Selecteer per datum:

Gemaakt door: 112zeeland
zo 27 jan -   13:49  
Auto op zijn zij in de sloot.
Borssele - Borssele – zondagmiddag rond 13:40 uur vindt er een ongeval plaats op de Kaaiweg bij Borssele. De hulpdiensten waren snel op de plaats van bestemming. Bij het ongeval raakten meerdere personen gewond. De personen die in de auto zaten waren, twee volwassenen en een kind. De auto kwam op zijn zij in de sloot terecht. Bij de opgeroepen hulpdienstenwaren ook een wagen met duikers om dat er spraken was van een auto in een sloot. Dit omdat ze niet wisten hoeveel water in de sloot zou staan. Maat het ging om een sloot die bijna droog stond. De duikers konden snel terug naar de kazerne. Een persoon is met spoed in een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Hoe de auto in de sloot is gekomen is nog niets bekend. De schade was aanzienlijk.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 25 jan -   13:38  
Getuigen gezocht inbraken auto
Krabbendijke - Krabbendijke - De politie arresteerde vrijdagochtend 25 januari rond 01.30 uur op de Kerkpolder drie verdachten van auto-inbraken. De politie ontving een melding dat drie mannen een voertuig openbraken. Deze melder kon een dusdanig goed signalement opgeven dat agenten rondom de auto-inbraak drie verdachten konden aanhouden: 2 mannen (21 en 21 jaar) uit Tholen en een man uit Bergen op Zoom (20). De politiehond doorzocht de omgeving op achtergelaten goederen, maar mogelijk is er tussen ontdekking en aanhouding elders nog iets weggegooid. Onderzoek in de omgeving leverde in ieder geval drie opengebroken voertuigen op in het gebied tussen de Doelstraat, Kerkpolder en Spoorlaan. De politie is nog op zoek naar andere mensen die getuige waren van deze inbraken (of andere inbraken afgelopen nacht, slachtoffers waarbij ook in de auto is ingebroken of goederen die mogelijk weggegooid zijn (breekvoorwerpen of buit).
Gemaakt door: 112zeeland
do 24 jan -   15:41  
Politie oefent samen met defensie bij kerncentrale Borssele
Borssele - Borssele - In de anders zo rustige omgeving van de kerncentrale in Borssele was donderdag 24 januari behoorlijk wat bedrijvigheid vanwege een oefening. Bewakingseenheden van de politie (Zeeland-West-Brabant en Oost-Brabant) en een peloton van de Koninklijke Landmacht (13 lichte brigade uit Oirschot) voerden, onder leiding van de Algemeen Commandant van de politie, een TOMT (Tactische Oefening met Troepen) uit.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 23 jan -   12:52  
Controles bij sluizen en bruggen
Terneuzen/ Sluiskil - Terneuzen/ Sluiskil - De politie deelde woensdagochtend 23 januari 13 bekeuringen uit bij de Sluiskilbrug en het sluizencomplex bij Terneuzen. Rijkswaterstaat had eerder aangegeven dat weggebruikers op deze twee locaties rode verkeerslichten negeerden en onder slagbomen doorreden. Dat leverde gevaarlijke situaties op. Er werd tussen 7.00 en 11.00 uur gecontroleerd. Verschillende opvallende en onopvallende politie-eenheden waren bij de actie betrokken. Dat leverde de volgende resultaten op: -3x bekeurd voor negeren van de bruglichten -7x voor mobiel bellen -2x voor het niet voeren van fietsverlichting -1x voor het negeren van een gesloten verklaring
Gemaakt door: 112zeeland
di 22 jan -   17:12  
Wie heeft informatie naar aanleiding van bijtincident?
zoutelande - Zoutelande - Maandagmiddag rond 17.00 uur is op het strand in Zoutelande, ter hoogte van overgang Duinstraatje, een inwoonster van de gemeente Veere gewond geraakt door een aanval van vier loslopende honden. De vrouw gaat nog aangifte doen bij de politie. Zij is zelf gewond geraakt aan haar hand en haar hond heeft eveneens bijtwonden opgelopen. De vrouw heeft zich onder behandeling van de huisarts moeten stellen. Haar hond is nog onder behandeling van de dierenarts. De honden, vermoedelijk gaat het om een bull terrier-achtige soort, waren waarschijnlijk onder de hoede van een Belgische man en vrouw die wellicht in Zoutelande verblijven. De man was kaal en in donkere kleding gekleed, van de vrouw is alleen bekend dat zij lang steil donker haar had. Mensen die informatie hebben over de verblijfplaats van deze mensen en hun honden worden verzocht hun informatie te delen met de politie.
Gemaakt door: 112zeeland
zo 20 jan -   17:31  
Man in elkaar geslagen door drie mannen
Graauw - Graauw - Afgelopen nacht is een 33–jarige man in de Zandbergsestraat zwaar mishandeld door drie mannen. Het slachtoffer wordt na een avond stappen met een paar vrienden in een auto thuisgebracht. Daar stopt eveneens een tweede auto waaruit drie mannen stappen. Deze beginnen zonder aanleiding amok te maken. Als hij uit de auto stapt pakken twee mannen hem vrijwel direct vast en delen enige tijd rake klappen uit op zijn lichaam. Het slachtoffer zit onder het bloed en denkt dat zijn belagers een boksbeugel of een ander hard voorwerp hebben gebruikt. Het geweld stopt na enige tijd door tussenkomst van zijn maten en zijn partner die vanwege het lawaai buiten komt kijken. Mobiele telefoon Na de mishandeling wil het slachtoffer een foto maken van de kentekenplaat van de auto van de daders. Dit lukt niet omdat een van de vechtersbazen de mobiele telefoon uit zijn handen schopt en ermee wegrent. Een eindje verderop wordt hij door zijn kompanen met de auto opgepikt en vervolgens verdwijnt het trio richting Zandberg. Onderzoek Vandaag is direct een onderzoek ingesteld en vanmiddag zijn drie verdachten aangehouden. Het gaat om twee 20-jarige mannen uit Hulst en een 21-jarige man uit Graauw. In de woning van een van de verdachten is ook nog een grote hoeveelheid hennep aangetroffen en in beslag genomen. De mannen zitten voorlopig vast. De telefoon van het slachtoffer is door een agent in de omgeving van de plaats delict aangetroffen en aan het slachtoffer teruggegeven. Vierde aanhouding Op één van de bezochte adressen is een vierde verdachte aangehouden. Als agenten bij hem aanbellen, vertelt deze dat er niemand in zijn woning is en dat de politie binnen mag komen. Eén van de gezochte verdachten probeert intussen via de achterkant van de woning te ontkomen, maar is daar door een agent in de kraag gevat. De bewoner van het adres is aangehouden omdat hij de verdachte geholpen heeft om aan de politie te ontkomen. Deze man is inmiddels weer in vrijheid gesteld.
Gemaakt door: 112zeeland
za 19 jan -   09:52  
Twee mannen aangehouden na steekpartij Goes
Goes - Goes - Vrijdagavond zijn twee mannen uit Goes na een steekincident in een café aan de Koningstraat aangehouden. Daarbij is een 49-jarige man uit Wemeldinge gewond geraakt in zijn gezicht en aan zijn schouder. Vrijdagavond omstreeks 21.15 uur komen beide verdachten (21 - en 40 jaar) naar het café om iets te drinken. De eigenaresse weigert drank te schenken omdat er nog een openstaande schuld is en één van de mannen een gebiedsverbod heeft. Daarna ontstaat tussen de jongste verdachte en twee andere cafébezoekers een schermutseling. Deze deelt uit het niets een kopstoot uit aan de een en steekt de andere in zijn gezicht en schouder. Daarna verlaten beiden verdachten het café en verdwijnen richting de Vuilstraat. Onderzoek gestart Na de melding gaan diverse eenheden richting de Koningstraat. Er wordt onmiddellijk een onderzoek gestart en een zoekslag gemaakt naar de verdachten. De gewonde man is door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Rond 23.00 uur worden de verdachten gesignaleerd in de Jacob Roggeveenstraat en vervolgens aangehouden. Beiden mannen zijn voor verhoor en nader onderzoek overgebracht naar een politiecellencomplex.
Gemaakt door: 112zeeland
vr 18 jan -   16:50  
Zwartrijder trein blijkt verdachte dubbele straatroof
Vlissingen - Vlissingen - Vanmorgen is een 38-jarige man zonder vaste woon- en verblijfplaats als zwartrijder in de trein op het station aangehouden. Kort daarop blijkt dat tegen hem een aanhouding buiten heterdaad is aangevraagd voor een dubbele straatroof in Rotterdam. De meldkamer is vanmorgen door een medewerker van de NS gebeld over een zwartrijder in de trein vanuit Roosendaal richting Vlissingen. De man wil nergens aan mee werken. Als de trein in Vlissingen aankomt, gaan agenten op aanwijzing van de conducteur de treincoupe in. Daar treffen zij de verdachte aan. De man is nauwelijks aanspreekbaar en lijkt zwaar onder invloed van drugs of drank. Omdat hij zich niet kan legitimeren is hij vervolgens aangehouden en meegenomen naar een politiecellencomplex. Opgehaald en aangehouden Tijdens zijn fouillering komt er een papier boven water van een vonnis. Daarmee wordt gelijk zijn identiteit bekend. Nadat zijn naam door het politiesysteem is gehaald, blijkt dat er tegen hem door de Rotterdamse politie een aanhouding buiten heterdaad is aangevraagd bij de officier van justitie. Hij wordt verdacht van een dubbele straatroof. In de loop van de dag is de verdachte in Vlissingen opgehaald en aangehouden voor deze zaak.
Gemaakt door: 112zeeland
wo 16 jan -   16:16  
Getuigen gezocht na mogelijke brandstichting
Middelburg - Middelburg - Vanmiddag rond 14.00 uur is brand ontstaan bij een woning aan de Zandkreekstraat in Middelburg. Door de brandweer werd de brand snel geblust. De politie gaat onderzoek doen naar het ontstaan van de brand. De brand woedde aan de achterzijde van de woning en is mogelijk in een vuilcontainer ontstaan. Medewerkers van Forensische Opsporing gaan technisch onderzoek doen in en om de woning omdat er een vermoeden is van brandstichting. De politie zoekt mensen die mogelijk iets meer kunnen vertellen over het ontstaan van de brand, of mensen die iets verdachts hebben waargenomen in de buurt van de Zandkreekstraat in Middelburg voor of op het tijdstip dat de brand is ontstaan. Getuigen kunnen zich melden via het algemene nummer van de politie
Gemaakt door: 112zeeland
vr 11 jan -   12:49  
Twee jongens op school aangehouden voor mishandeling
Goes - Goes - Agenten hebben donderdagmorgen op een Walcherse middelbare school twee jongens aangehouden voor een zware mishandeling in Goes. Op woensdagmorgen 21 november jl. werd een 15-jarige jongen uit Goes bij het station in zijn woonplaats zwaar mishandeld. Terwijl hij op de grond lag, werd hij door een andere jongen meerdere keren geschopt. Onder andere liep hij een gebroken neus op. Diezelfde morgen werd hij bij het station in Middelburg nog eens door een andere jongen bedreigd met de dood als hij aangifte zou doen. Schorsing Een van de rechercheurs vertelt dat een jeugdagent de volgende dag door een teamleider van de school werd gebeld: "Deze vertelde wat er was gebeurd. Het slachtoffer en de daders zaten op dezelfde school. Het slachtoffer was uiteindelijk ziek naar huis gegaan en daarna met zijn moeder naar de dokter en het ziekenhuis gegaan. Onder andere bleek zijn neus gebroken. De mishandeling en de bedreiging hadden veel impact op het slachtoffer. De daders werden door de school geschorst en wij zijn een onderzoek gestart."
Gemaakt door: 112zeeland
vr 11 jan -   09:19  
Politie onderzoekt steekincident AZC
Goes - Goes - Vrijdagmorgen vroeg vond in het AZC aan de Albert Plesmanweg een steekincident plaats. Twee mannen raakten licht gewond. De dader is nog niet aangehouden. Het incident gebeurde rond 00.00 uur. Er ontstond tussen enkele bewoners ruzie, waarbij twee mannen (18 en 29 jaar) werden gestoken door een medebewoner. Medewerkers van de ambulancedienst hebben de verwondingen beoordeeld en de slachtoffers voor verdere behandeling naar de huisartsenpost verwezen. De politie stelt een onderzoek in naar het incident. Zo worden diverse mensen verhoord. De dader was onvindbaar en is dus nog niet aangehouden.
Gemaakt door: 112zeeland
di 1 jan -   19:15  
Man omgekomen tijdens brand in woning
Axel - Axel - Vanmiddag is omstreeks 16.40 uur brand ontstaan in een woning aan de Singelweg. Daarbij is een onbekende man om het leven gekomen. De brandweer heeft ontdekt dat er meerdere brandhaarden in het pand zijn, wat op brandstichting zou kunnen wijzen. Vanwege het sporenonderzoek van de recherche is de woning en de omgeving afgezet als plaats delict. Ook is gestart met het horen van enkele getuigen. Diefstal stroom Omdat in het verleden al meerder keren een hennepkwekerij in de woning werd gevonden, is direct bekeken of dit de oorzaak is geweest van de brand. Er is echter dit maal geen kwekerij gevonden. Wel heeft een opsporingsambtenaar van Enduris geconstateerd dat er sprake is van diefstal stroom, ondanks dat het pand eerder al van het elektriciteitsnet was afgesloten.
Gemaakt door: 112zeeland
di 1 jan -   11:59  
Dode en gewonde na verkeersongelukken in Vlissingen
Vlissingen - Vlissingen - Een 24-jarige man uit Utrecht is afgelopen nacht omstreeks 03.25 uur ernstig gewond geraakt nadat hij op de Koudekerkseweg, ter hoogte van de Sottegemstraat, door een auto is aangereden. De bestuurder is doorgereden. Zojuist is bekend geworden dat de fietser aan zijn verwondingen is overleden. Kort daarna vliegt op de rotonde van de Burgemeester van Woelderenlaan en de Bachlaan een personenauto met hoge snelheid uit de bocht en komt ondersteboven in de naastgelegen bosjes terecht. De bestuurder is door de klap uit zijn auto geslingerd en raakt daarbij ernstig gewond. Vermoedelijk heeft deze kort voor de crash de fietser op de Koudekerkseweg aangereden. Beide slachtoffers zijn nadat ze door ambulancemedewerkers zijn gestabiliseerd naar een ziekenhuis gebracht. Van de automobilist is nog geen personalia bekend. Verkeers Ongevallen Analisten hebben onderzoek gedaan naar de toedracht van beide ongevallen. De uitkomst hiervan is nog niet bekend. Hebt u afgelopen nacht rond 03.00 uur iets gehoord of gezien van het ongeval op de Koudekerkseweg ter hoogte van de Sottegemstraat