Selecteer per datum:

Gemaakt door: 112zeeland
wo 30 jun -   10:21  
Verdachte steekincident aangehouden
goes - Goes - Een man uit Colijnplaat is woensdag 9 juni gewond geraakt nadat hij is gestoken. Een man en een vrouw uit Goes zijn aangehouden. Slachtoffer is met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht.
Gemaakt door: 112zeeland
di 29 jun -   12:48  
Politie zoekt getuigen van mishandeling in Stationspark
goes - Goes - De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling die plaatsvond op vrijdag 25 juni jl. tussen 08.00 en 09.00 uur op het Stationspark in Goes.
Gemaakt door: 112zeeland
di 29 jun -   12:19  
Rijksrecherche onderzoekt vuurwapengebruik door agent
Vlissingen - Vlissingen - Een agent zag zich maandagavond (28/6) genoodzaakt om zijn vuurwapen te gebruiken tegen een 32-jarige man uit Oost-Souburg. De Souburger viel hem aan met een mes, de agent liep een lichte verwonding op. Dit gebeurde in de Jozef Israelslaan in Vlissingen rond 18.50 uur.
Gemaakt door: 112zeeland
di 29 jun -   10:16  
Auto in beslag genomen na derde maal zonder rijbewijs
terhole - Terhole - Agenten controleerden maandagnacht, rond 00.30 uur, een personenauto op de Hulsterweg in Terhole. Uit de controle bleek dat de bestuurder van de auto geen rijbewijs had.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 27 jun -   16:46  
Schietincident in Goes
goes - Goes - Zondag 27 juni 2021 is er een verdachte aangehouden naar aanleiding van een schietincident met een vuurwapengelijkend voorwerp. Er zijn geen gewonden gevallen.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 27 jun -   10:10  
Man mishandeld met taserapparaat
goes - 27-06-2021 | 10:08 Goes - Zaterdagavond 26 juni 2021 is een man mishandeld, mogelijk door middel van een taserapparaat. Er is hiervoor een verdachte aangehouden.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 25 jun -   11:33  
Politie bezoekt 300 woningen tijdens buurtonderzoek Dauwendaele
Middelburg - Middelburg - Twaalf agenten hebben donderdag 24 juni in de wijk Dauwendaele een groot buurtonderzoek gehouden. De politie hoopt dat buurtbewoners meer informatie willen verstrekken over de jongeren, die de afgelopen maand zijn gearresteerd.
Gemaakt door: 112zeeland
do 24 jun -   13:21  
Politie waarschuwt voor pinpasfraude
Middelburg - Middelburg - Sinds april van dit jaar doet de politie onderzoek naar negen incidenten met betrekking tot fraude met bankpassen. De zaken vonden door heel Zeeland plaats en de politie waarschuwt (vooral oudere) mensen voor deze vorm van diefstal
Gemaakt door: 112zeeland
do 24 jun -   12:23  
Gewapende overval op kapperszaak
Middelburg - Middelburg - Bij een kapperszaak in de Sint Janstraat in Middelburg pleegde een lichtgetinte man met een donkere broek en een rood-wit t-shirt donderdagochtend een gewapende overval.
Gemaakt door: 112zeeland
do 24 jun -   12:22  
Gewapende overval op kapperszaak
Middelburg - Middelburg - Bij een kapperszaak in de Sint Janstraat in Middelburg pleegde een lichtgetinte man met een donkere broek en een rood-wit t-shirt donderdagochtend een gewapende overval.
Gemaakt door: 112zeeland
do 24 jun -   09:21  
Woning beschoten in Middelburg
Middelburg - Middelburg - Bewoners van de Baljuwlaan in Middelburg werden donderdag (24/6) rond 02.30 uur opgeschrikt door knallen. Meerdere buurtbewoners zijn snel naar buiten gerend om te kijken waar de knallen vandaan kwamen en toen bleek dat een woning in de straat beschoten was.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 23 jun -   13:35  
Leden criminele organisatie 'Zone 8' opgepakt
Middelburg - Middelburg - De politie heeft de afgelopen vier weken bijna twintig (jonge)mannen in de leeftijd van 15 tot 24 jaar aangehouden en verhoord tijdens een onderzoek naar criminele activiteiten in de wijk Dauwendaele. Politie en justitie hebben een veel beter beeld gekregen van deze criminele organisatie, die zichzelf ‘Zone 8’ noemde.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 23 jun -   10:47  
Man krijgt klappen op straat
Vlissingen - Vlissingen - Een 47-jarige man uit Vlissingen is dinsdagmiddag aangehouden nadat hij een 34-jarige plaatsgenoot klappen zou hebben gegeven.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 23 jun -   10:44  
Politie vindt mobiele telefoon Ichelle
Aardenburg - 23-06-2021 | 10:41 Aardenburg - De politie heeft maandag 14 juni in een watergang aan de Sara Beijtsweg de mobiele telefoon van Ichelle van de Velde gevonden.
Gemaakt door: 112zeeland
za 12 jun -   11:12  
Auto vol lachgas, twee mannen aangehouden
Kapelle - Kapelle - Agenten hebben vrijdagavond 11 juni twee mannen aangehouden. Ze werden in een auto gecontroleerd waar een grote hoeveelheid lachgas in werd vervoerd. De twee verdachten weigerden mee te werken aan de controle en moesten uiteindelijk met behulp van pepperspray onder controle worden gebracht.
Gemaakt door: 112zeeland
za 12 jun -   10:41  
Grote controle rondom ondermijnende criminaliteit in Zeeuws-Vlaanderen
sint anna ter muiden - Sint Anna ter Muiden - De Nederlandse en de Belgische politie, Douane en Koninklijke Marechaussee hebben vrijdagmiddag en –avond 11 juni een grote controle gehouden. Doel er van was informatie verzamelen rondom ondermijnende criminaliteit in het grensgebied.
Gemaakt door: 112zeeland
za 12 jun -   10:01  
Aanhouding voor belediging na melding van overlast
Sluiskil - Sluiskil - Agenten hebben op zaterdag 12 juni rond 2.00 uur aan de Bosjesweg een 26-jarige man uit Sluiskil aangehouden. Hij vond het nodig om de dienders te beledigen.
Gemaakt door: 112zeeland
za 12 jun -   09:45  
Twee gewonden na steekincident
goes - Goes - De politie doet onderzoek naar een steekincident dat vrijdagavond 11 juni plaats vond aan de Pyntorenstraat. Daarbij raakte twee mensen gewond. Een 39-jarige man uit Goes is aangehouden. stockfoto mes
Gemaakt door: 112zeeland
vr 11 jun -   12:19  
Man aangehouden na verdachte situatie in woning
Oostburg - Oostburg - Agenten hebben donderdagmiddag 10 juni bij een woning aan de Ceres een 29-jarige man met onbekende verblijfplaats aangehouden. Hij zou de bewoners van een van de woningen hebben bedreigd.
Gemaakt door: 112zeeland
do 10 jun -   12:30  
Integrale controle op bedrijventerrein Arnestein
Middelburg - Middelburg - Woensdag 9 juni hebben de gemeente, politie, Belastingdienst, RUD Zeeland en Orionis Walcheren een gezamenlijke controle gehouden bij een aantal bedrijven op bedrijventerrein Arnestein in Middelburg. De controle was gericht op naleving van de geldende wet- en regelgeving en het aanpakken van ondermijnende criminaliteit.
Gemaakt door: 112zeeland
do 10 jun -   11:37  
Slingerende automobilist met drugs en alcohol op achter het stuur
Yerseke - Yerseke - Agenten hebben donderdagavond 10 juni op de Molendijk een 28-jarige man uit Hansweert aangehouden. Hij zat mogelijk onder invloed van cocaïne en alcohol achter het stuur van zijn auto. drugstester
Gemaakt door: 112zeeland
do 10 jun -   09:30  
Politie en aannemer tekenen overeenkomst politiebureau Walcheren
Middelburg - Middelburg - Vertegenwoordigers van Denys Engineers & Contractors BV uit Moerdijk en de politie tekenden donderdagmorgen 10 juni de overeenkomst voor de bouw van het nieuwe politiekantoor in de Mortiere aan de Althoornweg. De bouwwerkzaamheden starten over ongeveer een maand.
Gemaakt door: 112zeeland
do 10 jun -   09:15  
Getuigen gaan achter fietsendief aan
Middelburg - Middelburg - Een 22-jarige man uit Middelburg is woensdagmiddag 9 juni aangehouden op verdenking van poging fietsendiefstal. Getuigen zijn achter de man aangerend. Een agent heeft de verdachte aangehouden.
Gemaakt door: 112zeeland
di 8 jun -   08:58  
Auto's in beslag genomen
Rilland - Rilland, Bergen op Zoom - In Bergen op Zoom en Rilland zijn maandagavond en – nacht twee auto’s in beslag genomen. Op de Oude Rijksweg in Rilland werd om ongeveer 23.35 uur een auto gecontroleerd door agenten. De bestuurder kon geen geldig kentekenbewijs voor dit voertuig laten zien Zijn auto werd in beslag genomen. Die kan hij weer terug krijgen als hij een geldig kentekenbewijs komt tonen op het politiebureau.
Gemaakt door: 112zeeland
di 8 jun -   08:24  
Bestuurder high achter het stuur
Terneuzen - Terneuzen - Tijdens hun surveillance controleerden agenten een voertuig in de Grenulaan in Terneuzen. De bestuurder maakte aanstalten om te gaan rijden, maar de agenten zagen dat de man zich gedroeg alsof hij behoorlijk onder invloed was.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 7 jun -   14:25  
Controles autobedrijven in gemeenten Oosterscheldebekken
Oosterscheldebekken - Oosterscheldebekken - Afgelopen week hebben er diverse acties plaatsgevonden om ondernemers in de autobranche binnen de gemeenten Goes, Kapelle, Noord-Beveland, Schouwen-Duiveland en Borsele bewust te maken van ondermijnende criminaliteit. De acties zijn in samenwerking met de gemeenten, politie, Belastingdienst, Regionale Uitvoeringsdienst, de RDW, het Landelijk Informatiecentrum Voertuigcriminaliteit en Taskforce-RIEC Brabant-Zeeland uitgevoerd. De actieweek was een succes, naast de bewustwording bij ondernemers over het onderwerp was er ook aandacht voor meldingsbereidheid en de wijze waarop criminaliteit kan worden gemeld.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 6 jun -   08:39  
Verkeerscontrole op fietspaden bij de duinen
Vlissingen - Vlissingen - Politiemensen op de fiets hebben zaterdagavond 5 juni en in de nacht van zondag 6 juni gesurveilleerd en gecontroleerd op de (onverplichte) fietspaden langs de duinen. De controle is onderdeel van de aanpak van de jeugdoverlast bij strand Dishoek door de gemeente Veere en de politie.
Gemaakt door: 112zeeland
za 5 jun -   09:41  
Man bedreigt buurtbewoners
Terneuzen - Terneuzen - Een man uit Terneuzen die zijn buurtbewoners zou hebben bedreigd is vrijdag 4 juni aangehouden. Hij zit vast voor verder onderzoek.
Gemaakt door: 112zeeland
do 3 jun -   21:42  
Politie vindt dertien kilogram softdrugs in woning
Heikant - Heikant - In een woning aan de Pastoor Doensstraat heeft de politie donderdagmiddag 3 juni zo'n twaalf kilogram wiet en een kilogram hasj in beslag genomen. Drie mannen zijn gearresteerd.
Gemaakt door: 112zeeland
do 3 jun -   16:27  
Gemeente en politie pakken jeugdoverlast op strand aan
Dishoek - Dishoek - Gemeente Veere en de politie zijn klaar met de jeugdoverlast op het strand bij Dishoek. Diverse maatregelen moeten zorgen voor het stoppen en bewustwording van de overlast.
Gemaakt door: 112zeeland
do 3 jun -   11:35  
Politie treedt op tegen overlast op boulevards
Vlissingen - Vlissingen - De politie heeft woensdag 2 juni in het centrum een verkeerscontrole gehouden tegen de overlast van brommers en motoren rondom de boulevards en de omliggende wijken.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 2 jun -   14:13  
Politie zoekt getuigen van beroving
Vlissingen - Vlissingen - De politie doet onderzoek naar een beroving aan de Hercules Segherslaan. Een man werd daar van zijn telefoon beroofd.
Gemaakt door: 112zeeland
di 1 jun -   10:16  
Vier slachtoffers bij verkeersongeval
Breskens - Breskens - Vier personen raakten maandagavond 31 mei 2021 gewond bij een verkeersongeval. Een vijfde persoon bleef ongedeerd. De bestuurder van een van de betrokken voertuigen had teveel gedronken.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 30 mei -   12:52  
Automobilist gebruikt lachgas op A58 en wordt gearresteerd
Goes - Op een parkeerplaats bij de afslag Goes-Zuid van de A58 is een man zaterdagavond 29 mei aangehouden. Hij had tijdens zijn rit op de snelweg lachgas gebruikt. Ook reed hij hierbij over de vluchtstrook.