Selecteer per datum:

Gemaakt door: 112zeeland
za 23 sep -   16:42  
Politie houdt verdachte cybercrime aan
bergen op zoom - Bergen op Zoom - De politie hield vrijdag 22 september 2023 in een woning aan de Meidoornlaan een 30-jarige man zonder vast adres aan. De man wordt verdacht van cybercriminaliteit. Hij zit nog vast. Het onderzoek is nog in volle gang.
Gemaakt door: 112zeeland
za 23 sep -   16:38  
Politie treft vuurwapen en drugs aan in woning
Vlissingen - Vlissingen - Politiemensen hebben vrijdagochtend 22 september 2023 in alle vroegte in een huis aan de Vincent van Goghlaan een man aangehouden. Hij bleek in het bezit te zijn van een vuurwapen en had drugs en geld in huis.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 22 sep -   14:49  
man opgepakt voor steekincident, onderzoek gaat verder.
Vlissingen - Vlissingen - De politie heeft donderdag 21 september 2023 een 24-jarige man uit Vlissingen aangehouden. Hij wordt verdacht van zware mishandeling / poging doodslag. De aanhouding volgt op een incident eerder deze week waarbij de man gewond raakte.
Gemaakt door: 112zeeland
do 21 sep -   15:55  
Jongen (16) steelt geld van vrouw in rolstoel
Vlissingen - Vlissingen - Een 16-jarige jongen uit Zierikzee is woensdag 20 september 2023 omstreeks 19.55 uur door de politie aangehouden ter zake de verdenking van diefstal. Hij zou geld uit de portemonnee van een 61-jarige vrouw uit Vlissingen hebben gestolen. Het slachtoffer is rolstoel gebonden. De verdachte is in verzekering gesteld en wordt morgen voorgeleid aan de rechter-commissaris.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 20 sep -   10:50  
Man gewond na steekincident
Vlissingen - Vlissingen - Na een onderling conflict tussen twee personen is dinsdag 19 september 2023 een man gewond geraakt. Hij is meegenomen naar het ziekenhuis. Er is een verdachte aangehouden.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 17 sep -   11:54  
Man gewond bij steekincident ,Terneuzen
Terneuzen - Terneuzen - Een man uit Terneuzen is zaterdagnacht 16 september gewond geraakt nadat hij is gestoken. Er is nog niemand aangehouden. Politie komt graag in contact met mensen die getuige zijn geweest en/of camerabeelden hebben.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 17 sep -   10:55  
Politie zoekt getuigen van vuurwerkincidenten
middelburg - Middelburg - Vannacht zijn op twee plaatsen in Middelburg vernielingen aangericht met een explosief, vermoedelijk vuurwerk. De politie onderzoekt de incidenten en zoekt getuigen die iets gezien hebben of camerabeelden hebben.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 17 sep -   09:17  
Twee mannen omgekomen bij verkeersongeval
Ritthem - ritthem - Bij een verkeersongeval zijn zaterdagavond 16 september twee bestuurders om het leven gekomen. De slachtoffers zijn een man van 48 jaar uit Hoek en een 24-jarige man uit Middelburg.
Gemaakt door: 112zeeland
za 16 sep -   09:35  
Dronken bestuurder ramt winkelpui
axel - Axel - Een auto met meerdere inzittenden is vannacht, zaterdag 16 september, tegen een gevel van een dierenwinkel gereden. De vermoedelijke bestuurder uit Axel is aangehouden. Hij had te veel gedronken. De hulpdiensten zijn rond 01.10 uur gewaarschuwd. Ter plekke zien zij dat een auto de pui van de winkel aan de Buitenweg heeft geramd.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 15 sep -   13:08  
Man aangehouden na mishandeling
Vlissingen - Vlissingen - Een 28-jarige man uit Vlissingen is vrijdagnacht 15 september gewond geraakt nadat hij is mishandeld. Een 31-jarige man uit Oost-Souburg is aangehouden.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 10 sep -   10:47  
illegaal muziekfeest gestopt door politie
Sint-Maartensdijk - Sint-Maartensdijk - De politie heeft vannacht, zondag 10 september 2023, omstreeks 02.00 uur met inzet van de Mobiele Eenheid een eind gemaakt aan een illegaal muziekfeest in een natuurgebied aan de Gemaalweg. De actie volgde nadat de feestgangers hadden aangegeven dat ze het ‘feestje’ niet vrijwillig beëindigden. Er zijn twee aanhoudingen verricht. De geluidsinstallatie is in beslag genomen.
Gemaakt door: 112zeeland
za 9 sep -   10:37  
Middelburger (20) aangehouden voor diverse feiten na vernielen
middelburg - Middelburg - Het vernielen van zijn eigen auto is een 20-jarige Middelburger vannacht duur komen te staan. De politie kwam af op de melding en arresteerde hem voor diverse feiten. Hij wordt namelijk verdacht van het rijden in een auto onder invloed van drugs. Bovendien heeft hij geen geldig rijbewijs en werd in voertuig een fles met vermoedelijk lachgas en diverse ballonnen aangetroffen.
Gemaakt door: 112zeeland
za 9 sep -   10:08  
Man slachtoffer van woningoverval
Terneuzen - Terneuzen - De recherche doet onderzoek naar een woningoverval aan de Dinkelstraat. Een bewoner werd daar vrijdag 1 september rond 13.50 uur door twee mannen overvallen en beroofd.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 8 sep -   13:15  
Gestolen auto’s net op tijd van boord
Vlissingen - De Zeehavenpolitie Zeeland-West-Brabant heeft deze week na een tip in samenwerking met de Douane in een container op een schip dat afgemeerd lag in de haven van Vlissingen Oost drie in Nederland gestolen auto’s aangetroffen. De bestemming van het schip was Afrika.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 6 sep -   14:22  
Verdachten van tientallen inbraken aangehouden
Terneuzen - Terneuzen - Er zijn dinsdag 5 september 2 mannen aangehouden. Zij worden ervan verdacht de afgelopen maanden tientallen woninginbraken en meerdere scooterdiefstallen te hebben gepleegd in Terneuzen.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 6 sep -   13:57  
Fietser overleden na ongeval
Cadzand - Cadzand - De fietser die maandagmiddag 4 september gewond raakte bij een ernstig ongeval in Cadzand is in het ziekenhuis aan zijn verwondingen overleden.
Gemaakt door: 112zeeland
di 5 sep -   09:50  
Brand in woning Middelburg
middelburg - Middelburg - even rond 9:45 uur wordt er melding gemaakt van een brand. Hier op is de brandweer met spoed naar de brandhaard gereden, de brand woeden in een woonhuis aan de Baljuwlaan in Middelburg. Daar aan gekomen was de brand al uitslaand en is er middelbrand gemeld. De brandweer hat de brand snel bestreden. Ook kwamen er twee ambulances. maar die hoefde niet in Aktie te kommen. De brandweer reden wel een huisdier uit de woning. Of er nu spraken is van brandstichting is nog niet bekend. Wel is er een man aan gehouden en over gebracht naar het politiebureau. De beide buren moesten uit voorzorg hun woning verlaten. De omgeving blijft voorlopig nog afgesloten. Dit kan nog wel even duren. Wat er zich precies is gebeurd, is nog niet duidelijk.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 3 sep -   08:49  
Man vernield auto’s
middelburg - Middelburg - Agenten hebben zaterdagavond 2 september een 23-jarige man zonder vast woon- of verblijfplaats aangehouden. Hij zou in de omgeving van de Singelstraat drie auto’s hebben beschadigd.
Gemaakt door: 112zeeland
za 2 sep -   11:13  
Diensthonden ingezet bij vechtpartij
goes - Goes - Agenten hebben bij een vechtpartij op de Grote Markt diensthonden in moeten zetten om de rust terug te brengen. De vechtpartij ontstond op zaterdag 2 september rond 4.15 uur.
Gemaakt door: 112zeeland
za 2 sep -   09:45  
bestuurders onder invloed van drugs
middelburg - Middelburg - Agenten hebben zaterdag 2 september kort achter elkaar twee bestuurders betrapt die met drugs op achter het stuur waren gekropen. Een van hen had een eenzijdig ongeval gehad.