Selecteer per datum:

Gemaakt door: 112zeeland
zo 11 okt -   10:44  
Vuurwerk in garagebox middelburg
Middelburg - Middelburg - Agenten hebben zaterdag 10 oktober een grote partij vermoedelijk illegaal vuurwerk aangetroffen in een garagebox. Er zijn twee verdachten aangehouden.
Gemaakt door: 112zeeland
za 10 okt -   14:45  
Man en vrouw aangehouden na burenconflict
Axel - Axel - Een 48-jarige man uit Terneuzen en een 31-jarige vrouw uit Axel zijn vrijdagavond 9 oktober aangehouden na escalatie tijdens een burenconflict. Een 31-jarige vrouw uit Axel heeft aangifte gedaan.
Gemaakt door: 112zeeland
do 8 okt -   17:27  
Man door tweetal aangevallen bij poging straatroof
Middelburg - Middelburg - Woensdagavond 30 september heeft een tweetal op de Generaal Eisenhowerlaan geprobeerd een man te beroven. De politie zoekt getuigen.
Gemaakt door: 112zeeland
do 8 okt -   12:11  
Man aangehouden na vondst drugs
Oostburg - Oostburg - De politie hield woensdag 7 oktober, in samenwerking met de Belgische Federale Politie, een 29- jarige Oostburger aan op verdenking van het voor handen hebben en handelen in verdovende middelen. De verdachte zit vast en het onderzoek loopt.
Gemaakt door: 112zeeland
di 6 okt -   16:55  
Wapenarsenaal in woning
Nieuw- en Sint Joosland - Nieuw- en Sint Joosland - Dinsdagochtend rond 08.30 is een bewoner van de Molenweg in Nieuw- en Sint Joosland aangehouden in zijn woning. De politie nam bij de man een compleet wapenarsenaal in beslag.
Gemaakt door: 112zeeland
za 3 okt -   14:11  
Getuigen gezocht bedrijfsinbraken
Heinkenszand - Heinkenszand - De politie zoekt getuigen en gedupeerden van bedrijfsinbraken in de nacht van vrijdag 2 oktober op zaterdag 3 oktober.
Gemaakt door: 112zeeland
do 1 okt -   14:50  
Oudere dames bestolen door brutale babbeldief
Middelburg - Middelburg, Arnemuiden - De politie blijft waarschuwen voor diefstallen door middel van babbeltrucs en roept mensen met klem op alert te zijn op dit soort praktijken. Ook roept de politie oudere mensen en mensen met oudere familieleden op met elkaar over dit delict en de manier waarop babbeldieven te werk gaan te praten. Deze week werden twee oudere dames (84 en 91 jaar) uit Middelburg en Arnemuiden het slachtoffer.