Selecteer per datum:

Gemaakt door: 112zeeland
do 3 aug -   22:00  
reddingsdemonstratie op het Banjaardstrand (kamperland) (Foto`s)
kamperland - Kamperland - donderdag 3 augustus was er weer een reddingsdemonstratie op het van de Banjaardstrand. Er was van alles te zien. Zo werd er getoond hoe een redding in zijn werk gaat. Er zit veel meer achter dan de meeste mensen denken.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 31 jul -   15:35  
schietincident Middelburg
middelburg - Middelburg - De recherche is nog volop bezig met het onderzoek naar een schietincident dat zaterdag 29 juli jl. omstreeks 06.25 uur plaats vond op het Parelplein. De politie arresteerde na het incident vier verdachten. Daarvan zitten er nog twee vast.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 31 jul -   09:24  
Man laat auto achter na aanrijding
Zierikzee - Zierikzee - Een 21-jarige Rotterdammer wordt verdacht van het verlaten van een plaats ongeval. Ook was hij mogelijk onder invloed van alcohol en of drugs. Hij liet vannacht zijn auto na een eenzijdig ongeval achter op de N59. Een vriendin bracht hem naar de Huisartsenpost, waarna hij voor verdere behandeling met een ambulance naar een ziekenhuis in Goes werd vervoerd.
Gemaakt door: 112zeeland
za 29 jul -   18:45  
zwaar ongeval Kruiningen
Kruiningen - Kruiningen – zaterdagavond om 18:40 uur zijn de hulpdiensten gebeld om te komen voor een ernstige verkeersongeval op de Oude Rijksweg bij Kruiningen. De motorrijder raakte bij het ongeluk zwaargewond. de bestuurder van de motorscooter kam te val. Het slachtoffer werd met spoed met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Ook kwam de traumahelikopter uit Rotterdam om hulp te bieden. wat de oorzaak van het ongeval is. Is nog niet bekent.
Gemaakt door: 112zeeland
do 27 jul -   09:55  
Schrikbarend veel overtredingen waargenomen ‘Ogen op de weg’
Brabant en Zeeland - oost-Brabant - Zeeland West-Brabant - Politie-eenheden Zeeland West-Brabant en Oost-Brabant hebben het afgelopen half jaar op verschillende momenten de handhavingsactie ‘Ogen op de weg’ uitgevoerd. Deze actie wordt gedaan met een touringcar en een zogenaamde MONOcam. Het is verontrustend om te zien dat nog steeds zoveel weggebruikers zich niet bezig houden met het verkeer. Met name het gebruik van mobiele telefoons is een veel voorkomende overtreding. Smartphonegebruik achter het stuur is bij sommige weggebruikers erin geslopen en dat moet veranderen.
Gemaakt door: 112zeeland
do 27 jul -   09:05  
Vrouw zonder rijbewijs betrapt door politie
Kapelle - Kapelle - Een 20-jarige vrouw uit Soest werd zondag 23 juli tijdens een controle op de Smokkelhoekweg betrapt op het rijden zonder rijbewijs. De bijrijder, een 25-jarige man uit Bergen op Zoom, bleek nog een gevangenisstraf uit te moeten zitten. Toen hij werd aangehouden, ging hij in verzet en beledigde en bedreigde hij de agenten.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 23 jul -   18:28  
auto in de sloot in Wemeldinge
wemeldinge - Wemeldinge – op de de wemeldingsezandweg is er zondag een auto in de sloot ge kommen. Het ongeval vont plaats om 18.15uur de bestuurster kwam door nog ombekende oorzaak in de sloot. Ook werd de brandweer van Kruiningen opgeroepen om te helpen. De bestuurster is overgebracht naar ziekenhuis Rotterdam. Wat de toedracht was van het ongeval is nog niet bekent.
Gemaakt door: 112zeeland
za 22 jul -   12:38  
Man door AT aangehouden
Vlissingen - Vlissingen - Een Arrestatieteam van de politie heeft vrijdag 21 juli 2023 omstreeks 21.00 uur op de Torenstraat een 32-jarige man uit Vlissingen aangehouden. Hij zou eerder op de dag op de Scheldestraat een 24-jarige kamerbewoner hebben bedreigd met een vuurwapen. Ook sloeg hij die man in het gezicht en vernielde hij de toegangsdeur van het pand.
Gemaakt door: 112zeeland
do 20 jul -   12:22  
Man beroofd van scooter, verdachte is aangehouden
middelburg - Middelburg - Een man is woensdagmiddag 19 juli 2023 beroofd van zijn scooter. Hij is hierbij bedreigd. Later op de dag is een verdachte aangehouden.
Gemaakt door: 112zeeland
do 20 jul -   10:04  
Politie is op zoek naar getuigen van straatroof
Vlissingen - Gepubliceerd op: 20-07-2023 | 10:04 Vlissingen - De politie doet onderzoek naar een straatroof aan de Schoolstraat. Een man is hier donderdagnacht 20 juli 2023 beroofd van persoonlijke spullen en mishandeld. De politie is op zoek naar getuigen. Rond 00.20 uur ontving de meldkamer een melding van een slachtoffer die door meerdere personen was beroofd en mishandeld. Agenten treffen het slachtoffer aan en nemen hem mee naar het bureau voor een aangifte. Volgens het slachtoffer zou een groep jongeren zijn persoonlijke spullen hebben afgenomen en meerdere malen geschopt hebben. Het slachtoffer wordt onwel op het bureau en is uiteindelijk overgebracht naar het ziekenhuis. De politie is op zoek naar getuigen die mogelijk iets gezien hebben in de buurt van Plein Vierwinden/Schoolstraat. Heeft u iets gezien? Neem dan contact op met de politie.
Gemaakt door: 112zeeland
di 18 jul -   16:38  
Drie woningen doorzocht voor drugshandel en witwassen
Steenbergen - Steenbergen - De recherche heeft vanmorgen onder leiding van de rechter-commissaris drie woningen in Steenbergen doorzocht. De doorzoekingen vonden plaats in het onderzoek naar grootschalige drugshandel en witwassen, waarvoor eerder al acht verdachten aangehouden zijn. Daarvan zitten er nog vijf van de acht in voorarrest. Bij de doorzoekingen zijn onder meer contant geld en diverse bescheiden in beslag genomen. Bij de actie kreeg de politie van Zeeland-West-Brabant ondersteuning van het landelijke politieteam Bijzondere Zoekingen en twee specialistische zoekploegen van Defensie. Er werd met name gezocht naar contant geld. De eerste arrestaties in dit onderzoek vonden plaats op vrijdag 3 februari jl. in het kader van de actiedag rond het oprollen van klanten van de criminele telefoondienst Exclu. Bij de operatie in West-Brabant werd onder meer tijdens de doorzoeking van een boerderij in de buurt van Steenbergen een geheime opslag van 1700 kilo ketamine ontdekt met een straatwaarde van een kleine 40 miljoen euro. Daarnaast is er die dag in diverse woningen een grote hoeveel contant geld gevonden. Het gaat om enkele miljoenen. De politie zoekt in het kader van dit onderzoek nog actief naar vier voortvluchtige verdachten. Er wordt rekening mee gehouden dat enkele gezochten in het buitenland verblijven.
Gemaakt door: 112zeeland
do 6 jul -   17:00  
Zeehavenpolitie gestart in Zeeland en Moerdijk
Moerdijk-Nieuwdorp-Terneuzen-Vlissingen - Moerdijk-Nieuwdorp-Terneuzen-Vlissingen - De politie heeft sinds 1 juli een nieuw team voor de zeehavens van Vlissingen, Borsele, Terneuzen en Moerdijk. Net als Rotterdam heeft deze regio nu een eigen zeehavenpolitie. De ‘haventafel’ gaf dinsdag 4 juli hiervoor het officiële startschot.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 5 jul -   10:03  
Verdachte bij bankhelpdeskfraude op heterdaad aangehouden
Krabbendijke - Krabbendijke - Een 20-jarige Amsterdammer is dinsdag 4 juli 2023 omstreeks 21.35 uur aangehouden in een woning ter zake oplichting. De politie verdenkt hem van betrokkenheid bij bankpasfraude.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 3 jul -   13:41  
Automobilist aangehouden na gevaarlijk rijgedrag
Zaamslag - Zaamslag - Agenten hebben zondagmiddag 2 juli op de Grote Huissenspolderweg een 23-jarige man uit Hoek aangehouden. De man zou op een zeedijk hebben gereden tussen de voetgangers en daarbij een gevaarlijk situatie hebben veroorzaakt.