Selecteer per datum:

wo 30 jun -   21:53  
inbraak in 2 auto's
Goes - Aan de Van Hertumweg is woensdag tussen 08.45 en 13.30 uur ingebroken in twee geparkeerde auto's.
wo 30 jun -   21:52  
Rijbewijs ingevorderd van automobiliste
Oud Vossemeer - Door de politie is woensdagmiddag het rijbewijs ingenomen van een 58-jarige vrouw uit de gemeente Tholen
wo 30 jun -   17:34  
Grote bromfietscontrole op Walcheren
Middelburg - Woensdag is door de politie een grote bromfietscontrole gehouden op Walcheren. Tijdens deze controle ging de aandacht met name uit naar het 'vermogen' van de bromfiets.
wo 30 jun -   17:05  
Inbraak in woning
Oost Souburg - In de nacht van dinsdag op woensdag is er in Oost-Souburg ingebroken in twee woningen. Terwijl de bewoners lagen te slapen werd er ingebroken in hun woning aan de Zuiderzeestraat. Er werd een handtas weggenomen met daarin persoonlijke papieren en de autosleutel.
wo 30 jun -   17:01  
Snorfietser gewond bij ongeluk
Middelburg - Woensdagmorgen rond 09.30 uur vond op de Torenweg in Middelburg een aanrijding plaats.Een 29-jarige vrachtwagenchauffeur uit Bergen op Zoom kwam vanuit de Spinhuisweg de Torenweg oprijden maar verleende daarbij geen voorrang aan een 61-jarige snorfietser uit Oost Souburg.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 30 jun -   00:11  
2.5 uur vast in kluis
Goes - Dinsdagavond hebben twee jongetjes van 8 en 10 jaar twee en half uur vastgezeten in een kluisruimte van het voormalige Sanbella lingeriefabriek aan de Beatrixlaan in Goes-Oost.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 30 jun -   00:10  
Mishandeling, Terneuzen
Terneuzen - Op de Dokweg werden dinsdag rond 19.30 uur vier Terneuzense jongens van 13, 14, 15 en 17 jaar aangehouden wegens mishandeling van een 15-jarige plaatsgenoot. Deze 15-jarige jongen zat met een vriendin te praten op een bankje. De vier jongens kwamen naar hem toe en na een korte woordenwisseling werd de 15-jarige door alle vier de jongens geslagen. Hij had al eerder met twee van hen een conflict. De jongen liep geen noemenswaardig letsel op, maar zijn kleding werd beschadigd.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 30 jun -   00:08  
Winkeldief aangehouden in Goes
Goes - In een winkel in de Schuttershof in Goes werd dinsdag rond 16.30 uur een 43-jarige man uit Vlissingen aangehouden. De man had voor een bedrag van € 21,80 aan ondergoed gestolen. Hij kreeg een dagvaarding uitgereikt.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 30 jun -   00:05  
Inbraak in horecabedrijf, Vlissingen
Vlissingen - Tussen maandag 14.00 en dinsdag 16.00 uur werd ingebroken in een horecabedrijf in het Stadspark in Vlissingen. Binnen werd de kassalade vernield, apparatuur waaronder een espressoapparaat raakten beschadigd en de koelkasten werden opengezet waardoor waterschade ontstond. Uit het bedrijf werden enkele honderden euro's en wat etens- en drinkwaren gestolen.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 30 jun -   00:03  
Aanrijding in Vlissingen
Vlissingen - Op de rotonde in de President Rooseveltlaan met de kruising Gildeweg vond dinsdag rond 10.00 uur een aanrijding plaats. Een 38-jarige Middelburgse automobiliste en een 74-jarige fietser uit Vlissingen reden beiden op de President Rooseveltlaan in de richting van de Boulevard. Op de kruising met de Gildeweg sloeg de vrouw rechtsaf en zag hierbij de fietser, welke op het fietspad naast haar reed, over het hoofd.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 30 jun -   00:03  
Aanrijding in Kapellebrug
Kapellebrug - Op de Gentsevaart vond dinsdag om 10.00 uur een aanrijding plaats. Een 16-jarige scooterrijder uit Hulst verloor de macht over zijn stuur, kwam ten val en raakte paaltje in de berm tussen rijbaan en fietspad. Een 17-jarige passagier, ook uit Hulst, liep hierbij letsel op aan zijn knie. Hij moest voor behandeling naar de huisartsenpost. De scooter kwam op de rijbaan terecht en raakte een uit tegenovergestelde richting komende personenauto, bestuurd door een 27-jarige vrouw uit Wachtebeke (B). De auto en de scooter raakten beschadigd.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 30 jun -   00:02  
Ramkraak, Hulst
Hulst - Maandagmorgen rond 03.45 uur is een ramkraak gepleegd op een winkelpand aan de Absdaalseweg in Hulst. Onbekenden zijn met een voertuig tegen de winkelpui aangereden. Er is o.a. computerapparatuur en kleding weggenomen. De politie heeft de zaak in onderzoek.
Gemaakt door: 112zeeland
di 29 jun -   23:51  
Wie is de eigenaar van deze goederen
Scharendijke - Wie is de eigenaar van deze goederen? Schouwen-Duiveland Politie Zeeland toont op verzoek van de grenspolitie in Swiecko (Polen) op haar website enkele goederen, zoals sieraden, bestek, kandelaars e.d. De Poolse politie is op zoek naar de eigenaar(s) hiervan. Op donderdag 20 mei jl. werd bij de Duits-Poolse grens tussen Frankfort (Oder) en Swiecko een 30-jarige Poolse man gecontroleerd. In zijn bepakking werden sieraden en bestek aangetroffen. Vermoed wordt dat deze goederen afkomstig zijn van een diefstal in of de omgeving van Scharendijke (gemeente Schouwen-Duiveland). Op verzoek van de Poolse grenspolitie onderzoekt de Zeeuwse politie of deze goederen daadwerkelijk gestolen zijn. De afbeeldingen van de aangetroffen goederen zijn te bekijken op de website politie.nl/zeeland. Politie Zeeland vraagt mensen die de goederen herkennen of andere informatie hebben dit door te geven via telefoonnummer 0900-8844. Ook kan men bellen naar Misdaad Anoniem: 0800-7000.
Gemaakt door: 112zeeland
di 29 jun -   23:50  
Aanhouding, Vlissingen
Vlissingen - Maandagavond rond 20.00 uur is in de Gildeweg in Vlissingen een 22-jarige man uit die plaats aangehouden op verdenking van het onzedelijk betasten en het mishandelen van twee 25-jarige vrouwen. De vrouwen afkomstig uit Soest, fietsten over de Nieuwe Vlissingseweg in de richting van Vlissingen. Omdat de dynamo van één van de fietsen aanliep stopten de vrouwen om het euvel te verhelpen.
ma 28 jun -   22:50  
Dodelijk verkeersongeval op de Delingsdijk
Scharendijke - Bij een aanrijding op de Delingsdijk in Scharendijke, maandag om 13.15 uur, is de bestuurster van een personenauto om het leven gekomen. De vrouw kwam uit een zijweg en verleende geen voorrang aan een militair voertuig, een vrachtwagen, bestuurd door een 20-jarige man uit Deventer. De vrachtwagen kwam aan de linkerzijde van de weg op het dijktalud tot stilstand. De auto van de vrouw schoot het dijktalud af en belandde in de sloot. De vrouw raakte bekneld. Zij is ter plaatse overleden.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 28 jun -   22:16  
aanrijding tussen twee personenauto’s
Poortvliet - Bij een aanrijding tussen twee personenauto’s zijn maandagavond twee slachtoffers gevallen. Het ongeval wat om 19:00 uur plaats vond gebeurde op de kruising Kadijk/Schapenweg te Poortvliet. In eerste instantie rukte alleen de ambulance en de politie uit. Z’n tien minuten later werd ook de brandweer van Tholen en nog een ambulance van uit Goes gealarmeerd. De twee slachtoffers konden op eigen kracht de auto verlaten, en zijn opgevangen. De twee slachtoffers zijn verzorgd door het ambulancepersoneel en overgebracht naar het ziekenhuis. De brandweer kwam nog even ter plaatse voor assistentie. Bergingsbedrijf Faasen uit Steenbergen heeft de twee auto’s geborgen. Hoe het ongeval precies is ontstaan is niet bekend.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 28 jun -   21:03  
112 wedstrijden in Kapelle
Kapelle - Afgelopen zaterdag zijn de Gewestelijke 112 wedstrijden gehouden. Borssele kwam als beste ploeg uit de bus (Zeeland). Het scenario was als volgt: De brandweer wordt gealarmeerd voor een brand bij van de haven in Kapelle. Bij aankomst staat de hoofd BHV’er al bij de poort te wachten. Op weg naar de brand komen ze een laborant tegen die onder de witte poeder zit. Deze heeft door de schrik alles uit zijn handen laten vallen. Hem moeten ze kort spoelen met water. En daarna door rijden naar de brand. Bij de brand aangekomen zien ze meerdere dingen.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 28 jun -   21:01  
gaslek middelburg
Middelburg - De brandweer is maandagavond uitgerukt voor een gaslek. Rond 18:42 uur werd het gaslek ontdekt in de poorteshove in middelburg. Het blusvoertuig van de torenweg is met spoed ter plaatse gegaan. Ook werd de Delta ter plaatse gestuurd. Omdat er mogelijk gevaar voor de omgeving ontstond werd de straat afgezet voor omstanders. toen ze aankwamen was de leiding al afgesloten met tape.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 28 jun -   18:38  
Diefstal uit woning, Kapelle
Kapelle - Zondagavond werden uit een woning aan de Wemeldingse Zandweg in Kapelle enkele honderden euro's gestolen. Bij de woning kwam een auto met drie personen die aardappelen wilden kopen. De bewoners zijn daarop beiden enige ogenblikken in de schuur geweest. In die tijd heeft, vermoedelijk, een vierde persoon het geld uit de wonig weggenomen.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 28 jun -   18:37  
Fietser aangereden, automobilist rijdt door, Goes
Goes - Op de Ch. De Bourbonweg in Goes is maandag rond 11.30 uur een 17-jarige Goese fietser aangereden door een personenauto. De fietser reed op de kruising Ch. de Bourbonweg / Louise de Colignylaan, de auto kwam over de Ch de Bourbonweg en ging in de richting van de kerk. De fietser kreeg geen voorrang van de automobilist. Hij raakte de fietser, die niet viel maar met zijn gezicht tegen de daklijst van de auto aan de bestuurderskant kwam.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 28 jun -   17:36  
Auto gestolen, Zierikzee
Zierikzee - In de avond/ nacht van zondag op maandag is vanaf de Vondelingenplaat in Zierikzee een zwarte Volkswagen GOLF gestolen. Het kenteken: 32GGD4.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 28 jun -   17:35  
Vrouw gewond, Terneuzen
Terneuzen - Vanmorgen rond 12.00 uur is op de G. Gezellestraat in Terneuzen een 50-jarige vrouw uit die gemeente met haar fiets gevallen. De toedracht is niet duidelijk. De politie is daarom op zoek naar getuigen. De vrouw is even buiten bewustzijn geweest. Personen die informatie kunnen verstrekken over het ongeval kunnen contact opnemen met tel. 0900-8844.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 28 jun -   17:34  
Burger helpt politie, Kamperland
Kamperland - In de nacht van zondag op maandag rond 04.00 uur zijn op de Weg naar de Val in Zierikzee twee mannen aangehouden. De twee; een 24-jarige man uit Zevenbergen en een 33-jarige man z.v.w.o.v.p. hadden vanaf het erf van een woning aan de Veerweg in Kamperland een aanhangwagen weggenomen.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 28 jun -   17:34  
Politie zoekt getuigen poging beroving
Terneuzen - Zondag rond 19.00 uur probeerde een jongen in de Bellamystraat in Terneuzen de handtas van een 78-jarige vrouw uit die plaats te stelen. De vrouw was net twee jongens op haar scootmobiel gepasseerd toen één van hen naast haar kwam rijden en de tas uit het mandje voorop de scootmobiel probeerde te pakken. De tas zat echter vast aan het stuur, zodat de jongen deze niet weg kon nemen.
ma 28 jun -   01:28  
'Fantastische' editie Concert at Sea
Scharendijke - De organisatie van Concert at Sea kijkt terug op een zeer geslaagde vijfde editie. Het popfestival op de Brouwersdam trok in totaal naar schatting 70.000 bezoekers. Vrijdagavond waren er rond de 30.000 mensen. Zaterdag was het festival met 40.000 toeschouwers uitverkocht.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 28 jun -   00:23  
geweld tegen strandwachten
Vlissingen - Op het strand aan de Boulevard spoot een jongen, behorend bij een groepje badgasten, zondagmiddag met een brandslang in het botenhuis. De strandwachten en ook de portofoons werden natgespoten; één portofoon werd vernield. De strandwachten probeerden de jongen aan te houden, maar dit werd verhinderd door het groepje. Een jongen uit de groep sloeg twee strandwachten; hij werd aangehouden. De waterspuiter werd uiteindelijk bij de Leeuwentrap aangehouden en overgedragen aan de politie.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 28 jun -   00:22  
Verlaten plaats verkeersongeval, Rilland
Rilland - Zondag rond 17.00 uur vond op de Oesterdam bij Rilland een verkeersongeval plaats, waarna een automobilist is doorgereden. Een 41-jarige motorrijder uit Stabroek (B) en een personenauto kwamen samen van de parallelweg van de Oesterdam de Oesterdam opgereden in de richting van Reimerswaal. De auto reed kort achter de motorrijder en de automobilist begon te claxonneren.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 28 jun -   00:21  
Poging diefstal handtas, Terneuzen
Terneuzen - Zondag rond 19.00 uur probeerde een jongen in de Bellamystraat in Terneuzen de handtas van een 78-jarige vrouw uit die plaats te stelen. De vrouw was net twee jongens op haar scootmobiel gepasseerd toen één van hen naast haar kwam rijden en de tas uit het mandje voorop de scootmobiel probeerde te pakken. De tas zat echter vast aan het stuur, zodat de jongen deze niet weg kon nemen. Het stuur van de scootmobiel ging echter daardoor naar rechts en de scootmobiel kwam tegen een auto. De vrouw klapte met haar borst tegen het stuur van de scootmobiel en moest voor onderzoek naar de huisartsenpost. De tas is kapot. De jongen ging er op de fiets vandoor.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 28 jun -   00:20  
Motor gestolen in Domburg
Domburg - Van een parkeerplaats in de Van Voorthuijsenstraat werd zondag tussen 10.00 en 15.00 uur een motor gestolen. Het gaat om een witte BMW, type K12S met (Duits) kenteken AC-D 242. De waarde van de motor bedraagt meer dan vijftienduizend euro.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 28 jun -   00:02  
containerbrand door BBQ
Wolphaartsdijk - Zondagavond rond 20.30 uur werd de brandweer van Wolphaartsdijk (4746) opgeroepen voor een containerbrand aan de Muidenweg te Wolphaartsdijk. De container is doormiddel van het vol zetten met water geblust. De containerbrand is ontstaan omdat de kolen uit de barbecue die nog na gloeiden in de container zijn gegooid en hier door is de rest van het afval in de container in brand gevlogen. De brandweer (4746) was binnen een half uurtje weer terug op de kazerne en weer uitruk gereed.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 27 jun -   23:58  
Koperdief aangehouden, Koudekerke
Koudekerke - Zondag om 02.00 uur werd in een slooppand op een terrein aan de Vlissingsestraat in Koudekerke een 36-jarige Vlissinger aangehouden op verdenking van diefstal van koper. De man werd aangehouden nadat bij de politie een melding binnenkwam dat er een auto op dat terrein stond. Agenten gingen daar met honden een kijkje nemen en troffen daar de Vlissinger. De man is in verzekering gesteld en de politie heeft de zaak nog in onderzoek.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 27 jun -   23:58  
Aanhoudingen in Middelburg
Middelburg - Op de Jazzroute in Middelburg werden zondag om 04.45 uur twee mannen van 28 en 35 jaar, beiden zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden. De mannen hadden in de Howlin' Wolfstraat een personenauto opengebroken. Doordat de eigenaar van de auto wakker werd en het licht aan deed, werden zij gestoord en gingen er in hun auto vandoor. Na hun aanhouding zijn ze allebei in verzekering gesteld.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 27 jun -   23:56  
Vernielers aangehouden, Oost-Souburg
Oost-Souburg - Zondag rond 21.30 uur werden op het Koopmansvoetpad in Oost-Souburg drie jongemannen van 17 en 18 jaar uit die plaats aangehouden. De drie hadden op het Oranjeplein tegen de deur van een woning getrapt en bij een school een ruit vernield. Ze werden ingesloten in Toentijd en zijn na het afleggen van een verklaring in de loop van zondagochtend weer in vrijheid gesteld.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 27 jun -   23:53  
Aanrijding in Overzande
Overzande - In de Hoofdstraat vond zondag omstreeks 14.00 uur een aanrijding plaats. Een 49-jarige bestuurder opende, nadat hij was gestopt, het portier van zijn auto. Op hetzelfde moment kwam een 76-jarige automobiliste aanrijden. Zij reed met haar auto tegen het portier en daardoor week zij uit naar de linkerzijde van de weg.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 27 jun -   23:52  
Uitgaansgeweld, Renesse
Renesse - Op de Hogezoom in Renesse werd zondag om 02.40 uur een 19-jarige inwoner van Baarle Nassau aangehouden. Hij wordt ervan verdacht even daarvoor in een horecabedrijf een 20-jarige man uit Berkel en Rodenrijs en een 18-jarige vrouw uit Leerdam met een stuk glas te hebben gestoken.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 27 jun -   23:50  
Drugs, Scharendijke
Scharendijke - Op de Brouwersdam werden zaterdag enkele personen aangehouden omdat zij in het bezit aren van drugs. Om 18.30 uur werd een 40-jarige vrouw uit Eemnes aangehouden met 8 gram hasj in haar bezit. Ze kreeg een bekeuring van € 40,-.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 27 jun -   23:48  
Woninginbraken
zeeland - Zaterdag tussen 17.00 en 23.00 uur werd ingebroken in een woning aan de Stroming in Zoutelande. Er werd een ruit vernield en in de woning werden verschillende kamers doorzocht. Voor zover bekend werden uit de woning rookwaar en sieraden weggenomen.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 27 jun -   23:47  
Eenzijdig verkeersongeval, Zaamslag
Zaamslag - Op de Rondweg bij Zaamslag vond zondag rond 02.00 uur een eenzijdig verkeersongeval plaats. Een 19-jarige automobiliste uit Terneuzen kwam vanuit de richting van Hulst en reed richting Terneuzen. Toen zij een dier op de weg zag lopen wilde zij uitwijken. Ze is vermoedelijk in een slip geraakt, de sloot ingereden en daar tot stilstand gekomen.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 27 jun -   23:47  
Auto's met purschuim bespoten, Oud Vossemeer
Oud Vossemeer - In de nacht van zaterdag op zondag werden in de Willem van Beierenstraat een achttal auto's met purschuim bespoten. Het is nog onbekend of er daardoor schade aan de auto's is ontstaan.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 27 jun -   17:22  
Brandweer uitgerukt voor woningbrand
Middelburg - De brandweer is zondagmorgen uitgerukt voor een woningbrand in Middelburg.Rond 11:40 uur werd de brand die woede in een woning aan de Breestraat gemeld bij de alarmcentrale. De alarmcentrale stuurde daarop het blusvoertuig van de post President Rooseveltlaan en de ladderwagen van de Stromenweg met spoed ter plaatse.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 27 jun -   17:18  
Motor gestolen in Vrouwenpolder
Vrouwenpolder - Op de Hoogh Plaetweg werd zaterdag tussen 11.30 en 16.30 uur een motor gestolen.Het gaat om een zwarte BMW, type R1200RT, met kenteken MS-NG-90.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 27 jun -   17:17  
Inbraak in horecabedrijf
Brouwershaven - In de nacht van zaterdag op zondag werd ingebroken in een horecabedrijf op de hoek van de Langendijk en de Kerkstraat.Ook werden er vernielingen gepleegd. Er werden enkele vlaggen + stokken en rolluiken vernield.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 27 jun -   17:16  
Tractor in de brand
Wemeldinge - Op een terrein aan het Paardeweegje ontstond in de nacht van vrijdag op zaterdag, door onbekende oorzaak, brand in een landbouwtractor.De landbouwtractor liep door de brand een behoorlijke schade op. Ook een landbouwschuur, waar de tractor vlak bij stond, raakte beschadigd.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 27 jun -   17:15  
Fietser gewond door loslopende hond
Walsoorden - Op de Zeedijk raakte zaterdag rond 15.00 uur een 64-jarige fietser uit Sint Niklaas (B) gewond door een loslopende hond.De hond kwam een tuin uitrennen en liep de Zeedijk op, waar juist een groep wielrenners passeerde.
Gemaakt door: 112zeeland
za 26 jun -   23:38  
zweefvliegtuigje maakt noodlanding
Sint-Annaland - Zaterdagmiddag heeft een zweefvliegtuigje een noodlanding moeten maken op een akker in Sint-Annaland. Door onbekend oorzaak, was het nood zakelijk om het vliegtuig aan de grond te zetten omdat het niet meer verder kon vliegen.De piloot maakte dan op een lege akker, een noodlanding wat allemaal goed verliep. De twee inzittende kwamen vrij zonder verwondingen.
Gemaakt door: 112zeeland
za 26 jun -   22:50  
aanrijding,motor en personenauto
Oud-Vossemeer - Bij een aanrijding tussen een personenauto en een motor is zaterdag rond half 1 in de middag, een motorrijder gewond geraakt. De aanrijding vond plaats op de kruising Krabbenkreekweg/Broekseweg te Oud-Vossemeer. Het slachtoffer is door de ambulancedienst verzorgt, en overgebracht naar het ziekenhuis. De politie regelde het verkeer. Bergingsbedrijf Faassen uit Steenbergen kwam terplaatse om de auto en de motor te bergen. Het verkeer ondervond enige tijd hinder. Wat de verwondingen zijn van het slachtoffer is niet bekend.
Gemaakt door: troetelbeer
za 26 jun -   21:04  
Kind zwaargewond in ‘s-Heer Hendrikskinderen
's-Heer Hendrikskinderen - Een klein kind is zaterdagmiddag zwaargewond geraakt in een woning in `s-Heer Hendrikskinderen.Rond 17:30 uur werden een ambulance, de motorambulance en de traumahelikopter uit Rotterdam gealarmeerd om naar het kind in de Heer Wissestraat te gaan. Nadat het kindje gestabiliseerd was is deze door de traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht.
Gemaakt door: troetelbeer
za 26 jun -   21:03  
Rijbewijs ingevorderd van hardrijder
Biervliet - Tijdens een snelheidscontrole o de N61/Middenweg is vrijdag rond middernacht het rijbewijs ingenomen van een 19-jarige automobilist uit Oostburg.De man reed met een snelheid van 137 km/uur daar waar 80 km is toegestaan.
Gemaakt door: troetelbeer
za 26 jun -   21:02  
Aanhoudingen na schieten met luchtbuks
's Gravenpolder - Door de politie zijn zaterdag rond 01.45 uur drie aanhoudingen verricht nadat op een auto was geschoten met een luchtbuks.Om 01.15 uur werd melding gedaan dat zojuist een ruit kapot was geschoten van een auto die geparkeerd stond aan de Poelvoordestraat in 's Gravenpolder. Er was geschoten vanuit een voorbijrijdende auto met daarin drie inzittenden die was doorgereden. Een getuige had het kenteken genoteerd.
za 26 jun -   14:31  
Schade bij kettingbotsing in Goes
Goes - Op de Deltaweg in Goes ontstond zaterdag om 13.45 uur een kop- / staartbotsing tussen vier auto's die alle in een file reden.Een 25-jarige automobilist uit de gemeente Reimerswaal remde voor een andere auto. Achter hem remden en 26-jarige man uit Wageningen en een 22-jarige man uit Tilburg.
Gemaakt door: troetelbeer
za 26 jun -   14:31  
Gewonde bij kettingbotsing in Goes
Goes - Bij een kleine kettingbotsing in Goes is zaterdagmiddag tenminste een persoon gewond geraakt.Rond 13:45 uur kwamen volgens de politie door nog onbekende oorzaak vijf personenauto’s met elkaar in botsing.Een ambulance werd met spoed ter plaatse gestuurd om de inzittende te controleren.
Gemaakt door: troetelbeer
za 26 jun -   14:29  
Motorrijder gewond na val
Oostkapelle - Een 33-jarige motorrijder uit de gemeente Veere is vrijdagavond een paar keer over de kop gegaan met zijn motor nadat de gashendel was blijven hangen.De man reed rond 20.30 uur over de J. de Pourckstraat om zijn motor te laten zien aan enkele familieleden.
Gemaakt door: troetelbeer
za 26 jun -   14:28  
Twee bekeuringen en rijbewijs kwijt
Yerseke - Twee jongens uit Yerseke, van 18 en 19 jaar oud, zijn afgelopen nacht tweemaal kort na elkaar bekeurd voor het zonder helm rijden op een scooter.Agenten zagen tijdens surveillance over de Capelleweg in Kruiningen een scooter rijden waarvan de bestuurder en zijn bijrijder geen helm droegen. Het tweetal kreeg ieder een boete voor het rijden zonder helm. Ook werd hen gezegd verder te gaan lopen en niet stiekem toch op de scooter te gaan rijden.
Gemaakt door: troetelbeer
za 26 jun -   14:27  
Verkeersruzie op A58
Heinkenszand - Op de A58 ter hoogte van Heinkenszand is zaterdagmorgen een onbekende automobilist een 32-jarige man uit de gemeente Reimerswaal te lijf gegaan met een stuk gereedschap.De 32-jarige man reed, samen met een vriend van hem, rond 08.30 uur op de rechter rijstrook, richting Goes. Naast hem bleef een transportbusje op de linker rijstrook rijden.Uiteindelijk besluit de 32-jarige bestuurder deze dan maar rechts in te halen. Het transportbusje haalde hem op zijn beurt weer rechts in en beide auto's raken elkaar tijdens het passeren.
Gemaakt door: troetelbeer
za 26 jun -   14:25  
Ieren aangehouden in Goes
Goes - Door de politie zijn zaterdag rond 00.30 uur in de Sint Jacobstraat in Goes drie Ieren aangehouden.De mannen hadden zich eerder vannacht vervelend opgehouden in de binnenstad. Ook hadden ze een opstootje veroorzaakt bij een horecagelegendheid.
Gemaakt door: Krukeltje
za 26 jun -   08:34  
Gewonden bij ongeval A58 Lewedorp
Lewedorp - Op de A58 ter hoogte van Goes is zaterdagmorgen rond 06.30 uur een auto tegen de vangrail gebotst.De auto werd bestuurd door een 25-jarige vrouw uit Vlissingen, naast haar zat haar 23-jarige vriend. De vrouw lette even niet goed op de weg waarna de auto begon te slingeren. Door een stuurcorrectie botste haar auto tegen de vangrail, sloeg over de kop en kwam tot stilstand in de middenberm.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 25 jun -   21:06  
Rijbewijs ingevorderd ,Biggekerke
Biggekerke - Op de Zoutelandseweg is vrijdag rond 01.30 uur een 37-jarige automobilist uit Rotterdam betrapt op rijden onder invloed van alcohol. Uit de ademanalyse bleek dat hij bijna drie maal de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken. Het rijbewijs van de man is ingenomen.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 25 jun -   11:19  
Fietsenkijkuurtje in Vlissingen
Vlissingen - Op maandag 28 juni is er 's avonds weer een fietsenkijkuurtje op het politiebureau in Vlissingen. U kunt komen kijken of uw vermiste of gestolen fiets tussen de aangetroffen exemplaren staat. Als u zich meldt aan de ingang in de Molenstraat tussen 19.00 en 20.00 uur, dan kunt u een kijkje nemen. Vergeet niet uw aangifte of een passend fietssleuteltje mee te nemen.
Gemaakt door: 112zeeland
do 24 jun -   22:25  
Politie zoekt getuigen insluiping Nieuwerkerk
Nieuwerkerk - Politie Zeeland is op zoek naar personen die informatie kunnen verstrekken omtrent een insluiping in een kantoor van een tankstation aan de Vierbannenstraat in Nieuwerkerk. De insluiping vond plaats op donderdag tussen 14.00 uur en 17.00 uur. De vermoedelijke daders zijn mannen van 25 a 30 jaar oud, een blanke man en een negroïde man.
do 24 jun -   20:18  
Ongeval op A58 bij Kapelle
Kapelle - Donderdagmiddag rond kwart over 3 zijn een auto en een vrachtwagen met elkaar in botsing gekomen op de A58 bij Kapelle.
De auto botste frontaal op de achterkant van de vrachtwagen.
De brandweer van Goes en 2 ambulances werden ter plaatse gestuurd maar voor zover bekend raakte er niemand gewond.
do 24 jun -   20:02  
Aanrijding Oude Rijksweg, Rilland
Rilland - Op de Oude Rijksweg is donderdag een automobiliste frontaal achterop een stilstaande auto gereden.
De bestuurster liep bij de aanrijding lichte verwondingen op en werd voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis in Bergen op Zoom.

Bij haar in de auto zaten vier kinderen, waaronder een baby. Zij raakten bij het ongeval niet gewond.
Het ongeval vond plaats tegen 18.00 uur. Een 54-jarige vrouw uit de gemeente Tholen had haar auto stilgezet om hulp te verlenen aan enkele fietsers die op het fietspad onderuit waren gegaan. Haar auto stond half op de weg en half in de groenstrook.
De achterop komende automobiliste had deze auto niet opgemerkt en botste frontaal tegen de achterzijde.
Gemaakt door: 112zeeland
do 24 jun -   17:13  
Automobilist rijdt tegen boom, Hoek
Hoek - Op de Lozeschorweg is donderdagmorgen rond 07.30 uur een 18-jarige automobilist uit Breskens tegen een boom gereden. In een bocht naar rechts verloor hij de controle over zijn auto en reed daarna aan de rechterzijde tegen een boom. De 18-jarige bestuurder werd uit zijn auto geslingerd en belandde enkele meters verder in de berm. Hij werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Daar bleek dat hij een gebroken been en enkele gebroken ribben had opgelopen. Zijn auto raakte bij het ongeval total loss.
Gemaakt door: 112zeeland
do 24 jun -   17:10  
Aanhoudingen bij drugsactie Vlissingen
Vlissingen - Tijdens een drugsactie in de Scheldestraat in Vlissingen heeft de politie woensdagmiddag vier Vlissingers aangehouden in de leeftijd van 32- t/m 44 jaar. Het gaat om een 34-jarige dealer in harddrugs en drie van zijn klanten. De woning van de dealer, in de Scheldestraat, werd eveneens doorzocht. Daarbij werd een kleine hoeveelheid harddrugs in beslaggenomen. Na verhoor zijn de drie 'klanten' weer in vrijheid gesteld. De 34-jarige dealer zit nog vast voor verder onderzoek.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 23 jun -   22:36  
Inbraken in Terneuzen
Terneuzen - In de nacht van dinsdag op woensdag werden in Terneuzen verschillende inbraken gepleegd. In de Serlippensstraat werd ingebroken in een tankstation. Er werd een deur vernield en er werd rookwaar en geld gestolen. De hoeveelheid rookwaar en de hoogte van het geldbedrag zijn onbekend.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 23 jun -   22:36  
Diefstal stroomkabels, Sluiskil
Sluiskil - In de nacht van dinsdag op woensdag werden van een bedrijfsterrein aan de Oostkade in Sluiskil enkele tientallen meters stroomkabel weggenomen. Het gaat om 32 Ampèrekabel, 220 Voltkabel en verdeelkabel. Van elk van de drie kabels werden enkele meters gestolen.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 23 jun -   22:35  
Diefstal computers, Middelburg
Middelburg - Uit een clubgebouw aan de Fazantenhof in Middelburg werden in de nacht van maandag op dinsdag 3 computers + monitoren gestolen. Het is onbekend wat de waarde van de computerapparatuur is.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 23 jun -   22:34  
Inbraak in woning in Cadzand
Cadzand - Woensdagochtend werd ingebroken in een woning aan de Vlamingpolderweg in Cadzand. Uit de woning werden een camera en enkele honderden euro's gestolen.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 23 jun -   22:33  
Aanrijding in Terneuzen
Terneuzen - Op de Binnenvaartweg raakten woensdag rond 18.30 uur bij een aanrijding twee personenauto's total loss. Een 34-jarige Vlissingse man draaide op de Binnenvaartweg, ter hoogte van een T-splitsing zijn auto. Hij had hierbij geen erg in een 76-jarige automobilist uit Oostburg. Deze 76-jarige man remde nog te om zodoende een aanrijding te voorkomen maar er ontstond toch een botsing. De twee bestuurders bleven ongedeerd, maar de auto's raakten total loss.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 23 jun -   22:32  
Hardrijder is rijbewijs kwijt, Kruiningen
Kruiningen - Op de A58 bij Kruiningen moest een 39-jarige motorrijder uit Agatha Berchem (B) woensdagochtend zijn rijbewijs inleveren omdat hij veel te hard reed. Op de A58 geldt een maximumsnelheid van 120 km/h; de Belg reed daar met een snelheid van zo'n 190 km/h en dat kostte hem zijn rijbewijs.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 23 jun -   22:31  
Rijden onder invloed, Ritthem
Ritthem - Op de Sloeweg Noord bij Ritthem werd woensdag rond 19.00 uur een 66-jarige Vlissingse automobilist betrapt op rijden onder invloed. Een blaastest wees uit dat de man ongeveer 3 1/2x de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken. Hij moest zijn rijbewijs inleveren
Gemaakt door: 112zeeland
wo 23 jun -   18:18  
Reddingboot twee maal er uit.
Neeltje Jans - De KNRM reddingboot Koopmansdank van reddingstation Neeltje Jans is woensdag twee maal voor soortgelijke problemen opgeroepe s'Morgens om even over zeven werden zij voor de eerste maal opgeroepen, voor een vaartuig met een net in zijn schroef. Het vaartuig, de sportvisboot Jan van Gent met 4 vissermannen aan boord, voer zo een 30 mijl W vanaf het reddingstation (bij de boei Schouwenbank) toen hij resten van een visnet in zijn schroef kreeg.
Gemaakt door: 112zeeland
di 22 jun -   21:37  
Aanrijding bij nieuwdorp
Nieuwdorp - Op de Europaweg Zuid bij Nieuwdorp raakte dinsdag omstreeks 16.30 uur een 23-jarige man uit Goes bij een verkeersongeval gewond aan zijn arm. De chauffeur van een bedrijfsbusje, een 20-jarige man uit Goes, reed tegen een geparkeerde vrachtwagencombinatie. Deze combinatie, met een 51-jarige man uit Mülheim an der Ruhr, stond geparkeerd op een parkeervak ter hoogte van de kerncentrale. De bedrijfsbus raakte de achterkant van de vrachtwagen.
Gemaakt door: 112zeeland
di 22 jun -   21:36  
Fietser gewond, Axel
Axel - In de Walstraat in Axel raakte dinsdag omstreeks 16.00 uur een 59-jarige man uit Axel gewond. De man fietste vanaf de Markt door de Walstraat, waar hij werd ingehaald door een rode auto met een vrouw achter het stuur. Zelf moest hij uitwijken voor een geparkeerde auto. Nadat hij deze had gepasseerd en nog niet naar rechts was gegaan, werd hij zelf ingehaald door een donkere auto en aangereden.
Gemaakt door: 112zeeland
di 22 jun -   21:36  
Vernieling aan kunstwerk, Wilhelminadorp
Wilhelminadorp - Dinsdag werden vernielingen gepleegd aan een kunstwerk, wat in en wei aan de Kooiweg in Wilhelminadorp staat. In het kunstwerk, voorstellende een bromtol van ruim 2 meter hoog en breed, werden enkele deuken getrapt; er is geen schadebedrag bekend.
di 22 jun -   21:18  
Hulpverleningsbeurs van start
Gorinchem - De vakbeurs IVIC (Internationale Vakbeurs Incidentmanagement Crisisbeheersing & Rampenbestrijding) is vandaag begonnen.
De beurs duurt tot en met donderdag. Veel bedrijven en organisaties staan er met stands en er is een terrein waar diverse demonstraties gegeven worden.

Dit jaar is de evenementenhal van Gorinchem als locatie gekozen. Voor meer informatie kijk op: www.ivic.nl
di 22 jun -   20:40  
Grote oefening gevaarlijke stoffen
Kapelle - In Kapelle is vandaag een grootschalige oefening gehouden.

Dit soort oefeningen moeten minimaal een keer per jaar gehouden worden. In de Stationstraat in Kapelle was een groot ongeval gebeurd. Een vrachtwagen met chemische vloeistof had een aanrijding gehad. Achterop de vrachtwagen reed nog een auto en een bus met kinderen. Er waren veel slachtoffers en die moesten allemaal ontsmet worden.
Gemaakt door: 112zeeland
di 22 jun -   20:00  
Auto en trailer te water op neeltje jans
Neeltje Jans - Dinsdagmorgen om kwart over acht werd de bemanning van reddingstation Neeltje Jans opgeroepen met de hoogste spoed, voor hulp aan een persoon te water. Het bleek te gaan om een Belgische visserman uit Sint-Amands, welke trachtte zijn sportvisboot van 5 mtr. via de trailerhelling bij de Roompotsluis te water te laten om te gaan vissen. Vele malen had hij dat al alleen gedaan, maar deze keer liep het fout af.
Gemaakt door: 112zeeland
di 22 jun -   18:38  
Politie houdt verdachten overvallen aan
Vlissingen - Met de aanhouding van vier verdachten denkt Politie Zeeland vier overvallen en een beroving te hebben opgelost. Eén van de aangehouden verdachten, een 19-jarige Vlissinger, zou betrokken zijn bij zowel de overvallen als de beroving. Hij zou deze delicten in verschillende samenstellingen met de andere aangehouden verdachten hebben gepleegd.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 21 jun -   21:29  
Scooterrijdster gewond bij aanrijding
Noordwelle - Vanmorgen rond 08.15 uur vond op de Stoofweg in Noordwelle een aanrijding plaats. Een 66-jarige automobilist uit de gemeente Schouwen Duiveland reed over de Stoofweg en wilde linksafslaan richting Serooskerke. Hierbij zag hij de 16-jarige scooterrijdster uit diezelfde gemeente over het hoofd. Het meisje is met een sleutelbeenfractuur overgebracht naar het ziekenhuis in Goes.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 21 jun -   19:49  
binnenbrand in Kapelle
Kapelle - Maandagavond komt de melding van een binnenbrand aan de Paukenshoekstraat in Kapelle.
Tijdens het aanrijden werd gemeld dat een vaatwasser in brand zou staan, niets bleek minder waar.
Ter plaatse bleek de vaatwasser inderdaad flink te branden, hetgeen ook voor wat behoorlijk wat rookontwikkeling zorgde.

De vaatwasser is direct na aankomst uit de inbouw keuken verwijderd en buiten afgeblust. Daarna is de woning geventileerd, Savalge was ter plaatse voor de verdere afhandeling van de schade.

Tekst: Brandweer Kapelle
Gemaakt door: 112zeeland
ma 21 jun -   19:24  
Binnenbrand in Terneuzen
Terneuzen - Maandagavond rond 18.11 uur gingen de piepers van de brandweer Terneuzen voor een binnenbrand aan de Margrietstraat. Bij aankomst bleek er op de bovenverdieping een droger kortsluiting had gemaakt. De brandweer is met 1 straal hoge druk naar boven gegaan en heeft de vuurhaard gedoofd en daarna de droger naar buiten gedragen.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 20 jun -   23:26  
Schoorsteenbrand Goes
Goes - Bij aankomst was de schoorsteenbrand al uit door kordaat optreden van de bewoner. Deze had de klep van de kachel reeds dicht gedaan en het overige materiaal dat nog in in de open haard lag verwijderd. Wat wij gedaan hebben is de open haard dicht houden en toen de klep open gedaan om te kijken of er nog vuur delen aanwezig waren maar dit bleek niet het geval te zijn.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 20 jun -   23:23  
Aanhouding in Goes
Goes - In de nacht van zaterdag op zondag rond 00.55 uur is een 42-jarige automobilist uit de gemeente Terneuzen, aan de Nansenbaan in Goes, aangehouden wegens het niet voldoen aan een bevel of vordering. Rond 00.40 uur zagen surveillerende agenten de automobilist op de Nansenbaan rijden komende uit de richting van de Marquesweg. De politie gaf de man een stopteken om hem te controleren, waaraan hij voldeed. Toen één van de agenten de man aansprak en hem vroeg om zijn rijbewijs en kentekenbewijs maakte de automobilist kenbaar niet mee te willen werken en reed weg.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 20 jun -   23:23  
Aanhouding wegens diefstal, Middelburg
Middelburg - Zondagmiddag rond 17.30 uur is een 58-jarige man uit de gemeente Middelburg, aan het Vlissings Bolwerk in Middelburg, aangehouden wegens diefstal. De man nam kort daarvoor enkele flesjes bier weg uit de bijkeuken van een woning aan Grootmede in Middelburg. De man, die door een niet afgesloten deur de bijkeuken was binnen gekomen, is door de bewoonster van de woning betrapt waarop hij naar buiten liep.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 20 jun -   23:22  
Diefstal uit winkel, Cadzand
Cadzand - Zaterdagmiddag tussen 16.00 uur en 16.15 uur zijn, vanuit een winkel in Cadzand, antieke goederen met een totale waarde van duizenden euro's weggenomen. Dit gebeurd tijdens openingstijd toen de eigenaar van de winkel even achterin het pand was.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 20 jun -   23:22  
Aanhouding in Goes
Goes - In de nacht van zaterdag op zondag rond 05.25 uur is een 26-jarige man uit 's-Gravenpolder, aan de Korte Kerkstraat in Goes aangehouden. Kort daarvoor zagen agenten dat de man, aan de Korte Kerkstraat, tegen een plank van een marktkraam sloeg. De agenten spraken de man hierop aan en adviseerden de man naar huis te gaan. Een eindje verder sloeg hij, in de Korte Kerkstraat tegen een muur en een rolluik van een woning. Hierop is de man aangehouden. Hierbij verzette hij zich hevig. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt wegens vandalisme/baldadigheid en weerspannigheid.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 20 jun -   23:21  
Verboden toegang, Kloetinge
Kloetinge - Vrijdagavond rond 23.05 uur zijn een 17-jarige jongen uit Zierikzee, een 16-jarige jongen uit de gemeente Goes en een 19-jarige man uit de gemeente Goes bekeurd omdat zij zich op een verboden toegangsgebied bevonden. Rond 23.00 uur kreeg de politie de melding dat er drie personen over de bouwplaats van de nieuwbouw "De Riethoek" liepen. Na een korte zoektocht met een politiehond is het drietal, wat van het bouwterrein was weggerend, op de parallelweg bij het spoor gevonden.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 20 jun -   23:19  
Aanhoudingen in Sas van Gent
Sas van Gent - In de nacht van vrijdag op zaterdag rond 01.40 uur zijn een 26-jarige man en een 48-jarige man, beiden uit de gemeente Terneuzen, in de omgeving van een festivalterrein op de Pottenbakkerstraat in Sas van Gent aangehouden. Toen even voor 01.40 uur een 22-jarige festivalbezoeker (woonplaats onbekend) werd aangehouden wegens (hard)drugs gebruik / bezit werd de sfeer onder een aantal andere bezoekers van het festival grimmig. Meerdere bezoekers keerden zich tegen de politie. Eén van hen, de 26-jarige man uit de gemeente Terneuzen, liep plotseling naar de politie toe en sloeg enkele agenten.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 20 jun -   23:19  
Diefstal uit auto's, Vlissingen
Vlissingen - Tussen zaterdagmiddag 16.00 uur en zaterdagavond 21.30 uur is er ingebroken in enkele auto's die geparkeerd stonden op een parkeerterrein aan de Kenau Hasselaarstraat in Vlissingen. Inmiddels hebben vier personen aangifte gedaan van inbraak in hun auto. Uit twee van de auto's is niets weggenomen. Uit de andere twee auto's zijn een mobiele telefoon en navigatieapparatuur met onbekende waarde weggenomen. Bij alle vier de auto's is een ruitje vernield; het totale schadebedrag is onbekend.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 20 jun -   23:18  
Diefstal auto, Vlissingen
Vlissingen - Tussen vrijdagmiddag 16.00 uur en zaterdagmiddag 17.30 uur is een auto, die geparkeerd stond aan de Kasteelstraat in Vlissingen, weggenomen. Het betreft een blauwe Honda, type Civic met het kenteken GD-VV-23. De auto heeft een waarde van honderden euro's.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 20 jun -   23:17  
Diefstal uit bedrijf, Tholen
Tholen - Tussen zaterdagavond 19.30 uur en zondagmiddag 12.30 uur is er ingebroken in een bedrijfspand aan de Ambachtsweg in Tholen. Uit het pand en uit een voertuit wat op het bedrijfsterrein stond zijn in totaal honderden euro's weggenomen. Van het bedrijfspand is een raam geforceerd; het totale schadebedrag is onbekend.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 20 jun -   23:16  
Vernieling auto, Vlissingen
Vlissingen - Zaterdagochtend rond 10.20 uur heeft een onbekend gebleven man, aan de Govert Flincklaan in Vlissingen vernielingen gepleegd aan een auto. Een 54-jarige automobilist uit Vlijmen reed rond 10.20 uur over de Govert Flicklaan ter hoogte van de Gamma. Bij de afslag naar het parkeerterrein van de Gamma stopte hij voor het fietspad om een voetganger, die met zijn hond over de stoep liep, voor te laten gaan. Deze voetganger kwam plotseling voor de auto staan, liep vervolgens naar de zijkant van de auto en trapte een buitenspiegel van de auto af.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 20 jun -   23:15  
Rijden onder invloed, Yerseke
Yerseke - In de nacht van zaterdag op zondag rond 00.40 uur is een 60-jarige automobilist uit Yerseke, aan de Azalealaan in Yerseke, gecontroleerd op het rijden onder invloed. Uit ademanalyse bleek dat de man ruim 3,3 maal teveel had gedronken. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt en zijn rijbewijs is ingevorderd.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 20 jun -   23:14  
Rijden onder invloed, Eede
Eede - In de nacht van zaterdag op zondag rond 00.35 uur is een 55-jarige automobilist uit Moerbeke-Waes (B), aan de Rijksweg in Eede, gecontroleerd op het rijden onder invloed. Uit ademanalyse bleek dat de man ruim 2,8 maal teveel had gedronken. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt en zijn rijbewijs is ingevorderd.
Gemaakt door: 112zeeland
za 19 jun -   17:52  
Update - Golf 2 GTi gestolen en teruggevonden
Middelburg - Tussen vrijdagavond 23.50 uur en zaterdagochtend 09.15 uur is een auto, die geparkeerd stond aan de Vlissingse Molenstraat in Middelburg, weggenomen. Het betreft een paarse / aubergine kleurige Volkswagen, type Golf 2 GTI met het kenteken DT-ZJ-47. De auto is na een zoektocht weer teruggevonden. De achterkant (bumper, chassis en achterplaat) van de auto is flink beschadigd.
Gemaakt door: 112zeeland
za 19 jun -   17:51  
Schuren opengebroken, Kapelle
Kapelle - Tussen vrijdagavond en zaterdagochtend zijn, aan het Donkerewegje in Kapelle, verschillende schuren / loodsen opengebroken. Door vier personen is inmiddels aangifte gedaan. Van de schuurtjes zijn o.a. ruiten vernield. Bij één van de schuurtjes is een hekwerk vernield; bij een ander schuurtje is een paard losgelaten uit zijn box en in de stal vrijgelaten. Van een loods is een deur opengebroken en zijn er in de loods vernielingen aangericht en gereedschap weggenomen. De banden van een trekkertje, een aanhangwagen en een caravan die in de loods stonden zijn lekgestoken. Verder is de caravan opengebroken en zijn er zakken graan opengescheurd. Het totale schadebedrag is nog onbekend.
Gemaakt door: 112zeeland
za 19 jun -   17:50  
Aanhoudingen wegens vernieling, Zierikzee
Zierikzee - In de nacht van vrijdag op zaterdag rond 04.35 uur zijn vier jongeren (een 21-jarige man, twee 18-jarige mannen en een 17-jarige jongen), allen uit de gemeente Schouwen-Duiveland, in Zierikzee aangehouden wegens vernieling. Rond 04.00 uur kreeg politie Zeeland de melding dat er verschillende vernielingen waren gepleegd op de route Schuurbeque Boeijestraat, van Veenlaan, Watergang in Zierikzee. Op de kruising Grachtweg, Slingerbos bleek een markeringspaal te zijn weggenomen en een eind verder in een vuilnisbak te zijn gezet.
za 19 jun -   17:29  
Aanrijding bij Krabbendijke
Krabbendijke - Zaterdagmorgen zijn op de Oude Rijksweg ter hoogte van de J.w. Frissostraat twee auto's beschadigd door een aanrijding.

De ene auto verleende de andere auto geen voorrang. Gelukkig was er alleen materiële schade en kwamen de bestuurders en andere inzittenden met de schrik vrij.
Gemaakt door: 112zeeland
za 19 jun -   09:56  
Meisje van tien mishandeld, getuigen gezocht
Goes - Omstreeks 16.30 uur vanmiddag is een meisje van 10 jaar oud, afkomstig uit Goes, mishandeld door een groepje van 7 jongens. Het meisje was aan het spelen in de nabijheid van een skateheuvel in de Evertsenstraat in haar woonplaats. Zij werd aangesproken door het groepje jongens. Het meisje werd er min of meer van beschuldigd dat zij eerder deze week een voetbal had weggemaakt. Meerdere malen heeft zij verteld dat zij niets met het verdwijnen van de bal te maken had, maar daar hadden de jongens geen boodschap aan.
Gemaakt door: 112zeeland
za 19 jun -   09:54  
Politie gaat weer strenger controleren
Kapelle - Naar aanleiding van twee incidenten die in de afgelopen week hebben plaatsgevonden gaat de Zeeuwse politie weer strenger controleren op het gedrag van fietsende scholieren. Vorige week vrijdag is een 14-jarig meisje onderweg van huis naar school van haar fiets getrapt door drie jongens uit Yerseke. De jongens begonnen haar te treiteren op de Postweg. Zij blokkeerden de weg, zodat het meisje niet verder kon fietsen. Uiteindelijk is het meisje meegefietst met een groepje dat haar min of meer ontzette. Dit groepje zei tegen de drie jongens dat zij het meisje met rust moesten laten. Later werd het meisje weer lastiggevallen door de drie jongens die haar toen weer ingehaald hadden.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 18 jun -   20:39  
Demonstratie lange remweg
Middelburg - Vanmiddag konden leerlingen van de basisscholen met eigen ogen zien hoe lang een remweg van een auto is. Dat is van middag gedemonstreerd op de markt in Middelburg. Alles werd uitgelegd aan de leerlingen. Zo konden ze zien dat de remweg van een auto lang was dat heeft de pluisje beer ook gemerkt, deze zat op een kartonnen doos in het midden van de remweg. De scholieren hebben hier veel van geleerd.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 18 jun -   20:03  
auto in de sloot
Kapelle - Vrijdagmiddag is een man uit de gemeente Kapelle gewond geraakt doordat hij met zijn auto in de sloot reed. Dan man reed over de Goesestraatweg toen hij vermoedelijk een black out kreeg. Hij raakte met de auto van de weg ramde een hekwerk, reed door een boomgaard en belande vervolgens vijftig meter verder in een sloot. De man is door de brandweer Kapelle uit de auto gehaald en vervolgens met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis in Goes gebracht.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 18 jun -   19:28  
Brandweer redt paard uit de sloot
Koudekerke - Even rond 11:23 uur kwam de melding binnen dat er een paard in de sloot lag. Hierop is de brandweer van de Stromenweg(45-30) uit Middelburg naar de Breeweg in Koudekerke gegaan. Hier troffen zij een paard aan in een brede sloot. Even later werd ook de (45-35) uit de Rooseveltlaan en de brandweer(46-43) uit Koudekerke op geroepen om te helpen. Een paar pogingen werden gedaan om het paard uit het water te halen.

Toen er een kraan werd gehaald was het paard snel op het droge. Hoe het paard in de sloot terecht is gekomen is niet bekend. Tevens is ook niet bekend hoe het nu met het paard gaat.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 18 jun -   17:51  
Dodelijk ongeval in 's Gravenpolder
's Gravenpolder - De motorrijder die vanmorgen is overleden bij het ongeval op de Schoorkenszandweg in 's Gravenpolder is een 23-jarige man uit de gemeente Kapelle. Een eerste inschatting geeft aan dat er bij een inhaalmanoeuvre iets verkeerd is gegaan. Een auto, bestuurd door een 20-jarige man uit de gemeente Reimerswaal, komende uit de richting Ovezande wilde een auto voor hem inhalen. Hij zag daarbij de motorrijder die hem inhaalde over het hoofd.
Gemaakt door: troetelbeer
do 17 jun -   22:55  
Ureumlekkage bij Yara in Sluiskil
Sluiskil - De brandweer is donderdagavond uitgerukt voor een lekkage. Bij kunstmestfabriek Yara in Sluiskil is zo’n 10 liter ureum vrijgekomen. Doordat de afsluiter van een pomp niet goed sloot stroomde de ammoniakhoudende vloeistof de fabriek in.
Gemaakt door: 112zeeland
do 17 jun -   22:14  
Mannen in gezicht gespoten met bijtende vloeistof
Terneuzen - Een 22-jarige man uit de gemeente Sluis is woensdag met een bijtende/brandende vloeistof in zijn gezicht gespoten. Hij liep woensdag omstreeks 12.30 uur samen met een vriend over de Lekstraat/Merwedelaan toen er een zilverkleurige bromfiets hen passeerde. Tijdens het passeren stak de passagier zijn vuist uit die bijna het gezicht van de 22-jarige man raakte. Hierna reed de bromfiets door waarna deze kort daarna weer keerde en op ongeveer twee meter van hen vandaan stopte.
Gemaakt door: 112zeeland
do 17 jun -   22:14  
13-jarig meisje lastiggevallen, Kruiningen
Kruiningen - Op de Koksedijk is donderdagmiddag een 13-jarig meisje uit Yerseke lastiggevallen door een haar onbekende man. Ze fietste rond 17.30 uur naar huis toen er plotseling een man schuin achter haar kwam fietsen. Die pakte haar schooltas vast die achter op haar fiets zat en dwong het meisje zo om te stoppen. Het meisje reageerde direct en gaf een flinke trap tegen het voorwiel van de man. De man liet haar tas los, waarna het meisje snel weg kon fietsen.
Gemaakt door: troetelbeer
do 17 jun -   21:18  
Automobilist gewond na auto in de sloot
Arnemuiden - De bestuurder van een personenauto is donderdagavond gewond geraakt nadat hij met de auto in de sloot belande. De bestuurder reed over de A58 richting Vlissingen toen hij rond 19:50 uur vlak na Arnemuiden van de weg raakte en in de sloot tot stilstand kwam. Twee ambulances werden met spoed ter plaatse gestuurd. Toen de eerste hulpdiensten ter plaatse kwamen bleken de verwondingen van de inzittende mee te vallen. Nadat de politie een blaastest bij de bestuurder heeft afgenomen is hij door de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
Gemaakt door: 112zeeland
do 17 jun -   17:50  
Inbraken in schuren
Kattendijke - In Kattendijke is in twee schuren ingebroken. Dit gebeurde in de nacht van 15 op 16 juni jl. Uit een schuur in de Deltastraat werd een zwarte mountainbike weggenomen en uit een schuur aan de Dorpsstraat werd een witte mountainbike en wat bouwmateriaal weggehaald. Een schadebedrag is niet bekend. Beide benadeelden hebben aangifte gedaan bij de politie.
Gemaakt door: 112zeeland
do 17 jun -   17:50  
Aanrijding met letsel
Goes - Donderdagmorgen omstreeks 07.45 uur is een fietser aangereden door een personenauto. De 44-jarige fietser uit de gemeente Kapelle reed over het fietspad aan de Fruitlaan in Goes. Op de naastgelegen rijbaan reed een personenauto die bestuurd werd door een 34-jarige vrouw uit Kapelle. Zij wilde op een gegeven moment rechtsaf slaan en zag hierbij de fietser over het hoofd. De vrouw verklaarde dat zij werd verblind door de zon. Zij schepte de fietser en deze smakte op het wegdek.
Gemaakt door: 112zeeland
do 17 jun -   17:49  
Verdachte van schietpartij zit vast
Axel - Naar aanleiding van een schermutseling die heeft plaatsgevonden op 14 mei jl. in Axel, heeft de Zeeuwse politie een onderzoek ingesteld. Uit dat onderzoek is gebleken dat er geschoten is. De politie heeft een internationaal arrestatiebevel uitgevaardigd voor een 24-jarige Terneuzenaar. Deze man is onlangs aangehouden door de Belgische politie en overgedragen aan de Nederlandse autoriteiten. Hij wordt vrijdag voorgeleid aan de rechter
Gemaakt door: 112zeeland
do 17 jun -   17:48  
Gestolen auto terecht, Axel
Axel - Een auto die in de nacht van 9 op 10 juni jl. werd gestolen vanaf de Scheldekade in Terneuzen, is weer terecht. Agenten zagen donderdag rond 02.00 uur over de N687 richting Axel een auto tegemoet komen rijden die groot licht voerde en niet doofde bij het naderen. Omdat de bestuurder mogelijk onder invloed van alcohol kon zijn, keerden de agenten hun dienstvoertuig. De betreffende auto reed echter met hoge snelheid Axel in en kwam op de rotonde met de Langeweg bijna in botsing met een andere personenauto.
Gemaakt door: 112zeeland
do 17 jun -   11:08  
Meisje bedreigd Kapelle, getuigen gezocht
Kapelle - Woensdagmiddag omstreeks 15.15 uur fietste een 14-jarig meisje uit de gemeente Reimerswaal van school naar huis. Op een gegeven moment fietste zij op het Spoorpad in Kapelle toen er een jongeman achter haar aan ging fietsen. De man deed haar onzedelijke voorstellen en bedreigde het meisje. Uiteraard schrok het meisje hier hevig van en zij fietste hard door. De jongeman is ergens halverwege een weggetje ingefietst.
Gemaakt door: 112zeeland
do 17 jun -   11:06  
Vermoedelijke drugsdealers aangehouden
Zierikzee - Naar aanleiding van een melding over drugsdealers hebben politieagenten van de Zeeuwse politie in Zierikzee een onderzoek ingesteld. Omstreeks 20.00 uur kwam er een melding binnen bij de Zeeuwse politie dat er mogelijk drugs gedeald werden vanuit een personenauto. In de buurt van de Mosselboomgaard zagen agenten de betreffende personenauto rijden. Zij hebben het voertuig laten stoppen en een onderzoek ingesteld. Zowel de bestuurder, een 20-jarige man uit Zierikzee, als de bijrijder, een 25-jarige man uit Zierikzee zijn gefouilleerd.
Gemaakt door: 112zeeland
do 17 jun -   11:00  
Jongens aangehouden door buurtbewoner
Middelburg - Woensdagavond rond 21.45 uur zijn op de Noordweg in Sint Laurens drie jongens aangehouden door een buurtbewoner. De man had de drie jongens al een tijdje zien rondhangen bij een papiercontainer aan de Noordweg. Op een gegeven moment zag hij rook uit de container komen. Hij is hierop naar de jongens toegegaan en heeft ze gemaand te blijven staan waar ze stonden. Dit deden de jongens en de politie werd gewaarschuwd.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 16 jun -   23:13  
Hennepkwekerij, Biggekerke
Biggekerke - Politie Zeeland heeft woensdagochtend rond 08.20 uur, bij een onderzoek in een woning aan de Valkenisseweg in Biggekerke, een hennepkwekerij aangetroffen. In de woning zijn in totaal 545 planten aangetroffen. Dezen zijn in beslag genomen en vernietigd. Ook bleek dat de stroom voor de kwekerij illegaal werd afgetapt. Hiervan is door het energiebedrijf aangifte gedaan.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 16 jun -   23:12  
Hennepkwekerij, Middelburg
Middelburg - Politie Zeeland heeft woensdagochtend rond 08.35 uur, bij een onderzoek in een woning aan de Landluststraat in Middelburg, een hennepkwekerij aangetroffen. In de woning zijn in totaal 173 planten aangetroffen. Dezen zijn in beslag genomen en vernietigd. Ook bleek dat de stroom voor de kwekerij illegaal werd afgetapt. Hiervan is door het energiebedrijf aangifte gedaan.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 16 jun -   23:11  
Diefstal portemonnee, Oostburg
Oostburg - Woensdagochtend rond 11.30 uur is een 81-jarige vrouw uit Brussel, aan de Torenweidelaan in Oostburg, bestolen van haar portemonnee. De vrouw stond, met haar portemonnee in haar hand, op het parkeerterrein aan de Torenweidelaan toen een onbekende man haar aansprak. Nog voor de vrouw begreep waar hij het over had trok de man de portemonnee uit haar hand en rende weg. In de portemonnee zaten tientallen euro's en waardepapieren.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 16 jun -   23:10  
Bedrijfsongeval, Westdorpe
Westdorpe - Woensdagochtend rond 11.55 uur is een 33-jarige man uit Duitsland, bij een bedrijfsongeval aan de Finlandweg in Westdorpe, gewond geraakt aan zijn been. Rond genoemd tijdstip was de man aan genoemde weg een vrachtwagen aan het lossen. Bij het laten zakken van de laadklep, waarop een elektriciteitskast stond, stond hij naast het voertuig. Toen de elektriciteitskast omviel, en de man deze probeerde tegen te houden, kwam hij met zijn been onder de kast terecht. De Duitser is met vermoedelijk een breuk in zijn onderbeen of enkel, per ambulance overgebracht naar ziekenhuis de Honte in Terneuzen.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 16 jun -   22:54  
Papiercontainer in de brand
Middelburg - De brandweer is woensdagavond uitgerukt voor een containerbrand in Middelburg. Rond 21:38 uur kwam bij de alarmcentrale een melding binnen dat er aan de Leliendaalseweg een grote container met oud papier in brand stond. Direct werd het blusvoertuig van de post Roosenveltlaan zonder spoed ter plaatse gestuurd.
Toen de brandweer ter plaatse kwam hebben zij met twee stralen lage druk geprobeerd om het vuur te doven. Ook werd de 4566 (waterwagen) opgeroepen voor de water winning. De brand ging gepaard met veel rook hoe de brand is ontstaan is niet bekend. De brandweer is ruim een uur bezig geweest met deze klus.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 16 jun -   18:46  
Afwezigheidsregistratie
Hulst - Politie Zeeland heeft voor inwoners van de gemeente Hulst een extra service. Burgers die met vakantie gaan en hun huis tijdelijk onbewoond achterlaten, kunnen dit melden bij de politie. Het toezicht op hun woning wordt dan, indien mogelijk, in de surveillances opgenomen. Het feit dat ook een sleuteladres bij de politie bekend is, kan in geval van nood zeer nuttig zijn. Aanmelden kan door het invullen van een afwezigheidsregistratiekaartje.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 16 jun -   18:41  
Project Middelburg Loopt Wapenvrij afgesloten
Middelburg - Politie Middelburg is zeer tevreden over de resultaten van het project Middelburg Loopt Wapenvrij. Vandaag zijn de resultaten van het project door de politie bekend gemaakt. De doelstellingen van deze aanpak, zoals jongeren bewustmaken van de gevaren van het dragen van een wapen, is ruimschoots gehaald. Het afgelopen jaar zijn 77 wapens ingenomen. Van dit aantal zijn twintig wapens in de kluizen op de scholen en de horecabedrijven ingeleverd.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 16 jun -   00:26  
Man aangehouden in Kapelle
Kapelle - Politie Zeeland heeft vandaag, dinsdag, in de Eversdijkweg in Kapelle een man aangehouden wegens het verlaten van de plaats van een aanrijding zonder zijn identiteit bekend te maken. De man reed met een trekker met wagen en grasmaaier door Goes en richtte diverse vernielingen aan met zijn combinatie. Op de Ploegweg in Goes raakte de 51-jarige bestuurder uit Middelburg enkele paaltjes en nabij het ziekenhuis in Goes een verkeerslicht. In 's Gravenpolder vernielde hij een lantaarnpaal. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 16 jun -   00:25  
Schennispleger aangehouden
Westdorpe - Politie Zeeland heeft dinsdag in de Vissersverkorting in Westdorpe een schennispleger aangehouden. Rond 15.30 uur vanmiddag is de 44-jarige man uit de gemeente Hulst aangehouden.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 16 jun -   00:24  
Vals geld in Middelburg
middelburg - Bij enkele horecagelegenheden aan de Markt in Middelburg is afgelopen weekend vals geld ontdekt. Het gaat om briefjes van 50 Euro. Ook bij een supermarkt in Middelburg in een vals briefje ontvangen.
Gemaakt door: 112zeeland
di 15 jun -   20:25  
Persoon gewond na trap van paard
Kapelle - Om 19:19 uur kwam de melding binnen dat een persoon getrapt was door een paard. Hierop is de ambulance (101) met spoed ter plaatse gegaan.

Bij aankomst op de Hoekseweg in Kapelle is de persoon door het ambulance personeel gestabiliseerd en overgebracht naar het ziekenhuis in Goes. Halverwege de rit is dit toch een spoed rit geworden. Over de aard van de verwondingen is niets bekend.
Gemaakt door: 112zeeland
di 15 jun -   18:46  
Gevaarlijke medicijnen gestolen in Kattendijke
Kattendijke - Tussen maandag 14 juni 23.59 uur en dinsdag 15 juni 08.30 uur is in de Dorpsstraat in Kattendijke een fiets gestolen uit een voortuin. In de fietstassen van de gestolen fiets bevinden zich gevaarlijke medicijnen. De medicijnen kunnen bij inname gevaarlijk zijn. Het gaat om de medicijnen Ritalin, Metoprolosuccinaat en Sandoz 50. Politie Zeeland verzoekt de degene die de medicijnen heeft gestolen of iemand die deze medicijnen heeft gevonden deze af te geven bij een apotheek of een politiebureau. In de fietstassen zaten ook persoonlijke documenten en een pinpas.
Gemaakt door: 112zeeland
di 15 jun -   18:45  
Auto's opengebroken, Goes
Goes - In Goes werden in de nacht van maandag op dinsdag enkele auto's opengebroken. Uit een bedrijfsbus in de Scheldestraat werd gereedschap gestolen en uit een personenauto in de Naereboutstraat werd een autoradio gestolen. In verband hiermee werden om 04.20 uur op de Van Hertumweg drie mannen van 20 en 22 jaar in een auto aangehouden. De politie heeft de zaak nog in onderzoek.
Gemaakt door: 112zeeland
di 15 jun -   18:44  
Vrouw beroofd van tas in Vlissingen
Vlissingen - Op de Hogeweg in Vlissingen werd maandagavond een 63-jarige Vlissingse vrouw beroofd van haar tas. De vrouw liep in de richting van de Koudekerkseweg en ter hoogte van het ziekenhuis kwamen twee fietsers naast haar rijden en werd de tas door een van hen van haar schouder getrokken. De jongens gingen er vandoor in de richting van de Vrijdomweg. In de tas zaten een gsm, persoonlijke papieren en sleutels.
Gemaakt door: 112zeeland
di 15 jun -   18:43  
Diefstal uit camper, Ossenisse
Ossenisse - Maandag tussen 10.00 en 20.30 uur werd op een camping in Ossenisse ingebroken in een camper. Er werd een ruit van de camper vernield. Weggenomen werden een televisie, een playstation met spelletjes en enkele afstandsbedieningen. De waarde van de gestolen goederen bedraagt enkele honderden euro's.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 14 jun -   19:33  
slachtoffer beknelt in auto
Yerseke - Rond 7 uur vanavond is er op de Zanddijk in Yerseke een auto van de dijk gereden. De auto is zwaar beschadigd. Hierdoor kon de bestuurder niet uit de auto komen. De brandweer van Yerseke en Kruiningen moesten er aan te pas komen om hem te bevrijden. De tweede ambulance kon al gauw terug naar de post om dat het maar om èèn persoon ging. De brandweer van Kruiningen heeft de auto op een lier vast gezet zodat deze stabiel vast stond om aan te werken. De auto is door nog onbekende oorzaak van de weg geraakt. Het slagtoffer is terplaatsen geholpen aan zijn verwondingen. de auto is weg gesleept door bergingsbedrijf kerstens.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 14 jun -   18:23  
Jongens leggen stenen op het spoor, Middelburg
Middelburg - Zondag rond 20.00 uur hebben twee jongens stenen, ijzer en glas op het spoor gelegd nabij de Erasmuswijk in Middelburg. Toen de politie na de melding dat er jongens stenen op het spoor hadden gelegd ter plekke een kijkje ging nemen trof zij alleen twee jongensfietsen aan. Een oplettende machinist overhandigde de politie een gsm die hij eerder had gevonden naast het spoor ter hoogte van de plek waar de jongens stenen op het spoor hadden gelegd. Aan de hand van de gsm traceerde de politie de ouders van de jongens, 12 en 13 jaar oud en afkomstig uit Middelburg.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 14 jun -   18:22  
Man aangehouden in Vlissingen
Vlissingen - Politie Zeeland heeft zondag een man aangehouden op verdenking van aanranding. De 19-jarige man uit Vlissingen wordt ervan verdacht twee vrouwen van 24 en 25 jaar, afkomstig uit Hilversum, zondag rond 00.30 uur te hebben aangerand op de Nieuwendijk te Vlissingen. Hij is in verzekering gesteld.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 14 jun -   18:22  
Man aangehouden in Vlissingen
Vlissingen - Politie Zeeland heeft zondag een man aangehouden op verdenking van aanranding. De 19-jarige man uit Vlissingen wordt ervan verdacht twee vrouwen van 24 en 25 jaar, afkomstig uit Hilversum, zondag rond 00.30 uur te hebben aangerand op de Nieuwendijk te Vlissingen. Hij is in verzekering gesteld.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 13 jun -   22:45  
Motorrijder gewond na val
Terneuzen - Op de N61 bij Terneuzen vond zondag om 17.45 uur een ongeval plaats.Een 43-jarige automobiliste uit de gemeente Borsele reed door het rode licht terwijl een 51-jarige motorrijder uit de gemeente Terneuzen vanaf de Mr. F.J. Haarmanweg op trok met zijn motor.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 13 jun -   22:44  
Vernielingen op Tholen
Tholen - In de nacht van zaterdag op zondag werd in de Bierensstraat in Sint Annaland een kunstwerk vernield.Het kunstwerk, dat voor een bedrijf staat, is omvergetrokken en beschadigd. Er is geen schadebedrag bekend.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 13 jun -   22:43  
Snorscooter gestolen in Vlissingen
Vlissingen - Van de parkeerplaats bij de begraafplaats aan de President Rooseveltlaan in Vlissingen is zondag tussen 15.00 en 15.30 uur een snorscooter gestolen.Het gaat om een zilvergrijze SYM met kenteken D-744-FK.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 13 jun -   22:42  
Vrouw bestolen van portemonnee
Domburg - Zondag tussen 14.00 en 17.30 uur werd een 23-jarige Vlissingse vrouw in Domburg beroofd van haar portemonnee.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 13 jun -   22:41  
Rijbewijs ingevorderd van hardrijder
's-Heer Arendskerke - Zondagmiddag werd op de Sloeweg motorsurveillance gehouden in het kader van het Project Overlast Motoren.Dit omdat regelmatig bij de politie klachten binnenkomen van omwonenden over overlast veroorzaakt door motorrijders.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 13 jun -   19:48  
Fietsers botsen in Goes
Goes - In de Pinksterbloemstraat in Goes vond zondag omstreeks 12.00 uur een verkeersongeval plaats.Twee wielrenners, mannen van 58 en 60 jaar, reden naast elkaar over het fietspad, met daarachter een 34-jarige man.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 13 jun -   19:47  
Jongen mishandeld in Vlissingen
Vlissingen - De politie onderzoekt een mishandeling die plaatsvond zondag kort na middernacht op de Nieuwendijk in Vlissingen. Hierbij werd een 16-jarige Vlissinger door enkele, hem bekende, plaatsgenoten van 14 en 15 jaar bedreigd, geschopt en geslagen.
zo 13 jun -   19:11  
Containerbrand in Souburg
Oost-Souburg - De brandweer is zondagmiddag opnieuw uitgerukt voor een containerbrand. Nadat de post Olympiaweg rond 15:00 uur een containerbrand in Vlissingen mocht doven, kwam rond 16:20 uur een nieuwe melding binnen van een brand in een ondergrondse afvalcontainer. In de Oosterscheldestraat in Oost-Souburg zou de brand zijn.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 13 jun -   16:26  
Brand in ondergrondse papiercontainer
Vlissingen - De brandweer van Vlissingen is zondagmiddag uitgerukt voor een brand in een ondergrondse papiercontainer.Op de hoek Korenbloemlaan met de Tulpenlaan werd rond 15:55 uur rook uit de container waargenomen.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 13 jun -   16:24  
Automobilisten drinken te veel alcohol
Middelburg - Een 61-jarige automobilist uit Kruisland moest zaterdagavond zijn rijbewijs inleveren omdat hij veel teveel gedronken had.De man was, onder invloed van alcohol, op de Delingsdijk bij Scharendijke met zijn auto in de berm geraakt en kon hieruit niet meer wegrijden.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 13 jun -   16:24  
Dronken man aangehouden
Sint Philipsland - In een woning in Sint Philipsland werd zondag rond 02.00 uur een van de bewoners, een 38-jarige man, aangehouden wegens vernieling.De man, die zwaar onder invloed van alcohol verkeerde, had een gedeelte van de inboedel en een ruit vernield.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 13 jun -   16:23  
Ruiten vernield in Kortgene
Kortgene - In de nacht van zaterdag op zondag werden bij een horecabedrijf aan de Kaaioprit in Kortgene twee ruiten vernield.Deze vernieling maakt deel uit van een spoor van vernielingen die deze nacht plaatsvonden in de Kaaistraat/Hoofdstraat.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 13 jun -   16:22  
Man trapt deuk in auto van vrouw
Tholen - Op de Nieuwe Postweg in Tholen werd zaterdagmiddag door een automobilist een deuk in de auto van een 20-jarige vrouw uit de gemeente Tholen getrapt.De vrouw stond in een file en zag over de vluchtstrook een auto aankomen.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 13 jun -   16:21  
Vrouw gewond na botsing
Middelburg - Op de Leliendaalseweg in Middelburg vond zaterdagmiddag een kop- /staartaanrijding plaats.Een 20-jarige man uit Weert en een 43-jarige man uit Bonn (D) moesten i.v.m. het overige verkeer afremmen.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 13 jun -   14:34  
Man zwaargewond na val in ruim
Nieuwdorp - Bij een havenbedrijf aan de Monacoweg in Nieuwdorp vond zondag rond 10.30 uur een bedrijfsongeval plaats.Niemand heeft het ongeval zien gebeuren maar een 41-jarige man uit Oost-Souburg was, samen met een andere man, in het ruim van een schip en is daar mogelijk in aanraking gekomen met een grijper van de kraan in het ruim. Ter plaatse kwamen twee ambulances en de heli.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 13 jun -   11:53  
Man valt van dak
Rilland - Door nog onbekende oorzaak is er zaterdagmiddag in Rilland een man van het dak ge vallen. De man was op het bezig met werkzaamheden. Om 14:18 wordt er melding ge maakt dat de man in de Vinkenissestraat naar beneden is ge vallen. De ambulance uit Goes en het mmt uit Rotterdam zijn snel ter plaatsen om de man te helpen. De man is overgebracht naar het ziekenhuis. Over de aard van de verwondingen is niets bekend.
Gemaakt door: 112zeeland
za 12 jun -   23:17  
JEUGDBRANDWEER ZEELAND SCOORT PRIMA
Vlissingen - Bij de halve finale jeugdbrandweerwedstrijden in Sliedrecht hebben zaterdag 3 Zeeuwse jeugdbrandweerploegen zich geplaatst bij de beste 10 van Nederland! Op een scheepswerf moest door de jongeren van 12 t/m 15 jaar in een timmerwerkplaats op de juiste manier een gesimuleerde brand worden bestreden. Bij de klasse junioren lage druk plaatsten de ploeg van Westerschouwen (1e); Vlissingen (2e) en St-Philipsland (5e) zich voor de landelijke finale die op 2 oktober wordt gespeeld in Harderwijk. De ploeg van Bruinisse viel in de klasse aspiranten hoge druk buiten kwalificatie.
Gemaakt door: 112zeeland
za 12 jun -   16:27  
opendag brandweer westdorpe
westdorpe - zaterdag 5 juni waren het graafjansfeesten in westdorpe maar ook een opendag van brandweer westdorpe omdat mensen dan kennis konden maken met de brandweer, brandweer westdorpe heeft nog plaats voor een aantal vrijwilligers en die plaatsen wouden ze opvullen. je kon een kijkje nemen in de tank auto spuit van westdorpe en in het vc voertuig van westdorpe, mensen konden ook een ritje maken in de hoogwerker van brandweer terneuzen.
za 12 jun -   15:33  
Man mishandeld in Terneuzen
Terneuzen - In de Handellaan in Terneuzen is vrijdag tussen 19.30 uur en 20.10 uur een 32-jarige man mishandeld.De 32-jarige man uit de gemeente Terneuzen zat in een geparkeerde auto in de Handellaan toen een hem bekende man hem aansprak.
za 12 jun -   15:32  
Fietser beschoten in Vlissingen
Vlissingen - Politie Zeeland is op zoek naar getuigen van een schietincident dat zaterdag 12 juni plaatsvond in de Irislaan rond 02.15 uur in Vlissingen.Hierbij werd een 30-jarige fietser afkomstig uit Vlissingen beschoten door vermoedelijk twee jongens die uit een auto stapten.