Selecteer per datum:

Gemaakt door: 112zeeland
za 30 jun -   15:05  
Tweetal aangehouden wegens bezit vuurwapen en drugs
zaamslag - Zaamslag - Politiemensen hebben in de nacht van zaterdag 29 op zondag 30 juni 2018 in de Veerstraat een 24-jarige man uit Heikant en een 25-jarige man uit Vlissingen aangehouden. Het tweetal was is het bezit van drugs en een vuurwapen.
Gemaakt door: 112zeeland
za 30 jun -   15:02  
Politie bekeurt illegale kampeerders
Gemeente Veere - Gemeente Veere - De politie heeft in de nacht van vrijdag 29 op zaterdag 30 juni 2018 in de gemeente Veere tien bekeuringen uitgeschreven voor overnachten buiten een kampeerterrein.
Gemaakt door: 112zeeland
za 30 jun -   14:56  
Vrouw aangehouden na achterlaten zwaargewonde man
hulst - Hulst - Politiemensen hebben in de nacht van vrijdag 29 op zaterdag 30 juni 2018 om 01.30 uur een 67-jarige vrouw uit Hulst aangehouden op verdenking van het verlaten van een plaats ongeval. Daarbij is haar partner, een 68-jarige man uit Hulst, zwaargewond achtergebleven.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 29 jun -   10:56  
Man met zuurstofmasker zorgt voor opschudding
Koewacht - Koewacht - De politie was vrijdagmiddag 22 juni op zoek naar een verdachte man, die op de Nieuwe Karnemelkstraat mogelijk vrouwen had lastiggevallen. Deze man heeft zich vrijwillig gemeld en bleek een niets vermoedende hardloper te zijn.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 29 jun -   09:28  
Politie extra alert in verlaten Zoutelande
zoutelande - Zoutelande - De politie en de gemeente Veere hebben donderdagavond extra toezicht gehouden in het verlaten kustdorp, terwijl de inwoners massaal Concert at SEA bezochten. De Zeeuwse popgroep BLØF had alle inwoners uit Zoutelande uitgenodigd voor een gratis bezoek aan Concert at SEA. Inwoners uit Zoutelande hadden aan de politie om extra toezicht gevraagd. Het dorp was donderdagavond praktisch verlaten.
Gemaakt door: 112zeeland
do 28 jun -   09:46  
Quadrijder rijdt tegen boom
Ellemeet - Ellemeet - Een 72-jarige man uit Ellemeet is woensdagavond gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval. Hij is overgebracht naar een ziekenhuis. De man reed rond 21:20 uur met zijn quad tegen een boom op de Kuijerdamseweg. Volgens een getuige maakte de man wheelies met de quad. Het vermoeden bestaat dat de man onder invloed van alcohol reed. Een trauma-arts is ter plaatse geweest. Het slachtoffer is met een ambulance overgebracht naar een ziekenhuis.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 25 jun -   13:06  
Samen de zomer tegemoet
Goeree-Overflakkee/ Schouwen Duiveland - Goeree-Overflakkee/ Schouwen Duiveland - ‘s Zomers zoeken veel toeristen de schoonheid van het eiland Goeree-Overflakkee op. Zo veel dat het aantal inwoners tijdelijk verdubbelt. Het aantal agenten in deze periode verdubbelen lukt niet. Door samen te werken met de politie Oosterscheldebekken (Zeeland) én de inzet van vrijwillige politie is een inventieve oplossing gecreëerd. Agent op boot waterpolitie
Gemaakt door: 112zeeland
zo 24 jun -   22:15  
Getuigenoproep na aanrijding Koewacht
Koewacht - Koewacht - Zaterdagavond rond 18.45 uur kwamen twee auto’s op de Axelsestraat in Koewacht met elkaar in aanraking. De ene auto betrof een klassieke Alfa Romeo, de andere auto was een Opel Corsa. Vanaf Hulst reden de auto’s al achter elkaar en op de Axelsestraat kwam het tot een botsing.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 24 jun -   16:38  
controle op alcohol en jeugd tijdens havendagen
Terneuzen - Terneuzen - In Terneuzen vinden dit weekend de Havendagen plaats. Een drukbezocht evenement waarbij overdag vooral families het terrein bezoeken. ’s Avonds worden feesten georganiseerd in de tenten die op de Scheldeboulevard staan.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 24 jun -   14:33  
Inbrekers overlopen door bewoonster
Terneuzen - Terneuzen - In een woning aan de Maassingel in Terneuzen is gistermiddag ingebroken. Omdat de bewoonster van de woning hoorde dat de inbrekers een raam verbraken is zij luid schreeuwend naar de kamer gelopen waar het geluid vandaan kwam. Vermoedelijk zijn de inbrekers hiervan geschrokken, want er was, buiten het verbroken raam, niets meer te zien.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 24 jun -   14:02  
Man aangehouden voor mishandeling met schroevendraaier
Vlissingen - Vlissingen - Omstreeks 22.00 uur zaterdagavond meldde een vrouw telefonisch bij de politie dat er op de Schuitvaartgracht iemand bedreigd zou zijn met een schroevendraaier. Even later bleek dat er twee mensen mishandeld zouden zijn met behulp van die schroevendraaier. Agenten gingen direct ter plaatse en op zoek naar de verdachte, want zijn naam was inmiddels ook genoemd.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 24 jun -   13:49  
Man naar ziekenhuis na mishandeling
Middelburg - Middelburg - In de nacht van zaterdag op zondag werd op de Markt in Middelburg een 23-jarige man uit Arnemuiden op een dusdanige manier mishandeld dat hij met een ambulance naar het ziekenhuis is gebracht. De vermoedelijke aanleiding is een poging beroving. Het slachtoffer hielp een man die mogelijk beroofd werd door de verdachten.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 24 jun -   12:19  
Jongen (14) veroorzaakt schade met landbouwvoertuig
Aagtekerke - Aagtekerke - In de nacht van zaterdag op zondag meldde een bewoner van de Geschieresweg in Aagtekerke bij de politie dat hij zojuist een jongeman had betrapt die er op zijn landbouwvoertuig vandoor wilde gaan. Hierbij had de jongen behoorlijk wat schade aangericht op het erf van de melder.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 24 jun -   11:35  
Vechtpartij in Renesse, een aanhouding
Renesse - Renesse - Via 112 kreeg de politiemeldkamer vannacht rond 02.00 uur meerdere meldingen van een vechtpartij op het transferium in Renesse, aan de Roelandsweg. Getuigen meldden dat er mensen geslagen waren door meerdere mannen. Zij zouden met een broeksriem om zich heen hebben staan maaien.
Gemaakt door: Krukeltje
za 23 jun -   16:50  
Bestelauto brandt uit op A58 afslag Heinkenszand
Heinkenszand - Vanmiddag rond 15.45 vond er een brand in een bestelauto plaats op de A58 afslag Heinkenszand rechterzijde. Twee brandweervoertuigen gingen met spoed ter plaatse
Gemaakt door: 112zeeland
za 23 jun -   14:56  
Ongeval in Colijnsplaat
Colijnsplaat - Colijnsplaat – even rond half drie werd er melding gemaakt van een ongeval in de deltastraat in Colijnsplaat. De ambulance en politie zijn met spoed naar de plaats van bestemming ge gaan. In de delta straat werd bij een huis een dak van een lage woning vernieuwd. Dij deze werkzaamheden was er iemand ernstig gevallen. De persoon is over ge bracht naar het ziekenhuis voor verder onder zoek. Hoe het kon gebeuren is niet bekend. Ook werd de traumahelikopter opgeroepen maar deze was niet nodig en is ook niet door gekomen.
Gemaakt door: 112zeeland
za 23 jun -   11:51  
Klachten over quad in Borssele
Borssele - Borssele - In Borssele kwamen de laatste tijd veel klachten van bewoners over een quad die behoorlijk wat overlast zou veroorzaken in de plaats. Naar aanleiding van die klachten reden surveillerende agenten vrijdagmiddag rond in het dorp.
Gemaakt door: 112zeeland
za 23 jun -   11:27  
Dronken automobilist maakt brokken
Philippine - Laatste update: 23-06-2018 | 11:26 Philippine - Vrijdagavond rond 20.10 uur meldde een getuige dat er een auto met, vermoedelijk, een dronken bestuurder tegen straatmeubilair en een geparkeerde auto was aangereden in de Kasteelstraat in Philippine.
Gemaakt door: 112zeeland
za 23 jun -   11:16  
Vrouw sloopt terrasmeubilair van café
Sluis - Sluis - Rond 01.00 uur in de nacht van vrijdag op zaterdag meldden getuigen dat een vrouw helemaal doordraaide en het terras van een horecagelegenheid aan de Kaai in Sluis aan het slopen was.
Gemaakt door: 112zeeland
do 21 jun -   23:19  
Nieuwe boot voor de Reddingsbrigade Zierikzee-Duiveland
Zierikzee - ZIERIKZEE – De Reddingsbrigade Zierikzee-Duiveland heeft gisteren een nieuwe boot in ontvangst genomen. Deze boot maakt deel uit van de Nationale Reddingsvloot, een vloot van reddingsboten welke inzetbaar zijn in het geval van een op handen zijnde watersnoodramp. Deze boot van het merk Tinn-Silver vervangt de reddingsvlet waar de reddingsbrigade sinds half de jaren 90 de beschikking over had. De gehele landelijke reddingsvloot is herzien en er is geïnvesteerd in nieuw materieel om nog beter voorbereid te zijn op een watersnoodramp. De geleverde eenheid is het resultaat van een overeenkomst tussen de Veiligheidsregio’s en Reddingsbrigade Nederland over de opzet en financiering van een nieuwe Reddingsvloot in Nederland. In het ontwikkelingsproces van deze nieuwe opzet is duidelijk geworden dat Nederland niet zonder een robuuste vloot kan die bij ernstige overstromingsscenario's de basis van redding en evacuatie vormt. In plaats van de vroegere Nationale Reddingsvloot is gekomen tot een nieuwe Reddingsvloot, bestaande uit 88 regionaal geborgde reddingseenheden onder de Veiligheidsregio’s en een Landelijke Voorziening Reddingsvloot welke Reddingsbrigade Nederland uitvoert in opdracht van het Instituut Fysieke Veiligheid (IFV). Niet dat deze boot alleen staat te wachten totdat er ergens in het land behoefte is aan inzet. Tijdens evenementen op of rond het water wordt de boot ook ingezet om de veiligheid te waarborgen naast het materiaal wat eigendom is van de Reddingsbrigade Zierikzee-Duiveland zoals de vorig jaar aangeschafte snelle reddingsboot Eb. Bij diverse evenementen op of langs het water vereist de vergunning dat er ook wordt nagedacht over de veiligheid op het water. De reddingsbrigade is dan een logische partner en met deze nieuwe boot is de reddingsbrigade nog flexibeler inzetbaar. Het materieel van de reddingsbrigade staat momenteel opgeslagen in een oude gemeentewerkplaats, waar ruimte is voor onderhoud en opslag. De Gemeente Schouwen-Duiveland helpt de reddingsbrigade hierbij, helaas is dit geen definitieve oplossing aangezien deze oude gemeentewerkplaats verkocht zal worden als men hier mogelijkheden toe ziet. Het is dan ook de wens van de reddingsbrigade om betrokken te worden bij de nieuw te bouwen brandweerkazerne te Zierikzee. Hulpverleners bij elkaar, goede condities voor het materieel, centraal op het eiland en inzetbaar voor de gehele regio. Alleen maar voordelen zou je zeggen. Zeker aangezien de lokale reddingsbrigade ten dienste staat van de inwoners van de gemeente, beschikbaar is voor de gemeente en gedeeltelijk valt onder veiligheidsregio ten aanzien van de nieuwe reddingseenheid lijkt dit een logisch gevolg.
Gemaakt door: 112zeeland
do 21 jun -   10:48  
Man aangehouden na hacken iClouds voor naaktfoto’s
Sluis - Gemeente Sluis - Dinsdagmorgen is een jongeman uit de gemeente Sluis aangehouden. Hij wordt verdacht van het verzamelen van naaktfoto’s van meisjes en jonge vrouwen uit zijn omgeving. Digitaal onderzoek
Gemaakt door: 112zeeland
wo 20 jun -   14:41  
Duikers mogelijk omgekomen door oriëntatieverlies
Driebergen - Driebergen - De twee duikers die eind mei vermist raakten in het Grevelingenmeer bij Scharendijke zijn waarschijnlijk om het leven gekomen door oriëntatieverlies in het achterste gedeelte van het wrak ‘Le Serpent’. Dit concludeert de politie na onderzoek.
Gemaakt door: 112zeeland
di 19 jun -   17:48  
Cold Case Team heropent zaak Herman Ploegstra.
IJzendijke - IJzendijke - Op 26 oktober 2010 verdween de 35-jarige Herman Ploegstra uit IJzendijke. De Zeeuwse politie startte een onderzoek. Het enige dat van hem werd teruggevonden was zijn personenauto, een BMW X5. Diverse (landelijke) media besteedden destijds aandacht aan de zaak in kranten en op de televisie. Helaas heeft al die aandacht tot nu toe niet geleid tot het oplossen van het mysterie rondom de verdwenen Herman Ploegstra. Ook na al die jaren zijn er geen aanwijzingen voor zelfmoord, een ongeval of vrijwillig vertrek. Inmiddels gaat het Cold Case Team uit van een misdrijf.
Gemaakt door: 112zeeland
di 19 jun -   15:58  
Integrale controle autohandel
Kapelle - Kapelle - Vanmorgen is er een integrale controle uitgevoerd bij een autohandel in het buitengebied van de gemeente Kapelle. De actie was een samenwerking tussen de gemeente Kapelle, de politie, de Belastingdienst, de Regionale Uitvoeringsdienst (RUD) Zeeland en de Douane, met ondersteuning van de Taskforce Zeeland West-Brabant.
Gemaakt door: 112zeeland
di 19 jun -   00:28  
Vlucht eindigt in ongeval
Goes - Goes - Een 17-jarige bestuurder van een scooter uit Goes sloeg maandag 18 juni 2018 rond 21u20 met een bijrijder op de vlucht voor de politie. De vluchtpoging eindigde met een ongeval op de Grote Markt.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 17 jun -   09:26  
Bij Ritthem tegen viaduct gereden
Ritthem - Ritthem - Een 24-jarige automobilist uit Vlissingen raakte zondag 17 juni 2018 rond 04u45 op de Europaweg West gewond, nadat hij tegen een viaduct was gereden.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 17 jun -   08:45  
Opgepakt met geprepareerde tassen
Goes - Goes - De politie arresteerde zaterdagavond 16 juni 2018 rond 19u20 op het Stationsplein drie mannen die verdacht worden van winkeldiefstal. De politie nam twee geprepareerde tassen met vermoedelijk gestolen goederen in beslag.
Gemaakt door: 112zeeland
za 16 jun -   09:21  
Na huiselijk geweld wapens gevonden
Vlissingen - Vlissingen - De politie arresteerde zaterdag 16 juni 2018 rond 01u15 in de wijk Bossenburgh een man uit Enschede op verdenking van mishandeling en een man uit Scherpenisse, omdat hij een vuurwapen bij zich had.
Gemaakt door: 112zeeland
za 16 jun -   09:18  
Geweld tegen politie in hulst
hulst - Hulst - De politie arresteerde vrijdag 15 juni 2018 rond 18u15 een 27-jarige man die tijdelijk in een woning aan de Hendrik Casimirlaan verblijft, omdat hij geweld tegen de politie gebruikte.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 15 jun -   12:33  
Getuigenoproep poging mishandeling, Middelburg
Middelburg - Middelburg - De politie zoekt getuigen van een poging zware mishandeling, gepleegd op dinsdag 12 juni jl. rond 21u40 op de Kanaalweg. De 31-jarige slachtoffer reed die avond over de Kanaalweg. Bij de verkeerslichten reed een auto op haar in.
Gemaakt door: 112zeeland
do 14 jun -   14:08  
Man valt vrouwen lastig bij Hogelandseweg
Middelburg - Middelburg - Dinsdagavond 12 en woensdagavond 13 juni werd door twee vrouwen afzonderlijk bij de meldkamer van politie gemeld dat zij te maken hadden gehad met een schennispleger. De dames fietsten tussen 21.00 uur en 22.00 uur in de buurt van de Hogelandseweg in Middelburg toen zij (verbaal) werden lastiggevallen door een man. Er is een signalement bekend van de man. Het gaat om een blanke man met een kaal hoofd. Hij is ongeveer 30 jaar oud en droeg een donker gekleurd trainingspak. Onder het trainingspak droeg hij een wit shirt en witte sportschoenen. Hij sprak Nederlands zonder accent.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 13 jun -   20:08  
Dode bij ongeluk Oude Rijksweg
Rilland - Rilland - Woensdagmiddag ontstond op de Oude Rijksweg een ernstige aanrijding tussen een bestelbus en een auto. De bestuurder van de personenauto overleed ter plaatse. Het ongeluk gebeurde rond 16.35 uur. De personenauto reed vanuit de richting van de Oesterdam naar Rilland. In de auto zaten de bestuurder, een man (64) en als inzittende een vrouw (67), beiden uit het Belgische Berlare. De bestelbus reed in tegenovergestelde richting met als bestuurder, een man (64) en als inzittende een man (41), beiden uit Tholen.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 11 jun -   09:40  
Zeeland Veilig Pop-up Store over veiligheid opent deuren in Tholen
Tholen - Tholen - Burgemeester Ger van de Velde opent op donderdag 14 juni een Pop-up Store over (brand)veiligheid in de binnenstad van Tholen. Een maand lang kom je in het pand aan de Eendrachtsweg 3 alles te weten over gevaren in en om het huis en hoe je je daartegen kunt beschermen.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 10 jun -   21:33  
Man gewond bij steekincident in asielzoekerscentrum
Middelburg - Middelburg - Zondagavond is bij een steekincident in het asielzoekerscentrum aan de Laurens Stommesweg een man gewond geraakt. Agenten hebben een verdachte aangehouden. Het incident gebeurde rond 19.00 uur. De hulpdiensten kregen een melding van een steekincident en spoedden zich naar het centrum. Naast politie en ambulancedienst, kwam ook een traumahelikopter naar Middelburg om hulp te bieden. Het slachtoffer, een bewoner van het asielzoekerscentrum, is per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. Aanhouding Rond 19.30 uur werd aan de Laan der Verenigde Naties een man, eveneens bewoner van het centrum, aangehouden vanwege mogelijke betrokkenheid bij het steekincident. De man is voor verder onderzoek en verhoor naar het politiecellencomplex gebracht.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 10 jun -   21:33  
Man gewond bij steekincident in asielzoekerscentrum
Middelburg - Middelburg - Zondagavond is bij een steekincident in het asielzoekerscentrum aan de Laurens Stommesweg een man gewond geraakt. Agenten hebben een verdachte aangehouden. Het incident gebeurde rond 19.00 uur. De hulpdiensten kregen een melding van een steekincident en spoedden zich naar het centrum. Naast politie en ambulancedienst, kwam ook een traumahelikopter naar Middelburg om hulp te bieden. Het slachtoffer, een bewoner van het asielzoekerscentrum, is per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. Rond 19.30 uur werd aan de Laan der Verenigde Naties een man, eveneens bewoner van het centrum, aangehouden vanwege mogelijke betrokkenheid bij het steekincident. De man is voor verder onderzoek en verhoor naar het politiecellencomplex gebracht.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 10 jun -   17:57  
Hardleerse automobilist weer aangehouden na drugsgebruik
Middelburg - Middelburg - Zondagmorgen is een bestuurder in de Wijdaustraat aangehouden, omdat hij positief reageerde bij een speekseltest. Een agent zag de man rond 10.45 uur in een auto rijden. Tegen deze bestuurder was in april van dit jaar en afgelopen week reeds proces-verbaal opgemaakt voor het rijden onder invloed van alcohol en drugs. Daarom werd besloten een controle in te stellen.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 10 jun -   10:12  
Man aangehouden voor bedreiging met hakbijl
Vlissingen - Vlissingen - Zaterdagmiddag deed een man aangifte van een bedreiging door een andere man met een bijl aan de President Rooseveltlaan.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 10 jun -   10:10  
Dronken bestuurder belandt in de cel
Domburg - Domburg - Zaterdagavond werd aan de Singel een dronken bestuurder aangehouden.De politie kreeg rond 23.00 uur diverse meldingen dat een dronken bestuurder met een busje door het centrum van Domburg reed. Een agent in zijn vrije tijd, wiens dienst er juist op zat, zag de auto de parkeerplaats aan de Singel oprijden en wees zijn collega's op de bewuste auto.
Gemaakt door: 112zeeland
za 9 jun -   20:08  
Stoffelijk overschot aangetroffen in Westerschelde
Perkpolder - Perkpolder - Zaterdagmiddag is het stoffelijk overschot van een man in de Westerschelde aangetroffen. Een voorbijganger zag het lichaam in het water drijven. Hierop werden politie en KNRM gealarmeerd. Rond 13.00 uur werd het lichaam door de reddingmaatschappij naar de kant gebracht. De politie zette de omgeving aan de Zeedijk in de buurt van de Perkstraat af.
Gemaakt door: 112zeeland
za 9 jun -   13:05  
Nederlandse en Belgische agenten controleren samen aan de grens
Sas van Gent en Westdorpe - Sas van Gent en Westdorpe - Vrijdagmiddag en -avond hebben Belgische en Nederlandse agenten samen een grenscontrole gehouden. 's Middags had de politie een controleplaats ingericht op de Tractaatweg bij Westdorpe. 's Avonds werd het verkeer gecontroleerd aan de Westkade in Sas van Gent. In totaal werden 140 voertuigen en ruim 150 mensen gecontroleerd.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 8 jun -   10:38  
Vluchtende drugsdealers verwonden vrouw in rolstoel
Vlissingen - Vlissingen - Donderdagmiddag hebben agenten twee mannen aangehouden, die verdacht worden van drugs dealen. Tijdens een vluchtpoging botste een van hen tegen een vrouw in een rolstoel. Winkeldief aangehouden
Gemaakt door: 112zeeland
do 7 jun -   15:59  
Twee aanhoudingen in langlopend rechercheonderzoek
Middelburg, Bergen op Zoom - In een langlopend onderzoek van de Dienst Regionale Recherche van de politie Zeeland-West-Brabant zijn opnieuw twee aanhoudingen gedaan.
Gemaakt door: 112zeeland
do 7 jun -   13:58  
Hennep geruimd in Zeeuws Vlaanderen
Terneuzen - Terneuzen, Sas van Gent - Bij het ruimen van drie hennepkwekerijen in Zeeuws Vlaanderen is gisteren één verdachte aangehouden. Dit betrof de bewoner van een woning aan de Bachlaan in Terneuzen. Hij wordt verdacht van het onderhouden/hebben van een hennepkwekerij en diefstal van stroom.
Gemaakt door: 112zeeland
do 7 jun -   10:53  
Blaas test bij Vlissinger
Middelburg - Middelburg - Gistermiddag rond 16.50 uur werd aan de Noordsingel in Middelburg een auto door een agent aan de kant van de weg gezet voor een controle. De bestuurder was een 30-jarige Vlissinger die al vaker was veroordeeld voor het rijden onder invloed. Bij het aanspreken van de man rook de agent een alcohollucht en zag hij aan wat uiterlijke kenmerken van de bestuurder dat deze vermoedelijk ook drugs had gebruikt.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 3 jun -   18:52  
Getuigen gezocht van ongeval op de A58
Goes - GOES De politie zoekt getuigen van een ongeval op vrijdagavond 2 juni rond 19.00 uur op de A58 bij de oprit Goes. Op de A58 bij de oprit komend vanaf de Sloeweg gebeurde een eenzijdig ongeval. Daarbij raakte niemand gewond. Het slachtoffer reed komend vanaf Arnemuiden in de richting van Goes. Een onbekende bestuurder veroorzaakte een ongeval en reed door. Mogelijk heeft deze bestuurder niets in de gaten gehad.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 3 jun -   10:56  
Man dreigt met mes in binnenstad Goes
Goes - Een man (27) die dreigde met een mes is aangehouden in het centrum van de stad voor een restaurant. Een agent kreeg een melding door van de politiemeldkamer. De melder sprak over een man die op de Westwal liep met een mes.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 3 jun -   09:25  
Politie zoekt getuigen van straatroof ,Vlissingen
Vlissingen - Vlissingen - Een man (25) is het slachtoffer geworden van een straatroof op de Van Doornlaan (West-Souburg). De politie zoekt getuigen. Rond 22.15 uur op zaterdagavond 2 juni kreeg de politie een melding dat de straatroof was gepleegd. Het slachtoffer was door twee mannen bedreigd en beroofd van onder meer zijn telefoon. De man zat bij een speelveldje aan de Van Doornlaan toen hij werd beroofd. De verdachten waren er vandoor gegaan met zijn spullen. Meerdere agenten kwamen ter plaatse om de omgeving af te zoeken. Ook 2 politiehonden werkten mee. De verdachten zijn niet aangetroffen. Daarom doet de politie een getuigenoproep.
Gemaakt door: 112zeeland
za 2 jun -   17:05  
Tweede overvaller woningoverval aangehouden
Breskens - Breskens - De politie heeft na uitgebreid onderzoek op 31 mei jongstleden de tweede verdachte van de brute woningoverval aan de Sikkenburgseweg aangehouden in Uden.