Selecteer per datum:

Gemaakt door: 112zeeland
ma 26 okt -   09:21  
Domburgse Reddingsbrigade, doet mee met campagne van het ANWB fonds
domburg - Strandwacht Banjaardstrand, onderdeel van de Domburgse Reddingsbrigade, doet mee met campagne van het ANWB fonds.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 23 okt -   16:02  
Politie arresteert vijf jongens na openlijke geweldpleging
Vlissingen - Vlissingen - Op de Nieuw Bonedijkelaan werd maandagmiddag een jongen (15) door een groep in elkaar geslagen en geschopt. De politie heeft vijf jongens gearresteerd.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 23 okt -   15:19  
Getuigen gezocht dode man Oesterdam
Tholen - Tholen - De politie gaat digitale bannering en tekstkarren inzetten bij het onderzoek naar de overleden man die zaterdagochtend 17 oktober onderaan een steiger bij de Oesterdam is aangetroffen.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 21 okt -   16:10  
In totaal 545 kg cocaïne aangetroffen in aan boord en op het strand
Breskens, Urk, Kampen, Zwolle - Breskens, Urk, Kampen, Zwolle - De politie heeft dinsdag 20 oktober in de haven van Breskens in een verborgen ruimte op een snelle motorboot en op het strand van Zoutelande in totaal 545 kilo cocaïne aangetroffen. Het vermoeden bestaat dat beide partijen drugs met elkaar te maken hebben, want de drugs aan boord van de motorboot zijn vermoedelijk uit de Westerschelde gevist, nadat de cocaïne vanaf een vrachtschip overboord is gezet. Waarschijnlijk koerste dit schip richting Antwerpen. De bemanning van de snelle motorboot, drie mannen uit Urk, Kampen en Zwolle zijn aangehouden. De cocaïne en de boot zijn in beslag genomen.
Gemaakt door: 112zeeland
di 20 okt -   20:45  
Beelden dodelijke aanrijding in Opsporing Verzocht
Vlissingen - Vlissingen - In de uitzending van het televisieprogramma ‘Opsporing Verzocht’ wordt op dinsdag 20 oktober aandacht besteed aan de dodelijke aanrijding afgelopen zomer op de Burgemeester van Woelderenlaan.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 19 okt -   14:14  
Inbreker aangehouden in Kruiningen
Kruiningen - Kruiningen - De politie heeft zondag 18 oktober 2020 omstreeks 17.30 uur op de Slagveldstraat, mede dankzij een alerte getuige, een 43-jarige man uit Kruiningen aangehouden. Hij wordt verdacht van twee inbraken in een woning in die straat. De dief was kennelijk op flesjes bier uit.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 19 okt -   10:46  
Politie onderzoekt straatroof in Goes (met Update)
goes - Goes - Een 18 jarige man uit Goes is zondag 18 oktober jl. omstreeks 15.30 uur op de Ravelijn de Grenadier het slachtoffer geworden van een straatroof. Hij werd door een man bedreigd met een mes en moest een gering geldbedrag en een pinpasje afgeven. De recherche heeft aan de hand van het signalement en nader onderzoek de verdachte, een 44-jarige veelpleger uit Goes maandagmorgen in Goes aangehouden.
Gemaakt door: 112zeeland
za 17 okt -   09:53  
Dronken man bespuugt agent
Hulst - Hulst - Agenten hebben op de Absdaalseweg een 30-jarige Fransman aangehouden. Hij zat beschonken achter het stuur. Tijdens zijn aanhouding verzette de man zich en bespuugde hij een agent.
Gemaakt door: 112zeeland
za 17 okt -   09:02  
Wapenvondst in woning
Zierikzee - Zierikzee - In een woning in de wijk De Veste hebben agenten donderdag 15 oktober verschillende vuurwapens gevonden. De 69-jarige bewoner is aangehouden.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 16 okt -   13:47  
Zeven aanhoudingen en drie gestolen motoren in beslag genomen
Vlissingen - Vlissingen - Agenten hebben donderdagavond 15 oktober zeven mannen aangehouden. Ze waren in bezit van drie gestolen motoren.
Gemaakt door: 112zeeland
do 15 okt -   15:58  
Aangehouden verdachte bekent brandstichtingen
Zierikzee - Zierikzee - Zaterdagavond 10 oktober jl. werd een inwoner van Zierikzee aangehouden op verdenking van het bezit van een vuurwapen, een stroomstootwapen en harddrugs. De man is ingesloten en inmiddels verhoord door rechercheurs. Het onderzoek is nog in volle gang.
Gemaakt door: 112zeeland
do 15 okt -   10:27  
Onder invloed van alcohol
Oostburg, Terneuzen - Oostburg, Terneuzen - De politie in het teamgebied Zeeuws-Vlaanderen kreeg woensdag te maken met verschillende incidenten die alcoholgerelateerd waren. Twee dames werden aangehouden en raakten hun rijbewijs kwijt, één jongeman is naar het ziekenhuis overgebracht.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 14 okt -   15:58  
veilige zeehavens
Heinkenszand - Heinkenszand - Overheidspartners en publiek private partijen starten samen projecten in en rond de Zeeuwse en West-Brabantse zeehavens om de weerbaarheid en integriteit hiervan te vergroten en daarmee criminaliteit tegen te gaan. De aangesloten partners zijn gemeenten Borsele, Moerdijk, Terneuzen en Vlissingen, Douane, Openbaar Ministerie, Politie, Koninklijke Marechaussee en havenbedrijven North Sea Port en Port of Moerdijk.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 14 okt -   13:43  
Man rijdt op gestolen fiets
Yerseke - Yerseke - Op de Korringaweg is woensdagochtend 14 oktober 2020 rond 10.00 uur een 35-jarige Hongaar zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden. Hij wordt verdacht van heling van een fiets.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 14 okt -   13:40  
Wapens in beslag genomen in Zierikzee
Zierikzee - Zierikzee - Woensdagochtend vroeg zijn agenten op verschillende locaties, vier loodsen en een woning, in Zierikzee binnengevallen. De invallen hadden te maken met een lopend rechercheonderzoek.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 14 okt -   12:04  
Opnieuw aanhoudingen in Operatie Portunus
Vlissingen/ Kruiningen - Vlissingen/ Kruiningen - De recherche heeft dinsdag 13 en woensdag 14 oktober in totaal drie verdachten aangehouden in het onderzoek rond Operatie Portunus. Het gaat om twee mannen uit Vlissingen (27 en 28 jaar oud) en een 25-jarige man uit Kruiningen.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 11 okt -   10:44  
Vuurwerk in garagebox middelburg
Middelburg - Middelburg - Agenten hebben zaterdag 10 oktober een grote partij vermoedelijk illegaal vuurwerk aangetroffen in een garagebox. Er zijn twee verdachten aangehouden.
Gemaakt door: 112zeeland
za 10 okt -   14:45  
Man en vrouw aangehouden na burenconflict
Axel - Axel - Een 48-jarige man uit Terneuzen en een 31-jarige vrouw uit Axel zijn vrijdagavond 9 oktober aangehouden na escalatie tijdens een burenconflict. Een 31-jarige vrouw uit Axel heeft aangifte gedaan.
Gemaakt door: 112zeeland
do 8 okt -   17:27  
Man door tweetal aangevallen bij poging straatroof
Middelburg - Middelburg - Woensdagavond 30 september heeft een tweetal op de Generaal Eisenhowerlaan geprobeerd een man te beroven. De politie zoekt getuigen.
Gemaakt door: 112zeeland
do 8 okt -   12:11  
Man aangehouden na vondst drugs
Oostburg - Oostburg - De politie hield woensdag 7 oktober, in samenwerking met de Belgische Federale Politie, een 29- jarige Oostburger aan op verdenking van het voor handen hebben en handelen in verdovende middelen. De verdachte zit vast en het onderzoek loopt.
Gemaakt door: 112zeeland
di 6 okt -   16:55  
Wapenarsenaal in woning
Nieuw- en Sint Joosland - Nieuw- en Sint Joosland - Dinsdagochtend rond 08.30 is een bewoner van de Molenweg in Nieuw- en Sint Joosland aangehouden in zijn woning. De politie nam bij de man een compleet wapenarsenaal in beslag.
Gemaakt door: 112zeeland
za 3 okt -   14:11  
Getuigen gezocht bedrijfsinbraken
Heinkenszand - Heinkenszand - De politie zoekt getuigen en gedupeerden van bedrijfsinbraken in de nacht van vrijdag 2 oktober op zaterdag 3 oktober.
Gemaakt door: 112zeeland
do 1 okt -   14:50  
Oudere dames bestolen door brutale babbeldief
Middelburg - Middelburg, Arnemuiden - De politie blijft waarschuwen voor diefstallen door middel van babbeltrucs en roept mensen met klem op alert te zijn op dit soort praktijken. Ook roept de politie oudere mensen en mensen met oudere familieleden op met elkaar over dit delict en de manier waarop babbeldieven te werk gaan te praten. Deze week werden twee oudere dames (84 en 91 jaar) uit Middelburg en Arnemuiden het slachtoffer.