Selecteer per datum:

Gemaakt door: 112zeeland
zo 7 jul -   08:33  
Aanhouding na vechtpartij
Renesse - Renesse - De politie hield zondagochtend 7 juli 2019 rond 02u30 op de Hogezoom een 19-jarige verdachte aan op verdenking van mishandeling.
Gemaakt door: 112zeeland
di 2 jul -   17:40  
vloedgolf op strand Vlissingen
Vlissingen - Vlissingen - De politie is een strafrechtelijk onderzoek gestart naar de oorzaak van de vloedgolf in de buurt van Boulevard Bankert op zondagavond jl., veroorzaakt door een voorbijvarend schip.
Gemaakt door: 112zeeland
di 2 jul -   17:30  
Twee jongens aangehouden voor overval op afhaalpizzeria
Terneuzen - Terneuzen - De afgelopen dagen heeft de politie twee jongens aangehouden voor hun betrokkenheid bij de overval op de afhaalpizzeria aan de Axelsestraat.
Gemaakt door: 112zeeland
di 2 jul -   14:56  
Zes mannen aangehouden voor visstroperij
Vrouwenpolder - Vrouwenpolder - Maandagavond zijn op de Oosterscheldekering zes mannen op heterdaad aangehouden voor het illegaal vissen op verboden grond. De politie onderzoekt of zij dit stelselmatig deden en of sprake is van ondermijnende criminaliteit.
Gemaakt door: 112zeeland
ma 1 jul -   11:27  
Politie treft drugs aan na inbraakmelding
Middelburg - Middelburg - Omstreeks 04.00 uur in de nacht van zondag op maandag meldde een bewoner van de Granaat in Middelburg dat hij zojuist was gewekt door glasgerinkel. Vrij snel daarna zag hij een onbekend gebleven persoon wegrennen bij een woning aan dezelfde straat. Hij belde de politie omdat hij vermoedde dat er zojuist was ingebroken.