijdig verkeersongeval plaats.Een 38-jarige man reed in de richting van Bruinisse en moest naar rechts uitwijken voor een tegenligger die onvoldoende rechts hield. Hierdoor kwam hij in de bevroren rechterberm.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 4 feb -   23:32  
Aanrijding op Kennedylaan in Terneuzen
Terneuzen - Op de Kennedylaan in Terneuzen raakten woensdag om 17.00 uur drie personenauto's bij een aanrijding beschadigd.Een 20-jarige man kwam uit richting van de Haarmanweg en raakte in bocht t.h.v. Texaco de macht over het stuur kwijt. Hij raakte op de andere weghelft en schampte de auto van een 40-jarige man. Daarna botste hij tegen de auto van een 38-jarige man, die achter de 40-jarige reed.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 4 feb -   23:31  
Terneuzenaar aangehouden voor steekpartij
Terneuzen - Door de politie is afgelopen maandagavond een 38-jarige Terneuzenaar aangehouden.De man wordt ervan verdacht op zondag 1 februari tijdens een vechtpartij in de Nieuwstraat in Terneuzen een 25-jarige plaatsgenoot te hebben neergestoken.Even voor vijf uur ontstond er onenigheid tussen de twee mannen die ontaarde in een vechtpartij waarbij het slachtoffer zwaargewond raakte.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 4 feb -   23:06  
Overval op tankstation in Terneuzen
Terneuzen - Woensdag rond 20.40 uur vond een overval plaats op een tankstation in de Serlippenstraat in Terneuzen.Vermoedelijk gaat het om één dader, die onder bedreiging een nog onbekend geldbedrag meegenomen heeft.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 4 feb -   20:54  
Brandweer blust brand in kledingcontainer
Yerseke - Vanmiddag is de inhoud van een kledingcontainer in de Margrietstraat in Yerseke in rook opgegaan. Een vrachtwagenchauffeur die de, naast de kleding container staande, glasbak kwam legen heeft de brand gemeld. Rond half vier werd de brandweer van Yerseke ter plaatse geroepen om de brand in de container te blussen.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 4 feb -   15:50  
Getuigen gezocht verkeersagressie, Terneuzen
Terneuzen - De politie is op zoek naar getuigen van een incident dat vorige week vrijdag 30 januari plaatsvond in Terneuzen.Omstreeks 14.50 uur reed een 29-jarige automobilist uit Axel over de Tractaatweg, richting Terneuzen. Bij de stoplichten op de kruising Tractaatweg/Hoofdweg stopte hij achter en zwarte Volkswagen Golf.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 4 feb -   15:48  
Man stapt twee keer dronken achter het stuur
Middelburg - Door de politie is afgelopen nacht een 42-jarige automobilist uit de gemeente Noord-Beveland twee maal aangehouden.De eerste keer werd op het Groene Woud zijn rijbewijs ingevorderd omdat hij met teveel alcohol op in zijn auto reed. De man werd overgebracht naar het politiebureau voor verhoor waarna voor hem een taxi werd gebeld om hem naar huis te brengen. Dit aanbod sloeg hij af want hij zou zelf een slaapplaats regelen.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 4 feb -   12:37  
Werkdruk politie fors door grote onderzoeken
Middelburg - Meer inbraken, iets minder geweld en minder betrapte dronken rijders. Als gekeken wordt naar 2008 zijn dat voor korpschef Hans Vissers de opvallendste verschillen met het jaar daarvoor. De toename van het aantal woninginbraken vindt hij zorgelijk. Een verklaring voor die stijging van 850 in 2007 naar 977 vorig jaar heeft hij nog niet. De analisten van de politie zijn nog aan het speuren naar de reden.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 4 feb -   12:31  
Onderzoek naar eenzijdige ongelukken in Zeeland
Zeeland - Stichting Wetenschappelijk Onderzoek Verkeersveiligheid (SWOV) gaat een uitgebreid onderzoek doen naar eenzijdige verkeersongevallen in Zeeland.Omdat in Zeeland veel eenzijdige ongevallen voordoen wil de stichting dit gaan onderzoeken.Daarvoor worden slachtoffers, getuigen, nabestaanden en andere betrokkenen geïnterviewd.
Gemaakt door: troetelbeer
di 3 feb -   23:18  
Brandweer bevrijd meisje uit auto in Clinge
Clinge - De brandweer is dinsdagmiddag gealarmeerd voor een ongeval met beknelling.Rond 17:35 uur kwam bij de alarmcentrale in Middelburg een melding binnen dat er op de Woestijnestraat in Clinge een auto tegen een boom was gereden.Een 18-jarige jongen reed over de weg toen hij werd afgeleid door zijn mobiele telefoon.
Gemaakt door: troetelbeer
di 3 feb -   23:07  
Aanrijding in Kapelle
Kapelle - Op de kruising Westelijke Kanaalweg / Hovyweg in Kapelle vond dinsdag omstreeks 16.00 uur een aanrijding plaats.Een 63-jarige automobilist uit Etten-Leur, die over de Hovyweg reed, verleende op de kruising geen voorrang aan een47-jarige bestuurder uit Yerseke, die op de kruisende Westelijke Kanaalweg reed.
Gemaakt door: troetelbeer
di 3 feb -   23:05  
Meisje van fiets geschopt in 's-Gravenpolder
's-Gravenpolder - Een 13-jarige scholiere uit de gemeente Borsele werd dinsdag omstreeks 16.00 uur ter hoogte van 's-Gravenpolder van haar fiets geschopt.Zij werd ter hoogte van 's-Gravenpolder voorbijgefietst door vijf onbekende jongens die tegen haar fiets trapten.
Gemaakt door: troetelbeer
di 3 feb -   22:48  
Man gewond na ongeval Grijpskerke
Grijpskerke - De bestuurder van een personenauto is dinsdagmiddag gewond geraakt na een eenzijdig ongeval op de Middelburgseweg in Grijpskerke.Rond 17:40 uur reed een 54-jarige man uit de gemeente Veere richting Middelburg toen hij door nog onbekende oorzaak van de weg raakte. De auto raakte een kast van de kabeltelevisie en raakte een boom om vervolgens in de sloot tot stilstand te komen.
Gemaakt door: troetelbeer
di 3 feb -   17:23  
Politie onderzoekt het dumpen van 200 kg citroenzuur
Serooskerke (S) - Op dinsdagmorgen 13 januari jl. zijn bij de trailerhelling bij Schelphoek in Serooskerke (gemeente Schouwen-Duiveland) acht zakken met poeder aangetroffen. De politie wil weten wie de zakken daar illegaal gedumpt heeft en stelt daarom een onderzoek in. Uit onderzoek is gebleken dat het poeder het milieugevaarlijke citroenzuur betreft.
Gemaakt door: troetelbeer
di 3 feb -   17:19  
6 Jongens aangehouden voor brandstichting 's Gravenpolder
's Gravenpolder - Politie Zeeland heeft de afgelopen dagen 6 jongens aangehouden inzake brandstichting in een pand aan het Klimopplein in 's Gravenpolder op 30 januari rond 21.00 uur.De 6 jongens, 15 en 16 jaar oud en allen afkomstig uit 's Gravenpolder, hebben bekend betrokken te zijn geweest bij de brandstichting in het in aanbouw zijnde pand aan het Klimopplein. In het pand hebben zij glaswol in brand gestoken.
Gemaakt door: troetelbeer
di 3 feb -   17:19  
10 ruiten vernield in Kapelle
Kapelle - Van een praathuisje op de Weg langs de Zeedijk in Kapelle werden afgelopen weekend (31 januari - 1 februari) 10 ruiten vernield.De schade bedraagt enkele duizenden euro's.
Gemaakt door: troetelbeer
di 3 feb -   17:17  
Hennepkwekerij ontmanteld in Vlissingen
Vlissingen - In een woning in de Bonedijkestraat in Vlissingen werd dinsdagochtend een in werking zijnde hennepkwekerij ontmanteld.De kwekerij was gevestigd in een van de kamers en bestond uit 75 planten. Door de gemeentereiniging werd alles vernietigd.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 2 feb -   22:05  
Diefstal met geweld, Vlissingen
Vlissingen - Politie Zeeland onderzoekt een diefstal met geweld die zondag omstreeks 21.00 uur plaatsvond in een pand in de Glacisstraat in Vlissingen.In het pand worden kamers verhuurd en rond 21.00 uur werd bij een 42-jarige man op zijn kamerdeur geklopt. Nadat hij de deur had geopend kwamen twee onbekende personen binnen en werd hij gelijk diverse keren geslagen.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 2 feb -   22:04  
Auto in de sloot Poortvliet
Poortvliet - Op de Bram Groenewegeweg bij Poortvliet vond maandag rond 18.15 uur een eenzijdig verkeersongeval plaats.De 38-jarige bestuurder uit Tholen(stad) verloor de macht over zijn stuur en raakte in de berm. Daarna is de auto achteruit de sloot in gegleden en raakte daarbij zwaar beschadigd aan de achterzijde.