Selecteer per datum:

Gemaakt door: troetelbeer
wo 31 dec -   23:23  
Brandweer uitgerukt voor brand in Wemeldinge
Wemeldinge - De brandweer van Kapelle is woensdagavond uitgerukt voor een brand in Wemeldinge. Rond 19:15 uur kwam bij de alarmcentrale een melding binnen dat er in de achtertuin van een woning aan de Zuidelijke Achterweg een schuurtje in brand zou staan.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 31 dec -   23:09  
Brandweer uitgerukt voor autobrand Topaasplaats
Middelburg - De brandweer is vanavond uitgerukt voor een autobrand aan de Topaasplaats in Middelburg. Omstreeks 20:30 werden de vrijwilligers van de Post Torenweg opgepiept voor een autobrand.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 31 dec -   23:07  
Brandweer blust autobrand Radenhove Middelburg
Middelburg - De vrijwilligers van Post Torenweg zijn vanavond uitgerukt voor een autobrand aan de Radenhove te Middelburg.Omstreeks 19:35 uur werd de autobrand gealarmeerd bij de alarmcentrale in Middelburg.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 31 dec -   21:27  
Brandweer blust brand in woning Middelburg
Middelburg - De stadsgewestelijke brandweer is woensdagavond uitgerukt voor een woningbrand. Rond 19:55 brak de brand uit in een woning aan de Ludo van Hamelstraat in Middelburg. Direct werd het blusvoertuig van de post President Rooseveltlaan en de ladderwagen van de post Stromenweg met spoed ter plaatse gestuurd.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 31 dec -   21:19  
Buitenbrand Langstraat Arnemuiden
Arnemuiden - Rond kwart over vijf heeft de beroepsploeg van Middelburg een brandjein de Langstraat in Arnemuiden geblust.De brandweerlieden die net klaar waren van een vorige brand in Arnemuiden hebben de brand in de Langstraat geblust.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 31 dec -   21:17  
Brandweer gealarmeerd voor brand Pinksterbloemlaan Arnemuiden
Arnemuiden - Rond twee uur vanmiddag is de brandweer van Arnemuiden opgeroepen voor een brand aan de Pinksterbloemlaan in Arnemuiden.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 31 dec -   18:32  
Brandweer gealarmeerd voor buitenbrand Keetweg Arnemuiden
Arnemuiden - De brandweer is vanochtend gealarmeerd voor een buitenbrand aan de Keetweg in Arnemuiden.Om 11:26 werd de blusploeg van Arnemuiden opgeroepen om zonder spoed naar de Keetweg inArnemuiden te gaan.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 31 dec -   18:25  
Brandweer blust brandende scooter Nieuw en Sint Joosland
Nieuw en Sint Joosland - De brandweer heeft vanmiddag een brandende scooter geblust.Omstreeks 14:50 uur werd de brand gemeld bij de alarmcentrale in Middelburg.Daarop alarmeerde de alarmcentrale de tankautospuit 4530, om zonder spoed naar de Veerstraat in Nieuw en Sint Joosland te gaan.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 31 dec -   14:38  
Brandweer gealarmeerd voor containerbrand Middelburg
Middelburg - De brandweer is woensdagmiddag gealarmeerd voor een containerbrand.Rond 13:20 uur werd de brand ontdekt aan de Zuidsingel in Middelburg.Tijdens het aanrijden kreeg het blusvoertuig 4530 een andere melding.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 31 dec -   14:26  
Brandweer ingezet voor schoorsteenbrand Meliskerke
Meliskerke - De brandweer is woensdagmiddag gealarmeerd voor een schoorsteenbrand in Meliskerke.Rond 12:35 uur kwam bij de alarmcentrale een melding binnen dat er in het rookkanaal van een woning aan de Jan Geertsesweg een brand woedde.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 31 dec -   14:08  
Brandweer blust containerbrandjes Vlissingen
Vlissingen - De brandweer is woensdagmiddag uitgerukt voor twee containerbranden.Rond 12:15 uur werd het blusvoertuig van de Stromenweg zonder spoed naar de Bossenburg in Vlissingen gestuurd.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 31 dec -   00:31  
Brandweer gealarmeerd voor melding binnenbrand Domburg
Domburg - De brandweer van Domburg is dinsdagavond gealarmeerd voor een melding van een binnenbrand.Rond 22 uur belde een voorbijganger naar de alarmcentrale in Middelburg om te melden dat hij bij een woning aan de Van Voorthuijsenstraat in Domburg grote vlammen zag.
Gemaakt door: troetelbeer
di 30 dec -   19:03  
Twee jongens gered door 17-jarige jongens
Vlissingen - Twee kinderen zijn dinsdagmiddag rond 12 uur, tijdens het spelen op het ijs, door het ijs gezakt.Direct werd een ambulance, een blusvoertuig, ladderwagen en de duikbus, allen van de Stromenweg met spoed naar het Pablo Picassoplein in Vlissingen gestuurd.
Gemaakt door: troetelbeer
di 30 dec -   18:41  
Bestelauto gestolen in Yerseke
Yerseke - Tussen gisteravond 23.00 uur en vanmorgen 09.30 uur is vanaf een parkeerplaats aan de Burenpolderweg in Yerseke een bestelauto gestolen.De eigenaar had zijn voertuig, een grijze Volkswagen Caddy voorzien van kenteken 43-VPF-6, gisteravond om 23.00 uur geparkeerd en vanmorgen was de auto weg.
Gemaakt door: troetelbeer
di 30 dec -   18:39  
Man slaat vriendin het ziekenhuis in
Cadzand - Afgelopen zaterdagnacht, 27 december, rond 01.45 uur, is een 43-jarige Rotterdamse man aangehouden door de Zeeuwse politie.De man wordt er van verdacht zijn vriendin (49 en ook afkomstig uit Rotterdam) te hebben mishandeld. De mishandeling vond plaats in Cadzand op de Boulevard de Wielingen.
Gemaakt door: troetelbeer
di 30 dec -   18:35  
31 verkeersdoden in 2008
Zeeland - Het afgelopen jaar zijn er in Zeeland 31 mensen omgekomen in het verkeer. Dat blijkt uit cijfers van het Regionaal Orgaan Verkeersveiligheid.De afgelopen jaren zijn de cijfers over verkeersdoden in Zeeland erg wisselend.
Gemaakt door: troetelbeer
di 30 dec -   11:20  
Zeelandbrug afgesloten voor verkeer
Zeelandbrug - De Zeelandbrug is dinsdagmorgen is beide richtingen afgesloten voor het verkeer. Het wegdek op de brug is door de vorst spiegelglad geworden waardoor er twee voertuigen tegen de vangrail botste.
Gemaakt door: troetelbeer
di 30 dec -   11:07  
Aanrijding bij Kapelle
Kapelle - Zondag om 14.30 uur vond op de Viaductweg bij Kapelle een aanrijding plaats. Een 52-jarige automobiliste uit Kapelle reed over de Viaductweg in de richting van Kloetinge. Zij minderde vaart om linksaf te slaan, de Abbekinderse Zandweg op.
Gemaakt door: troetelbeer
di 30 dec -   11:02  
Jongen geschopt binnenstad Middelburg
Middelburg - In de Lange Delft in Middelburg werd maandag omstreeks 15.00 uur een 14-jarige Middelburger geschopt en geduwd.Dit gebeurde na een korte woordenwisseling met drie plaatsgenoten (2 van 13 jaar en 1 van 11 jaar).
Gemaakt door: troetelbeer
di 30 dec -   11:00  
Vrouw schrikt wakker van inbrekers
Sas van Gent - Zondagavond rond 21.35 uur is de bewoonster van een woning aan de Ooststraat in Sas van Gent opgeschrikt door insluipers.De vrouw lag in bed toen ze plots werd opgeschrikt door het schijnsel van een zaklamp.
Gemaakt door: troetelbeer
di 30 dec -   10:59  
Auto in brand gestoken Axel
Axel - Onbekenden hebben afgelopen nacht in de Polenstraat in Axel een personenauto in brand gestoken.De eigenaar ontdekte de brand rond 01.40 uur en zag zijn auto in lichterlaaie staan.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 29 dec -   19:35  
Brandweer gealarmeerd voor vastzittende lift Souburg
Oost-Souburg - De brandweer van Oost-Souburg is maandagavond gealarmeerd voor een liftopsluiting in een flat aan de Berkenstraat in Oost-Souburg.Rond 18:00 uur belde een vrouw naar de meldkamer om te melden dat haar zoon al een half uur in de lift vast zat.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 29 dec -   19:27  
Brandweer uitgerukt voor brandlucht Vlissingen
Vlissingen - De brandweer van Vlissingen is maandagavond uitgerukt voor een brandlucht in een flat aan de Hercules Segherslaan in Vlissingen.Rond 17:35 uur belde een verontruste bewoner naar de brandweer om te melden dat er in de flat een sterke brandlucht hing en dat de rookmelders afgingen.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 29 dec -   19:09  
Vrouw gewond na val op ijs
Ritthem - Een vrouw is maandagmiddag gewond geraakt nadat zij op het ijs was gevallen.De vrouw was aan het schaatsen op een ondergelopen weiland aan de Groene Landweg in Ritthem. Rond 14:00 uur kwam de vrouw ten val en brak daarbij vermoedelijk haar enkel.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 29 dec -   18:53  
Visser onwel op strand Zoutelande
Zoutelande - Een visser is maandagmorgen onwel geworden terwijl hij aan het vissen was.Rond 11:30 raakte de man onwel waarop er gelijk een ambulance met spoed ter plaatse werd gestuurd. Omdat de man op het strand lag werd op de reddingsbrigade van Westkapelle gealarmeerd om met de unimog ter plaatse te gaan.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 29 dec -   18:38  
Brandweer uitgerukt voor brand hotel Brittania Vlissingen
Vlissingen - De stadsgewestelijke brandweer is maandagmiddag uitgerukt voor een brand in hotel Brittania in Vlissingen.Rond 15:05 uur kwam bij de alarmcentrale een melding binnen dat er rook uit het leegstaande hotel aan de Boulevard Bankert kwam.
Gemaakt door: kees wesdorp
ma 29 dec -   14:26  
auto in de sloot Rilland
De hulpdiensten zijn uitgerukt omdat er tussen Rilland en Waarde een vrouw met haar auto te water is geraakt. Het ongeluk gebeurde kort na 12.00 uur langs de Zimmermanweg.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 28 dec -   20:37  
Woninginbraak Oost-Souburg
Oost-Souburg - Vrijdag is ingebroken in een woning aan de Lunet in Oost Souburg.De bewoners ontdekten bij thuiskomst, rond 21.00 uur, dat er was ingebroken.Uit de woning zijn sieraden, een laptop en fotoapparatuur weggenomen.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 28 dec -   20:34  
Belg aangehouden voor rijden onder invloed
Sluis - Afgelopen nacht om 05.15 uur is op de Rondweg in Sluis een 21-jarige automobilist uit Wachtebeke (B) aangehouden voor rijden onder invloed.De man had ruim 2 maal de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 28 dec -   20:30  
Aanhouding voor bedreiging
Kruiningen - Zaterdagmiddag omstreeks 14.40 uur zijn op de A58 ter hoogte van hect.paal 136.4 drie mannen aangehouden.De drie mannen in de leeftijd van 22-, 28- en 38 jaar oud en afkomstig uit Terneuzen worden ervan verdacht een 26-jarige bestuurder van een bestelauto te hebben bedreigd.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 28 dec -   18:36  
Man gewond bij aanrijding
Kwadendamme - Zaterdagmorgen rond 09.00 uur is bij een aanrijding op de Siguitsedijk in Kwadendamme een 63-jarige wandelaar uit de gemeente Borsele gewond geraakt.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 28 dec -   18:34  
Inzittenden verlaten plaats ongeval
Serooskerke (S) - Bij de meldkamer van politie Zeeland kwam zaterdagavond even naar 22.00 uur een melding binnen dat er op de N59 een auto op de kop in de sloot lag.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 28 dec -   14:39  
Brandweer uitgerukt voor woningbrand Terneuzen
Terneuzen - De brandweer van Terneuzen is zondagmiddag uitgerukt voor een brand in een woning. Rond 12:20 uur kwam bij de alarmcentrale een melding binnen dat er in een woning aan de Sint Annastraat in Terneuzen een brand woedde.Direct werd het blusvoertuig en de hoogwerker van Terneuzen met spoed ter plaatse gestuurd.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 28 dec -   14:33  
Landelijke storing P2000 systeem
Zeeland - Zondagmorgen is een storing ontstaan in het landelijk alarmeringsysteem P2000. Rond 9 uur ontstond de storing waardoor er niet meer gealarmeerd kon worden via P2000. Met man en macht werd de storing verholpen en aan het einde van de morgen waren de problemen weer voorbij.
Gemaakt door: troetelbeer
za 27 dec -   22:19  
Veel rook vrij na brand flat Vlissingen
Vlissingen - Bij een brand in een portiek van een flat in Vlissingen is zaterdagavond veel rook vrijgekomen. Rond 21:10 ontdekte een bewoner van de flat de brand en belde direct de brandweer. De brandweer van Vlissingen rukte met een blusvoertuig en een hoogwerker uit naar de flat aan de Hendrick Vroomlaan.
Gemaakt door: troetelbeer
za 27 dec -   22:10  
Brandweer blust buitenbrand Middelburg
Middelburg - De vrijwilligers van de post Torenweg zijn zaterdagmiddag uitgerukt voor een buitenbrand. Rond 13:00 uur kwam bij de alarmcentrale een melding binnen dat er op de Moeringweg tussen Middelburg en Oost-Souburg een klein brandje woedde.
Gemaakt door: troetelbeer
za 27 dec -   22:02  
Brandweer uitgerukt voor automatisch brandalarm.
Middelburg - De stadsgewestelijke brandweer is vrijdagavond uitgerukt voor een automatisch brandalarm. Rond 22:30 ging het alarm af in het een woning van woongoed Middelburg aan de Sportlaan in Middelburg.
Gemaakt door: 112zeeland
za 27 dec -   20:21  
Rijbewijs ingenomen van hardrijder, Zaamslag
Zaamslag - Door de politie is zaterdagmorgen rond 10.20 uur het rijbewijs ingenomen van een 27-jarige automobilist uit de gemeente Hulst.
Gemaakt door: 112zeeland
za 27 dec -   20:19  
Jongeren betrapt in leegstaande bioscoop, Hulst
Hulst - Door de politie zijn vrijdagmiddag vier jongeren van 15-/16 jaar afkomstig uit Hulst, op heterdaad betrapt in de leegstaande bioscoop. In de filmzaal trof de politie twee jongens aan die op de stoelen zaten.
Gemaakt door: 112zeeland
za 27 dec -   20:18  
Schade bij aanrijding, Vlissingen
Vlissingen - Zaterdag rond 01.40 uur raakten bij een aanrijding twee personenauto's beschadigd. Een 25-jarige Vlissingse automobilist reed over de Weijevlietweg, komende uit de richting van de Noordbeekseweg.
Gemaakt door: troetelbeer
za 27 dec -   10:23  
Kleine schoorsteenbrand Oostketelaarweg Lewedorp.
Lewedorp - De brandweer van 's-Heer Arendskerke heeft vrijdagavond een brandje in een schoorsteen geblust.Rond kwart voor negen ontdekten bewoners van een woning aan de Oostketelaarweg in Lewedorp enige rookontwikkeling in hun woning.
Gemaakt door: troetelbeer
vr 26 dec -   20:16  
Korte binnenbrand in spouwmuur garage, Zierikzee
Zierikzee - Op tweede kerstdag in het begin van de avond is de brandweer opgeroepen voor een binnenbrand aan de Wielingenstraat in Zierikzee.Bij aankomst bleek het te gaan om een kleine brand in een spouw van een garagebox complex van Zeeuwland net achter de woningen aan de desbetrefenende straat.
Gemaakt door: kees wesdorp
vr 26 dec -   17:13  
Auto over de kop Kapelle
kapelle - vanmiddag rond 14;30 is op de smokkelhoekweg een gewonde gevallen.de bestuurder remde door nog onbekende reden,gaf een ruk aan het stuur ramde een lantaarnpaal,waardoor de auto op zijn kop belande.
Gemaakt door: troetelbeer
vr 26 dec -   16:44  
Man onwel strand Burg-Haamstede
Burg-Haamstede - Vanmiddag is er op het strand bij Haamstede ter hoogte van de Kampweg een man onwel geworden.De strandambulance van de brandweer van Haamstede heeft de ambulance geassisteerd met het vervoeren van het slachtoffer over het strand naar de ambulance toe.
Gemaakt door: troetelbeer
vr 26 dec -   16:40  
Hennepkwekerij ontmanteld in Kloosterzande
Kloosterzande - Dinsdag, 23 december 2008, werden bij een onderzoek naar hennepteelt in een woning in Kloosterzande zeven personen aangehouden.Het betreffen een 21-jarige man uit Roosendaal, een 27-jarige man uit Hoofddorp, een 26-jarige man uit Bergen op Zoom, een 30-jarige man uit Oudenbosch en drie personen, een 34-jarige man en twee vrouwen van 31 en 51 jaar van Bulgaarse afkomst zonder vaste woon- of verblijfplaats.Actuele dossiers
Gemaakt door: troetelbeer
vr 26 dec -   12:02  
Twee jongens aangehouden na zware mishandeling
Zierikzee - In de Raveslootstraat in Zierikzee heeft de Zeeuwse politie gisteravond omstreeks 21.30 uur twee jongens aangehouden wegens het plegen van een zware mishandeling.Beide jongens zijn afkomstig uit Zierikzee en 14 en 15 jaar oud.
Gemaakt door: troetelbeer
vr 26 dec -   12:00  
Man aangehouden voor bezit wapenstok
Goes - Een 20-jarige man uit de gemeente Noord-Beveland is vannacht omstreeks 00.05 uur door agenten van de Zeeuwse politie aangehouden.De man stond bij de carwash aan de Van De Spiegelstraat in Goes. De agenten vonden dat vreemd (gezien het tijdstip) waarop ze besloten de auto en de man aan een onderzoek te onderwerpen.
Gemaakt door: troetelbeer
vr 26 dec -   12:00  
Scooter gestolen Goes
Goes - Voor een woning aan de Oudhof in Goes is op 1e kerstdag, tussen 04.00 en 19.30 uur, een bromscooter gestolen.De scooter betreft een Piaggio type Typhoon in de kleur zwart en voorzien van kenteken DK308F.
Gemaakt door: troetelbeer
do 25 dec -   21:18  
Grote schade na woningbrand Vlissingen
Vlissingen - Een brand heeft voor grote schade aangericht in een woning aan de Verkuil Quakkelaarstraat in Vlissingen.Rond 20:05 uur kwam bij de alarmcentrale een melding binnen dat er een flinke brand in de bovenwoning woedde.
Gemaakt door: troetelbeer
do 25 dec -   19:18  
Rijden onder invloed, Hengstdijk
Hengstdijk - In de nacht van woensdag op donderdag rond 01.05 uur is een 30-jarige automobilist uit Axel aan de Vogelweg in Hengstdijk gecontroleerd op het rijden onder invloed.
Gemaakt door: troetelbeer
do 25 dec -   19:14  
Man bewusteloos geslagen Middelburg
Middelburg - In de nacht van woensdag op donderdag rond 03.00 uur is een 34-jarige man uit Middelburg, op de Markt in Middelburg mishandeld.De man liep in de drukte, rond sluitingstijd van de café's per ongeluk tegen een meisje / jonge vrouw aan.
Gemaakt door: 112zeeland
do 25 dec -   19:10  
Aanhouding wegens vernieling, Vlissingen
Vlissingen - In de nacht van woensdag op donderdag rond 03.40 uur heeft politie Zeeland, aan het Arsenaalplein in Vlissingen, een 59-jarige man uit Vlissingen aangehouden wegens vernieling.
Gemaakt door: 112zeeland
do 25 dec -   19:09  
Rijden onder invloed, Goes
Goes - In de nacht van woensdag op donderdag rond 04.05 uur is een 25-jarige automobilist uit de gemeente Borsele, aan de Lijnbaan in Goes gecontroleerd op het rijden onder invloed. Uit ademanalyse bleek dat de man ruim 5,2 maal teveel had gedronken. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt, zijn rijbewijs is ingevorderd en hij kreeg een rijverbod van 15 uur.
Gemaakt door: troetelbeer
do 25 dec -   19:08  
Brandweer uitgerukt voor automatisch brandalarm Middelburg
Middelburg - De stadsgewestelijke brandweer is donderdagavond uitgerukt voor een automatisch brandalarm.Rond 17:25 uur ging het alarm af in een pand van AZZ in de Roozenburglaan in Middelburg.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 24 dec -   21:57  
Doodsoorzaak meisje (8) onduidelijk
Vlissingen - Het is nog onbekend waaraan het 8-jarige meisje, dat dinsdag dood werd gevonden in Vlissingen, is overleden. Dat zegt de politie. Onderzoek op het lichaam heeft geen duidelijke doodsoorzaak opgeleverd.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 24 dec -   21:07  
Vijf jongen aangehouden wegens vernieling
Middelburg - Vannacht omstreeks 00.33 uur kwam er een melding binnen bij de Zeeuwse politie dat er vijf jongens auto's aan het vernielen waren op het Damplein in Middelburg.Agenten troffen de vijf aan en constateerden dat er van een aantal geparkeerde auto's spiegels waren omgebogen.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 24 dec -   21:03  
Tien jongens aangehouden in Axel
Axel - De Zeeuwse politie heeft de laatste maand onderzoek gedaan naar een aantal vernielingen die in het Zeeuws-Vlaamse Axel plaats hebben gevonden.Op vrijdagavond 28 november zijn diverse vernielingen gepleegd.
Gemaakt door: kees wesdorp
wo 24 dec -   04:42  
caravan verwoest door brand
Kruiningen - De brandweer van Kruiningen is in de nacht van dinsdag op woensdag uitgerukt voor een caravan in brand.Rond 01:30 uur kwam bij de alarmcentrale een melding binnen dat er aan de Hansweertsestraatweg in Kruiningen een caravan in brand stond.
Gemaakt door: kees wesdorp
wo 24 dec -   04:08  
20-jarige bestuurder gewond na ongeval Middelburg
Middelburg - Op de Walcherseweg in Middelburg heeft gisteravond omstreeks 22.05 uur een aanrijding plaatsgevonden waarbij één persoon met letsel naar het ziekenhuis is overgebracht.Door nog onbekende oorzaak raakte een personenauto, bestuurd door een 20-jarige Middelburger, van de weg.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 24 dec -   00:47  
Man omgekomen bij ongeval A58
Goes - Een 19-jarige bestuurder uit de gemeente Borssele is dinsdagavond om het leven gekomen bij een eenzijdig ongeval op de A58.De man reed richting Vlissingen toen hij rond 21:45 uur door nog onbekende oorzaak van de weg raakte, en tegen een boom tot stilstand kwam.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 24 dec -   00:37  
Brandweer blust vrachtwagenbrand Middelburg
Middelburg - De brandweer van de post Torenweg in Middelburg is dinsdagmorgen uitgerukt voor een vrachtwagenbrand.De bestuurder van de vrachtwagen reed over de Vrijlandstraat in Middelburg toen hij rond 3:30 uur een sterke brandlucht rook.
Gemaakt door: troetelbeer
di 23 dec -   12:34  
Onderzoek na dood meisje (8) Vlissingen
Vlissingen - De politie gaat onderzoek doen naar de dood van een 8-jarig meisje in een woning in Toutenburg in Vlissingen.Rond 08:45 uur werd het meisje in haar bed gevonden waarna direct twee ambulances en de traumahelikopter uit Rotterdam ter plaatse werden gestuurd. Toen de hulpdiensten ter plaatse kwamen bleek dat zij niks meer voor het meisje konden betekenen.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 22 dec -   23:18  
Portemonnee gerold Middelburg
Middelburg - Vanmiddag is in de Lange Delft in Middelburg de portemonnee van een 37-jarige vrouw uit Arnemuiden weggenomen.De portemonnee zat in haar handtas. Toen ze bij een winkel wilde afrekenen bemerkte ze dat de rits van haar handtas open stond.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 22 dec -   23:17  
Meisjes aangehouden voor stelen broek
Middelburg - Vanmiddag zijn in een jeanswinkel in de Lange Delft in Middelburg twee 19-jarige meisjes aangehouden.De twee, afkomstig uit Nijmegen en Glasgow, hadden in de paskamer de labels van de broek afgehaald en de broek in een tas gestopt. Toen ze de winkel wilden verlaten zijn ze aangesproken door de verkoopster, die had gezien dat ze met twee broeken de
Gemaakt door: troetelbeer
ma 22 dec -   23:15  
Gewonde bij ongeval Vlissingen
Vlissingen - Vanmiddag rond 12.30 uur vond op de Koudekerkseweg in Vlissingen een ongeval plaats waarbij twee personen lichtgewond zijn geraakt.Een 19-jarige automobilist uit Vlissingen en een 41-jarige automobiliste uit diezelfde plaats zijn met elkaar in aanrijding gekomen.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 22 dec -   23:13  
Fietser gewond bij aanrijding Zuiddorpe
Zuiddorpe - Vanmiddag rond 14.00 uur vond op de Provincialeweg in Zuiddorpe een aanrijding tussen een fietser en een automobiliste plaats.De fietser, een 60 jarige man uit De Klinge (B), kwam uit de richting van Koewacht en stak de Provincialeweg over. Hierbij kwam hij in aanrijding met een 58-jarige automobiliste uit Terneuzen.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 22 dec -   21:48  
Bejaarde man overvallen in woning Axel
Axel - Een bejaarde man is maandag in zijn woning aan de Bankertstraat in Axel overvallen door twee onbekende mannen.De buurman van de man hoorde de man aan het eind van de middag om hulp roepen en ging op onderzoek.Toen hij bij de woning van de buurman kwam zag hij hoe de man vastgebonden zat in een stoel.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 22 dec -   21:33  
Autodief aangehouden Goes
Goes - Politie Zeeland heeft maandag rond 01.00 uur een man aangehouden in de Anthony Fokkerstraat in Goes op verdenking van autodiefstal.Bij de politie kwam de melding binnen dat er een man op de vluchtstrook van de A58 zou lopen ter hoogte van afslag de Poel.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 22 dec -   21:30  
Naakte man achter het stuur
Vlissingen - Een 18-jarige Vlissingse vrouw bemerkte dat er zondagavond rond 22.55 uur in de omgeving van het Stadhuisplein in Vlissingen een auto achter haar bleef rijden. Enkele straten verder passeerde de auto de vrouw en opende de bestuurder, die geheel naakt achter het stuur zat, zijn autoportier.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 22 dec -   10:11  
Brandweer gealarmeerd voor keukenbrand Terneuzen
Terneuzen - De brandweer van Terneuzen is maandagmorgen uitgerukt voor een keukenbrand.Rond 05:15 uur ontdekte de bewoonster van een woning in het verzorgingstehuis De Veste in Terneuzen dat er brand was uitgebroken.De vrouw had een pannetje op het fornuis laten staan, dat was droog gekookt.
Gemaakt door: kees wesdorp
zo 21 dec -   23:21  
containerbrand hansweert
Hansweert - zondagavond werd de blusgroep kruiningen geallarmeerd voor een containerbrand.de brand woedde in een afvalcontainer. een buurtbewoner belde vervolgens met de alarmcentrale, omdat er uit de container een vonkenregen kwam.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 21 dec -   16:34  
Graffiti, Terneuzen
Terneuzen - Op de Skatebaan aan de Oude Vaart in Terneuzen werden zondag omstreeks 14.45 uur twee personen op heterdaad betrapt op het spuiten van graffiti.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 21 dec -   16:33  
Inbraak in horecabedrijf, Vlissingen
Vlissingen - In de nacht van zaterdag op zondag werd ingebroken in een horecabedrijf in Papegaaienburg in Vlissingen. Er werd een deur vernield en uit het bedrijf werden enkele sloffen sigaretten en wat kleingeld gestolen. Tekst:politie
Gemaakt door: 112zeeland
zo 21 dec -   16:32  
Inbraak in sportcomplex, Sint Maartensdijk
Sint Maartensdijk - In de nacht van zaterdag op zondag werd ingebroken in een sportcomplex aan de Sportlaan in Sint Maartensdijk. Uit het gebouw werden enkele kleinigheden gestolen, zoals blikjes frisdrank, rookgerei en toiletreiniger. Tekst:politie
Gemaakt door: 112zeeland
zo 21 dec -   16:31  
Diefstal uit auto, Vrouwenpolder
Vrouwenpolder - Op de Dijkgraaf A.M. Gelukweg in Vrouwenpolder werd zondag tussen 11.30 en 12.00 uur een personenauto opengebroken. Uit de auto werd een handtas gestolen, die later teruggevonden werd. Uit de tas waren echter wel een gsm, persoonlijke papieren en sieraden weggenomen. Tekst :Politie
Gemaakt door: troetelbeer
zo 21 dec -   15:23  
Brandweer gealarmeerd voor omzagen lantaarnpaal
Vlissingen - De brandweer van Vlissingen is zondagmiddag uitgerukt voor het omzagen van een lantaarnpaal.Een automobilist was op de Sloeweg in Vlissingen tegen een lantaarnpaal aangereden.Omdat de paal op een las was gescheurd, wilde energiebedrijf Delta geen risico nemen.
Gemaakt door: troetelbeer
za 20 dec -   23:38  
Trouwfeest ontruimd na bommelding
Heinkenszand - De politie heef zaterdagavond een ontmoetingscentrum ontruimd na een bommelding. Rond 21:15 uur belde een man naar het ontmoetingscentrum in Heinkenszand om te melden dat er binnen een bom lag.Omdat er op dat moment een groot Turks trouwfeest gaande was, werd gelijk het complex ontruimd.
Gemaakt door: troetelbeer
za 20 dec -   19:21  
Gewonde bij ongeval Middelburg
Middelburg - Een scooterrijder is zaterdagmiddag gewond geraakt bij een ongeval in Middelburg. Rond 16:45 uur kwam de scooter in botsing met een personenauto op de Statenlaan in Middelburg.Direct werd er een ambulance met spoed ter plaatse gestuurd.
Gemaakt door: troetelbeer
za 20 dec -   18:36  
Grote schade na autobrand Terneuzen
Terneuzen - Zaterdagmiddag is er grote schade ontstaan aan diverse voertuigen na een autobrand. Rond 15:25 uur kwam bij de alarmcentrale in Middelburg een melding binnen dat op het parkeerterein van de skihal in Terneuzen een auto in de brand stond.
Gemaakt door: troetelbeer
za 20 dec -   11:27  
Voetganger doodgereden A58
Arnemuiden - Vrijdagavond is een voetganger op de A58 doodgereden.Het slachtoffer liep tussen het Mallard viaduct en Lewedorp toen deze rond 21:30 uur werd aangereden door een personenauto.
Gemaakt door: troetelbeer
za 20 dec -   01:19  
Drie jongens aangehouden Middelburg
Middelburg - Politie Zeeland heeft vrijdag rond 15.00 uur drie jongens aangehouden in de Amnestylaan in Middelburg nadat zij door een getuige waren gezien tijdens het aanbrengen van graffiti. De drie, allen 11 jaar en afkomstig uit Middelburg, hadden een glijbaan in een speeltuin in het Erasmuspark in Middelburg beklad met een spuitbus.
Gemaakt door: troetelbeer
za 20 dec -   01:15  
Rijbewijs ingevorderd van hardleerse automobilist
Middelburg - Vannacht omstreeks 01.21 uur zagen twee surveillerende agenten van de Zeeuwse politie een Duitse auto rijden op het Damplein.De agenten besloten de bestuurder aan een controle te onderwerpen.
Gemaakt door: troetelbeer
za 20 dec -   01:12  
Politie waarschuwt voor babbeltruc
Zeeland - Zaterdagavond werd een bejaarde vrouw in Kloetinge het slachtoffer van een brutale diefstal waarbij gebruik werd gemaakt van een babbeltruc.De Zeeuwse politie wil waarschuwen voor dit soort diefstallen, omdat het op een hele geraffineerde manier gebeurd.
Gemaakt door: troetelbeer
vr 19 dec -   17:32  
Gewonde bij ongeval Middelburg
Middelburg - Vrijdagmiddag is een persoon gewond geraakt bij een ongeval in Middelburg. Rond 13:45 uur kwamen door nog onbekende oorzaak drie personenauto’s met elkaar in botsing op de Schroeweg.
Gemaakt door: troetelbeer
vr 19 dec -   17:08  
Zwaargewonde bij bedrijfsongeval Nieuwdorp
Nieuwdorp - Vrijdagmorgen is een persoon zwaargewond geraakt bij een bedrijfsongeval op de Portugalweg in Nieuwdorp.Rond 10:55 uur liep het slachtoffer bij werkzaamheden brandwonden op.Direct werd er een ambulance met spoed ter plaatse gestuurd.
Gemaakt door: troetelbeer
vr 19 dec -   03:27  
Flinke schade na brand Goes
Goes - De brandweer van Goes is vrijdagmorgen uitgerukt voor een brand in een woning. Rond 02:05 uur kwam bij de alarmcentrale in Middelburg een melding binnen dat er een brand zou woedde aan de Westsingel in Goes.
Gemaakt door: troetelbeer
do 18 dec -   19:39  
oplegger met kisten in de berm
Goes - Vanmiddag rond 12.00 kwam op de klaphekkeweg een tractor met aanhanger in de berm. Doordat er een tegenliggende tractor kwam raakte de tractor door een stuurcorrectie in de problemen.Hij stuurde van de rechterberm naar de linkerberm en daardoor kantelde zijn aanhanger in de greppel.
Gemaakt door: troetelbeer
do 18 dec -   19:20  
Politie gaat harder optreden naar brommers en scooters
Zeeland - De Zeeuwse politie gaat harder optreden naar jongeren op brommers en scooters. De politie kreeg laatste tijd veel klachten binnen over de overlast die de jongeren veroorzaken De politie is donderdagmorgen begonnen met een controle.
Gemaakt door: troetelbeer
do 18 dec -   12:39  
Veel rook vrij bij brand Middelburg
Middelburg - Bij een brand in en bedrijfspand in Middelburg is donderdagmorgen veel rook vrij gekomen. Rond 11:50 kwam bij de alarmcentrale in Middelburg een melding binnen dat er een brand woedde in een pand aan de Klarinetweg in Middelburg.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 17 dec -   20:58  
Zwaargewonde na val Bruinisse
Bruinisse - Woensdagavond is een persoon zwaargewond geraakt na een val in een schip. Rond 19:10 uur kwam het slachtoffer ten val, waarna direct een ambulance met spoed ter plaatse werd gestuurd.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 17 dec -   17:06  
Hennepdrogerij opgerold in woning Sluis
Sluis - De politie heeft dinsdagmorgen in een woning een aan de Grote Maagdenstraat in Sluis een professionele hennepdrogerij ontdekt.In de woning was een 23-jarige man uit Kosovo aanwezig die door de agenten is aangehouden.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 17 dec -   17:05  
Autodiefstallen in Zeeland neemt flink toe
Zeeland - Het aantal autodiefstallen in Zeeland is dit jaar met de helft toegenomen. In 2008 zijn al 206 auto’s, aanhangers, caravans en motorvoertuigen gestolen. In 2007 waren dit nog maar 137 stuks.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 17 dec -   16:50  
KLPD helpt Zeeuwse politie tijdens jaarwisseling
Zeeland - Het Korps Landelijke Politie Dienst (KLPD) komt tijdens de jaarwisseling met zes agenten en twee politieauto’s de Zeeuwse politie helpen.De zes extra agenten komen helpen om de A58 in de gaten te houden.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 17 dec -   16:49  
Uitslaande brand verwoest chalet Poortvliet
Poortvliet - Woensdagmorgen heeft een uitslaande brand een chalet verwoest. Rond 03:15 uur werd de brand in de chalet aan de Stoofstraat in Poortvliet ontdekt. Direct werd het blusvoertuig van Sint Maartensdijk met spoed ter plaatse gestuurd.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 17 dec -   12:13  
Auto in brand gestoken Middelburg
Middelburg - Onbekende hebben woensdagmorgen een auto in brand gestoken in de Adriaen Lauwereyszstraat in Middelburg.Rond 09:10 uur werd de autobrand, die bij de garageboxen woedde ontdekt.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 17 dec -   09:50  
Huiselijk geweld, Westdorpe
Westdorpe - In een woning in Westdorpe is dinsdagmiddag om 13.20 uur, tijdens een relationeel conflict, een 65-jarige man gewond geraakt.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 17 dec -   09:48  
Beroving in winkelpand, Middelburg
Midelburg - Middelburg, 16-12-2008 • Politie Zeeland stelt momenteel een onderzoek in naar een beroving in een winkelpand in de Korte Geere, dinsdag omstreeks 13.50 uur.
Gemaakt door: troetelbeer
di 16 dec -   21:08  
Brandweer gealarmeerd voor vastzittende taxi
Vlissingen - De brandweer is dinsdagavond uitgerukt voor een vastzittende taxi. De taxi had senioren afgezet voor een dansles aan het Baskensburgpad in Vlissingen. Omdat de weg afgesloten was reed de taxi over een grasveld.
Gemaakt door: 112zeeland
di 16 dec -   18:44  
Uit de bocht, in het plantsoen .Grijpskerke
Grijpskerke - Maandagavond rond 23.30 uur vond op de Schuitvlotstraat in Grijpskerke een eenzijdig ongeval plaats. Een 71-jarige automobilist uit de gemeente Veere reed op bovengenoemde weg in een flauwe bocht rechtdoor en kwam in een plantsoen terecht. Hij kwam met de schrik vrij. tekst :politie
Gemaakt door: 112zeeland
di 16 dec -   18:42  
Rijden met ontzegging
Hulst - Afgelopen nacht rond 02.30 uur is op de Grote Kreekweg in Hulst een 26-jarige man uit Hulst aangehouden.
Gemaakt door: 112zeeland
di 16 dec -   18:38  
eenzijdig ongeval . Kapelle
Kapelle - Maandagavond omstreeks 21.00 uur vond op de A58 ter hoogte van Kapelle Een 42-jarige automobilist uit de gemeente Borsele was van de weg geraakt en in de vangrail terechtgekomen.
Gemaakt door: troetelbeer
di 16 dec -   11:03  
Bromfietser agressief na aanhouding Hulst
Hulst - Een 26-jarige bromfietser uit Hulst werd in de nacht van maandag op dinsdag agressief bij zijn aanhouding aan de Grote Kreekweg in Hulst. Dat was de tweede keer dat hij die nacht werd aangehouden voor een blaastest.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 15 dec -   20:31  
Eenzijdig ongeval, Veere
Veere - Op de Bosweg is maandagmiddag rond 14.15 uur een personenauto van de weg geraakt.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 15 dec -   20:30  
Auto in de sloot, Ellewoutsdijk
Ellewoutsdijk - Op de Zwinweg is maandagmorgen rond 07.15 uur een 34-jarige man uit de gemeente Borsele met zijn auto in de sloot beland.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 15 dec -   16:10  
Rijbewijs kwijt door gevaarlijk rijgedrag
Terneuzen - Een 33-jarige man uit de gemeente Terneuzen is gistermiddag rond 17.50 uur zijn rijbewijs kwijtgeraakt. De man droeg zijn gordel niet. De man sloeg op een gegeven moment linksaf en trapte toen vol het gaspedaal in..
Gemaakt door: 112zeeland
ma 15 dec -   16:09  
Auto zwaar beschadigd . Vlissingen
Vlissingen - Rond 04.30 uur heeft de auto van een 67-jarige Vlissinger zware averij opgelopen.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 15 dec -   16:07  
16-jarige rijdt auto
Bruinisse - De 16-jarige, afkomstig uit de gemeente Schouwen Duiveland, reed omstreeks 20.30 uur over de Jachthavenweg in Bruinisse. Hij werd gepasseerd door twee agenten van de Zeeuwse politie.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 14 dec -   19:56  
Brandweer gealarmeerd voor autobrand Arnemuiden
Arnemuiden - De brandweer van Arnemuiden is zondagavond met spoed naar het benzinestation langs de A58 gestuurd voor een autobrand.De bestuurder van een bestelbus was wezen tanken waarna hij rookwolken uit de bestelbus zag komen.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 14 dec -   11:42  
Brandweer uitgerukt voor schoorsteenbrand Kwadendamme
Kwadendamme - De brandweer is zaterdagavond uitgerukt voor een schoorsteenbrand.Rond 21:15 uur ontdekte de bewoners van een woning aan de Langeweegje in Kwadendamme dat er een brand in hun rookkanaal woedde.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 14 dec -   11:13  
Auto gaat in vlammen op Terneuzen
Terneuzen - Zondagmorgen is in Terneuzen een auto volledig uitgebrand. Terwijl de brandweer nog aan het nablussen was bij de uitslaande brand op de Oudelandseweg, kwam rond 04:00 uur de volgende melding al weer binnen.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 14 dec -   11:04  
Uitslaande brand verwoest woonruimte Terneuzen
Terneuzen - De brandweer van Terneuzen is in de nacht van zaterdag op zondag uitgerukt voor een uitslaande brand.Rond 02:30 werd de brand, die woedde in een woonruimte op een terrein van een bouwmaterialenhandelaar aan de Oudelandseweg ontdekt.
Gemaakt door: troetelbeer
za 13 dec -   15:35  
Gewonde bij ongeval Sluiskil
Sluiskil - Zaterdagmorgen is bij een ongeval in Sluiskil een persoon gewond geraakt.Rond 11:00 uur reed de 34-jarige bestuurster van een Volvo de gemeente Terneuzen over de Westkade (N252) toen zij plotseling remde voor een groep ganzen die de weg overstak.
Gemaakt door: 112zeeland
za 13 dec -   15:32  
Rijden onder invloed, Middelburg
Middelburg - Op de Schroeweg in Middelburg werd zaterdag omstreeks 05.00 uur een 31-jarige automobilist uit de gemeente Borsele betrapt op rijden onder invloed. Een ademanalyse wees uit de man 3x de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken had. Hij moest zijn rijbewijs inleveren.
Gemaakt door: troetelbeer
za 13 dec -   15:31  
Twee keer poging tot beroving Zeeland
Zeeland - De Zeeuwse politie doet onderzoeken naar twee pogingen tot beroving.De eerste poging gebeurde vrijdagavond tussen 21:45 en 22:15 uur.Op de Kanaalkade in Axel probeerde twee onbekende mannen een 22-jarige pizzabezorger te beroven.
Gemaakt door: troetelbeer
za 13 dec -   15:19  
Man aangehouden na vernielen ruitenwissers Middelburg
Middelburg - De politie heeft zaterdagmorgen een 29-jarige man uit Terneuzen aangehouden. Een agent zag vanuit het politiebureau hoe de man van een geparkeerde auto bij het politiebureau de ruitenwisser vernielde.
Gemaakt door: troetelbeer
za 13 dec -   15:13  
Monitor gestolen bij inbraak Middelburg
Middelburg - Onbekende hebben vrijdagavond ingebroken in een bedrijfspand aan de Industrieweg in Middelburg. Om het pand te kunnen betreden werd er een ruit geforceerd.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 12 dec -   19:52  
Aanhoudingen voor vernieling en diefstal
Vlissingen - Afgelopen nacht zijn in een horecagelegenheid in Vlissingen twee Spanjaarden van 20- en 23-jaar aangehouden. De mannen hadden een condoomapparaat in het cafe vernield en het aanwezige geld, een tiental euro's, weggenomen.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 12 dec -   19:45  
Ongeval, politie zoekt getuigen
's Heer Hendrikskinderen - Donderdagavond vond op de kruising Velluweweg / Nieuwe Rijksweg in 's Heer Hendrikskinderen een ongeval plaats.
vr 12 dec -   19:28  
opening voetgangersbrug Middelburg
Middelburg - Vrijdagmiddag is de nieuwe voetgangersbrug in Middelburg officieel in gebruik genomen. De voetgangerburg heeft de naam De Loper gekregen.Die extra brug is een van de maatregelen om de verkeersveiligheid rond de Schroebrug te verbeteren.
vr 12 dec -   19:25  
Fietser ten val door gladheid Middelburg
Middelburg - Vanmorgen is een fietser ten val gekomen door de gladheid. De fietser reed over de Torenhofstraat waar zij ter val kwam. De ambulancedienst heeft de vrouw overgebracht naar het ziekenhuis. Over de verwonding van de fietser is niets bekend.
Gemaakt door: troetelbeer
vr 12 dec -   10:14  
Gewonde bij ongeval Middelburg
Middelburg - Vrijdagmorgen is bij een ongeval een gewonde gevallen.Rond 07:50 uur wilde de bestuurder van een personenauto vanaf de President Rooseveltlaan in Middelburg de Sandberglaan oprijden toen hij werd aangereden door een van links komende vrachtwagen.
Gemaakt door: 112zeeland
do 11 dec -   14:57  
Op heterdaad betrapt
Terneuzen - Vanmorgen omstreeks 05.00 uur is op de Schuttershofweg in Terneuzen een 44-jarige man uit die plaats aangehouden. Even daarvoor kwam bij de meldkamer van de politie Zeeland een melding binnen dat er personen een parkeerautomaat aan het vernielen waren. Ter plaatse troffen zij de man aan met een hamer en een schroevedraaier. Hij is meegenomen naar het bureau en verhoord. tekst:politie
Gemaakt door: 112zeeland
do 11 dec -   14:52  
In de slip / in de sloot
Zaamslag - Vanmorgen rond 07.00 uur is op de Veerstraat in Zaamslag een 42-jarige automobilist uit de gemeente Hulst met zijn auto in de sloot terechtgekomen. Hij moest stoppen voor enkele voertuigen die voor hem stilstonden. Toen hij optrok raakte hij in de slip en belandde in de berm en daarna in de sloot. Hij kwam met de schrik vrij. tekst: politie
Gemaakt door: troetelbeer
do 11 dec -   10:12  
Traumaheli vanaf 2010 ook ’s nachts inzetbaar
Middelburg - Vanaf eind 2010 zullen alle traumahelikopters van Nederland ook `s nachts gaan vliegen. De Lifeliner 3 uit Nijmegen vliegt sinds eind 2006 al bij wijze van proef in de nachtelijke uren.
Gemaakt door: troetelbeer
do 11 dec -   09:47  
Ravage door vuurwerkbom Middelburg
Middelburg - Woensdagavond heeft een vuurwerkbom voor een grote ravage gezorgd in een portaal van een appartementencomplex. Rond 19:00 uur hadden onbekende de vuurwerkbom tot ontploffing gebracht op de hoek Maasstraat met de Rijnstraat.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 10 dec -   19:57  
MUG-helikopter weer inzetbaar
België - De Belgische traumahelikopter is vanaf dinsdag 16 december weer inzetbaar voor Zeeland. De traumahelikopter was zondag 23 november onderweg naar een spoedmelding toen deze een noodlanding moest maken.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 10 dec -   19:19  
Aanhouding voor wapenbezit , Kapelle
Kapelle - Dinsdagavond rond 22.00 uur is in de Coxstraat in Kapelle een 44-jarige man uit die plaats aangehouden.De man liep op straat met een slagersmes te zwaaien. Hij is aangehouden en ingesloten.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 10 dec -   19:17  
Hennepkwekerij ontmanteld , axel
Axel - Vanmorgen is op de zolder van een boerenschuur aan de Eerste Verkorting in Axel een proffessionele hennepkwekerij ontmanteld.In de schuur werden 695 bijna volgroeide hennepplanten aangetroffen
Gemaakt door: troetelbeer
wo 10 dec -   18:16  
Bromfietser gewond na ongeval Oost-Souburg
Oost-Souburg - Een jongen is woensdagmiddag gewond geraakt na een ongeval in Oost-Souburg. De jongen reed met zijn scooter over de Burgemeester Stemerdinglaan toen hij rond 17:15 uur achterop een personenauto botste.
Gemaakt door: troetelbeer
wo 10 dec -   16:58  
Binnenbrand woning 't Vrije, Zierikzee
Zierikzee - Vanmorgen werd de brandweer van Zierikzee gealarmeerd voor een brand aan 't Vrije 24 te Zierikzee.Bij aankomst bleek het te gaan om een brand bij de Cv-ketel boven in de woning. Door het snelle ingrijpen van de brandweer kon een grotere brand voorkomen worden.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 10 dec -   16:51  
Hennepkwekerij ontdekt bij woningbrand, Goes
goes - Tijdens het blussen van een brand in een woning aan de Franz Etzellaan is dinsdagavond een hennepkwekerij ontdekt.Omstreeks 18.15 uur was een melding binnengekomen dat er brand was ontstaan op de zolderverdieping van de woning.
Gemaakt door: 112zeeland
di 9 dec -   18:47  
Verdachte van diefstal aangehouden
Middelburg - Een 18-jarige Vlissinger is vanmorgen rond 09.20 uur aangehouden door de Zeeuwse politie.
Gemaakt door: 112zeeland
di 9 dec -   18:45  
Inbraak in bedrijf, Terneuzen
Terneuzen. - Vannacht rond 01.30 uur is ingebroken in een bedrijf aan de Mr. F.J. Haarmanweg in Terneuzen.
Gemaakt door: 112zeeland
di 9 dec -   18:43  
Brandstichting, Sas van Gent
Sas van Gent - In een leegstaand pand aan de Alexanderstraat in Sas van Gent is vannacht omstreeks 01.15 uur door omwonenden een brand geblust. De brand is door tot nu toe onbekende oorzaak ontstaan en de politie vermoedt brandstichting. Vandaag (dinsdag) gaat de technische recherche onderzoek doen in de woning.
Gemaakt door: 112zeeland
di 9 dec -   18:39  
Doorgereden na aanrijding
Middelburg - Vanmorgen omstreeks 07.45 uur reed een 27-jarige Vlissingse fietser over de Torenweg in Middelburg. Ongeveer ter hoogte van de Roozenburglaan kwam hem een scooter tegemoet die ineens afsloeg. De bestuurder van de scooter verleende geen voorrang aan de fietser en beiden kwamen hierdoor met elkaar in botsing.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 8 dec -   21:20  
Man overleden na ongeval IJzendijke
IJzendijke - Bij een eenzijdig ongeval is maandagavond een 32-jarige man uit de Gemeente Sluis om het leven gekomen.Rond 18:00 uur reed de man met zijn auto over de Isabellawag in IJzendijke toen hij tegen een boom botste. Twee ambulances en diverse brandweervoertuigen werden met spoed ter plaatse gestuurd om de man te helpen.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 8 dec -   19:35  
Verdachte vernieling aangehouden
Middelburg - Zondagochtend omstreeks 05.30 uur is een 16-jarige Middelburger aangehouden omdat hij een auto vernield zou hebben.Een groepje jongeren stond, onder de ogen van een politiebiker, op het Zusterplein in Middelburg tegen een geparkeerde auto aan te schoppen.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 8 dec -   19:32  
Politie controleert op verlichting
Zeeuwsch-Vlaanderen - Vanmorgen tussen 07.00 en 08.00 uur hebben agenten van de Zeeuwse politie in Zeeuwsch-Vlaanderen fietsers gecontroleert op hun verlichting.Er werd gecontroleerd in de Lange Heerenstraat tussen Schoondijke en Oostburg.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 8 dec -   17:35  
Brandweer ingezet voor middelbrand Waarde
Waarde - De brandweer is maandagmiddag uitgerukt voor een middelbrand in een woning.Rond 15:30 uur brak de brand uit in een woning aan de Gawege in Waarde. Direct werden twee blusvoertuigen en een ladderwagen ingezet om de brand te blussen.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 7 dec -   20:06  
Hennepkwekerij ontdekt in woning Vlissingen
Vlissingen - De politie heeft zondagmiddag een hennepkwekerij ontmanteld aan de Van Dishoeckstraat in Vlissingen.Aan het begin van de middag viel de politie de woning binnen aan de Van Dishoeckstraat in Vlissingen. op de zolderverdieping van de woning vond de politie een hennepkwekerij.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 7 dec -   19:51  
Auto in de sloot Middelburg
Middelburg - Zondag aan het eind van de morgen is een personenauto in de sloot beland.
zo 7 dec -   19:22  
Brand azc heeft technische oorzaak
Middelburg - Een technisch probleem is de oorzaak geweest van de brand zaterdagochtend in het asielzoekerscentrum in Middelburg.
zo 7 dec -   18:34  
buitenbrandje Cittersweg Arnemuiden
Arnemuiden - De brandweer van Arnemuiden is zondagmorgen uitgerukt voor een containerbrand. Rond 11:00 uur kwam bij de alarmcentrale een melding binnen dat er aan de van Cittersweg in Arnemuiden een buitenbrand woedde.
Gemaakt door: troetelbeer
za 6 dec -   11:14  
Zeer grote brand AZC Middelburg
Middelburg - Zaterdagmorgen heeft een zeer grote brand een pand van het Asiel zoekers centrum in Middelburg verwoest
Gemaakt door: troetelbeer
za 6 dec -   11:11  
Bestuurder spoorloos na eenzijdig ongeval A58 Kruiningen
Kruiningen - De hulpdiensten zijn vrijdagavond uitgerukt voor een eenzijdig ongeval op de A58.Rond 20:30 uur ree de bestuurder van een Smart over de A58 richting Brabant toen hij vlak voor de Vlaketunnel de macht over het voertuig kwijt raakte
Gemaakt door: 112zeeland
vr 5 dec -   22:26  
Eenzijdig verkeersongeval in Terneuzen
Terneuzen - Op de Buitenhaven in Terneuzen reed vrijdag omstreeks 02.00 uur een 22-jarige automobilist uit de gemeente Borsele met zijn auto in de greppel.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 5 dec -   22:24  
Vrouw (82) overleden na ongeval N57 Serooskerke (W)
Serooskerke (W) - Vrijdagmorgen is een 82-jarige vrouw uit de gemeente Veere overleden nadat zij was aangereden door een personenauto.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 5 dec -   22:22  
Bromfietser gewond bij aanrijding in Goes
Goes - Donderdag omstreeks 19.00 uur raakte een 17-jarige bromfietser uit de gemeente Goes gewond bij een aanrijding op de Middelburgsestraat in zijn woonplaats.
Gemaakt door: troetelbeer
vr 5 dec -   22:18  
Brandweer blust keukenbrand Middelburg
Middelburg - De stadsgewestelijke brandweer Vlissingen/Middelburg is donderdagavond uitgerukt voor een keukenbrand in een restaurant.
Gemaakt door: troetelbeer
vr 5 dec -   22:11  
Twee doden bij treinongeval in Kapelle
kapelle - Donderdagmorgen zijn bij een treinongeval in Kapelle een 32-jarige moeder en haar 4-jarig dochtertje om het leven gekomen.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 5 dec -   22:09  
Burgers overmeesteren winkeldief
Middelburg - Vanmiddag rond 17.10 uur is in de Johan van Reigersbergstraat in Middelburg een 54-jarige man uit die plaats door burgers overmeesterd en overgedragen aan de politie.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 5 dec -   22:00  
Aanrijding in Oosterland
Oosterland - Donderdagochtend rond 07.50 uur vond er op de Oud Heiligeweg in Oosterland een aanrijding plaats tussen een personenauto en een fiets.
Gemaakt door: troetelbeer
vr 5 dec -   21:47  
tragisch ongeval bij brug a58 Rilland
Rilland - Chauffeur overleden na tragisch ongeval Een 57-jarige vrachtwagenchauffeur uit de gemeente Tholen is woensdagmorgen overleden bij een tragisch ongeval.
Gemaakt door: troetelbeer
vr 5 dec -   21:44  
Matroos overboord geslagen bij Bruinisse
Bruinisse - Een matroos van een binnenvaartschip is dinsdagmorgen overboord geslagen.
Gemaakt door: troetelbeer
vr 5 dec -   21:31  
schoorsteenbrand Middelburg
Middelburg - Brandweer ingezet voor schoorsteenbrand Middelburg De vrijwilligers van de Stromenweg zijn woensdagavond gealarmeerd voor een schoorsteenbrand
Gemaakt door: troetelbeer
vr 5 dec -   21:13  
Vijf vrachtwagens van de weg gegleden in Zeeland
Zeeland - Dinsdagmorgen zijn zes vrachtwagens van de weg afgegleden.Rond 02:30 uur raakte de eerste vrachtwagen van de weg op de Zaaidijk in s-Gravenpolder.
Gemaakt door: troetelbeer
vr 5 dec -   21:11  
Traumahelikopter Brugge gecrasht in België
België - De Belgische traumahelikopter uit Brugge is zondag ernstig beschadigd geraakt na een crash.