Selecteer per datum:

Gemaakt door: 112zeeland
vr 29 jan -   10:51  
Politie treft wapens aan bij automobilist
Terneuzen - Terneuzen - De politie arresteerde donderdagochtend 28 januari een 31-jarige man uit Terneuzen. Hij bleek te rijden met een geschorst rijbewijs, had een mes en een vuurwapen op zak en had mogelijk drugs gebruikt.
Gemaakt door: 112zeeland
do 28 jan -   22:34  
Rescue Vlissingen uitgesteld
Vlissingen - VLISSINGEN – Rescue Vlissingen heeft besloten het evenement, dat een jaar doorgeschoven zou worden, nu definitief te plannen voor 17 augustus 2022. Het thema blijft “Hart voor Hulpverlening” en zal in de loop van dit jaar verder worden vorm gegeven.
Gemaakt door: 112zeeland
di 26 jan -   15:04  
Twee verdachten aangehouden in Vlissingen
Vlissingen - Vlissingen - In Vlissingen werden op het Stadhuisplein en in de Scheldestraat twee verdachten aangehouden.
Gemaakt door: 112zeeland
di 26 jan -   08:59  
Twee gewonden na verkeersongeval
Bruinisse - Bruinisse - Twee voertuigen botsten maandag 25 januari 2021 rond 21u45 door onbekende oorzaken op de N59 tegen elkaar. De bestuurders raakten gewond.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 25 jan -   20:39  
Duo gearresteerd in onderzoek naar aanzetten tot rellen
Kattendijke - Kattendijke - Na de aanhouding van een viertal in Goes zijn maandagavond nog twee mannen gearresteerd in Kattendijke tijdens het onderzoek naar het oproepen tot rellen. In de woning werden enkele wapens in beslag genomen, welke nader onderzocht worden.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 25 jan -   17:22  
Vier jongeren gearresteerd voor oproepen tot rellen
goes - Goes - De politie hield maandag vier jongeren aan. Ze worden verdacht van het aanzetten tot rellen door berichten op social media te maken en te verspreiden. De politie wijst erop dat dit niet wordt getolereerd.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 24 jan -   13:06  
Drie arrestaties bij controle avondklok
Terneuzen - Terneuzen - De politie heeft zaterdagavond 23 januari 2021 tijdens een routinecontrole de drie inzittenden van een geparkeerde auto aangehouden. Het trio negeerde de avondklok. De bestuurder werd nog door de politie gezocht, de bijrijder werd ter zake de Opiumwet aangehouden, de passagier omdat hij zich niet kon legitimeren.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 24 jan -   11:03  
Illegaal feest beëindigd bij agrarisch bedrijf in Ovezande
Ovezande - Ovezande (gemeente Borsele) - De politie heeft afgelopen nacht een eind gemaakt aan een illegaal feest dat gehouden werd in een loods in Ovezande. Tegen de aangetroffen bezoekers en de organisatoren wordt proces-verbaal opgemaakt.
Gemaakt door: 112zeeland
za 23 jan -   11:07  
Vijf automobilisten testen positief op drugs
Zierikzee, Vlissingen, Terneuzen, Kruiningen, Goes - Zierikzee, Vlissingen, Terneuzen, Kruiningen, Goes - De politie heeft in Zeeland sinds vrijdagmiddag tijdens controles vijf mannen betrapt die vermoedelijk onder invloed van drugs een auto bestuurden. Dit bleek uit de afgenomen speekseltesten.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 20 jan -   17:09  
Opnieuw man gearresteerd in onderzoek crystal methlab
Westdorpe - Westdorpe - De politie heeft dinsdagmorgen jl. een man uit Dongen gearresteerd in het onderzoek naar het crystal methlab in Westdorpe.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 20 jan -   13:01  
Jongeman onder bedreiging van wapen beroofd
Middelburg - Middelburg - Een 18-jarige jongeman is dinsdagavond 19 januari onder bedreiging met een vuurwapen beroofd. Politie doet onderzoek naar het incident en is op zoek naar getuigen.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 20 jan -   12:35  
Verwarde man houdt hulpverlening flink bezig
Zierikzee - Zierikzee - In de Zijpestraat stompte een man dinsdagmorgen een agent in zijn gezicht. Hij werd gearresteerd en naar het ziekenhuis in Goes gebracht. Hierbij moest hij voortdurend fysiek in bedwang worden gehouden. Uiteindelijk kreeg hij een kalmeringsmiddel toegediend en werd naar Emergis gebracht.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 20 jan -   12:31  
Man gearresteerd, revolver in woning gevonden
Vlissingen - Vlissingen - De politie hield dinsdagavond in een studentenwoning aan de Walstraat een man aan. In het pand werd een revolver in beslag genomen.
Gemaakt door: 112zeeland
di 19 jan -   13:38  
Rijverboden na rijden onder invloed
Middelburg - Middelburg - In Middelburg werden maandag twee automobilisten betrapt op rijden onder invloed van drugs.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 18 jan -   13:40  
Onderzoek in woning en bedrijf vermiste Ichelle
Oostburg - Oostburg - Politie en justitie onderzoeken maandag uitgebreid de woning aan de Vaartstraat en het bedrijf aan de Burgemeester Erasmusstraat van de vermiste Ichelle van de Velde.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 18 jan -   09:19  
Tweetal aangehouden voor overval in Hulst
Hulst - Hulst - De politie heeft op 16 en 17 januari een 16-jarige jongen uit Clinge en een 16-jarige jongen uit Hulst aangehouden. Het tweetal wordt er van verdacht op vrijdag 15 januari een winkelier te hebben beroofd in een supermarkt aan de Gentsestraat. Daarbij werd gedreigd met een mes.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 17 jan -   10:43  
Twee mannen aangehouden nadat agenten bus vol hennepplanten aantreffen
Vlissingen - Vlissingen - Agenten hebben na de vondst van een bus vol hennepplanten aan de Dreestraat twee mannen aangehouden. De dienders namen de bus en een personenauto in beslag.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 3 jan -   12:59  
Winkeldieven halen vlees uit verpakking
Middelburg - Middelburg - Vrijdagmiddag zijn twee personen aangehouden omdat zij verdacht worden van het plegen van een diefstal in een supermarkt aan de Pottenbakkerssingel in Middelburg.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 3 jan -   09:59  
rijverbod van 24uur
Krabbendijke, 's-Heer Arendskerke - Krabbendijke, 's-Heer Arendskerke - Zaterdagmiddag en – avond zijn twee verdachten aangehouden voor het rijden onder invloed van drugs.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 3 jan -   09:10  
Bekeurd voor baldadigheid
's-Heerenhoek - 's-Heerenhoek - In de nacht van zaterdag op zondag zijn twee jongens bekeurd vanwege baldadigheid. Het betreffen twee 17-jarige inwoners van ’s-Heerenhoek.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 1 jan -   16:17  
Man haalt vechtende honden uit elkaar en wordt in elkaar geslagen
Vlissingen - Vlissingen - Omstreeks 10.15 uur op vrijdag 1 januari werd een 67-jarige Vlissinger geslagen en geschopt toen hij twee vechtende honden uit elkaar probeerde te halen. Een 40-jarige inwoner van Vlissingen is door de politie aangehouden.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 1 jan -   15:39  
Aangehouden met cobra's op zak
Middelburg - Middelburg - Omstreeks 04.15 uur in de Nieuwjaarsnacht meldden omwonenden van de Grote Sternstraat in Middelburg dat een groep jongens in de buurt behoorlijk wat overlast veroorzaakte met hun zware knalvuurwerk. Ook zouden er verkeersborden zijn opgeblazen. Agenten gingen ter plaatse om poolshoogte te nemen.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 1 jan -   15:32  
Aangehouden wegens openlijke geweldpleging
Yerseke - Yerseke - In de Nieuwjaarsnacht zijn twee Goesenaren (20 en 29 jaar oud) aangehouden door de politie omdat zij ervan worden verdacht betrokken te zijn bij een openlijke geweldpleging tegen vier personen.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 1 jan -   15:29  
Brandbaar materiaal opgeruimd, een man aangehouden voor bezit vuurwerk
Hoek - Hoek - Tijdens de Oudjaarsdag en de Nieuwjaarsnacht hielden verschillende agenten toezicht in Hoek. Er werden verschillende brandjes gesticht en er werd flink met illegaal vuurwerk geknald.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 1 jan -   15:22  
Voetganger overleden na aanrijding, getuigen gezocht
Oostburg - Oostburg - Op donderdagavond 31 december, omstreeks 23.00 uur, is een voetganger op de N253/Lange Heerenstraat in Oostburg aangereden door een personenauto. De voetganger, een 43-jarige man uit Aardenburg, kwam hierbij om het leven.