Selecteer per datum:

Gemaakt door: 112zeeland
do 30 sep -   11:32  
Ruzie mondt uit in aanhouding
Vogelwaarde - Vogelwaarde - Een 40-jarige man uit de gemeente Hulst is woensdag aan het eind van de middag aangehouden omdat hij ervan verdacht wordt iemand met een mes te hebben verwond.
Gemaakt door: 112zeeland
do 30 sep -   11:00  
Nog twee verdachten aangehouden in zaak vuurwerkbom Zierikzee
Zierikzee - Zierikzee - In het onderzoek naar de brandstichting in een woning aan de Hoofdpoortstraat in Zierikzee heeft de politie op woensdag 29 september 2021 nog twee verdachten aangehouden.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 27 sep -   11:02  
Politie vindt automatisch wapen en gasdrukpistool, man gearresteerd
Zierikzee - Zierikzee - In een woning aan De Huijbertstraat heeft de politie zondagavond 27 september een automatisch vuurwapen met patronen en een gasdrukpistool in beslag genomen. Hiervoor is een man gearresteerd.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 26 sep -   10:24  
leenhonden trekken man in singel
goes - Goes - Tijdens een wandeling met twee grote honden belandde zaterdagavond 25 september een man en de honden in het water van de Westsingel.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 24 sep -   21:26  
Wielrenner zwaargewond bij botsing met auto
Walsoorden - Walsoorden - Onderaan de Zeedijk botste vrijdagmiddag 24 september een wielrenner op een auto. De wielrenner werd met een traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht.
Gemaakt door: 112zeeland
do 23 sep -   14:41  
opendeurdag brandweer kasterlee belgie
kasterlee (BE) - opendeurdag bij brandweer kasterlee in belgie. er is van alles te zien en te doen. voertuigen belijken, een tombola (bingo), grimeren, slangen race, en nog veel meer. ales begint om 12:00 uur en stopt om 18:00 uur
Gemaakt door: 112zeeland
zo 19 sep -   23:09  
Agent bij keel gegrepen tijdens verkeerscontrole
Sas van Gent - Sas van Gent - Agenten hebben aan de Westsluis een 15-jarige jongen uit Axel aangehouden. Hij vond het nodig om tijdens een verkeerscontrole een agent bij de keel te grijpen.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 19 sep -   09:00  
Agenten houden agressieve man aan
Middelburg - Middelburg - De politie heeft zaterdagavond 18 september rond 22.00 uur een 20-jarige bewoner van het AZC aan de Laurens Stommesweg aangehouden. De man was zeer agressief hij sloeg een beveiliger, een andere beveiliger en een agent werden door hem gebeten.
Gemaakt door: 112zeeland
za 18 sep -   12:52  
Recherche onderzoekt twee brandstichtingen in Terneuzen
Terneuzen - Terneuzen - De recherche doet onderzoek naar twee mogelijke brandstichtingen in Terneuzen. Gekeken wordt of de zaken verband met elkaar houden.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 12 sep -   11:33  
Aangehouden na bedreiging
goes - Goes - Zaterdagmiddag bedreigde een 50-jarige man uit de gemeente Goes een medewerker van een zorginstelling. De man is aangehouden en in verzekering gesteld. Hij zit nog vast.
Gemaakt door: 112zeeland
za 11 sep -   11:59  
Winkeldief gaat door het lint en slaat agenten
goes - Goes - Een 33-jarige Goesenaar stal bij een winkel aan de Westhavendijk in zijn woonplaats twee blikjes bier. De man werd betrapt en, volgens de huisregels van de winkel, werd de politie in kennis gesteld.
Gemaakt door: 112zeeland
za 11 sep -   11:26  
Beginnend bestuurder raakt rijbewijs kwijt
Hulst - Hulst - Surveillerende bikers van de politie stonden net na middernacht (van vrijdag op zaterdag) in de Steenstraat in Hulst toen ineens een auto met hoge snelheid door de straat kwam gereden. De bestuurder kreeg een stopteken en parkeerde zijn auto even verderop.
Gemaakt door: 112zeeland
za 11 sep -   10:58  
Hardrijders moeten rijbewijs inleveren
's-Heerenhoek, Middelburg - 's-Heerenhoek, Middelburg - Vrijdagavond werd van twee automobilisten het rijbewijs ingevorderd wegens een door hen gemaakte snelheidsovertreding.
Gemaakt door: 112zeeland
za 11 sep -   10:46  
Collectant overtreedt APV Middelburg
Middelburg - Middelburg - Agenten controleerden vrijdagmiddag een man die, naar eigen zeggen, voor een goed doel stond te collecteren op de Pottenbakkerssingel in Middelburg.
Gemaakt door: 112zeeland
za 11 sep -   10:13  
Jongen aangehouden voor vernielen caravan
Wolphaartsdijk - Wolphaartsdijk - Vrijdagmiddag werd een 16-jarige jongen uit Middelburg aangehouden. Hij wordt ervan verdacht vernielingen te hebben gepleegd op een camping in Wolphaartsdijk.
Gemaakt door: 112zeeland
do 9 sep -   11:09  
Man dreigt agent neer te steken na controle
Dreischor - Dreischor - Agenten hebben in een woning aan de Mr. Pieter Moggestraat een 28-jarige man aangehouden. Hij zou gedreigd hebben een agent neer te steken. Dat gebeurde toen de man door de diender gecontroleerd werd.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 6 sep -   10:54  
Inbreker bedreigt agent met mes
Terneuzen - Terneuzen - Op maandagochtend omstreeks 06.00 uur meldde een getuige dat hij geluiden hoorde uit een voormalig restaurant aan de Frederik van Eedenstraat in Terneuzen. Het klonk alsof er werd ingebroken. Ook zag de getuige een man bij het pand. Hij belde de politie en gaf het signalement door van de betreffende man.
Gemaakt door: 112zeeland
za 4 sep -   08:54  
Kilometerslange achtervolging uit Axel
Axel - Axel - De politie heeft donderdagavond een verdachte kilometerslang achtervolgd nadat hij er in Axel bij een controle vandoor ging. De man verloor onderweg een band en veroorzaakte veel schade. Dat voorkwam niet dat hij met snelheden tot 100 km/u tot in België uit handen van de politie wist te blijven, tot hij in Zelzate tegen een boom reed.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 3 sep -   09:46  
Politie onderzoekt ernstige dreiging in Tholen
Tholen - Tholen - De politie is vrijdag 3 september 2021 een buurtonderzoek gestart in de Gareelmakersdreef in Tholen. Deze inzet heeft te maken met ernstige dreiging op een woning in die straat.