Selecteer per datum:

Gemaakt door: 112zeeland
vr 30 jun -   14:44  
Politie houdt agressieve winkeldief aan
Vlissingen / Middelburg - Vlissingen / Middelburg - Politiemensen hielden donderdagavond 30 juni 2023 op de Gildeweg in Vlissingen buiten heterdaad een winkeldief aan. De man, een 43-jarige inwoner van Vlissingen, zou zich maandagmiddag 26 juni in Middelburg schuldig hebben gemaakt aan winkeldiefstal en bedreiging.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 26 jun -   14:07  
Actie tegen ‘uithalers’ leidt drie keer tot aanhoudingen
Vlissingen - Vlissingen - De politie heeft dit weekend in samenwerking met de Douane en de KMar voor de derde keer binnen een week personen aangehouden waarvan het vermoeden bestond dat zij drugs uit een aangemeerd schip wilden gaan halen.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 9 jun -   11:47  
Gewonden bij verkeersongeval bij brug
Bruinisse - Bruinisse - Bij een ongeval op de Philipsdam zijn donderdag 8 juni drie personen gewond geraakt.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 9 jun -   10:49  
Fransman gaat er vandoor bij controle en wordt in België aangehouden
Terneuzen - Bergen op Zoom, Terneuzen - Een 21-jarige Fransman heeft zich donderdagavond 8 juni onttrokken aan een verkeerscontrole. Er volgde een achtervolging die door Zeeland België in ging. Daar hebben Belgische agenten de verdachte aangehouden.
Gemaakt door: 112zeeland
za 3 jun -   15:29  
Politie onderzoekt straatroof in Middelburg
middelburg - Middelburg - De recherche doet onderzoek naar een beroving in Middelburg. Zondagochtend 28 mei even na 5.00 uur zou een 17-jarige jongen aan de Keldermansstraat beroofd zijn door twee mannen.
Gemaakt door: 112zeeland
za 3 jun -   10:14  
Politie vindt verschillende wapens, man aangehouden
hulst - Hulst - Agenten hebben in een pand in het centrum van Hulst verschillende wapens gevonden. De 58-jarige bewoner is aangehouden.
Gemaakt door: 112zeeland
do 1 jun -   13:05  
Bewoner aangehouden na brand
Oudelande - Oudelande - De politie is een onderzoek gestart nadat er vannacht, donderdag 1 juni, brand heeft gewoed in een schuur en woning aan de Tolhoekweg. De politie gaat uit van brandstichting en heeft de 51-jarige bewoner aangehouden.
Gemaakt door: 112zeeland
do 1 jun -   12:29  
Man na achtervolging aangehouden
goes - Goes, Steenbergen - Een 34-jarige man uit Bergen op Zoom is woensdag 31 mei aangehouden. Hij zou in Goes een ruit hebben vernield en een bestelbus hebben gestolen. Hij is na een achtervolging in Steenbergen aangehouden.