Selecteer per datum:

Gemaakt door: 112zeeland
wo 31 mrt -   22:39  
Aanhouding in Goes
Goes - Politie Zeeland heeft vorige week een man aangehouden in Goes op verdenking van het tanken bij tankstations zonder te betalen. In de afgelopen maand zijn diverse diefstallen gepleegd bij tankstations in de regio. In Goes, Middelburg en Kats is diverse malen getankt zonder te betalen. Uit onderzoek is gebleken dat de diefstallen steeds werden gepleegd door een inzittende van eenzelfde auto, de auto was echter steeds voorzien van andere kentekenplaten.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 31 mrt -   22:37  
Aanhouding wegens stalking
Terneuzen - Politie Zeeland heeft maandagochtend een man aangehouden op verdenking van stalking. De man, een 42-jarige Terneuzenaar, zou zijn ex-vriendin meerdere malen telefonisch hebben bedreigd en lastiggevallen. De man zit nog vast in een politiecel in Torentijd.
wo 31 mrt -   13:11  
NK Veldloop ambtenaren gestaakt
Neeltje Jans - Het Nederlands Kampioenschap Veldlopen voor ambtenaren op Neeltje Jans is gestaakt. Dat heeft de organisatie besloten omdat er teveel hinder was door de harde wind. De brandweer heeft aangegeven het risico op ongelukken te groot te vinden. 's Morgens waaide een grote tent, die dienst deed als verzamelpunt, stuk en moest worden ontruimd. De atleten en hun spullen zijn ondergebracht in het Deltapaviljoen van Neeltje Jans.
Gemaakt door: 112zeeland
di 30 mrt -   23:21  
Brandweer ingezet voor stormschade in Middelburg
Middelburg - De stadsgewestelijke brandweer Vlissingen/Middelburg is dinsdagavond uitgerukt voor een melding van stormschade. Bij een restaurant op de markt in Middelburg was de luifel los gewaaid. De los hangende luifel werd door twee personen vast ge houden zoo dat hij niet nog meer schaden kon maken. De brandweer heeft de luifel veilig in geklapt.Zo dat het weer veilig was.
Gemaakt door: 112zeeland
di 30 mrt -   22:35  
Aanhoudingen wegens diefstal en heling
Terneuzen - Politie Zeeland heeft maandag een 21-jarige man uit Terneuzen aangehouden op verdenking van heling. Van een 20-jarige bewoner van een woning aan de Elzenstraat was op 18 februari jl. computerapparatuur, geluidsapparatuur en bier gestolen. De 21-jarige wordt verdacht van heling. In zijn woning is een deel van het gestolen goed aangetroffen.
Gemaakt door: 112zeeland
di 30 mrt -   22:34  
Auto opengebroken, Scharendijke
Scharendijke - Op de Brouwersdam in Scharendijke werd dinsdagochtend een personenauto opengebroken. Er werd een ruit ingeslagen en uit de auto werden een laptop, een camera, een mobiele telefoon en een tas gestolen. In de tas zat een portemonnee met daarin enkele honderden euro's en persoonlijke papieren.
Gemaakt door: 112zeeland
di 30 mrt -   22:33  
Oplichting, Vlissingen
In de Walstraat in Vlissingen werd dinsdagmiddag door de politie een 37-jarige man uit Rotterdam aangehouden. Deze man had vorige week donderdag met een vervalst identiteitbewijs in een telefoonwinkel in de Walstraat in Vlissingen twee abonnementen afgesloten, dus ook twee telefoons en twee simkaarten ontvangen. Vanmiddag probeerde dezelfde man dit nog een keer te doen in een andere telefoonwinkel, eveneens in de Walstraat in Vlissingen.
Gemaakt door: 112zeeland
di 30 mrt -   08:26  
nephaai in vlissingen
vlissingen - Maandagmidag om 13:00 uur zijn duikers van de brandweer gealarmeerd voor een dode haai in de jachthaven van vlissingen. Bij aankomst bleek het te gaan om een nephaai. De nephaai is uit het water ge haalt en terug gegefen aan het arsenaal in vlissingen
Gemaakt door: 112zeeland
di 30 mrt -   00:21  
Zwaargewonde bij ongeval Scherpenisse
Scherpenisse - Vanmiddag rond 17.15 uur vond op de Langeweg in Scherpenisse een aanrijding plaats waarbij een 72-jarige man uit de gemeente Tholen zwaargewond is geraakt. De man fietste over bovengenoemde weg en kwam in aanrijding met een 29-jarige automobiliste uit diezelfde gemeente.
Gemaakt door: 112zeeland
di 30 mrt -   00:20  
Eenzijdig ongeval in Burgh Haamstede
Burgh Haamstede - Zondag vond rond 18.30 uur een eenzijdig ongeval plaats op de J.j. Boeijesweg in Burgh Haamstede. Een 21-jarige bestuurder van een personenauto raakte van de weg af en kwam in de sloot tot stilstand. De man en zijn 19-jarige inzittende bleven ongedeerd.
Gemaakt door: 112zeeland
di 30 mrt -   00:19  
Gewonden bij eenzijdig ongeval
Middelburg - Vanmiddag om 13.20 uur vond op de Walcherseweg te Middelburg een eenzijdig ongeval plaats met een brommobiel. De bestuurder, een 16-jarige jongen uit de gemeente Veere, verklaarde dat hij de macht over het stuur was verloren en tegen een boom was aangereden.
Gemaakt door: troetelbeer
ma 29 mrt -   22:28  
Brandweer uitgerukt voor brand bij kerncentrale
Borssele - De brandweer van Borssele is maandagavond uitgerukt voor een brand op het terrein van de kerncentrale.Rond 18:50 uur werd het blusvoertuig en het schuimspuitvoertuig met spoed ter plaatse gestuurd.Toen de brandweer ter plaatse kwam bleek er een binnenbrand te zijn.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 28 mrt -   22:56  
Aanhoudingen wegens diefstal, Hoek
Hoek - Zondagmiddag rond 16.40 uur zijn een 30-jarige man en een 61-jarige man, beiden uit Terneuzen, aan de Wulpenbek in Hoek aangehouden wegens diefstal. Rond 16.30 uur kreeg de politie de melding dat er werd ingebroken in een bedrijfspand aan de Wulpenbek in Hoek.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 28 mrt -   22:54  
Aanhouding wegens diefstal, Kapelle
Kapelle - In de nacht van zaterdag op zondag rond 00.45 uur is een 45-jarige man uit de gemeente Steenbergen, aan de Rijksweg A58 in Kapelle, aangehouden wegens diefstal. De man, die bezig was met werkzaamheden in de Vlaketunnel, is op heterdaad betrapt toen hij elektriciteitskabels wegnam.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 28 mrt -   22:53  
Vrouw bestolen, Axel
Axel - Zaterdagmiddag rond 14.10 uur is een vrouw (leeftijd onbekend) uit Axel, aan de Oranjestraat in Axel bestolen van haar portemonnee. Rond genoemd tijdstip liep de vrouw, achter haar rollator, over de Oranjestraat toen ze werd aangesproken door twee onbekend gebleven jongemannen. De vrouw verstond de mannen niet en liep door.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 28 mrt -   22:50  
Gestolen motor en auto terecht
Terneuzen/Middelburg - De motor, die in de nacht van zaterdag op zondag is weggenomen vanaf de Rossinistraat in Terneuzen, is zondagavond aan de Kortenaerlaan in Terneuzen aangetroffen. De personenauto, die in de nacht van zaterdag op zondag vanaf de Vlissingse Molenstraat in Middelburg is weggenomen is zondagmiddag aangetroffen aan de Nieuwe Vlissingseweg in Middelburg.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 28 mrt -   16:00  
Weer de KNRM reddingboot nodig
Neeltje Jans - Zaterdagmiddag 27 maart, om even over vijven, werd de reddingboot Koopmansdank opgeroepen voor hulpverlening aan een vaartuig met stuur en motorproblemen en prioriteit 2. Het vaartuig, de 10 m lange sportvisboot Jan van Gent, lag met 9 personen aan boord op de noordzee, ter hoogte van de boei GB-WG.
Gemaakt door: 112zeeland
za 27 mrt -   17:40  
Controle 'In Goes Uit'
Goes - Tussen vrijdagavond en zaterdagnacht is in Goes de controleacktie 'In Goes Uit' gehouden. Deze controle heeft als doel de veiligheid en het veiligheidsgevoel onder het (uitgaans)publiek te vergroten. Tussen 21.30 uur en 00.30 uur is het inkomend verkeer op de 's Heer Hendrikskinderenweg in de Patijnweg gecontroleerd.Tussen 01.30 uur en 05.00 uur is het uitgaande verkeer op de Middelburgsestraat, de Ringbaan West en de Van der Spiegelstraat gecontroleerd.Bij de controle zijn in totaal 370 voertuigen gecontroleerd. Ook zijn er 370 blaastesten afgenomen.
Gemaakt door: 112zeeland
za 27 mrt -   17:38  
Te hard, rijbewijs ingevorderd
Sluis - In de nacht van vrijdag op zaterdag rond 03.20 uur het rijbewijs van een 21-jarige automobilist uit de gemeente Sluis ingevorderd na een snelheidsovertreding. De man reed met een gecorrigeerde snelheid van 134km/u over de Willemsweg van Schoondijke naar Breskens.
Gemaakt door: 112zeeland
za 27 mrt -   17:36  
Rijden onder invloed, Tholen
Tholen - In de nacht van vrijdag op zaterdag rond 03.20 uur is een 22-jarige automobilist uit Tholen, aan de Zoekweg in Tholen, gecontroleerd op het rijden onder invloed. Uit ademanalyse bleek dat de man (beginnend bestuurder) ruim 1,8 maal teveel had gedronken.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 26 mrt -   19:05  
Doorgereden na aanrijding, getuigen gezocht
Goes - Omstreeks 13.00 uur op vrijdagmiddag wilde de bestuurder van een blauwe Audi via de Wulfaertstraat in Goes, de Van De Spiegelstraat inrijden. De bestuurder stopte om een paar fietsers voor te laten gaan en op datzelfde moment knalt er een andere auto achterop zijn bumper.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 26 mrt -   19:03  
Hennepkwekerij ontruimd
Oost-Souburg - Op vrijdagmorgen omstreeks 09.00 uur hebben agenten van Politie Zeeland een hennepkwekerij in een woning in de Oosterscheldestraat in Oost-Souburg aangetroffen en ontruimd. Een 51-jarige Souburgse verdachte werd buiten het pand aangehouden en is overgebracht naar een politiecel in Torentijd waar hij is verhoord. Hierna zijn de agenten de woning binnengegaan.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 26 mrt -   17:34  
Mogelijke inbrekers aangehouden
Middelburg - Een getuige meldde in de nacht van donderdag op vrijdag, omstreeks 02.45 uur, dat hij mannen had gezien die aan het inbreken waren bij het tankstation aan de Statenlaan in Middelburg. Agenten van de Zeeuwse politie zijn meteen ter plaatse gegaan. Zij troffen geen verdachten meer aan bij het benzinestation en zijn toen meteen een zoekactie gestart in de omgeving. De getuige had een signalement doorgegeven, dus toen de agenten twee mannen zagen lopen die aan het signalement voldeden, wilden ze deze mannen graag aanspreken.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 26 mrt -   17:33  
Aanrijding auto-fiets in Cadzand
Cadzand - Vrijdagmorgen omstreeks 08.45 uur is een 59-jarige fietser uit de gemeente Sluis aangereden door een 76-jarige automobiliste uit dezelfde gemeente. De fietser reed over de Retranchementseweg in Cadzand toen hij van achteren werd aangereden door een auto. Hij vloog over de motorkap en werd de berm in geslingerd.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 26 mrt -   17:32  
Inbraken in Nieuwerkerk
Nieuwerkerk - Tussen 15.15 uur donderdagmiddag en 07.30 uur vanmorgen is ingebroken in Het Dorpshuis in Nieuwerkerk, gevestigd aan de Poststraat. Uit het Dorpshuis is een onbekend aantal flessen drank weggenomen. In een kinderdagverblijf, dat in hetzelfde pand huist, is ook ingebroken. Hier werd computerapparatuur weggehaald. Ook werd een fototoestel en een onbekend geldbedrag gestolen.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 26 mrt -   17:26  
Aangehouden na poging zware mishandeling
Vlissingen - Vanmorgen is op het Weyevlietplein een 15-jarige Vlissinger aangehouden door agenten van de Zeeuwse politie. De jongen wordt er van verdacht een 15-jarige schoolgenoot in zijn arm te hebben gestoken met een scherp voorwerp. Agenten zijn op dit moment de verdachte aan het horen. Over de toedracht is nog geen duidelijkheid.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 26 mrt -   17:25  
Diefstal in Veere
Veere - Tussen vrijdag 19 maart 18.00 uur en zondag 21 maart 08.30 uur is ingebroken in de Grote Kerk in Veere. Uit het gebouw is een grote hoeveelheid computer -en geluidsapparatuur, waaronder mengpanelen voor beeld en geluid, weggenomen. Ook worden er filmapparatuur, gereedschap, een geldbedrag en een kunstwerk vermist.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 26 mrt -   13:08  
Jongens verzinnen verhaal over diefstal, Vlissingen
Vlissingen - Vrijdag 12 maart werd bij Politie Zeeland aangifte gedaan van een diefstal van levensmiddelen door een leerkracht van een school aan de Savornin Lohmanlaan in Vlissingen. Een 40 tot 45-jarige man zou bij een supermarkt aan de van Hogendorpweg in Vlissingen twee jongens hebben beroofd van friet en frikandellen waarop Politie Zeeland dezelfde dag nog een getuigenoproep aan de media heeft verzonden.
Gemaakt door: 112zeeland
do 25 mrt -   21:33  
Controles na overlastmeldingen, Sas van Gent
Sas van Gent - De politie heeft donderdagmiddag in Sas van Gent op twee locaties verkeerscontroles gehouden. De inwoners van Sas van Gent ondervinden veel overlast van hard rijdende brommers en auto's. Daarom werd op het Suikerplein een algemene verkeerscontrole gehouden waarbij in totaal 27 auto's, een motor en vijf brommers werden gecontroleerd. In de Zandstraat, ter hoogte van de basisschool, werd vanmiddag een snelheidscontrole gehouden.
Gemaakt door: 112zeeland
do 25 mrt -   21:32  
Aanhoudingen na openlijke geweldpleging, Goes
goes - Door de politie zijn woensdag drie mannen uit Goes, in de leeftijd van 19- t/m 23 jaar, aangehouden voor openlijke geweldpleging. De drie worden ervan verdacht afgelopen vrijdag op de Koepoort een 30-jarige plaatsgenoot met een steen op zijn hoofd te hebben geslagen. Dit gebeurde toen de man in zijn auto wilde stappen.
Gemaakt door: 112zeeland
do 25 mrt -   21:31  
Rijplaten en dieselolie gestolen, Vrouwenpolder
Vrouwenpolder - In de nacht van woensdag op donderdag zijn vanaf een bedrijfsterrein aan de Faelweg rijplaten en dieselolie weggenomen. Er werden ruim 20 stalen rijplaten gestolen van ongeveer 1200 kg per stuk. Ook werd een paar duizend liter dieselolie ontvreemd. De buit bedraagt enkele tienduizenden euro's.
Gemaakt door: 112zeeland
do 25 mrt -   17:00  
auto in het water, Ritthem
Ritthem - Om 13:30 hadden voorbijgangers gemeld dat er een auto in het water lag aan de dijk in Ritthem. Deze auto lag al van al gisteren in het water. Een bergingsbedrijf heeft met zeer veel moeite de auto uit het water ge haalt. Een rubber bood van de politie ter water heeft geholpen de kabels vast te maken aan de auto.
Gemaakt door: 112zeeland
do 25 mrt -   16:40  
brand in woning vlissingen
vlissingen - Rond 11.00 uur brak er brand uit in een woning aan de scheldestraat te Vlissingen. Op de tweede etage was er een matras in brand ge vlogen. Er werd direct middelbrand ge geven en later grote brand. Op dat moment was het niet zeker of er nog mensen in het pand waren. Bij aankomst viel het allemaal mee.
Gemaakt door: 112zeeland
do 25 mrt -   15:42  
Rijbewijs ingenomen
zeeland - Agenten van Politie Zeeland hebben in de nacht van woensdag op donderdag het rijbewijs ingenomen van een dronken Belg. De 46-jarige automobilist uit Knokke werd omstreeks 03.15 uur gecontroleerd door de agenten. Hij moest een blaastest doen en hieruit bleek dat hij teveel had gedronken.
Gemaakt door: 112zeeland
do 25 mrt -   15:40  
Winkeldief aangehouden
Goes - In een winkel aan de Lange Vorststraat in Goes is vanmorgen een winkeldief aangehouden. De 25-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats had kans gezien om met twee truien onder zijn jas het winkelpand te verlaten. Helaas voor hem zag een oplettende winkelmedewerker dit. Deze heeft de man in zijn kraag gevat en aan agenten van de Zeeuwse politie overgedragen.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 24 mrt -   22:32  
aanrijding Terneuzen
Terneuzen - Woensdagmiddag rond 15.45 uur vond er op de Guido Gezellestraat in Terneuzen een aanrijding plaats tussen een personenauto en een motor. Een 21-jarige automobilist uit Terneuzen reed over de Guido Gezellestraat, komende uit de richting van Axel. Op de linker rijstrook kwam hij, net na de kruising met de Vlietstraat, door nog onbekende oorzaak in aanrijding met de 62-jarige motorrijder uit Sas van Gent. Hij reed tevens over de linker rijstrook dezelfde richting op.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 24 mrt -   22:31  
Katten mogelijk vergiftigd, Vlissingen
Vlissingen - In de omgeving van De Kempenaerstraat zijn woensdagmorgen twee dode katten aangetroffen. De katten waren mogelijk vergiftigd. Onduidelijk is of er opzet in het spel is. Katteneigenaren worden verzocht hun dieren goed in de gaten te houden. Door twee eigenaren is inmiddels bij de politie aangifte gedaan van vergiftiging van hun kat.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 24 mrt -   22:30  
Diefstal uit school, Middelburg
Middelburg - Tussen dinsdagmiddag 17.30 uur en woensdag 04.00 uur is er ingebroken in een schoolgebouw aan de Hooge Meestraat in Middelburg. Uit het pand is computerapparatuur met onbekende waarde weggenomen. Er is een deur opengebroken; het totale schadebedrag is onbekend.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 24 mrt -   22:29  
Rijden onder invloed, Kapelle
Kapelle - Woensdagmiddag rond 15.30 uur is het rijbewijs van een 47-jarige automobiliste uit Goes ingevorderd wegens rijden onder invloed. Even voor 15.00 uur kreeg de politie de melding dat er een auto over de Spaanweg in Kapelle reed waarvan twee banden lek waren. De auto is uiteindelijk door de agenten aangetroffen bij de woning van de vrouw.
Gemaakt door: troetelbeer
di 23 mrt -   22:02  
Flinke schade na brand in kantoorpand
Middelburg - De brandweer is dinsdagavond met spoed uitgerukt om een felle brand in een kantoorpand te blussen.De brandweer was onderweg naar een oefening omdat het oefenavond was, toen ze rond 19:50 uur werden gealarmeerd omdat er een keukenbrand zou woedde in een kantoorpand aan de Kousteensedijk.Het blusvoertuig en de ladderwagen werden ter plaatse gestuurd.
Gemaakt door: 112zeeland
di 23 mrt -   18:06  
Aanrijding bij Goes
Goes - Op de Deltaweg bij Goes vond dinsdag rond 08.00 uur een aanrijding plaats. Een 59-jarige automobilist uit de gemeente Veere stopte voor de rij die stond te wachten voor de verkeerslichten bij de afslag Wilhelminadorp. Een 27-jarige man uit de gemeente Noord-Beveland kon niet tijdig remmen. De 59-jarige zag hem in zijn spiegels aan komen rijden en reed zelf de berm nog in.
Gemaakt door: 112zeeland
di 23 mrt -   18:05  
Eenzijdig verkeersongeval, Wemeldinge
Wemeldinge - Op het Biezewegje in Wemeldinge raakte dinsdag om 10.00 uur een 73-jarige automobilist uit Kapelle met zijn auto in de sloot. De man is mogelijk onwel geworden. Hij liep nekletsel op en is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De auto raakte beschadigd.
Gemaakt door: 112zeeland
di 23 mrt -   18:04  
Hennepkwekerij ontmanteld, Sint Maartensdijk
Sint Maartensdijk - In een woning aan de Vierde Dijke in Sint Maartensdijk werd maandagochtend een hennepkwekerij ontdekt en ontmanteld. Er werden 289 planten aangetroffen. Deze planten en alle bijbehorende apparatuur werden door de gemeente geruimd.
Gemaakt door: 112zeeland
di 23 mrt -   18:04  
Rijden onder invloed, Domburg
Domburg - In de Ooststraat in Domburg werd dinsdag om 01.00 uur een 31-jarige automobilist uit Doornenburg betrapt op rijden onder invloed. Een blaastest wees uit dat de man meer dan 3 1/2x de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken had. Hij moest zijn rijbewijs inleveren.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 22 mrt -   23:02  
Aanhouding in Middelburg
Middelburg - Politie Zeeland heeft maandag rond 03.00 uur een jongen aangehouden in Zuidmede in Middelburg. De 17-jarige Middelburger had even daarvoor de muur van een flatgebouw geraakt in de Jacob Magnusstraat waarna hij de straat overstak, een hek raakte en in een tuin tot stilstand kwam.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 22 mrt -   23:02  
Rijbewijs ingevorderd, Ritthem
Ritthem - Politie zeeland heeft zondagmiddag het rijbewijs ingevorderd van een automobilist in Ritthem. De 26-jarige bestuurder, afkomstig uit Groot Brittannië, reed 176 km/uur in plaats van de toegestane 80 km/uur op de Ritthemseweg in Ritthem.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 22 mrt -   23:01  
Diefstal tas, Middelburg
Middelburg - Maandagochtend tussen 08.30 uur en 08.45 uur is een 12-jarige jongen uit Burgh-Haamstede, in een winkel aan de Kalverstraat in Middelburg bestolen van zijn schooltas. De jongen legde toen hij de winkel binnenkwam zijn tas neer op een tafel waar klanten hun tas kunnen achterlaten tijdens het winkelen.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 21 mrt -   21:01  
Automobilist gewond na botsing met boom
Vlissingen - De bestuurder van een personenauto is zondagmiddag gewond geraakt na een botsing tegen een boom.Rond 17:30 uur botste de auto door nog onbekende oorzaak tegen de boom op de Spuikomweg in Vlissingen.Een ambulance werd met spoed ter plaatse gestuurd om de inzittende te helpen.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 21 mrt -   21:00  
Drugs in beslag genomen
Goes - Afgelopen nacht rond 0.45 uur is in de A. Edenlaan in Goes een 24-jarige man uit Goes aangehouden.Tijdens de surveillance zagen agenten een verdachte auto staan in de A. Edenlaan.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 21 mrt -   20:59  
Man gewond bij ongeval
Scherpenisse - Zaterdag rond 18.40 uur vond in de Koningsweg in Scherpenisse een eenzijdig ongeval plaats. Een 36-jarige automobilist uit Halsteren was met zijn auto ondersteboven in de sloot terechtgekomen.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 21 mrt -   20:57  
Man overvallen in Goes
Goes - In de nacht van vrijdag op zaterdag rond 03.00 uur is in de Cort van de Lindestraat in Goes een 20-jarige man uit die plaats overvallen door een drietal personen.De drie dwongen hem, onder bedreiging, geld af te geven.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 21 mrt -   20:56  
Politie zoekt getuigen van ongeval
Absdale - De politie is op zoek naar mensen die getuige zijn geweest van een kop/staartaanrijding die plaatsvond zondagmiddag rond 14.30 uur bij de lantaarnpaal voor perceel Tolweg 88 te Absdale.
Gemaakt door: troetelbeer
za 20 mrt -   22:48  
Brandweerkazerne na grondige verbouwing heropend
IJzendijke - In IJzendijke is zaterdagmiddag de brandweerkazerne heropend na een grondige verbouwing. Om kwart over twee kwam een melding binnen op de piepers van de brandweermannen en ging automatisch de deur van de brandweerkazerne open.De automatische deuropener is maar een onderdeel van de grondige verbouwing van de kazerne.Het pand is van binnen volledig gerenoveerd, waarbij onder meer de instructieruimte aanzienlijk groter is gemaakt.
Gemaakt door: troetelbeer
za 20 mrt -   22:25  
Liftopsluitingen door stroomstoring
Terneuzen - De brandweer van Terneuzen is zaterdagmorgen uitgerukt voor twee liftopsluitingen.Omdat in Terneuzen een stroomstoring was ontstaan kwamen in twee verzorgingstehuizen de lift met mensen erin vast te zitten.De brandweer rukte met een blusvoertuig uit naar het Oostelijk Bolwerk en met een blusvoertuig naar het Waterfront.
Gemaakt door: 112zeeland
za 20 mrt -   16:40  
dag van de zorg .Tholen
Tholen - Zeeland - Bloeddrukmeten, een praatje met een arts of gewoon eens een kijkje nemen in een verzorgingstehuis of ziekenhuis. Het kon vandaag allemaal tijdens de landelijke opendag van de zorg. De dag was special bedoeld om mogelijke zorgdragers en hun familie, buren, vrienden en mogelijke werknemers een unieke gelegenheid te bieden om kennis te maken met de zorg als sector en met de Zeeuwse zorginstellingen in het bijzonder.
Gemaakt door: 112zeeland
za 20 mrt -   16:39  
Auto tegen huis in Zierikzee
Zierikzee - Vanmorgen, zaterdagochtend, kwam een auto op zijn kant tegen een huis tot stilstand in de Hoofdpoortweg in Zierikzee. De bestuurder, een 25-jarige man uit de gemeente Schouwen-Duiveland, was onder invloed van alcohol tegen het huis gebotst en niet in het bezit van een rijbewijs.
Gemaakt door: 112zeeland
za 20 mrt -   16:37  
auto tegen boom, Terneuzen
Terneuzen - Op de Reuzenhoeksedijk in Terneuzen is vanmorgen rond 09.00 uur een vrouw met haar auto tegen een boom gebotst. De 23-jarige Terneuzense is met onbekende verwondingen naar ziekenhuis de Honte gebracht.
za 20 mrt -   10:36  
Auto belandt in sloot bij ongeval A58 Arnemuiden
Arnemuiden - Een personenauto is vanmorgen rond kwart voor negen in de sloot beland langs de A58 te Arnemuiden. Hulpdiensten kwamen terplekke om de bestuurster uit haar auto te bevrijden, welke volgens de politie bekneld in het voertuig zat. De toetracht van het ongeval is onduidelijk.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 19 mrt -   22:31  
Openlijke geweldpleging in Goes
Goes - Op de Koepoort in Goes werd vrijdag rond 04.00 uur een 30-jarige man uit die plaats met, waarschijnlijk, een steen op zijn hoofd geslagen. Dit gebeurde toen de man in zijn auto wilde stappen, door enkele onbekende mannen, waarschijnlijk naar aanleiding van een woordenwisseling even daarvoor. De Goesenaar liep een hoofdwond op die bij de huisartsenpost gehecht moest worden.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 19 mrt -   17:36  
Aanhouding in Middelburg
Middelburg - Donderdag om 02.30 uur werd op de Poelendaeleweg in Middelburg een 23-jarige man uit Baarle-Nassau aangehouden. Agenten zagen hem op de Poelendaelesingel rijden zonder achterlicht en ze wilden hem daarvoor bekeuren. Bij het zien van de agenten draaide de man om maar viel daarbij. Hij ging er lopend vandoor de Trompstraat in, door een brandgang van de Trompstraat in de richting van de Poelendaeleweg. In de brandgang gooide de man iets over een heg. Toen hij uiteindelijk staande werd gehouden kon hij zich niet legitimeren.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 19 mrt -   17:35  
Onderzoek naar handel in drugs afgerond
Zeeland - Politie Zeeland heeft een grootschalig onderzoek naar de handel in speed en XTC pillen zo goed als afgerond. In totaal zijn 28 verdachten aangehouden wegens het in bezit hebben van speed en XTC en het handelen in deze drugs. Elf dealers zitten nog vast. In december 2009 is in Goes een aantal personen betrapt die in bezit waren van speed waarna een onderzoek is gestart. Dit onderzoek leidde naar vijf mannen in Goes die zich bezig hielden met de verkoop van speed. In een woning in Goes werden bij een inval in februari 2010 een halve kilo speed en 400 XTC pillen aangetroffen. In woningen in Middelburg, 's Gravenpolder, Vlissingen, Rilland en Rotterdam zijn ook nog kleine hoeveelheden speed aangetroffen.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 19 mrt -   17:25  
rook schade in voormalige pastorie , Zuiddorpe
Zuiddorpe - Vanmorgen omstreeks 8:00 uur is de brandweer van Zuiddorpe en de Hoogwerker van hulst uitgerukt naar Dorpsplein te Zuiddorpe. De eigenaar van het pand (voormalige pastorie van Zuiddorpe )zag rook van tussen Het plafond kommen. Hier op had hij de brandweer gebeld. Bij inspectie van de brandweer bleek het rookkanaal erg warm te zijn, de plafondplaaten die tegen het rookkanaal aan lagen waren gaan roken.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 19 mrt -   16:19  
auto te water Middelburg
Middelburg - Op het parkeerterrein naast de stadsschuur in Middelburg is vanmiddag een auto te water ge raakt. De bestuurder was net een parkeerkaartje aan het hallen, toen de man achter zich een plons horde.De man was vergeten de handrem er op te zetten. De auto is door een berger uit het water getild.
vr 19 mrt -   16:15  
Herdenkingen gezinsdrama Zierikzee
Zierikzee - Bij scholengemeenschap Pontes Pieter Zeeman hebben donderdag vierhonderd mensen de slachtoffers van het gezinsdrama in Zierkzee herdacht. Bij het drama, anderhalve week geleden, schoot een vader twee van zijn kinderen dood en pleegde daarna zelfmoord. Bij de herdenkingsbijeenkomst waren onder andere leerlingen uit de klassen van de omgekomen kinderen aanwezig. De bijeenkomst had op verzoek van de familie een besloten karakter. (Tekst Omroepzeeland.nl)
Gemaakt door: 112zeeland
vr 19 mrt -   15:55  
Parkeerautomaten vernield in Middelburg
Middelburg - In de nacht van donderdag op vrijdag werden in het centrum van Middelburg 7 parkeerautomaten vernield. Het gaat om 3 automaten op het Damplein, 2 automaten op de Dam, 1 in de Sint Pieterstraat en 1 Onder de Toren. De openingen voor de kaartjes en het geld werden dicht gespoten en er werden gaten in de automaten geboord. De 7 automaten zijn dusdanig beschadigd dat ze vervangen moeten worden.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 19 mrt -   15:54  
Oplichter aangehouden, Vlissingen
Vlissingen - Afgelopen woensdag heeft politie Zeeland een persbericht verspreid waarin werd gewaarschuwd voor een oplichter die in Vlissingen actief was. De man waarvoor gewaarschuwd werd is vrijdagochtend rond 07.45 uur, in een woning in Vlissingen aangehouden. Het gaat om een 30-jarige man uit de gemeente Vlissingen.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 19 mrt -   15:53  
Auto's bespoten met verf, Goes
Goes - In de nacht van donderdag op vrijdag zijn, in Goes Noord, verschillende auto's en panden met verf bespoten. Aan de Marshallstraat zijn drie auto's en een garagedeur bespoten. Ook aan de Indira Gandhilaan en de Joseph Lunslaan zijn auto's met verf bespoten. Verder zijn een ruit van een pand aan de Thorbeckelaan en de deur van een garage aan de Rooseveltlaan bespoten. Het totale schadebedrag is onbekend. De politie zoekt getuigen.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 19 mrt -   15:53  
Aanhouding wegens diefstal, Sluis
Sluis - Donderdagavond tussen 23.00 uur en 23.30 uur is een 79-jarige vrouw uit Brugge (B), in een casino in Sluis, bestolen van tientallen euro's. Tussen genoemde tijdstippen wilde de vrouw, in het casino, geld wisselen in een geldwisselautomaat. Haar bankbiljet bleef echter vast zitten waarop ze een medewerker van het casino ging halen.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 19 mrt -   15:52  
Aanhouding wegens zware mishandeling, Middelburg
Middelburg - Donderdagmiddag rond 13.10 uur is een 42-jarige man uit Goes, aan de Oostperkweg in Middelburg, aangehouden op verdenking van zware mishandeling. De man wordt ervan verdacht even daarvoor, aan de Oostperkweg, een 36-jarige man uit Vlissingen met een buis op het hoofd te hebben geslagen.
Gemaakt door: troetelbeer
do 18 mrt -   22:45  
Brandweer uitgerukt voor autobrand
Axel - De brandweer Axel is donderdagmiddag uitgerukt voor een autobrand.Rond 16:30 uur kwam de melding binnen dat er aan de Langeweg in Axel een auto in de brand stond.Toen de brandweer ter plaatse kwam bleek ter hoogte van de Eerste Verkorting een auto te staan waarbij de bestuurster rook onder de motorkap zag komen.
Gemaakt door: 112zeeland
do 18 mrt -   14:29  
Dodelijk ongeval, Wolphaartsdijk
Wolphaartsdijk - Vanmorgen rond 04.30 uur vond op de Nieuwedijk in Wolphaartsdijk een eenzijdig ongeval plaats waarbij de bestuurder om het leven is gekomen. De bestuurder, een 33-jarige man uit de gemeente Noord Beveland, was tegen een boom aangereden en zat bekneld.
Gemaakt door: 112zeeland
do 18 mrt -   14:28  
C.V. ketel weggenomen, Geersdijk
Geersdijk - In de nacht van dinsdag op woensdag is uit een in aanbouw zijnd appartementencomplex in Geersdijk een grote C.V.-ketel weggenomen. Deze ketel heeft te veel capaciteit voor een gewone woning. Verder is een container opengebroken en is daaruit gereedschap weggenomen.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 17 mrt -   23:14  
Jongens aangehouden wegens inbraak, Middelburg
Middelburg - Politie Zeeland heeft afgelopen maandag en dinsdag vier jongens aangehouden met betrekking tot een inbraak in een schoolgebouw in de Merwedestraat in Middelburg op vrijdag 12 maart rond 23.30 uur. De vier jongens, drie Middelburgers van 15 en 16 jaar en een 15-jarige uit de gemeente Schouwen-Duiveland bekenden in de school te hebben ingebroken. Ze kwamen de school binnen door het vernielen van enkele ruiten.
Gemaakt door: kees wesdorp
wo 17 mrt -   21:24  
dijk brand Kapelle
Kapelle - Vanavond rond de klok van 19;00 uur kreeg de blusgroep Kapelle de melding van een dijkbrand, aan de s',gravenpolderse oude dijk in kapelle.bij aankomst bleek dat er op meerdere plaatsen de dijk in brand stond. het vuur is bestreden met vuurzwepen, en een straal hoge druk, na dik een waren alle brandjes geblust. bij de brand raakte de palen voor de omheining van het prikkeldraad beschadigd. de brandjes zijn vermoedelijk aangestoken.
wo 17 mrt -   18:56  
Rijbewijzen ingevorderd bij de Vlaketunnel
Kapelle - In verband met reparatiewerkzaamheden aan de Vlaketunnel geldt op dat gedeelte van de A58 momenteel snelheidsbeperking en mag niet harder dan 70 km/h worden gereden. Woensdagmiddag werd met de laser een snelheidscontrole gehouden. Zeven bestuurders reden, ondanks de toegestane 70 km/h tussen de 110 en 128 km/h. Drie van hen, een 50-jarige Vlissinger, een 19-jarige man uit Roosendaal en een 46-jarige Goesenaar, reden meer dan 50 km/h te hard en moesten hun rijbewijs inleveren.
wo 17 mrt -   18:55  
Bromfietser gewond bij aanrijding
Terneuzen - Op de Axelsedam in Terneuzen raakte woensdagmiddag een 28-jarige bromfietser uit de gemeente Hulst gewond.De bromfietser reed over de Axelsedam. Vanaf de Rosegracht kwam een 26-jarige man uit de gemeente Borsele in een bestelauto. Hij verleende de bromfietser op de kruising met de Axelsedam geen voorrang, waardoor de bromfietser heel hard moest remmen. Hij viel, schoof nog net tegen de achterkant van de bestelauto en liep daardoor enkele armbreuken op.
wo 17 mrt -   18:54  
Diefstal scooter
Vlissingen - Tussen woensdag middernacht en 07.00 uur werd uit de tuin van een woning in de Van Doornstraat in Vlissingen een scooter gestolen. De tuin is afgesloten met een poort. Deze poort was opengemaakt en de scooter was verdwenen. Het gaat om een zwarte Puch Zip met kentekenplaatje DG260Z; de waarde bedraagt enkele honderden euro's.
wo 17 mrt -   18:53  
Politie waarschuwt voor oplichter
Vlissingen - Al enige tijd is in Vlissingen een oplichter actief. De man belt bij mensen aan, vertelt een zielig verhaal en vraagt dan geld. Hij vertelt o.a. dat zijn moeder in het ziekenhuis ligt of dat hij zonder benzine staat en vraagt dan of hij wat geld kan lenen. Nadat hij het geld heeft gekregen zien de mensen hem niet meer terug. De politie vraagt aangifte te doen bij oplichting.
wo 17 mrt -   18:10  
Ligfietser gewond bij aanrijding met auto
Burgh-Haamstede - Vanmiddag omstreeks 17:00 uur is bij een aanrijding met een auto een ligfietser zwaargewond geraakt. De ligfietser een 41 jarige man uit Utrecht reed parallel aan de Stormvloedkering vanuit Vrouwenpolder in de richting Burgh-Haamstede. Onderaan de voet van de Stormvloedkering verleende de ligfietser op de kruising Hoogh Plaetweg en Westerseweg geen voorrang aan een 50 jarige automobilist uit Zierikzee die vanaf de richting Burghsluis kwam. Twee ambulances en de traumahelikopter uit Rotterdam zijn ter plaatse geweest om de zwaargewonde ligfietser aan zijn verwonding te behandelen.
Gemaakt door: 112zeeland
di 16 mrt -   22:31  
schoorsteenbrand, Wilhelminadorp
Wilhelminadorp - De vrijwilligers van de brandweerpost Wolphaartsdijk zijn dinsdagavondom19:18 uur ingezet voor een schoorsteenbrand in de Roodewijk 4 te Wilhelminadorp Ter plaatse gekomen kwamen er vonken uit de schoorsteen ,ook de autoladder uit goes was aan rijdend.
Gemaakt door: 112zeeland
di 16 mrt -   22:00  
gezamelijke brandweer oefenavend
Middelburg - Dinsdagavond hebben de brandweerposten Torenweg en Arnemuiden samen geoefend. Ditmaal was de locatie op het industrieterrein in Middelburg, de Ampereweg. In een container zou een lek zitten. De post Torenweg zette gaspakken in om het lek te dichten. Er werd een tentje opgezet voor de gaspakdragers, evenals een "douche" om de gaspakken weer goed schoon te krijgen.
Gemaakt door: 112zeeland
di 16 mrt -   21:51  
Tankstation overvallen, Middelburg
Middelburg - Dinsdagavond vond een gewapende overval plaats op tankstation De Punt aan de Rotterdamsekaai. Rond 18.45 uur kwam een gewapende man met een motorhelm op het tankstation binnen. Onder bedreiging van een wapen moest het personeel geld afgeven waarna de overvaller met zijn buit het tankstation verliet. Hij rende weg in de richting van het poortje naar de Breestraat.
Gemaakt door: 112zeeland
di 16 mrt -   21:49  
Pas op voor zakkenrollers
zeeland - Bij de politie in Terneuzen zijn dinsdag diverse aangiftes binnengekomen van zakkenrollerij die werden gepleegd in supermarkten zoals de Aldi, Albert Heijn en de Jumbo. De slachtoffers zijn over het algemeen oudere mensen. Het zakkenrollen wordt vrijwel altijd gepleegd door een groepje van drie à vier personen. Eén persoon spreekt het slachtoffer aan in het Engels en vraagt bijvoorbeeld waar een artikel te vinden is. Het slachtoffer wordt hierdoor afgeleid en zo hebben de anderen de kans de portemonnee weg te nemen.
Gemaakt door: 112zeeland
di 16 mrt -   21:48  
Jongens aangehouden voor vernielingen, Goes
Goes - Door de politie zijn dinsdag vier jongens van 14-/15 jaar aangehouden voor vernielingen en diefstal auto-emblemen. Rond het middaguur was door een getuige gezien dat een viertal jongens auto-emblemen wegnamen van personenauto's. Het groepje liep vanaf de Jumbo richting de Van Hertumweg. Door agenten werd gelijk een zoekslag in de omgeving gemaakt, zij troffen de jongens aan op het Stationspark. Eén van hen had een schroevendraaier op zak en enkele auto-emblemen. De vier, afkomstig uit de gemeenten Veere en Borsele, werden aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.
Gemaakt door: 112zeeland
di 16 mrt -   18:17  
Brandweer uitgerukt voor wateroverlast
Middelburg - De brandweer is vanmorgen uitgerukt voor een melding van wateroverlast aan de Langeviele te Middelburg. Omstreeks 11:35 uur kwam de melding binnen bij de alarmcentrale die daarop Tankautospuit 4530 onder prio twee ter plaatse stuurde naar bovenstaand adres. Er zou water van een bovenverdieping naar beneden lekken.
Gemaakt door: 112zeeland
di 16 mrt -   18:13  
Sluiting politiebureau in Axel
Axel - Politie Zeeland sluit met ingang van 22 maart 2010 het politiebureau in Axel. In de periode tot 22 maart is het bureau vanwege verhuizing zeer beperkt bereikbaar. De politie houdt vanaf 22 maart op woensdagen van 09.00 - 12.00 uur spreekuur in de gemeentelijke vestiging (voormalig stadhuis) aan de Markt 1 te Axel. De gemeente Terneuzen heeft deze ruimte aangeboden om op die manier een vaste plaats voor de politie in de kern te behouden.
Gemaakt door: 112zeeland
di 16 mrt -   18:11  
Auto gestolen bij bedrijf,Goes
Goes - Bij een bedrijf aan de Albert Plesmanweg in Goes is maandag tussen 11.00 en 19.00 uur een personenauto weggenomen. De auto stond, niet afgesloten, geparkeerd op het bedrijfsterrein. De autodief/-dieven is/zijn het terrein opgekomen door een hek te vernielen. De gestolen auto betreft een rode Renault Laguna voorzien van het kenteken LJ-HR-28.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 15 mrt -   18:41  
Flinke schade bij aanrijding, Heinkenszand
Heinkenszand - Op de kruising Clara's Pad / Drieweg raakten maandagmorgen rond 09.00 uur bij een aanrijding twee personenauto's flink beschadigd. Een 31-jarige vrouw uit Heinkenszand verleende op dit kruispunt geen voorrang aan een 51-jarige automobiliste uit de gemeente Borsele. Bij de aanrijding liep de 51-jarige vrouw een pijnlijke nek op. Zij is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Goes.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 15 mrt -   18:40  
Auto op de kop in de sloot, Waterlandkerkje
Waterlandkerkje - Maandagmorgen rond 08.30 uur is op de Turkeijeweg een auto op zijn kop in de sloot beland. De bestuurster, een 30-jarige vrouw uit de gemeente Sluis had door het ongeval last van haar nek en rug. Haar twee kinderen kwamen met de schrik vrij. De oorzaak van het ongeval is nog niet bekend.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 15 mrt -   18:38  
Politie gaat snelheid controleren bij Vlaketunnel
schore - Politie Zeeland zal de komende tijd regelmatig snelheidscontroles houden bij de wegwerkzaamheden ter hoogte van de Vlaketunnel. Tijdens de werkzaamheden is de maximum toegestane snelheid 70 km. Deze snelheid is ingevoerd om de veiligheid van de wegwerkers te kunnen garanderen. Gebleken is dat veel automobilisten regelmatig deze maximum snelheid overschrijden.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 15 mrt -   18:37  
Dode vrouw gevonden in woning Goes
Goes - Zondagavond omstreeks 18.30 uur namen agenten van de Zeeuwse politie een kijkje bij een woning aan de Ossenhoofdstraat in Goes. Zij kwamen bij deze woning na een melding van een getuige dat er een dode hond in de woning lag. De agenten zijn de woning binnengegaan en troffen daar, naast de dode hond, ook nog een stoffelijk overschot van een vrouw aan.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 15 mrt -   18:35  
Rijbewijs ingevorderd dronken rijden
Terneuzen - Zondagavond omstreeks 23.00 uur zagen agenten van de Zeeuwse politie een personenauto heel hard de Tractaatweg oprijden. Zij volgden de auto en maten een snelheid van (gecorrigeerd) 171 kilometer per uur waar 100 is toegestaan. De bestuurder reed door rood op de N61 en werd door de agenten stilgezet op de Terneuzensestraat in Zaamslag.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 14 mrt -   22:58  
Auto-inbraken
Zeeland - Dit weekend werden een aantal auto-inbraken gepleegd. Zaterdag tussen 12.00 en 12.30 uur werd ingebroken in een auto op het parkeerterrein aan de Veersegatdam bij Vrouwenpolder. De buit bestond uit een tas met persoonlijke papieren. In Terneuzen werd afgelopen zaterdag ingebroken in twee auto's. Tussen 16.00 en 18.00 uur in een auto die stond geparkeerd aan de Van Cantfortstraat en rond 18.30 uur in een auto aan de Stuvesande.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 14 mrt -   16:40  
Rijbewijzen ingevorderd voor rijden onder invloed
zeeland - De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag de rijbewijzen ingevorderd van een aantal automobilisten. Dit omdat ze met teveel alcohol op achter het stuur zaten. Op de Ten Ankerweg in Tholen werd zaterdagavond rond 21.15 uur een 26-jarige automobilist uit Halsteren betrapt op rijden onder invloed. Dezelfde avond omstreeks 23.30 uur werd op de Poortvlietsedijk in Poortvliet een 22-jarige Poolse automobilist aan de kant gezet. Ook hij had teveel alcohol op.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 14 mrt -   16:39  
Auto op zijn kant, Hoek
Hoek - Op de Axelsegatweg is vrijdagavond een personenauto op zijn kant beland. De bestuurder, een 19-jarige Terneuzenaar, kon zelf uit de auto komen. Hij is voor de zekerheid door de ambulance meegenomen naar het ziekenhuis voor onderzoek. Het ongeval gebeurde doordat de 19-jarige automobilist de controle over zijn auto verloor en van de weg raakte.
Gemaakt door: kees wesdorp
za 13 mrt -   20:30  
Ravage op A58 door eenzijdig ongeval
Kruiningen - Vanmiddag rond 16:30 uur heeft op de A58 ter hoogte van Kruiningen een eenzijdig ongeval plaatsgevonden. De auto kwam over de A58 in de richting van Goes toen hij in de middenberm een verkeersbord raakte. Hierdoor raakte de auto zwaar beschadigd. Het ambulance van Goes is met spoed ter plaatse gegaan en heeft het slachtoffer onderzocht maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis voor verder onderzoek.
Gemaakt door: 112zeeland
za 13 mrt -   18:55  
twee keer loze melding, Arnemuiden
Arnemuiden - Zaterdagmiddag rond 12:30, zijn de vrijwilligers van Arnemuiden opgeroepen voor een Automatisch Brandalarm bij Stichting Arduin aan de Van Vollenhovenstraat 1 in Arnemuiden. Tijdens het aanrijden van de 4534, bleek al dat het om een loze melding ging, het blusvoertuig kwam met prio 2 (zonder spoed) ter plaatse.
Gemaakt door: 112zeeland
za 13 mrt -   18:50  
Aanhouding in Terneuzen
Terneuzen - Op de Rosegracht in Terneuzen werd zaterdag rond 04.00 uur een 40-jarige man uit die plaats aangehouden. Dienstdoende agenten reden rond dat tijdstip de poort bij het bureau uit en zagen een fietser zonder verlichting rijden. De agenten wilden hem hiervoor bekeuren maar de man voldeed niet aan het bevel om zijn id-kaart te tonen.
Gemaakt door: 112zeeland
za 13 mrt -   18:49  
Vrouw aangereden in Vlissingen
Vlissingen - In de Hercules Segherslaan in Vlissingen werd vrijdag rond 18.00 uur een 50-jarige vrouw uit die plaats aangereden door een scooter. De bestuurder van de scooter, een 16-jarige Vlissinger, reed in de richting van de Irislaan en had de fietsende vrouw niet zien rijden. De vrouw liep onbekend letsel op, zij is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
Gemaakt door: 112zeeland
za 13 mrt -   18:48  
Vier mannen aangehouden, Goes
Goes - Op de Westwal in Goes werden zaterdag rond 04.30 uur vier mannen aangehouden. Door de politie was gezien dat één van hen, een 23-jarige man uit Zoetermeer, even daarvoor op de Grote Markt tegen een voorbijrijdende taxi trapte, waardoor deze beschadigd raakte. Ook had hij geürineerd op de openbare weg. Daarna stapte de man, samen met nog drie anderen, in een auto en ze reden weg. Op de Westwal werd de auto door de politie gestopt en werd de Zoetermeerder aangehouden.
Gemaakt door: 112zeeland
za 13 mrt -   18:47  
Woninginbraken Schouwen-Duiveland
Schouwen-Duiveland - Vrijdag tussen 18.30 en 22.30 uur werd ingebroken in een woning aan de Donkereweg in Noordgouwe. Er werd een ruit geforceerd en de woning werd doorzocht. Weggenomen werden sieraden en een rijbewijs. Later werden een gedeelte van de sieraden en het rijbewijs teruggevonden in de bosjes in de buurt van de woning.
Gemaakt door: 112zeeland
za 13 mrt -   01:14  
liftopsluiting, middelburg
middelburg - De brandweer van middelburg is vrijdagmidag gealarmeerd voor een liftopsluiting in een gebouw aan de oosterscheldestraat in middelburg. Rond 14:38 uur belde een bewoner naar de meldkamer om te melden dat er een man in de lift vast zat. De alarmcentrale stuurde het blusvoertuig 4530 zonder spoed ter plaatse.
Gemaakt door: 112zeeland
za 13 mrt -   00:50  
Vrouw gewond bij verkeersongeval in Ellemeet
Ellemeet - Door nog onbekende oorzaak raakte een automobiliste vrijdag rond 14.00 uur gewond bij een eenzijdig ongeval op de Kuijerdamseweg in Ellemeet. De 65-jarige bestuurster botste in een flauwe bocht tegen een boom, raakte daarna een sluisje en kwam tot stilstand tegen een slootkant.
Gemaakt door: 112zeeland
za 13 mrt -   00:49  
Getuigen diefstal gezocht in Vlissingen
Vlissingen - Vrijdag 12 maart zijn twee jongens van 10 en 12 jaar oud beroofd van enkele boodschappen rond 12.15 uur bij een supermarkt aan de van Hogendorpweg in Vlissingen. Politie Zeeland zoekt getuigen van deze diefstal. De jongens hadden boodschappen gehaald bij de supermarkt en bonden de friet, frikandellen en broodjes, onder hun snelbinders. Bij het wegrijden vielen de boodschappen op de grond.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 12 mrt -   12:47  
Aanrijding trein / auto, Nieuwdorp
Nieuwdorp - Op een bedrijfsterrein aan de Denemarkenweg bij Nieuwdorp vond vrijdag rond 00.30 uur een aanrijding plaats tussen een goederentrein en een auto. De automobilist, een 22-jarige man uit de gemeente Reimerswaal, reed over het bedrijfsterrein om een stroomstoring te verhelpen en al kijkend naar de te repareren onderdelen, stak hij een aantal spoorstaven over.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 12 mrt -   12:46  
Auto's opengebroken in Kruiningen
Kruiningen - In de nacht van donderdag op vrijdag werden in Kruiningen, tot nu toe, acht auto's opengebroken. De auto's stonden geparkeerd in de Marconiestraat, de Einsteinstraat, de Fahrenheitstraat, de Voorhoute en de Meidam.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 12 mrt -   12:45  
Babbeltruc, Vlissingen
Vlissingen - In Vlissingen wist een onbekende jongeman woensdagmiddag een bewoonster van een woning in de Ferdinand Bollaan enkele tientallen euro's afhandig te maken. De jongeman vroeg de vrouw met een smoesje geld te leen en beloofde dit nog dezelfde dag terug te betalen. De vrouw gaf hem, in goed vertrouwen, enkele tientallen euro's mee.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 12 mrt -   12:44  
Aanrijding in Terneuzen
Terneuzen - In de Vlietstraat in Terneuzen vond vrijdagochtend een aanrijding plaats. Een 36-jarige automobilist uit Hulst reed door de Vlietstraat en moest in verband met het overige verkeer afremmen. Een achter hem rijdende 22-jarige Terneuzense bestuurder kon niet tijdig stoppen en er volgde een aanrijding waarbij beide auto's beschadigd raakten.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 12 mrt -   11:14  
boot in de brand
Vlissingen - Rond 22.50 zagen mensen van de vissersboot de arm25 veel vlammen aan de overkant van de haven in de buurt van het bunkerschip. Hier op is er direct 112 gebeld. Bij aankomst van de brandweer op de eerste binnenweg te Vlissingen.Stond er een polyesterboot in de brand. De bovenbouw van het bootje is er helemaal afgebrand.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 12 mrt -   00:43  
Gewonden bij ongeval met scooter
Grijpskerke - Op de kruising Loodholseweg / Mariekerkseweg bij Grijpskerke vond donderdag rond 22.00 uur een aanrijding plaats. Een 67-jarige automobilist uit de gemeente Veere reed over de Loodholseweg in de richting van Oostkapelle. Op het fietspad naast de Loodholseweg reed in dezelfde richting een 16-jarig meisje uit dezelfde gemeente op een bromfiets.
Gemaakt door: 112zeeland
do 11 mrt -   23:35  
bermbrand aan dijk Ritthem
Ritthem - Rond 13.00 uur donderdagmiddag is de blusgroep van de Stromenweg Middelburg gealarmeerd voor een bermbrand aan de Sloeweg noord te Ritthem, ter plaatse bleek het om een bermbrand te gaan. Het vuur woedde vlak langs de N254 op een dijk.
Gemaakt door: 112zeeland
do 11 mrt -   22:30  
brandalarm op Camping Westhove
Aagtekerke - Vanmiddag rond kwart over drie gingen de piepers voor de vrijwillige brandweerlieden van Domburg,Oostkapelle en Zoutelande. Het betrof een automatisch brandalarm op Camping Westhove te Aagtekerke. Oostkapelle was als eerste met genoeg mensen op de auto en was dan ook als eerste aanrijdend. Eenmaal ter plaatste ging inderdaad het alarm af bij het gebouw.
Gemaakt door: 112zeeland
do 11 mrt -   22:20  
Lichtgewonden bij aanrijding
Retranchement - Vanmiddag rond 14.50 uur vond op de Zwinweg te Retranchement een aanrijding plaats. Een 28-jarige automobilist uit de gemeente Hulst wilde zijn zonnebril pakken maar lette hierbij niet op de weg en kwam in aanrijding met een 66-jarige automobilist uit Oostende. Drie personen, twee mannen en een vrouw, zijn met ambulances naar het AZ in Brugge vervoerd.
Gemaakt door: 112zeeland
do 11 mrt -   19:35  
Dronkenlappen aangehouden
Burgh Haamstede - Woensdagavond rond 21.40 zijn op de Serooskerkseweg in Burgh Haamstede twee mannen aangehouden. Rond 21.00 uur kreeg de meldkamer van de politie een melding binnen dat twee dronken mannen zich agressief gedroegen in een horecagelegenheid in Burgh Haamstede en dat ze op een scooter wilden vertrekken.
Gemaakt door: 112zeeland
do 11 mrt -   19:34  
Diefstal uit woning, Kats
Kats - Tussen woensdagmiddag 17.55 uur en woensdagavond 20.35 uur is er ingebroken in een woning aan de Hamerstedestraat in Kats. Uit de woning zijn o.a. tientallen euro's, fotoapparatuur en sieraden met een totale waarde van honderden euro's weggenomen. Er is een deur opengebroken; het totale schadebedrag is onbekend.
Gemaakt door: 112zeeland
do 11 mrt -   19:33  
Hennepkwekerij geruimd
Middelburg - Woensdag is in een woning aan de Robijn in Middelburg een hennepkwekerij ontruimd. In de woning trof men 130 plantjes aan. De bewoner, een 25-jarige man, is aangehouden.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 10 mrt -   20:29  
Spookrijder, Goes
Goes - Vanmiddag kwamen bij de meldkamer van de politie diverse meldingen binnen van een spookrijder op de A58 en op de Deltaweg in Goes. Na enig speurwerk troffen agenten t.h.v. de Macdonalds in Goes de auto aan. De bestuurder, een 86-jarige Goesenaar, keerde zo nu en dan op de weg en had weinig oog voor het overige verkeer.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 10 mrt -   20:28  
Rood licht controle in Middelburg
Middelburg - Woensdag werd tussen 07.30 en 08.30 uur door bikers van Politie Zeeland een rood licht controle gehouden op de kruising Het Groene Woud / Schroebrug / Blauwedijk in Middelburg. Deze controle werd gehouden naar aanleiding van een verkeersongeval met letsel op 2 maart jl. en klachten over het verkeersgedrag van fietsers op die kruising. Er werden vier bekeuringen van zestig euro uitgeschreven aan fietsers die het rode licht negeerden.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 10 mrt -   20:27  
Aanrijding, IJzendijke
IJzendijke - Op de Watervlietseweg in IJzendijke vond vanmorgen rond 07.30 uur een aanrijding plaats. Een 41-jarige automobilist uit de gemeente Terneuzen had te laat in de gaten dat zijn voorganger stopte voor het stoplicht en botste er tegenaan. Zijn passagier klaagde over nekklachten is voor onderzoek met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.
Gemaakt door: 112zeeland
di 9 mrt -   22:32  
hooibaal in brand te Arnemuiden
Arnemuiden - Dinsdagavond rond 21:15 gingen de piepers af van de blusploeg van Arnemuiden. Er zou een bermbrand woedden aan de Calandweg-Muidenweg in Arnemuiden. Omdat de vrijwilligers van Arnemuiden op dinsdagavond oefenavond hebben, kon men snel uitrukken. Eenmaal ter plaatse bleek het om een kleine brand te gaan, er stond een hoop hooi in brand. Het vuur, wat moeilijk uit te krijgen was, is gedoofd met één straal hogedruk.
Gemaakt door: troetelbeer
di 9 mrt -   21:59  
Dronken kapitein onder mag niet meer verder varen
Terneuzen - Het Korps landelijke politiediensten (KLPD) heeft dinsdag een Oekraïense kapitein gearresteerd die met een alcoholpromillage van drie keer de toegestane waarde over het Kanaal van Gent naar Terneuzen voer.
Gemaakt door: 112zeeland
di 9 mrt -   20:25  
brandgerucht Middelburg
Middelburg - Dinsdagmiddag om 17:05 kreeg de brandweer van de post Rooseveltlaan over de pieper een melding van een brandgerucht in de Brandenburglaan te Middelburg, de 45-35 is er naar toegereden maar konden op en rond de Brandenburglaan geen bijzonderheden vinden, er hing wel een sterke brandlucht .
Gemaakt door: 112zeeland
di 9 mrt -   13:23  
Gewonden bij ongeval A58
Arnemuiden - Dinsdagmorgen rond 07.40 uur vond op de noordbaan van de A58 ter hoogte van Arnemuiden een verkeersongeval plaats. Daarbij raakten drie personen gewond. Uit de richting Goes kwam een bestelauto aanrijden die werd bestuurd door een 45-jarige man uit gemeente Kapelle. Vanaf Arnemuiden reed een personenauto de oprit van de A58 (gegevens inzittenden nog onbekend).
Gemaakt door: 112zeeland
ma 8 mrt -   18:40  
Automobilist rijdt door, Ritthem
Ritthem - De politie is op zoek naar een automobilist die tijdens een inhaalmanoeuvre een wielrenner heeft geraakt en vervolgens is doorgereden. De wielrenner kwam ten val en liep letsel op aan zijn elleboog en knie. Zijn fiets raakte flink beschadigd. Afgelopen vrijdag tussen 15.00 en 15.30 uur fietste de wielrenner over de Welzingseweg bij Ritthem toen hij werd ingehaald door een zwarte Honda. Tijdens het passeren werd hij geraakt door de buitenspiegel en kwam ten val.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 8 mrt -   18:39  
Automobilist moet rijbewijs inleveren. Sluis
Sluis - Door de politie is zondagavond het rijbewijs ingenomen van een 62-jarige automobilist uit Breskens. Agenten zagen omstreeks 23.00 uur een auto, met de mistlampen aan, op het midden van de weg rijden over de Rondweg bij Sluis. Ook droeg de bestuurder geen gordel. Hij kreeg een stopteken en van hem werd een blaastest afgenomen. Bleek dat hij met teveel alcohol op achter het stuur had gezeten.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 7 mrt -   23:25  
Man gaat er vandoor na aanrijding, Breskens
Breskens - In de nacht van zaterdag op zondag rond 03.10 uur kreeg Politie Zeeland de melding dat een er auto, aan de Dorpsstraat in Breskens, tegen meerdere geparkeerd staande auto's was aan gereden en de bestuurder te voet was vertrokken. Agenten die een kijkje gingen nemen zagen inderdaad een flink beschadigde auto, verlaten, op de Dorpsstraat staan. Enkele auto's die aan de Dorpsstraat geparkeerd stonden waren beschadigd.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 7 mrt -   19:30  
Doorrijden na aanrijding, Goes
Goes - Vrijdagavond rond 23.00 uur vond er op de Westwal in Goes een aanrijding plaats tussen twee personenauto's. Een 26-jarige automobilist uit Schiedam reed over de Westwal, komende uit de richting van het Admiraalplein. Op de T-splitsing met de Zusterstraat kreeg hij geen voorrang van een auto die, vanuit de Zusterstraat, de Westwal opreed. De Schiedammer en de 19-jarige bestuurder van de andere auto, uit de gemeente Borsele, spraken af de aanrijding af te handelen op een nabij gelegen parkeerterreintje.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 7 mrt -   19:29  
Rijden onder invloed, Middelburg
Middelburg - In de nacht van zaterdag op zondag rond 02.20 uur is een 27-jarige automobilist uit Vlissingen, bij een alcoholcontrole aan de Poelendaelesingel in Middelburg, gecontroleerd op het rijden onder invloed. Uit ademanalyse bleek dat de man ruim 4,5 maal teveel had gedronken.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 7 mrt -   19:26  
Rijden onder invloed, Philippine
Philippine - In de nacht van zaterdag op zondag rond 04.35 uur is een 19-jarige automobilist uit de gemeente Terneuzen, aan de Laureijnstraat in Philippine, gecontroleerd op het rijden onder invloed. Uit ademanalyse bleek dat de beginnend bestuurder ruim 2,6 maal teveel had gedronken.
Gemaakt door: troetelbeer
zo 7 mrt -   11:47  
Dader familiedrama overleden
Zierikzee - De vader die het familiedrama heeft veroorzaakt in Zierikzee is in het ziekenhuis aan zijn verwondingen overleden. Dat heeft de politie zondagmorgen tijdens de persconferentie laten weten. Zaterdagavond kwam bij de politie een melding binnen dat er in de Oesterstraat acht keer was geschoten. Een 9-jarige zoon en 19-jarige dochter van de Irakese familie waren door de 45-jarige vader doodgeschoten.
zo 7 mrt -   00:54  
Doden bij familiedrama in Zierikzee
Zierikzee - Rond 21:50 zijn vier ambulances, de MMT bus van de traumahelikopter en diverse politievoertuigen gealarmeerd voor een familiedrama in Zierikzee. Er zou geschoten zijn, waardoor er veel politie onderweg was. Dit voorval vond plaats in de Oesterstraat. Op dat moment was de dader waarschijnlijk nog op de vlucht. De politie is uitgerukt met veel materiaal om deze dader zo snel mogelijk te vinden.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 7 mrt -   00:50  
eenzijdig ongeval op de Baaiweg
Aagtekerke - Op zaterdagavond rond 21:00 vond er een eenzijdig ongeval plaats in de Baaiweg in Aagtekerke. Een 42 jarige bestuurster moest remmen voor een haas die de weg overstak, hierdoor verloor zij de macht over het stuur en reed vervolgens tegen een boom. De bestuurster is door het ambulance personeel onderzocht, maar moest niet mee naar het ziekenhuis.
Gemaakt door: 112zeeland
za 6 mrt -   17:55  
Aanrijding onder invloed, Yerseke
Yerseke - Vrijdagavond rond 22.00 uur vond er op de Molendijk in Yerseke een aanrijding plaats tussen twee personenauto's. Een 32-jarige automobiliste uit de gemeente Reimerswaal reed over de Molendijk, komende uit de richting van Yerseke en gaande in de richting van de Rijksweg A58. In een scherpe bocht naar rechts kwam de vrouw, door onbekende oorzaak, op de rijstrook voor tegemoet komend verkeer terecht.
Gemaakt door: 112zeeland
za 6 mrt -   17:54  
Rijden onder invloed, Aardenburg
Aardenburg - In de nacht van vrijdag op zaterdag, rond 01.10 uur, is een 31-jarige automobilist uit Pittem (B) aan de Oude Kerkstraat in Aardenburg gecontroleerd op het rijden onder invloed. Uit ademanalyse bleek dat de man ruim 3,9 maal teveel had gedronken.
Gemaakt door: 112zeeland
za 6 mrt -   17:52  
Aanhouding voor klappertjespistool , Vlissingen
Vlissingen - Vrijdagavond rond 20.40 uur is een 15-jarige jongen uit Vlissingen, aan de Walstraat in Vlissingen, aangehouden. Kort daarvoor spraken enkele getuigen surveillerende agenten aan en vertelden dat er een jongen met een nepvuurwapen tussen zijn broeksband door de stad liep en dit regelmatig aan personen liet zien.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 5 mrt -   22:28  
Te hard, rijbewijs ingevorderd,IJzendijke
IJzendijke - Donderdagmiddag rond 15.50 uur is het rijbewijs van een 21-jarige motorrijder uit Sint-Niklaas (B), aan de Isabellaweg in IJzendijke, ingevorderd na een snelheidsovertreding. De man reed met een gecorrigeerde snelheid van 134 km/u over genoemde weg.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 5 mrt -   22:27  
Diefstal uit woning, Terneuzen
Terneuzen - Tussen donderdagmiddag 15.30 uur en donderdagavond 21.15 uur is er ingebroken in een woning aan de Rozenstraat in Terneuzen. Uit de woning zijn honderden euro's en computerapparatuur met een waarde van enkele honderden euro's weggenomen.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 5 mrt -   22:27  
Diefstal uit woning, Kamperland
Kamperland - Donderdagavond tussen 19.30 uur en 22.00 uur is er ingebroken in een woning aan de Sophiastraat in Kamperland. Uit de woning zijn honderden euro's, waardepapieren, computerapparatuur, geluidsapparatuur, sieraden, cosmetica, drank, kleding en gereedschap met nog onbekende waarde weggenomen.
Gemaakt door: kees wesdorp
do 4 mrt -   23:00  
Schoorsteenbrand Goes
Goes - De brandweer van Goes is vanavond gealarmeerd voor een schoorsteenbrand in Goes. Rond 20:25 uur belde de omwonende van een woning aan de Laan der verenigde naties naar de brandweer om te melden dat er een brand in een schoorsteen woedde. de ladderwagen werd ook mee gepiept.na inspectie werd de schoorsteen gevogen. en was de brand gedoofd.waarna de brandweer terugkeerde naar de kazerne.
Gemaakt door: 112zeeland
do 4 mrt -   22:59  
Zakkenrollen, Middelburg
Middelburg - Donderdagmiddag tussen 16.15 uur en 16.30 uur is een 67-jarige vrouw uit de gemeente Veere, aan de Pottenbakkerssingel in Middelburg, door een zakkenroller bestolen van haar portemonnee.
Gemaakt door: 112zeeland
do 4 mrt -   22:58  
Aanhouding wegens mishandeling, Vlissingen
Vlissingen - Donderdagmiddag rond 15.20 uur is een 22-jarige man uit Vlissingen, aan de Irislaan in Vlissingen, aangehouden op verdenking van mishandeling. De man wordt ervan verdacht eerder die middag, rond 13.15 uur, aan de Meidoornlaan in Vlissingen een 26-jarige Middelburger in het gezicht te hebben gestompt.
Gemaakt door: 112zeeland
do 4 mrt -   14:57  
Eenzijdig verkeersongeval in Hengstdijk
Hengstdijk - Woensdag rond 0830 uur gebeurde op de Hengstdijksestraat in Hengstdijk een eenzijdig verkeersongeval. Een 19-jarige automobiliste uit de gemeente Hulst kwam uit de richting van Kloosterzande. In een flauwe bocht kwam zij in de berm terecht. Ze raakte enkele boomstronken en vloog over de kop, waarna de auto kwam op de zijkant tot stilstand kwam.
Gemaakt door: 112zeeland
do 4 mrt -   14:56  
Aanrijding bij Vrouwenpolder
Vrouwenpolder - Op de Vrouwenpolderseweg (N57) bij Vrouwenpolder vond donderdag omstreeks 08.00 uur een aanrijding plaats. Een 47-jarige automobiliste uit de gemeente Schouwen-Duiveland reed over de N57 in de richting van Serooskerke. Ter hoogte van de Rijkebuurtweg remde een auto voor haar. De vrouw, die dit te laat opmerkte, remde sterk en stuurde naar het midden van de rijbaan, waar
Gemaakt door: 112zeeland
do 4 mrt -   14:54  
eenzijdig verkeersongeval goes
goes - Op de A58 bij Goes vond donderdag rond 08.00 uur een eenzijdig verkeersongeval plaats. Een 36-jarige Middelburgse automobilist zag een auto voor hem uitwijken en in een reflex deed hij hetzelfde. Hij reed daarbij over het beginstuk van de geleiderail, tegen een ANWB-bord en kwam in de berm tot stilstand.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 3 mrt -   21:51  
Politie zoekt getuigen van mishandeling, Sas van Gent
Sas van Gent - De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling die vrijdagmiddag plaatsvond op het Bolwerk. Het slachtoffer, een 17-jarige jongen, raakte daarbij gewond aan zijn hoofd. Omstreeks 16.30 uur zat hij op een bankje bij de bushalte te wachten op de bus. Hij werd zonder aanleiding in elkaar geslagen door een tweetal jongens. Een derde jongen stond een eindje verderop. Op het moment dat een bus kwam aangereden, liep het drietal weg richting het Suikerplein.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 3 mrt -   19:49  
Aanhouding in Vlissingen
Vlissingen - Aanhouding in Vlissingen In de Korenbloemlaan in Vlissingen werd woensdag rond 00.15 uur een 21-jarige Amsterdamse automobilist aangehouden. De man reed zonder geldig rijbewijs en was in het bezit van twee zakjes hasj, in totaal 1,71 gram.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 3 mrt -   19:45  
Autobanden lek gestoken ,Aanvulling
Poortvliet - Bij de politie zijn tot op dit moment in totaal 17 aangiften binnengekomen van lek gestoken autobanden in Poortvliet De autobanden werden lek gestoken in de nacht van zondag op maandag. Dit gebeurde door het hele dorp o.a. in de Zuidstraat, Burgemeet, Bernhardstraat en Hogedorpstraat. De politie is een onderzoek gestart en vraagt mensen, die nog geen aangifte hebben gedaan, dringend dit alsnog te doen.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 3 mrt -   19:42  
Aanrijding in Vlissingen
Vlissingen - In de Paul Krugerstraat in Vlissingen gebeurde dinsdagochtend een aanrijding. Een 20-jarige Vlissingse vrouw fietste over het fietspad van de Paul Krugerstraat. Ter hoogte van de kruising met de Industrieweg stak zij de rijbaan van de Paul Krugerstraat over en verleende geen voorrang aan een 25-jarige automobiliste, eveneens uit Vlissingen.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 3 mrt -   19:39  
Vrouw mishandeld, Vlissingen
Vlissingen - Dinsdagmiddag is in het Nollebos in Vlissingen een 56-jarige Vlissingse vrouw door een onbekende man mishandeld. De vrouw was met haar hond aan het wandelen. Haar hond rende op een puppy af en begon te grommen. De baas van de puppy werd boos en trapte naar de hond van de vrouw.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 3 mrt -   19:36  
Verkeerscontrole, Ritthem
Ritthem - Maandag werd van 13.00 tot 17.00 uur een verkeerscontrole gehouden op de Ritthemsestraat in Ritthem. De controle vond plaats i.v.m. klachten met betrekking tot overlastgevend verkeer, met name bromfietsen. Ook waren er klachten over snelheidsovertredingen.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 3 mrt -   08:33  
oefening brandweerpost Arnemuiden
Arnemuiden - Dinsdagavond heeft de brandweerpost Arnemuiden haar weekelijkse oefenavond gehouden. Dit keer op een bijzondere locatie: de Hervormde Kerk in Nieuw-en Sint Joosland. De TAS 4534 kwam als eerste ter plaatse, waarna ook de 4538 ter plaatse kwam. In de kerk zou brand uitgebroken zijn, en er zouden nog 3 "slachtoffers" in de kerk aanwezig zijn.
Gemaakt door: troetelbeer
di 2 mrt -   19:53  
Melding binnenbrand blijkt loos
Vlissingen - De vrijwilligers van de post Stromenweg zijn in de nacht van maandag op dinsdag uitgerukt voor een mogelijke binnenbrand.Rond00:05 uur werd het blusvoertuig en de ladderwagen met spoed naar de Bedrijfsweg in Vlissingen gestuurd omdat daar de brand zou zijn.Toen de brandweer ter plaatse kwam konden zij geen brand ontdekken.
Gemaakt door: 112zeeland
di 2 mrt -   19:34  
Oliespoor na aanrijding
Middelburg - In Middelburg is maandagavond een oliespoor ontstaan na een ongeval. Op de kruising Groenewoud met de Koestraat reed een automobilist door het rode verkeerslicht waarna hij op een andere auto botste. Beide auto’s raakte door de botsing beschadigd en moesten door een bergingsbedrijf worden weggesleept.
Gemaakt door: troetelbeer
di 2 mrt -   19:24  
Brandweer uitgerukt voor brandlucht
Middelburg - De post Torenweg is maandagavond uitgerukt naar de Segeersingel in Middelburg voor een brandgerucht.Omdat de mensen nog op de post aanwezig waren van de vorige melding is de TS 4533 hiervoor gepiept. Ter plaatse is er een onderzoek ingesteld.
Gemaakt door: 112zeeland
di 2 mrt -   19:01  
Gewonde bij aanrijding
Krabbendijke - Vanmiddag rond kwart over twee zijn een bestelbusje en een personenauto met elkaar in botsing gekomen op de Oude Rijksweg bij Krabbendijke. Twee ambulances uit Goes kwamen ter plaatse. De politie regelde het verkeer dat om moest draaien.