Selecteer per datum:

Gemaakt door: 112zeeland
di 31 aug -   10:59  
Auto in beslag genomen
Kapellebrug - Kapellebrug - De auto van een 53-jarige inwoner van Hulst is in de nacht van maandag 30 op dinsdag 31 augustus door de politie in beslag genomen.
Gemaakt door: 112zeeland
di 31 aug -   10:22  
Geen rijbewijs en onder invloed
Tholen - Tholen - Maandagmiddag rond 17.00 uur werd een 19-jarige automobilist uit Tholen op de Koningin Julianastraat in zijn woonplaats gecontroleerd door surveillerende agenten.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 30 aug -   12:53  
Geen gewonden bij aanrijding auto-vrachtwagen
goes - Goes - Maandagochtend rond 09.15 uur meldden weggebruikers een aanrijding tussen een vrachtwagen en een personenauto bij het oprijden van de Deltaweg (N256) in de richting van Wilhelminadorp.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 30 aug -   12:29  
Aangehouden na vernieling ruit
Axel - Axel - Mogelijk naar aanleiding van een conflict in de relationele sfeer vond een 32-jarige Belg het zondag 29 augustus nodig om een ruit te vernielen bij een woning aan de Van Gistellelaan in Axel. De man is rond 18.00 uur aangehouden door de politie.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 30 aug -   12:11  
te hard en onder invloed
Heinkenszand - Heinkenszand - In Heinkenszand betrapten surveillerende agenten zondagavond rond 20.30 uur een automobilist die met 151 km/u over de Sloeweg reed.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 30 aug -   11:33  
Onbekende vrouw valt mensen aan
zaamslag - Zaamslag - De politie zoekt getuigen van een mishandeling die afgelopen zaterdag (28/08-2021) plaatsvond op de Eendragtweg in Zaamslag, ter hoogte van de Griete. De verdachte betreft een voor de slachtoffers onbekende vrouw die erg verward gedrag vertoonde. Mensen die mogelijk weten wie deze vrouw betreft worden eveneens verzocht zich te melden.
Gemaakt door: 112zeeland
do 26 aug -   12:41  
Auto in beslag genomen na rijden onder invloed
Tholen - Tholen - In de Prins Clauslaan in Tholen werd vanmorgen door politieagenten een automobilist betrapt die onder invloed van drugs in zijn auto reed.
Gemaakt door: 112zeeland
do 26 aug -   10:44  
Wat ze ook verzinnen, laat ze niet binnen! Ook niet in uw computer
Middelburg - Middelburg - Het cyberteam van de politie Zeeland-West-Brabant doet onderzoek naar een vorm van bankfraude waarbij een persoon die zich voordoet als medewerker van een bank vraagt om software van Teamviewer of Any Desk te downloaden. Op die manier verschaft het slachtoffer zelf toegang tot zijn/haar computer en kan door een hondsbrutale oplichter een bankrekening worden geplunderd.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 25 aug -   10:39  
Dronken bromfietser van de weg gehaald
cadzand - Cadzand - Een 45-jarige man uit Cadzand is dinsdagmiddag 24 augustus betrapt op het rijden onder invloed van alcohol.
Gemaakt door: 112zeeland
di 24 aug -   12:15  
Jongen maakt buurt aan het schrikken met nepwapen
Tholen - Tholen - Maandagavond rond 19.30 uur meldden meerdere bezorgde bewoners van de Gareelmakersdreef in Tholen dat er een man in camouflagekleding rond zou lopen. De man zou een geweer bij zich hebben.
Gemaakt door: 112zeeland
di 24 aug -   11:30  
Dronken man loopt op snelweg
Waarde - Waarde - In de nacht van maandag 23 op dinsdag 24 augustus (rond 00.50 uur) meldde een weggebruiker dat er op de A58 ter hoogte van Waarde een persoon op de vluchtstrook liep.
Gemaakt door: 112zeeland
di 24 aug -   09:53  
Onder invloed van drugs in de auto
Vlissingen - Vlissingen - Een 22-jarige Vlissinger werd maandagavond aangehouden omdat hij onder invloed van drugs een auto bestuurde.
Gemaakt door: 112zeeland
do 19 aug -   14:55  
Auto in beslag genomen
hoek - Hoek - In de nacht van woensdag 18 op donderdag 19 augustus 2021, omstreeks 02.30 uur, namen agenten de auto van een 23-jarige man uit Biervliet in beslag.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 18 aug -   17:06  
Vrouw gearresteerd voor reeks brutale babbeltrucs
Goes en Vlissingen - Goes en Vlissingen - De raadkamer van de rechtbank in Middelburg heeft dinsdag 17 augustus besloten dat een vrouw voor een reeks babbeltrucs in Goes en Vlissingen langer vast blijft zitten. Zij is op 3 augustus door de politie in haar woning in 's Hertogenbosch gearresteerd.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 15 aug -   09:56  
Man aangehouden voor witwassen, luxe Mercedes in beslag genomen
domburg - Domburg - Agenten hebben zaterdag 14 augustus rond 16.50 uur aan het Burgemeester van Teylingenpark 27-jarige man uit Tholen aangehouden. Hij had inbrekerswerktuigen bij zich, zat onder invloed van drugs achter het stuur en wordt verdacht van witwassen.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 15 aug -   09:15  
Man ernstig gewond na steekincident
Breskens/ Groede - Breskens/ Groede - In het duingebied in de omgeving van de Walendijk is een 23-jarig man uit Breskens neergestoken. Hij raakte daarbij ernstig gewond.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 13 aug -   11:38  
Auto belandt in sloot, bestuurder onder invloed
Ovezande - Ovezande - Agenten hebben aan de Nissestelle een 35-jarige man uit ’s-Gravenpolder aangehouden. Hij veroorzaakte een eenzijdig ongeval en was mogelijk onder invloed van alcohol.
Gemaakt door: 112zeeland
do 12 aug -   13:33  
Man toont geslachtsdeel en wordt gearresteerd
Zoutelande - Zoutelande - Op de Westkapelseweg is woensdagmiddag een man gearresteerd omdat hij aan twee Duitse meisjes zijn geslachtsdeel toonde. De politie is nog op zoek naar getuigen en meer slachtoffers.
Gemaakt door: 112zeeland
do 12 aug -   10:49  
Vier nieuwe verdachten gearresteerd voor geweldsdelicten Schouwen
Scharendijke - Scharendijke - De politie heeft dinsdag 10 augustus en woensdag 11 augustus weer vier verdachten aangehouden in het onderzoek naar de geweldsincidenten op Schouwen. Hiermee komt het totaal op negen verdachten.
Gemaakt door: 112zeeland
do 12 aug -   09:08  
Voetganger zwaargewond door botsing met auto
Renesse - Renesse - Een voetganger is donderdagmorgen vroeg 12 augustus op de Roelandsweg ernstig gewond geraakt bij een botsing met een auto. Het slachtoffer is met een traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht.
Gemaakt door: 112zeeland
di 10 aug -   14:04  
Forse stijging schadebedrag cybercrime
Zeeland-West-Brabant - Zeeland-West-Brabant - Uit cijfers die de politie in Zeeland-West-Brabant maandelijks bijhoudt, is gebleken dat er een forse toename is van het schadebedrag dat met cybercrime is buitgemaakt in juli 2021 ten opzichte van juni. Blijf alert op verdachte mails, telefoontjes of sms’jes, ook in de zomerperiode!
Gemaakt door: 112zeeland
di 10 aug -   12:51  
Vijfde verdachte gearresteerd in onderzoek Schouwen
Tholen - Tholen - In zijn woning in Tholen is dinsdagmorgen 10 augustus een jongen (17) gearresteerd in het onderzoek naar de geweldsincidenten op Schouwen.
Gemaakt door: 112zeeland
di 10 aug -   09:51  
Jongen met mes op zak aangehouden
goes - Goes - Beveiligers hebben op de kermis aan het Davinciplein maandagavond 9 augustus een 15-jarige jongen uit Sluis aangehouden. Hij had een flink mes in zijn tas zitten.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 9 aug -   13:01  
Opnieuw verdachte gearresteerd in onderzoek Schouwen
Burgh-Haamstede - Burgh-Haamstede - Op een camping aan de Maireweg is maandagmorgen 9 augustus een jongen (16) aangehouden voor een beroving van een fiets. Deze zaak maakt vermoedelijk onderdeel uit van een reeks geweldsincidenten op Schouwen. De politie is blij met de vele tips en meldingen, die de afgelopen dagen zijn ontvangen. Zij blijft nog steeds op zoek naar beelden van deze incidenten.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 9 aug -   08:15  
Vijf jongeren gearresteerd na vechtpartij
Renesse - Renesse - Op de Hoogenboomlaan belandde maandagochtend vroeg een jongen in een vechtpartij. De politie hield snel vijf jongeren aan.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 9 aug -   06:56  
Man vernielt tent priklocatie
Middelburg - Middelburg - Op de vaccinatielocatie bij Studio A58 op het Podium heeft maandagmorgen vroeg 9 augustus een man met een mes een tent vernield en geprobeerd deze in brand te steken. De man is snel daarna opgepakt.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 8 aug -   13:44  
Politie arresteert vier jonge verdachten straatroof
Hoek - Hoek - De politie heeft de afgelopen week vier jongens aangehouden voor een gewapende straatroof op 2 augustus aan de Middenweg.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 8 aug -   11:47  
Zoektocht na eenzijdig ongeluk
Hoek - Hoek - Op de Axelsegatweg is zondagmorgen 8 augustus een dronken man gewond geraakt bij een eenzijdig auto-ongeluk. Omdat mogelijk meer inzittenden in de auto zaten, heeft de politie nog enkele uren in een maisveld gezocht.
Gemaakt door: 112zeeland
za 7 aug -   16:07  
Opnieuw verdachte gearresteerd voor reeks geweldsincidenten
Scharendijke - Scharendijke - In zijn woonplaats in Schiedam is zaterdagmiddag 7 augustus een derde verdachte aangehouden in het onderzoek naar een reeks ernstige geweldsincidenten in de regio Schouwen.
Gemaakt door: 112zeeland
za 7 aug -   12:23  
Twee jongens gearresteerd voor reeks geweldsincidenten
Scharendijke - Scharendijke - De politie heeft zaterdagmorgen 7 augustus twee jongens aangehouden voor een reeks ernstige geweldsincidenten in de regio Schouwen.
Gemaakt door: 112zeeland
za 7 aug -   11:14  
Jongeren zwaar mishandeld, politie zoekt meer slachtoffers en getuigen
Scharendijke - Scharendijke - De afgelopen week hebben zich zeker vier ernstige geweldsincidenten voorgedaan in Burgh-Haamstede, Renesse en Scharendijke. Politie en justitie zijn een onderzoek gestart en vermoeden dat deze voorvallen met elkaar te maken hebben. Mogelijk zijn er nog meer slachtoffers. De politie is naar hen op zoek en naar mogelijke foto's of filmpjes van deze incidenten.
Gemaakt door: 112zeeland
do 5 aug -   09:56  
Man door arrestatieteam aangehouden, vuurwapen in woning gevonden
Vlissingen - Vlissingen - Een arrestatieteam van de politie heeft donderdag 5 augustus een 39-jarige Vlissinger aangehouden. Dat gebeurde nadat er een melding binnen was gekomen dat er in een woning aan de Hobeinstraat geschoten zou zijn.
Gemaakt door: 112zeeland
di 3 aug -   14:59  
Straatroof met vuurwapengelijkend voorwerp
Hoek - Maandag 2 augustus 2021 heeft er een straatroof plaatsgevonden waarbij een vuurwapengelijkend voorwerp is gebruikt. Er is niemand gewond geraakt, wel is er buit gemaakt. De politie doet onderzoek en is op zoek naar de verdachten.