Selecteer per datum:

Gemaakt door: 112zeeland
za 26 aug -   19:12  
Wielrenner verongelukt bij Kortgene
Kortgene - Kortgene - Een 53-jarige man uit Grimbergen (België) is zaterdagmiddag 26 augustus bij een verkeersongeval om het leven gekomen.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 25 aug -   10:18  
Verdachte verzet zich bij aanhouding, agent gewond
Vlissingen - Vlissingen - Een 24-jarige man uit Vlissingen is donderdagavond 24 augustus aangehouden. Hij zou een ruit hebben vernield. De man verzette zich hevig bij de arrestatie. Een agent raakte hierbij gewond.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 20 aug -   13:52  
Vrouw aangehouden vanwege bedreiging en bezit messen
middelburg - Middelburg - Horecabeveiligers hebben mogelijk in de nacht van zaterdag 19 op zondag 20 augustus 2023 een steekincident voorkomen. Ze hielden in afwachting van de komst van de politie een 22-jarige Middelburgse in bedwang die in het bezit bleek te zijn van twee messen.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 20 aug -   13:21  
Jongen aangehouden na bedreiging en mishandeling
Renesse - Renesse - De politie hield in de nacht van zaterdag 19 op zondag 20 augustus 2023 een jongen aan die zich misdroeg in het uitgaansgebied van Renesse. De jongen, een 15-jarige inwoner van Oosterland, bedreigde bovendien een politieagent met een mes.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 20 aug -   13:18  
Politie treft wapens aan na verkeerscontrole
Zuiddorpe - Zuiddorpe - Politiemensen troffen in de nacht van zaterdag 19 op zondag 20 augustus 2023 in een auto een aantal wapens aan. Het gaat vermoedelijk om luchtdrukwapens. De agenten hadden de auto aan de kant gezet voor een verkeerscontrole. De twee inzittenden zijn aangehouden.
Gemaakt door: 112zeeland
za 19 aug -   08:47  
Bestuurder overleden bij frontaal ongeluk met vrachtwagen
kamperland - Kamperland - Een personenauto is vrijdagmorgen 18 augustus op de Oost-Westweg frontaal tegen een vrachtwagen gebotst. De bestuurder van de auto overleed daarbij ter plaatse. De vrachtwagenbestuurder raakte niet gewond.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 18 aug -   21:27  
Politie onderzoekt betrokkenheid man bij vermoorde vrouw
Terneuzen - Terneuzen - Het stoffelijk overschot, wat vrijdagmorgen 18 augustus in het water bij de Beneluxweg werd gevonden, is van een 25-jarige vrouw. De politie vermoedt dat de gearresteerde man mogelijk een rol heeft gehad bij het overlijden van de vrouw.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 18 aug -   15:14  
Politie doet onderzoek na aantreffen dode vrouw in water
Terneuzen - Terneuzen - De politie doet onderzoek naar het overlijden van een nog onbekende vrouw. Haar stoffelijk overschot is vrijdagochtend 18 augustus 2023 kort voor 09.00 uur ter hoogte van de Beneluxweg aangetroffen in het water. De politie onderzoekt wie de vrouw is en hoe ze om het leven is gekomen.
Gemaakt door: 112zeeland
do 17 aug -   14:06  
Politie waarschuwt voor oplichterstruc
zeeland - Zeeland-West-Brabant - “Goedemiddag, u spreekt met Jan de Vries van de politie. Ik bel om u te waarschuwen. Er zijn namelijk inbrekers actief bij u in de buurt. Heeft u geld of sieraden in huis? Ik kan helpen uw waardevolle spullen in veiligheid te brengen.” Dit is iets wat wij als politie nooit doen! Ten eerste bellen we mensen niet op over dit soort zaken. Bovendien bieden we nooit aan te helpen met het veilig bewaren van waardevolle spullen. We willen oudere mensen dan ook waarschuwen voor deze oplichterstruc die we de laatste tijd vaker zien voorkomen.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 16 aug -   09:54  
Politie doet onderzoek naar overvallen
goes - Goes - De recherche is bezig met verschillende onderzoeken naar recente overvallen op onder andere een juwelier in Goes. Op 2 augustus werd deze juwelier overvallen door twee gewapende mannen.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 16 aug -   09:05  
Douane onderschept 542 kilo cocaïne
Ritthem - Ritthem - Op dinsdag 15 augustus 2023 heeft de Douane tijdens een reguliere controle 542 kilo cocaïne aangetroffen in de haven van Vlissingen. Politie en Koninklijke Marechaussee hebben de Douane bijgestaan bij deze actie.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 14 aug -   10:19  
Vrouw aangehouden voor overval op winkel
hulst - Hulst - De politie heeft een 42-jarige vrouw uit de gemeente Hulst aangehouden die verdacht wordt van de gewapende overval op een winkel aan de Grote Markt in Hulst.
Gemaakt door: 112zeeland
za 12 aug -   15:29  
Twee auto`s betroken bij ongeval
Vlissingen - Vlissingen - Om even rond 15:22 uur wordt er een ongeval gemeld, op de nieuwe vlissingseweg te hoogte van de sloebrug zijn twee auto`s tegen elkaar gereden. Ook de ambulance komt ter plaatsen om de bestuurders`s en de andere inzittende na te zien of ze hulp nodig hebben. Bij de auto`s hebben flinke schade. De auto`s zijn opgehaald door een sleepdienst. Wat pressies de toedracht is word nog onderzocht.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 11 aug -   10:01  
Man beroofd van zijn tas en mishandeld.
middelburg - Middelburg - Een man werd donderdagnacht 10 augustus 2023 vlak voor middernacht in de Segeerstraat mishandeld en beroofd van zijn tas.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 9 aug -   18:55  
Vele mensen weer naar Rescue Zeeland (deel 1)
Vlissingen - Vlissingen – vandaag was de dag dan toch aan ge kommen, hét grootste hulpverleningsevenement van Nederland was er weer. Rescue Zeeland begon om 11.48 uur met een openings toespraak. , daar na ging alles van start,
Gemaakt door: 112zeeland
wo 9 aug -   16:06  
overval op winkel Hulst
hulst - HULST - De politie is op zoek naar getuigen van de overval op een winkel aan de Grote Markt in Hulst. Woensdagochtend 9 augustus rond 11.30 uur kwam daar een vrouw binnenlopen die met een mes een personeelslid bedreigde en geld eiste. Er is niks buit gemaakt.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 6 aug -   08:29  
steekincident in Hulst, Meisje gewond
hulst - Hulst - Een meisje (16) is zaterdagmiddag gewond geraakt bij een steekincident in Hulst. De verdachte (14) is korte tijd later aangehouden.
Gemaakt door: 112zeeland
za 5 aug -   10:11  
agent word onder ge kotst door Verdachte
Breskens - Breskens - Een aangehouden verdachte heeft zichzelf een hoop schoonmaakkosten op de hals gehaald. Hij was zo dronken dat hij meerdere malen moest overgeven. Een van de keren was over een agent heen.
Gemaakt door: 112zeeland
do 3 aug -   11:30  
Politie straft vier medewerkers na grensoverschrijdend gedrag
middelburg - Middelburg - De leiding van de politie Zeeland-West-Brabant heeft twee medewerkers ontslagen, na een onderzoek naar grensoverschrijdend gedrag en oneigenlijk gebruik van vuurwapens binnen een van de politielocaties van Basisteam Walcheren. Tevens zijn twee medewerkers voorwaardelijk ontslagen en naar andere teams overgeplaatst. Eerder namen twee andere medewerkers zelf ontslag. Sinds begin 2022 werken nieuwe leidinggevenden en medewerkers van basisteam Walcheren hard aan de opbouw van een veilige en inclusieve werkomgeving.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 2 aug -   21:23  
Jong kindje overgebracht met traumahelikopter
goes - Goes - Even rond 20.20 uur is de traumahelikopter uit Rotterdam opgeroepen voor een spoed overplaatsen van een jong kindje. Van het ziekenhuis Goes naar het ziekenhuis in Rotterdam. Om 20.45 uur komt de traumahelikopter aan op het platform in Goes waar de brandweer al stond te wachten. Rond 21.20 uur vertrok de helikopter naar Rotterdam.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 2 aug -   17:05  
Politie onderzoekt overval op juwelierszaak in Goes
goes - Goes - Vanmorgen, woensdag 2 augustus 2023 omstreeks 09.50 uur is een juwelierszaak aan de Lange Kerkstraat overvallen. Twee daders kwamen de zaak binnen. Een van de overvallers had een mes in zijn handen. Er zijn horloges buit gemaakt. De daders zijn op een scooter gevlucht. Er raakte niemand gewond.